Recommended Posts

سفارش نظامی امارات به روسیه: ساخت هواپیمای جنگی برای مقابله با ایران
http://www.irdiplomacy.ir/fa/page/1967312/%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4+%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85%DB%8C+%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA+%D8%A8%D9%87+%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%87+%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA+%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C+%D8%AC%D9%86%DA%AF%DB%8C+%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%87+%D8%A8%D8%A7+%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86+.html

انشاالله که شایعست

ما خودمونو کشتیم یکی دو ماه که سوخو 30 میخریم و حتی منتاژ میکنیم... آخرشم هیچی به هیچی... حالا یهو خبر میاد از فروش سوخو 35 !!! به امارات و همکاری جهت توسعه جنگنده ها... خاورمیانه شده کلکسیون جنگنده های نسل 4.5 و 5 شرق و غرب و این وسط ما موندیم و تعدادی جنگنده که تا بیان یکیشونو اورهال کنن یکی دیگه زمینگیر میشه... آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه!!! ولی چیزی که مشخصه اینه که تقریبا آسمون رو از دست دادیم با این وضعیت... بی دلیل نیست انواع و اقسام پدافند ها در برد های متفاوت در دست اجرا هستن... اما متاسفانه در اغلب موارد در جدال نیروی هوایی و پدافند این پدافند بوده که سرکوب شده...
  • Upvote 12

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بار ها گفتم دشمن ما روسیه است نه امریکا.

 

امریکا بخاطر اسرائیل ملاحضاتی داره و به عرب های خلیج فارس جنگنده های نسل 5 یا تسلیحات مهم حداقل تا 10 سال نمیفروشه اما روسیه فقط پول میشناسه و خیانت کاره

  • Upvote 11
  • Downvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اگر ایران میخواهد به سیاست هایش در منطقه ادامه بدهد باید یک فکر اساسی برای نوسازی و از بین بردن مشکلات نیروهای مسلح بکند وگرنه با این حساب بیشتر احتمال جنگ با کشور های عربی هست تا آمریکا و این یعنی نیاز به جنگ منظم چیزی که متاسفانه طی این سال ها کم تر بهش پرداخته شده موشک بازدارندست ولی اگر حمله شد باید فکر مقابله با اون رو هم بکنند سیاست های ایران اصلا با سرمایه گذاری در بخش نظامی و دفاعی هماهنگی ندارند سیاست ما(چه درست چه غلط) تنش زاست و مارا به سوی جنگ هدایت میکنه و باید به موازات با این سیاست فکر عواقب احتمالی همچون جنگ هم باید بود در حالی که با مشکلات بدی همچون : تسلیحات قدیمی ,نیروی هوایی فرسوده, نیروی زمینی فرسوده, خدمت سربازی نچندان کارآمد و نیروی دریایی که تقریبا هیچ سلاح دفاعی خاصی روی ناوگانش نداره و همینطورم موازی کاری ها سپاه کرار-ارتش ذوالفقار بعد هم که پوردستان میگه به دنبال خرید تی نود هستیم تازه بعدش میفهمه که پروژه ای به نام کرار وجود داره بنظرم واقعا ایران آمادگی جنگ رو نداره هرچند که نظر شخصیست و اساتید بهتر میدونن.

 

 

بار ها گفتم دشمن ما روسیه است نه امریکا.

 

امریکا بخاطر اسرائیل ملاحضاتی داره و به عرب های خلیج فارس جنگنده های نسل 5 یا تسلیحات مهم حداقل تا 10 سال نمیفروشه اما روسیه فقط پول میشناسه و خیانت کاره

 

بحث دشمن دوست-نیست بحث منافع ملی و منافع مشترک هست که منافع ملی اولویت قرار داره و کار درست رو روسیه میکنه که منافع ملی رو فدای منافع مشترک نمیکنه.

ویرایش شده در توسط militaryfactory
  • Upvote 5
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
قرار داد بین روسیه و امارات مربوط میشه به ساخت یک جنگنده سبک بر اساس میگ 29 که خب احتمال زیاد میگ 29 تک موتوره ست !
Russia and the UAE have concluded an initial agreement to develop a light fighter aircraft based on the MiG-29 jet.

پروژه سال بعد شروع میشه و وظیفه ساخت بر عهده روسیه است و اسمبل در امارات انجام میشه !
Work could start next year on the project which aims to manufacture in Russia and assemble in the UAE

http://www.defenseworld.net/news/18513/Russia__UAE_To_Develop_Light_Fighter_Based_on_MiG_29_Jet__IDEX_2017_News#.WK2grtKhXqB ویرایش شده در توسط iliasd
  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

قرار داد بین روسیه و امارات مربوط میشه به ساخت یک جنگنده سبک بر اساس میگ 29 که خب احتمال زیاد میگ 29 تک نفره ست !

 

mig-29 ها از ابتدا مغلوب همیشگی در برابر جنگنده های F-16 و F-15 های آمریکایی بوده اند

حالا که امارات دسترسی به جنگنده های پیشرفته داره، به نظرتون اماراتی ها کم عقل هستن که رو به جنگنده ای بیارن که اعراب رو یک مرتبه کاملا نا امید کرده؟

این بار هم روسیه داره با قربانی کردن منافع ایران به سود سرشار میرسه و اطمینان داشته باشید جنگنده ای که در آخر در اختیارشون قرار میگیره قدرتی بیش از این داره

ویرایش شده در توسط behrouz7
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

بحث دشمن دوست-نیست بحث منافع ملی و منافع مشترک هست که منافع ملی اولویت قرار داره و کار درست رو روسیه میکنه که منافع ملی رو فدای منافع مشترک نمیکنه.

دوست عزیز این حرف ها چیه.

 

بنده قول میدم تنها دلیل فروش این جنگنده ها تضعیف ایرانه و خود روس ها هم همین نیت رو دارند.

 

ما در سوریه بسیار نفوذ داریمم و این مانع نفوذ کامل روس ها میشه لذا اونا واقف به جنگ دیر یا زود ایران با اعرابن به همین دلیل سعی در تقویت اعراب دارند تا بعد جنگ ایران جایگاهشو در سوریه از دست بده و خودش یکه تاز اون کشور باشه.

 

کشور آذربایجان بار ها و بارها خواهان خرید پهپاد و موشک از ایران بوده اما ایران با توجه به روابط آذربایجان با اسرائیل و همچنین روابط خودش با ارمنستان  حاضر به فروش نشده.

 

شما به من بگید چه دلیلی داره روسیه اطلاعات جنگنده سو35 رو بده به متحد امریکا؟؟جز اینکه غیر از این منافع مالی هدفش ضربه زدن به نفوذ ایرانه؟؟روسیه اصلا دوست نداره  3 دست در خاورمیانه باشه و ترجیح میده با امریکا تقسیمش کنه تا با ایران و امریکا و خودش.

ویرایش شده در توسط MA5
  • Upvote 8
  • Downvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نایف الوقاع کارشناس سعودی: موشک دی اف ۳ عربستان کلاهک ۳ مگاتن هسته ای که نصف تهران را ویران می‌‌کند

Saudi political analyst Nayef Al-Vaqa: our DF-3 missile which will take out half of Tehran

https://www.youtube.com/watch?v=lDbCZWloHBA
https://www.youtube.com/watch?v=GOZfQOH45xQ

نایف الوقاع، کارشناس سیاسی سعودی، گفت: «موشک دی اف 3 که عربستان در اختیار دارد می تواند چند کلاهک هسته ای را حمل کند که نوع اول آن از انواع قدیمی است و وزنش به 2 تن می رسد و وزن دیگری به حدود 3 مگاتن می رسد»!
الوقاع که عضو شورای دانشکدۀ نظامی ملک خالد نیز هست در یک برنامۀ تلویزیونی در ادامۀ ادعاهایش افزود: «ایران با شلیک موشک شهاب 3 نمی تواند ماجراجویی کند؛ زیرا این اقدام باعث تخریب 3-4 خانه خواهد شد در حالی که موشک سعودی می تواند نصف تهران را تخریب کند».
گفتنی است گزارش مجلۀ آمریکایی «فارین پالیسی» در اختیار داشتن این نوع موشک توسط عربستان را تأیید کرده اما دربارۀ قدرت مورد ادعا توسط کارشناس سعودی توضیحی نداده است.
عربستان در سال 1359، موشک های«DF-3» با برد متوسط را برای تقویت ارتش و با ادعای مقابله به «تهدیدهای مکرر ایران» خریداری کرد.
این موشک ها قادر به حمل کلاهک هسته ای هستند. طول آنها 22.47 متر، حداکثر قطرشان به 2.25 متر و وزنشان به 65 تن می رسد و مسافت 2 هزار و 650 کیلومتر را با دقت هزار متر می پیمایند.
http://fa.alalam.ir/News/1928428
Saudi political military analyst Nayef Al-Vaqa memeber of King Khalid Military College Council: our DF-3 missile which is also capable of carrying 3 megaton destruction power on impact will take out half of Tehran

  • Upvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تحلیل من: کاملا محتمل هست که پوتین با ترامپ قرارهایی گذاشته باشند که مثل لبه دو قیچی فقط ببرند از جمله ترساندن اوروپا توسط روسیه و از آنطرف افزایش دریافتی آمریکا از ناتو بابت حمایت از اروپا.که از جمله  تهدید انگلیس به خشم خرس روسی و آماده پاش دادن نیروی هوایی روسیه در مرزهای اوروپا میشه اشاره کرد حالا از اونطرف تحریم های روسیه کم رنگ میشه و مسئله اوکراین و کریمه هم نادیده گرفته میشه

ودریافتی روسیه از کشورهای عرب ثروتمند(باج) با چراغ سبز آمریکا جهت بیرون راندن ایران و حزب الله از سوریه(سخنان معاون وزیر خارجه روسیه ) و قراردادهای فروش اسلحه های مدرن مثل سوخو35 و 5000 موشک ضد تانک با امارات و فروش اس 400 به عربستان وترکیه .که هم ایران و هم متحد ایران یعنی یمن در حالت بی دفاع قرار میگیرند.و موافقت با ورود نیروهای عربستان به سوریه و عراق در غیاب ایران(صحبت عادل جبیر بود)

 

یعنی این مردک پوتین مارو چی فرض کرده ..جلوی رهبرمعظم دو زانو میشینه و قرآن هدیه میده و خودشو به موش مردگی میزنه از اونطرف دست تو دست دشمنان ایران میزاره icon_eek

  • Upvote 11
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بهترین پاسخ به این کار پوتین فرستادن ظریف به اوکراینه و همچنین میشه گفت همکاری های نظامی هرچند کوچک با اوکراین میتونه  هشداری به روسیه باشه.

 

 

اما اینو باید بدونید که نباید جوری رفتار کنیم که پلی برای برگشتن نداشته باشیم.

 

تنش های اخیر ایران و ترکیه رو ببینید..روسیه قراره به ترکیه اس 400 بده..اس 400 پدافندیه که هم ضد موشکه هم زد هواپیما و پهپاد.یعنی دقیقا چیز هایی که توان ما توش بالاست.

 

به عربستانم که تو جنگ با ماست داره تسلیحات میده.

 

به اماراتم سوخو35.

 

 

آین کشور شبیه متحده یا دشمن؟؟بهترین کار میشه گفت مذاکره با اوکراین و پیام های غیر مستقیم به روسیه است.یا حتی میشه معطل کردن اونا تو ساخت توربین های مورد نیازشون هم یک کار خوب باشه.

  • Upvote 7
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر


نجات الن ، ژنرال بازنشسته ی ترک در مصاحبه ای با اسپوتنیک ، در خصوص اطلاعات مربوط به احتمال خرید سامانه ی موشکی روسی توسط ترکیه نظر داد. وی خاطر نشان نمود که نبود سامانه ی پدافند هوایی در ترکیه ، مشکلات جدی را برای امنیت این کشور ایجاد کرده است. ضمن صحبت در خصوص موشک های بالستیکی کشورهای همسایه ، الن تاکید نمود که وجود سیستم پدافند هوایی برای ترکیه لازم و ضروریست.
الن گفت:

" ترکیه سیستم های پدافند هوایی برای تشخیص اهداف در ارتفاع بالا و متوسط ندارد. این مشکل جدی برای تضمین امنیت ترکیه است برای آنکه اگر به کشورهای همسایه منطقه نظر بیاندازیم در بین آنها کشورهایی هستند که موشک های بالستیکی دارند.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

کشوری که موشک بالستیک داره..بدون شک منظورش یونان و سوریه و عراق نیست.چون اونا پدافند قابل توجهی ندارند.میمونه ایران و اس 300 و موشکاش.

 

 

روس ها دارن به کی کمک میکنند؟؟به ترکیه ای که میدونه میگه برای مقابله با ایران پدافند میخام؟؟روسیه متحد ماست یا اونا؟

 

 

این در جواب دوستانی که قبلا منفی میدادند و طرفدار روسیه بودن است

  • Upvote 12
  • Downvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام علیکم

تحلیل شما از جانبی درسته و از جانبی بنظرم در مورد روابط  با ایران اشتباه!

 

از قدیم گفتن <<هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره>> بنابر این ما میدونیم حتی خود ما روابط با حزب الله برامون منفعت [در اینجا بازدارندگی منفعت ماست] داره وگرنه این همه سرمایه رو هزینه نمیکردیم.

 

خب دقیقا این  مصداق روابط روسیه با ماست.روسیه عاشق چشم ابروی ایران نیست.منفعت براش داریم که میگه ما متحدیم والا چرا دنبال جیبوتی نرفته.

 

خب ما با علم به این موضوع میگیم اقای متحد ما میدونیم تو دنبال بازار تسلیحات خاورمیانه ای و عیبی هم نداره اما حالا که قراره  مثلا سوخو 30 بدی به مثلا بحرین بیا و به متحدت سوخو 35 بده که این کار شما باعث تضعیف متحدت نشه.

 

ما سر جریان سوخو 30 قرار نبود که نسیه بیاریم .چطور برای ما سوخو 30 نمیدادن بعد برای امارات سوخو 35 و جنگنده نسل 5 میدن؟؟چطور اس 300 رو بعد هزار بدبختی و شکایت بعد 10 سال دادن اما الان دارن به ترکیه اس 400 میدن؟؟؟اقا اس 400 میدی؟؟اصلا اشکالی نداره اما تو طرح اس 500 مارم شریک کن بعدا..دقیقا شبیه شراکتت با امارات.

 

اقای روسیه موشک ضد تانک میدی به عربستان؟؟یمن که تانکی  نداره که مقاومتش بالا باشه ..حزب الله هم تا جایی که من میدونم به اون تعداد تانک نداره..عربستانم دور تا دورش کشورای عربیه متحدشه فقط میمونه ایران.

 

خب پدر آمرزیده عیب نداره بجا 5000 تا اصلا 50 هزارتا  اما تو طرح ارماتا مارم که متحدتیم شریک کن...ماکه نسیه نمیخوایم کار کنیم..پول ما پول نیست؟؟ما هم  اصلا دوبله بهت پول میدیم

 

البته اینم متذکر میشم که 4 سال دیگه تحریم های تسلیحاتی ایران برداشته میشن..بنظرتون فرانسه به ما تانک میده؟؟بنظرتون انگلیس به ما جنگنده میده؟؟اونم با توجه به روابطشون با اسرائیل

 

________________________________________________________________________________________________________

 

پی نوشت: هیچ کشوری در دنیا با هیچ کشوری از سر دوستی معمولی روابط نزدیک نداره و حتما یک منفعتی برای هم دارند.

 

روسیه دشمن ماست به چه دلیل؟؟چون منفعت سر جاش اما به ما تسلیحات به قیمت دوبله هم نمیفروشه بعد تسلیحاتی بشدت مدرن تر و ویرانگر تر به دشمنامون میفروشه.

ویرایش شده در توسط MA5
  • Upvote 11
  • Downvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تحلیل شما از جانبی درسته و از جانبی بنظرم در مورد روابط  با ایران اشتباه!

 

از قدیم گفتن <<هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره>> بنابر این ما میدونیم حتی خود ما روابط با حزب الله برامون منفعت [در اینجا بازدارندگی منفعت ماست] داره وگرنه این همه سرمایه رو هزینه نمیکردیم.

 

 

اشتباه شماره یک : حزب ا... یک واحد سیاسی مستقل نیست و در تعاریف آکادمیک ، فقط یک گروه سیاسی - نظامی در یک واحد سیاسی تعریف شده  به نام لبنان هست  . در نتیجه مقایسه روابط عمیق و گسترده ما با حزب ا....   با روابط موجود با یک واحد سیاسی مستقل به اسم فدراسیون روسیه درست  نیست . 

 

نکته  : باید در تعریف بازدارندگی ، نکات و فاکتورهای بیشتری را داشته باشید . این تعریف شما از بازدارندگی ناقص هست . 

 

 

خب دقیقا این  مصداق روابط روسیه با ماست.روسیه عاشق چشم ابروی ایران نیست.منفعت براش داریم که میگه ما متحدیم والا چرا دنبال جیبوتی نرفته.

 

 

بر چه معیار و شاخصه ای روسیه را متحد ما در نظر گرفتید ؟؟؟؟  ( حتی متحد تاکتیکی و نه در یک سطح بالاتر یعنی متحد راهبردی !!!!!!) 

 

 

 

 

خب ما با علم به این موضوع میگیم اقای متحد ما میدونیم تو دنبال بازار تسلیحات خاورمیانه ای و عیبی هم نداره اما حالا که قراره  مثلا سوخو 30 بدی به مثلا بحرین بیا و به متحدت سوخو 35 بده که این کار شما باعث تضعیف متحدت نشه.

 

 

براساس منطق " روسیه متحد تاکتیکی و راهبردی ما نیست "  روسها دارند طبق نظریه " توازن قوا" به منظور ایفای نقش بیشتر در آسیای جنوب غربی عمل می کنند و چون روسها جز فناوری نظامی ، فاقد ویژگی اثر گذار مهم دیگری هستند ، در نتیجه طبیعی است که از کارت فروش سلاح برای پیشبرد سیاستها استفاده کنند (حالا یک زمان به ما // فروش اس-300 و الان هم فروش سلاح به اعراب )

 

 

 

دقیقا شبیه شراکتت با امارات.

 

این استدلال زمانی درست  هست که شما قبلاً قدرت سازی را در دو حوزه داخلی و خارجی کرده باشید ، دیپلماسی فعال را در دستور کار قرار دهید ، تنش زدایی هوشمندانه ( و نه تنش زدایی باری به هر جهت و منسوخ به شیوه دهه 70 میلادی ) را در پیش گرفته باشید ، تازه در مرحله اول قرار خواهید گرفت و آن ورود به باشگاه کشورهای تاثیر گذار هست . در این زمان ، سایر کشورها " حریفان و رقیبان" شما را در محاسبات خودشان قرار می دهند و اگر منافع آنها ایجاب کند ، با شما در هر حوزه ای ( حوزه امنیتی ، اقتصادی ، فرهنگی  و...)  شریک خواهند شد . 

 

 

 

اقای روسیه موشک ضد تانک میدی به عربستان؟؟یمن که تانکی  نداره که مقاومتش بالا باشه ..حزب الله هم تا جایی که من میدونم به اون تعداد تانک نداره..عربستانم دور تا دورش کشورای عربیه متحدشه فقط میمونه ایران.

 

 

 

این آقای روسیه ، دارد منافع خودش را پیگیری می کند و از این بابت هیچ خرده ای نمی شود بدان گرفت . انتظار نداشته باشید که دیگران به خاطر ما دست از منافع خودشان بردارند . 

 

 

البته اینم متذکر میشم که 4 سال دیگه تحریم های تسلیحاتی ایران برداشته میشن..بنظرتون فرانسه به ما تانک میده؟؟بنظرتون انگلیس به ما جنگنده میده؟؟اونم با توجه به روابطشون با اسرائیل

 

 

و اما در مورد خریدهای تسلیحاتی !!!!!! 

 

حضرات مستقر در تل آویو در بازه زمانی 1948 تا اواخر دهه70 ، جسته و گریخته در تحریم تسلیحاتی بودند ولی به لطایف الحیل از همان کشورهایی که  تحریم تسلیحاتی را ایجاد کرده بودند ، سلاح  می خریدند و کار را هم به جایی رسانده بودند که حتی بلوک شرق ( غیر از اتحاد شوروی ) به آنها اسلحه و مهمات و اطلاعات می فروخت . در نتیجه تحریم تسلیحاتی بهانه است ، چیزی که ما فاقد آن هستیم از یک جنبه ، نبود یک دیپلماسی فعال دفاعی است که منافع ما را تامین کند و این به فاکتورهای متعددی بستگی دارد که از حوصله این تاپیک خارج هست . 

  • Upvote 14

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بنظر میرسه این پرنده ای که امارات میخواد با روسیه تولید مشترک کنه میگ 35 باشه که گونه ی 4++ میگ 29 هست نه سوخو 35 چون سوخو 35 یک هواپیمای سنگین وزنه 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
امارات هواپیمای روسی میخورد چیکار؟ احتمالا معامله اصلی پشت پرده است. دوستان بس مشغول فحش در روابط بین الملل هستند که این نکته مغفول مانده

این یک امتیاز به امارات نیست، یحتمل امتیاز به روسیه است. باید دید پشت پرده چی به امارات رسیده؟
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.