SAEID

انتخاب مديران سايت

Recommended Posts

icon_razz آقا سلام ! ممنون سعيد جان لطف داريد شما من وظيفه شخصي خودم ميدونم كه هر اطلاعي دارم در اختيار دوستان قرار بدم و اگر ندارم پيدا كنم اينطوري خودم بيشتر بهره ميبرم و تا كنون بهره ها بردم ....

آرماني جان شما هم خيلي لطف داريد شرمنده نكنيد من در خدمت شما هستم. يكي از دوستان مهربان همچنين پشتيبان من در تاپيك ها هستيد هميشه از هم كلام بودنم با شما كمال لذت رو بردم و آشنايي با خيلي از دوستان رو توي اين تاپيك براي خودم افتخار ميدونم ...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=brown]از اینکه worior جان هم به جمع مدیران سایت پیوسته واقعاً خوشحالم . البته خیلی وقت بود که منتظر بودم . مطمئنم که یکی از بهترین مدیران سایت خواهد شد و مثل همیشه از اطلاعات وسیع ایشون استفاده خواهیم کرد icon_razz :? :?[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من هم به دوست خوب و با سوادم جناب worior تبريك مي گويم اميدوارم كه روزي حضوري هم خدمت برسيم icon_razz

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
واريور جان از اينكه مدير بخش پرسش و پاسخ شدي خيلي خوشهالم واقعا لياقتشو داري و بهت تبريك ميگم

به خاطر همين موضوع يه عكس تو تاپيك اين تصوير چيست و چكار ميكند ميزارم كه عمرا بتوني جواب بدي icon_razz

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقا سعيد به خاطر اين حسن انتخاب اول تشكر ميكنم و بعد تبريك ميگم
وريور جان خيلي خوشحال شده تبرييييييييييك ميگم اميدوارم در همه ادوار زندگيت همينطور كه تو اين سايت موفق بودي اونجا هم موفق باشي عزيز icon_razz :?

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
وریو تبریک میگم
تو باید رییس سایت شی
ه جای سعید مطمئن باش اگه کودتا موفق بود تو رییس حکومتی

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من در زمينه يونيفورم هاي نظامي و استتار و camo اطلاعات زيادي دارم . همچنين در بخش جنگ افزار شناسي . اميدوارم به درد سايت بخورم .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به دوست خوبم واریور عزیز تبریک میگویم و امیدوارم که همواره در زندگی شخصی و کاری خود موفق و سربلند باشید.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
از دوستان به خاطر حسن لطف و ديدي كه نسبت به من دارند بسيار تشكر ميكنم ان شاء الله كه بتونم خدمت كنم و جوابگوي اينهمه دوستي و مهرباني شما باشم ......

كوچيكتون واريور... icon_razz

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقا ببخشید ما دیر کردم من مراتب تبریک خودم را خدمت woriorعزیز که من ایشان را بزرگ خود قلمداد میکنم عرض میدارم
خیلی مودبانه شد بازم تبریک میگم مبارکت باشه icon_razz

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اقا تبریک!!مبارک باشه!!اینم یه کیک متناسب با سایت برای شما:

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/armycake1.jpg[/img]

icon_razz

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دهه فجر آغاز شد و زمان یک تغییر کوچک در کادر مدیریتی با اضافه کردن تعدادی مدیر جدید طبق خبری که ازش مطلع بودید.

از دوستان چه سابق چه جدید اگر تمایل به همکاری داشتند اعلام کنند.

:lol:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.