SAEID

انتخاب مديران سايت

Recommended Posts

حضرات محترم ارتقای پست مدیریت را به همه شما تبریک عرض میکنم. آقایون مدیر اگر نیاز به معاون فنی ، همکار ، سرپرست ، کارگر ، آبدارچی ، تروریست ، آدمکش ، پیرزن خفه کن و .... در خدمتگذاری حاضر یم. laughing laughing laughing با آرزوی توفیق روز افزون برای همه دوستان.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من به نوبه خود به تمام دوستانی که عهده دار پست مدیریت شدند تبریک می گم و ارزوی موفقیت دارم برای همشون. icon_biggrin luftwaffe icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

من نمی دونم چرا شما گیر دادید به اخباری که آقا حامد می فرسته . من بیشتر به تاپیک های نظامیش و علمیش شیفته شدم تا خبری که البته در انتخاب خبر واقعا جا داره ازش تشکر کنیم .

ولی در همه ی زمینه های دریایی ، زمینی ، هوایی و خبری آقا حامد فعال هستند .

دوست عزیز نبایدم چیزی بدونین چون من که به کسی گیر نداده بودم icon_biggrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
از لطف و حسن نظر دوستان خوبم در سايت ميليتاري تشكر مي كنم. اميدوارم در كنار هم بتونيم در جهت ارتقاي سطح علمي سايت و خودمون در زمينه هاي نظامي فعاليت مفيد داشته باشيم. با تشكر فراوان. icon_biggrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بابا hamed_713 مباركه . واقعا كه با تمام پستهاييكه ايجاد كردي كيف كردم اميدوارم مثل هميشه موفق و فعال باشي

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مدیریت بخش هواگردهای نظامی بدون سرنشین برای hamed_713 و مدیریت گروه خبر برای flanker فعال شد. داش علی رو هم میزاریم به عنوان آدمکش بنا به پیشنهاد خودش! icon_biggrin icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حامد جان تبریک میگم واقعا جای شما در بین مدیران خالی بود . rose

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

حامد جان تبریک میگم
واقعا جای شما در بین مدیران خالی بود . rose

از شما تشكر مي كنم FLANKER عزيز

از اينكه بتونم در كنار شما دوستان خوب فعاليت كوچكي داشته باشم و بتونم از شما دوستان عزيز ياد بگيرم باعث افتخار منه. blushing

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کرکس رو مدیر بخش خبر کردیم تا به کمک فلنکر وضعیت این بخش رو درست کنند. یه نفر دیگه هم برای مدیریت این بخش نیاز است و هر کسی آمادگی داره اعلام کند؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سعید جان من امکان جابجایی خبر از اخبار کاربران رو ندارم ! اگر ممکنه این بخش رو برام فعال کن ! یعنی من نمی تونم اگر خبر خوبی تو بخش کاربران بود به بخش خبر منتقل کنم !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگر در بخش هوایی نیاز به مدیر و یا جنگنده نسل دهم و یا موشکهای بین کهکشانی و یا نابودی قمری چیزی داشتین ما هستیم . اگر در بخش خبر خاستین گند بزنید به این بخش و دائما شایعه حمله امریکا پخش بشه و اگر خودش هم نخاست حمله کنه ما بهش حمله کنیم و از این دست خبر ها ما در خدمت نیستیم . رو من حساب نکن. silly

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
flanker, باید امکان انتقال تاپیک داشته باشی چون مدیر هستی. یک بار دیگر امتحان کن شاید اشتباهی رخ داده است. seginem, پیشنهاد میکنم به سایت تخیلات دات آی آر رجوع کنید! icon_cool :oops:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام همانطور که کاربران گرامی مستحضر هستند به علت کثرت بخشهای سایت و کم فعال شدن برخی مدیران بنابه دلایلی مانند درس و کنکور و دانشگاه ، نیاز به تعدادی مدیر جدید در برخی بخشهای قدیمی و نیز بخشهای جدید سایت احساس میشود و در نظر داریم در صورت همکاری شما تعدادی مدیر جدید جذب کنیم تا خلا ناشی از حضور کم برخی از مدیران گرامی پر شود. بخشهای مورد نیاز برای جذب مدیر به قرار زیر است. بخش نیروی هوایی ، مدیر مورد نیاز دو نفر بخش نیروی زمینی ، مدیر مورد نیاز یک نفر بخش نیروی دریایی ، مدیر مورد نیاز یک نفر بخش تسلیحات ، مدیر مورد نیاز یک نفر بخش جنگ ، مدیر مورد نیاز حداقل یک نفر بخش خبر ، مدیر مورد نیاز دو نفر دوستانی که تمایل به همکاری با سایت و مدیریت دارند و از وقت و توان کافی برای این کار برخوردار هستند لطفا در همین تاپیک بیان و بخشهایی که امکان مدیریتش را دارند نیز ذکر کنند. تشکر

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
محمد مهدی (Electrician) بهترین گزینه برای مدیریت بخش نیروی دریایی است . امیدوارم خودش داوطلب بشه . خیلی فعالیت داره . :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با توجه به اينكه من از كاربران به نسبت تازه وارد هستم فكر ميكنم در بخش خبري بتونم همكاري كنم و بدليل علاقه شديد به بخش نيروي هوايي همچنان دنبال كسب تجربه هستم و اميدوارم بتونم در يكي از اين دو بخش خدمتي بكنم گستاخي مرا ببخشيد :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.