Recommended Posts

 نیروهای امنیتی سعودی بار دیگر به شهرک العوامیه یورش بردند

 

نیروهای امنیتی سعودی بنابر ادعای وزارت کشور عربستان به بهانه بازداشت افراد مظنون، به ساکنان این شهرک بارها یورش قرار داده اند.
نیروهای سعودی به منظور ترساندن مردم در خیابانهای این شهرک اقدام به تیراندازی کردند بدون آنکه کسی را مورد اصابت قرار دهند. البته این تیراندازی ها باعث آسیب دیدن خانه ها و خودروهای توقف کرده در خیابانها شد .
به گفته فعالان سیاسی عربستان، نیروهای سعودی صبح دیروز به وقت محلی، العوامیه در استان شرقی 'القطیف' را ترک کردند.
نیروهای امنیتی سعودی در اواخر سال گذشته میلادی نیز با یورش به چندین محله العوامیه با استفاده از گلوله های جنگی، پنج غیرنظامی از ساکنان این شهرک را به قتل رساندند.
ناظران سیاسی معتقدند که منطقه القطیف در دو سال گذشته به دلیل قیام مردمی به مرکز حملات نیروهای امنیتی آل سعود تبدیل شده که در جریان این حملات، شماری از شهروندان این منطقه کشته و یا بازداشت شده اند .
فعالان سیاسی در صفحه اجتماعی توییتر عکسهای مربوط به یورش دیروز نیروهای امنیتی و تلفات مالی حاصل از آن را انتشار داده اند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 معاملات‌تسلیحاتی میلیاردی اعراب در2014

 

 بازار خرید اسلحه در سال 2014 در میان کشورهای عربی شاهد قراردادهای مهمی بود. همچنان ادعا می‌شود دلیل تسلیح بیشتر کشورهای عربی به وضعیت منطقه‌ای و ترس از ایران برمی‌گردد. علاوه اینکه تهدیدهای امنیتی ناشی از گروه‌های تروریستی و در مقدمه آن داعش را نیز باید به این امر افزود.

 

قـطـر 23 میلیارد دلار

با پایان چهارمین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دفاعی دریایی در دوحه (مارس 2014) این کشور کوچک شیخ‌نشین توافقات ابتدایی خرید اسلحه به قیمت 23 میلیارد دلار را اعلام کرد.
این توافقات ابتدایی با شرکت‌های آمریکایی به 11 میلیارد دلار می‌رسد. قراردادی به ارزش 7.6 میلیارد دلار برای خرید 24 بالگرد آپاچی و لانچر موشک‌های پاتریوت مجهز به راکت «PAC-3» بسته شد. همچنین با شرکت ایرباس قراردادی به ارزش 2.76 میلیارد دلار برای خرید بالگرد « NH90» بسته شد.
در میان قراردادهایی که ماه مارس اعلام شد، قرارداد خرید 62 تانک پیشرفته آلمانی «لیوپارد 2» و نیز 24 خودرو (نظامی) از شرکت آلمانی « Krauss-Maffei-Wegmann» نیز برجسته بود. این قرارداد باعث اعتراض‌هایی در میان معارضان چپگرای آلمانی شد و آنها مخالفت خود را با تسلیح بیش از حد مناطق متنشج خلیج فارس اعلام کردند اما حکومت آلمان با فروش این تجهیزات موافقت کرد.

عربستان سعودی و قراردادهایی بیش از 13 میلیارد دلار

در فوریه 2014 شرکت «بی‌ای‌ای سیستمز» متخصص در صنایع نظامی در بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت‌های انگلیس و عربستان بر سر شروط مربوطه در خصوص افزایش قیمت مبادله تسلیحات میان دو کشور توافق کردند. در ادامه این بیانیه آمده بود: این قرارداد در چارچوب برنامه «صلح برای همکاری‌های دفاعی میان کشور» صورت می‌گیرد.
این قرارداد تسلیحاتی در سال 2005 به امضای دو طرف رسید به طوری که بر مبنای آن عربستان 72 جنگنده از نوع «یورو فایتر تایفون» از انگلیس خریداری می‌کند. قرارداد مذکور از سال 2005 تاکنون اجرایی نشده به طوری که مذاکرات دوجانبه میان دو کشور در سال 2007 به دلیل افزایش قیمت جنگنده‌های پیشرفته اروپایی متوقف شد.
عربستان همچنین قرارداری به قیمت 10 میلیارد دلار برای خرید خودروهای زرهی سبک با شرکت «ژنرال داینامیکس لَند سیستم»( General Dynamics Land Systems) بست و توافق دیگری با آلمان برای خرید 100 قایق به قیمت 1.9 میلیارد دلار امضا کرد. عربستان سعودی در ادامه به خرید 202 موشک پاتریوت و خرید قطعات یدکی تجهیزات نظامی از امریکا به ارزش 1/75 میلیارد دلار اقرار کرد.

امـارات و قرارداد با لاکهید مارتین

امارات قرادادی به 270 میلیون دلار با آمریکا برای خرید توپ میدانی، ناوبر و تجهیرات نظامی بست. این قرارداد تنها بخشی از قراداد بزرگتری با شرکت « لاکهید مارتین» (Lockhead Martin) است که همچنان مورد بررسی و بحث است. قرارداد مذکور شامل خرید 30 جنگنده «اف 16» است. دو طرف همچنین قراردادی به ارزش 2.5 میلیار دلار برای خرید 4.569 خودروی زرهی ضد مین بسته اند. قرارداد دیگر امارات با آمریکا خرید سامانه موشکی با بُرد متوسط و دوربرد به قیمت 900 میلیون دلار است. آمریکا در قرارداد اخیر متعهد شده امارات را به 12 سامان موشکی از نوع «هیمارس» ( HIMARS) و 100 سامانه موشکی از نوع «اتاسمس» (ATACMS ) مجهز کند.

مصـر و خرید تسلیحاتی 4 میلیاردی

آمریکا پس از سقوط «محمد مرسی»رئیس‌جمهور پیشین مصر اجازه فروش 10 بالگرد آپاچی به مصر را یافت. عربستان و امارات نیز توافقی ابتدائی میان مصر و روسیه برای خرید تجهیزات نظامی شامل 24 جنگنده «میگ -29» و سامانه موشکی «بوک –ام 2» (Buk M2) و «تور-ام 2»( Tor M2) را پشتیبانی مالی کردند. برخی گزارش‌ها حاکی از آن بود که این قرارداد ارزشی معادل 3.5 میلیارد دلار و برخی گزارش‌ها از ارزش بین 2 تا 4 میلیارد دلار دارد.

لبنان و وعده سه میلیاردی عربستان

عربستان هبه‌ای به ارزش 3 میلیارد دلار برای پشتیبانی از ارتش لبنان در ماه اگوست 2014 به سعد الحریری نخست‌وزیر اسبق لبنان داد و بحث‌ها و رایزنی‌ها برای استفاده از این هبه جهات خرید بالگرد و تجهیزات دفاع هوایی از روسیه و نیز خرید اسلحه از آمریکا آغاز شد و 480 موشک قابل حمل و بیش از 500 تفنگ از نوع «ام-14، ای 4» (M16A4) و مقداری خمپاره به ارتش لبنان تحویل داده شد اما بخش عظیم و جدی این کمک نظامی تاکنون اجرایی نشده و برخی کارشناسان به اجرا شدن آن خوش‌بین نیستند.
همچنین طرف لبنانی قراردادی با شرکت «اُداس» فرانسه برای خرید بالگردهای «گازِل» و موشک «هوت» و دیگر تجهیزات نظامی بست. 2 میلیارد دلار از هبه سعودی صرف خرید اسلحه و 900 میلیون دلار آن صرف خرید نگهداری از تجهیزات خواهد شد اما هنوز چنین امری اتفاق نیفتاده است.

عُمان و خرید موشک‌های زمین به هوا

عُمان اعلام کرد قراردادی به ارزش 1.28 میلیارد دلار با شرکت «رایتیون» (Raytheon) در ژانویه 2014 بسته است. این قرارداد شامل خرید موشک زمین به هوا «ناسامس» (NASAMS) بود. عُمان همچنین قراردادی با شرکت «اندرا» (Indra) اسپانیا برای خرید سامانه مراقبت هوایی و دستگاه‌های رادار سه بعدی «لانزا»( Lanza 3D) بسته است.

عراق و قراردادهای میلیاردی

عراق قراردادهایی به ارزش 15 میلیارد دلار بست و طرف بیشتر آنها آمریکا بود. بارزترین آنها قراردادی به ارزش یک میلیارد دلار برای خرید 24 جنگنده از نوع «AT-6C Texan II» ، خودروری زرهی و بالون‌های مراقبتی بود. عراق قرارداد دیگری به ارزش 600 میلیون دلار برای خرید 46000 گلوله تانک از نوع «ام 1ای 1 آبرامز» (M1A1 Abrams) بست. عراق همچنین قراردادی نظامی به ارزش یک میلیارد دلار با روسیه برای خرید سامانه موشکی «پانتسیر –اس1» (Pantsir-S1 ) و بمب‌افکن‌های قابل حمل «دژیگیت» ( Dzhigit) منعقد کرد. این کشور همچنین در ژوئن 2014 جنگنده‌های «سوخوی 25» را از روسیه تحویل گرفت.

کویت و موشک‌های پاتریوت

کویت سامانه موشکی دفاعی پاتریوت با شرکت رایتیون آمریکا به ارزش 655 میلیون دلار بست.

اردن و خرید از هلند، آمریکا و آلمان

در ماه فوریه 2014 ، هلند انتقال اولین سِری توپ‌های ضد هوایی از نوع «چیتاه» (Cheetah) به ارزش 29 میلیون دلار به اردن را اعلام کرد. این قرارداد شامل 350 هزار گلوله توپخانه، 22 توپ ضدهوایی از نوع «بوفورز» (Bofors 40L70) و 11 رادار از نوع «تالس فلایکاتچر» (Thales Flycatcher) و 5 خودروی زرهی از نوع لئوپارد بود.
در ماه می پنتاگون توافقی با اردن برای فروش 12 خودروی زرهی تاکتیکی شرکت صنایع نظامی«اوشکوش» (Oshkosh ) بست. اردن همچنین اولین کشوری بود که موشک مجهز به لیزر از نوع پیشرفته (APKWS) را خرید. اردن در اکتبر نیز قراردادی با آلمان برای خرید مسلسل بست.

بحرین و خرید گاز اشک‌آور و معامله با انگلیس

روسیه، بحرین را با موشک‌های ضدهوایی از نوع «کورنیت- ام ای» (Kornet-EM) مجهز کرد. منامه قراردادهای کوچکی با انگلیس به ارزش یک میلیون دلار بست. کره جنوبی قراردادی به ارزش 28 میلیون دلار با بحرین برای فروش گاز اشک آور را لغو کرد. این اتفاق به دلیل شکایت‌های بسیار از پلیس بحرین در استفاده بیش از حد از این گازها برای سرکوب معارضان بحرین رخ داد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به گزارش پایگاه خبری داعش دات آی آر:

انتشار فتوایی از یک مبلغ سعودی در خصوص حرام بودن ساخت “آدم برفی”، جنجال بسیاری را بین کاربران عربستانی در شبکه‌های اجتماعی به وجود آورده است.

این فتوا همزمان با بارش برف در برخی مناطق عربستان، موجی از بحث و جدل را بین عربستانی ها به راه انداخت.
از روز یکشنبه برخی مناطق شمالی عربستان سعودی شاهد بارش برف بود، به صورتیکه تصاویر برف بازی و آدم برفی های‌ساخته شده توسط عربستانی‌ها، صفحه‌های آنان را در شبکه‌های اجتماعی پر کرده است.
با این حال سایت خبری “ارم نیوز” خاطرنشان کرد که برخی فعالان در شبکه‌های اجتماعی به فتوای “محمد صالح المنجد” اشاره کردند که در آن ساخت آدم برفی را حرام دانسته است. البته زمان صدور این فتوا مشخص نیست.
هشتگ (#) ایجاد شده در خصوص تحریم ساخت آدم برفی در کشورهای عربی و به ویژه عربستان توجه بسیاری از کاربران را جلب کرده است، به صورتیکه برخی با آن موافقت و برخی هم مخالفت کرده‌اند.
یکی از کاربران دراینباره نوشته است: هنوز فرصت نکرده بودیم از بارش برف شادمان شویم که فتوایی صادر کردند؛ فقط مانده که برای قهوه عصر و آتش فتوا صادر کنند !

 

امان از این ادم نماها

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

عربستان برچيدن برخي روستاهاي مرزي با عراق را تکذيب کرد

 

یک مقام امنیتی در عربستان خبر برچیده شدن برخی از روستاهای مرزی در نزدیک مرز مشترک با عراق را تکذیب کرد.
دریادار عواد البلوی از مدیران ارشدگارد مرزی عربستان گفت:« از مرز مشترک تا عمق بیست کیلومتری خاک عربستان روستایی وجود ندارد ضمن اینکه نیروهای مرزی عربستان و عراق برای مقابله با تروریست های داعش با هم هماهنگ هستند و در این زمینه توافقنامه هایی میان دو طرف به امضا رسیده است.»
اخیرا نیروهای مرزی عربستان از مرز مشترک با عراق مورد هجوم مسلحانه قرار گرفتند و بلافاصله پس از این حمله یک عملیات انتحاری انجام شد که به کشته شدن یکی از فرماندهان نیروهای مرزی عربستان منجر شد.
گروه تروریستی داعش متهم اصلی این عملیات است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

یکی از فرماندهان ارتش افغانستان می گوید، گروه تروریستی داعش فعالیت خود را در جنوب غرب افغانستان با عضو گیری و درگیری با شبه نظامیان طالبان آغاز کرده است.

 

 

“ملا عبدالرؤوف” فرمانده سابق طالبان در “هلمند” واقع در جنوب غربی افغانستان، به تازگی با داعش اعلام بیعت کرده است.
یکی از شخصیت‌های برجسته منطقه “سنگین” در هلمند به نام “سیدالدین سنگینوال” به “بی بی سی” تأکید کرد: داعش پس از جایگزین کردن پرچم سیاه خود به جای پرچم سفید طالبان، با طالبان اصطکاک پیدا کرد.
سیدالدین گفت: در درگیری میان داعش و طالبان حدود ۲۰ تن از دو طرف کشته و یا زخمی شدند.
از سوی دیگر ژنرال محمود فرمانده نظامی افغانی مسؤول منطقه سنگین تاکید کرد : اطلاعات به دست آمده نشان می دهد که تشکیلات جدید داعش طی چند روز گذشته شکل گرفته است.
ژنرال محمود خاطرنشان کرد: عناصر تشکیلات یاد شده سعی دارند تا حمایت مردم از داعش را جذب کنند و هم اکنون در حال آماده کردن خود برای نبرد هستند.
“ملا عبدالرؤوف” فرمانده تشکیلات جدید داعش یکی از فرماندهان جنبش طالبان بود و پس از بازداشت شدن توسط نیروهای آمریکا در سال ۲۰۰۱ شش سال را در زندان گوانتانامو بسر برد.
گزارش‌های رسیده حاکی است اختلافاتی میان وی و ملا عمر رهبر جنبش طالبان روی داده است.
“ملا عبدالرؤوف” با “امیر محمد” حاکم ولایت “نیمروز” دارای رابطه خویشاوندی است.
امیر محمد گفت: عبدالرؤوف قبل از انتقال به گوانتانامو یکی از پاهای خود را از دست داد .
وی خاطرنشان کرد: تشکیلات داعش سعی داشت تا در ولایت “فراه” در جنوب غرب افغانستان جنگجویانی را جذب خود کند اما ساکنان آن و پلیس داعشی ها را از این ولایت بیرون راندند.
وی افزود: تشکیلات جدید گاهی تحت عنوان القاعده و گاهی به نام طالبان و هم اکنون نیز با عنوان داعش می جنگند.
سخنگوی سابق جنبش طالبان پاکستان در یک نوار ویدیویی انتشار یافته در اینترنت گفت: بسیاری از فرماندهان داعش در افغانستان فعالیت می کنند و جنبش طالبان پاکستان با داعش همپیمان شده است. در این نوار عکس شماری از فرماندهان مناطق مختلف افغانستان انتشار یافته که گفته می شود با داعش بیعت کرده اند.
افراد یاد شده در این نوار می گویند که وفاداری خود به ملا عمر سرکرده طالبان به “ابوبکر بغدادی” سرکرده داعش تغییر داده اند.
این موضوع خطرناک ترین چالش فراروی وحدت فرماندهی جنبش طالبان طی چند سال گذشته بشمار می رود.
ملا عمر از سال ۲۰۰۱ در ملاء عام مشاهده نشده است اما عناصر جنگجوی او حتی پس از پایان یافتن ماموریت نیروهای غرب در افغانستان در اواخر سال گذشته به حملات خود علیه ارتش افغانستان ادامه می دهند.
فرماندهان نظامی افغانستان می گویند: اگر تشکیلات داعش بتواند به افغانستان نفوذ کند در آن صورت ماهیت جنگ بدون شک تغییر خواهد یافت.

ویرایش شده در توسط hamidz65

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ارتش کويت سه روز تمرين نظامي با گلوله جنگي اجرا مي کند

 

ارتش کویت اعلام کرد واحدهای دریایی این کشور روزهای 13 و 14 و 15 ژانویه تیراندازی با گلوله جنگی را تمرین می کنند. 
مدیریت روابط عمومی ارتش کویت روز سه شنبه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد منطقه تیراندازی در فاصله شانزده و نیم مایل دریایی شرق منطقه رأس الجلیعه در امتداد جزیره قاروه و در فاصله شش مایل دریایی شرق رأس الزور تا جزیره ام المرادم قرار دارد. 
در این بیانیه از همه شهروندان و خارجیان مقیم کویت که به دریا رفت و آمد دارند خواسته شده است برای حفظ امنیت خود در مدت زمان اعلام شده به منطقه یاد شده نزدیک نشوند.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

10 گروه تروریستی مشهور در رسانه‌های جهان

 

از سال 2000 تاکنون تعداد افرادی که توسط "تروریسم" کشته شده‌اند پنج برابر شده است. با این حال این تعداد از سال 2007 به بعد اندکی کاهش یافت تا جنگ داخلی در سوریه که یک جهش بزرگ در فعالیت‌های تروریستی ایجاد کرد. شبکه‌های تروریستی برای انجام حمله بزرگ که آن‌ها را به شهرتی برساند می‌توانند سال‌ها منتظر بمانند. در این جهان رمز‌آلود بسیاری از گروه‌ها و سازمان‌ها با یکدیگر مرتبط‌اند و وحشتناک‌ترین این گروه‌ها، هنوز نامش شنیده نشده است.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی به معرفی 10 گروه تروریستی پرداخته که طی سال‌های گذشته اخباری از آن‌ها منتشر شده است:

 

1. گروه داعش:

 

این گروه که توسط ابوبکر البغدادی پایه‌گذاری شد و اکنون در عراق و سوریه فعالیت می‌کند، طی سال گذشته (2014) توانست بخش‌هایی از این دو کشور را تحت کنترل خود درآورد. داعش همچنین با نام‌های دیگری چون "دولت اسلامی در عراق و شام" یا "دولت اسلامی" شناخته می‌شود.

 

تاکنون تعداد اندکی از سازمان‌های تروریستی اعلام کرده‌اند که هدف غایی آنها ایجاد یک "خلافت" است اما داعش این هدف رویاگون را به نوعی به واقعیت تبدیل کرده است. آن‌ها قساوت گسترده‌ای را در پیش گرفته‌اند و خوانش وحشیانه‌ای از دین را در مناطق تحت کنترل خود حاکم کرده‌اند؛ مناطقی که ده‌ها شهر را در عراق و سوریه در بر می‌گیرد.

 

براساس گزارش‌های مختلف، شبه نظامیان مالزیایی،‌ اندونزیایی و فیلیپینی نیز تحت لوای داعش یک واحد نظامی در سوریه تشکیل داده‌اند که می‌تواند داعشی‌ها را در جنوب شرق آسیا گسترش دهد. این واحد "مجمع الجزایر مالایی برای داعش" نام دارد.

 

2. القاعده

 

این گروه در سال 1988 و توسط اسامه بن لادن که در سال 2011 طی عملیات نیروهای آمریکایی کشته شد تشکیل شده است. القاعده پس از حملات 11 سپتامبر آمریکا به رذالت و جنایت شهره شد اما طی یک سال گذشته به دلیل فعالیت‌های داعش خیلی مجال عرض اندام نداشت.

از زمان مرگ بن لادن، این شبکه توسط ایمن الظواهری مصری رهبری می‌شود. با وجود این که اخیرا به نظر می‌رسد این گروه درخشش خود را از دست داده بسیاری از اعضای گروه‌های تروریستی مورد بحث در این گزارش وابسته به القاعده هستند.

 

داعش نیز تا زمانی که در اوایل سال گذشته به دلیل شدت قساوت و وحشیگری از سوی القاعده رد شد بخشی از این شبکه بود.

 

3. القاعده در شبه جزیره عرب

 

این گروه در سال 2006 و در پی ادغام دو شاخه یمنی و سعودی القاعده ایجاد شد و یکی از خطرناک‌ترین گروه‌های منشعب از القاعده محسوب می‌شود.

 

هر دو برادری که در هفتم ژانویه سال جاری به دفتر مجله شارلی ابدو حمله کردند، از سوی این گروه که به القاعده یمن نیز معروف است آموزش دیده بودند.

 

این گروه همچنین یک مجله تبلیغاتی انگلیسی زبان به نام "ایسنپایر" را منتشر می‌کند. نام دبیر مجله شارلی ابدو در یکی از شماره‌های منتشر شده مجله اینسپایر به عنوان یکی از اهداف حمله آورده شده بود.

 

این گروه همزمان با گسترش حملات خود به غرب در تلاش برای تصرف بخش‌هایی از یمن و همچنین آموزش شبه نظامیان برای پیوستن به درگیری‌ها در عراق و سوریه است.

 

4. طالبان

 

طالبان افغانستان در سال 1994 تحت رهبری ملا محمد عمر که همچنان رهبر معنوی این گروه محسوب می‌شود بنیانگذاری شد. مهمترین هدف این سازمان ایجاد یک دولت دینی در افغانستان عنوان شده است.

 

این گروه همچنین طی سال‌های 1996 تا 2001 در افغانستان حکومت و خوانش بسیارسختگیرانه‌ای از شریعت را اجرا می‌کرد.

 

این گروه در جریان عملیات نظامی آمریکا در افغانستان در پی حملات 11 سپتامبر از حکومت ساقط شد و اکنون همزمان با خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان در این کشور دوباره در حال پیشرفت‌هایی است.

 

5. طالبان پاکستان

 

دسامبر گذشته طالبان پاکستان که با نام "تحریک طالبان پاکستان" نیز شناخته می‌شود به یک مدرسه دولتی در پیشاور حمله کرد و موجب مرگ 148 تن از جمله 132 کودک شد.

 

این گروه همچنین عامل حمله تروریستی به ملاله یوسف زی، برنده جایزه صلح نوبل بود.

طالبان پاکستان در حقیقت ائتلافی از گروه‌های شبه نظامی مناطق قومی نیمه خودمختار در شمال غرب پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان است. رهبر کنونی این گروه ملافضل‌الله است.

 

6. جبهه النصره

 

جبهه النصره یا "جبهه دفاع از مردم سوریه" که با نام "القاعده سوریه" نیز شناخته می‌شود طی یک فیلم ویدئویی در سال 2012 اعلام موجودیت و هدف خود را جایگزینی دولت بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه با یک "دولت اسلامی" اعلام کرد.

 

در ویدئویی که از این گروه منتشر شد، مردی در حالی که صورتش را پوشانده می‌گوید: ما مجاهدین سوری هستیم و از جبهه‌های متعددی برای بازیابی حاکمیت خدا بر زمین و خون خواهی سوری‌های کشته شده به اینجا بازگشته‌ایم.

 

اعضای این گروه نقشی فعال در حمایت از شورشیان سوری و حمله علیه دولت سوریه داشته‌اند.

 

این گروه از سوی کشورهای غربی، عربستان سعودی، ترکیه و اتحادیه اروپا یک سازمان تروریستی معرفی شده‌ است.

 

7. بوکوحرام

 

این گروه قصد دارد تا خوانش سختگیرانه‌ای را از دین در نیجریه اجرا کند.

 

نام این گروه "آموزش غربی گناه است" معنی می‌دهد و این گروه مسلمانان را از شرکت در هر گونه فعالیت مربوط به جامعه غربی منع می‌کند. برای بوکوحرام رای دادن در انتخابات، پوشیدن تی شرت و شلوار یا آموزش سکولاریسم، غربی محسوب می‌شود.

 

در ژانویه سال جاری، این گروه خونبارترین قتل عام خود را در باگا، شهری در شمال شرق نیجریه انجام داد و حدود 2000 تن را کشت.

 

سال گذشته بوکوحرام صدها دانش‌آموز از جمله 200 دختر مدرسه‌ای را که همچنان وضعیت آن‌ها نامشخص است، ربود. این گروه مکررا از زنان و دختران به عنوان عومل انتحاری در حملات خود استفاده می‌کند.

 

شبه نظامیان بوکوحرام، حدود 20 هزار مترمربع از مناطق شمال شرقی نیجریه را تحت کنترل خود دارد.

 

8. جماعة الاسلامیه و گروه‌های منشعب از آن

 

این گروه شاخه القاعده در جنوب شرق آسیاست و مسئول انفجار سال 2002 در بالی است که 202 کشته بر جای گذاشت.

مقر این گروه در اندونزی است و در اوایل دهه 1990 میلادی با هدف ایجاد یک خلافت در منطقه شکل گرفت.

 

بسیاری از چهره‌های کلیدی این گروه از جمله ابوبکر بشیر، رهبر معنوی آن، عمر پاتک، عامل انفجار بالی و ماس سلامت کاستاری، رهبر این گروه در سنگاپور تاکنون بازداشت شده‌اند.

 

فعالیت‌های این شبکه از سال 2002 به شدت کاهش یافته است اما باز هم حملات محدودی توسط آن‌ها در طول سال گذشته انجام شد.

 

این گروه اکنون به گروه‌های دیگری منشعب شده است. سال گذشته مقامات امنیتی مالزی چهار گروه تروریستی جدید را شناسایی کردند که با داعش اعلام بیعت کرده‌اند.

 

9. ابو سیاف:

 

ابوسیاف یک گروه جنایتکار است که در سولو فعالیت می‌کند و مسئول آدم ربایی‌های معمول برای باج خواهی در این منطقه است.

 

این گروه در دهه 1990 و با کمک‌های مالی القاعده در جزایر سولو و باسیلان فیلیپین پایه‌گذاری شد. ابوسیاف مسئول فجیع‌ترین حملات تروریستی در تاریخ فیلیپین از جمله بمب گذاری و آدم ربایی‌های گسترده است. این گروه تاکنون به القاعده مرتبط بود و اخیرا با داعش بیعت کرده است.

 

10. لشکر طیبه

 

گروه شبه نظامیان پاکستانی لشکر طیبه مسئول حمله تروریستی بمبئی در سال 2008 است؛ در این حمله 66 تن کشته شدند.

 

از زمان این حمله، اعضای این گروه تحت عنوان "جماعت الدعوه" فعالیت می‌کنند. این جماعت ادعا می‌کنند که یک خیریه بشر دوستانه هستند و به فعالیت آزادانه در پاکستان ادامه می‌دهند.

 

برخی معتقدند این گروه یک سازمان مرکزی است و نه تنها در جنوب آسیا بلکه در سراسر جهان فعالیت دارد

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب hamidz65 قبل از اینکه پستی میفرستی ببین موضوع تاپیک چیه بعد بفرست
  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مرز شمالی عربستان در آماده باش کامل

 

«محمد الغامدی» سخنگوی مدیریت مرکز امنیتی گارد مرزی عربستان اعلام کرد که نیروهای مرزبانی این کشور در آماده باش کامل هستند.
روزنامه «الاقتصادیه»، گزارش داد که بعد از حادثه حمله به نیروهای امنیتی عربستانی در منطقه عرعر در مرزهای شمالی عربستان با عراق که منجر به کشته شدن تعدادی از مرزبانان سعودی و مرگ فرمانده گارد مرزی این منطقه شد نیروهای عربستانی در این منطقه مستقر شده و در آماده باش کامل به سر می‌برند.
با وجود اینکه به اعتقاد کارشناسان با حمله عناصر داعش به مرزهای شمالی عربستان، پروژه امنیتی این کشور در 900 کیلومتر از مرزهای عربستان و عراق، با شکست مواجه شده الغامدی تأکید کرد که پروژه امنیتی مرزهای عربستان با یمن نیز بر اساس برنامه در حال اجراست و به مراحل پایانی آن نزدیک می‌شود.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

عربستان برای مقابله با حملات داعش در حال ساخت دیوار عظیمی مجهز به تجهیزات امنیتی پیشرفته در مرز این کشور با عراق است.

 

روزنامه دیلی تلگراف در اینترنت امروز در گزارشی اعلام کرد: عربستان سعودی در تلاش برای مصون سازی این کشور در برابر گسترش هرج و مرج در کشورهای همسایه در حال ساخت یک دیوار عظیم و خندق به طول ششصد مایل در امتداد مرز این کشور با عراق است.
حمله هفته گذشته تروریستهای داعش به یک مقر مرزی سعودی یک حمله ساده به یک مقر بیابانی نبود. دواعش درواقع وسیع ترین تلاش جدید عربستان سعودی را برای مصون سازی این کشور هدف قرار دادند.
سعودیها به منظور جداسازی این کشور از عراق در شمال در حال ساخت یک «دیوار عظیم» ششصد مایلی اند که ترکیبی از حصار و خندق اند.
بسیاری از نواحی مرزی بین دو کشور در سمت عراق اکنون تحت کنترل داعش است که هدف اصلی آنها تسخیر نهایی عربستان سعودی موطن دو مسجد مقدس در مکه و مدینه است.
طرح احداث دیوار از سال دو هزار و شش در اوج جنگ داخلی عراق مورد بحث بوده است اما اجرای آن در سپتامبر سال گذشته پس از هم مرز شدن قلمرو تحت کنترل داعش با عربستان با کنترل بخشهای وسیعی از غرب و شمال عراق آغاز شد.
این منطقه مرزی اکنون شامل پنج لایه حصار با برجهای دیده بانی است که به دوربین های دید در شب و راداری مجهزند. ریاض همچنین سی هزار نیروی اضافی به آن ناحیه اعزام کرده است.
این تنها حصاری نیست که عربستان سعوی برای حفاظت از خود احداث می کند. با وجود دشواری دسترسی غربی ها به عربستان، ورود به این کشور برای کشورهای نسبتا آزاد است، بویژه طی موسم حج که زائرانی از سراسر جهان به مکه و مدینه می روند. اما در دوران رو به تغییر، این مسئله نیز تغییر می کند.
عربستان همچنین در امتداد بخش هایی از مرز حتی طولانی تر خود با یمن در جنوب که به هزار مایل می رسد، حصار ایجاد کرده است.
حمله هفته گذشته نمونه ای از حوادثی بود که سعودیها امیدوارند از وقوع آن جلوگیری کنند. در آن حمله سه نگهبان مرزی از جمله ژنرال فرمانده عملیات مرزی منطقه شمالی عربستان سعودی کشته شدند. هر چهار تروریست مهاجم نیز کشته شدند.

 

http://www.daesh.ir/1393/10/25/%d8%b9%d8%b1%d8%a8%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%a7%d8%b2-%d8%aa%d8%b1%d8%b3-%d8%af%d8%a7%d8%b9%d8%b4-%d8%a7%d9%82%d8%af%d8%a7%d9%85-%d8%a8%d9%87-%d8%a7%d8%ad%d8%af%d8%a7%d8%ab-%d8%af%db%8c%d9%88%d8%a7/

ویرایش شده در توسط hamidz65

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

عربستان برای مقابله با حملات داعش در حال ساخت دیوار عظیمی مجهز به تجهیزات امنیتی پیشرفته در مرز این کشور با عراق است.

 

روزنامه دیلی تلگراف در اینترنت امروز در گزارشی اعلام کرد: عربستان سعودی در تلاش برای مصون سازی این کشور در برابر گسترش هرج و مرج در کشورهای همسایه در حال ساخت یک دیوار عظیم و خندق به طول ششصد مایل در امتداد مرز این کشور با عراق است.
حمله هفته گذشته تروریستهای داعش به یک مقر مرزی سعودی یک حمله ساده به یک مقر بیابانی نبود. دواعش درواقع وسیع ترین تلاش جدید عربستان سعودی را برای مصون سازی این کشور هدف قرار دادند.
سعودیها به منظور جداسازی این کشور از عراق در شمال در حال ساخت یک «دیوار عظیم» ششصد مایلی اند که ترکیبی از حصار و خندق اند.
بسیاری از نواحی مرزی بین دو کشور در سمت عراق اکنون تحت کنترل داعش است که هدف اصلی آنها تسخیر نهایی عربستان سعودی موطن دو مسجد مقدس در مکه و مدینه است.
طرح احداث دیوار از سال دو هزار و شش در اوج جنگ داخلی عراق مورد بحث بوده است اما اجرای آن در سپتامبر سال گذشته پس از هم مرز شدن قلمرو تحت کنترل داعش با عربستان با کنترل بخشهای وسیعی از غرب و شمال عراق آغاز شد.
این منطقه مرزی اکنون شامل پنج لایه حصار با برجهای دیده بانی است که به دوربین های دید در شب و راداری مجهزند. ریاض همچنین سی هزار نیروی اضافی به آن ناحیه اعزام کرده است.
این تنها حصاری نیست که عربستان سعوی برای حفاظت از خود احداث می کند. با وجود دشواری دسترسی غربی ها به عربستان، ورود به این کشور برای کشورهای نسبتا آزاد است، بویژه طی موسم حج که زائرانی از سراسر جهان به مکه و مدینه می روند. اما در دوران رو به تغییر، این مسئله نیز تغییر می کند.
عربستان همچنین در امتداد بخش هایی از مرز حتی طولانی تر خود با یمن در جنوب که به هزار مایل می رسد، حصار ایجاد کرده است.
حمله هفته گذشته نمونه ای از حوادثی بود که سعودیها امیدوارند از وقوع آن جلوگیری کنند. در آن حمله سه نگهبان مرزی از جمله ژنرال فرمانده عملیات مرزی منطقه شمالی عربستان سعودی کشته شدند. هر چهار تروریست مهاجم نیز کشته شدند.

 

لطف کنید و خبری را که قرار می دهید لینک خبر را را هم  بگذارید

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دیدار سری وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با نمایندگان برخی کشورهای عربی

 

شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی با انتشار گزارشی از برگزاری جلسات سری میان «آویگدور لیبرمن» وزیر خارجه این رژیم با سران برخی کشرهای عربی خبر داد.
بر اساس این گزارش این نشستها با اطلاع «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و برخی از نمایندگان سازمان جاسوسی این رژیم در پاریس و وین انجام شد.
لیبرمن در جریان این نشستها سعی داشت تا به همتایان عرب خود بقبولاند که «ابومازن» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، در اداره امور و رسیدن به یک راهکار جامع برای توافق با اسرائیل ناتوان است.
لیبرمن از ذکر نام شخصیتها و نمایندگان کشورهای عربی که با آنها دیدار داشته است خودداری کرد.
لیبرمن در این دیدارها همچنین طرح خود را برای تغییر دموگرافی(جمعیت شناسی) اراضی فلسطینی ارائه کرده و در پی تایید آن از سوی کشورهای عربی بوده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

المختصر: عربستان در هشدار به يمن استان مأرب را خط قرمز خود اعلام کرد

 

به گزارش پایگاه خبری المختصر منبعی سیاسی در یمن فاش ساخت عربستان در هشدار به رئیس جمهوری یمن، استان نفت خیز مأرب در یمن را خط قرمز خود اعلام کرده است.
روزنامه العربی الجدید قطر به نقل از این منبع که به دلیل حساسیت خبر نخواسته است نامش فاش شود نوشت:« عربستان درباره امکان تسلط انصار الله( حوثی ها) بر استان نفت خیز مأرب در مرکز یمن هشدار داد و این استان را به مثابه خط قرمز خود عنوان کرد.»
این منبع با بیان اینکه هشدار ریاض به منصور هادی هشدار شدیداللحنی بوده است مفهوم این هشدار را بازداشتن دولت یمن از تحرکاتی دانست که می تواند تلاش گروههای مسلح حوثی برای تسلط بر استان مأرب را آسان کند.
این هشدار زمانی مطرح شده است که اوضاع استان مأرب بحرانی و کمیته ای از طرف ریاست جمهوری یمن مامور شده تا بر اساس توافق داخلی، موسوم به توافق صلح و مشارکت، این مشکلات را حل کند.
اخبار مرتبط به گروههای مخالف حوثی در استان مأرب این روزها در رسانه های عربستانی بازتاب ویژه ای دارد که این امر نشان از اهمیت این استان برای عربستان است. ریاض می داند تسلط حوثی ها بر این استان به معنی تسلط کامل آنان بر صنعاست زیرا تمام مشتقات نفتی مورد نیاز یمن در استان مأرب تولید می شود و علاوه بر آن ، این استان همسایه دو استان نفت خیز دیگر یعنی جوف و حضرموت است که از استان های هم مرز عربستان به شمار می آیند.

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

عربستان اخباروضعیت جسمانی ملک عبدالله را محرمانه نگه می دارد

 

شاهزاده سعود بن سیف النصر بن سعودبن عبدالعزیز، محرمانه نگه داشتن وضعیت سلامت جسمی ملک عبدالله پادشاه عربستان را به زیان منافع این کشور دانست و خالد التویجری رئیس دیوان پادشاهی را عامل اصلی پوشیده نگه داشتن وضعیت ملک عبدالله معرفی کردوخواستار کاهش دخالت های وی شد.

سعود بن سیف در پیام هایی که بر روی پایگاه اجتماعی توییتر منتشر کرد نوشت: حتی اگر مخفی نگه داشتن اطلاعات نظامی و امنیتی، یک مصلحت ملی باشد، مخفی نگه داشتن وضعیت سلامت ملک عبدالله یک مفسده ملی است و مسئولیت این امر به عهده خالد التویجری رئیس دیوان پادشاهی و متحدان وی و کسانی است که در این باره سکوت کرده اند.
سعود بن سیف در گذشته نیز التویجری را به دخالت در امور کشور و کنترل بر روند امور در این کشور متهم کرده بود.
این شاهزاده عربستانی افزود: مایه ننگ است که صدها شاهزاده از خاندان حکومتی قادر به نفوذ به حصار کشیده شده توسط این شخص نیستند و نمی توانند به روش مناسب با این فرد برخورد کنند.
این شاهزاده در گذشته نیز با انتشار پیام هایی بر روی پایگاه اجتماعی توییتر بر صحت افشاگری های کاربر پایگاه اجتماعی توییتر موسوم به 'مجتهد' درباره غایب شدن اجباری ملک عبدالله از یک ماه پیش تاکنون تأکید کرده بود به طوری که تنها به امیر متعب بن عبدالله وزیر گارد پادشاهی اجازه ملاقات با پادشاه داده می شود و وی نیز برای حضور ملک عبدالله در انظار عمومی تحت فشار است تا به شایعات منتشره درباره دلایل غیبت وی از انظار پایان دهد.
'مجتهد' کاربر اجتماعی چند روز پیش در پیامی در سایت توییتر اعلام کرده بود که به امیر احمد بن عبدالعزیز، وزیر کشور سابق عربستان و برادر ملک عبدالله اجازه داده نشده است به دیدار پادشاه بیمار این کشور برود.
وی افزود: پوشیده نگه داشتن وضعیت ملک عبدالله به آخرین درجه رسیده است و شایعات از همه جهات در خاندان آل سعود منتشر شده است.
این پیام ها، پس از آن منتشر شد که پایگاههای اجتماعی اخباری درباره وخیم شدن اوضاع جسمانی ملک عبدالله منتشر کردند به طوری که حتی برخی از پایگاه های خبری، در میان سکوت منابع نزدیک به دستگاههای رسمی عربستان، خبر مرگ وی را بر روی تلکس قرار دادند.
رسانه های عربی و خارجی، اخباری مبنی بر مرگ مغزی ملک عبدالله را از هفته پیش منتشر کرده و اعلام کردند دستگاهها هنوز از بدن وی جدا نشده است. اما برخی از منابع از اختلال در دستگاههای حیاتی بدن ملک عبدالله با وجود متصل بودن وی به دستگاه تنفس مصنوعی خبر دادند.

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 وزارت کشور عربستان: بدون گفت وگو شلیک کنید

 

وزارت کشور عربستان به نیروهای مرزی خود دستور اکید داد که بدون گفت وگو به هرکس که نزدیک مرزهای این کشور شد شلیک کنند.
سخنگوی نیروهای مرزبانی عربستان افزود: به نیروهای مرزبانی دستور داده شده است تا هرکس که به مرزها نزدیک شده و قصد ورود به کشور را داشت بدون هیچگونه گفت وگویی به سوی وی شلیک کنید.
وی افزود: این تصمیم با توجه به شرایط حساس مرزی و برای حمایت از خاک وطن و امنیت هموطنان اتخاذ شده است.
در حمله تروریستی توسط افراد مسلح که اخیرا در مرز عربستان سعودی با کشور عراق رخ داد چندین نیروی مرزبانی این کشور از جمله یک فرمانده مرزبانی کشته و مجروح شدند.
این حادثه در منطقه 'عرعر' در شمال عربستان رخ داد و یکی از مهاجمان پس از نزدیک شدن به نیروهای مرزی با انفجار کمربند انتحاری خودکشی کرد.
عربستان سعودی همچنین در جهت انجام اقدامات پیشگیرانه و برای جلوگیری از نفوذ عناصر تکفیری داعش، در حال ساخت دیوار مرزی با عراق به طول نزدیک به 1000 کیلومتر است.
بیشتر نواحی نزدیک مرز عربستان و عراق داخل خاک عراق تحت تصرف داعش بوده و همین مساله احتمال تسلط بر همین نواحی در خاک عربستان را نیز بالا می برد.
مفتی ها و شاهزادگان سعودی هموار حامیان معنوی و مادی داعش در مبارزه با دولت بشار اسد بوده اند.
طرح ایجاد دیوار بین مرز عربستان و عراق از سال 2006 و اوج جنگ داخلی عراق مطرح بود اما از ماه سپتامبر سال گذشته و با افزایش نواحی تحت تسلط داعش در غرب عراق و افزایش امکان دسترسی به مرزهای عربستان، ساخت دیوار مرزی به طور جدی تر مطرح و اجرای آن آغاز شده است.
این دیوار مرزی شامل 5 لایه حصار و برج های دیده بانی، دوربین های دید در شب و دوربین های راداری است. همچنین عربستان سعودی 30 هزار نیروی نظامی به این نواحی اعزام کرده است.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.