Ernesto_Rommel

مقاله چالشی به نام قومیت

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

با عرض سلام

دست بچه ها درد نکنه به خصوص آر پی جی هفت عزیزم ، وگرنه من یکی واقعا داشتم ناامید میشدم و ناراحت ... این مقاله و مقالات دیگری که مینویسم و نوشتم و هنوز منتشر نکردم ... واقعا با عشق تهیه شده نه قصدی داشتیم توش و نه چیزی ولی انگار بعضی چیزها تو این کشور واقعا خط قرمزالکی هست ... نمیدونم

الان میفهمم چرا یک قضیه ساده خودمختاری و تجزیه طلبی اول انقلاب به راحتی شد یکی از بدترین قائله های تاریخ این مرز و بوم هرچند انسان های سرشت پاکی چون خرازی و متوسلیان و همت و صیاد و بروجردی ها و ... ازش دراومدن ولی خیلی ها هم با دیدگاه هاشون باعث شعله افکندن بیشتر این قائله و قائله ها شدن ....

با تشکر از همه بچه هایی که به زحمت انداختم شون ، واقعا ببخشید و البته متشکرم از لطفتون

100 عزیز متشکر از نظرت ، در رابطه با امنیتی نظامی کاملا صحیح هست حرفت و خوب دقیقا مقیاس طراحی مقاله و نگارش براساس مبانی امنیتی بود که دقت کنی در مبحث توضیح امنیت ملی اشاره شده بهش دلیل این نگرش، که مطمئنم قبول داری که در مسایل امنیتی جامعه شناسی و مردم شناسی هم نقش داره لیکن من لب کلام این علوم رو مطرح کردم نه آماری که به سمت مردم شناسی و ... بره که اینم یک ضعف هست ولی برای مقاله نقطه قوت شاید محسوب بشه چون واقعا خودم موندم تو مقاله ای که حجم ش از صد صفحه زده بالاتر !!!
من تو فکر کتاب کردن خیلی مقالاتی هست که نوشتم ولی سرفصل های اساسی و مهم رو میگم دوستانیکه دوست دارند میتونند برن دنبالش و برا خودشون تحقیق جامعی درست کنند و کتابی بدن بیرون البته ما هم دنبالش هستیم !

1.توی اون تصویری که اسم شون رو نزاشتم ، بارزانی ( پدرو پسر ) ، جلال طالبانی ، طریق الهاشمی ! که یادتون باید باشه کی هست ؟ عبدالله حسن زاده رئیس اسبق دموکرات ها و ... اصولا تمامی افراد تاثیرگزار تو حرکت اکراد به خصوص مناطق کردنشین عراق ...

2.بارزانی یهودی هست ؟ والا شایعاتی من باب ش هست .... تا اطلاع ثانوی تا ثابت نشه بیشتر جنگ روانی محسوب میشه ... ولی شایعه هست راجع بهش ... به خصوص که بیشترین ارتباطات رو با اسراییل داشته و داره خاندان شون ...
3.قسمت عمده نفوذ اسراییل در زمان شاه رخ داد ... قسمت عمده ش ، که به صورت اساسی در کتاب ساواک و موساد ، به صورت کامل بدون حتی یک واو پس و پیش ، اومده و براساس اسناد رسمی ساواک و موساد هست ....

جاستین عزیز ممنون از لطف شما و تشکر ، نگارشی که همیشه مقاله ها مشکل دارند ... میدونم ولی ممنون از زحمتی که کشیدی و خوندی ش
در رابطه با موضوع ایلام ، شاید از نظر اماری اینطور باشه ولی مثلا میگم ، ایل ملک شاهی از بزرگترین قوم های ایلام هست درسته ؟ خوب اصولا ملک شاهی ها خودشون رو بیشتر لر محسوب میدارند تا کرد ، هرچند زبان و گویش بسیار شبیه کردی هست و حتی تو برخی منابع به عینه دیدم که به دلیل گویش و زبان شون توی اکراد اسم شون رو گذاشتند وحتی جز گویش های کردی هست حال اینکه اصل قضیه چیز دیگری ست ...

خودم یه ضرب المثلی میزنم در اینجور مواقع : مثال ایلام ، مثال کرمانشاه هست که بین کردستان و باختران اسیره ! چشمک
یعنی از خیلی جهات نگرش هایی دیده میشه که مثلا کل کرمانشاه رو کرد از نوع کردستانی میدونند درحالیکه اصلا اینطور نیست ... در رابطه با ایلام هم اونقد زیاد اختلاط قومیتی پیش اومده که حقیقتا نمیشه نظر قطعی داد ولیکن بله حرف شما تا حدود زیادی درست هست اما از دیدگاه اماری و نیز اختلاط قومی خیر ...

ایلات عمده ایلام : کورد، کلهر، دلفان، حسن وند و ایوان و ملک شاهی هست ، که اگر سرچ کنی قطعا مشخص میشه بیشتر به لرها تمایل دارند هرچند زبان و گویش و شاید حتی نژادشون به کردها برسه ...

صد عزیز مخلصتیم !
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right]من تا نصفه هاش خوندم ادیب جان...ولی جدی جدی مقاله سنگینی هست[/right]
[right]بدون هرگونه تملق، آخه بعد خوندن یک صفحه صفحه قبل از یادت میره، باید به آرامی وبا دقت این مقاله خوند.واقعا دستت درد نکنه ادیب جان، بنظرم ارزش این داره که کتاب بشه[/right]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نقل قول=================================================================================
جاستین عزیز ممنون از لطف شما و تشکر ، نگارشی که همیشه مقاله ها مشکل دارند ... میدونم ولی ممنون از زحمتی که کشیدی و خوندی ش
در رابطه با موضوع ایلام ، شاید از نظر اماری اینطور باشه ولی مثلا میگم ، ایل ملک شاهی از بزرگترین قوم های ایلام هست درسته ؟ خوب اصولا ملک شاهی ها خودشون رو بیشتر لر محسوب میدارند تا کرد ، هرچند زبان و گویش بسیار شبیه کردی هست و حتی تو برخی منابع به عینه دیدم که به دلیل گویش و زبان شون توی اکراد اسم شون رو گذاشتند وحتی جز گویش های کردی هست حال اینکه اصل قضیه چیز دیگری ست ...

خودم یه ضرب المثلی میزنم در اینجور مواقع : مثال ایلام ، مثال کرمانشاه هست که بین کردستان و باختران اسیره ! چشمک
یعنی از خیلی جهات نگرش هایی دیده میشه که مثلا کل کرمانشاه رو کرد از نوع کردستانی میدونند درحالیکه اصلا اینطور نیست ... در رابطه با ایلام هم اونقد زیاد اختلاط قومیتی پیش اومده که حقیقتا نمیشه نظر قطعی داد ولیکن بله حرف شما تا حدود زیادی درست هست اما از دیدگاه اماری و نیز اختلاط قومی خیر ...

ایلات عمده ایلام : کورد، کلهر، دلفان، حسن وند و ایوان و ملک شاهی هست ، که اگر سرچ کنی قطعا مشخص میشه بیشتر به لرها تمایل دارند هرچند زبان و گویش و شاید حتی نژادشون به کردها برسه ...

================================================================================
ممنون

ببین ادیب جان من نیازی به سرچ ندارم چون تمام عمرمو توایلام زندگی کردم.جد پدری بنده از بزرگان ایل ملکشاهی بوده که توسط سربازان رضا خان در نبرد سنگین با انها کشته شده ونام دومین ایل بزرگ ملکشاهی به اسم ایشونه. این ایل کاملا کرد هستند 100 درصد کامل وخودشونو کرد میدونن وبهش افتخار میکنن. گویششون کردی هست نژادشون کردی هست زبانشون هم همینطور. در مورد بافت جمعیتی باید گفت که دو شهراستان جنوب استان لر هستن (دهلران ودره شهر) شهرستان ابدانان تلفیقی از ایندو هست با برتری جمعیتی کردها و باقی شهرستانها ومرکز استان تماما کرد هستن یعنی همون 80 به 20. تمایل استان هم به کرد بودنه وهمراه با جو کل کشور که به سمت ناسیونالیست میره اینجا هم داره کم کم به سمت نژاد گرایی میره. این چیزا رو میتونی باتحقیق کاملا به دست بیاری .
ین ایلاتی رو هم کهگفتی کاملا هم زبانی وهم نژادی کرد هستند. جالبه بدونی تا حدود 20 سال پیش زبان اکثر استان بیشتر به کردی سورانی متمایل بوده ولی خب با توجه به جو رسانه ای که بهتر میدونی کم کم لغات کردی جای خودشونو دادن به فارسی. خب به علت کم جمعیت بودن استان این تغیرات خیلی نا محسوس بوده واگه اینجا رفت وامد داشته باشی میتونی بفهمی که لهجه ی کردی اقوام منطقه چطوریه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
RPG7 عزیزم ، شما لطف دارید به ما و ممنون از توجه تون ، آره مقاله تا حدودی سنگین هست و واقعا باید با دقت خونده بشه ، تازه من خیلی نکات رو سعی کردم بی خیال شم وگرنه مثلا در باب اینکه قومیت ها چقد اتحاد دارند ؟ کجا نشون میدن ؟ مثالش کجاست ... کلا سکوت رو به نوشتن ترجیح دادم و سعی کردم چکیده کلی رو بگم وگرنه ...... ! فدایت

جاستین عزیز ، مخلصتیم ، از آشنایی بیش از پیش باهات خوشحالم ، من هم در موارد زیادی باهات هم عقیده هستم لیکن تفکری که غالب هست و چیزایی که من خوندم اغلب خلاف این مساله رو میگه .... نمیدونم چطور بگم ؟ مثلا میگم بیرانوند ها ، خوب بیرانوند ها به دلیل گویش و لهجه و ... گهگاه افرادی از خودشون میگن ما کرد هستیم درسته ؟؟؟ خوب در صورتیکه براساس حمایت هاشون از پشتکوه در لرستان .... بیشتر لر شناخته میشن

در باب ایلام ، کرد و لر قاطی شدن و هر ایل دارای چندین تیره گوناگون هست که هر یکی هم خودشونو وابسته به یک منطقه میدونند و اگر قرار باشه براساس گفته های مردم عمل بشه دیگه واویلاست پس در این موارد شخصا ترجیح میدم به منابع معتبر رجوع کنم ، که اگرم اشتباه بود بعدا بشه اصلاحش کرد ....

یه مثال کوچیک دیگه : همدانیا خودشونو به سه دسته لر ترک فارس تقسیم کردن درسته ؟ خوب جالبه من با بیشتر لرهای همدانی که صحبت میکنم اصولا به دلیل گویش و لهجه شون ( که از نظر من تابلو میکنه لر هستند !) میگن نه ما فارس هستیم چون تو منطقه لرنشین بودیم گویش مون اینطوره

اینا از مشکلات کار مردم شناسی و جامعه شناسی هست و بنده کاملا حرف شما رو از این جهات تایید میکنم ولی چه کنم که همین الان بری تو خیابون بگی ملک شاهی لر هست یا کرد ؟ میگن لک هستند یا نه ؟ بگی لک هستند میگن پس لر هستند ! میگی خوب لک ها که شاخه ای از کردها هم محسوب میشن ! میگن خوب پسر مخلوطی از هر دو !

ولی ممنون از اطلاعاتت، منم یه چنده کیلومتر اینورترم تو دیار عاشقان ! کنار ایلام
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Ernesto_Rommel' timestamp='1341656003' post='259156']
RPG7 عزیزم ، شما لطف دارید به ما و ممنون از توجه تون ، آره مقاله تا حدودی سنگین هست و واقعا باید با دقت خونده بشه ، تازه من خیلی نکات رو سعی کردم بی خیال شم وگرنه مثلا در باب اینکه قومیت ها چقد اتحاد دارند ؟ کجا نشون میدن ؟ مثالش کجاست ... کلا سکوت رو به نوشتن ترجیح دادم و سعی کردم چکیده کلی رو بگم وگرنه ...... ! فدایت

جاستین عزیز ، مخلصتیم ، از آشنایی بیش از پیش باهات خوشحالم ، من هم در موارد زیادی باهات هم عقیده هستم لیکن تفکری که غالب هست و چیزایی که من خوندم اغلب خلاف این مساله رو میگه .... نمیدونم چطور بگم ؟ مثلا میگم بیرانوند ها ، خوب بیرانوند ها به دلیل گویش و لهجه و ... گهگاه افرادی از خودشون میگن ما کرد هستیم درسته ؟؟؟ خوب در صورتیکه براساس حمایت هاشون از پشتکوه در لرستان .... بیشتر لر شناخته میشن

در باب ایلام ، کرد و لر قاطی شدن و هر ایل دارای چندین تیره گوناگون هست که هر یکی هم خودشونو وابسته به یک منطقه میدونند و اگر قرار باشه براساس گفته های مردم عمل بشه دیگه واویلاست پس در این موارد شخصا ترجیح میدم به منابع معتبر رجوع کنم ، که اگرم اشتباه بود بعدا بشه اصلاحش کرد ....

یه مثال کوچیک دیگه : همدانیا خودشونو به سه دسته لر ترک فارس تقسیم کردن درسته ؟ خوب جالبه من با بیشتر لرهای همدانی که صحبت میکنم اصولا به دلیل گویش و لهجه شون ( که از نظر من تابلو میکنه لر هستند !) میگن نه ما فارس هستیم چون تو منطقه لرنشین بودیم گویش مون اینطوره

اینا از مشکلات کار مردم شناسی و جامعه شناسی هست و بنده کاملا حرف شما رو از این جهات تایید میکنم ولی چه کنم که همین الان بری تو خیابون بگی ملک شاهی لر هست یا کرد ؟ میگن لک هستند یا نه ؟ بگی لک هستند میگن پس لر هستند ! میگی خوب لک ها که شاخه ای از کردها هم محسوب میشن ! میگن خوب پسر مخلوطی از هر دو !

ولی ممنون از اطلاعاتت، منم یه چنده کیلومتر اینورترم تو دیار عاشقان ! کنار ایلام
[/quote]

سلام من خیلی خوشحال ترم بابت اشنایی بیش از پیش ادیب جان. خیلی پر اطلاعات وباسواد هستی بدون اغراق. کلا با مصطفی زوج خوبی هستین وجون میدین واسه بحث کردن. چی میشه اگه با هم بحث کنین کما اینکه قبلا هم انجام دادین.

میدونم که کجایی هستین به همین علت هم بحث میکنیم چون میدونم اطلاعات پایه رو دارین. با حرفاتون کاملا موافقم . این موضوع به برسی های جامعه شناسی و فرهنگی و... نیاز داره ونمیشه اینگونه لخت وارد بحث شد. من عقیده دارم فرق هست بین احساس کردن وبودن. در ضمن مثلا کرد بودن یا فارس بودن لزوما ژننیکی نیست بلکه بیشتر فرهنگیه.
مثلا در زمان والی ,ایلام ها (پشت کوه) با لرستان جنگ های بدی داشتن در حالی که ممکنه تعداد زیادی لر در بین ایلامی ها وتعدادی کرد در بین لر ها بوده باشه ولی چون احساس فرهنگی اینطور بوده که فرضا کرد بودن یا لر پس بر خلاف ریشه نژادی خودشون عمل کردن. ملکشاهی هم همینطور مستثنی نیست.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right]یک پیشنهاد بدم.....این دفعه مقالت کم کم بذار...مثلا هفته ای 50 صفحه تا بتونیم بفهمیم کی به کی هست واز قافله آی کیو بالا های سایت عقب نیوفتیم[/right]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
الان طوری گفتی آی کیو بالاها همچین که مثلا من نابغه م یا تو دانشگاه مالک اشترم ! چشمک

برو خودتی ! شک ندارم از ما بیشتر نباشی کمتر نیستی ! فدات آر پی جی جان

در رابطه با حجم مقاله ، والا گفتم یکجا حال اساسی بدم به بچه ها لیکن با پیشنهادت یقین حاصل کردم بهتره همین پیشنهاد رو انجام بدم ، قبلا فکر میکردم لزومی نداره ....به خصوص که میگفتم طرف میشینه اساسی میخونه و سیر ذهنی ش از دست میره اگر یک قسمت نباشه و ... ولی خوب من که فک م زیادی گرم میکنه هی مینویسم میشه مقاله کتاب ! شرمنده روی ماه بچه هام

جاستین جان شما به ما و مصطفی لطف داری، هرچی هست کرم خدای یکتا هست به بندگان سرتاپا حقیرش و هیچی از بنده نیست ، انشالله الطاف الهی بیش از پیش بر همه ی ما جاری باشه
در رابطه با بحث کردن .... من دیگه پیر شدم .... !

فدات

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right][quote]در رابطه با بحث کردن .... من دیگه پیر شدم[/quote][/right]

[right][size=5]ارنستو....ای چریک پیر کردستان[/size][/right]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
[size=5]ارنستو....ای چریک پیر کردستان[/size]
[/quote]

[b]بهتره بگی ارنستو ای چریک جوان کرمانشاهان[/b]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]میگم این مقاله ما آخرش تایید نشد انگار ..... ![/quote]
کی تایید نکرده ارنی جان؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
[right]کی تایید نکرده ارنی جان؟[/right]
[/quote]
مهم اینه که من خوندم و تاییدش می کنم وازش خوشم اومده
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote] مهم اینه که من خوندم و تاییدش می کنم وازش خوشم اومده [/quote]
بله شما که تائیدش کنی کی جرئت داره تائید نکنه! D:
در هر صورت ادیب جان بگو کی بوده تا بریم کله اش کنیم!D:
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right][quote]بله شما که تائیدش کنی کی جرئت داره تائید نکنه[/quote][/right]

[right]آهان..خوشمان آمد...کاربران محترم؟؟ نفری یک تشکر به حاج رضوان هدیه کنین[/right]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
هنوز تو بخش ایجاد تاپیک در بخش جنگ هست ......... ! یعنی داش سعید یا نخونده یا صلاح دیده این مقالات باید مثل همیشه خاک بخورند و از اون طرف ملت داد و هوار کنند وای چرا تو کردستان اونطور شده .... بگذریم

آخرین بارم هست مقالاتمو میزارم ... ارزش ریسک نداره

آر پی جی جان شما به ما لطف داری ، حاج رضوان جان انشالله با حاج رضوان محشور بشی ....

یا حق
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.