SAEID

انتخاب مديران سايت

Recommended Posts

براي دوستان آرزوي موفقيت در زندگي واقعي و مجازيشون روي اين سايت از خدا طلب ميكنم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
علی مهربان بابک عزیز و وریور دوست خوبم

ممنون از لطفتون. انشاالله که بتونم در لباس خدمت و با عنوان خدمتگزار در خدمت سایت و کاربرانش باشم.
یقینا دوستان فاضلتر و اگاهتری نسبت به بنده بودند و هستند . از اقا سعید بخاطر اعتماد و لطفشون سپاسگزارم.

در سایه رحمت خداوندی.انشاالله

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]علی مهربان بابک عزیز و وریور دوست خوبم

ممنون از لطفتون. انشاالله که بتونم در لباس خدمت و با عنوان خدمتگزار در خدمت سایت و کاربرانش باشم.
یقینا دوستان فاضلتر و اگاهتری نسبت به بنده بودند و هستند . از اقا سعید بخاطر اعتماد و لطفشون سپاسگزارم.

در سایه رحمت خداوندی.انشاالله[/quote]
میگم بعد از عمری یه مدیر باغرور نبود!
الین مدیر بدون غرور میلیتاری ارمانی!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اينجا همه با هم هستن و رمز موفقيت سايت ميليتاري در همدلي كاربران اون هست البته بايد همه همكاري كنن تا سايت بهتر از هميشه سرپا باشه

من متوجه فرمايش شما در مورد غرور نشدم icon_biggrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام خدمت همه دوستان

قبل از هر چیز از لطف و محبت دوستان تشکر میکنم و امید دارم که با تلاش تمامی دوستان شاهد رشد و شکوفایی این سایت خوب باشیم ، انشاالله

از حسن اعتماد مدیر سایت هم تشکر میکنم.

و خوشحال هستم که در کنار دوست خوبم آرشیا با راهنمایی و مدیریت آرمانی عزیز این امکان فراهم شده که در خدمت دوستان و سایت باشم.

------

[color=red]از دوستان خوبم تقاضایی دارم که اگر انجام دهند به دوستشان لطف زیادی کرده اند که حالا که مسئولیتی را عهده دار شده ام ،بزرگواری کنند و به عنوان یک دوست خوب اگر انتقادی نسبت به اینجانب دارند بیان نمایند. چرا که با دیدن این انتقادات بهتر میتوانم در خدمت دوستان باشم. [/color]

مورد بعدی را هم که خواستم عرض کنم این است که آقا سعید لطف کنند و نام مدیر انجمن را از کنار نام کاربری بنده به دو دلیل زیر حذف کنند.

1) مدیریت بخش خبری به عهده دوست خوب و آگاهم آقای آرمانی است و بنده در خدمت ایشان هستم

2) بارها از دوستان به شوخی و کنایه و به درستی این مطلب بیان میشود که تعداد مدیران حاضر نسبت به کابران بیشتر است ( تعداد حاضرین : 10 مدیر انجمن و یک کاربر و مشابه آن ) . چرا که همه مدیران و کابران زیر مجموعه آنها با یک عنوان نامیده میشوند ( مدیر انجمن )

-------

موفق باشید

امپراتور
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اينجا همه با هم هستن و رمز موفقيت سايت ميليتاري در همدلي كاربران اون هست البته بايد همه همكاري كنن تا سايت بهتر از هميشه سرپا باشه

من متوجه فرمايش شما در مورد غرور نشدم icon_biggrin[/quote]
شوخی کردم !
جز امپراتور و ارمانی بقیه تو اول مدیریت اینطور شروع نکردن تا حالا

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]مورد بعدی را هم که خواستم عرض کنم این است که آقا سعید لطف کنند و نام مدیر انجمن را از کنار نام کاربری بنده به دو دلیل زیر حذف کنند. [/quote]

پيشنهاد خوبيه به نظر كلمه معاونت خبر جالبتر هست

مهم اينه كه كار درست انجام بشه كه انشاالله با كمك هم ميشه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]مورد بعدی را هم که خواستم عرض کنم این است که آقا سعید لطف کنند و نام مدیر انجمن را از کنار نام کاربری بنده به دو دلیل زیر حذف کنند. [/quote]

پيشنهاد خوبيه به نظر كلمه معاونت خبر جالبتر هست

مهم اينه كه كار درست انجام بشه كه انشاالله با كمك هم ميشه[/quote]
اره عالیه! icon_biggrin :oops: icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ضمن تبریک به تمامی دوستان گرامی!!هر دقیقه و هر ثانیه ای که داره می گذره ما به هم نزدیک تر و با هم صمیمی تر می شیم که این برای من مایه ی افتخار

هست.در کل این تقریبا 2 سالی که تو این سایت بودم از خیلی ها خیلی چیزا یاد گرفتم و همیشه ارزوم بوده که سلامت باشن و باز هم بتونم از دانایی ها و

اگاهی های این بزرگواران

به بهترین شکل بیشترین استفاده رو بکنم.من که تقریبا به خیلی ها بده کارم! icon_biggrin چون ازشون چه در مورد موشک , کامپیوتر , اجناس زیر خاکی , و...

پرسیدم و روزی یکی 2 بار مزاحمشون می شم.

[quote]مورد بعدی را هم که خواستم عرض کنم این است که آقا سعید لطف کنند و نام مدیر انجمن را از کنار نام کاربری بنده به دو دلیل زیر حذف کنند.[/quote]

عقیده ی خیلی جالب و قشنگیه!!و پست های مختلف سایت رو گسترده تر می کنه!

[quote]جز امپراتور و ارمانی بقیه تو اول مدیریت اینطور شروع نکردن تا حالا[/quote]

علی من می دونم باهات چی کار کنم... :oops: icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ضمن تبریک به تمامی دوستان گرامی!!هر دقیقه و هر ثانیه ای که داره می گذره ما به هم نزدیک تر و با هم صمیمی تر می شیم که این برای من مایه ی افتخار

هست.در کل این تقریبا 2 سالی که تو این سایت بودم از خیلی ها خیلی چیزا یاد گرفتم و همیشه ارزوم بوده که سلامت باشن و باز هم بتونم از دانایی ها و

اگاهی های این بزرگواران

به بهترین شکل بیشترین استفاده رو بکنم.من که تقریبا به خیلی ها بده کارم! icon_biggrin چون ازشون چه در مورد موشک , کامپیوتر , اجناس زیر خاکی , و...

پرسیدم و روزی یکی 2 بار مزاحمشون می شم.

[quote]مورد بعدی را هم که خواستم عرض کنم این است که آقا سعید لطف کنند و نام مدیر انجمن را از کنار نام کاربری بنده به دو دلیل زیر حذف کنند.[/quote]

عقیده ی خیلی جالب و قشنگیه!!و پست های مختلف سایت رو گسترده تر می کنه!

[quote]جز امپراتور و ارمانی بقیه تو اول مدیریت اینطور شروع نکردن تا حالا[/quote]

علی من می دونم باهات چی کار کنم... :oops: icon_wink[/quote]
الله اکبر خونه مو دارن با توپول ام می زنن
ویستا دوتا اورو لو تانک بفرستم طرف خونتون!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تو پاشو بیا اینجا هر چی ضد هوایی و ضد موشک هم داری بیار در انبار هم قفل کن. icon_biggrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]تو پاشو بیا اینجا هر چی ضد هوایی و ضد موشک هم داری بیار در انبار هم قفل کن. icon_biggrin[/quote]
برا چی؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ان شاء ا... که گروه جدید خبر در کار خود موفق خواهد بود و بخش خبر از شکل غیر علمی گذشته خارج و شاهد افزایش بحثهای مفید در این بخش خواهیم بود.

امپرور جان نیازی به این کار نیست هر چند پیشنهاد خوبی است اما اگر اینطور صلاح میدانید مشکلی ندارد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دسترسی واریور گرامی رو به بخش پرسش و پاسخهای نظامی باز کردم و از الان مدیر این بخش هستند.

یک خبر هم برای کاربران دارم که در دهه فجر شاهد تغییراتی تقریبا کلی در سایت و در گروه مدیریتی خواهیم بود.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
وریور جان سلام

علیرغم اینکه در قسمت پیام کوتاه صفحه اول تبریک گفتم ولی بازهم واجب دیدم در اینجا هم مجددا تبریک خودم رو اعلام کنم.

یقینا انتخاب تو برای این بخش باعث پاسخ داده شدن بسیاری از سولات کاربران خواهد شد.

در همه کارهات موفق باشی. حق نگه دارت

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.