Recommended Posts

در مورد سازش قطر و سعودی باید به این نکته توجه کرد که تلاش امیر کویت از سالها پیش وجود داشت. عامل اصلی این توافق "کوشنر" و سفر آخرش به سعودی و قطر بود خصوصا به عنوان آخرین هشدار. باید دید اهرم فشاری که کوشنر استفاده کرده و همچنان میکنه چی هست. ظن بسیار قوی میتونه وجود داشته باشه که خب به هر حال کوشنر از مجموعه ابزارهای امنیتی/اقتصادی/سیاسی و حتی اطلاعات خصوصی که سازمان های اطلاعاتی اسراییلی و امریکایی از درون خاندان های فاسد جمع کردند در القای تصمیماتش (ولو غیرمستقیم) به شکل تهدید و تطمیع بهره میبره. عوامل دیگه مثل قولهایی در باب حمایت سیاسی/حکومتی!/نظامی بیشتر یا برجسته کردن تهدیدات ایران یا قولهایی مبنی بر ضربه به ایران و از این دست همه میتونه موثر باشند. هم در بحث اجبار به توافق سازش اعراب با صهیونیستها و هم روابط با قطر.

 

ولی نکته مهم این هست که حتما برقراری این رابطه که کوشنر این همه اصرار داشت فقط به محروم کردن ایران از یک مبلغ ناچیز پروازهای قطری به سمت شرق ناشی نمیشه که در ظاهر تبلیغش میکردند. باید دید این اصرار در بلند مدت مشخص هست ولی در کوتاه مدت در راستای چه هدفی بوده؟ ناتوی عربی/همگرایی در یک جنگ و اقدام احتمالی ضد ایران؟ یا ...

 

و نکته آخر این هست که ترکیه این اواخر به دلایل متعدد ( از جمله عقب نماندن در رقابت با امارات سر بهره مندی از مزایای ارتباط با رژیم اشغالگر ) سعی کرد به سمت ارتباط گیری با سعودی بره، در اینباره ترکیه میتونه نقش تشویق کننده قطر را به آشتی با سعودی داشته باشه در بعدی از ابعاد ماجرا. حتما که قطر در روابط خودش با ایران کمی کناره گیری میکنه، به ائتلاف سعودی نزدیکتر میشه و حلقه وصل سعودی و ترکیه هم میتونه محسوب بشه و حتی اثرش را در سوریه و یمن هم بزاره (در نزدیک کردن ترکیه به سعودی اینبار از طرف قطر برای همکاری ترکها با سعودی در یمن و در مقابل نامحسوس امارات)

 

پ ن: در مورد پروازهای محدود قطر که زمان کمی در بخش جنوب شرق ایران از حریم ایران استفاده میکردند (پروازهای به شرق به خاطر محدودیت امارات که تعدادشون کم بود و خود مدت زمان هم باعث کاهش هزینه ها میشد) توجه داشته باشیم اصولا کشورهایی مثل قطر کاملا مطیع هستند در روابطشون مثلا با آمریکا. هیچ انتظار فراتری نباید داشت. همون زمان تحریم؛ انبوه پروازهای قطری به سمت غرب با وجود نجات حریم هوایی قطر توسط ایران از روی عراق رد میشد و حتی برای حسن نیت هم که شده سعی نمیکرد تعدادی از این پروازها ولو با هزینه بیشتر از آسمان ایران عبور کنند در حالیکه همزمان بخشی از پروازهاش (خصوصا شرکت دولتی فلای دوبی) از روی ایران به هر دلیلی رد میشدند.

پس روابط ما فراتر از اختلاف کشورها باید در سطح بسیار بالاتری تثبیت بشه و به هیچ عنوان وابسته به بحران های طبیعی و مصنوعی کوتاه مدت نباشه.

 

ویرایش شده در توسط alala
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نقل قول

«محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی، امروز (سه‌‌شنبه)، رفتار ایران در منطقه را «تخریب‌کننده» خواند.

به گزارش شبکه سعودی «العربیه»، ولی‌‌عهد سعودی مدعی شد: «برای مقابله با رفتار تخریب‌‌گر ایران با چالش‌هایی مواجهیم».

این ادعای‌های ولی‌عهد سعودی در حالی ایران مطرح می‌شود که این کشور خود با حمله به یمن باعث کشته و مجروح شدن هزاران زن و کودک یمنی شده است.

ولی‌عهد سعودی در ادامه ادعا کرد: ‌«برنامه هسته‌ای ایران صلح و امنیت منطقه و جهان را تهدید می‌کند».

شبکه «المیادین» نیز با پوشش بخش دیگری از سخنان بن سلمان نوشت: «از جامعه‌ بین‌الملل می‌خواهیم برنامه موشک‌های بالستیک که صلح منطقه را تهدید می‌کند، متوقف کند».

 

به نظرم این اظهارات مستقیم از جانب بن سلمان و در اجلاسی که تمرکزش بر آشتی با قطر با فشار خصوصا امریکاست تقریبا نشان میده که ابزار فشار و مورد معامله چی بوده: ایران.

یعنی وعده و عیدها عمدتا با این عنوان که اولا این امر (آشتی) خودش سبب فشار به ایران میشه و ثانیا وعده به بن سلمان که ما هم اقداماتمون را با فشار به جامعه جهانی و علیه ایران افزایش میدیم بیش از پیش. به نظرم کاملا یادآوری این قول در اظهارات بن سلمان واضح هست به آمریکا.

 

نکته بعد برنامه موشکی و هسته ای امثال عربستان و امارات هست که خیلی راحت دارند پیش میبرند و خیلی پررو مدام دم از برنامه های محدود ایران میزنند و خواهان توقفش میشند در حالیکه برنامه های بالستیک موشکی سعودی و هسته ای امارات با شدت و قدرت ادامه داره و اصلا ابعادش مشخص هم نیست.

 

  • Like 1
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

امروز رسانه های کره ای فاش کردند که رییس جمهور روحانی چندین بار اقدام به ارسال نامه کرده به رییس جمهور کره.

 

امیدوارم در آینده اگر اتفاقی رخ داد باز تحریف مانع دیدن حقایق نشه و جای شاکی و متشاکی عوض نشه.

 

نیروهای نظامی و اعمال قدرت در یک موضوع حتی میتونه کمک حال رییس جمهور و دیپلماسی باشه. چندین بار نامه ارسال کنی در بالاترین سطح و دو سال تقاضا و سفر پشت سفر برای مذاکره و احقاق حق برای اموال بلوکه شده (بخوانید رسما دزدیده شده و گروگان) اون هم در شرایط واقعا سخت اقتصادی که برای پول دارو و غذا در سختی هستی و پولهای خودت را طرف پس نمیده و نهایتا در برابر مذاکرات طولانی و درخواست های متعدد دیپلماسی متکبرانه یا جواب ندی به نامه ها یا به فرستاده ها بگی نه تنها نمیدم بلکه هزینه نگهداری را هم باید بدید، آیا چیزی جز طی کردن مسیر دیگه ای باقی میمونه؟

 

همون روز این توقیف خیلی از روزنامه های داخلی از تنش زایی باز قلم فرسایی کردند. مخاطب عام هم که عقبه موضوع و تلاشها و اتفاقات را نمیدونه. در ظاهر میگه بله تنش زایی است. گویا اتفاق در همون ثانیه رخ داده و ما در اولین قدم چنین کردیم. یا اینکه با کلیدواژه اونور ساخته شده "دزدی" شروع میکنه به زدن کشور برخی اگاهانه و برخی واقعا با جهل محض.

 

ویرایش شده در توسط alala
  • Like 1
  • Upvote 9

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مکنزی در بازدیدش از عربستان به سواحل ینبع رفت و با اشاره به شلوغ شدن خلیج فارس در صورت درگیری خیلی صریح به ایجاد چند پایگاه نظامی در غرب عربستان و سواحل دریای سرخ در ینبع و طائف اشاره کرد. این مطلب را بزارید در کنار چند خبر زیر:

 

1.سفر مقام اطلاعاتی صهیونیستها به سودان و تفاهماتی که محتواشون فاش نشد در حوزه های امنیتی و سیاسی و ..

2.اضافه شدن ر.صهیونیستی به حوزه سنتکام.

3.اتحاد نظامی/امنیتی بحرین و امارات در قالب یک طرح نانوشته با ر.صهیونیستی

4.طرح هایی مبنی بر استقرار سامانه های پدافندی موشکی ر.صهیونیستی ظاهرا در قالب پایگاه های آمریکا در منطقه و شبکه شدن احتمالیشون (فعلا گنبد ولی احتمال گسترشش وجود داره در قالب سامانه های تاد و پاتریوت)

 

ynb60-60rbstn-s60wdy-nqshh.jpg

 

و فراموش نکنیم سواحل دریای سرخ حالا از همیشه بیشتر در چنبره رژیم های عربی/آفریقایی و در آینده طبق این خبر آمریکایی با مشارکت مستقیم صهیونیستها در اومده. حداقل فاصله موشکی با ما 1600 تا 2000 کیلومتر. و مسیر تردد ناوگان تجاری ما در بخشی از اون.

 

 

 

ویرایش شده در توسط alala
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 ساعت پیش, alala گفت:

استقرار سامانه های پدافندی موشکی ر.صهیونیستی ظاهرا در قالب پایگاه های آمریکا در منطقه و شبکه شدن احتمالیشون

دارن تلاش ميكنن حلقه محاصره ايران را تنگ تر كنند شبيه همون سياست  جنگ سرد براي محاصره شوروي و پيمان ورشو توسط مجموعه اي از پيمانهاي نظامي ناتو - سنتو - سيتو و... 

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خوب چند سالیت بعد از فاصله های نوری در بخش زمینی , فضایی و هوایی با اعراب زنگ خطرها در بخش دریایی , موشکی وپهپادی نیز به صدا درامده

 

سیستم پدافندی SkyNight C-RAM  امارات با برد 10 کیلومتر برای مقابله حملات راکتها, گلوله توپها, خمپاره و پهپادها  امکان مقابله با60 هدف

https://www.aparat.com/v/l0W19

 

 Eu7erQKVcAQeQHc.jpg

منبع

اولین کروز ضد کشتیHAS 250 ساخت امارات با برد 250 کیلومتر 

https://www.aparat.com/v/jhzmg

 

Eu1JwFpXAAAKpl-.jpg

 

مشخصات فنی

thumb_Eu1JwFjWYAMXfwk.jpg thumb_Eu1JwFkXUAALE8R.jpg thumb_EuwdyPsXAAUVnJX.jpg

 

کروز ارزان قیمت ناصف NASEF امارات  برد در حالت پرتاب از زمین 90 کیلومتر برد 120 کیلومتر در صورت پرتاب از هوا

ezgif_com-gif-maker.jpg

 

مشخصات فنی 

thumb_1614028224081.jpeg

 

موتور های جت ساخت امارات 

thumb_3512A7AB-7D7E-4253-827A-3953EE518D thumb_1BCBB7C7-8E5C-4B4A-A979-26D7C01B60 thumb_2021-02-23_02-16-10.jpg thumb_26F79581-5BF7-44D8-9342-B597760DCF thumb_05C3CC98-208E-48FB-BF04-06EB2F9C0E 

 

ویرایش شده در توسط bds110
  • Like 3
  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

امروز امارات به مرکزیت پایگاه الظفره یک رزمایش تقریبا 15 روزه هوایی را به همرمراه 7 کشور (امریکا، عربستان، بحرین، ...) آغاز کرد. که یک رویکردش تهاجمی است. ولی بحث روی این رزمایش نیست که خطرات مهم این دست رزمایشهای روتین و غیرروتین علیه ما باید بررسی بشه در جای خودش.

 

بحث روی مشارکت کره جنوبی در این رزمایش هست. مشارکت مستقیم نظامی کره در بخش هوا و دریا در ائتلاف با کشورهای عربی درست بیخ گوش مرزهای ما و همچنین کاملا خصمانه و با اهداف ضدایرانی که در چند سال اخیر شدت یافته را باز من میزارم به حساب عقب نشینی های ما. حس من میگه بعد برجام همانطور که رفتار ایران با چین کودکانه و بد بود که موجب دوری چین از ایران شد (مثل ادم های بی تجربه و غرب ندیده تمام امید و ارتباطات و حتی حرکات را گره زدیم به اینکه امریکا ناراحت نشه ازمون اخم نکنه یک موقع پر روح برجام! خم نشه! و همه ارتباطاتی که حس میکردیم امریکا را ناخشنود نکنه حالا یا به این خاطر یا به خاطر لطف و لبخند بیشتر یا اعتماد به نفس کاذب که حالا شدیم سوگولی امریکا کنار گذاشتیم) همین رفتار را با شدت بیشتر با کره شمالی داشتیم. هم در مورد امریکا و هم کره جنوبی که یکوقت روابط گسترده تجاریش با ما را خدشه دار نکنیم (بخوانیم واردات با منت نفت و تهاتر کالای انبوه کره ای در شکل واقعیش اون هم بدون پذیرفتن خدمات واقعی و ارسال مستقمی و ...)

 

حالا هم احتمالا حتی کره شمالی هم بدبین باشه به ما ولی گذشته از این حرفها الان وقتش هست به خاطر تلافی هم که شده؛ (هرچند معتقدم منافع ما نهایتا با همین کشورها با شرایط و وضعیت قلدرانه ضد ما باید رخ بده) روابط رسمی و اشکار و پنهانی با کره شمالی خصوصا در حوزه کمک بهش در بعد اقتصادی و احتمالا تعاملات نظامی را پی بگیریم. کره شمالی را میتونیم در حوزه هایی که کابوس کره جنوبی باشه کمک کنیم حالا که اینطور ضد منافع ملی ما و به شکل نظامی بیخ گوش مرزهامون داره اندام نمایی!! میکنه. (فرضا در حوزه پهپاد که کره ایها فرصت پرداختن بهش را نداشتند یا کروزها)

ویرایش شده در توسط alala
  • Like 3
  • Upvote 10

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 5 اسفند 1399 در 23:18 , bds110 گفت:

خوب چند سالیت بعد از فاصله های نوری در بخش زمینی , فضایی و هوایی با اعراب زنگ خطرها در بخش دریایی , موشکی وپهپادی نیز به صدا درامده

موتور های جت ساخت امارات 

thumb_3512A7AB-7D7E-4253-827A-3953EE518D thumb_1BCBB7C7-8E5C-4B4A-A979-26D7C01B60 thumb_2021-02-23_02-16-10.jpg thumb_26F79581-5BF7-44D8-9342-B597760DCF thumb_05C3CC98-208E-48FB-BF04-06EB2F9C0E 

 

 

 کاتالوگ موتورهای توربوجت شرکت halcon امارات 

HJD-X 40daN ENGINE , HJD-X 75daN ENGINE وHJD-X 100daN ENGIN

Screenshot_20210224-225242_YouTube.jpg

 

1616618469800.png

 

1616618460765.png

 

1616618435936.png

 

 

  • Like 3
  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نیروگاه هسته ای براکه امارات متحده عربی

 

Ep2W0OSWMAQ7tCj.jpg

 

thumb_Ex4RYHIXMAEidIT.jpg thumb_EyR-F0IU4AEBXJ2.jpg thumb_EyR-F0IVgAIUbzH.jpg

 

thumb_EwB5FuYWYAINLcY.jpg thumb_EyR-F0IVIAEHc-d.jpg thumb_EyR-F0IVoAETGMq.jpg

 

تصویر ماهواره خلیفه ست امارات از نیروگاه هسته ای براکه 

EyTUBpwXMAM2Z2G.jpg

 منابع:

نیروگاه هسته‌ای براکه , KhalifaSat ,   Mohammed Bin Rashid Space Centre  , Emirates Nuclear Energy  Corporation (ENEC)

 

  • Like 2
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

حضور اقوام ایرانی در کشورهای جنوبی خلیج فارس:

نکته ای که برای خیلی از ایرانی ها شناخته شده نیست حضور تعداد زیادی از اقوام ایرانی در کشور های جنوبی خلیج فارس هست. باید در این مورد کارهای فرهنگی صورت بگیره تا انها را به ایران نزدیک کنه که خودش باعث تاثیر پذیرفتن بیشتر این کشورها  از ایران خواهد بود. 

 

کومزاری ها:

مردم کومزاری که زبانی شبیه به فارسی دارند امروز با جمعیت حدودی 4000 تا 5000 نفر  در ساحل کمزار در شبه جزیره ی مسندم در جنوب تنگه ی هرمز و شمال عمان زندگی میکنند. 

بلوچ ها(به زبان عربی بلوش) :

بلوچ ها بیشتر در عمان و امارات زندگی می کنند. بسیاری از بلوچ ها قبل از تشکیل پاکستان و امارات در این منطقه ساکن شده اند. 

تعداد بلوچ ها در امارات متحده عربی از 215000 تا 468،000 نفر تخمین زده می شود. 

بلوچ ها یا بلوش درصد بزرگی از بومیان عمان را تشکیل می دهند و با جمعیت تقریبی۵۱۳٬۰۰۰ نفر و پس از اعراب عمان دومین گروه قومی بزرگ این کشور بحساب می آیند.در طول قرون اخیر همیشه بخش اعظمی از سپاه و نیرو های نظامی عمان را بلوچ ها تشکیل می داده اند.

 

فارسی زبانان :

در بحرین دارای جمعیت تقریبی ۲۰۰٬۰۰۰–۳۵۰٬۰۰۰ نفر هستند و به نام عجم شناخته می شوند. ایرانیان بحرین، فارسی را گرامی می‌دارند و اصرار دارند به فارسی سخن بگویند، بنابراین این زبان را نسل به نسل آموخته‌اند و بسیاری از آنان در مکانهای خصوصی و عمومی به فارسی سخن می‌گویند.ایرانی‌تبارهای بحرین، به دوستی ایران (از نظر سیاسی و فرهنگی) متهم می‌شوند. همچنین گفته می‌شود ایرانی‌تبارهای بحرین فرهنگ فارسی و ایرانی را برتر از فرهنگ عربی می‌دانند. 

 

در عراق همیشه تعداد بسیار زیادی از فارسی زبانان زندگی میکردند و میکنند. در شهر های نجف و کربلا شنیدن زبان فارسی چیزی عادی هست. البته بیشتر فارسی زبانان در عراق به عنوان مهاجر و زائر حضور دارند. حضور فارسی زبانان در عراق به چند میلیون نفر در مواقع اعیاد مذهبی هم میرسد. 

 

جمعیت قطردر سال 1908  حدود 27000 نفر بود که حدود 5000 نفر آنها فارسی زبان بودند. در زمان حال فارسی زبانان حدود 100،000 نفر در قطر تخمین زده می شوند که اکثر مهاجر هستند. 

 

فارسی کویتی یا عَیَمی یک گویش در حال انقراض زبان فارسی است که که در کشور کویت بدان سخن گفته می‌شود تعدادی نیز از مهاجران از ایران در این کشور زندگی میکنند .

 

در امارات هم تعداد بسیار زیادی از ایرانیان زندگی میکنند که اکثرا شهروندی ندارند و فقط آنجا زندگی میکنند جمعیت این افراد تا 400،000 نفر تخمین زده می شوند. 

 

لرها:

در عراق به غیر از کردها که اصلیت ایرانی دارند، لرهای فیلی نیز در این کشور زندگی میکنند به سبب نبود اطلاعات آماری دقیق و جدید در عراق، شمار واقعی لرهای عراق نامعلوم است.در سال ۲۰۰۹ جعمیت لر های عراق ۱۴۴هزار نفر اعلام شده.مناطق عمده سکونت این مردم بغداد و واسط و استان دیاله به ویژه در شهرهای خانقین، مندلی، شهربان، زرباطیه و نواحی پیرامون نوار مرزی ایران است. 

  • Like 3
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 حضور شیعیان در کشورهای جنوبی خلیج فارس:

 

دیگر نکته ای که برای خیلی از ایرانیان مشخص نیست تعداد زیاد شیعیان در سواحل خلیج فارس است. این نکته ای هست که رسانه ها به درستی به اون نپرداختند و از دیگر حوزه های تاثیر ایران بر این کشورها می تواند باشد. (نکته ی مهم تاثیر زیاد حکومت ایرانی و شیعه ی آل بویه بر شیعه شدن این مناطق هست) 

 

در عراق:

۶۰ تا ۶۵ درصد مردم عراق شیعه هستند. بصره در جنوب عراق یکی از مراکز مهم شیعیان است. 

 

در کویت:

حدود ۳۵% مردم کویت شیعه هستند و پس از جنگ عراق با کویت و حمایت های شیعیان از حکومت کویت وضعیت خوبی در این کشور دارند. 

 

در عربستان:

عمده شیعیان عربستان در مناطق ساحلی خلیج فارس زندگی می‌کنند که سرشار از منابع نفتی است. تمام تأسیسات استخراج، پالایش و پایانه‌های صادراتی نفت و همچنین بسیاری از تأسیسات پتروشیمی و صنایع وابسته به آن در استان الشرقیه قرار دارند. با این حال از سوی دولت مرکزی مناطق شیعه‌نشین و به ویژه شهرهای احساء، قطیف و دمام در فقر و عقب ماندگی اقتصادی عمدی قرار گرفته‌اند. 

 

در بحرین:

در بحرین حدود ۷۰ درصد جمعیت شیعه هست ولی خانواده سلطنتی و سنی وهابی، آل خلیفه، کشور را اداره می‌کند.

 

در قطر:

حدود 20 درصد جمعیت قطر شیعه هستند. شیعیان کشور قطر عمدتا بحارنه هستند که اغلب از کشور بحرین و منطقه احساء عربستان سعودی وارد قطر شده‌اند. سایر شیعیان این کشور ایرانی هستند.

 

در امارات:

اطلاعات چندانی در خصوص شیعیان امارات متحده، در اختیار نیست. آمار ارائه شده در مورد جمعیت شیعیان این کشور نیز متفاوت است. به گفته اطلس جهانی، حدود ۱۶ درصد از کل جمعیت این کشور شیعه هستند؛ در حالی که در برخی منابع، جمعیت آنان بین ۶ تا ۲۰ درصد تخمین زده شده است. در برخی مقالات، مطرح شده که بیش از ۲۳ درصد جمعیت دبی را شیعیان تشکیل می‌دهند.

 

در عمان:

اکثر مردم عمان از فرقه ی اباضیه هستند که رابطه ی خوبی با شیعیان دارند. شیعیان به عنوان سومین گروه مذهبی عمان، به شمار می‌آیند که بیشتر در امتداد سواحل منطقه باطنه و استان مسقط زندگی می‌كنند. جمعیت شیعیان۱۲۵ تا ۲۵۰ هزارنفر تخمین زده میشه و از جایگاه خوبی نزد دولت و مردم برخوردارند.

 

  • Like 2
  • Upvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

جزئیات تازه از انفجار بندر «جبل علی» دبی؛ 5 مهندس صهیونیست کشته و زخمی شدند

IMG_20210813_002437_940.jpg

 نامه‌ای از رئیس پلیس دبی منتشر شده که نشان می‌دهد انفجار ماه گذشته در بندر جبل علی امارات، مهندسان صهیونیست را هدف قرار داد که در پی آن، پنج نفر از آنان کشته و زخمی شدند. 

 

  • Like 3
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 28 مرداد 1400 در 14:55 , Navard گفت:

بنظر میرسد با این روش یک هشدار زود هنگام در برد ۸۰ کیلومتر خواهند داشت و یک شناسایی ۳۶۰ درجه در بردهای نزدیک به ۲۰ کیلومتر

با توجه به وسعت و پراکندگی مراکز حساس عربستان باید تعداد زیادی رادار و لانچر خریداری و مستقر کنند تا بتوانند یک حلقه دفاعی قوی تشکیل بدهند وگرنه پهبادهای کوچک از هر حفره ای نفوذ خواهند کرد ;)

  • Like 2
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
34 minutes قبل , MF44 گفت:

با توجه به وسعت و پراکندگی مراکز حساس عربستان باید تعداد زیادی رادار و لانچر خریداری و مستقر کنند تا بتوانند یک حلقه دفاعی قوی تشکیل بدهند وگرنه پهبادهای کوچک از هر حفره ای نفوذ خواهند کرد ;)

 

سپر صحرا : بررسی شبکه دفاع هوایی ارتش عربستان سعودی

 

  • Like 3
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.