ali_64

تحلیل و پیگیری تحولات اسراییل

Recommended Posts

روسها هدفشون مشخصه ولي راه رسيدن به اين هدف رو هي تغيير ميدن و هر كاري به نفع خودشون باشه ميكنن٠واسه همينه كه هيچ وقت قابل اعتماد نيستن چون اگه لازم بشه از ديگران براي خودشون نردبان درست ميكنن. :lol: البته نيشه بهشون ايرادي هم گرفت٠ :lol:


واسه همین است که به روس ها میگن حروم.
و به اینگلیسی ها میگن فاسد.(فساد اخلاقی که در دوره استعمار در مستمعره هایشان به وجود آوردند)
و آمریکایی ها گنده لات و بی مخ.
و اسرایل پست فترت و نامرد و حروم و عوضی.
و ایران، مهد دلیران، ایران ، سپاه شیران .ایران ، همیشه جاویدان.
قشنگ گفتم؟!
Mr.Fox

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خاموش یا روشن فرقی نمی کنه! دهنش سرویس می شه بخواد زرت زرت کنه!

:lol: :lol: icon_cheesygrin با حال اومدی

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اشاره
مقاله براي تبيين ميزان تواناييهاي نظامي اسراييل، تنظيم شده است. نويسندة ساختار ارتش اسراييل و ماهيت اهداف تشكيل دهند تفكرات استراتژيك چنين ارتشي را كاملاً در تقابل با ديگر نيروهاي نظامي منطقة خاورميانه تلقي مي‌كند.

وي در ابتدا به بررسي ويژگيهاي تفكر نظامي اسراييل مي‌پردازد و سپس تأثيرات چنين تفكري را بر بخشهاي مختلف ارتش اسراييل، به لحاظ تعداد نيروها، حجم تسليحات و اهميت استراتژيك آنها، ارزيابي مي‌كند و عقيده دارد اسراييل قادر است با توجه به قدرت نظامي خويش به مقابله با تمامي كشورهاي عربي منطقه برخيزد، اما استراتژيست‌هاي اسراييل براي تكميل بازدارندگي و حفظ تفوق تسليحاتي و به منظور جبران كمبود تعداد پرسنل نظامي، توجه ويژه‌اي به گسترش توان هسته‌اي و تسليحات اتمي دارند.

به نظر نويسنده، از آنجا كه ايالات متحده همواره از دولتهاي عربي خواسته است تا در پي دستيابي به سلاحهاي هسته‌اي نباشند، دولت اسراييل هرگز به طور رسمي اعلام نخواهد كرد كه داراي زرادخانه هسته‌اي است، زيرا ابراز چنين مطلبي در سياستهاي خاورميانه‌اي ايالات متحده، تأثيري كاملاً منفي برجاي خواهد گذاشت و طبعا اين رژيم را نيز با فشارهايي مواجه خواهد كرد.

ويژگيهاي عام تفكر نظامي

فرآيند تأسيس نيروي نظامي اسراييل به نظرية امنيت داخلي اسراييل و اين تفكر كه براي اجراي اهداف استراتژيك و سياسي رژيم صهيونيستي بايد از نيروي نظامي قدرتمند بهره جست، باز مي‌گردد.

با توجه به دو اصل برتري كيفي و بازدارندگي كه دو اصل اساسي در تفكر نظامي اسراييل مي‌باشد و با توجه به اين واقعيت كه توان كمي نيروهاي نظامي عربي بيش از اسراييل مي‌باشد، اسراييل تلاش كرد تا ارتش قدرتمندي ايجاد كند كه از برتري كيفي سود جويد و بتواند كمبود نيروي انساني خويش را در برابر برتري اعراب جبران كند. در اسراييل همواره اين پيش فرض وجود داشته است كه در برابر تجمع نيروي نظامي اعراب از برتري تسليحاتي استفاده شود، البته چنين پي‌فرضي در طول پنجاه سالي كه از تشكيل دولت اسراييل مي‌گذرد، عملاً تحقق نيافته است.


اين كشور در حال حاضر از چنان نيروي نظامي بهره‌مند است كه نه تنها توان بازدارندگي همة كشورهاي عربي را دارد، بلكه مي‌تواند به يك حملة سريع و همه جانبه نيز دست بزند.


حمايتهاي نظامي فرانسه و بريتانيا در ابتداي تأسيس اسراييل تا جنگ 1967 و سپس حمايتهاي همه جانبة آمريكا كه تا كنون نيز ادامه دارد در كنار پيشرفت صنايع نظامي داخلي، اسراييل را تبديل به قدرت برتر تسليحاتي در سطح منطقه كرده است.

سلاحها و تجهيزات نظامي اسراييل به گونه‌اي، در كنار ساير عوامل كمك كننده، انتخاب شده است...

در 5 جولاي 1998، روزنامة اورشليم پست نوشت، ژنرال «اسراييل تال» در يكي از گردهماييهاي كنفرانس مشورتي گفته است:
«اسراييل بايد از توان خويش براي حمله به دشمنانش و همچنين براي انتخاب حملة پيشگيرانه و استفاده از آن، محافظت كند.»
شايان ذكر است كه اين ژنرال اسراييلي انديشة رزم با نيروي همة تانكها را كه به نقش مستقل نيروي تانكها توجه مي‌كند، در تاكتيكهاي نظامي معاصر مطرح كرده است.

وي از 1 نوامبر 1964 فرماندهي نيروهاي زره‌پوش را در اختيار داشت و پس از جنگ 1967 به فرماندهي ارتش اسراييل منصوب شد.
اين روزنامه مي‌افزايد، تال در همين كنفرانس اظهار كرده است كه اختصاص بودجة كلان از سوي دولت جهت ساخت موشكهاي تدافعي «آرو» به منظور ايجاد سپري بزرگ در مقابل ضد موشكهاي بالستيك دشمن با نيازهاي دفاعي كشور همخواني ندارد.

اورشليم پست به نقل از تال مي‌نويسد: «يكي از مسايلي كه باعث نگراني من شده است، اين است كه تصميم‌گيرندگان سياسي كشور كاملاً معتقدند كه دفاع قويتر از حمله است. اين اعتقاد خطرناكي است.

اعراب مي‌توانند وضعيت دفاعي خويش را تحمل كنند، ولي ما نمي‌توانيم، زيرا نيروهاي ذخيرة كافي براي چنين منظوري در اختيار نداريم.» وي با اشاره به اهميت متحول كردن تانكهاي اسراييلي «ميركاوا» گفت: «تنها تكيه به نيروي هوايي در جنگهاي آينده امري بسيار خطرناك است. در جنگ 1973، نيروي هوايي در هفتمين روز جنگ تقريباً از كار افتاد، در حالي كه تانكها توانستند در ميان نيروهاي مصري نفوذ كنند.»

در آخرين هفتة سال 1998 كارگاهي متشكل از 15 ژنرال براي بررسي نتايج كميسيون 31 نفرة كنفرانس مشورتي براي مدت سه روز تشكيل گرديد و تصميمات متعددي در خصوص تحول انديشة امنيت و ساختار ارتش اسراييل براي ورود به قرن بيست و يكم گرفته شد. ژنرال شائول موفاز رييس ستاد مشترك ارتش در 12 ژانوية 1999 به طور خلاصه اين تصميمات را اين چنين اعلام كرد:
1. كاهش تعداد نيروهاي ذخيره؛
افزايش نيروهاي اصلي جهت آمادگي بيشتر براي مقابله با هر حملة ناگهاني كه در آن از موشكهاي بالستيك استفاده شود؛

لغو 2000 شغل دايمي در ارتش كه شامل 8 درجة ژنرالي و 20 درجة سرهنگي مي‌شود، تا از اين طريق بودجة لازم براي تهية سلاح و ابزارهاي پيشرفته فراهم گردد و ارتش از حجم كمتر و توان بيشتري برخوردار شود و بتواند موشكهاي ضد موشك بالستيك مجهزي را تهيه نمايد؛


فرماندهي نيروهاي زميني مسئوليت ارتش زميني را در كليه زمينه‌هاي تمريني و ساماندهي بر عهده مي‌گيرد و بر مراكز فرماندهي ديگر مناطق كشور اشراف و اهداف داشت تا

رياست ستاد مشترك بتواند در ايجاد هماهنگي بين بخشهاي مختلف نيروهاي مسلح و اجراي مأموريتهاي استراتژيك و متحول كردن انديشة نظامي، فراغت بيشتري داشته باشد.

نيروي زميني اسراييل

اين نيرو داراي 134 هزار سرباز آمادة رزم (مرد و زن) مي‌باشد كه در سه لشگر تقسيم شده‌اند، البته در زمان

آماده‌باش كامل و شرايط جنگي نيروي ذخيره و تعداد لشگرها افزايش مي‌يابد.

نيروي متشكل از 365 هزار سرباز (مرد و زن) مي‌باشد كه همگي آنها ظرف مدت 48 الي 72 ساعت آماده خواهند بود.

به عبارت ديگر تعداد نيروهاي زميني اسراييل، در حدود پانصد هزار نفر مي‌باشد وحتي مي‌تواند به ششصد هزار نفر نيز برسد.

نيروي پياده مكانيزه

اسراييل داراي 9500 نفر بر جنگي در اندازه‌ها و مدلهاي مختلف است در حالي كه ارتش سوريه 3750 و ارتش مصر 3904 نفربر در اختيار دارند. به عبارت ديگر، تفاوتي 250
ميان تجهيزات ترابري ارتش اسراييل با ارتش سوريه و 243 درصدي
با ارتش مصر به چشم مي‌خورد كه اين امر بيانگر اهميت لجستيك در تفكر نظامي اسراييل مي‌باشد.

توپخانه

بيش از 1810 توپخانة ميداني و هاوتزر در اختيار نيروي زميني اين رژيم مي‌باشد.
در جنگ 1973 زماني كه نيروي هوايي اسراييل
از آتش خود جهت حمايت از نيروي زميني استفاه كند،
آتش توپخانة مصر و سوريه برتري قابل ملاحظه‌اي نسبت به نيروي زميني اسراييل يافت.
از آن پس ارتش صهيونيستي نسبت به افزايش كيفي و كمّي توپخانه توجه بيشتري نشان داد،
به طوري كه هم اينك حجم اين توپخانه 22 درصد بيشتر از توپخانه‌هاي سوريه و مصر مي‌باشد.

خمپاره‌اندازها

خمپاره‌اندازها از جنگ 1948 تا كنون نقش مهمي در ارتش اسراييل داشته‌اند،
زيرا طرز استفادة آنها آسان و در عين حال ارزان قيمت هستند،
در تمامي شرايط قابل استفاده است، به راحتي به كار مي‌افتد
و نيروهاي پياده مي‌توانند به سرعت از آنها استفاده كنند،
ضمن اينكه ساخت آنها هزينة زيادي در بر ندارد.

هم اكنون ارتش اسراييل داراي 2740 خمپاره‌انداز سنگين مي باشد،
1600 خمپاره‌انداز 81 ميلي‌متري، 900 خمپاره‌انداز 120 ميلي‌متري،
240 خمپاره‌انداز 160 ميلي‌متري، در حدود پنج‌هزار خمپاره‌انداز 60 و 52 ميلي‌متري نيز
در اختيار اين ارتش مي‌باشد.

موشكهاي ضد هواپيما و بالستيك

تا جنگ 1973، ارتش اسراييل به دفاع پدافندي خود چه از لحاظ كميت و چه از لحاظ كيفيت توجهي نشان نمي‌داد و معتقد بود هواپيماهاي جنگنده بهترين وسيله براي مقابله با هواپيماهاي دشمن مي‌باشد. اما پس از تجربة جنگ 1973، اين ارتش به دفاع پدافندي توجهي ويژه نشان داد، به طوري كه در سال 1997، 17 باطري موشكهاي «ام اي ام ـ 23 هاوك» ضد هواپيما كه ساخت آمريكا مي‌باشد، در اختيار ارتش اسراييل قرار گرفت، در حال حاضر 102 سكوي پرتاب همراه با 306 موشك آمادة پرتاب است، البته به غير از اين موارد، 900 الي 1000 موشك ذخيره نيز در اختيار دارد.

همچنين چهار باطري موشك مدل «پاك ـ 2» معروف به تام «پاتريوت» نيز كه باز هم آمريكايي است در خدمت ارتش اسراييل قرار گرفته است. اين موشكهاي دوربرد و ضد هواپيما، موشكهاي بالستيك و موشكهاي كروز هستند. براي موشكهاي پاتريوت، 16 سكوي پرتاب متحرك 64 موشك آمادة پرتاب وجود دارد، ضمن اينكه 128 موشك ديگر نيز آماده پرتاب است كه فعلاً به صورت ذخيره نگهداري مي‌شود، اما با توجه به نتايج پرتاب اين موشكها در جنگ 1991 خليج فارس، عملكرد اين موشكها چندان رضايتبخش نيست و به همين دليل

در حال حاضر آمريكا در تلاش است تا نمونه‌اي پيشرفته‌تر تحت نام «پاك ـ 3» ارايه كند.

بجز موارد مذكور، هشت باطري موشكهاي ضد هواپيماهاي در حال پرواز در ارتفاع پايين نيز كه با اشعة مادون قرمز كار مي‌كند و ساخت آمريكا مي‌باشد، در اختيار ارتش اسراييل قرار دارد. مدل اين موشكها «ام ـ 48 الف 1 چاپارال» مي‌باشد و 48 سكوي چهارگانه با 192 موشك آمادة شليك است. تعداد اين موشكها در ارتش اسراييل در حدود 1152 موشك مي‌باشد.


اسراييل از سال 1992 با مشاركت فني و مالي ايالات متحده در حال ساخت يك مدل موشك ضد موشك جديد به نام «آرو» مي‌باشد. حداكثر برد اين موشك 500 كيلومتر است تا بتواند در دورترين فاصله از اسراييل موشكهاي بالستيك حمله كننده به آن را هدف قرار دهد. البته بدون كمك از طريق ارتباط ميان ماهواره‌هاي امريكايي به سيستم هشدار سريع اسراييل، نمي‌توان در زمان مناسب در مقابل موشكهاي بالستيك حمل كنندة به اسراييل قرار گرفت.

اين رژيم براي اينكه بتواند توان دفاع موشكي خود را بالا ببرد، از ايالات متحده درخواست كرده است تا هر چه سريعتر مدل پيشرفته «آروـ2» را به مرحلة ساخت برساند. قرار بود اسراييل در آوريل 1998 دو باطري موشك «آروـ2» را دريافت كند، اما دولت اسراييل در خواست كرد كه يك باطري ديگر نيز اضافه شود، با توجه به هزينة 150 ميليون دلاري ساخت اين باطريها و در پرتو اانتشار وسيع موشكهاي بالستيك در سطح منطقه، ايالات متحده تصميم گرفته است بخشي از هزينه‌هاي ساخت باطري سوم را تقبّل نمايد.


يك پروژة مشترك ديگر ميان اسراييل و ايالات متحده براي ساخت موشك ضد موشك كاتيوشا كه از سوي مقاومت ملي لبنان به عنوان پاسخي به حملات اسراييل عليه شهروندان لبناني مورد استفاده قرار مي‌گيرد، در حال پيگيري است. نام اين پروژه «ناتيلوس» است. توپخانة اسراييل نيز متعدد و متنوع مي‌باشد. يكي از مدلهاي اين توپخانه « ام ـ 163 فالكون» است و مدل ديگر «شيلكا» مي‌باشد كه مدل اخير در اتحاد جماهير شوروي ساخته شده است و ارتش اسراييل تعدادي از آنها را طي جنگ 1973 و اشغال جنوب لبنان در 1982 به دست آورد. آزمايشهاي نشان داد كه توپ «شليكا» از فالكن آمريكايي بهتر است و قدرت نشانه‌گيري آن بالاتر مي‌باشد.

نوع ديگري از موشكها به نام «آدامز» كه ساخت اسراييل، به تعداد بيشماري در اختيار ارتش قرار گرفته است.

اين موشكها بسيار سبك‌وزن هستند و در زمرة نادر موشكهاي زمين به هوا مي‌باشند كه حتي مي‌توان آنها را در پشت يك خودروي مسطح مثل جيپ يا وانت‌بار قرار داد و شليك كرد. اين موشكها به طور عمودي و براي ارتفاعات پايين مورد استفاده قرار مي‌گيرند. همچنين تعداد سه هزار موشك «رد آي» كه بر روي شانه حمل و به وسيلة دوربين چشمي مادون قرمز جهت‌گيري مي‌شوند، در خدمت اين ارتش مي‌باشد. اين موشكها ساخت امريكاست و براي مقابله با موشك روسي (سام ـ 7) ساخته شده و بعد از جنگ 1973 به ارتش اين رژيم تحويل شده است. همچنين موشكهاي معروف به «استينگر» كه پيش از اين به «رد آي ـ 2» معروف بود و نمونة پيشرفته‌تري از آن به شمار مي‌آيد به تعداد نامشخصي در اختيار اسراييل قرار گرفته است.


بدين ترتيب اهميت تسليحات دفاع هوايي، چه موشكهاي ضد هواپيما و چه ضد موشكهاي بالستيك، از بعد از جنگ 1973 براي ارتش اسراييل مشخص مي‌شود. با وجود اين، هواپيماهاي جنگنده كماكان ابزار اصلي دفاع هوايي عليه جنگنده‌هاي ديگر كشورها به شمار مي‌آيد، گر چه نقش دفاعي هواپيماها بعد از جنگ 1973 به ارتش اين رژيم تحويل شده است. همچنين موشكهاي معروف به «استينگر» كه پيش از اين به «ردآي ـ 2» معروف بود و نمونة پيشرفته‌تري از آن به شمار مي‌آيد به تعداد نامشخصي در اختيار اسراييل قرار گرفته است.
بدين ترتيب اهميت تسليحات دفاع هوايي، چه موشكهاي ضدهواپيما و چه ضدموشكهاي بالستيك، از بعد از جنگ 1973 براي ارتش اسراييل مشخص مي‌شود. با وجود اين، هواپيماهاي جنگنده كماكان ابزار اصلي دفاع هوايي عليه جنگنده‌هاي ديگر كشورها به شمار مي‌آيد، گر چه نقش دفاعي هواپيماها بعد از جنگ 1973 كمتر شده است. بد نيست مقايسه‌اي ميان تسليحات دفاع هوايي كشورهاي عربي مثل مصر و سوريه با اين رژيم ارايه بدهيم. به عنوان مثال، دفاع هوايي سوريه داراي حدود 130 باطري سام 2و3و6 [50 باطري سام 6]، 8 باطري سام ـ 5، 15 باطري سام ـ 8، 24 باطري سام ـ 9 و 9 باطري سام ـ 13 مي‌باشد
...
موشكهاي بالستيك (زمين به زمين)

در حال حاضر سه مدل موشك بالستيكي تاكتيكي ـ عملياتي در ارتش اسراييل موجود دارد. در اين ميان 27 سكوي پرتاب موشكهاي زمين به زمين تاكتيكي از نوع «م ج م ـ 52 سي لانس» ساخت امريكا با قابليت استفاده از كلاهكهاي متعارف يا خوشه‌اي به وزن 454 كيلوگرم در اين ارتش وجود دارد. با استفاده از اين كلاهكها، موشك مي‌تواند حداكثر
مسافتي معادل 72 كيلومتر را طي كند، اما اگر از يك كلاهك هسته‌اي با توان 10 كيلويي در رأس اين موشكها استفاده شود اين مسافت به 120 تا 130 كيلومتر خواهد رسيد. كارشناسان نظامي غربي معتقدند تعميرات و بازسازي صحيح موشكهاي «لانس» و دقت در حفاظت از تجهيزات الكترونيكي آن باعث مي‌شود تا اين موشكها بتوانند به خوبي از نيروهاي نظامي پرتحرك حمايت كنند و يا اينكه هدفهاي بزرگي نظير شهرها، پايگاهها، فرودگاهها و صايع زيربنايي اقتصادي را مورد اصابت قرار دهند.
نوع دوم موشكهاي بالستيكي كه در اختيار ارتش اسراييل مي‌باشد، موشكهاي «جريكو ـ 1» فرانسوي مي‌باشد كه در سال 1965 در صحراي شمال آفريقا مورد آزمايش قرار گرفت. فرانسه تا قبل از اعمال تحريم نظامي پس از جنگ 1967 در حدود 14 موشك به اسراييل فروخت و از آن به بعد اسراييل خود مبادرت به توليد اين نوع از موشكها كرد. يكي از كارشناسان آمريكايي برآورد كرده است كه اسراييل سالانه بين 60 تا 80 موشك «جريكوـ1» توليد مي‌كند. گفته مي‌شود اين موشك بردي در حدود 482 تا 563 كيلومتر دارد و قادر به حمل كلاهك هسته‌اي متعارف مي‌باشد.

نوع سوم موشكهاي بالستيك اسراييل «جريكو ـ 2» مي‌باشد كه در داخل ساخته شده است و مدل پيشرفته‌اي از «جريكو ـ 1» به شمار مي‌آيد. اين نوع موشكها از سال 1981 در اختيار ارتش اسراييل قرار گرفت. اسراييل در مه 1987 اين موشك را مورد آزمايش سري قرار داد كه موشك با طي مسافتي معادل 850 كيلومتر در درياي مديترانه در جنوب جزيرة كرت فرو افتاد، پس از آن ازمايش دوم در ژانوية 1988 انجام شد. در 19 سپتامبر 1988 رژيم صهيونيستي اولين ماهوارة خود را به نام (افق ـ 1) با استفاده از نوع پيشرفته و دو مرحله‌اي موشك «جريكو ـ 2» پرتاب كرد و در 5 آوريل 1995 سومين ماهوارة (افق ـ 3) خود را پرتاب كرد.
در 14 سپتامبر 1989 سومين آزايش موشكي خود را انجام داد كه در اين آزمايش، موشك از نقطه‌اي واقع در نزديكي شهر قدس پرتاب شد و پس از عبور از قسمت وسيعي از درياي مديترانه در 400 كيلومتري شمال شهر بنغازي ليبي و درون دريا فرود آمد و بدين ترتيب مسافتي در حدود 1300 كيلومتر را طي كرد.
منابع اطلاعاتي آمريكا بر اين باورند كه حداكثر برد موشك «جريكو ـ 2» در حدود 1500 كيلومتر مي‌باشد و اسراييل در حدود يكصد موشك از اين نوع توليد كرده است. گفته مي‌شود اين موشك نيز قادر به حمل كلاهكهاي هسته‌اي 340 كيلوگرمي و كلاهكهاي متعارف مي‌باشد. مجلة جينز اينتليجنس ريويو در سال 1997 گزارش كرد كه در حدود 150 كلاهك هسته‌اي و 50 موشك «جريكو ـ 2» در پايگاه هوايي اسراييلي «زكريا» واقع در جنوب شرقي تل‌آويو، انبار شده است.
روزنامة اورشليم پست در خبري كه در 3 جولاي 1998 منتشر كرد، نوشت موشك «جريكو ـ 3» داراي برد 5 هزار كيلومتر و كلاهك هسته‌اي به وزن يك تن مي‌باشد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مطلب تکراری است و در بخش مناسب هم پست نکردید! قفل شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جنایات غزه پیامد شکست از مقاومت

رئیس جمهوری اسلامی ایران جنایات اخیر در غزه را ناشی از عصبانیت رژیم صهیونیستی به علت شکست ازمقاومت دانست و تصریح کرد:صهیونیست های فاسد که شجاعت مقابله با رزمندگان لبنان و فلسطین را ندارند، به کشتار زنان و کودکان رو آورده اند اما باید بدانند که این جنایات، آنها را نجات نمی دهد.


واحد مرکزی خبر:آقای احمدی نژاد شنبه شب در دیدار خانواده های جمعی از شهیدان مقاومت و حماسه 33 روزه لبنان افزود: قدرت های زورگو هیچ پیامی جز اسلحه، کشتار و منطق زورگویی برای بشر ندارند و امروز نه تنها صهیونیست ها، بلکه اربابان آنها هم رو به اضمحلال هستند و پیروزی از آن ملت های مظلوم و مستضعف است.

احمدی نژاد با اشاره به تلاش تبلیغاتی قدرت های شیطانی برای شکست ناپذیر جلوه دادن خود گفت: مقاومت 33 روزه مردم لبنان به افسانه شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی پایان داد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مقاومت، سنگر دفاع از کیان اسلام است، افزود: امروز با مقاومت ملت های آزادیخواه جهان، از جمله مردم لبنان، دوران استیلای جبهه شرک به پایان رسیده است.

احمدی نژاد جریان مقاومت و شهدای لبنان را مدافعان کرامت و حیات طیبه انسانی خواند و گفت: تک تک شهدا و خانواده های آنان به واسطه پیروی از اباعبدالله الحسین (ع) همانند خورشید در جهان بشری می درخشند.

رئیس جمهور با بیان اینکه شهدای جنوب لبنان افتخار همه افراد بشر هستند، افزود: امروز در جنوب لبنان نور خدا، ایمان و تقوا منتشر می شود و جنوب لبنان قطعه ای از کربلاست و رزمندگان حزب الله لبنان و شهدای مقاومت، پیروان خط عاشورا و شهدای کربلا به شمار می روند.

رئیس جمهور تنها راه نجات بشر را تمسک به راه امام حسین (ع) و عاشورا دانست و تاکید کرد: امروز برای برون رفت از شرایط ظالمانه جهان، هیچ راهی جز راه امام حسین (ع) وجود ندارد.

پیش از سخنان رئیس جمهور، خواهر سه شهید و پدر یکی از شهیدان مقاومت و حماسه 33 روزه لبنان در سخنانی با قدردانی از حمایت های جمهوری اسلامی ایران از ملت های مظلوم از جمله مردم فلسطین و لبنان، تصریح کردند: مردم لبنان با تأسی و پیروی از امام حسین (ع)، به مقاومت در برابر صهیونیست ها و قدرت های زورگو تا دستیابی به پیروزی کامل ادامه خواهند داد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یکی از اهداف و پیام‌های منطقه‌ای تمرین نظامی جاری رژیم صهیونیستی را منصرف کردن حزب‌الله از انتقام‌گرفتن خون شهید عماد مغنیه از فرماندهان ارشد حزب‌الله‌که توسط مزدوران اسراییل ترور شد ارزیابی کرد.
عباس المعلم کارشناس مسایل سیاسی ، مانور جاری رژیم صهیونیستی با توجه به حجم گسترده و شرایط زمانی آن ، دفاعی نبوده بلکه از نوع هجومی است.
وی افزود : مقام‌های رژیم صهیونیستی از قدرت و بی‌باکی " مقاومت " به خوبی آگاهند و می‌دانند حزب‌الله به تمام وعده‌هایی که می‌دهد عمل می‌کند بر همین اساس این بار می‌خواهند با استفاده از این مانور به حزب‌الله بگویند از انتقام‌گیری منصرف شود.
این کارشناس لبنانی برگزاری این مانور را از نظر نظامی ، بین‌المللی و سیاسی تحریک آمیز خواند و گفت سازمان‌های جهانی نباید از این موضوع به سادگی عبور کنند زیرا چنین اقدامی تهدیدی برای کشورهای منطقه محسوب می- شود.
المعلم خاطر نشان کرد مقام‌های رژیم صهیونیستی با این اقدام کم سابقه نظامی به سوریه نیز پیام ارسال می‌کنند و می‌خواهند اینگونه القا کنند که اسراییل قادر به جنگیدن در جبهه آن کشور هست.
وی افزود : با این حال از آنجا که آزموده را آزمودن خطا است ، رژیم صهیونیستی نیز در برآوردهای نظامی خود ازاین مانور در اشتباه است چون " مقاومت " حزب الله نشان داد که جنگ و مقابله نظامی راه پیروزی اسراییل نیست و رزمندگان مقاومت قادرند پیشرفته‌ترین تانکها و هواپیماها را هدف قرار دهند و پیروز از میدان خارج شوند.
این کارشناس لبنانی اظهار داشت : یکی دیگر از اهداف این مانور مصرف داخلی دارد و اسراییل می‌خواهد با این اقدام پرهزینه ، کمی از نگرانی و یاس صهیونیستها را از ناکارآمد بودن ارتش اسراییل که‌مرکز تکیه صهیونیستها برای بقا و ادامه حیات است بکاهد.
رژیم صهیونیستی با هدف تجدید قوا بین نظامیان شکست خورده خود و همچنین نشان دادن قدرت پوشالی ماشین جنگی‌اش تمرین نظامی که مقام‌های این رژیم از آن به عنوان بزرگترین مانور اسراییل نام می‌برند در مرزهای لبنان تا عمق سرزمین‌های اشغالی انجام می‌دهد.
این تمرین از دیروز یکشنبه در منطقه الجلیل شمالی در نزدیکی مرزهای لبنان تا منطقه نقب در جنوب سرزمین‌های اشغالی آغاز شده و به مدت پنج روز ادامه خواهد داشت. دولت لبنان از این تمرین نظامی ابراز نگرانی کرده و نسبت به آن به ارتش ، مقام‌های یونیفیل ، اسراییل و مقام‌های جهانی هشدار داده است.
منبع: moqavemat.ir

تصویر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آسیب دیدن انبار عظیم تانک‌های آمونیاک مستقر در نزدیکی حیفا، می‌تواند سبب مرگ دویست هزار نفر شود. در این تانک‌ها بیش از ۱۴ هزار تن مواد سمی نگهداری می‌شود.

عصرایران - رسانه‌های آلمانی زبان، احتمال حمله نظامی آمریکا به ایران را هر روز کمتر می‌یابند. اما تهدیدهای متقابل رهبران ایران و اسرائیل، سبب شده است که این رسانه‌،ها بیش از گذشته پیرامون خطر درگیری این دوکشور بنویسند.

به گزارش عصرایران ، "دویچه وله"آلمان با اعلام این مطلب افزود: آنچه این هفته به ویژه به نگرانی‌ها دامن زد، اظهارات تهدیدآمیز سرتیپ محمدرضا آشتیانی، معاون فرمانده کل ارتش ایران بود. وی تهدید کرد که در صورت تعرض اسرائيل، ایران این کشور را از نقشه جهان حذف خواهد کرد.

نشریه دی ولت آلمان نیز با عنوان "رجزخوانی بزرگ در خاورمیانه" ، گزارش مفصلی در این زمینه منتشر کرد و نوشت: "ایران و اسرائیل، یکدیگر را به نابودی کامل تهدید می‌کنند".

دی ولت، به این نکته اشاره کرد که تهدیدهای سرتیپ ایرانی، در واقع واکنشی بود به اظهارات خشن "بنیامین بن الیزه" ، وزیر صنایع زیربنائی اسرائیل.

بن الیزه، یک هفته پس از شرکت مردم اسرائیل در بزرگترین مانور دفاع غیرنظامی تاریخ کشورشان گفته بود: "اگر ایران به اسرائيل حمله کند، ما تهران را با خاک یکسان می‌کنیم. ایران، باید درباره حمله به اسرائيل خوب فکر کند، زیرا چنین حرکتی با واکنشی از سوی اسرائيل روبرو خواهد شد که سبب نابودی ملت ایران می‌شود".

بزرگترین تمرین دفاع غیرنظامی، با این هدف برگزار شد که مردم اسرائیل را در برابر حمله احتمالی با موشک‌های سنتی یا مجهز به کلاهک‌های شیمیائی و میکروبی آماده حفاظت از خود کند. به گزارش "دی ولت"، نشریه اسرائيلی "یدیوت آهارونوت" در ماه مارس امسال گزارش محرمانه‌ای را منتشر ساخت که سبب نگرانی دولت و مردم اسرائیل شد.

روزنامه اسرائيلی، به استناد این گزارش محرمانه نوشت: "در صورت وقوع جنگ، باران موشک‌هائی بر سر تل‌آویو خواهد بارید که به وسیله حزب‌الله لبنان یا ایران شلیک می‌شود. در این صورت، باید روی صدها کشته و هزاران زخمی حساب کرد".

دی ولت، در ادامه گزارش، به نقل از سرتیپ آشتیانی نقل کرد که به زودی یک مانور بزرگ نظامی در تهران برگزار خواهد شد. در این مانور ۲۰۰ جت جنگی و هلیکوپتر بر فراز تهران به پرواز در خواهند آمد. این مانور، روز پنجشنبه، به مناسبت روز ارتش برگزار شد و ۳۰۰ خبرنگار خارجی شاهد آن بودند.

دی ولت، ضمن اشاره به سقوط یک هواپیمای نظامی در فرودگاه مهرآباد، نوشت که وضعیت نیروهای هوائی ایران، چندان خوب نیست. ایران، دارای جنگنده‌های آمریکائی است که عمر آن‌ها به بیش از سی سال می‌رسد، اما جنگنده‌های مدرن روسی را نیز در اختیار دارد.

در ارتباط با تهدیدهای متقابل ایران و اسرائیل، همچنین نشریه "یونگه ولت" تفسیری با عنوان "توازن وحشت" منتشر کرد که در نوع خود تازگی داشت. یونگه ولت نوشت: "این واقعیت تاکنون شناخته نشده است که ایران بدون بمب اتمی هم می‌تواند به اسرائيل آسیب زیادی برساند".

یونگه ولت در ادامه تفسیر خود، به تمرکز شدید نیروگاه‌های برق و تاسیسات صنعتی مسموم کننده در مناطق پرجمعیت اسرائيل اشاره کرد که شلیک یک موشک سنتی به آن‌ها نیز، می‌تواند قربانیان بی‌شماری بگیرد.

به نوشته یونگه ولت، یک تحقیق تازه نشان داده است که آسیب دیدن انبار عظیم تانک‌های آمونیاک مستقر در نزدیکی حیفا، می‌تواند سبب مرگ دویست هزار نفر شود. در این تانک‌ها بیش از ۱۴ هزار تن مواد سمی نگهداری می‌شود.

نشریه آلمانی، در ادامه تفسیر خود نتیجه گرفت که با توجه به واقعیات موجود، هم اکنون نیز میان ایران و اسرائيل نوعی "توازن قدرت ناشی از ترس متقابل" وجود دارد. رهبران ایران، برخلاف رهبران اسرائيل، نسبت به خطرات عظیم یک درگیری آگاهند. با این همه، ایجاد یک مکانیسم امنیتی، که بتواند مانع انفجاری مصیبت بار در منطقه شود، ضروری است.

مفسر یونگه ولت، با اشاره به جنگ تابستان ۲۰۰۶ اسرائيل علیه حزب‌الله لبنان، اضافه کرد: "رهبری اسرائيل، در این جنگ، ثابت کرد که می‌تواند بر سر زندگی شهروندان خودش نیز وارد بازی رولت روسی شود".

تصویر
تصویر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جالب بود اما بنظره من و بر خلاف نظر اين رسانه هايى آلمانى زبان جنگ بين ايران و اسراييل یک جنگ دو طرف نيست بلكه با دخالتِ آمريكا ممكن توازن قدرت بهم بريزه اما اگر آمريكا وارد جنگ نشود حتما پيروز جنگ ما خواهيم بود :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين آقا حساب اين و نكرده كه اسراييل كلش و جمع كنيم اندازه تهران ميشه :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اين آقا حساب اين و نكرده كه اسراييل كلش و جمع كنيم اندازه تهران ميشه :mrgreen:

خیلی جالبه بعضیها فکر میکنند هنوز عصر سنگ یا شمشیر و تیرکمانه. اسرائیل ۵ امین نیروی هوایی بین کشورهای مدرن را داره، ارتش اسرائیل بین ۱۰ ارتش مدرن جهانه. همین اسرائیل که نصف تهران هم نیست ۴۰ سال پیش در عرض چند روز تمام کشورهای عربی را از چپ به راست و بالا به پائین چنان کوبید که خودشون هم نفهمیدند از کجا خوردند. دوست هم وطن من توی دنیای نظامی و مدرن امروز قدرت را با مغیاس اندازه و تعداد نمیسنجند اگر اینطور بود تنها فلسطینیها از لحاظ تعداد حد اقل دو برابر اسرائیلیها هستند. این را به خاطر دفاع از اسرائیل نمیگم این حقیقت است نه خیال، روی و شعار.ا

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اين آقا حساب اين و نكرده كه اسراييل كلش و جمع كنيم اندازه تهران ميشه :mrgreen:

خیلی جالبه بعضیها فکر میکنند هنوز عصر سنگ یا شمشیر و تیرکمانه. اسرائیل ۵ امین نیروی هوایی بین کشورهای مدرن را داره، ارتش اسرائیل بین ۱۰ ارتش مدرن جهانه. همین اسرائیل که نصف تهران هم نیست ۴۰ سال پیش در عرض چند روز تمام کشورهای عربی را از چپ به راست و بالا به پائین چنان کوبید که خودشون هم نفهمیدند از کجا خوردند. دوست هم وطن من توی دنیای نظامی و مدرن امروز قدرت را با مغیاس اندازه و تعداد نمیسنجند اگر اینطور بود تنها فلسطینیها از لحاظ تعداد حد اقل دو برابر اسرائیلیها هستند. این را به خاطر دفاع از اسرائیل نمیگم این حقیقت است نه خیال، روی و شعار.ا

با نظر شما کاملاًموافقم دسته کم نگیرید ولی نترسید :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسته به نوع درگیری متغیرهای مختلفی در تعیین سرنوشت آن دخیل هستند. اسرائیل در جنگ 1967 اگر دقیق به آن نگاه کنیم پیروز نهایی نبود و اگر جنگ طولانی میشد این کشور سقوط میکرد. اسرائیل اطلاعات جاسوسی 100% از وضعیت سایتهای ضدهوایی و پایگاههای هوایی سه کشور سوریه و مصر و اردن در اختیار داشت و حمله هوایی این کشور طوری بود که مسیرهای پروازی تماما نقاط ضعف سیستم دفاع ضد هوایی این سه کشور بود! در جنگهای کوتاه مدت محدود و کلاسیک داشتن عمق استراتژیک برای مهاجم چندان مهم نیست اما در جنگهای طولانی مدت و تمام عیار اگر عمق استراتژیک نداشته باشی بازنده خواهی بود. به سرنوشت ارتش آلمان در جنگ جهانی دوم توجه کنید. شوروی پیروز شد تنها بخاطر برخورداری از عمق استراتژیکی به طول یک قاره! و آلمان شکست خورد بخاطر نداشتن عمق استراتژیک بطوریکه بعد از چند شکست سنگین نیروهای شوروی به خاک آلمان رسیدند! اما ارتش شوروی با تعداد بیشتری شکست سنگین کشور را از دست نداد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در هر صورت اسراييل مدتيه كه ميخواد ايران رو خطرناك نشون بده تا كشورهاي خاور ميانه توجهشون به سمت ايران و خطرات ناشي از كشور ما معطوف بشه تا بلكه اولا حواس كشورهاي منطقه رو از جناياتش تو فلسطين پرت كنه و بعد از اب گلالود ماهي بگيره .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.