aminmessi

شکارجانور قندهار/ به دام افتادن پهپاد جاسوسی پیشرفته آمریکا RQ170

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[align=justify][color=darkred]امیر هاشمی در جمع خبرنگاران؛
[b]هواپیماهای متجاوز به سرنوشت پهپاد دچار می‌شوند[/b][/color]
[color=darkblue]
رئیس دفتر عمومی حفاظت اطلاعات فرماندهی معظم کل قوا در پاسخ به سؤالی مبنی بر اقدام ایران در مقابل اعلام آمریکا بر استفاده مجدد از هواپیماهای بدون سرنشین در ایران، گفت: در این صورت همان بلایی که اخیرا سر هواپیمای آنها آمد بر سر دیگر هواپیماهای آنها می‌آوریم.
[/color]
به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، امیر سیدحسام هاشمی رئیس دفتر عمومی حفاظت اطلاعات فرماندهی معظم کل قوا در حاشیه مراسم تجلیل از اساتید و پژوهشگران نمونه دانشکده فرماندهی و ستاد آجا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نیروهای مسلح ما از تجربه 8 سال دفاع مقدس برخوردارند و با توانمندی کامل در زمینه‌های مختلف از جمله بازسازی،‌نوسازی، آموزشی و ... آمادگی‌های خوبی دارند.
وی در خصوص توان اطلاعاتی نیروهای مسلح کشورمان با اشاره به دستگیری جاسوس سیا در ایران تاکید کرد: نمونه توانمندی اطلاعاتی کشورمان را شب گذشته در تلویزیون شاهد بودیم.
هاشمی ادامه داد: ما در بخش اطلاعاتی خود از نیروی انسانی معتقدی برخورداریم و وقتی اعتقاد در کار باشد، پیروزی حاصل می‌شود.
رئیس دفتر عمومی حفاظت اطلاعات فرماندهی معظم کل قوا تاکید کرد: سپاه و ارتش از توان اطلاعاتی بسیار خوبی در زمین، هوا و .. برخوردار است و چشمان فرزندان ما بیدار است.
هاشمی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اقدام ایران در مقابل اعلام آمریکا بر استفاده مجدد از هواپیماهای بدون سرنشین در ایران، اظهار داشت: در این صورت همان بلایی که اخیرا سر هواپیمای آنها آمد بر سر دیگر هواپیماهای آنها می‌آوریم.

[color=olive]90/09/28[/color]
منبع: خبرگزاری فارس
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900928000670[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
- این نخستین بار در تاریخ است که یک فروند هواپیمای شناسایی پیشرفته، سالم شکار شده است. آیا این شکار با شناسایی رادار، اختلال در جی.پی.اس، نفوذ رایانه‌ای یا نقص فنی انجام شده است؟محمدحسین جهان‌پناه: چگونگی ساقط شدن یکی از پیشرفته‌ترین هواپیماهای شناسایی امریکایی بر فراز ایران در این روزها به یکی از بزرگ‌ترین سوالات بدون جواب تبدیل شده است که هر رسانه خبری در دنیا از طریق مصاحبه یا جمع‌آوری اخبار متفرقه سعی در روشن کردن گوشه‌ای از آن دارد. اما واقعا چگونه می شود پهپادی در این سطح را سالم بازیابی کرد؟
مشکل اینجاست که این نخستین بار است که چنین اتفاقی رخ می‌دهد، به‌خصوص که این‌بار صحبت از پهپادهای مدرن نیمه رادارگریز در میان است، فناوری پیشرفته‌ای که بخش مهمی از آینده هوانوردی به شمار می‌آید. درمورد چگونگی سرنگونی پهپاد آر-کیو-170 سنتینل ایده‌های زیادی می توان تصور کرد که هر یک بر حسب شرایط و قراین از درصد شانس مشخصی برخوردارند، با این حال این امکان هم هست که هیچ یک از این فرضیه‌ها بخشی از واقعیت نباشند و یا تنها تصویری باشند از اتفاقی که می تواند در مرزهای آسیای مرکزی رخ داده باشد

شناسایی پهپاد با رادار
به صورت کلی هواپیماهای پنهان‌کار طوری ساخته شده‌اند که کمترین بازتاب راداری را داشته باشند، از این رو شناسایی این نوع هواپیماها برای بیشتر سیستم‌های راداری کار ساده‌ای نیست، حتی اگر حریف این هواپیماها رادارهای پیشرفته آرایه فازی با توان پردازشی بالا باشد. با این وجود نمی‌شود به صورت کلی آن را غیرممکن دانست.
از نظر تئوری رادارهای موج بلند بر اساس پدیده تشدید توان شناسایی هواپیماهایی از این دست را در شرایطی خاص دارند که البته همین موضوع هم از نظر عملی آزمایش نشده است. در فیزیک، تشدید عبارت است از تمایل سیستم به نوسان با بیشینه دامنه در فرکانس‌هایی خاص (تاب‌بازی مثال ساده‌ای از تشدید است. اگر فرد هل‌دهنده هر بار در زمان مناسب تاب را هل بدهد، دامنه نوسان تاب پیوسته افزایش می‌یابد). اندازه‌گیری در فرکانس‌های تشدید یک ساده‌سازی مهم در باب کارایی و اثر بخشی فناوری‌های پنهان‌کار در فرکانس‌های پایین است. با این وجود راه‌های زیادی را برای ره‌گیری یک هواپیما از پایگاه‌های مرزی می‌توان فرض کرد بخصوص که وسعت پوشش راداری کشورها همواره بخشی از آسمان کشورهای همسایه را نیز پوشش می‌دهد.

اختلال در جی.پی.اس
هواپیماهای بدون سرنشین دوربرد برای هدایت به سامانه مکان‌نمای جهانی، جی.پی.اس وابسته‌اند، سیستمی که هک شدن آن می‌تواند یکی از گزینه‌های جالب توجه باشد. هواپیماهای بدون سرنشین در هنگام عملیات در مسافت‌های دور، زمانی‌که هیچ خط مستقیمی با مرکز کنترل وجود نداشته باشد، توسط ارتباط ممتد ماهواره‌ای کنترل می‌شوند. از نظر تئوری و به‌شرطی که بدانیم سیستم از کدام باند رادیویی برای ارتباط استفاده می‌کند، می‌توان این ارتباط را با پراکندن پارازیت رو تمامی فرکانس‌های ارتباطی در یک ناحیه محدود مختل کرد.
از سوی دیگر سیگنال‌های ارسالی از سوی ماهواره‌های جی.پی.اس به طور کلی چندان قوی نیستند، در نتیجه خیلی راحت می‌توان با پوشاندن گیرنده یا ارسال سیگنالی قوی‌تر در فرکانسی مشابه، کار آن را مختل و سپس با فرستادن امواجی مشابه، گیرنده جی.پی.اس را با اطلاعات مورد نظر خود تغذیه کرد. به این شکل می‌توان زمان و مکان مورد نظر خود را به سیستم قبولاند.
این شیوه از نظر تئوری امکان‌پذیر است اما بدون سوال هم نیست. پهپادها ضعف‌های گسترده‌ای دارند اما حداقل تا به امروز جی.پی.اس جزو آنها فهرست نشده بود. دلیل آن هم در اطلاعات کد شده (رمزگذاری‌شده) جی.پی.اس‌های نظامی نهفته است. جی.پی.اس‌های عمومی از اطلاعات کد نشده استفاده می‌کنند که از امنیت پایینی برخوردار است، اما جی.پی.اس‌های نظامی از اطلاعات تماما رمزنگاری شده با یک سیستم رمزنگاری قابل اعتماد در دنیای ارتباطات بهره می‌برند. از سوی دیگر استفاده از چنین روشی نیازمند آشنایی کامل با سیستم مورد نظر و برنامه‌ریزی دستگاه گیرنده پیش از پرواز دارد.
تا به امروز اطلاعات زیادی در مورد چند و چون اطلاعات ارسالی ماهواره‌ها برای جی.پی.اس‌های نظامی که با رمزنگاری کد P(Y) حفاظت می‌شوند، منتشر نشده است؛ اما همان‌طور که تحلیل‌گران غربی می‌گویند اگر این کد شکسته شده باشد، در نوع خودش اتفاق بسیار مهمی است. از دید کلی مختل کردن ارتباط ماهواره‌ای یکی از اقداماتی است که در چارچوب جنگ الکترونیک مفهوم پیدا می‌کند. البته صرف مختل کردن ارتباط ماهواره‌ای برای هرگونه اقدام متقابل کافی نیست، اما می‌تواند گزینه‌ای برای راهکاری دیگر باشد.

نفوذ رایانه‌ای
هواپیماهای بدون سرنشین در این کلاس عموما علاوه بر جی.پی.اس توسط دو سیستم ناوبری ترکام و آی.ان.اس نیز کنترل می‌شوند که بخصوص در زمان قطع ارتباط ماهواره‌ای، اطلاعات لازم برای هدایت هواپیما را تولید می‌کنند؛ به این صورت که سیستم ناوبری اینرسیایی یا آی.ان.اس، اطلاعات تقریبی مورد نیاز برای ناوبری را فراهم آورده و اطلاعات دقیق‌تر توسط ترکام تامین می‌شود. پس هواپیما می‌تواند با استفاده از اطلاعات سیستم آی.ان.اس در مسیر تقریبی و سپس با استفاده از سیستم ترکام روی مسیر دقیق قرار گیرد. این‌چنین هواپیمای بدون سرنشین می‌تواند تمام مراحل عملیات را به صورت کاملا خودکار بر اساس نقشه‌های گرافیکی از پیش تعیین شده انجام دهد.
این نقشه‌های از پیش تعیین شده همچنین به عنوان نقشه پشتیبانی در هنگام قطع ارتباط ماهواره‌ای برای بازگشت خودکار به پایگاه مادر نیز استفاده می‌شوند که برای این منظور، همیشه نقشه منطقه عملیات قبل از پرواز به کامپیوتر هواپیما داده می‌شود و این باز خود سناریوی دیگری را مطرح می کند.
نفوذ رایانه‌ای یکی از مهم‌ترین نقاط ضعف کامپیوترهای دفاعی است. هر چند سیستم‌های رایانه‌ای با این درجه از اهمیت عموما به صورت ایزوله نگهداری می‌شوند، اما همچنان در برابر حملات سایبری و بدافزارها ایمن نیستند. نمونه آن را می‌شود در گزارش سال گذشته لاکهید مارتین از آلوده شدن برخی از سیستم‌های رایانه‌ای مرتبط با خود مشاهده کرد که در آن به صورت ضمنی به پهپادها نیز اشاره شده بود. با این حال در آن زمان هیچ صحبتی از بدافزارهای خطرناکی در سطح کی‌لاگرها مطرح نبود. در کنار تمام این حدس‌ها باز هم حدس‌های بیشتری می‌توان زد که صورت درست و عمدتا اشتباه آنها را این روزها در رسانه‌ها زیاد می‌خوانیم.

نقص فنی
از نظر کلی هواپیماهای بدون سرنشین همچنان با مشکلات زیادی مواجهند. به فاصله کوتاهی از انتشار اخبار ساقط شدن پهپاد آمریکایی, منابع غربی خبر از مفقود شدن پهپادی بی نام و نشان در غرب افغانستان دادند، اتفاقی که آمریکایی‌ها بدون توضیح اضافی آن را سانحه‌ای معمول خواندند. حال باید پرسید تا چه حد می‌توان این موضوع را سانحه دانست.
پهپادهای آمریکایی در خاورمیانه درصد بالایی از سوانح را تجربه کرده‌اند تا جایی که خیلی راحت می‌توان سوانح را مقصر اصلی از دست رفتن یک سوم از تمامی پهپادهای عملیاتی آمریکایی در منطقه دانست. پهپادهای کنونی در شرایط عملیاتی بسیار آسیب‌پذیرند چرا که بی‌تجربگی یا اشتباه عوامل انسانی و یا از دست رفتن ارتباط ممتد ماهواره‌ای برای مدتی هر چند کوتاه می‌تواند موجب از دست رفتن کنترل هواپیمای بدون سرنشین گردد.
اشتباه کاربر انسانی در کنترل پهپادها چیز عجیبی نیست، حتی در مورد اخیر هم با توجه به شواهدی مانند خوردگی‌های لبه حمله و شکستگی‌های مشهود بال راست نمی‌توان این موضوع را از ذهن دور کرد. البته سخنان برخی خبرگزاری‌های غربی در باب سه تکه شدن هواپیما هنگام برخورد با زمین و اتصال مجدد قطعات توسط ایران را هم نمی‌توان چندان عقلانی دانست.
در مقابل، سوالاتی مطرح می‌شود. آر-کیو-170 در 225 کیلومتری داخل مرزهای ایران، جایی نزدیک کاشمر بازیابی شده؛ در حالی که آمریکایی‌ها از بروز نقص فنی هواپیما بر فراز مرزهای افغانستان سخن می‌گویند. در اینجا این سوال پیش می‌آید که حتی اگر برد نهایی پرواز گلاید هواپیما را 160 کیلومتر فرض کنیم (گلاید به پرواز بدون موتور می‌گویند که هواپیما در هوا سر می‌خورد) باز هم نمی‌توان توجیه کرد که هواپیما در فاصله بیش از 220 کیلومتری مرز آن هم از ارتفاع بالا و بدون موتور, سقوطی نرم را تجربه کرده باشد.
از سوی دیگر، هرچند تصاویری واضح از سطح زیرین هواپیما منتشر نشده، اما به وضوح می‌توان دید که لبه‌های حمله بال سالم باقی مانده است (به تصویر اول متن دقت کنید). حال این سوال اصلی مطرح می شود که حتی اگر فرود هواپیما را داخل مرزهای پرواز گلاید آن فرض کنیم، چطور می‌شود لبه‌های حمله در طول یک برخورد سخت با سرعت زیاد سالم باقی بمانند؟
با این وجود می‌شود فرض کرد که حداقل بخشی از این فرضیه با این احتمال که هواپیما فرودی سخت و بدون چرخ را تجربه کرده است، همخوانی دارد؛ اما بخش دیگر آن سالم ماندن بدنه هواپیما را توجیه نمی‌کند، موضوعی که همچنان این گزینه را با سوالات بسیاری مواجه می‌کند.


به نقل از سايت خبرآنلاين

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=red]جناب poya2012

چند صد بار باید گفته بشه که درج لینک مستقیم منبع در زیر هر خبر الزامیست !!!!!

چرا رعایت نمی کنید ؟؟؟؟؟[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پس از ادعای کریسشن‌ساینس‌مانیتورز مبنی بر شکار پهپاد شناسایی آمریکایی از طریق هک کردن سیستم جی.پی.اس، کارشناسان غربی توضیحات بیشتری درمورد این سناریوی احتمالی مطرح کرده‌اند
به دنبال انتشار گفتگوی کریسشن‌ساینس‌مانیتورز با فردی که ادعا می‌شود یکی از مهندسان ایرانی دست‌اندرکار شکار پهپاد شناسایی RQ170 است، رسانه‌های مختلف درتلاشند جزئیات بیشتری از سناریوی فریب با ارسال امواج جی.پی.اس اشتباه را آشکار کنند.
این فرد ادعا کرده بود که ایران توانست ارتباط ماهواره‌ای پهپاد را با مرکز هدایت مسدود کرده و هواپیما را مجبور کند به وضعیت هدایت خودکار (اتوپایلوت) منتقل شود. در این وضعیت، کامپیوتر مرکزی هواپیما بر اساس نقشه از پیش‌ذخیره‌شده و استفاده از سیستم موقعیت‌سنجی جهانی (جی.پی.اس) به آشیانه‌اش در افغانستان بازمی‌گردد، اما نیروهای ایرانی توانسته‌اند سیستم جی.پی.اس هواپیما را با مختصات‌دهی اشتباه گمراه کرده و هواپیما را طوری فریب دهند که تصور کند آشیانه‌اش در ایران واقع است. بدین‌ترتیب پهپاد در پایگاه از پیش‌تعیین‌شده فرود آمد.
به گزارش وایرد، این سناریو امکان‌پذیر است و اگر واقعا اتفاق افتاده باشد، بایستی آن را به فهرست نسبتا بلندبالای مشکلات پهپادها مانند تصاویر ویدیویی رمزگذاری‌نشده و آسیب‌پذیری در برابر بدافزارها اضافه کرد.
گمراه‌کردن سیستم جی.پی.اس رمزگذاری‌نشده عمومی (مانند ابزارهای جی.پی.اس معمول یا تراشه‌های نصب‌شده روی گوشی‌های همراه) نسبتا آسان است، اما گیرنده‌های جی.پی.اس نظامی مانند نمونه‌ای که در پهپادها استفاده می‌شود، از سیستم رمزگذاری‌شده P(Y) برای ارتباط با ماهواره‌ها استفاده می‌کند. جان پایک، کارشناس ارتباطات ماهواره‌ای و رییس پایگاه اینترنتی GlobalSecurity.org می‌گوید: «شکستن این ارتباط رمزگذاری‌شده بیشتر به تخیل می‌ماند. اگر کسی بتواند چنین رمزی را بشکند، به‌راحتی می‌تواند به بانک‌ها نفوذ کند و ...»!
ریچارد لنگلی، متخصص جی.پی.اس در دانشگاه نیوبرانسویک کانادا معتقد است که نیروهای ایرانی احتمالا ارتباط کدگذاری‌شده P(Y) را هک نکرده‌اند و در مقابل، با مسدودکردن ارتباطات P(Y) و مجبور کردن گیرنده جی.پی.اس به استفاده از امواج رمزگذاری‌نشده C/A ماهواره‌ای، توانسته‌اند کنترل پهپاد را به دست بگیرند. وی می‌گوید: «ماهواره‌های جی.پی.اس امواج خود را در دو باند رادیویی ارسال می‌کنند. امواج رمزگذاری‌نشده C/A که اغلب گیرنده‌های تجاری از آن استفاده می‌کنند، فقط در فرکانس L1 منتشر می‌شوند، اما امواج کدگذاری‌شده P یا امواج مجاز برای مصارف نظامی در هر دو باند L1 و L2 منتشر می‌شود.
این بدان معنی است که اگر نیروهای ایرانی توانسته باشند فقط امواج کدگذاری‌شده نظامی را در فرکانس‌های L1 و L2 مسدود کنند، گیرنده جی.پی.اس پهپاد مجبور به استفاده از امواج کدگذاری‌نشده C/A شده است. در چنین شرایطی، این کار نسبتا آسانی است که با ارسال امواج گمراه کننده، هواپیما را فریب داد. اما این به شرطی امکان‌پذیر است که واحد گیرنده جی.پی.اس پهپاد طوری برنامه‌ریزی شده باشد که در شرایط عدم دسترسی به امواج P(Y) از امواج معمولی C/A استفاده کند.
تاد همفریز که در آزمایشگاه هدایت‌رادیویی دانشگاه تگزاس، به تحقیق بر مشکلات سیستم جی.پی.اس مشغول است، می‌گوید: «البته مسدودکردن جی.پی.اس پهپاد هم کار دشواری است، چراکه چندین مکانیسم دفاعی برای مقابله با حملات گمراه‌کننده پیش‌بینی شده است. آنتن‌های جی.پی.اس در بالای هواپیما نصب می‌شوند و در بعضی موارد، آنتن‌ها می‌توانند امواج مسدودکننده یا گمراه‌کننده را خنثی کنند». به نظر وی، آن‌چه کریسشن‌ساینس‌مانیتور به نقل از مهندس ایرانی درمورد دلیل آسیب‌دیدگی بخش پایین پهپاد ذکر کرده، دلیل درستی نیست.
به گفته این مهندس ایرانی، اختلاف اندک بین ارتفاع آشیانه اصلی پهپاد در افغانستان و پایگاه ایرانی باعث شد فرود پهپاد به سختی انجام شود و چرخ‌ها و بخشی از بدنه پایینی آسیب ببیند. اما همرفریز می‌گوید: «اگر کسی بتواند سیستم جی.پی.اس را به این روش دقیق گمراه کند، به راحتی می‌تواند ارتفاع را هم کنترل کند؛ مگر این‌که اپراتور به ابزار خود تسلط نداشته باشد یا موارد دیگر».
به گفته همفریز، نیروهای نظامی بیش از 20 سال است که نسبت به این آسیب احتمالی (گمراه کردن سیستم جی.پی.اس) آگاهی داشتند؛ و از آن جالب‌تر، این‌که این نخستین نمونه از نفوذ اطلاعاتی ایران به پهپادهای آمریکایی نیست. در سال 2008 / 1387، نیروهای نظامی ایالات متحده متوجه شدند نیروهای ایرانی توانسته‌اند با استفاده از نرم‌افزاری تجاری که به‌راحتی در دسترس است، تصاویر ویدیویی ارسالی پهپادهای آمریکایی در عراق را دریافت کنند. در آن زمان، مقامات آمریکایی اعلام کردند این آسیب را از سال 1996 / 1375 می‌شناختند.
مشکلات سیستم هواپیماهای بدون سرنشین ایالات متحده به همین‌جا محدود نمی‌شود. در مهرماه گذشته اعلام شد که کابین هدایت پهپادها در پایگاه هوایی کریچ در نوادا به ویروسی آلوده شده است. از قرار معلوم، یک‌نفر با استفاده از کامپیوترهای این اتاق وارد بازی آنلاین جنگ‌های مافیا (Mafia Wars) شده بود و بدافزار از این طریق موفق به نفوذ شده بود.


http://www.khabaronline.ir/detail/189753هواپیما-فناوری-نظامی-روباتیک-/فناوری/دانش

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]نبردهاي اطلاعاتي و اهميت آن از جنگ سرد تا عصر ارتش‌هاي نامرئي
«سكته» پرنده جاسوسي پس از «شوك» زيردريايي اتمي[/b]
شايد پيش از شكار پرنده جاسوسي امريكا در ايران، آخرين باري كه امريكايي‌ها در زمينه اقدامات ضدجاسوسي، حراست از برنامه‌هاي محرمانه و نيز حفظ فناوري‌هاي خويش، چنين مفتضحانه رو دست خورده‌اند، به دوران استالين و نبرد اطلاعاتي- تسليحاتي دو ابرقدرت با يكديگر باز‌گردد.
دوشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۰۸:۱۸
علي قربان‌نژاد | در دوره استالين نيروي جاسوسي و ضدجاسوسي شوروي در بهترين دوران خويش به سر مي‌برد. در اين دوران، گسترش كمونيسم و نفوذ آن در كشورهاي امريكاي جنوبي، ايالات متحده را در نگراني عميقي فرو برده بود؛ كشورهايي كه ارباب قدرتمند شمالي به آنها به عنوان رعيت خويش نگاه مي‌كرد!
اين ماراتن قدرت نمايي از سه بخش اصلي تشكيل مي‌شد: ۱) ايدئولوژي هر ابرقدرت و سعي در بسط و گسترش آن ۲) نبرد اطلاعاتي ۳) رقابت تسليحاتي.
در مورد نخست، عرصه بر امريكا بسيار تنگ شده بود و كمونيسم به شدت رو به گسترش بود. به همين دليل ايالات متحده بر نبرد اطلاعاتي و رقابت تسليحاتي تمركز بيشتري يافته بود.
با اين وجود، نيروهاي اطلاعاتي شوروي معروف به «كا.گ.ب» به اطلاعات ذي قيمتي دست يافتند و بلافاصله اطلاعات به دست آمده را به كرملين ارسال كردند. اين اطلاعات از شروع تلاش امريكايي‌ها براي ساخت زير دريايي اتمي خبر مي‌داد.
استالين بدون فوت وقت سران دولت را احضار كرد. پس از جلسه، ليستي از بهترين كارشناسان و متخصصان بود كه بايد همان لحظه اتومبيل هايي براي آوردن هر يك فرستاده مي‌شد. نكته قابل توجه، اهميت استالين براي زمان است و اين موضوع كه گاهي اطلاعات در اين لحظه داراي ارزش است، اما ممكن است فردا ديگر آن ارزش را نداشته باشد.
هر مأمور به همراه راننده‌اي در همان نيمه‌شب به در خانه فرد مورد نظر مي‌رفت و به وي مي‌گفت: «شما طبق دستور رفيق استالين براي مأموريت فوق‌سري احضار شده‌ايد. به خانواده بگوييد ممكن است تا چند ماه نتوانيد به ديدارشان بياييد.»
آنچه روايت مختصر اين بخش از تاريخ را سبب شد، بيان اين نكته است كه هرگاه عزم و اراده ملي دست در دست وفاق و همدلي در جهت نيل به هدف يا اهدافي قرار گيرد- از رؤساي قواي مختلف تا مردم جامعه- رسيدن به نتيجه بسيار محتمل خواهد شد. با آنكه زمان به نفع ايالات متحده بود ولي شوروي از جهت اطلاعات جلوتر قرار داشت. از آن جهت كه امريكا در وهم خويش به راحتي به هدفي مي‌انديشيد كه تنها خودش به آن سمت در حركت بود؛ لكن پرسنلي كه تحت حفاظت بسيار شديد و بدون هيچ‌گونه ارتباط با بيرون در پايگاهي در سيبري بي‌وقفه مشغول به كار بودند، مي‌دانستندكه امريكا از چندي پيش ساخت زيردريايي اتمي را كليد زده است، همين نكته كوچك و به ظاهر كم يا بي‌اهميت، در ذهن آن عده رقابتي را ترسيم مي‌كرد كه به سرعت بخشيدن به كارها ضمن دستيابي به نتيجه‌اي مطلوب‌تر كمك مي‌كرد. نه تنها نگهبانان بلكه افسران آن پايگاه نيز از اينكه در آن سيلوي بزرگ چه مي‌گذرد، اطلاعي نداشتند.
دقت در اين ماجرا به ما يادآور مي‌شود كه در نبرد از هر نوع آن- تهاجم فرهنگي تا انقلاب‌هاي هيجان‌زده و رنگي كه ماحصل كسب اطلاعات دقيق از فرهنگ و علائق كشور هدف است- جمع‌آوري و تجزيه و تحليل داده‌ها تا حد ممكن به بخش‌هاي كوچك‌تر تقسيم شده و به نكات ريزتر معطوف مي‌گردد، تا آنجا كه در انقلاب‌هاي رنگي، رنگي را انتخاب مي‌كنند كه اثرگذاري‌هاي ديني، تاريخي داشته باشد. رنگ براي هر كشوري با در نظر گرفتن عقايد ديني و مذهبي، يا تاريخي و حماسي و ملي انتخاب مي‌شود و به عده‌اي كه چشمانشان به سمت صفحه تلويزيون است اما مغزشان در حالت «استند باي» است و شبكه‌هاي ماهواره‌اي به جاي ايشان فكر و نتيجه‌اي از پيش آماده را تحويل مي‌دهند، توجه دارند. اين نتيجه و تصميم‌گيري حتي تا رنگي كه در سال پيش‌رو بايد دوست داشته باشند هم پيش مي‌رود. پرداختن و دقيق شدن بر شيوه‌هاي حملات رسانه‌اي خود فصلي مفصل است كه در مجالي فارغ از عجله بايد بر آن دقيق شد.
امريكايي‌ها پس از پايان ساخت و گذراندن مراحل آزمايشي زيردريايي اتمي خود و حصول اطمينان از سلامت و صحت عملكرد بخش‌هاي مختلف آن، براي نمايش اقتدار خود در تمام عرصه‌ها و استهزاي رقيب خويش كه فريب سكوت و آرامش پيش از توفان را خورده، تاريخي را طي همان روزها براي به آب افكندن نمادين زير‌دريايي اتمي خود اعلام كردند كه با حساب پنتاگون، در دريا قدرت بلامنازع جهان شوند و شوك سختي به شوروي وارد خواهند كرد.
در حالي كه رسانه‌هاي آن روزگار جهان از سرعت، دقت در هدف‌گيري، جهت‌يابي دقيق و توان شليك مهمات ريز و درشت اين زيردريايي به وجد آمده بودند، ناگهان خبري باعث نخستين سكته پنتاگون شد؛ شوروي زير‌دريايي اتمي خود را به صورت آزمايشي به آب افكند كه از سرعت گرفته (نزديك به دو برابر) تا قدرت مانور و نيز در جابه‌جايي از زير سطح به سطح آب و بالعكس از رقيب امريكايي خود بسيار كارآمدتر بود. پنتاگون تاكنون چنين تحقير نشده بود. در حقيقت آنها فريب خورده فريب خود شده بودند. زيردريايي روسيه به علتي كه هرگز از در يقين به دست نيامد، دچار سانحه شد و همراه با انفجاري مهيب، به آرامش عميق اقيانوس رسيد. البته بيان اين نكته از ارزش و توانمندي گروه‌هاي مختلف شوروي در آن زمان نمي‌كاهد.
مرور ماجراي زيردريايي اتمي و عملكرد دو ابرقدرت، نكاتي بسيار مهم را به ما يادآوري مي‌كند:
الف) اهميت كسب اطلاعات دقيق از كشورهاي ديگر خاصه امريكا كه هيچ وقت نمي‌توانيم هم «يا‌لثارات الحسين‌(ع)» بگوييم و هم دست آغشته به خون ملت‌هاي امريكا را بفشاريم. همچنين رژيم جعلي و غاصب قدس شريف و حتي برخي از حكومت‌هاي منطقه كه از هيچ خدمتي به امريكا و فرزند طاعون‌زده‌اش اسرائيل دريغ نمي‌كنند، حتي كشتن مسلمانان يمن و بحرين.
ب) در جنگ‌ها و نبردها- از هر نوع آن- تنها زماني به نتيجه مطلوب دست مي‌يابيم كه اطلاعات دقيق و سالم كه خود به دست آورده‌ايم در اختيار داشته باشيم و اين هدف ميسر نمي‌شود مگر اينكه با تمام جان و تن شيفته وطن و نذر يار و دلي در بند ولايت، آزاده و استوار تا قطع كامل هر نوع وابستگي بكوشيم (اللهم قو علي خدمتك جوارحي) چراكه در عصر سرعت، دقت و ظرافت (حركت پنهان و دور از چشم دشمن) لاجرم به ابزارهاي مناسب مانند همين
«خفاش جاسوس RQ-۱۷۰» نيازمنديم كه البته نيروهاي نظامي ايران با كمك سازمان خودكفايي نيروهاي مسلح وزارت دفاع، چندين سال است كه در شمار چند كشور سازنده پرنده‌هاي بدون سرنشين و رادار گريز از گونه‌هاي شناسايي و مهاجم قرار دارد.
ج) دستيابي به اطلاعات اگر بدون جلب توجه رقيب باشد، اهميتي ويژه دارد وگرنه آگاهي رقيب از اينكه شما موفق به كسب چه اطلاعاتي شده‌ايد- علي‌القاعده- زحمتي است كه بر باد است و حتي ممكن است تبديل به تله‌اي مهلك براي نيروهاي خودي شود.
كاهش رقابت پس از تك‌قطبي شدن
پس از فروپاشي شوروي و آخرين مدل از سري هواپيماهاي اعجاب‌انگيز «سوخو ۲۴» كه شوروي آن را در مقابل آخرين مدل از جنگنده‌هاي «فانتوم» البته در آن زمان ساخته، رؤيت شد. اما سوخو ۲۴ قابليت‌هايي دارد كه اين هواپيما را قادر مي‌سازد تا در عمليات‌هاي آفندي و پدافندي ايفاي نقش كند. سوخو ۲۴ حاصل طراحي‌هاي دقيق متخصصان شوروي سابق بود.
اين هواپيما قادر است با ارسال امواجي در رادار اختلال ايجاد كند و رادارها را فريب دهد. از سوخو ۲۴ براي عمليات‌هاي شناسايي و تصويربرداري از مواضع دشمن نيز استفاده مي‌شود. به دليل همين قابليت‌ها و سرعت ايده‌آل اين پرنده چندين‌بار در كشورهاي اروپايي نظير فنلاند چند كشاورز از مشاهده شيء پرنده‌اي كه در ارتفاع بسيار پايين و با سرعتي اعجاب‌انگيز از فراز سر آنها عبور كرده است، خبر دادند. امريكا بارها شوروي را به جاسوسي در كشورهاي اروپايي متهم كرد. در مقابل شوروي نيز با استناد به گزارش‌هايي پيرامون مشاهده اشياي عجيب پرنده كه به «يوفو» مشهور شده بودند، باعث نگراني در مقامات هر دو كشور شده بود. در بعضي موارد افرادي كه موفق به عكس گرفتن يا تصويربرداري از يوفو‌ها شده بودند، پس از مشاهده تصاوير يا عكس‌ها لحظاتي مات و مبهوت مي‌شدند. اين اشياي پرنده هيچ شباهتي به هواپيما يا ديگر پرنده‌هاي ساخت بشر نداشت. نكته اعجاب‌انگيز ديگر اين بود كه يوفوها مي‌توانستند در آسمان و بر فراز هر جا ثابت بمانند، كساني كه از فاصله نزديك‌تر يوفوها را رؤيت كرده‌اند، در اظهارات خود مدعي شدند هيچ صدايي كه انتظار مي‌رود از موتور نيروي محركه اين اشياي پرنده باشد، نشنيده‌اند و اعجاب‌انگيزتر سرعت فوق‌العاده زياد آنهاست و برخلاف موتورهاي ساخت دست بشر كه براي رسيدن به حداكثر توان خود زماني را نياز دارند كه از آن با عبارت صفر تا ۱۰۰ نام برده مي‌شود، در يوفوها اثري ديده نمي‌شود، يعني آنها در آغاز حركت خود مي‌توانند با حداكثر توان خويش حركت كنند!
از موارد مذكور مي‌توان به اين نتيجه رسيد كه از مهم‌ترين اهداف دستگاه‌هاي اطلاعاتي- امنيتي در سراسر جهان پي بردن به آخرين فناوري‌هاي كشورهاي ديگر است تا به مدد اين اطلاعات قدرت دفاعي و تهاجمي كشورهاي ديگر را تخمين بزنند و البته مسئله به اين مهمي كمترين استفاده از توان پنهان كشورهاي ديگر است. براي پي بردن به اهميت اين موضوع كافي است به ماجراي پرنده جاسوس ايالات متحده RQ- ۱۷۰ نگاه كنيم.
پس از انتشار خبر شكار طلايي RQ- ۱۷۰ در آسمان ايران، در سازمان سيا (CIA) لرزه‌اي و ولوله‌اي به راه مي‌افتد. مقام‌هاي ارشد اين سازمان اما از ساعت‌ها قبل منتظر اعلام خبري از جانب ايران بودند، چراكه هدايت‌گر اين جاسوس امريكايي خبر ناپديد شدن هواپيما را از صفحه رادارش به سرعت به مقام مافوق خود گزارش كرده است. با تمام اين اوصاف هنوز كورسوي اميدي در دل اين عده به عبث روشن است، چراكه مدت‌ها پيش از اين، هواپيماي شكاري ارتش جمهوري اسلامي ايران از پايگاه مهاباد براي رصد و رديابي شيء مرموزي كه ورود آن را به خاك ايران هيچ راداري ثبت نكرده به پا مي‌خيزد. از آنجا كه آنها اين شيء را در صفحه رادار ندارند، بايد به امداد خداوند و به ياري چشمان تيزبين و تجربه و درايت‌شان آن را بيابند. كار سخت مي‌شود و دو هواپيماي ديگر برمي‌خيزند. سرانجام تيزپروازان ارتش ولايت اين جاسوس رژيم غاصب قدس را تعقيب كرده و به ماهيت آن پي برده‌اند اما مهار آنها كار آساني نيست. حسگر‌هاي موجود در اين هواپيما با احساس كوچك‌ترين خطر اقدام به خودزني مي‌كنند، چراكه در بخشي از ميان بال و بال‌هاي كوچك انتهاي هواپيما آن اندازه مواد منفجره تعبيه شده كه اين پرنده را به خاكستر تبديل كند. لاجرم قبل از خروج از مرزهاي كشورمان، اين پرنده هدف راكت هواپيماي شكاري قرار مي‌گيرد.
ساعت‌ها مي‌گذرد و مقام‌هاي سيا در تشويش و نگراني كه حتماً ايراني‌ها باز موفق شده‌اند يكي ديگر از اين جاسوس‌ها را مورد هدف قرار دهند، البته خود اين موضوع هم چندان كم‌اهميت نيست، چراكه در مورد قبلي هواپيماي مورد هدف قرار گرفته از پايگاهي در جنوب تركيه كه به امريكا تعلق دارد، عازم ايران شده بود، به طوري كه كيلومترها از حريم هوايي تركيه را پيموده و هيچ يك از پايگاه‌ها و رادارهاي ارتش تركيه چيزي را ثبت نكرده است. تنها اين موضوع مي‌تواند حاوي خبري بسيار خوب براي سازمان سيا باشد: ايران به فناوري مورد استفاده در اين هواپيما دست نيافته است.
اما ... ۲۴ ساعت گذشته ... در ايران و در ميان نيروي هوايي سپاهيان الله و ارتش نامرئي ايرانيان (ارتش سايبري) غوغايي برپاست. غريو شكر و شادي. در آن سو سازمان سيا (مزدوران لابي‌هاي صهيونيستي) پخش تصاوير پهپاد از تلويزيون ايران را كه به طور كامل سالم است، پس از ماجراي زيردرياي اتمي در زمان استالين بزرگ‌ترين گاف ايالات متحده مي‌دانند.
سازمان CIA و پرسش‌هاي بي‌پاسخ
- با اين وجود هنوز سؤالاتي پيش روي سازمان سيا قرار دارد؛ سازماني كه هميشه در مقام طراح بوده است:
- دو هواپيماي ايراني تجهيز شده به سلاح ارتش سايبري در آسمان در انتظار اين هواپيما بوده‌اند! افتضاحي كه مي‌تواند تمام هيمنه سيا و موساد را بر باد دهد، يعني سازماني با توان ماهواره‌اي و نيز رادارهاي قوي و هواپيماهايي از خانواده آواكس چقدر راحت به دام ايران اسير مي‌شود؟!
- از دريچه‌اي ديگر، تاكنون اگر امريكا نسبت به اينكه توان ايران در تمام عرصه‌ها بيشتر از آن است كه خود ايران در مانورها يا رژه‌ها به نمايش مي‌گذارد، شك و ترديد داشت، اكنون ديگر به يقين رسيده است.
- نكته بعدي اطلاع ايران از لحظه پرواز اين جاسوس پرنده از پايگاه هواپيماهاي بدون سرنشين در خاك پاكستان است. آيا نيروهاي اطلاعاتي ايران از مدت‌ها قبل چنين دقيق پايگاه به اين مهمي امريكا را زيرنظر داشته است؟ اگر چنين باشد نيروهاي ايران مي‌توانند بر تمام پايگاه‌هاي خاورميانه و شمال آفريقا اشراف داشته باشند.
ارتش سايبري ايران از داخل خاك ايران با نفوذ به خانه شرارت به سرعت زبان، كد و رمزهاي آنان را كشف و تمام راه‌هاي جاسوسي را كه به آهستگي قدم برمي‌داشت، بسته است و آنها غافل از اينكه چشمان بيدار محافظان اين مرز و بوم كه مدد از الله مي‌گيرند بر مدار ولايت حامي دين خدا و مستضعفان عالم است تا آمدن موعود.
«ان تنصرالله ينصركم و يثبت اقدامكم»
لينك مطلب : http://www.javanonline.ir/vdci5qa5qt1awq2.cbct.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][align=justify][align=justify]به گزارش مشرق، علی اصغر زارعی فرمانده اسبق یگان جنگ الکترونیک سپاه در گفتگویی تفصیلی با هفته نامه 9 دی به تشریح توان جنگال جمهوری اسلامی پرداخت.
.................
.........................................
.........

با دستگاه خاصی انجام می‌شد؟
عرض کردم اینها را که ما می‌فرستادیم داخل رمز کننده دشمن او بلافاصله در حالتی قرار می‌گرفت که ما می‌خواستیم ولی اپراتور عراقی نمی‌فهمید، او وقتی شروع می‌کرد به صحبت ما 64 حالت را با کلیدهایی که بچه‌ها درست کرده بودند می‌زدیم و برای ما کشف می‌شد.
چون این دستآورد مهم بسیار بسیار در صحنه نبرد و اشراف اطلاعاتی بر روی دشمن تأثیر داشت لذا جزو اسرار جنگ قلمداد می شد و طبقه بندی حفاظتی بر روی سایتها و افراد انجام می گرفت. بعدها متوجه شدیم که وقتی اطلاعات ذی‌قیمتی داریم به‌دست می‌آوریم گفتیم حالا خودمان این را می‌خواهیم بدهیم به قرارگاه، حالا نکند دشمن دوباره این را از ما بگیرد. و لذا دوباره آمدیم خودمان سیستم‌های جدید طراحی کردیم. سیستم‌های نقل و انتقال اطلاعات به صورت دیتا روی کامپیوتر روی کابل و بعداً روی امواج شبکه VHF و UHF که خود این‌هم بعداً یک تحولی شد و در زمانی که اصلا بحث اینترنت نبود و بحث ارتباطات کامپیوتر و اینها وجود نداشت؛ تازه چند تا PC در کشور آمده بود و دوستان توانستند مدل بومی آن‌را طراحی کنند. اصلا یک مودم برای ارتباط کامپیوترها ساخته شد که استاندارد خودمان بود که بعد خود همین هم ادامه پیدا کرد و منجر شد به تحولاتی که امروز در مخابرات نیروهای مسلح و مخابرات سپاه. حقیقتاً اثر فوق‌العاده‌ای بعدا گذاشت، خب نیروهای متخصصی هم بعدا بیشتر آمدند همین‌ها بیشتر توسعه پیدا کرد؛ البته محدودیتهایی در بیان کماکان وجود دارد و اطلاعات بنده نیز با توجه به اینکه مدتی است از سپاه فاصله گرفته ام در حال حاضر کامل نیست.
........................................
.............................
منبع: مشرق نیوز -[url=http://www.mashreghnews.ir/fa/news/85616/%D8%AA%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D8%AD-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%85%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%AC%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D9%82-%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87]لینک[/url][/quote]
این مصاحبه برای اولین بار مطالبی از جنگ الکترونیک در دفاع مقدس میده که خیلی جالبه.هر چند طولانیه ولی توصیه میکنم دوستان مطالعش کنند
من یه چیزایی از الکترونیک و فرکانسها خوندم
ذهنیتی که من از باندهای vhf $ uhf دارم سیگنالهای تصویری تلویزیونه
یعنی این امکان هست که اطلاعات حساس نظامی در مواقع حیاتی از طریق دکلهای رادیو وتلویزیونی که در همه جا گسترده اند تقویت و ارسال شوند ..ویا اصلا از طریق دکلهای مخابرتی
این یعنی بقای ارتباطی درازمدتتر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]س از ادعای کریسشن‌ساینس‌مانیتورز مبنی بر شکار پهپاد شناسایی آمریکایی از طریق هک کردن سیستم جی.پی.اس، کارشناسان غربی توضیحات بیشتری درمورد این سناریوی احتمالی مطرح کرده‌اند
به دنبال انتشار گفتگوی کریسشن‌ساینس‌مانیتورز با فردی که ادعا می‌شود یکی از مهندسان ایرانی دست‌اندرکار شکار پهپاد شناسایی RQ170 است، رسانه‌های مختلف درتلاشند جزئیات بیشتری از سناریوی فریب با ارسال امواج جی.پی.اس اشتباه را آشکار کنند.
این فرد ادعا کرده بود که ایران توانست ارتباط ماهواره‌ای پهپاد را با مرکز هدایت مسدود کرده و هواپیما را مجبور کند به وضعیت هدایت خودکار (اتوپایلوت) منتقل شود. در این وضعیت، کامپیوتر مرکزی هواپیما بر اساس نقشه از پیش‌ذخیره‌شده و استفاده از سیستم موقعیت‌سنجی جهانی (جی.پی.اس) به آشیانه‌اش در افغانستان بازمی‌گردد، اما نیروهای ایرانی توانسته‌اند سیستم جی.پی.اس هواپیما را با مختصات‌دهی اشتباه گمراه کرده و هواپیما را طوری فریب دهند که تصور کند آشیانه‌اش در ایران واقع است. بدین‌ترتیب پهپاد در پایگاه از پیش‌تعیین‌شده فرود آمد. [/quote]


احتمالا منبع کریستین ساینس مانیتور وب سایت میلیتاری بوده.
اون مهندس ایرانیم یکی از بچه های سایته!


icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=red][size=24]سومین ضربه به راهبرد فشار امریکا/ ایران ماهواره جاسوسی امریکا را کور کرد[/size][/color]

ایران هسته‌ای: منابع غربی تایید کردند ایران موفق شده یک ماهواره جاسوسی حساس امریکا را کور کند.

این خبر را نخستین بار دودی کوهن در روز یکشنبه 27 آذر 1390 (18 دسامبر 2011) در وب سایت روزنامه اسراییلی یدیعوت آحارنوت فاش کرد.

کوهن نوشت: «منابع اطلاعاتی در اروپا اعلام کردند ایران با هدف گیری لیزری دقیق یک ماهواره جاسوسی امریکا آن را کور کرده است».

وی ادامه داد: «این اقدام ایران غرب را شوکه کرده است».

یک مسئول امریکایی به این روزنامه گفت: «اگر ایرانی ها تجهیزات پیشرفته ایجاد اختلال ماهواره ای را به دست آورده باشند این بدان معنا است که بسیاری از ماهواره های دیگر نیز در معرض خطر هستند».

یک منبع اطلاعاتی اروپا ادعا کرد ایران با کور کردن یک ماهواره جاسوسی امریکا، غرب را شوکه کرد. ایران در رویدادی که هیچ گاه تاکنون مشاهده نشده بود با هدفگیری کاملا دقیق لیزر، ماهواره جاسوسی امریکا را کور کرده است.

بنابر گزارش یدیعوت آحارنوت، رسانه های امریکایی نوشتند این رویداد می تواند حاکی از آن باشد که ایرانی ها با موفقیت به فناوری ایجاد اختلال ماهواره ای دست یافته اند و توانسته اند توانمندی های ناوبری ماهواره های امریکا را ردگیری کنند.

کارشناسان در تهران اعلام این موضوع را پس از دو موضوع پهپاد و شکار جاسوس امریکایی، ضربه سوم ایران در پاسخ به راهبرد فشار امریکا ارزیابی می کنند.

این امر نشان دهنده آن است که ایران به فناوری های بسیار پیشرفته ای در به دست گرفتن کنترل وسایل پرنده دست یافته و همچنین اثبات می کند ادعای ایران مبنی بر نشاندن پهپاد RQ-170 با استفاه از عملیات جنگ الکترونیک صحیح بوده است.

منبع :[url=http://www.rajanews.com/detail.asp?id=110913]رجا نیوز[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مطالب آقای fardamg و zed بسیار مفید بود
و جای تشکر فراوان دارد

این مطالب به خوبی بحث اهمیت اطلاعات عملیات را نشان می دهد
و نشان می دهد که پز دادن برای دشمن زیاد خوب نیست چون جنگ بحث رو کم کنی نیست بحث جان کم کنی است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]

احتمالا منبع کریستین ساینس مانیتور وب سایت میلیتاری بوده.
اون مهندس ایرانیم یکی از بچه های سایته!


icon_rolleyes[/quote]
احتمالا این سایت رو به عنوان ارگان رسمی مهندسین نظامی ایران میشناسند!!!
icon_rolleyes
[quote][color=red][size=24]سومین ضربه به راهبرد فشار امریکا/ ایران ماهواره جاسوسی امریکا را کور کرد[/size][/color]

ایران هسته‌ای: منابع غربی تایید کردند ایران موفق شده یک ماهواره جاسوسی حساس امریکا را کور کند.

این خبر را نخستین بار دودی کوهن در روز یکشنبه 27 آذر 1390 (18 دسامبر 2011) در وب سایت روزنامه اسراییلی یدیعوت آحارنوت فاش کرد.

کوهن نوشت: «منابع اطلاعاتی در اروپا اعلام کردند ایران با هدف گیری لیزری دقیق یک ماهواره جاسوسی امریکا آن را کور کرده است».

وی ادامه داد: «این اقدام ایران غرب را شوکه کرده است».

یک مسئول امریکایی به این روزنامه گفت: «اگر ایرانی ها تجهیزات پیشرفته ایجاد اختلال ماهواره ای را به دست آورده باشند این بدان معنا است که بسیاری از ماهواره های دیگر نیز در معرض خطر هستند».

یک منبع اطلاعاتی اروپا ادعا کرد ایران با کور کردن یک ماهواره جاسوسی امریکا، غرب را شوکه کرد. ایران در رویدادی که هیچ گاه تاکنون مشاهده نشده بود با هدفگیری کاملا دقیق لیزر، ماهواره جاسوسی امریکا را کور کرده است.

بنابر گزارش یدیعوت آحارنوت، رسانه های امریکایی نوشتند این رویداد می تواند حاکی از آن باشد که ایرانی ها با موفقیت به فناوری ایجاد اختلال ماهواره ای دست یافته اند و توانسته اند توانمندی های ناوبری ماهواره های امریکا را ردگیری کنند.

کارشناسان در تهران اعلام این موضوع را پس از دو موضوع پهپاد و شکار جاسوس امریکایی، ضربه سوم ایران در پاسخ به راهبرد فشار امریکا ارزیابی می کنند.

این امر نشان دهنده آن است که ایران به فناوری های بسیار پیشرفته ای در به دست گرفتن کنترل وسایل پرنده دست یافته و همچنین اثبات می کند ادعای ایران مبنی بر نشاندن پهپاد RQ-170 با استفاه از عملیات جنگ الکترونیک صحیح بوده است.

منبع :[url=http://www.rajanews.com/detail.asp?id=110913]رجا نیوز[/url][/quote]
فکر می کنم هندونه های زیر بغلمون رو دارن به سرعت زیاد میکنن ! و از اونور هم دنیا رو به این که ما چقدر میتونیم خطرناک و فوق العاده باشیم قانع می کنند.
:evil:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
براساس گزارشی که در وب سایت اطلاعاتی نظامی دبکافایل منتشر شد، ایرانی‌ها نه تنها نرم‌افزار سری سنتیننتال را رمز گشایی کرده‌ بلکه در مرکز فرماندهی در لانگلی در مک کلین ویرجینیا که مرکز کنترل و فرماندهی پهپادهای سیا به شمار می‌آید، نفوذ و سپس ارتباط میان لانگلی و این پهپاد جاسوسی سیا را قطع کرده‌اند.

به گزارش شبکه خبر این مقاله خاطر نشان می‌کند که کارشناسان الکترونیک ایرانی پس از آن دستورالعمل‌های هدایت کننده هواپیمای بدون سرنشین آر کیو-۱۷۰ را تغییر داده‌اند.

براساس این مقاله، این پهپاد از برنامه اصلی‌اش منحرف شده و ایران فرماندهی آن را به عنوان رئیس جدید به دست گرفته است.

کنترل کنندگان این پهپاد در سیا از آن‌جایی که از نفوذ ایران در سیستم کنترل این پهپاد اطلاعی نداشتند، مکانیسم خود انفجاری آن را فعال نکردند.

زمانی که این موضوع افشا شد، بسیار دیر شده بود؛ مکانیسم خود انفجاری این پهپاد با مرکز فرماندهی قطع شده و ایران کنترل آن را به دست گرفته بود.

برپایه این گزارش، کنترل هواپیمای بدون سرنشین مدل آر کیو -۱۷۰ از سوی بخش جنگ الکترونیک نیروهای مسلح ایران در حالی روی داد که این اولین ماموریت این هواپیمای جاسوسی پیشرفته در آسمان ایران بود. کنترل این پهپاد به معنای آن است که ایرانی‌ها آمادگی مقابله با ورود هواپیماهای جاسوسی در آسمان‌شان را دارند.

واحد جنگ الکترونیکی و پدافند هوایی نیروهای مسلح ایران روز یکشنبه (۱۳ آذر) یک فروند هواپیمای بدون سرنشین امریکایی از نوع آر کیو-۱۷۰ را که به مناطق مرزی شرق ایران تجاوز کرده بود، هدف قرار داده و آن را در شهر کاشمر با کم­ترین خسارت وارده، به زمین نشاندند.

ایران درعین حال اعلام کرده است، قصد دارد بر روی هواپیمای جاسوسی رادرگریز آر کیو - ۱۷۰، که به شیطان قندهار معروف و بسیار شبیه بمب افکن­های رادارگریز بی ۲ امریکاست، برنامه مهندسی معکوس انجام دهد.

هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه امریکا در تاریخ ۱۲ دسامبر اعلام کرد که واشنگتن رسما از تهران خواسته است تا این پهپاد را بازگرداند.

سردار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: "پهپاد جاسوسی امریکا جزو مایملک جمهوری اسلامی ایران است و کشورمان تصمیم می‌گیرد که در این خصوص چه اقداماتی انجام دهد."

جمهوری اسلامی ایران ماموریت جاسوسی هواپیمای امریکایی، را "اقدامی خصمانه" توصیف کرده و گفته است تهران درباره نقض تمامیت ارضی به سازمان ملل شکایت خواهد کرد
http://www.tabnak.ir/fa/news/211741/%D9%86%D9%81%D9%88%D8%B0-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%87%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%A7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
واقعا این سایتها و خبرگزاری ها و... بخوبی با کلمات بازی میکنند تا خودشون رو مطرح کنند و درصد بازدیدشون رو بالا ببرند.

هر روز به ضربه کشف میکنند..فردا چهارمین ضربه و همینطور تا آینده..انگار ایران تازه 2 روزه داره با آمریکا مقابله میکنه..

ایران تا به حال صدها ضربه اطلاعاتی به آمریکا وارد کرده و ادامه هم خواهد داشت.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یا من دوباره توهم توطئم اود کرده یا واقعا اتفاقات زیادی سریع و پشت سر هم می افتن. به نظر قضایا خیلی خیلی بو میده.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]از موارد مذكور مي‌توان به اين نتيجه رسيد كه از مهم‌ترين اهداف دستگاه‌هاي اطلاعاتي- امنيتي در سراسر جهان پي بردن به آخرين فناوري‌هاي كشورهاي ديگر است تا به مدد اين اطلاعات قدرت دفاعي و تهاجمي كشورهاي ديگر را تخمين بزنند و البته مسئله به اين مهمي كمترين استفاده از توان پنهان كشورهاي ديگر است. براي پي بردن به اهميت اين موضوع كافي است به ماجراي پرنده جاسوس ايالات متحده RQ- ۱۷۰ نگاه كنيم.
پس از انتشار خبر شكار طلايي RQ- ۱۷۰ در آسمان ايران، در سازمان سيا (CIA) لرزه‌اي و ولوله‌اي به راه مي‌افتد. مقام‌هاي ارشد اين سازمان اما از ساعت‌ها قبل منتظر اعلام خبري از جانب ايران بودند، چراكه هدايت‌گر اين جاسوس امريكايي خبر ناپديد شدن هواپيما را از صفحه رادارش به سرعت به مقام مافوق خود گزارش كرده است. با تمام اين اوصاف هنوز كورسوي اميدي در دل اين عده به عبث روشن است، [size=18]چراكه مدت‌ها پيش از اين، هواپيماي شكاري ارتش جمهوري اسلامي ايران از پايگاه مهاباد براي رصد و رديابي شيء مرموزي كه ورود آن را به خاك ايران هيچ راداري ثبت نكرده به پا مي‌خيزد. از آنجا كه آنها اين شيء را در صفحه رادار ندارند، بايد به امداد خداوند و به ياري چشمان تيزبين و تجربه و درايت‌شان آن را بيابند. كار سخت مي‌شود و دو هواپيماي ديگر برمي‌خيزند. سرانجام تيزپروازان ارتش ولايت اين جاسوس رژيم غاصب قدس را تعقيب كرده و به ماهيت آن پي برده‌اند اما مهار آنها كار آساني نيست. حسگر‌هاي موجود در اين هواپيما با احساس كوچك‌ترين خطر اقدام به خودزني مي‌كنند، چراكه در بخشي از ميان بال و بال‌هاي كوچك انتهاي هواپيما آن اندازه مواد منفجره تعبيه شده كه اين پرنده را به خاكستر تبديل كند. لاجرم قبل از خروج از مرزهاي كشورمان، اين پرنده هدف راكت هواپيماي شكاري قرار مي‌گيرد.[/size]
ساعت‌ها مي‌گذرد و مقام‌هاي سيا در تشويش و نگراني كه حتماً ايراني‌ها باز موفق شده‌اند يكي ديگر از اين جاسوس‌ها را مورد هدف قرار دهند، البته خود اين موضوع هم چندان كم‌اهميت نيست، چراكه در مورد قبلي هواپيماي مورد هدف قرار گرفته از پايگاهي در جنوب تركيه كه به امريكا تعلق دارد، عازم ايران شده بود، به طوري كه كيلومترها از حريم هوايي تركيه را پيموده و هيچ يك از پايگاه‌ها و رادارهاي ارتش تركيه چيزي را ثبت نكرده است. تنها اين موضوع مي‌تواند حاوي خبري بسيار خوب براي سازمان سيا باشد: ايران به فناوري مورد استفاده در اين هواپيما دست نيافته است.
اما ... ۲۴ ساعت گذشته ... در ايران و در ميان نيروي هوايي سپاهيان الله و ارتش نامرئي ايرانيان (ارتش سايبري) غوغايي برپاست. غريو شكر و شادي. در آن سو سازمان سيا (مزدوران لابي‌هاي صهيونيستي) پخش تصاوير پهپاد از تلويزيون ايران را كه به طور كامل سالم است، پس از ماجراي زيردرياي اتمي در زمان استالين بزرگ‌ترين گاف ايالات متحده مي‌دانند.[/quote] [color=red][/color][b][/b]

نمیدونم چی بگم این مقاله بود یا توهم - اینجا میگه اصلا ردیابی درکار نبوده و به زور با هواپیما تو هوا دیدند و با راکت زدند
برای ما که کلی رو این موارد بحث کردیم شبیه خرافات و تخیلات میمونه- آخه یکی نیست بگه راکت اگه میخورد که سالم نمیموند؟؟؟؟؟
کل کارهای الکترونیکی رو برده زیر سوال- فکر کنم اینم یه جورائی سناریو انحراف اطلاعاتیه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ماجراي اين ماهواره امريكايي كه با ليزر فكر كنم كورش كردند جيه مشرق اين خبر با خبر بهباد اورده قضيه مشكوكه يه دفعه اين همه اتفاق ادم رو بجاي خوشحال كردن نكران مييكنه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.