ali_64

تحلیل و پیگیری تحولات اسراییل

Recommended Posts

مرگ ۳ اسیر اسرائیلی در تونل‌های غزه با گازهای سمی ارتش اسرائیل

العالم- فلسطین اشغالی

روزنامه صهیونیستی هاآرتص خواستار تحقیق مستقل درباره کشته شدن سه اسیر اسرائیلی با گازهای سمی شد که ارتش این رژیم داخل یکی از تونل‌ها در نوار غزه تزریق کرده بود.به گزارش العالم، روزنامه هاآرتص امروز- دوشنبه- در گزارشی نوشت: مادر یکی از اسیران اسرائیلی که اخیرا در نوار غزه کشته شد، به این امر اشاره کرده است.

هاآرتص نوشت: ۱۴ دسامبر، ارتش اسرائیل اجساد "ران شرمن"، "نیک پیزر"  "الیجا تولدانو" را از تونلی در جبالیا خارج کرد[ جهنم خوش بگذره ] ولی بعد از آنکه خانواده‌های آن‌ها نتایج گزارش پزشکی درباره اجساد را دریافت کردند، "با سوالات دشوار و نگران‌کننده‌ای مواجه شدند که نیازمند شفاف‌سازی و توضیح برای افکار عمومی است".

"مایان شرمن" مادر ران، این موضوع را در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس(توییتر سابق) مطرح و ارتش اسرائیل را متهم کرده است که "پسرش را با گاز سمی که به داخل تونلی تزریق کرده بود، کشته است."

 

مرگ ۳ اسیر اسرائیلی در تونل‌های غزه با گازهای سمی ارتش اسرائیل

مایان شرمن نوشته است:‌ نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که ران واقعا کشته شده است البته نه توسط حماس یا تیراندازی تصادفی و آتش خودی، بلکه او تعمدانه با گازهای سمی به قتل رسیده است.. بله، بله، آن‌ها ران را هم پیدا کردند در حالی‌که چندین انگشت او آسیب دیده بود که به نظر می‌رسد به دلیل تلاش مأیوسانه برای خارج شدن از قبر سمی (تونل) بوده است.

این روزنامه به اظهارات سخنگوی ارتش رژيم اشغالگر درباره این توییت اشاره کرده که گفته است: نمی‌توان علت مرگ این ۳ اسیر را مشخص کرد، در این مرحله نمی‌توان علت مرگ را مشخص کرد و گفت که آنها در نتیجه خفگی یا مسمومیت یا حمله اسرائیل یا حمله حماس کشته شده اند.

به نظر می‌رسد این اظهارات سخنگوی نظامی اسرائیل به منظور گمراه کردن افکار عمومی و ایجاد تردید درباره دست داشتن ارتش در کشته شدن این سه اسیر مطرح شده است.

این روزنامه عبری‌زبان متذکر شد:‌ این سوالات نیاز به بررسی توسط یک طرف خارجی (به غیر از ارتش اسرائیل) دارد تا بتواند اطلاعات لازم را از ارتش و دولت اسرائیل به دست آورد و نتیجه را در اختیار عموم بگذارد.

 

https://fa.alalam.ir/news/6794983/مرگ-۳-اسیر-اسرائیلی-در-تونل-های-غزه-با-گازهای-سمی-ارتش-اسرائیل

 

[ تونل هایی که با اب دریا پُر نشدند با گاز های سمی هم غیرفعال نخواهد شدحالا اگر تمایل دارند خودشان را نابود کنند حرفی نیست  ]

 

 

طوفان الاقصی؛ نفرین "هانيبال" در تعقیب ارتش رژیم صهیونیستی

 

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه صهیونیستی "یدیعوت احرونوت" در گزارشی از شواهد و مدارکی پرده برداشت که نشان می دهد ارتش رژیم صهیونیستی از همان نخستین لحظه عملیات "طوفان الاقصی"، با حملات هوایی و توپخانه ای به خودروی نیروهای مقاومت و منازل اسرائیلی ها در شهرک های اطراف غزه و جشنواره موسیقی "سوپرنوا"، پروتکل هانیبال را فعال کرده است

به گزارش الجزیره،‌ طبق این گزارش که "رونین پرگمن"، متخصص امور نظامی و جاسوسی منتشر کرده است، پروتکل هانیبال در گرماگرم درگیری ها و هرج و مرج قبل از بازگشت نظامیان و خلبانان به مقر فرماندهی ارتش رژیم اشغالگر اجرا شد.

این گزارش می افزاید، با انتشار گوشه هایی از مصاحبه ژنرال باراک حیرام، فرمانده نظامی ارشد رژیم صهیونیستی در منطقه اطراف غزه، ابهام و معمای مربوط به خانه ای در کیبوتس "باری" که اسرای اسرائیلی در آنجا نگهداری می شدند تا حدی برطرف می شود.

پرگمن می گوید که شخصا دستور شلیک تانک به منزلی که ۱۳ گروگان اسرائیلی در آنجا نگهداری می شدند را صادر کرده است و از آن میان، فقط یک نفر نجات یافته است و گمان می رود که بقیه در حمله تانک کشته شده باشند.

 

در این گزارش همچنین صحبت از صدور یک فرمان نظامی کاملا سری از فرماندهی جنوب ارتش رژیم به همه نیروهایی است که در هفتم اکتبر در منطقه جنگی اطراف غزه بوده اند؛ آنها دستور داشتند "به هر قیمتی که شده " مانع بازگشت نیروهای حماس به غزه شوند.

در بند ۷ این فرمان نظامی تصریح شده است که "اولویت نخست دفاع و جلوگیری از هر گونه حمله است باید مانع عقب نشینی نیروهای دشمن به غزه شوید و این کار باید به هر قیمتی انجام شود".

 

جنگنده های رژیم اشغالگر ظرف چند ساعت نخست بعد از صدور این فرمان، حدود ۷۰ دستگاه خودروی نیروهای نخبه حماس را در امتداد دیوار امنیتی با غزه منهدم کردند. این در حالی است که احتمال وجود اسرای نظامی و غیر نظامی اسرائیلی در این خودروها بسیار بالا بود.

مقامات نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کردند که به وضوح می دانستند که احتمال آسیب دیدن اسرای نظامی و غیر نظامی این رژیم وجود دارد اما چاره دیگری نداشتند [چاره کار پایان اشغالگری است ] به همین دلیل زمانی که این دستور را دریافت کردند، متقاعد شده بودند که این بهترین کاری است که می توانند انجام دهند.

 

در گزارش روزنامه "یدیعوت احرونوت" تصریح شده است، حال که غبار حوادث "شنبه سیاه" فروکش کرده است این سوالها مطرح می شوند که "چند اسیر در ساعت های یادشده در حمله ارتش اسرائیل کشته شده اند؟ آیا صدور چنین فرمانی مجاز بود؟ اگر چنین فرمانی صادر نمی شد چه اتفاقی می افتاد؟ اوضاع بدتر می شد یا بهتر؟ اینها سوال هایی هستند که اذهان اسرائیلی ها را تا سالها مشغول خواهد کرد".

خاطرنشان می شود که سابقه پروتکل هانیبال به فوریه ۱۹۸۶ و حمله رژیم صهیونیستی به لبنان برمی گردد. این پروتکل توسط ۳ تن از افسران ارشد فرماندهی شمال در ارتش رژیم اشغالگر در آن زمان یعنی سرلشکر یوسی پلد، افسر عملیات فرماندهی؛ سرهنگ گابی اشکنازی؛ و افسر اطلاعاتی، سرهنگ یاکوف آمیدور تدوین شد[تروریستهای راستین با طراحی تروریستی ابدی ]

 

آمیدور:pig: – نویسنده طرح اصلی پروتکل – درباره حوادث ۷ اکتبر و نفوذ نیروهای حماس به داخل فلسطین اشغالی گفته است: "هدف، جلوگیری از انتقال افراد ربوده شده به خاک دشمن است اما انداختن بمب روی یک خودرو دقیقا همان چیزی است که اجرای پروتکل هانیبال را منع می کند".

وی افزود: "به هنگام ربوده شدن هر یک از افراد ما، هدف اصلی نجات ربوده شده گان است حتی اگر به قیمت مجروح شدن آنها باشد. باید با استفاده از سلاح سبک ربایندگان را مجبور به توقف کرده و آنها را دستگیر کرد. "

وی در ادامه گفت: "چنانچه ربایندگان متوقف نشدند باید مستقیم به آنها تیراندازی کرد حتی اگر سربازان خودمان هم آسیب ببینند. در هر حال باید هر کاری  برای متوقف کردن ربایندگان کرد و فرصت فرار را از آنها گرفت. "[در هر حال منطق صهیونیسم کور است ]

 

https://fa.alalam.ir/news/6794848/طوفان-الاقصی؛-نفرین-هانيبال-در-تعقیب-ارتش-رژیم-صهیونیستی

 

 

مقام امنیتی رژیم صهیونیستی: کابینه جنگ در آستانه فروپاشی است

 

العالم - فلسطین اشغالی

 

روزنامه صهیونیستی - بریتانیایی تایمز در مقاله‌ای نوشت: «کابینه جنگ اسرائیل، در مراحل پایانی خود قرار دارد.» و اشاره کرد این کابینه در روزهای پس از عملیات «طوفان الاقصی» در ۷ اکتبر گذشته به سرعت توسط مخالفان سیاسی تشکیل شد و جنگ غزه را از پنجمین روز آن مدیریت کرد.

این روزنامه تأکید کرد که در طول سه ماه و نیم گذشته، کابینه جنگ علیرغم اختلافات شخصی و ایدئولوژیک بین اعضای خود توانست به بهانه «حالت فوق العاده و اضطراری» انسجام خود را حفظ کند.

تایمز توضیح داد که اکنون سؤالاتی در مورد مراحل بعدی جنگ مطرح می‌شود و باعث از هم پاشیدگی این کابینه می‌شود، که رژیم صهیونیستی «چه باید بکند؟ آیا باید به کارزار گسترده علیه حماس ادامه دهد یا آتش‌بسی را انتخاب کند تا حماس اجازه آزادی 136 زندانی [ اسیران جنگی صهیونیست ]که هنوز در غزه نگهداری می شوند را بدهد. پرسش دیگر این که چه کسانی در نهایت باید مسئول جنگ در غزه باشد؟ فردای جنگ چه کسی باید پاسخگوی آثار آن باشد؟»

به نوشته این روزنامه، گادی آیزنکوت، رئیس سابق ستاد ارتش اشغالگر و عضو کابینه نظامی، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را متهم کرد که در مورد اهداف نظامی در غزه حقیقت را نگفته است و این امر تنش‌ در میان مقامات را آشکار می کند.

این مقاله توضیح داد: «روی کاغذ، سه نفر عضو اصلی کابینه جنگ هستند: بنیامین نتانیاهو:pig: نخست وزیر رژیم صهیونیستی، یوآو گالانت:pig: وزیر جنگ و بنی گانتز:pig: وزیر جنگ سابق و رهبر فعلی حزب وحدت ملی میانه رو».

این مقاله افزود: «دو نفر از اعضای کابینه به عنوان «ناظر» عمل می کنند: ران درمر، وزیر امور استراتژیک، که شخصاً توسط نتانیاهو منصوب شده است، و آیزنکوت، که نماینده گانتز است. عضو غیر رسمی ششم، آریه درعی، رهبر اولترا و حزب شاس تندرو مذهبی نیز در اکثر جلسات حضور دارد. این شش سیاستمدار جنگ در باریکه غزه را اداره می کنند.»

تایمز خاطرنشان کرد که نتانیاهو ظاهراً ریاست کابینه جنگ را بر عهده دارد، اما طبق همه گزارش‌ها، نقش اصلی او تلاش برای به تعویق انداختن تصمیم‌گیری‌های کلیدی است، مانند اینکه چه زمانی حمله زمینی در غزه انجام می‌شود؟ آیا حمله پیشگیرانه علیه حزب‌الله لبنان انجام خواهد شد یا خیر؟ آیا اولین توافقنامه آزادی زندانیان در نوامبر پذیرفته خواهد شد؟ در مورد قرارداد مبادله آتی چه باید کرد؟

یک مقام امنیتی آگاه در کابینه می گوید: «نتانیاهو مردد است و زمان با ارزش را تلف می‌کند. ترس اصلی او تصمیم گیری از محدود کردن جنگ در مورد پساجنگ است چراکه احزاب راست افراطی در کابینه از ائتلاف خارج خواهند شد و ناگزیر انتخابات زودهنگام برگزار خواهد شد.»

تایمز خاطرنشان کرد که در مورد پذیرش خواسته‌های دولت بایدن و دیگر متحدانش مبنی بر آغاز کار رژیم صهیونیستی بر روی استراتژی «روز پس از جنگ» از جمله واگذاری کنترل غزه به تشکیلات خودگردان فلسطین و یک فرآیند دیپلماتیک برای رسیدن به یک راهبرد برای راه‌حل دو دولتی، اختلافاتی وجود دارد.

آیزنکوت گفت که چنین بحثی باید «دو ماه و نیم پیش آغاز می شد.» نتانیاهو از هرگونه بحث در کابینه درباره این موضوع جلوگیری کرد و علناً امکان واگذاری مسئولیت امنیت در باریکه غزه به غیر از رژیم صهیونیستی را رد کرد[خودت و کابینه برکنار و بعدها به درک واصل خواهید شد این آرزو را به گور خواهید برد چون مقاومت تسلیم اشغالگران نمیشود ]

 

https://fa.alalam.ir/news/6794128/مقام-امنیتی-رژیم-صهیونیستی-کابینه-جنگ-در-آستانه-فروپاشی-است

  • Like 3
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

این مقاله جناب ام ار 9 رو دیدم و برام خیلی جالب بود ، مقاله مربوط به قبل از حمله زمینی اسرائیل هست

بر 2 آبان 1402 در 20:31 , MR9 گفت:

ارتش عبری در حال تمرکز واحدهای رزمی خود در اطراف مرزهای باریکه غزه است و احتمالا" برای اجرای یک تهاجم زمینی آماده می شود که می تواند بسرعت تبدیل به یک نبرد سنگین شهری در یک محیط متراکم جمعیتی گردد. این تجمع نیرو ، در پی ضربه غافلگیرانه حماس در 7 اکتبر 2023 صورت می گیرد که درآن یگانهای رزمی این گروه وارد جنوب سرزمین های اشغالی شده  و حداقل 1400 نفر درآن کشته شده و بیشتر از 200 نفر به اسارت درآمدند .

 

بر 2 آبان 1402 در 20:31 , MR9 گفت:

 

 

1~267.jpg

 

براساس داده های نقشه ، پیکانهای به رنگ سبز روشن ، مسیر تهاجم ارتش عبری در سال 2009-2008 و پیکان های به رنگ سبز تیره ، مسیرهای تهاجم در سال 2014 بود 

نقاط مشخص شده با نقطه چین ( شمال غزه ) هشدار به غیرنظامیان برای خروج از این منطقه است 

 

نقشه و پیشروی های عملیات اسرائیل در حمله زمینی به غزه ، که دقیقا مشابه طرح های قدیمی که در بالا ذکر شد است 

به نظر میاد این مسیرها قبلا تست شده و به عنوان نقاط ضعف زمین و دفاع غزه در دستور کار قرار گرفته بودند و اینبار سعی کردن باتجربه تر وارد بشن 

 

IMG_20231210_065823_779.jpg   IMG_20231115_173637_303.jpg

 

 

بر 2 آبان 1402 در 20:31 , MR9 گفت:

راست :

نخستین مشکل ارتش عبری در حمله احتمالی به غزه ، عبور از آوار ایجاد شده است که دراثر بمباران های شدید هوایی ایجاد شده 

تجربه ارتش ایالات متحده در عراق نشان میدهد که آوارهای ساختمانی ، اولین مشکل مهم ، پس از رویارویی با عناصر رزمی حماس خواهد بود 

چپ : 

به احتمال بسیار زیاد ، حماس برای کُند کردن پیشروی واحدهای ارتش عبری ، تمامی خیابان ها ، کوچه  ها و مسیرهای تردد را خواهد بست و تلاش برای عبور از آنها 

برای نیروهای مهاجم ، سخت خواهد بود 

 

بر 2 آبان 1402 در 20:31 , MR9 گفت:

راست : 

سامانه های ضد زره آزاد پرتاب و هدایت شونده ، با توجه به اتکاء ارتش عبری به سامانه های زرهی نقش با اهمیت را بازی خواهند کرد 

ارتش ایالات متحده ، در جریان نبرد فلوجه ، جمعا" شش دستگاه آبرامز خود را با آتش مدافعان از دست داد ، باید دید این آمار برای ارابه های عبری تکرار می شود یا خیر 

چپ : 

یکی از محبوب ترین تاکتیکهای مدافعان در نبردهای شهری ، از استالینگراد تا برلین و از ماریوپل و باخموت تا غزه ، استفاده از دالان های ایجاد شده میان خانه های مسکونی است 

تا برتری آتش دشمن را تا حدودی زیادی خنثی کرده و با استفاده از اصل تحرک ، امکان وارد کردن ضربه بیشتر به دشمن با حداقل تلفات را در اختیار داشته باشند 

 

بر 2 آبان 1402 در 20:31 , MR9 گفت:

از راست به چپ :

کشاندن پیاده نظام مهاجم به درون ساختمانها ، زیرزمین ها و درنهایت شبکه تونل های زیرزمینی ، یکی از تاکتیکهای مدافعان در نبرد شهری است 

چنین نبردی ، نیازمند نیروی پیاده در مقیاس بالا ، زمان طولانی و حوصله فراوان از سوی طرفین درگیر است 

اما بطور طبیعی ، ترکیبی از فناوری و آموزش برای نیروی مهاجم و متقابلا" ضد تاکتیک های تمرین شده از سوی مدافعان ، تعیین کننده پیروز نبرد در چنین محیط هایی است 

 

 

دقیقا اتفاقا بالا رخ داد و حتی تجربه آمریکایی ها در فلوجه هم باعث تغییر شرایط نبرد نشد 

 

- موشک های ضد زره یاسین تیر اتشین بر تانک های مرکاوا بود و اگرچه بنابر گفته اسرائیلی ها کمتر موجب کشته سرنشینان شده ولی به زخمی شدن خدمه و از کار افتادن تانک ها منجر شده است. ( یعنی افزایش زره و قابلیت دفاع تانک تنها باعث کاهش کشته شده است ولی مشکل اصلی حل نشده است.)

 

- کشانده نیروهای اسرائیل به داخل ساختمان ها یا تونل ها و ایجاد تله و شکار انها یکی از راهکاری متداول در تحمیل تلفات به صهیونیست ها بوده است. 

 

- تونل های پراکنده این امکان را داده که از هر نقطه ای یک شکارچی تانک بیرون آمده و تانک های اسرائیلی را هدف قرار داده و سریعا پنهان و عقب نشینی کند. 

 

- خانه های ویران علاوه بر مسدود کردن مسیرها، مسیری برای تردد بین خانه ها و پنهانی را به نیروهای مقاومت داده است. 

 

- مهمتر از همه فرسایشی شدن جنگ برای نیروی زرهی و پیاده اسرائیل همان اتفاقی را رقم زد که بعد از 100 روز جنگ برای ارتش روسیه در جنگ اکراین رخ داد. خستگی نیرو و بحث عدم در نظر گرفتن جایگزینی و ترمیم نیروها که موجب ضربه به تداوم عملیات و تثبیت نقاط شده است. 

 

LL1_284729.jpg  VideoCapture_20240114-024734.jpg  VideoCapture_20240114-024922.jpg

 

ws11.jpg   Screenshot_20231111_141009_com_mxtech_videoplayer_ad~01.jpg  vb11_28629.jpg  

 

ccccc.jpg   (عکسی از تله تونل ها پیدا نکردم)

 

 

  • Like 2
  • Upvote 10

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

رای الیوم: "اسرائیل" در جنگ دنبال پیروزی ای می گردد که مقاومت روز اول به دست آورده است!

العالم - فلسطین

روزنامه فرامنطقه ای رأي الیوم با بیان این مطلب، در مقاله ای به قلم علی جمعه العبیدی تحليلگر عرب به تحلیل وقایع جنگ غزه و ضربات عملیات طوفان الاقصی بر نقاط قوت رژیم صهیونیستی پرداخته و خاطرنشان کرده است: ژنرال‌ها، رهبران نظامی و حتی سیاستمدارانی که تصمیم به جنگ می‌گیرند به سه موضوع اصلی فکر می‌کنند: هدف جنگ، مدیریت جنگ و اینکه چگونه جنگ به پایان می‌رسد؟

این سه موضوع اساسی برای هر رهبر سیاسی یا نظامی تضمین ایجاد می کند که در هر جنگی ، نتیجه نهایی به نفع او رقم بخورد و اگر یک عنصر از ۳ مورد از دست برود، جنگ را می بازد.

شاید بتوان گفت که رهبران اشغالگر صهیونیست هنوز هم در جستجوی این ۳ موضوع هستند آنهم در مقابل مقاومتی که از ابتدا خود را برای همه گزینه ها آماده کرده بود.

 

صهیونیستها در جنگ غزه مانند قطار سریع السیری بودند که بدون ریل و مسیر و بدون داشتن راننده حرکت می کند و همه چیز را مقابل خود زیر می گیرد.

این همان اتفاقی است که هنگام بمباران و حمله بالگردهای اسرائیلی به محل کنسرت در نزدیکی شهرک "ریعیم" در نزدیکی غلاف غزه رخ داد و به کشته شدن 364 شهرک اسراییلی نشین منجر شد.

 

در ادامه این مقاله آمده است:

مقاومت فلسطین قبل از ورود به نبرد 7 اکتبر (15 مهر ماه / آغاز عملیات طوفان الاقصی)، اهداف متعددی را برای جنگ تعیین کرد که برخی از آنها علنی و برخی مخفیانه بودند.

اهداف اعلام شده عبارت بودند از: رفع محاصره نوار غزه، آزادسازی زندانیان فلسطینی، پایان دادن به تجاوزات رژیم صهیونیستی به الاقصی و جلوگیری از تقسیم بندی زمانی و مکانی حضور مسلمانان در مسجد الاقصی.

کما اینکه اهداف اعلام نشده عملیات طوفان الاقصی هم جلوگیری از تخریب و یهودی سازی مسجد الاقصی، به ویژه پس از افزایش عملیات حفاری و همچنین ضربه زدن به نهادهای "اطلاعاتی و نظامی" اشغالگرانی بود که خود را شکست ناپذیر می دانستند.

 

مقاومت فلسطین در عملیات طوفان الاقصی دنبال این بود که به نقطه قوت حریف ضربه بزند، یعنی به دنبال نقاط ضعف صهیونیستها نبود . نقاط قوت ارتش "اسراييل" در تیپ غزه، ايجاد دیوار حایل، کشیدن سیم خاردار، دوربینها و دستگاه های مراقبت و شنود و سایر استحکامات در برابر نوار غزه خلاصه می شد.

در چنین شرایطی مقاومت با اتحاد کامل تصمیم گرفت که جنگ فقط در یک روز سرنوشت ساز باشد، در حالی که اسرائیلی ها در تعطیلات بودند و در همان روز مقاومت پس از رسیدن به هدف، یعنی اسیر کردن بیشترین تعداد اسرائیلی ها وانهدام لشکر نظامی غزه و به دست آوردن اطلاعات سری موجود در رایانه های پایگاههای نظامی صهیونیستها، به جنگ پایان داد و اینگونه بود که مقاومت فلسطین پیروز جنگ شد.

این مقاله می افزاید: اما در جبهه مقابل ارتش اشغالگر در تمام سطوح دچار تفرقه بود و با فرسودگی و در حالی که راه رسیدن به پیروزی را نمی دانست و تصور روشنی از آینده جنگ نداشت، وارد جنگ غزه شد.

اسرائیلی ها گاهی می گفتند: پیروزی شان در جنگ با پایان دادن به حضور حماس در نوار غزه به دست می آید و گاهی می گفتند که پیروزی در بازگرداندن اسیران در دست حماس است و گاهی هم اعلام می کردند که پیروزی در بازپس گیری غزه و واگذاری آن به دولت همسو با تل آویو است.
همه این اظهار نظرهای متشتت نشان می دهد که صهیونیستها درک مشخصی از پیروزی ندارند، در واقع می توان گفت که رژيم صهیونیستی با حالت شکست خورده وارد جنگ غزه شد و همچنان در این جنگ به دنبال پیروزی می گردد!

 

https://fa.alalam.ir/news/6796058/رای-الیوم--اسرائیل-در-جنگ-دنبال-پیروزی-ای-می-گردد-که-مقاومت-روز-ا

  • Like 2
  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نقل قول

بر اساس گزارش شبکه 12، در بحبوحه جنگ اسرائیل یک قرارداد تسلیحاتی بزرگ با ایالات متحده امضا کرده که به عنوان بخشی از این توافق، تل آویو تعداد زیادی هواپیما و مقدار زیادی مهمات دریافت خواهد کرد.

به نوشته تارنمای این شبکه صهیونیستی، در حالی که جنگ در غزه و همچنین جنگ در شمال ادامه دارد، این یک توافق بزرگ غیرمعمول است. 
این قرارداد در آخرین روز حضور هیاتی از وزارت جنگ رژیم صهیونیستی از جمله ایال هارل، رئیس بخش برنامه ریزی ارتش اسرائیل در واشنگتن امضا شد.

25 فروند جنگنده اف 35، 25 فروند جنگده اف 15   AI و 12 فروند بالگرد آپاچی از جمله جنگ افزارهای ارسالی است و انتظار می‌رود در روزهای آینده هزاران سلاح به دست صهیونیست‌ها برسد.

 

 

اگر خبر درست باشه واقعا غیرمعمول است. خصوصا جنگنده هاو 25 فروند اف-35؟

 

عملا یا برای بازدارندگی در برابر تحرک مقاومت و پیامی به ایران هست یا آمادگی برای گسترش اقدامات خصوصا در سوریه و عراق و احتمالا در نهایت ایران.

 

پ ن: ممکنه خبرهایی از پیوستن سوخو 35 ها هم باشه و یک اقدام واکنشی یا پیشدستانه باشه.

 

 

ویرایش شده در توسط alala
  • Like 2
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

حمله ی موشکی حزب الله به پایگاه اسرائیلی جل العلام

احتمالا با موشک الماس

Screenshot_20240126_074326_com_android_c

Screenshot_20240126_074258_com_android_c

Screenshot_20240126_074302_com_android_c

Screenshot_20240126_074311_com_android_c

Screenshot_20240126_074313_com_android_c

Screenshot_20240126_074315_com_android_c

 

ویرایش شده در توسط mehdipersian
  • Like 4
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نیاز حزب الله به چنین سلاح هایی ( خصوصا در مقطع فعلی با برد 10 تا 25 کیلومتر و بیشتر ) واقعا ضروری است. عملا حزب الله در این چند ماه با فداکاری نیروهای مجهز به کورنت ها مجبور بودند به خطوط مقدم نبرد نزدیک بشند برای هدف قرار دادن موثر مکان های مدنظر که منجر به شهادت نیروها میشد با بمباران دیوانه وار فسفری و توپخانه ای و یا ترورهای هدفمند که به علت رصد مدام این خطوط توسط پهپادها رخ میداد.

 

هرچند مشخصا این سلاح ها گران هستند ولی نه از جان یک نیرو بیشتر. هرچند طبیعتا در بحث تولید هم کمبودها و مشکلاتی وجود داره تازه اگر لجستیک را کنار بزاریم.

 

اما شاید در دسترس ترین راه کوادکوپترها باشند. ولی عملا ما استافد های ازشون نمیبینیم که ممکن هست به دفاع موثر شبکه دافندی ( جنگ الکترونیک اسراییل ) یا عوامل دیگه برگرده.

 

 

  • Like 5
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

حمله ی دوباره ی حزب الله به یک پایگاه اسرائیلی با موشک جدید

 

این موشک احتمالا موشک ضد زره ایرانی الماس است

Screenshot_20240129_221547_com_mxtech_vi

Screenshot_20240129_221601_com_mxtech_vi

Screenshot_20240129_221622_com_mxtech_vi

Screenshot_20240129_221631_com_mxtech_vi

Screenshot_20240129_221636_com_mxtech_vi

Screenshot_20240129_221701_com_mxtech_vi

ویرایش شده در توسط mehdipersian
  • Like 3
  • Upvote 9

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 3 بهمن 1402 در 00:36 , arminheidari گفت:

مهمتر از همه فرسایشی شدن جنگ برای نیروی زرهی و پیاده اسرائیل همان اتفاقی را رقم زد که بعد از 100 روز جنگ برای ارتش روسیه در جنگ اکراین رخ داد. خستگی نیرو و بحث عدم در نظر گرفتن جایگزینی و ترمیم نیروها که موجب ضربه به تداوم عملیات و تثبیت نقاط شده است. 

سلام و وقت شما به خیر... این ادعا مبتنی بر چه مستنداتی هستش؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
15 hours قبل , mehdipersian گفت:

حمله ی دوباره ی حزب الله به یک پایگاه اسرائیلی با موشک جدید

 

این موشک احتمالا موشک ضد زره ایرانی الماس است

 

 

یک چرخش کامل داشت به نظر.

جالبه در این دست فیلم ها پایگاه های اسراییلی بعضا شبیه مخروبه هستند. خصوصا فیلم اول موشک الماس. بعد از حملات پی در پی و اطلاع از داشته های حزب الله و مورد هدف قطعی بودن این پایگاه ها به نظر تحرکات در اونها به شدت کاهش داشته.

 

  • Like 3
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 ساعت پیش, alala گفت:

 

یک چرخش کامل داشت به نظر.

جالبه در این دست فیلم ها پایگاه های اسراییلی بعضا شبیه مخروبه هستند. خصوصا فیلم اول موشک الماس. بعد از حملات پی در پی و اطلاع از داشته های حزب الله و مورد هدف قطعی بودن این پایگاه ها به نظر تحرکات در اونها به شدت کاهش داشته.

 

اگه دقت کنید داخل خود فیلم به عربی نوشته که آثار حملات قبلی موشکی به این پایگاه پیداست و دورش دایره ی قرمز کشیده. 

Screenshot_20240126_074258_com_android_chrome~01.jpg

  • Like 2
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
13 minutes قبل , mehdipersian گفت:

اگه دقت کنید داخل خود فیلم به عربی نوشته که آثار حملات قبلی موشکی به این پایگاه پیداست و دورش دایره ی قرمز کشیده. 

Screenshot_20240126_074258_com_android_chrome~01.jpg

 

بله. ولی حتی منظورم محوطه پایگاه هاست. توی همین فیلم موشک که نزدیک تر میشه محیط بهم ریخته و اصطلاحا پر آشغال و خرت و پرت پایگاه مشخص میکنه از ترس حتی احتمالا همون ترجیح میدند در شهرک های خالی شده و خانه های مسکونی مستقر بشند تا پایگاه ها.

 

 

  • Like 2
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

شهادت 3 جوان فلسطینی در جنین

 

جنین ـ مرکز اطلاع رسانی فلسطین

 

https://s8.uupload.ir/files/715952388_t0rv.jpg


الجزیره اعلام کرد نیروهای ویژه ارتش رژیم صهیونیستی به شهر جنین در کرانه باختری حمله کردند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، صهیونیست‌ها پس از حمله به جنین به بیمارستان ابن سینا در این شهر یورش بردند.
منابع محلی اعلام کردند نیروهای ویژه اسرائیلی پس از یورش به بیمارستان ابن سینا در شهر جنین، سه جوان فلسطینی را ترور کردند.
این سه مبارز فلسطینی در طبقه سوم بیمارستان جنین به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسیدند.
شهدای امروز در جنین عبارتند از:
 ـ فرمانده شهید محمد ایمن الغزاوی از پایه‌گذاران گردان جنین
- مجاهد شهید باسل ایمن الغزاوی
- فرمانده شهید محمد وليد جلامنة از مجاهدان و فرماندهان بارز گردان‌های قسام در جنین
خبرنگار شبکه العربی اعلام کرد که سه مبارز به شهادت رسیده در جنین از مجاهدان گردان های قسام و گروهان های قدس هستند.

https://farsi.palinfo.com/news/2024/1/30/شهادت-3-جوان-فلسط-ن-در-جن-ن

[تروریستهای صهیونیست با پوشش زنانه وارد بیمارستان شدند و مجاهدین مجروح را روی تخت بیمارستان شهید کردند ]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

چگونه حکم دادگاه لاهه مفهوم هولوکاست را از انحصار رژیم صهیونیستی درآورد؟!

العالم - فلسطین اشغالی

سایت آمریکایی موندویس، مقاله‌ای را به قلم "لوری آلن" درباره چالش‌های پیش روی قانون بین الملل در تعامل با مسأله فلسطین منتشر کرده است نویسنده در این مقاله به تشریح نظرات کارشناسان درباره تفسیرهای مختلفی که از قانون بین الملل در تعامل با مسأله فلسطین وجود دارد پرداخته است.

نویسنده معتقد است بحث بر سر قانون بین الملل از همان ابتدای حمله اخیر "رژیم صهیونیستی " به غزه در اکتبر گذشته مطرح شد. این مناقشات، به خصوص پس از طرح درخواست آفریقای جنوب

با صدور حکم موقت دادگاه لاهه در 26 ژانویه – که بدون ی در دادگاه لاهه برای اتخاذ "تدابیر فوری" از سوی این دادگاه برای مهار نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه، ابعاد ویژه‌تری گرفت.

دعوت صریح به آتش بس، رژیم صهیونیستی را از نسل کشی منع کرد - بحث و مناقشه درباره قانون بین الملل حتی در میان صاحب نظران در جبهه فلسطین چالشی تر شد.

نویسنده در مقاله خود این سئوال را مطرح می کند که آیا قانون بین الملل نمی تواند برای آزادی خاک فلسطین کاری کند؟! این سئوالی است که فلسطینی ها و غیر فلسطینی ها همواره مطرح کرده اند. از وقتی که انگلیس زیر نظر جامعه ملل مدعی قیمومیت بر فلسطین شد، مبارزان و مدافعان فلسطینی همواره برای احقاق حقوق و به دست آوردن آزادی های فردی و جمعی خود مبارزه کرده اند.

برخی قانون بین الملل را منشأ امید به آینده‌ای بهتر می دانند. از نظر این افراد منشور سازمان ملل – که دادگاه لاهه بخشی از آن است – "ایمان به حقوق اساسی بشر و ارزش و حرمت انسان ها " را تضمین کرده است. اما برخی دیگر، بدبینانه تر یا واقع بینانه تر به قضیه نگاه می کنند؛ آنها امید بستن به قانون بین الملل را خیانت به مسأله فلسطین می دانند.

از جمله انتقادهای شایع، این است که قانون بین الملل ابزار دست سلطه جویان و ابرقدرت هاست و توسط سیاست های سلطه جویانه و نژادپرستانه امپریالیسم فاسد شده است و دیگر نمی تواند عدالت حقیقی را به ارمغان بیاورد. اندکی مطالعه در تاریخ و توجه به ملاحظات سیاسی، این انتقادها را تأیید می کند.

انبوهی از گزارش های کمیته ویژه سازمان ملل درباره جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین، از زمان تأسیس این کمیته در سال 1969، خود، آرشیوی قابل توجه را به وجود آورده است و پژوهش گران و مدافعان حقوق بشر اسنادی را از فرار این رژیم از مجازات و نقض قوانین بین الملل جمع آوری و ثبت کرده اند.

این نویسنده در مقاله خود خاطرنشان کرده است که تاریخ طولانی ضعف و نفاق قانون بین الملل آنهم پس از امتناع دادگاه لاهه به دعوت مستقیم به آتش بس مزید بر علت شده است برخی فلسطینی ها معتقدند که قانون بین الملل فقط برای "حمایت از قاتلان" تدوین شده است و حکم اخیر دادگاه لاهه صرفا چراغ سبزی برای ادامه حمله به غزه است. حکم اخیر این دادگاه، ناتوانی قشر حاکم بر دنیا از اعتراف به اوضاع انسانی فلسطین را ثابت کرد و این گواه دیگری بر این حقیقت است که فلسطینی ها باید چشم امید از نهادهای حقوقی لیبرال بین المللی بردارند.

پیامدهای سیاسی حکم دادگاه لاهه علیه "اسرائیل"، حتی با وجود تضاد آن با قدرت حاکم (بر جهان)، مشخص نیست. به گفته دکتر عزمی بشاره، رئیس مرکز مطالعات سیاسی العربی، صرف اینکه این دادگاه بین المللی "از ادبیات فلسطینی در توصیف اقدامات اسرائیل" استفاده کرده است، "چیز کمی نیست". به عبارت دیگر به گفته معین ربانی، تحلیلگر حکم دادگاه، با صدور حکم دادگاه لاهه به اتخاذ تدابیر موقت عمومی، "اسرائیل" عملا "در جایگاه متهم قانونی به ارتکاب جنایت نسل کشی قرار گرفته است".

کریگ مخیبر، مدیر سابق دفتر کمیسر حقوق بشر سازمان ملل در نیویورک، این حکم را یک "پیروزی تاریخی" دانسته است زیرا بالاخره طلسم 75 سال فرار رژیم صهیونیستی از مجازات را شکسته است. نورا عریقات، دیگر کارشناس حقوقی هم معتقد است که این حکم می تواند ابزاری برای واداشتن دیگر کشورها به مداخله برای توقف نسل کشی باشد.

این تحلیلگر با اشاره به تلاش آمریکا و انگلیس برای انحراف توجه ها از حکم دادگاه لاهه آنهم با توقف شتابزده کمک های خود به آنروا، این حرکت را شاخصی مهم می داند. قانون بین المللی با همه ویژگی های خود همیشه به مثابه بوته آزمایش بوده است. با نگاهی به انواع تفسیرهای ضد و نقیضی که از حکم دادگاه لاهه به عمل آمده است، شاهد تنوع حیرت انگیز دیدگاه ها و نگرش های سیاسی هستیم.

این نویسنده با اشاره به میزان هولناک حملات ویرانگر و مرگبار "اسرائیل" به غزه، معتقد است که این حملات شرایطی به مراتب وحشتناک تر برای کسانی که توانسته اند از حملات رژیم جان به در ببرند، ایجاد کرده است و همین اوضاع، اهمیت مداخله های فوری و لازم برای نجات جان این افراد و توقف ویرانگری را نشان می دهد. در شکوائیه آفریقای جنوبی به دادگاه لاهه همچنین تصریح شده است که فلسطینی های غزه "به دلیل گرسنگی، خشکسالی و بیماری ناشی از محاصره اسرائیل و جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه کافی به غزه، در خطر مرگ قرار گرفته اند."

دادگاه لاهه به نیاز فوری به ارسال کمک های بشردوستانه و ارائه خدمات به غزه اذعان کرده است. قاضی بهانداری از همه طرف های منازعه خواسته است "بلافاصه به جنگ و درگیری پایان دهند". در واقع لحن الزامی دادگاه و اشاره به "عواقب غیر قابل جبران" این جنگ، گویای تأکید دادگاه بر انسانی بودن مسأله فلسطین است و این تأکیدها آنهم در چنین دنیایی مستلزم تکرار است.

امیدواریم این حکم، یهودیان بیشتری را به خصوص در آمریکا، که تحت تأثیر تبلیغات صهیونیسم عقلشان را از دست داده اند به خود بیاورد تا ماهیت واقعی "رژیم صهیونیستی " را به عنوان یک رژیم نژادپرست و غاصب و فاشیست که علیه ملتی دیگر دست به نسل کشی زده است، بشناسند.

 

https://fa.alalam.ir/news/6801258/چگونه-حکم-دادگاه-لاهه-مفهوم-هولوکاست-را-از-انحصار-رژیم-صهیونیستی-

 

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی : توافق احتمال تل آویو با با حماس شامل آزادسازی ۳۵ اسرائیلی در مقابل آتش‌بس ۳۵ روزه است

حقوق نیوز

 

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی  گزارش کرده «دیوید بارنیا» رئیس موساد در کابینه جنگ این رژیم از سند اصول قرارداد احتمالی تبادل اسرا با حماس رونمایی کرد که شامل آزادسازی ۳۵ اسرائیلی بازداشت شده در غزه طی مرحله اول در مقابل آتش‌بس ۳۵ روزه است.

 

به گزارش این شبکه عبری سندی که بارنیا به کابینه جنگ ارائه کرد، شامل آزادسازی ۳۵ اسیر در قید حیات از جمله زن، بیمار و سالمند در مقابل ۳۵ روز آتش‌بس است به این معنی که هر روز از آتش‌بس برای آزادی یکی از آن‌هاست.

همچنین تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر داد پس از اتمام این ۳۵ روز، امکان تمدید آتش‌بس به مدت یک هفته دیگر جهت انجام مذاکراتی درباره امکان تکمیل مرحله دوم قرارداد که شامل آزادسازی جوان‌ها و «تمامی افرادی است که حماس آن‌ها را سرباز می‌خواند» وجود دارد.

 

انتخاب‌های دشوار صهیونیست‌ها

این رسانه عبری گزارش داد، «اساس اختلاف‌نظر در اسرائیل درباره تعداد زندانی‌های امنیتی (اسرای فلسطینی) که اسرائیل مجبور به آزاد کردن آن‌ها از زندان خواهد شد، نبوده بلکه به نوع آن‌ها برمی‌گردد».

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در ادامه گزارش خود آورده است که «این قرارداد شامل آزادسازی تعداد زیادی از اسرای فلسطینی است که تل‌آویو آن‌ها را به اتهام دست داشتن در حملاتی که به قتل اسرائیلی‌ها منجر شده، محکوم کرده است و آزادسازی این اسرا برای مردم و مسوولان سیاسی دشوار خواهد بود».

همچنین این رسانه عبری تاکید کرده «بحث و جدل در اسرائیل تنها به موضوع تعداد زندانی‌ها (اسرای فلسطینی) که آزاد خواهند شد، مربوط نبوده بلکه درباره این است که کدام زندانی‌ها آزاد خواهند شد. این مساله بسیار مهم بوده و بر موافقت با قرارداد تاثیر خواهد گذاشت».

شبکه تلویزیونی رژیم صهیونیستی ادعا کرده «تا این لحظه هیچ توافقی درباره تعداد زندانی‌ها (اسرای فلسطینی) که آزاد خواهند شد، حاصل نشده است و اکنون توپ در زمین حماس است که میانجی‌ها سرفصل‌های اصلی قرارداد را به آن انتقال دادند و منتظر پاسخ حماس هستند».

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس سه‌شنبه اعلام کرد که این جنبش قرارداد پیشنهاد شده در چارچوب تلاش‌ها برای متوقف کردن جنگ علیه نوار غزه و عقد قرارداد تبادل اسرا را دریافت کرده و آن را بررسی می‌کند.

 

روایت رسانه عبری از جزئیات توافق احتمالی تل‌آویو-حماس

روزنامه صهیونیستی  یدیعوت آحارونوت هم چهارشنبه نوشت، حماس اصرار دارد که قرارداد آتی شامل حال سه اسیر فلسطینی مشهور به نام‌های «مروان البرغوثی»، «احمد سعدات» و «عبدالله البرغوثی» باشد؛ اسرایی که تنها یکی از آن‌ها از اعضای حماس است.

به نوشته آحارونوت، در فهرستی که پیش‌بینی می‌شود حماس ارائه کند، اسامی بزرگی وجود دارند که می‌توانند تشکیلات خودگردان را تغییر دهند. در این فهرست مروان البرغوثی از رهبران جنبش فتح حضور دارد که در آخرین نظرسنجی انجام شده در کرانه باختری، او کاندیدای مطلوب پس از «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای پست ریاست تشکیلات شد.

به نوشته این روزنامه عبری، البرغوثی که در سال ۲۰۰۲ توسط رژیم صهیونیستی بازداشت شد، به اتهام برنامه‌ریزی برای قتل پنج صهیونیست به پنج بار حبس ابد و ۴۰ سال حبس محکوم شد.

آحارونوت در ادامه نوشت، نام دومی که حماس بر آزادی‌اش تاکید دارد، احمد سعدات، دبیرکل جبهه مردمی است که تل‌آویو در قرارداد تبادل سال ۲۰۱۱ معروف به قرارداد «شالیت» از آزاد کردن آن امتناع کرد، سعدات هم مانند البرغوثی چهره‌ مردمی مهمی در جامعه فلسطینی محسوب می‌شود.

به نوشته این روزنامه صهیونیستی، سومین زندانی عبدالله البرغوثی، عضو حماس و یکی از رهبران شاخه نظامی این سازمان در کرانه باختری است که در حال سپری کردن حکم حبس ابد خود به مدت ۶۷ سال است. تل‌آویو او را هم در قرارداد شالیت آزاد نکرد.

تا این لحظه حماس واکنشی به گزارش شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی و نیز گزارش روزنامه آحارونوت نداشته است.

 

 

به گفته منابع فلسطینی و آمریکایی، رژیم صهیونیستی، آمریکا، مصر و قطر روز یکشنبه در شهر پاریس نشستی را برای بحث و گفت‌وگو درباره قرارداد تبادل اسرا و توقف جنگ در غزه طی سه مرحله برگزار کردند.

از یک سو آمریکا، مصر و قطر رایزنی‌هایی را با رژیم صهیونیستی انجام می‌دهند و از سوی دیگر مصر و قطر با حماس در حال رایزنی هستند تا به توافق دومی برای آزادسازی اسرای صهیونیست از غزه در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی و توقف جنگدر غزه دست یابند.

«جان کربی» سخنگوی شورای تروریستی امنیت ملی آمریکا دوشنبه در گفتگویی با شبکه صهیونیستی - تلویزیونی «ام اس ان بی سی» گفت: مذاکرات برای دستیابی به توافق آزادسازی اسرای صهیونیست بازداشت شده در نوار غزه به یک چارچوب کار که می‌تواند به توافقی نهایی ختم شود، منجر شد.

رژیم صهیونیستی تعداد اسرای موجود در غزه را حدود ۱۳۶ نفر برآورد می‌کند، این در حالی است که دستکم ۸۸۰۰ فلسطینی در زندان‌های این رژیم اسیر هستند.

 

https://www.newslaw.net/شبکه-۱۲-تلویزیون-اسرائیل-توافق-احتمال-تل-آویو-با-با-حماس-شامل-آزادسازی-۳۵-اسرائیلی-در-مقابل-آتش‌بس-۳۵-روزه-است.a288326

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سرنوشت افسر صهیونیست که وعده عکس یادگاری با جسد السنوار را داده بود!+ عکس

ارتش رژیم اشغالگر در بیانیه‌ای از سرنوشت افسری خبر داد که به همسر خود وعده داده بود در کنار جسد رهبر جنبش حماس در نوار غزه عکس یادگاری خواهد گرفت.

 

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم به نقل از الوطن، "یووال نیر" افسر اسرائیلی قبل از رفتن به جنگ فلسطینیان در جنوب نوار غزه، به همسرش گفته بود: "من خان‌یونس را ترک نخواهم کرد مگر اینکه با جسد یحیی السنوار( رهبر حماس) عکس بگیرم. "

ولی ارتش اشغالگر، روز گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد که یووال نیر، افسر ۴۳ ساله ارتش که ۵ فرزند دارد، در درگیری‌های خان‌یونس کشته شده است.

 

https://s8.uupload.ir/files/170687232131321200_g354.jpg

(جهنم  خوش بگذره )

ارتش رژیم صهیونیستی که از حدود ۲ ماه پیش با اعلام ترور رهبران حماس و نابودی این جنبش، حمله زمینی به نوار غزه را آغاز کرد، همچنان معتقد است که یحیی السنوار در جنوب این باریکه مخفی شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ در غزه کشته شدن ۵۶۰ نظامی خود را تایید و اذعان کرده که از آغاز حمله زمینی به غزه هم ۲۲۴ نظامی جان‌شان را از دست داده‌اند. آماری که حتی رسانه‌های عبری نیز آن را تایید نکرده و می‌گویند تعداد واقعی کشته شده‌ها بسیار بیشتر است.

https://fa.alalam.ir/news/6801998/سرنوشت-افسر-صهیونیست-که-وعده-عکس-یادگاری-با-جسد-السنوار-را-داده-ب

  • Like 1
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.