Recommended Posts

جریان شناسی اختلافات مرسی با اسد
از دریچه ی ذهنی اخوانی محمد مرسی اگر به تحولات سوریه بنگریم؛ بشار اسد باید برود با اصلاحات یا بدون اصلاحات، چون او یک بعثیست!
به گزارش مشرق ، شانزدهمین اجلاس کشورهای جنبش عدم تعهد در ایران و در تهران برگزار شد. این اجلاس بیانه ای 700 بندی حول موضوعات متعدد و مختلف جهان داشت. اما همیشه این محتوا و مصوبات جلسات نیست که در جهان سیاست حکم می راند بلکه حواشی و آنچه که از سوی رسانه های مورد توجه قرار می گیرد و تحلیلگران آن را برجسته می کنند صحنه دار اصلی حوزه ی سیاست و دیپلماسی می شوند. به عبارت دیگر این تحلیل ها و ذهن تحلیل گران هستند که متن و حاشیه می سازند نه لزوما اتفاقات و حوادث عالم سیاست.
از جمله اتفاقاتی که باعث ایجاد تحلیل های زیادی در اجلاس جنبش عدم تعهد در تهران شد؛ حضور محمد مرسی رئیس جمهور جدید مصر بعد از انقلاب این کشور در تهران بود. نفس این حضور نیز خود می تواند از زوایای مختلف مورد بررسی و تحلیل قرار بگیرد. اما بخشی از سخنان وی که برجسته شده و ذهن تحلیل گران را به خود جلب کرده است، اظهارات محمد مرسی در مورد حوادث سوریه بود. مواضع مرسی در قبال مسئله ی سوریه به صراحت با مواضع ایران در خصوص سوریه متفاوت بود.
محمد مرسی در ایران، یعنی در جایی که به عنوان قوی ترین متحد استراتژیک سوریه در منطقه محسوب می شود خواستار ساقط شدن حکومت سوریه شد. او خطاب به مخالفان دولت سوریه گفت: (مخالفان بايد صفوف خود را متحد كنند؛ به گونه‌اي كه همه جريان‌ها را در بر گيرد و مخالفتي در ميان آنها نباشد. ما كاملا آماده‌ايم از اين مساله حمايت كنيم. همه طرف‌ها در بحث سوريه بايد جلوي خونريزي را بگيرند و سوريه‌اي آزاد و جديد را بسازيم و وارد يك مرحله سازندگي در اين كشور شويم ...)
همچنین مرسی در جمع وزرای امور خارجه اتحادیه ی عرب در قاهره با مخاطب قرار دادن رهبران و حاکمان سوریه به صراحت از آنان خواست تا از قدرت کنار روند. او گفت: (رهبران سوریه تصمیمی بگیرند تا خون ریزی در سوریه متوقف شود. هم اکنون زمان تغییر در رهبری سوریه است. زمینه ای برای غرور وجود ندارد. رهبران سوریه باید از تاریخ درس بگیرند و نباید وقت را از دست بدهند ... ملت سوریه حرف خود را زد و حضور شما طول نخواهد کشید. رهبران سوریه باید از قدرت کناره گیری کنند و هیچ فرصتی برای سخن گفتن از اصلاحات وجود ندارد.)
چه چیز باعث شد تا محمد مرسی در تهران و در نشست جنبش عدم تعهد و همچنین در نشست وزرای امور خارجه کشورهای عرب این مواضع را اتخاذ کند؟ برای آنان که دستی در عالم سیاست دارند مشخص بود که مواضع مصر و ایران در خصوص سوریه با یکدیگر متفاوت است هر چند در مسأله ی فلسطین و مقابله با اسرائیل اشتراکات بیشتری در مواضع دارند. اما سؤال اصلی این است چرا مرسی در قامت مخالف جدی بشار اسد و رهبران فعلی سوریه قد علم کرده است؟

2. سوریه؛ حزب بعث و جنبش اخوان المسلمین
سوریه و مصر را می توان دو کشور مهم در جهان عرب دانست که بر عکس کشورهای حاشیه خلیج فارس تنها بر منابع نفتی تکیه ندارند و تلاش دارند تا با فکر و اندیشه جامعه ی خود را مدیریت کنند. این نکته وقتی بیشتر خود را نشان می دهد که بدانیم سوریه و مصر هیچکدام، منابع و ذخایر نفتی ندارند و سوریه حتی گاز هم ندارد و تنها منبع گازی مصر نیز در ازای بهایی اندک به اسرائیل صادر می شود. به عبارت دیگر سوریه و مصر همواره با اندیشه و سیاست رهبران آن رهبری می شوند. اوج سیاست ورزی در سوریه دوران حافظ اسد و اوج سیاست ورزی مصر در دوران جمال عبدالناصر بوده است. بعد از استقلال سوریه از فرانسه دو گروه مهم برای کسب قدرت در سوریه به رقابت پرداختند. حزب بعث و جنبش اخوان المسلمین.
ریشه ی تشکیل حزب بعث در جهان عرب به شخصی به نام میشل عفلق بر می گردد. سوری الاصلی که در قاهره درس خواند و تلاش داشت تا سوسیالسم را با ناسونالیسم عرب گره زده و جهان عرب را احیاء کند. این حزب دو کانون مهم در جهان عرب پیدا کرد. سوریه و عراق. در عراق حزب بعث توانست با کودتاهای فراوان توسط اعضای این حزب و در رأس آنها صدام حسین قدرت را در عراق قبضه کند. در سوریه نیز حافظ اسد با طی مراحل قدرت تلاش کرد تا حزب بعث را حاکم کند. او ابتدا افسر ارتش، سپس وزیر دفاع و سپس نخست وزیر سوریه شد. وی بلافاصله چند ماه بعد از نخست وزیری با یک همه پرسی به ریاست جمهوری رسید.
جنبش اخوان المسلمین نیز هر چند در ابتدا از مصر نضج یافت اما در مصر ماندگار و محصور نشد. این تفکر به کشورهای فلسطین، اردن، ترکیه، سوریه و حتی ایران نیز صادر شد. از این رو خاستگاه اصلی اخوان المسلمین در جهان عرب کشور مصر بوده و از این کشور به سایر کشورهای اسلامی انتقال یافت. مصر همواره به دلیل وجود دانشگاه الازهر، یکی از پایگاه های اندیشه ای جهان عرب بوده و رهبری سیاسی جهان عرب را حداقل در زمان جمال عبدالناصر بر عهده داشته است. بنیانگذار شاخه ی اخوانی سوریه به شخصی به نام دکتر مصطفی الاسباعی که دوست و هم دانشگاهی حسن البناء بنیانگذار اصلی جنبش اخوان المسلمن در جهان اسلام بوده برمی گردد. این دو دوست دیرینه تلاش داشتند تا آموزه های دینی و اسلامی را در عرصه ی سیاست وارد کنند. اخوانی های سوریه هر چند اهداف مشترکی با اخوانی های مصر در عرصه ی سیاست داشتند اما در روش و تاکتیک با یکدیگر اختلاف داشتند.
از زمان اشغال سوریه توسط فرانسه تا روی کار آمدن حزب بعث درآن بین این دو گروه برای کسب قدرت رقابت بوده است. بعد از قدرت یابی حزب بعث سوریه ارتباط اخوان و بعث وارد مرحله ی جدیدی شد. در قبال این قدرت یابی حزب بعث؛ اخوان المسلمین سوریه دو روش را برای مشارکت در قدرت به کار بست. روش مسالمت آمیز یا اصلاح طلبانه و روش جهادی. معتقدین به روش اول به دنبال تصاحب قدرت به صورت قانونی بودند و تلاش داشتند تا با اتخاذ تاکتیکی اخوانی های مصر و ترکیه به تدریج فضای سیاسی را برای خود باز نموده و قدرت را به دست بگیرند. دسته ی دوم که معتقد به روشی جهادی برای مقابله با حزب بعث بودند تلاش کردند تا با برجسته ساختن علوی بودن حافظ اسد به تحریک اهل سنت سوریه پرداخته و بستر را برای سقوط حزب بعث آماده سازند. گروه های جهادی اخوان المسلیمن در سوریه در شهرهای حلب و ادلب که دو مقر مهم اهل سنت سوریه محسوب می شود قیام کرده و تلاش داشتند تا به همکاری اهل سنت دمشق دولت مرکزی را ساقط کنند. همچنین آنان با پی ریزی طرحی نافرجام ترور حافظ اسد را طراحی کردند.

پس از این به دلیل عملیات های جهادی از سوی دسته ی دوم اخوان المسلیمن در سوریه و به دنبال سوءقصد به حافظ اسد از جانب اخوانی های سوریه؛ بهانه برای سرکوب شدید اخوان المسلمین در مناطق سنی شنین سوریه آغاز شد. حافظ اسد با تمام قوا این دسته را سرکوب کرد. عدم حمایت اصلاح طلبان اخوان المسلمین با دسته های جهادی، عدم حمایت تمام طوایف سنی از جمله اهل سنت دمشق و سرکوب قدرتمند دولت مرکزی، این قیام کنترل شد. بعد از این اقدام حافظ اسد فعالیت تمامی احزاب سیاسی به غیر از حزب بعث را ممنوع اعلام کرد و فعالیت سیاسی گروه ها و احزاب دیگر به شدت کنترل شد. حتی عضویت در جنبش اخوان المسلمین کیفر اعدام داشت.
بعد از مرگ حافظ اسد، جانشین وی بشار اسد با درک ضرورت های جامعه ی سوریه تلاش کرد تا با اصلاحاتی در حزب و آرمان های آن زمینه را برای فعالیت مسالمیت آمیز و قانونی گروه های مختلف آماده سازد. وی زندانیان سیاسی را آزاد کرد، فعالیت دیگر احزاب و گروه های سیاسی را بلامانع دید و تلاش داشت با ایجاد اصلاحاتی زمینه را برای رقابت بدون خشونت گروه ها در سوریه مهیا سازد. این اقدمات رئیس جمهور جوان سوریه بازتاب های جهانی داشت تا جایی که سال 2000 یعنی سال نخست ریاست جمهوری بشار اسد به خاطر این اصلاحات به بهار دمشق معروف شد.
حتی در تحولات اخیر سوریه نیز، بشار اسد بسیار تلاش کرد تا با اصلاح قانون اساسی، سوریه را از یک جنگ داخلی تمام عیار نجات دهد. این اقدام بشار اسد هر چند دیرهنگام بود اما گامی بلند در اصلاحات سوریه محسوب می شد. شاید مهم ترین موضوعی که در قانون اساسی جدید جلب توجه می کند این است که قانون اساسی جدید؛ دولت را از انحصار حزب بعث سوریه خارج ساخته و اشاره ای به رهبری انحصاری حزب بعث ندارد. همین مطلب مهمترین خواسته ی احزاب و گروه های مختلف سوریه از جمله جنبش اخوان المسلمین بود و در زمان حافظ اسد تاکید بسیاری بر لغو آن داشته اند. ماده هشتم پیش نویس این قانون می گوید نظام سیاسی کشور بر مبنای اصل تنوع و تکثر سیاسی و اعمال قدرت از طریق رای گیری خواهد بود. بر اساس این ماده، احزاب سیاسی دارای مجوز فعالیت و تجمعات انتخاباتی در حیات سیاسی ملی مشارکت می کنند و باید به اصول حاکمیت ملی و دموکراتیک احترام بگذارند.
اصلاحات دوره ی بهار دمشق و اصلاحاتی که از سوی بشار اسد در جریان تحولات داخلی چند ماه گذشته ی سوریه انجام داد؛ گام های بلندی بود که دولت سوریه به منظور کم کردن خشونت و جلوگیری از جنگ داخلی در سوریه برداشت. از طرف دیگر نسل جوان حزب بعث به ضرورت تغییر در آرمان ها و شعارهای 50 سال پیش حزب بعث با توجه به شرایط و نیازهای امروز جامعه ی سوریه پی برد و درصدد اصلاح و تغییر برآمد. به بیان دیگری در حال حاضر پوست اندازی جدی در حزب بعث انجام شد، حزبی که دیگر شباهتی به یک حزب انحصارطلب ندارد و حاضر است با همکاری دیگر احزاب و گروهای سیاسی موجود در جامعه در قدرت سهیم باشد. اما ظاهرا این اصلاحات چندان به مذاق اخوانی ها خوش نیامده است. تا جایی که محمد مرسی در اجلاس وزرای امور خارجه ی اتحادیه عرب به صراحت می گوید: (رهبران سوریه باید از قدرت کناره گیری کنند و هیچ فرصتی برای سخن گفتن از اصلاحات وجود ندارد).

3. چرا مرسی مخالف خوان شد؟

با توجه به جریان شناسی که بیان شد؛ جواب اصلی و واضح این سؤال آن است که ایران به سوریه به عنوان یکی از متحدین استراتژیک خود و یکی از محورهای مقاومت در قبال اسرائیل می نگرد و هرگز حاضر نیست این پایگاه دچار جنگ داخلی و سقوط حکومت مرکزی شود. هر گونه تحولی که باعث از دست رفتن این پایگاه شود، برای ایران خطرناک قلمداد می شود. ایران، سوریه و حزب الله لبنان محور مقاومت بوده و اگر عراق را به این جمع اضافه کنیم؛ بی شک به دلیل داشتن مواضع یکسان می توانند تأثیرگذاری بالایی بر حوادث منطقه داشته باشند. اما مصر، محمد مرسی و دولتی که در آن حاکم است هر چند نسبت به اسرائیل مواضع مشترکی با محور مقاومت در منطقه دارد اما رویکرد آنان به رهبران و دولت فعلی سوریه، از منظر یک حزب متخاصم و رقیب است.
به عبارت دیگر مصر هر چند می داند سوریه یکی از کشورهای خط مقدم مبارزه با اسرائیل است اما ترجیح می دهد این وظیفه را گروه های اخوان المسلمین سوریه که نزدیکی فکری با اخوانی های مصر دارند بر عهده داشته باشند تا حزب بعث سوریه.
مشکل مرسی با محور مقاومت و مقابله با اسرائیل نیست بلکه از دریچه ی ذهن اخوانی محمد مرسی این حزبی که در سوریه در رأس قدرت است حزبی نامشروع است و باید ساقط شود. اما در اثبات این تحلیل ـ که رویکرد مرسی به مسأله ی سوریه رویکردی حزبی است ـ چند نکته قابل تأمل است.

1) محمد مرسی از سابقه ی رقابت و تخاصم حزب بعث سوریه و جنبش اخوان المسلمین سوریه مطلع است و حتی اصلاحات بشار اسد مبنی بر فضای باز سیاسی را قبول ندارد. این در حالی است که حزب بعث دچار تغییرات فراوان شده و شخص بشار اسد بعد از به قدرت رسیدن اصلاحات و تحولات فراوانی در فضای سیاسی کشور سوریه ایجاد کرد تا جایی که این اصلاحات به بهار دمشق معروف شد. از این رو نباید بشار اسد و حسنی مبارک را با یک چوب راند و آن دور را یکسان انگاشت!
2) مرسی به دنبال به قدرت رسیدن اخوان المسلمین سوریه است تا با اخوانی های فلسطین (گروه حماس) و اخوانی های ترکیه (حزب حاکم) و اخوانی هایی که در مصر قدرت را در دست دارند محور اخوانی ها را برای مقابله با اسرائیل تشکیل دهند. هر چند وجود اخوانی های ترکیه در این جمع محل تأمل است. اما به نظر می رسد مصر و ترکیه با یکدیگر بر سر ساقط نمودن بشار اسد همرأی باشند.
3) محمد مرسی از دریچه ی یک اخوانی به تحولات سوریه می نگرد نه از جایگاه رئیس جمهور مصر انقلابی؛ چرا که او به صراحت در جمع وزرای امور خارجه ی اتحادیه ی عرب بیان داشته که ما به دنبال صدرو انقلاب خود نیستیم.
4) او از دریچه ی یک اخوانی به حوادث سوریه می نگرد نه در قامت رئیس جنبش عدم تعهد؛ چرا که او اگر واقعا نگران خونریزی ها در منطقه است، در نطق وی در تهران، در کنار ابراز نگرانی از خونریزی ها در سوریه، سهمی هم باید برای بحرین باشد. این در حالی است که نه تنها نامی از بحرین و خون هایی که در آنجا ریخته می شود نیست بلکه به صراحت در قامت یک حامی تمام عیار برای نظام حاکم در بحرین ظاهر می شود و در جمع وزرای امور خارجه ی اتحادیه ی عرب بیان می کند: (از اقدامات کشورهای جنوب خلیج فارس برای مقابله با دخالت در سرنوشت آنها، حمایت می کنیم)!!!!!


5) مقایسه ی اوضاع بحرین با سوریه به خوبی نشان می دهد که محمد مرسی رئیس جمهور جدید مصر یک اخوانی است و تحولات را از این دریچه تحلیل می کند. در سوریه اصلاحات فراونی برای ایجاد فضای سیاسی انجام گرفته است این در حالی است که در بحرین نظام حاکم کوچکترین انعطافی نسبت به خواست های مردم ندارد. از طرف دیگر افرادی که در بحرین برای احقاق حقوق خود قیام کرده اند مردم آن کشور هستند اما آنان که در سوریه با دولت مرکزی می جنگند اغلب سوری نیستند و از سوی کشورهای دیگر مسلح می شوند. مردم بحرین از سوی کشور دیگر یعنی عربستان سعودی سرکوب می شوند اما در سوریه مخالفان از سوی دیگر کشورهای منطقه تسلیح می شوند.
6) اگر رویکرد اخوانی ها را به شیعیان در نظر داشته باشیم و آن را در کنار سلام ابتدایی محمد مرسی به خلفای اهل سنت در نطق جنبش عدم تعهد را در کنار عدم حمایت از مردم بحرین بگذاریم نتایج بهتری برای تحلیل خواهیم داشت.
مواضع مرسی در اجلاس تهران و در جمع وزرای امور خارجه ی اتحادیه ی عرب بیشتر از سابقه ی ذهن اخوانی مرسی نسبت به رقابت و تخاصم با حزب بعث سوریه بود تا در مقام رئیس جنبش عدم تعهد. از دریچه ی ذهنی اخوانی محمد مرسی اگر به تحولات سوریه بنگریم؛ بشار اسد باید برود با اصلاحات یا بدون اصلاحات، چون او یک بعثیست!
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/152855/جریان-شناسی-اختلافات-مرسی-با-اسد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نشست‌های محرمانه سران بعث در مکه
منابع خبری از دیدارهای محرمانه سران حزب بعث کشورهای مختلف حاشیه خلیج فارس تحت نظارت دستگاه اطلاعات عربستان در مکه خبر دادند.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، یک منبع آگاه از برگزاری نشست‌های محرمانه سران حزب بعث در شهر «مکه مکرمه» در زمان برگزاری مناسک عمره پرده برداشت.
این منبع گفت: نشست مذکور با نظارت و حمایت سرویس اطلاعات و امنیت سعودی برگزار شد و زمان برگزاری آن به این جهت هنگام ادای مناسک عمره انتخاب شد تا خبر این نشست به جایی درز پیدا نکند و سفر بعثی‌های مقیم کشورهای عربی حوزه خلیج فارس به عربستان طبیعی جلوه کند.
منبع مذکور در ادامه افزود: سناریویی که سرویس اطلاعات و امنیت سعودی در نظر دارد آن را به اجرا بگذارد، ضربه زدن به ائتلاف‌های شیعیان و از بین بردن وحدت‌ و یکپارچگی آنها و تسلط بر گروه‌های شیعی حوزه خلیج فارس از یک سو و فتنه‌انگیزی و اختلاف‌افکنی میان آنها و بین اهل تسنن از سوی دیگر است تا منطقه بار دیگر شاهد اوضاع حاکم بر آن در سال 2006 باشد.
«عزت الدوری»، از سران حزب بعث عراق که از سوی نیروهای امنیتی این کشور تحت تعقیب قرار دارد، در بیانیه‌ای تاکید کرد که طی روزهای گذشته نشستی را با اعضای این حزب در بغداد برگزار کرده است.
همچنین «امین هادی»، نماینده ائتلاف دولت قانون عراق نیز با اشاره به اینکه حزب بعث در سال 2003 از بین رفته است، گفت: بعد از آن تاریخ این حزب در کنار القاعده ایستاده و با این گروهک تروریستی ائتلافی تشکیل داده تا با یکدیگر علیه روند سیاسی و تصمیمات بغداد ایستادگی کنند و در ادامه روند فعالیت خود گروه‌های تروریستی مختلفی تشکیل داده‌اند که هم اکنون در عراق با حمایت کشورهای خارجی فعالیت می‌کنند.
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/152414/نشست‌های-محرمانه-سران-بعث-در-مکه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پاداش ویژه قطر به مرسی
یک روزنامه لبنانی با اشاره به سرمایه گذاری قطری ها در مصر به بررسی ماهیت و اهداف آن پرداخته و آن را با مواضع ضد سوری "مرسی" مرتبط دانسته است.
به گزارش مشرق به نقل از مهر، روزنامه الاخبار لبنان در مطلبی با عنوان "سرمایه گذاری های قطر در مصر پاداشی برای مواضع محمد مرسی در قبال سوریه" آورده است : 18 میلیارد دلار سرمایه گذاری قطری ها در مصر؛ این موضوعی بود که از سوی "حمد بن جاسم" نخست وزیر و وزیر خارجه قطر مطرح شد.
این روزنامه می افزاید: این سرمایه گذاری قطری ها در مصر علامت سئوال فراوانی را درباره ارتباط آن با تحولات بزرگ منطقه از جمله موضوع سوریه به وجود آورده است.آیا هدف از این کمکها ملحق کردن مصر به جبهه ضد نظام بشار اسد است؟ آیا هدف این کمکها اقتصادی است یا موضوعات سیاسی در آن دخیل است؟
الاخبار می نویسد: سرمایه گذاری های جدید قطر در مصر تاثیر زیادی در تصمیمات مقامات مصری دارد به ویژه اینکه از کمک دو میلیارد دلاری قطر نیز نباید غافل شد.
سعد الدین ابراهیم مدیر مرکز ابن خلدون و استاد دانشگاه آمریکایی قاهره در این باره معتقد است: قطر مایل است که در پرونده های مربوط به خلیج فارس، مصر حامی آن باشد، زیرا درگیری های پنهان و آشکاری با بحرین و عربستان دارد.
وی می افزاید: قطر می خواهد که مصر همواره حامی وی در مسائل عربی باشد و نمی خواهد که فرصتهای سرمایه گذاری را در مصر از دست بدهد.
مدیر مرکز ابن خلدون گفت : قطر حجم و امکانات خود را می شناسد و با توجه به اینکه کشور کوچکی است نیاز به همپیمانان قوی دارد.
ابراهیم اظهار داشت : قطر به دنبال همپیمان از میان همسایگانش همانند ایران، سعودی و عراق نیست، بلکه به دنبال همپیمانی با کشوری است که به اراضی و منابع آن چشمداشتی نداشته باشد و مصر برای آن بهترین گزینه است.
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/152568/پاداش-ویژه-قطر-به-مرسی

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تجمع مردم‌عربستان در حمایت از شیخ‌نمر
مردم عربستان در منطقه الشرقیه این کشور با برگزاری تظاهرات علیه رژیم آل سعود خواستار آزادی آیت الله نمر شدند.
به گزارش مشرق، مردم عربستان سعودی در شرق این کشور با برگزاری تظاهرات گسترده در حمایت از آیت الله نمر النمر، روحانی مشهور این کشور که رژیم آل خلیفه او را بازداشت کرده است، شعار دادند و تظاهرات کردند.
مردم منطقه الشرقیه عربستان همچنان شعار «هیهات منا الذله» را در خیابان ها فریاد زدند. آیت الله نمر باقر النمر حدود سه ماه پیش در پی تیراندازی نیروهای امنیتی سعودی و که به زخمی شدن وی انجامید بازداشت و راهی زندان شد.
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/152595/تجمع-مردم‌عربستان-در-حمایت-از-شیخ‌نمر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جعبه سیاه آل‌سعود در دستان هکرها
هکرهایی که به رایانه‌های شرکت نفت عربستان حمله کرده اند، با اعلام دستیابی به اطلاعاتی سری در خصوص جنایات عربستان در سوریه و بحرین، تهدید کردند که این اطلاعات را فاش خواهند کرد.
به گزارش مشرق به نقل از العالم، منابع آگاه از شرکت نفت "آرامکو" عربستان سعودی اعلام کردند که بازجویی افراد مشکوک به همکاری با هکرها آغاز شده است؛ به گفته این منابع، هکرها ماه قبل با استفاده از ویروسی به نام "شیمون" حدود 30 هزار دستگاه رایانه بزرگترین شرکت تولید کننده نفت جهان را از کار انداخته اند.
این درحالی است که آرامکو اعلام کرده خسارتهای وارد شده به این شرکت محدود بوده، و به بخش فنی شرکت آسیبی وارد نشده است.
سایت "وطن" به نقل از این منابع خاطرنشان کرد، تحقیقات برای یافتن سرنخ‌هایی درباره این حمله ادامه دارد.
گروهی به نام "شمشیر قاطع عدالت" با پذیرفتن مسئولیت این حمله رایانه‌ای، اعلام کرده که توانسته با استفاده از ویروس به پرونده های داخلی شرکت نفوذ کند.
این گروه با اعلام سیاسی بودن دلیل خود برای حمله به شرکت آرامکو، تهدید کرده است که اسرار این شرکت را فاش خواهد کرد.
همچنین، گزارش‌های مشابهی در خصوص حمله به شرکتهای صادر کننده نفت و گاز در خاورمیانه از جمله قطر منتشر شده است.
شرکت آرامکو با خودداری از توضیح درباره شایعه های مطرح شده، تأکید کرد که در حال انجام تحقیقات است و درباره گمانه زنی ها توضیحی نمی‌دهد.
گروه "شمشیر قاطع عدالت" که توانسته به تابلو الکترونیکی شرکت آرامکو نیز نفوذ کند، با انتشار اعلامیه ای در این تابلو تأکید کرده، "این شرکت منبع اصلی تأمین مالی رژیم برای جنایت در بسیاری از کشورها از جمله سوریه و بحرین است".
عربستان سعودی سال گذشته، پس از آغاز انقلاب مسالمت آمیز مردم بحرین، برای جلوگیری از سرنگونی رژیم آل‌خلیفه و سرکوب مردم، نیروهای ویژه نظامی خود را با تجهیزات کامل به بحرین اعزام کرد.
عربستان سعودی همچنین یکی از حامیان اصلی عناصر و گروه های مسلح در سوریه و تروریستهای اعزام شده به این کشور است.
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/152692/جعبه-سیاه-آل‌سعود-در-دستان-هکرها

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
راه اندازی شبکه برای اشغال بحرین!
با توجه به مأموریت خطرناکی که به این شبکه داده شده، به مسئولان آن اعدام شده که به طور کاملا آهسته وارد عرصه شوند و با چراغ خاموش حرکت کنند تا اعتراضاتی از سوی انقلابیون بحرین و یا دیگر کشورهای عربی علیه آنان به راه نیفتد.
به گزارش مشرق به نقل از شیعه آنلاین، اخیرا شبکه ای ماهواره ای در امارات متحده عربی راه اندازی شد که شبکه خبری "الإتحاد" نام دارد.
بررسی های خبرنگار ما نشان می دهد که بودجه این شبکه ماهواره ای توسط رژیم آل سعود تأمین شده و هدف از راه اندازی آن، مقدمه چینی و آماده کردن زمینه برای اتحاد میان عربستان سعودی و بحرین و یا به عبارتی دیگر پیوستن بحرین به عربستان است.
با توجه به مأموریت خطرناکی که به این شبکه داده شده، به مسئولان آن اعدام شده که به طور کاملا آهسته وارد عرصه شوند و با چراغ خاموش حرکت کنند تا اعتراضاتی از سوی انقلابیون بحرین و یا دیگر کشورهای عربی علیه آنان به راه نیفتد.
گفتني است انقلاب ملت مظلوم بحرين از ١٤ فوريه سال گذشته ميلادي آغاز شد و چند ماه پس از آغاز آن، کشورهاي عربي عضو شوراي همکاري خليج فارس به رهبري عربستان سعودی به بحرین لشکرکشی کردند.
در واقع عربستان با این کار بحرین را رسما اشغال کرد و تلاش دارد که بحرین را با عربستان سعودی متحد کند تا بحرین رسما به عربستان بپیوندد.
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/152757/راه-اندازی-شبکه-برای-اشغال-بحرین

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چرا این 3 کشور از اسد متنفرند؟
ترکیه، عربستان و قطر کشورهایی بودند که می‌گفتند سقوط نظام سوریه مسئله امروز یا فرداست اما اینها در ارزیابی خود اشتباه کردند... انگیره‌های این سه کشور نامفهوم است و در یک مسیر نیست.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، هر روز که می‌گذرد، ابعاد کشمکش بین‌المللی و منطقه‌ای بر سر سوریه بیشتر روشن می‌شود. منطقه‌ای و بین‌المللی بودن بحران سوریه ایجاب می‌کند که راه خروج سیاسی از بحران از راه توازن قوای نظامی داخلی بگذرد و البته عوامل خارجی اصلی مانند واشنگتن و مسکو و تهران و آنکارا را در کنار قاهره و ریاض در نظر بگیرد.
عبدالهادی محفوظ نویسنده عرب و رئیس شورای ملی رسانه‌ [لبنان] با بیان این مطلب در گزارشی که در النشره لبنان منتشر کرد افزود: روشن است که برخی کشورها در حساب و کتاب خود در حال بازنگری هستند. ترکیه، عربستان و قطر کشورهایی بودند که می‌گفتند سقوط نظام سوریه مسئله امروز یا فرداست اما اینها در ارزیابی خود اشتباه کردند. برای همین مذاکره با نظام سوریه را رد کردند و برنامه‌های خاص خود را بار گروه‌های مخالف در سوریه کردند. انگیره‌های این سه کشور نامفهوم است و در یک مسیر نیست.
ترکیه با سوریه مناسبات بسیار خوبی داشت و سوریه را دروازه ورود به جهان عرب می‌دانست. همچنانکه احمد داود اوغلو وزیر خارجه ترکیه، سیاست صفر کردن مشکلات با همسایگان را از سوریه آغاز کرد. برای همین ترکیه، می‌توانست سهم زیادی در گفت‌وگوی نظام سوریه و مخالفان آن داشته باشد. اما ظاهرا آنکارا به تشکیل نظام سیاسی اسلامی جدیدی در سوریه چشم داشت که پروژه احیای امپراتوری عثمانی را احیا کند اما بدون اینکه تنوع مذهبی، قومی در سوریه را در نظر بگیرد که «سوری بودن» در سایه کشوری که دولتش در ساخت هویت آن سهیم است، ذوب شده است. بنابراین غافلگیری سوریه برای ترکیه همینجا بود که آنکارا دریافت که سوریه قدرتمندتر از آنچه بود که انتظار داشتند. همچنانکه پیامدهای بران سوریه در ترکیه آماده است تا وحدت ترکیه را تهدید کند و نظام اسلامی در آن را به لرزه اندازد و حضور مخالفان و نهاد نظامی و همچنین نقش کردها و ارمنی‌ها را تحت عناوین مختلف زنده کند چه آنکه همچنین می‌تواند علوی‌ها را که تعدادشان کم نیست، بیدار کند.
این درباره ترکیه بود. بررسی موضع عربستان، به تأنی و تفکر نیاز دارد. عادت عربستان سعودی این است که هر ایده‌ای را با دقت و بدون بی‌پروایی بررسی کند. عربستان تلاش می‌کند که پل‌های پشت سر را خراب نکند. اگر درنگ ریاض در جانبداریش‌اش از بهار عربی طبیعی باشد و اگر به تغییر در مصر اعتراض کند و تلاش کند وضعیت یمن را [با دخالت نظامی] کنترل کند، اما سرعت عمل ریاض در خصوص سوریه طبیعی نیست. ریاض در قبال سوریه طوری عمل کرد که گویی روند اصلاحات نتیجه نخواهد داشت و باید سیاست تغییر را با قدرت سلاح اجرا کرد. اولا ممکن است در این موضع عربستان عوامل تاثیرگذار جدید دخیل شده باشد. مثلا اینکه «بهار عربی» در هر جایی وارد شود موفق می‌شود پس بهتر است که وارد آن شد و کنترل آن را در دست گرفت. دوما ممکن است که عربستان سعودی از دور شدن سعد الحریری نخست‌وزیر سابق لبنان ناراحت شده باشد و احساس کرده باشد که ایران و سوریه در لبنان تک‌روی می‌کنند. سوما، تمایل عربستان سعودی برای حمایت از جنبش‌های سلفی و نگاه‌ داشتن آن در دایره سعودی، از بیم آنکه القاعده آنان را در اختیار بگیرد. چهارم اینکه بررسی این امکان که تعیین سیاست‌های مربوط به «بهار عربی» در اتحادیه عرب تحت نظارت عربستان تعیین شود خصوصا اینکه این دولت‌های جدید به پول و نفت نیاز دارند. بدین ترتیب سقوط نظام سوریه از ابداعات اتحادیه عرب خواهد بود. پنجم اینکه اگر سیاست‌های عربستان از طریق اتحادیه عرب به نتیجه برسد، آنگاه می‌شود ایران را نیز محاصره سیاسی، اقتصادی و بین‌المللی کرد. سرانجام ششم اینکه اعتقاد دارند که موضع سعودی در قبال نظام سوریه اینطور است که به سیاست غربی‌ها پیوسته و این پوشش امن وسیعی برای سعودی‌هاست.
اما قطر. این کشور با سوریه مناسبات محکمی داشت بخصوص امیر قطر با بشار اسد. قطر هم مانند ترکیه همه پل‌ها را خراب کرد. این کشور کوچک و بسیار غنی از منابع نفت و گاز نمی‌تواند سر پیکان اجرای راهبردی مخصوص به خود باشد یا نقشش در پاسخ به بلندپروازی‌های وسیع در منطقه باشد. شبکه الجزیره در روزهایی که قطر نمی‌تواند حضور نظامی یا جایگاه منطقه‌ای بالایی داشته باشد، جایگاه رسانه‌ای به آن بخشیده است. نقش کشورها در گرو وزن و موقعیت ژئوسیاسی آنان است. اینها عواملی است که قطر فاقد آن است؛ قطری که پایگاه آمریکا قلمداد می‌شود؛ پایگاهی که در زمانی که طرح آمریکا در منطقه بخصوص به دلیل عراق و افغانستان ناکام بوده است و در سایه بحران اقتصادی و مالی واشنگتن، برای آمریکا این امکان را فراهم می‌کند که بخشی نظامی از بافت منطقه باشد.
سیاست قطر در خصوص سوریه را می‌توان اینگونه ارزیابی کرد که، این سیاست، در خدمت آرزوی قطر برای رقابت با عربستان در داشتن روابط خوب با اخوان المسلمون است. کما اینکه این سیاست در این راستا قرار می‌گیرد که آمریکا اعتراف کند که به ویژگی قطر و قدرت مالی و رسانه‌ای این کشور نیاز دارد. شاید قطر به ترکیه نزدیک‌تر باشد تا به عربستان سعودی. برای همین، قطر در دایره دنباله‌روان آمریکا و ترکیه است نه بیشتر.
بنابراین اینطور نتیجه‌ می‌گیریم که دو بازیگر ترکیه و عربستان هستند که می‌توانند در یافتن راهکار حل بحران سوریه شریک باشند. راهکاری سیاسی که به نظر نمی‌رسد غیر از آن راهکاری دیگر وجود داشته باشد. راهکار نظامی نشدنی است همچنانکه آمریکا نه تمایلی به ایجاد مناطق حائل دارد نه منطقه پروازممنوع نه دخالت نظامی. همچنانکه این کشور می‌ترسد که القاعده و جریان سلفی از تعدد معارضان سیاسی سوریه و فقدان برنامه سیاسی معین سوء‌استفاده کنند. این وضعیت،‌ پس از ورود مصر برای اعطای راهکار سیاسی در کنار ایران بعد جدیدی به موضوع سوریه می‌دهد. طرح ایران در راستای تنش‌زدایی با ریاض پس از سفر رئیس جمهوری ایران به عربستان و شهر مکه و در راستای اجلاس سران جنبش عدم تعهدی است که در تهران برگزار شد و موضوع سوریه یکی از موضوعات اصلی آن بود.
شکی نیست که برون‌رفت سیاسی، ضرورت اصلاح نظام سیاسی در سوریه و همچنین اعتراض دولت سوریه به دخالت‌های خارجی را می‌طلبد. بدین ترتیب امتیازدهی متقابل، راه ورود به راهکار است. در این حالت، سیاست‌ مسکو و واشنگتن در برخی نقاط، التقاط دارد. با این حال، رسیدن به راهکار هنوز نزدیک نیست. این راهکار به خسته شدن جنگجویان و هراس بازیگران منطقه‌ای از منعکس شدن پیامدهای بحران سوریه به درون کشورشان بستگی دارد.
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/152772/چرا-این-3-کشور-از-اسد-متنفرند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right][color=#ff0000]رییس پلیس دبی ایران را به انجام حملات تروریستی تهدید کرد.[/color]

[color=#0000ff] به گزارش عصر ایران ، " ضاحی خلفان " رییس پلیس دبی روز یکشنبه در مصاحبه با شبکه خبری العربیه مدعی شد ایران در کشورهای جنوب خلیج فارس و از جمله امارات دارای هسته های تروریستی خفته است که در زمان معین فعال می شوند.[/color]

وی در ادامه ادعاهای خود گفت: در صورتی ایران هسته های تروریستی خود در امارات و دیگر کشورهای کشورهای عربی را فعال کند، امارات نیز هسته های تروریستی خفته خود در ایران را فعال خواهد کرد!

خلفان که به ایراد سخنان خلاف قاعده و عرف مشهور است در ادامه مدعی شد بر اساس اطلاعاتی که دارد هسته های تروریستی تحت حمایت ایران به امارات نفوذ کرده اند.

وی تهدید کرد در صورتی که این هسته ها دست به انجام اقدامات تروریستی بزنند ، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بی تفاوت و نظاره گر نخواهند بود.

خلفان با اشاره به اینکه این پیام را به مقامات ایران نیز انتقال داده افزود در صورتی که ایران بخواهد با استفاده از هسته های تروریستی امنیت کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس را به هم بزند ، ما هم ساکن و بی تفاوت نخواهیم بود و امنیت ایران را با فعال کردن تیم های تروریستی خفته به هم خواهیم زد.

این نخستین بار است که یک مقام رسمی امارات به داشتن هسته های تروریستی پنهان در خاک ایران اعتراف می کند ، مساله ای که ممکن است تبعات زیان باری بر سیاست خارجی دولت امارات داشته باشد.

رییس پلیس دبی که حدود 3 دهه است در این سمت قرار دارد ، پیشتر نیز با اظهارات جنجالی در زمینه مسایل مربوط به سیاست خارجی و مسایلی که ظاهرا هیچ ارتباطی با وظیفه اصلی او ندارد ، جنجال ساز شده بود[/right]

[right]منبع[/right]
[right][url="http://www.irdiplomacy.ir/fa/page/1906633/رییس+پلیس+دبی+ایران+را+به+حمله+تروریستی+تهدید+کرد+.html"]http://www.irdiplomacy.ir/fa/page/1906633/رییس+پلیس+دبی+ایران+را+به+حمله+تروریستی+تهدید+کرد+.html[/url][/right]
  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فکر می کردم مسئولان ما فقط به اثرات کلمات و ارزش جملات خود آگاهی کمی دارند، اما این رئیس پلیس اومده رکورد این حرکت را در یک ضرب بزنه اونهم در حرکت اول
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=5][b]هر موقع ایشون توانستن بدون اجازه و مشاوره و هدایت ارشد های خود ( همون افراد پشت پرده که امارات رو ساختن قانون تصویب کردن و دارن اداره میکنن و هرگز از نژاد [size=7]عرب [/size]هم نیستن!! ) کاری انجام بدن بعد بیان حرف بزنن.......[/b][/size]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تمام قوای سه گانه امارات در همین آقا خلاصه میشد هیچ ... در سمت وزارت اطلاعات دوبی هم ظاهر شدن ! [img]http://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/rolling%20on%20the%20floor.gif[/img]

عین fi_lone_ranger میمونه !

[url="http://cpfa.alalam.ir/sites/default/files/imagecache/slider/fa-alalam1335337592.jpg"]http://cpfa.alalam.i...m1335337592.jpg[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این یارو همون جونوری نیست که دفعه قبل هم ایران رو تهدید کرده بود؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=5]بازم این یارو .... خوری کرد[/size]
[size=5]معلومه جنسش خوب بوده[/size]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پر رو شده یارو. شیطونه میگه بکنیمش تو گونی ببریمش یکم بهش حال بدیم تا بفهمه دنیا دست کیه!!چهار تا اسباببازی دادن دستشون دور ورداشتن!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين يارو پليسه احمقي بيش نيست.بيشتر اين يارو دنبال جلب توجه هست.همين.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.