Morteza313

مشکل دلار: شروع کننده جنگ محدود ایران در خلیج فارس

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

بعید میدونم مسئولین برای گریختن از فشار تحریم ها به راهکار نظامی متوسل شوند.
راهکار های سیاسی کم هزینه تری هم موجوده..!

[quote name='Morteza313' timestamp='1349296725' post='275595']
آخرین چیزی که من شخصا تو این شرایط بهش اعتماد می کنم فارس نیوزه

این خبر هیچ جای دیگه ای نیومده
[/quote]
خبر درسته !
http://www.reuters.com/article/2012/10/03/us-iran-currency-protests-usa-idUSBRE89216S20121003
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پروسه اجیر کردن دو بعد مهم داره،

اول آموزشه، یکشبه نمیشه به کسی که حتی سواد خوندن نوشتن نداره بگی برو مین دریایی بریش یا با راکت انداز کار کن
حالا اگر کار به ورود مستقیم نیروی هوایی و دریایی امریکا و حمله به زمین سومالی هم بکشه این نیروهای جوان انقلابی عمرا توانایی رزم نامتقارن و استتار خوب و تحرک سریع داشته باشن

دوم اینه که ملت سومالی عاشق چش و ابروی ما نیستن، دلار می خوان ازمون که واسمون کار کنن، دلار هم چیزیه که ما به قطره قطرش نیاز داریم
نیروهیا متحد هم بخوان خونه این جوانان غیور رو بزنن، خیلی کم خواهند بود کسانی که خونوادشون رو فدای دلار ایرانی برای حمله به کشتی ها بکنن

در باب المندب و عدن هم بهترین گزینه مین ریزی با قایقهای سبک خواهد بود

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/IRQ_Sawari02.jpg[/img]
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Azarakhsh' timestamp='1349295335' post='275581']
من خیلی موافق نیستم! در صورت انجام این کارا دقیقا در مسیری می افتیم که غرب و دشمنامون میخوان!
اونوقت ما رسما و سند دار میشم تروریست! اونوقت تمام کشورایی که فعلا دارن نظاره می کنن مستقیما وارد نبرد با ایران میشن!
بعدشم شما می تونید یه آتیش درست کنید اما این که بتونید کنترلش کنید که به جاهای دیگه نره خیلی سخته!
فعلا هم ما درگیر یه جنگ هستیم باید منتظر بود و دید نتیجه جنگ احزاب سوریه چی میشه!
[/quote]

برادر عزیز از کجا معلوم که ما همین الآن در مسیری که غرب و دشمنانمون میخوان نیفتاده باشیم؟!

دچار ایستایی و رکود در جبهه های مختلف شدیم و داریم فشار سنگین اونها رو که لحظه به لحظه هم بیشتر میشه تحمل میکنیم. تا کی میشه اینطور ادامه داد؟

حداقلش اینه که در قبال پیشروی اونها ما هم پدافند داشته باشیم، من نمیگم راهکارهای دوستمون عملی یا درسته ولی بنظر میاد رفتن به لاک دفاعی صرف تنها دشمن رو برای فشار بیشتر ترغیب میکنه.

------------------------

در ضمن دوستانی هم که فکر میکنن غرب در صورت عقب نشینی ما از حقوق حقه هسته ای تحریم ها رو بر میداره سخت در اشتباهن.

چند سال از سقوط صدام میگذره؟ پاره ای از تحریم های غرب بر ضد عراق همچنان پابرجاست.

قذافی که یادتونه، نتیجه همکاریش با غرب چی شد؟ چی بسر لیبی اومد؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ما جنگ رو محدود شروع میکنیم چه تضمینی داره اونا هم محدود ادامه بدن
در ضمن به این موضوع هم دقت کنید وقتی کشور به این نقطه برسه صلح میکنه نه اینکه حمله کنه مثل زمان جنگ

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='samalizade' timestamp='1349300720' post='275626'] بسم رب سهدا اقا ترکیه هم که به سوریه حمله کرد!!!! [/quote]
چند تا گلوله توپ که این حرف ها رو نداره

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]

پروسه اجیر کردن دو بعد مهم داره،

اول آموزشه، یکشبه نمیشه به کسی که حتی سواد خوندن نوشتن نداره بگی برو مین دریایی بریش یا با راکت انداز کار کن
حالا اگر کار به ورود مستقیم نیروی هوایی و دریایی امریکا و حمله به زمین سومالی هم بکشه این نیروهای جوان انقلابی عمرا توانایی رزم نامتقارن و استتار خوب و تحرک سریع داشته باشن

دوم اینه که ملت سومالی عاشق چش و ابروی ما نیستن، دلار می خوان ازمون که واسمون کار کنن، دلار هم چیزیه که ما به قطره قطرش نیاز داریم
نیروهیا متحد هم بخوان خونه این جوانان غیور رو بزنن، خیلی کم خواهند بود کسانی که خونوادشون رو فدای دلار ایرانی برای حمله به کشتی ها بکنن

در باب المندب و عدن هم بهترین گزینه مین ریزی با قایقهای سبک خواهد بود
[/quote]

کشور های آفریقایی فقیر اکثرا به صور قبایلی اداره میشوند ، این امر در سومالی نیز قابل مشاهده هستش ، از طرفی مردم بومی اون مناطق خودشون با خودشون درگیری دارند و جنگ های قبیله ای باعث شده که هم با کشته شدن افراد جمعیت این کشور جوان بماند و هم اینکه سلاح و آموزش کار با آن از نان شب هم واجب تر باشد ، بنابراین مطمئنا مسئله ما آموزش های بیسیک این افراد نخواهد بود چون که آنها بهتر از ما روی آب و زمین میجنگند ( به اندازه وسعشان ) مسئله استفاده از تجهیزات پیشرفته خواهد بود که این مورد رو هم ما میتوانیم مانند عملیات های سی آی ای در آمریکای لاتین در مقابله با ساندینیست ها عملی بکنیم ، ما توسط شخص ثاثی ( کشور یا جناح یا گروه دیگری ) که آموزش دیده اند به گروه های میدانی آموزش خواهیم داد !
نیازی نیست که آن جوانان گرسنه مبارز بدانند که دلار های در دستشان از ایران آمده اند ، همین بس که به آن اعتماد بکنند ، که در این صورت نقش ما و ابعاد آن مخفی تر خواهد ماند ..
کاری که نشدنی نیست ....
درمورد نحوه و تسلیحات انجام همچین کاری ما می توانیم از شیوه های دزدان دریایی در حمله به کشتی ها استفاده بکنیم ، اما اینبار نه تنها برای دزدیدن کشتی ها بلکه برای نابود کردن آنها بخصوص نفت کش ها ، استفاده از راکت انداز ها و مین های دریایی هم چندان سخت نیست و البته در مقابل این سختی نتیجه های بهتری هم دارد ...

[quote]

[/quote]

البته شنیده ها حاکی از حملات هوایی و بمباران محدود مواضعی در سوریه می باشد .

همچنین سران ناتو امشب جلسه ای را در مورد " حمله به یکی از کشور های عضو ( ترکیه ) " تشکیل خواهند داد .

کلینتون در تماسی با مقامات ترکیه ای در این مورد و نبعات و واکنش های ترکیه صحبت کرده .

البته ترکیه گفته که کشوری نیست که به سیم آخر بزند ولی قطعا سوریه را مجازات خواهد کرد !!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='death' timestamp='1349300880' post='275631']
[quote name='samalizade' timestamp='1349300720' post='275626'] بسم رب سهدا اقا ترکیه هم که به سوریه حمله کرد!!!! [/quote]
[/quote]
بسم رب شهدا
این چندتایی که میفرمایید چرا اون موقع که هواپیما ترک هدف قرار گرفت انجام نشد؟
چرا فکر میکنید ترکیه سرخود این کارو کرده؟
دوست عزیز تو همین متن خبر حمله نوشته شده که سران ترکیه اول با مقامات سازمان ملل سران اتحادیه عرب و خیلی های دیگه دیدار کرده بعد اقدام کرده من قول میدم بهتون این دستور مستقیم بوده حالا منتظر دخالت ناتو به هوا خواهی ترکیه باشید از این بهتر بهانه پیدا نمیشه دیگه و 100% این موقعیت طلایی رو از دست نمیدن مجامع بین المللی هم اعتراضی نمیکنن چون حمله کننده اول سوریه بوده 5 کشته هم داده حمله سوریه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تو همچین نبردی همیشه ذهن میره به سمت نیروی هوایی امریکا و استفاده از AGM-65 ماوریک یا AGM-114 هل فایر توسز هواگردهایی مثل هاریر، یا سی کبری ها.

اون چیزی که به شدت مورد اغفال قرار گرفته توان توپخانه ایالات متحدست،
مهمترین سلاح توپخانه ای امریکا هم موشکهای زمین به زمین MGM-140 هستند

[center][img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d6/ATACMSMay2006.jpg/300px-ATACMSMay2006.jpg[/img][/center]

با 300 کیلومتر برد این موشک می تونه به عنوان پاسخ سریع به هرگونه پرتاب موشک از عمق خاک ما عمل بکنه،
برای ما MGM-140 به مراتب زهر دار تر از موشکهای کروزی مثل تاما هاوکه، ما حتی روی کاغذ هم گزینه های خیلی محدودی حتی برای مقابله با شلیک تک فروندی همچین موشکی داریم

علاوه بر پاسخ سریع بر علیه سکوهای پرتاب با استفاده از سر جنگی خوشه ایش، این ام جی ام می تونه سلاح قابلی در برابر موج حملات قایق های تندرو هم باشه

[center][img]http://www.globalsecurity.org/military/systems/munitions/images/atacmsblockIa.jpg[/img][/center]

در مقابلاین هم هست که زرادخانه موشکهای تاکتیکی امریکا اونقدر هم پرو پیمون نیست، و اصولا چون استراتژیشون استفاده از موشکهای بالستیک نبوده واحدهای محمولشون رو خیلی رشد ندادن
از طرفی این واحدهای پرتابگر هم برای تحرک سریع و بودن زیر آتیش آموزش ندیدن، و احتمال آسیب دیدنشون در برابر حملات ضد آتشبار خیلی زیاده

حمله ضد آتشبار علیه این سکوها طبیعتا به وسیله راکتهیا زلزال/نازعات و موشکهای فاتح انجام خواهد شد
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
بیای تصور کنیم نظامی هستیم .... چجوری میزنیم، چجوری دفاع می کنیم در یک جنگ محدود؟
[/quote]

سلام....
راستش بر خلاف دوستان دیگه در اینجا، بنده میلیتاریست نیستم و اسم هواپیماها و اسلحه ها رو نمیدونم و تو عمرم بجز نخجیر 2 و یه بار کلاش تو میدان تیر و تفنگ بادیم اسلحه‌ای نداشتم و دستم نگرفتم!!!!

با این وجود، فکر میکنم که جنگ ایران و هر کشور دیگه‌ای، شبیه بازی جنرال ها خواهد بود... چین و امریکا، انواع و اقسام توپ و تانک و موشک انداز دارن و باهاش به جنگت میان....هواپیماهایی که موشک روشون کار نمیکنه و تانک های پیشرفته‌ای که تو چند متری، موشکت رو میزنن....
در مقابل، تیم های عربی(که یکیش رسما ایرانه به نام دمولشن...) یه تاکتیک باحال داره... یه دفعه وسط زمین دشمن، یه چاه باز میکنه...یه سری نیرو میریزه بیرون که همه چیز رو منفجر میکنن و در نهایت یا کشته میشن یا در میرن...
ایران 1 میلیون نفر تو امریکا داره(فقط ایرانی های اونجا...) خیلی راحت میشه به اونجا سفر کرد.... میشه خیلی راحت تو زمان مناسب، همونطوری که بن‌لادن 5 هزار نفر رو طی 5 ساعت کشت، ما هم چندین هزار نفر رو طی چند ساعت قتل عام بکنیم... به همین سادگی....
کافیه برنامه‌ی تلویزیونی بعد زا حملات 11 سپتامبر رو ببینید که چطور تو اجتماعات دست هم رو می‌گرفتن و از ارتش میخواستن که امنیت رو براشون بیاره.... سریع زرد کرده بودن.... ملتشون خودش رو باخته بود... اگر دست از پا خطا بکنه امریکا، راه حل زدن اسرائیل نیست.... راه حل، داشتن 1000 نفر توی 50 کلان شهر امریکاست که هر کدوم یکی از برج های خوشکلش رو اثر باستانی تو ویدیو کلیپ ها و فیلم ها بکنن و بس.... ترس و دلهره‌ای که مردم ایران اون لحظات دارن، دشمن هم خواهد داشت...
همونجوری که یه ایرانی کشته میشه، 10 تا امریکایی هم کشته میشه....
به نظر من، ما حتمی بمب اتم داریم... دو تا شهر رو اینجوری تخلیه بکنی و بری پی کارت...... چه میدونم؟ بمب میکروبی و اینا.... داروی اعصاب که بدون اینکه بفهمن ماجرا چی بوده، هزاران نفر رو مریض و بکشه....
به همین سادگی.... چرا باید ما همیشه با این ترس زندگی بکنیم که امریکا حمله میکنه و مردم اونها این ترس رو نداشته باشن؟ من فکر میکنم ایران خیلی خیلی بیشتراز 1000 نفر ادم وطن پرست داشته باشه که براش حاضر باشن هزاران امریکایی رو قربونی بکنن... چنین جنگی که در مرز های ایران فرسایشی دنبال میشه و همزمان، تو خود کشورشون هم به شدت دارن کشته میدن،خیلی سریعتر از اونی که دنیا فکر میکنه تموم میشه...

توجه کنین که همین الان دنیا فکر میکنه ما تروریستیم.... اگر بن‌لادن میتونه چنین ترسی رو تو وجود تک تک امریکایی ها بندازه، ما هم می‌تونیم حتی بدترش رو هم بندازیم.... به همین سادگی!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام ایده های جالبی بود
ولی عزیز من سری رو که درد نمیکنه چرا دستمال ببندیم
اونا به خاطر اینکه با ایران وارد جنگ مستقیم از نوع نظامیش نشن این روش رو انتخاب کردن که البته بهانه ای هم به دست ایران ندن
حالا به نظر شما ایران کشوریه که بخواهد با نا امن کردن منطقه به نفع خودش برداشت کنه؟؟؟؟
===================================================
اصلا اومدیم نا امن کردیم خب خودمون چکار کنیم خودمون چه جوری صادرات و واردات داشته باشیم؟؟؟
اصلا اگر این شرایط به وجود اومد کشور چقدر تاب تحمل داره؟؟
راههای خیلی راحت تری هم هست نیاز به این همه دردسر و کار پر هزینه نیست؟؟؟
یکی از دوستان لطف کرد لینک خبرش رو گذاشت البته تو مشرق هم نوشته شده

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر آقا مرتضی عزیز و سایر دوستان و اساتید

[quote]شما ملتی دارید که 60 -70 میلیون نفر آدمه به اندازه چین غذا مصرف می کنه، این ملت رو گشنه نگهداری حکومتش رو بجای مرغ می خوره [/quote]

داداش منبع این حرفتون رو بفرمایید ما هم مستفیض بشیم :) ما شنیده بودیم که مصرف انرژی در ایران و چین برابره اونم قبل از هدفمندی. این فرمایش شما یعنی هر ایرانی در هر وعده غذایی 20 برابر یک چینی می خوره icon_cheesygrin

و اما یک مساله دیگه:
اگر به هر نوعی خلیج عدن نا امن بشه و قیمت نفت به دلیل بیمه بخواد بره بالا که خوب ما هم ضرر می کنیم برادر. بالاخره نفت کش ما هم پوشش بیمه می خواد یا نه؟ فرضیه شما وقتی درست درمیاد که ما نفت رو مثلا با خط لوله صادر کنیم

البته:
جنگ اقتصادی خیلی وقته شروع شده ولی خواهش می کنم دوستان اینقدر زود خودشون رو نبازند. در این جنگ ما هم آدمهای با فکر و مخلصی داریم که حواسشون جمع هستش و حرکتها خیلی هم بی حساب و کتاب به نظر نمی رسند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right]امروز من خودم حرف های کلینتون در مورد لغو تحریم ها رو شنیدم . این مطلب بسیار مهمی که در کتاب اقای حسن روحانی نوشته بود از نقل یک مقام چینی که گفته بود که من اگر در ایران سمتی داشتم اول یک زمان رو برای پیشرفت علمی و اقتصادی می ذاشتم و بعد در مقابل غرب وایمیسادم . هنوز دون مرغ ما از اروپا میاد حرف از مقاومت و ایستادگی زدن مسخرست . وقتی غربی ها می تونن ما رو به وضعیتی برسونند که واحد پولی این گونه بره [/right]
[right]بالا و بیاد پایین یعنی اینکه در جنگ اقتصادی کاملا شکست خوردیم . بابا هر چیزی حساب و کتابی داره . حتی مقاومت در برابر غرب هم حساب کتاب داره .[/right]

[right]این مقاومت دقیقا همون چیزیه که امریکا و اسرائیل می خوان . ایران ضعیف رو کی می خواد ؟ ما هم دقیقا همون بهانه ها رو داریم بهشون می دیم . مطمئن باشید بر سر هر مسئله دیگری بود نمی تونستند این گونه دنیا رو با خودشون همراه کنند . [/right]
  • Upvote 6
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='karkas' timestamp='1349310000' post='275684']
[right]امروز من خودم حرف های کلینتون در مورد لغو تحریم ها رو شنیدم . این مطلب بسیار مهمی که در کتاب اقای حسن روحانی نوشته بود از نقل یک مقام چینی که گفته بود که من اگر در ایران سمتی داشتم اول یک زمان رو برای پیشرفت علمی و اقتصادی می ذاشتم و بعد در مقابل غرب وایمیسادم . هنوز دون مرغ ما از اروپا میاد حرف از مقاومت و ایستادگی زدن مسخرست . وقتی غربی ها می تونن ما رو به وضعیتی برسونند که واحد پولی این گونه بره[/right]
[right]بالا و بیاد پایین یعنی اینکه در جنگ اقتصادی کاملا شکست خوردیم . بابا هر چیزی حساب و کتابی داره . حتی مقاومت در برابر غرب هم حساب کتاب داره .[/right]

[right]این مقاومت دقیقا همون چیزیه که امریکا و اسرائیل می خوان . ایران ضعیف رو کی می خواد ؟ ما هم دقیقا همون بهانه ها رو داریم بهشون می دیم . مطمئن باشید بر سر هر مسئله دیگری بود نمی تونستند این گونه دنیا رو با خودشون همراه کنند . [/right]
[/quote]

سلام علیکم
برادر جان من معنی این جمله رو که اول اقتصاد رو قوی می کردم بعد مقاومت می کردم رو در بخش «بعدا مقاومت می کردم» نمی فهمم. یعنی دیروز و پارسال و الان و ... چی کار می کردید؟

آخه مگه ما تعیین می کنیم که دشمن کی فشار بیاره؟ دشمن هم عقل و شعور داره بالاخره. ما با انجام انقلاب، در برابر امپریالیزم ایستادیم و این مقاومتی که امروز من و شما می کنیم (با داشتن این همه امکانات و با رفاه اجتماعی خیلی خیلی بالاتر از سالهای دهه 60) باردران ما در اون دهه در عرصه سخت و جانسوز نظامی انجام دادند. صبر ما در برابر صبر اونها کاه در برابر کوهه برادرم.

توصیه می کنم سخنرانی امروز حضرت آقا رو که ایراد فرمودند گوش بدید. نکته جالبی داشت هرچند ایشون قبلا هم این مساله رو گفته بودند با این مضمون که: فشار غرب به ما به دلیل حرف و ... نیست. مساله اونها وجود کشور مستقل و بدتر از اون مستقل اسلامی ایرانه و باقی بهانه است.
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.