Recommended Posts

نگرانی رژیم اسرائیل از توسعه همکاری نظامی ایران و عراق

 

 

روند همکاری های نظامی میان ایران و عراق که از زمان تهاجم تروریست های داعش به نقاط مختلف عراق شدت گرفته و در جریان توافقنامه اخیر نظامی میان دو کشور به اوج رسید، در محافل مختلف بین المللی به شدت مورد توجه قرار گرفته است. در این میان، منابع صهیونیستی به شدت از این روند احساس نگرانی کرده و آمریکا را نیز در این موضوع مورد انتقاد قرار می دهند.

 
به گزارش «تابناک»، در پی اعلام خبر امضای یک توافقنامه نظامی میان تهران و بغداد که هدف بازسازی ارتش عراق را دنبال می کند، رژیم اسرائیل به شدت نسبت به آینده نفوذ ایران در منطقه احساس خطر کرده است. این موضوع در مطلبی که امروز در پایگاه اینترنتی «دبکا فایل»، وابسته به محافل امنیتی این رژیم منتشر شده، بازتاب یافته است.
 
این سایت با اشاره به توافقنامه مذکور میان ایران و عراق، مدعی شده باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا نیز این همکاری میان دو کشور را پذیرفته و حتی وعده اعطای چندین میلیارد دلار برای بازسازی ارتش عراق زیر نظر ایران را داده است. بر همین اساس، دبکا با لحنی طعنه آمیز، از «هدیه اوباما به اسرائیل و خاورمیانه در آغاز سال جدید» سخن گفته و می نویسد اوباما قصد دارد ارتش عراق را به شعبه ای از سپاه پاسداران ایران تبدیل کند.
 
دبکا اشاره می کند که روز گذشته، حسین دهقان و خالد العبیدی، وزرای دفاع ایران و عراق، از امضای توافقنامه ای خبر دادند که بر اساس آن، ایران واحدهای جدید ارتش عراق را به منظور جایگزین شدن با واحدهای فعلی آموزش خواهد داد. از سوی دیگر، این سایت مدعی شده با توجه به حضور 3150 نیرو و خدمه نظامی آمریکایی در عراق، این بدان معناست که این افراد نیز در روند بازسازی ارتش عراق توسط سپاه پاسداران مشارکت خواهند داشت.
 
در ادامه این مطلب ادعا شده که اوباما به طور مخفیانه به تهران و بغداد وعده داده که آمریکا وظیفه تأمین مالی ارتش جدید عراق را بر عهده خواهد گرفت. به این ترتیب، تقسیم کاری شکل می گیرد که بر اساس آن، آمریکا کار تأمین منابع مالی و ایران وظیفه تأمین نیروی انسانی مورد نیاز برای این ارتش جدید را بر عهده خواهند داشت.
 
در حقیقت، رئیس جمهور آمریکا متعهد شده یک پیوند نظامی قوی را با ایران در عراق ایجاد کند که در نتیجه آن، یک نیروی نظامی قدرتمند شیعه دیگر در منطقه ایجاد خواهد شد و ایران نیز به مهمترین قدرت نظامی در منطقه خاورمیانه تبدیل خواهد شد.
 
به هر حال، فارغ از ادعای مطرح شده توسط دبکا، اصل موضوع مورد اشاره توسط این سایت بیانگر آن است که رژیم اسرائیل به شدت نسبت به توسعه همکاری نظامی ایران و عراق احساس نگرانی کرده و افزایش نفوذ منطقه ای ایران که نتیجه طبیعی این همکاری است را به عنوان تهدیدی مهم و جدی علیه خود می نگرد.
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 بحرين تظاهرات روز جمعه مخالفان را غير قانوني اعلام کرد

 

وزارت کشور بحرین با انتشار بیانیه ای در توییتر تظاهرات روز جمعه مخالفان را در مناطق شیعه نشین حومه منامه، پایتخت غیر قانونی اعلام کرد.
درگیری هایی روز پنجشنبه پنجمین شب متوالی بین پلیس ضد شورش بحرین و مخالفان شیعه که آزادی رهبر
خود را خواستارند روی داد.
پلیس ضد شورش بحرین برای پراکنده کردن معترضان از گاز اشک آور استفاده کرد. در این درگیری ها چند نفر زخمی و بازداشت شدند.
درگیری ها هنگام خروج طرفداران شیخ علی سلمان، رهبر الوفاق گروه اصلی مخالفان شیعه از مسجد مومن در مرکز منامه روی داد.
شیخ علی سلمان 49 ساله یکشنبه گذشته در منامه دستگیر شد. او به دعوت به تنفر و خشونت در این کشور با اکثریت جمعیت شیعه و تحت حاکمیت خاندان سنی آل خلیفه متهم است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از منامه، دادستانی بحرین پنجشنبه شب با صدور بیانیه ای از ادامه بازجویی از شیخ علی سلمان خبر داد.
بر اساس این بیانیه این زندانی با وکلای و اعضای خانواده خود دیدار کرده است.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خبرگزاری رسمی عربستان اعلام کرد: دفتر پادشاهی این کشور خاطرنشان کرد، ملک عبدالله هم اکنون با کمک لوله تنفس می کند که استفاده از این لوله موقتی است.

در این بیانیه تأکید شده که وضعیت عمومی ملک عبدالله مناسب است.

ملک عبدالله 90 ساله روز 28 مارس 2014 نیز در دیدار با باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در ریاض از لوله تنفسی استفاده کرده بود.

پادشاه عربستان چهارشنبه گذشته به بیمارستان منتقل شد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 پادشاه عربستان مبتلا به ذات الریه است

 

بیماری پادشاه عربستان به گونه ای است که پزشکان مجبور شدند یک لوله برای تنفس بهتر وی در سیستم تنفسی نصب کنند.
این خبرگزاری با اشاره به اینکه سن دقیق پادشاه عربستان مشخص نیست و اعلام می شود که 90 سال دارد، اضافه کرد: بستری شدن های مکرر وی به شایعاتی در باره آینده اداره عربستان دامن می زند. عربستان یکی از کشورهای مهم نفتی جهان است.
در همین حال گزارش خبرگزاری رسمی سعودی 'سپا' از ریاض حاکی است، ملک عبدالله از روز چهارشنبه برای آزمایش های پزشکی در بیمارستان گارد ملی سعودی در ریاض بستری است.
این خبرگزاری به نقل از بیانیه دربار عربستان افزود، وضع جسمانی پادشاه عربستان در حال حاضر تثبیت شده است.

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 ولیعهد عربستان: حال پادشاه خوب است

 

سلمان بن عبدالعزیز، ولیعهد عربستان و مقرن بن عبدالعزیز، مشاور ویژه ملک عبدالله بن عبد العزیز، پادشاه عربستان برای اطمینان حاصل کردن از سلامتی وی که اخیراً به خاطر ذات الریه بستری شده و از طریق کارگذاشتن لوله‌ای موقتی تنفس می‌کرد، به شهرک پزشکی ملک عبدالعزیز در شهر ریاض رفتند.
متعب بن عبدالله بن عبدالعزیز، وزیر گارد ملی عربستان، عبدالعزیز بن عبدالله، معاون وزیر خارجه، فیصل بن عبدالله، رئیس هیات هلال‌احمر عربستان و مشعل بن عبدالله، امیر منطقه مکه از آنها استقبال کردند.
همچنین سلمان بن عبدالعزیز و مقرن بن عبدالعزیز برای پادشاه عربستان آرزوی صحت و سلامتی و عافیت کردند.
در همین راستا محمد ششم، پادشاه مراکش، اسماعیل عمر گیله، رئیس‌جمهور جیبوتی، میشل سلیمان، رئیس‌جمهور سابق لبنان، تمام سلام، نخست‌وزیر لبنان و عمر البشیر، رئیس‌جمهور سودان با سلمان بن عبدالعزیز تماس گرفتند تا از سلامتی پادشاه عربستان اطمینان حاصل کنند.
سلمان بن عبدالعزیز نیز ضمن قدردانی از تماس مقامات مذکور اطمینان داد که حال پادشاه عربستان خوب است.
همچنین وی به امیران، مفتی اعظم عربستان، سعد حریری، نخست‌وزیر اسبق لبنان، وزرا، مسوولان ارشد و شهروندانی که به شهرک پزشکی ملک عبدالعزیز در ریاض آمده بودند تا از سلامتی پادشاه عربستان اطمینان حاصل کنند، اعلام کرد که حال ملک عبدالله بن عبدالعزیز خوب است.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

منبع ديپلماتيک غربي: پادشاه عربستان به اغما رفته است

 

یک منبع دیپلماتیک غربی تأیید کرد پادشاه عربستان سعودی در پی شدت یافتن بیماری اش به اغماء رفته است.
یک گروه سیاسی و امنیتی آمریکایی نیز در پی وخیم شدن بیماری عبد الله بن عبد العزیز به ریاض آمده است تا از نزدیک در جریان امور قرار بگیرد و نگذارد شاهزادگان سعودی بر سر قدرت به جان هم بیافتد زیرا منافع واشنگتن در عربستان به خطر می افتد.
پایگاه اینترنتی روزنامه المنار فلسطین با اعلام این خبر افزود :‌ نگرانی از جنگ داخلی در خانواده حاکم بر عربستان بر سر قدرت از دیگر علتهای حضور هیئت سیاسی و امنیتی آمریکایی در ریاض است به ویژه آنکه جنگ بر سر قدرت از بیش از سه سال پیش آغاز شده اگرچه هنوز علنی نشده است.
منابع ویژه المنار فلسطین گفتند وضع بیماری پادشاه به شدت خطرناک است اگرچه سازمانهای وابسته به حکومت خبرهای مربوط به بیماری عبد الله بن عبد العزیز را به شدت سانسور می کنند اما نشست های بین شاهزادگان و مسئولان ارشد خاندان حاکم از وضع بد جسمانی پادشاه و جنگ بر سر جانشینی وی حکایت دارد و صف بندیهای
در این نشستها نیز مهر تأییدی بر این مطلب است.
منابع المنار گفتند آمریکا در داخل محافل حکومت و خانواده حاکم به شدت در حال تحرکات فشرده است تا وضع داخلی را برای مرگ پادشاه عربستان آماده کند.
یک منبع دیپلماتیک غربی در ریاض تأکید کرد پادشاه عربستان زمانیکه به بیمارستان گارد ملی در ریاض منتقل شد از هوش رفته بود.
وی افزود بیانیه دربار پادشاه درباره انتقال وی به این بیمارستان برای آن بود که به شایعه مرگ وی که در بین شاهزادگان رایج شده بود پایان داده شود.
این منبع غربی وخیم شدن حال پادشاه عربستان را تأیید و به اغما رفتن وی را تکذیب نکرد.
از طرف دیگر تدابیر استثنایی در ریاض پایتخت عربستان به اجرا گذاشته شده است زیرا مرگ پادشاه برای حکومت این کشور پیامدهای زیاد و خطرناکی و همچنین بر روابط داخلی بین فرزندان پادشاه و منافع آمریکا در عربستان و سیاستهای ریاض در قبال پرونده های منطقه ای خواهد داشت . این سیاستها باعث ویرانی و خونریزی و کشتار و تروریسم در کشورهای عربی شده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حمله داعش به عربستان/ فرمانده مرزبانی شمال عربستان کشته شد
 

۱۵ دی ۹۳ | 12:18:2
axe28669.jpg
خزرآنلاین: گروه تروریستی داعش اعلام کرد در حمله عناصرش به شمال عربستان فرمانده هنگ مرزی این کشور کشته شده است.وزارت کشور عربستان خبر حمله تروریستی به این منطقه و کشته شدن حداقل یک افسر را تائید کرد.

 

7.png| کد خبر: 28669 | دسته خبر: اجتماعي | ft.jpg0 نظر

به گزارش خزرآنلاین،در حمله تکفیری ها به مناطق شمالی عربستان در همسایگی عراق، یک افسر ارشد و چند سرباز عربستانی کشته شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، گروه تروریستی داعش اعلام کرد در حمله عناصرش به شمال عربستان فرمانده هنگ مرزی این کشور کشته شده است.
وزارت کشور عربستان خبر حمله تروریستی به این منطقه و کشته شدن حداقل یک افسر را تائید کرد.
%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87%20%D8%AF%D8%A7%
رسانه های عربستانی، گزارش داده اند که در این حمله سرهنگ معوض البلوی، فرمانده مرزبانی شمال عربستان کشته شده است.
منابع خبری در منطقه گزارش داده اند، ابتدا چند مهاجم مسلح، خود را به یکی از پاسگاه های مرزی رسانده و خواهان ملاقات با فرمانده مرزبانی می شوند، اما به محض رسیدن وی، گروه دیگری از مهاجمان به سمت آنها آتش گشوده و در درگیری میان آنها، چندین نفر، از جمله فرمانده مرزبانی کشته می شوند و تعدادی نیز، به بیمارستان منتقل شده اند.
%D8%AF%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%20%
%DA%A9%D8%B4%D8%AA%D9%87%20%D8%B4%D8%AF%
سرلشگر منصور ترکی، سخنگوی وزارت کشور عربستان با تائید خبر درگیری، اعلام کرد ساعت چهار و نیم صبح امروز، یک گروه تروریستی به منطقه سویف در عرعر حمله کرده و پس از درگیری با نیروهای مرزی عربستان، تعدادی از آنها کشته شده و دونفر محاصره می شوند که یکی از آنها کمربند انفجاری به همراه داشته است.
پس از کشته شدن یکی از محاصره شدگان، تروریست دوم، کمربند انفجاری را منفجر کرده و باعث کشته شدن خود و یکی از نظامیان می شود. سه نفر هم مجروح شده اند.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

موفق الربيعي: نيروي هوايي و زميني عربستان مواضع داعش را هدف قرار دادند

 

شاور امنیت ملی سابق عراق اعلام کرد نیروی هوایی و زمینی عربستان به عناصر داعش در خاک این کشور حمله کردند.
موفق الربیعی در بیانیه ای تصریح کرد، نیروی زمینی عربستان با حمایت بالگردها، در نزدیک گذرگاه مرزی عرعر، عملیات امنیتی وسیعی را علیه عناصر داعش آغاز کرده است.
در این بیانیه آمده است:« نیروهای نظامی عربستان در حال حاضر عملیاتی را علیه داعشی ها در خاک این کشور آغاز کرده اند... نیروهای عربستانی در برخورد با داعش انواع مختلف تسلیحات را به کار گرفته اند. تاکنون در این عملیات تعداد زیادی از نیروهای داعش کشته شده اند و خسارات سنگینی به داعشی ها وارد شده است.»
به گزارش پایگاه خبری شفق نیوز، در ادامه بیانیه دفتر موفق الربیعی، تصریح شد:« پیشروی ارتش عراق و پیروزهای پیاپی ارتش موجب شده است تا این روزها عناصر گروه تروریستی داعش در نگرانی و هراس شدیدی
به سر ببرند.»
این بیانیه پس از آن منتشر شد که وزارت کشور عربستان اعلام کرد یک گروه از نیروهای گشت مرزی این کشور با حمله مسلحانه و پس از آن با حمله ای انتحاری مواجه شدند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

«سید حسن نصرالله» دبیر کل حزب‌الله لبنان، روز جمعه از طریق ویدئوکنفرانس، به صورت زنده سخنرانی خواهد کرد.بنا بر گزارش روزنامه «الجمهوریه» لبنان، این سخنرانی ساعت 14:30 به وقت محلی و در خلال مراسم دبیرستان «المهدی-الحدث» و به دعوت کمیته امداد الخیریه الاسلامیه در سالروز میلاد حضرت رسول اکرم -صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم- خواهد بود.طبق این گزارش، سید حسن نصرالله در این سخنرانی به موضوعات روز کشور لبنان و منطقه از جمله موضوع تروریسم و گروه‌های تکفیری و گفت‌وگوهای داخلی میان حزب‌الله و حزب المستقبل خواهد پرداخت.آخرین سخنرانی قبلی دبیر کل حزب‌الله لبنان به سخنان او به 4 نوامبر گذشته در روز عاشورای حسینی بازمی‌گردد که شب قبل آن شخصا در میان عزاداران لبنانی حضور یافته و چند دقیقه‌ سخنرانی کرده بود -

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

کناره‌گیری ملک‌عبدالله از قدرت طی ساعات آتی

 

یک رسانه مصری از جانشین پادشاه عربستان و کناره گیری ملک عبدالله از قدرت طی ساعات آینده سخن گفت.
شبکه النهار مصر مدعی کناره گیری ملک عبدالله طی ساعات آینده شد و بیان کرد: سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان و مقرن بن عبدالعزیز ولیعهد خواهد شد.
این در حالی مطرح می شود که وضع جسمانی ملک عبدالله در هاله ای از ابهام قرار دارد و خالد التویجری رئیس دربار پادشاهی عربستان نمی تواند به نام وی احکام را صادر کند.

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 خطر بیخ گوش ریاض، ارتش عربستان در مرز با عراق آرایش نظامی گرفت

 

تلاش گروه تروریستی داعش برای تسلط بر گذرگاههای مرزی و نزدیک شدن به خاک عربستان و چاههای نفت این احتمال را که در صدد ضربه زدن به نبض اقتصادی عربستان است، قوت می بخشد.

تلاش تروریست های داعش برای نزدیک شدن به گذرگاههای مرزی عراق، اردن، سوریه و اخیرا عربستان از نقشه آن برای تسلط بر گذرگاههای مرزی و ضربه زدن به نبض اقتصادی این کشورها به ویژه عربستان حکایت دارد.
این در حالی است که حمله افراد مسلح داعش به نقطه مرزی عربستان و کشته شدن دو نیروی مرزی در حالی رخ داد که عربستان در تکاپوی بازگشایی سفارت در بغداد است به این معنی که چه بسا این حمله در واکنش به نزدیک شدن روابط عربستان و عراق صورت گرفته باشد زیرا داعش آن را خطری برای خود می داند.
به هرحال اکنون سمت و سوی درگیری با تروریست های داعش و سایر گروههای مسلح نزدیک به آن از داخل عراق به سمت نقاط مرزی مشترک با عربستان، اردن و سوریه در حال تغییر است زیرا داعش تحت فشار نظامی و حملات هوایی در تنگنا قرار گرفته و با کمبود منابع انرژی و کالاهای اقتصادی روبه رو شده است.
به عبارت بهتر اکنون نگاهها به سمت عربستان و اوضاع داخلی آن جلب شد است زیرا خطر داعش در حالی در حال جدی شدن است که اعتراض های داخلی در دو شهر شیعه نشین القطیف و الدمام شدت گرفته و با سرکوب نیروهای آل سعود روبه رو شده است.

تهدید جدی داعش علیه عربستان

در این میان داعش تلاش دارد مناطق مرزی عراق، سوریه و عربستان را تحت اشغال در آورد و در همین راستا در ژوئیه گذشته تلاش کرد گذرگاه مرزی الولید در غرب شهرک الرطبه و در 310 کیلومتری غرب الانبار را تحت کنترل در آورد و علاوه بر این با اشغال گذرگاه طریبیل در مرز عراق و اردن کوشید به اردن نزدیک شود به ویژه اینکه این نقطه مرزی برای دو کشور از نظر اقتصادی حائز اهمیت زیادی است.
همچنین داعش می کوشد به مرزهای عربستان نزدیک شود و بر همین اساس در ماه ژوئیه گذشته به یکصدمتری نقطه مرزی رسید، در آن زمان کمیته امنیتی شورای استانداری ذی قار واقع در 375 کیلومتری جنوب بغداد اعلام کرد که یک گروه مسلح سه هزار نفره در نزدیکی مرز عربستان مستقر شده است.
با توجه به آمادگی نیروهای عربستان در مرزهای مشترک با عراق و انتقال تجهیزات نظامی به این منطقه می توان به جدی بودن خطر داعش برای عربستان پی برد.
در همین ارتباط سرلشکر فالح السبیعی فرمانده گارد مرزی عربستان چندی پیش از استقرار دستکم یک هزار سرباز و یک هزار نیروی گارد مرزی و نیز چند فروند بالگرد در این منطقه خبر داده و هدف از آن اقدامات را تقویت آمادگی امنیتی در نقطه مرزی نزدیکی شهر عرعر عنوان کرد.
نکته قابل ملاحظه اینکه هر چند مسئولان سعودی تعداد کل نیروهای ذخیره را که به نقطه مرزی اعزام شده اند، اعلام نکرده اند اما برخی برآوردها حاکی از این است که شمار آنان حدود 30 هزار نفر است.
أحمد جبار نویسنده و کارشناس مسائل سیاسی نیز دراین باره گفت: صرف نظر از اینکه افراد مسلح که در مرزهای سعودی مستقر شده اند چقدر مقاومت کرده و دوام می آورند احتمال وقوع هر حادثه غیرمنتظره‌ای در این نقطه وجود دارد.
به هر حال اکنون مساحت گسترده ای از خاک عراق و سوریه و نقاط مرزی اردن و عربستان به صحنه درگیری با داعش و فرار و گریز آنان تبدیل شده است و به این ترتیب با توجه به افزایش نگرانی از تسلط داعش بر میدان های نفت و خطوط انتقال آن می توان گفت این هدف داعش حمله به نبض اقتصادی این کشورها به ویژه عربستان است و به همین دلیل است که تلاش دارد گذرگاههای مرزی را تحت اشغال در آورد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

رسانه های عربستانی اعلام کردند

 

 

خبرگزاری رسمی عربستان سعودی اعلام کرد شاهزاده "خالد بن بندر بن عبدالعزیز" در سفری رسمی یکشنبه شب وارد واشنگتن، پایتخت این کشور شد.

 
بر اساس این گزارش رئیس سازمان اطلاعات عربستان در این سفر با شماری از سران بلندپایه آمریکایی درباره مسائل مورد علاقه دو کشور گفتگو خواهد کرد.
 
این سفر در شرایطی انجام می‌شود که عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه 91 ساله عربستان در شهر پزشکی ملک عبدالعزیز در ریاض برای درمان التهاب ریه بستری است.
 
دفتر پادشاهی عربستان جمعه گذشته اعلام کرد بعد از انجام آزمایش‌ها مشخص شد که پادشاه این کشور به بیماری التهاب ریه مبتلا است، به همین علت به طور موقت با کمک لوله تنفس می‌کند.
 
این درحالی است که حتی چند ماه قبل از این ماجرا، ملک عبدالله در 28 مارس 2014 در دیدار با باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در ریاض از لوله تنفسی استفاده کرده بود.
 
پادشاه عربستان چهارشنبه گذشته به بیمارستان منتقل شد.
 
ملک عبدالله 17 نوامبر 2012 در شهر پزشکی ملک عبدالعزیز در ریاض تحت عمل جراحی قرار گرفت. این چهارمین عمل جراحی او در مدت دو سال بود و از زمان انجام این عمل، در هیچ یک از مناسبت‌های رسمی خارج از عربستان شرکت نمی‌کند که آخرین آن اجلاس سران شورای همکاری خلیج فارس در دوحه بود که 9 دسامبر گذشته برگزار شد. علاوه بر این ولیعهد عربستان ریاست اکثریت جلسه‌های شورای وزیران عربستان را به عهده دارد.
 
پادشاه عربستان که در ماه اگوست سال 2005 بعد از مرگ برادرش ملک فهد به قدرت رسید، مسن ترین حاکم عرب به شمار می رود.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

کویت سطح آماده‌باش امنیتی در مرز با عراق را بالا برد

 

سرویس اطلاعات ارتش کویت به ریاست ستاد کل ارتش این کشور توصیه کرده است که در پی تحولات امنیتی عراق و درگیری ارتش این کشور با تروریست های داعش و همچنین شنیده شدن صدای انفجارهایی در نزدیک مرز عراق با کویت سطح آماده باش نیروهای کویتی بالا رود.
بر این اساس یک سوم نیروهای مسلح در همه حوزه های ارتش در پادگان های خود در آماده باش به سر می‌برند.
منابع نظامی کویت هم گفتند که اداره مرزها و امنیت کشور هر گونه شکاف امنیتی احتمالی در مرزها را زیر نظر گرفته و با آن برخورد می‌کند.
بر این اساس مسئولان اداره گذرگاه مرزی سفوان در مرز عراق به طرف کویتی گفتند که اجازه ورود مسافرانی از ملیت های مختلف به داخل خاک عراق را تا اطلاع ثانوی ندهند.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 تیراندازی مجدد در شهر مرزی عربستان با عراق

 

نیروهای امنیتی عربستان در شهر «عرعر» که در مرز با عراق واقع شده است بار دیگر با افراد مسلح درگیر شدند.

بعد از اینکه فرمانده گارد مرزی شمالی این کشور در شهر عرعر واقع در مرز عراق بر اثر حمله انتحاری کشته شد، سحرگاه روز چهارشنه (17 دی ماه ) بار دیگر نیروهای امنیتی با افراد مسلح درگیر شدند.
بر اساس این گزارش افراد مسلح از اشخاص تحت تعقیب دستگاه امنیتی عربستان بوده‌اند و در این درگیری بازداشت شده‌اند.
پیشتر "عوده البلوی" فرمانده مرزبانی شمال عربستان همراه با تعدادی از سربازان همراه بر اثر یک حمله انتحاری کشته شدند.
روزنامه الوطن عربستان نیز با تائید این خبر گزارش داد که این حمله در منطقه مرزی واقع در شمال این کشور روی داد و در جریان آن یک افسر گارد ملی و یکی از محافظان وی کشته و دو سرباز دیگر زخمی شدند.
در پی کشته شدن این فرمانده نظامی عربستانی، تجهیزات نظامی از منطقه رفحاء به عرعر ارسال شده است.
از سوی دیگر نیروهای کویتی نیز در مرزهای خود با عراق به حالت آماده باش درآمدند.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.