Skyhawk

راه کارهای مقابله با موج اول حملات احتمالی آمریکا به ایران

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

ببینید درسته ما هزینه گزاف صرف میکنیم برای سربازی اما همین هم در مواقع ضروری به دادمون میرسه. [size=5]ببخشید ربطی به این تایپیک نداره اما دیگه به بزرگی خودتون ببخشید[/size]
[size=5][size=4]توی ایران باید سربازی برای ارتش و سپاه باشه نه نیروی انتظامی. تازه، این دو تا رو هم توی این دوسال کاری بکنند که به یه نیروی حرفه ای و کار آمد تبدیل بشند. در این صورت نه هزینه گزاف میشه و نه توی جنگ تلفات انسانی بالایی میدیم.[/size][/size]
[size=5][size=4]یا علی[/size][/size]
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عملیات SEAD مثل بازی کا مپیوتری نیست که یک نقطه رادار روشن بشه، بعد شما بتونید بلافاصله یک هارم روش قفل کنید و شلیک و تمام،

شلیک موفقیت آمیز هر موشک هارم نیاز به تحلیل دقیق امواج در یافتی داره،
وقتی اوپراتور یک فروند EF-18G برای مثال وارد صحنه نبرد میشه، تو صفحه خودش قطعا دهها نقطه منتشر کننده امواج می بینیه که بعضا فقط نقاط انعکاس امواج از موانع طبیعی هستند
حالا دیکوی های هدفمند به کنار، این دیکوی ها دقیقا رفتار رادار رو شبیه سازی می کنن و غیر قابل تشخیص هستند تقریبا، حالا فرض کنید محیطی با 40 یا 60 عدد دیکوی هوشمند و فقط یک سایت هاوک پنهان شده بین اونها
علاوه بر این باید گپ فیلر ها و رادارهای LPI رو هم درنظر بگیرید که کلا تشخیص رادار رو یا بسیار سخت و یا غیر ممکن می کنند

همین سختی های عملیات SEAD باعث شد تا در عراق 1991برای خاموش کردن 140رادار بیش از 1100 موشک هارم شلیک بشه،
در بالکان برای تنها 6 رادار استریت فلش 740 موشک هارم و آلارم شلیک شد!

شما فرض کنید هارم هدف خودش رو پیدا کرد واصلا اون رو ضد شما هنوز این پائین یه IADS دارید که اطلاعات هر رادار سه بعدی VHF یا حسگر الکترو اپتیکالی رو می تونه با دیتا لینک به موشک بده و اون رو شلیک کنه
یعنی یه مصیبت دیگه و اون هم کشف تمام سکوهای موشکی، یعنی ماکت و غیر ماکت و هدف قرار دادن اونها،

تا همینجا شما فقط در نطنز 4 یا 5 هزار هدف خواهید داشت، اهداف اصلی و دیکوی ها،
موج اول حمله، فرصت ناب غافلگیری رو هرگز برای SEAD تلف نخواهند کرد،

یک حمله سراسری سایبری و یک حمله سنگین کروز ( هواپایه یا دریا پایه) با محوریت حمله به مراکز فرماندهی و پست های ارتباطی خواهد بود حمله اول،
برای اینکه راه برای حملات بعدی هموار بشه
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Morteza313' timestamp='1346004041' post='267205']
عملیات SEAD مثل بازی کا مپیوتری نیست که یک نقطه رادار روشن بشه، بعد شما بتونید بلافاصله یک هارم روش قفل کنید و شلیک و تمام،

شلیک موفقیت آمیز هر موشک هارم نیاز به تحلیل دقیق امواج در یافتی داره،
وقتی اوپراتور یک فروند EF-18G برای مثال وارد صحنه نبرد میشه، تو صفحه خودش قطعا دهها نقطه منتشر کننده امواج می بینیه که بعضا فقط نقاط انعکاس امواج از موانع طبیعی هستند
حالا دیکوی های هدفمند به کنار، این دیکوی ها دقیقا رفتار رادار رو شبیه سازی می کنن و غیر قابل تشخیص هستند تقریبا، حالا فرض کنید محیطی با 40 یا 60 عدد دیکوی هوشمند و فقط یک سایت هاوک پنهان شده بین اونها
علاوه بر این باید گپ فیلر ها و رادارهای LPI رو هم درنظر بگیرید که کلا تشخیص رادار رو یا بسیار سخت و یا غیر ممکن می کنند

همین سختی های عملیات SEAD باعث شد تا در عراق 1991برای خاموش کردن 140رادار بیش از 1100 موشک هارم شلیک بشه،
در بالکان برای تنها 6 رادار استریت فلش 740 موشک هارم و آلارم شلیک شد!

شما فرض کنید هارم هدف خودش رو پیدا کرد واصلا اون رو ضد شما هنوز این پائین یه IADS دارید که اطلاعات هر رادار سه بعدی VHF یا حسگر الکترو اپتیکالی رو می تونه با دیتا لینک به موشک بده و اون رو شلیک کنه
یعنی یه مصیبت دیگه و اون هم کشف تمام سکوهای موشکی، یعنی ماکت و غیر ماکت و هدف قرار دادن اونها،

تا همینجا شما فقط در نطنز 4 یا 5 هزار هدف خواهید داشت، اهداف اصلی و دیکوی ها،
موج اول حمله، فرصت ناب غافلگیری رو هرگز برای SEAD تلف نخواهند کرد،

یک حمله سراسری سایبری و یک حمله سنگین کروز ( هواپایه یا دریا پایه) با محوریت حمله به مراکز فرماندهی و پست های ارتباطی خواهد بود حمله اول،
برای اینکه راه برای حملات بعدی هموار بشه
[/quote]
دوست من شما درست می فرمایید که سید مثل بازی کامپیوتری نیست.
آواکسها رادارها را پیدا می کنند نه جنگنده ها و خیالتان راحت باشد که اگر یک چیز در نیروی هوایی آمریکا درست کار کند همان آواکس است و با اینکه دیکوی موثر است اما اجازه دهید چند سوال بپرسم:
1. فکر می کنید به جای یک جنگنده چندتا آلارم و هارم می شود خرید؟ (یعنی آمریکا به جای از دست دادن یک هواپیما چند آلارم شلیک کند به نفعش است؟) کلا در سید هارم نقل و نبات است.
2. فکر می کنید با روشن بودن دیکوی در کنار رادار ، رادار می تواند کار کند؟ حالا شصت تا پیش کش.
3. فکر می کنید آمریکا از سام 6 و هاگ می ترسد؟ (نبرد فضاحت بار بکا را یادتان است؟ اسراییل 19 پایگاه سام 6 را که ساپورت هوایی سنگین سوریه را هم داشتند بدون یک عدد تلفات نابود کرد.)
4. JSOW C را می شناسید؟
5. فکر می کنید لینک رادیویی با موشک امکان پذیر است؟
6. سامانه دفاع ارتفاع بالای ما که باید با استراتو فورترس و بی 2 و اف 22 درگیر شوند همان اس 200 و سام 2 هستند؟
7. عراقی ها را شما هم خنگ و بی نظم و نفهم می دانید و پیشرفتهای تکنولوژیک آنها را نمی بینید یا آنها را هم منظم و کارامد قبول دارید؟
8. عراق چقر توانست سایتهایش را نگه دارد با وجودی که یک بار دیگر با آمریکا جنگیده بود دیکوی هم داشت؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نه اخوی تنها کسی که به ویکی پدیا دسترسی داره و جسم یا جی سو رو میشناسه شمائید!
همین جسم تو حملات 2002 عراق با ده تا جمر زپرتی چند درصد خطا داد؟ بالای 50 درصد!
شما سنت می رسه برادر به اون سه تا تاماهاوکی که خرد اهواز و خرمشهر؟

این هارم ها رو چرا اسرائیل در راید اوسیراک مصرف نکرد؟ نداشت یا پدافند عراق ضعیف بود؟
چرا در موج اول ( و نه در پشتی بانی پراولر ها از بازگشت جنگنده ها) عملیات الدورادو این هارم ها شلیک نشد؟
بحث از "موج اول" حملاته ... نه یه درگیری شش ماهه،

بحث از عراق می کنید یاد آوری کنید چرا وقتی بعد از یک هفته بمباران سنگین پایگاههای هواییش نزدیک به 150 پرنده بلند کرد چرا اون پرنده ها بجای اینکه برن پایگاههای هوایی امریکا رو بزنن به سمت ایران فرار کردند؟
یاد آوری می کنم، بعضی از اون پرنده ها بسمتشون 4 موشک سایدوایندر ام و 4 موشک اسپارو ام از طرف F-15C امریکایی شلیک شد، ولی انچنان تجهیزات جنگ الکترونیکی داشتند که هر هشت فروند موشک رو ناکام گذاشتند

اون کسی که سیستم هدی رو نصب کرد
اون کسی که رفت لیسانس تولید R-27ET خرید، اون کسی که R-27 رو روی نصف جنگنده های این مملکت، از تایگر تا تامکت تا ایرگارد نصب کرد خوابهای خوبی برای F-22 و GBU-39 دیده
شوما خودشو ناراحت نکن!
  • Upvote 4
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Morteza313' timestamp='1346008706' post='267217']
نه اخوی تنها کسی که به ویکی پدیا دسترسی داره و جسم یا جی سو رو میشناسه شمائید!
همین جسم تو حملات 2002 عراق با ده تا جمر زپرتی چند درصد خطا داد؟ بالای 50 درصد!
شما سنت می رسه برادر به اون سه تا تاماهاوکی که خرد اهواز و خرمشهر؟

این هارم ها رو چرا اسرائیل در راید اوسیراک مصرف نکرد؟ نداشت یا پدافند عراق ضعیف بود؟
چرا در موج اول ( و نه در پشتی بانی پراولر ها از بازگشت جنگنده ها) عملیات الدورادو این هارم ها شلیک نشد؟
بحث از "موج اول" حملاته ... نه یه درگیری شش ماهه،

بحث از عراق می کنید یاد آوری کنید چرا وقتی بعد از یک هفته بمباران سنگین پایگاههای هواییش نزدیک به 150 پرنده بلند کرد چرا اون پرنده ها بجای اینکه برن پایگاههای هوایی امریکا رو بزنن به سمت ایران فرار کردند؟
یاد آوری می کنم، بعضی از اون پرنده ها بسمتشون 4 موشک سایدوایندر ام و 4 موشک اسپارو ام از طرف F-15C امریکایی شلیک شد، ولی انچنان تجهیزات جنگ الکترونیکی داشتند که هر هشت فروند موشک رو ناکام گذاشتند

اون کسی که سیستم هدی رو نصب کرد
اون کسی که رفت لیسانس تولید R-27ET خرید، اون کسی که R-27 رو روی نصف جنگنده های این مملکت، از تایگر تا تامکت تا ایرگارد نصب کرد خوابهای خوبی برای F-22 و GBU-39 دیده
شوما خودشو ناراحت نکن!
[/quote]
برادر چرا احساسی بحث می کنید؟
شما خودشو ناراحت نکن؟
من چند سالمه؟
این عبارات زیبنده شما نیست.
در اوسیراک اسراییل چند تلفات داد؟ آیا موفق بود؟ چرا هارم بزند؟
50 درصد را شما کم می دانی؟ این نرخ خارق العاده عالی است برای سید!
عراقی ها را شما پپه میدانی؟ عراق تجربه جنگ با آمریکا را داشت! زبانم مو در آورد از بس گفتم عراقی ها پپه و بی نظم نبودند و بر عکس توانمند بودند. اسنادش هم در همین سابت موجود است!!!
تاریخ را شما دست کم می گیری با غرور نسبت به عراق موضع پیف پیف بو میدی می گیری!
غرور نقطه ضعف ماست و هرکه تاریخ را کنار گذاشت محکوم است تکرارش کند.
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب میسالو بر چه اساس نرخ 50 درصد برای سید "خارق العاده" است ؟! اگر پدافند عراق بصورت فعال عمل میکرد و همانند ویتنام ، از هر پنج-شش فروند یک هواپیما رو میزد بازهم خارق العاده بود !؟

دیکوی قابلیت کار در کنار رادار را دارد بشرطی اینکه امیشن امواج بصورت یک دویی باشه وگرنه در کنار هم بله مشکل دارند .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
اون کسی که رفت لیسانس تولید R-27ET خرید
[/quote]

عکسی از این مدل موشک نصب شده بر روی جنگنده های ما هست؟

منبع معتبری برای تایید این صحبت هست؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب میسالو، یه سوال کاملا بی ربط:

ببخشید شما ایرانی هستید؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دیدید حتما عکسهای دوستان رو از نصب آرچر و R-27R روی تامکتها،
تا وقتی زمانش برسه در مورد ET می تونید به خبر موشک هوا به هوای 100 کیلومتری فروسرخ اتکا بکنید،
دوستانی که زحمت انتشار عکسهای نهاجا رو در فرومها می کشن فعلا در مورد T و T2 و ET یه مقدار خجالتی هستن :thinking:

آلامو نمونه های بسیار جالبتر، برد بلند تر و با هدایتهای بسیار پیچیده تر از ET هم داره،
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='cheka' timestamp='1346010969' post='267228']
جناب میسالو بر چه اساس نرخ 50 درصد برای سید "خارق العاده" است ؟! اگر پدافند عراق بصورت فعال عمل میکرد و همانند ویتنام ، از هر پنج-شش فروند یک هواپیما رو میزد بازهم خارق العاده بود !؟

دیکوی قابلیت کار در کنار رادار را دارد بشرطی اینکه امیشن امواج بصورت یک دویی باشه وگرنه در کنار هم بله مشکل دارند .
[/quote]
بر اساس قیمت. قیمت یک موشک هارم فکر می کنم 300 هزار دلار است. (اگر حافظه یاری کند) اما قیمت یک سایت پدافند حد اقل 10 برابر این است. حد اقل حد اقل حداقل را بنده گفتم وگرنه که یک سایت اساسی اصلا قابل قیاس نیست!
10 هارم بتوانند یک سایت را خنثی کنند به شرط استراتژیک نبودن سایت ( که مگر می شود سایت استراتژیک نباشد) یک هزینه 3 ملیون دلاری برای خنثی کردن یک هزینه 3 ملیون دلاری انجام شده که پایاپای است. پس می بینید که 50 درصد خیلی خیلی خوب است!
این مثل زدن موشک 50 هزار دلاری بی تانک 500 هزار دلاری است. کی گفته موفقیت است یا نه؟ قیمت!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='MOHAMMAD' timestamp='1346011987' post='267238']
جناب میسالو، یه سوال کاملا بی ربط:

ببخشید شما ایرانی هستید؟
[/quote]
هر کس گفت آمریکا از ایران در زمینه هوایی جلو تر است به ایرانی بودنش شک می کنید یا من گناه دیکری هم دارم؟
  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]هر کس گفت آمریکا از ایران در زمینه هوایی جلو تر است به ایرانی بودنش شک می کنید یا من گناه دیکری هم دارم؟[/quote]

نه نه، جسارت نشه، نوع نوشتن و رسم الخط تون یه طوریه!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب گوبلز عزیز:

البته بنده زیاد مدل های آلامو رو نمیشناسم ولی در تصاویر و جود حداقل دو نوع آلامو در ایران تایید شده است.

به تصویر زیر دقت کنید:

http://www.8pic.ir/images/pl6v56wf3mch5ci2yr2r.jpg

البته بنده مطمئن نیستم ولی احتمال میدم آلاموی جنگنده نزدیکتر به عکاس از نوع ET هست نظر شما چیست دوست عزیز؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب [url="http://www.military.ir/forums/user/7227-talash/"]talash[/url]

حقیقتا بنده نمی توانم ET بودن مدل موشک رو تشخیص بدم در عکس مورد اشاره!

ولی به هر جهت سپاسگزارم بابت عکس!

[quote]دیدید حتما عکسهای دوستان رو از نصب آرچر و R-27R روی تامکتها،
تا وقتی زمانش برسه در مورد ET می تونید به خبر موشک هوا به هوای 100 کیلومتری فروسرخ اتکا بکنید،
دوستانی که زحمت انتشار عکسهای نهاجا رو در فرومها می کشن فعلا در مورد T و T2 و ET یه مقدار خجالتی هستن :mrgreen:

آلامو نمونه های بسیار جالبتر، برد بلند تر و با هدایتهای بسیار پیچیده تر از ET هم داره،
[/quote]

منبع رو که ..........

ولی تا حدودی میشه احتمال این رو پذیرفت!

به قولی کاملا امکان داره! :thinking:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='MOHAMMAD' timestamp='1346012523' post='267246']
[quote]هر کس گفت آمریکا از ایران در زمینه هوایی جلو تر است به ایرانی بودنش شک می کنید یا من گناه دیکری هم دارم؟[/quote]

نه نه، جسارت نشه، نوع نوشتن و رسم الخط تون یه طوریه!
[/quote]
بخاطر همین رسم الخط هم هست که مقاله ای که بنده چندین ساعت در مورد ناوبری پهپادها نوشتم (بر خلاف بسیاری از تاپیکها سعی کردم عمیق و فنی باشد در عین حال قابل استفاده برای اکثریت) رو فرستادین قاطی باقالیا و نبردین تو بخش مربوط؟ تعریف از خود نباشد ولی بنده جای این مقاله را خالی دیده بودم. تقاضای انتقال هم دادم اما امان از رسم الخط.
انشاالله که ندیدیدش و الان که دیدید انتقال می دهید.
اگر سوالتون کنایه نبود باید عرض کنم این طور سوالات که ربطی به بحث ندارد را بهتر است در پیام خصوصی می پرسیدید.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.