ali_64

تحلیل و پیگیری تحولات اسراییل

Recommended Posts

درگيري و جنگ بده .. براي همه. هيچ فرقي نميكنه كه پيروز جنگ باشي يا بازنده. 1000 تا موشك به كشورت بخوره يا يكي. مهم موندن آثار جنگ تا سالهاي ساله روي اقتصاد و سرمايه گذاري خارجي و جامعه ي يك كشور.
اين واقعا هر كشوري رو داغون ميكنه. خود اسراييل فكر ميكنيد براي چي گزارش كردند كه انگيزه اي براي مهاجرت و زندگي در اونجا نمونده؟ بخاطر اينكه از زماني كه تشكيل شده همش جنگ و جنگ و جنگ داشته... توي اكثرش هم پيروز شده و قدرت نظامي اش هم همتا نداره در منطقه..ولي حتي همون ساكنين اونجا كه بخاطر دفاع از مكتب ارض موعودشون اومدند اونجا كم آوردند.
پس جنگ يك خط ضربدر بزرگ ميكشه روي آينده ي هر كشور.
كشورهاي موفق منطقه رو هم كه نگاه بيندازيد ميبينيد كه به زيركي تونستن در ساليانه سال خودشون رو درگير هيچ جنگي نكنند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ببین داداش این دو تا گاو با هم توافق دارند و میدونن که هیچ کدومشون نمیتونن با ایران درگیر بشن .. ولی اینا همش فیلمه که اینا بازی میکنن.
نه اسراییل و نه آمریکا نمیتونن رو در رو شوند با فرزندان خمینی

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بد بودن جنگ يه بحثه اينكه يه حيوون مثل اسراييل به هويت همه ي كشورا تجاوز كنه و بقيه از آرماناشون دفاع كنن يه بحثه ديگه.
مگه ما ميخوايم الآن اسراييلو بتركونيم؟!
خودشون عجله دارن!!!
البته شما هم راست ميگي ولي بايد يكي افسار اين قاطرو بكشه يا نه؟
ايشاللا آقا كه بياد اينا بايد فكر حيات ننگينشون تو خونشون باشن نه تو خونه ي بقيه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته همه ابن حرف يه غير از بلف سياسي چيز ديگري نيست هر از چندگ اهي ازياين حرف زده ميشه :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]جورزالم پست در تحلیلی فاش کرد:[/align]

[align=center][size=18]پشت پرده سکوت اسرائیل در برابر آزمایش موشکی کره شمالی[/size][/align]

یکی از دلایل سکوت غیر متعارف صهیونیست‌ها در مقابل آزمایش موشکی اخیر کره شمالی این است که سران اين رژيم بر اين باورند که اگر ائتلاف جهاني عليه برنامه موشکي کره شمالي شکست بخورد، خود به خود اين رويكرد پديدار خواهد شد که ائتلاف جهاني در برابر مسأله هسته‌اي ايران نيز شکست خواهد خورد.

سرويس بين‌الملل تابناک ـ اسرائيل که همواره، همگام با دولت‌هاي غربي عليه پيشرفت‌هاي فضايي و نظامي کشور‌هايي همچون ايران و کره شمالي موضع‌گيري مي‌کند، در مورد پرتاب ماهواره کره شمالي سکوت اختيار کرد و بر خلاف رهبران کشور‌هاي غربي موضعي عليه آن در پيش نگرفت.

روزنامه صهيونيستي «جورزالم پست»، با اشاره به اين رفتار متعارض با رويه‌هاي سابق اسرائيل، بر اين باور است که اين رفتار رژيم صهيونيستي به دو دليل عمده که هر دوي آنها نيز به ايران مربوط مي‌شود، قابل تحليل خواهد بود؛ نخست اين‌که سران اين رژيم معتقدند که اگر ائتلاف جهاني عليه برنامه موشکي کره شمالي شکست بخورد، خود به خود اين رويكرد پديدار خواهد شد که ائتلاف جهاني در برابر مسأله هسته‌اي ايران نيز شکست خواهد خورد. علاوه بر اين اگر اسرائيل عليه برنامه موشکي کره شمالي موضع‌گيري کند، ممکن است اين موضع‌گيري باعث فروش سلاح‌هاي پيشرفته اين کشور به ايران و سوريه شود.

البته رژيم صهيونيستي که خود داراي زرادخانه و تکنولوژي هسته‌اي با مصارف نظامي است، همواره از توسعه و پيشرفت ديگر کشور‌ها در امور نظامي و هسته‌اي ابراز نارضايتي كرده و با وارد آوردن اتهام گسترش سلاح‌هاي کشتار جمعي، به مقابله با آنان پرداخته است.

گفتني است، اين تحليل هنگامي به واقعيت نزديکتر مي‌شود که شکست شوراي امنيت در پيش گرفنن موضعي سختگيرانه عليه کره شمالي به خاطر پرتاب اين موشک آشكار شود.

http://www.tabnak.ir/pages/?cid=42428

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]خبرگزاري فارس: رئيس ‌ستاد مشترك ارتش آمريكا با اشاره به اينكه حمله به ايران عواقب سنگين و دردناكي به دنبال خواهد داشت بر ادامه گفت‌وگو‌ها با ايران تاكيد كرد.[/b]

به گزارش فارس، "مايكل مولن " در گفت‌وگو با شبكه تلويزيوني "اي‌بي‌سي " آمريكا نسبت به هرگونه عمليات نظامي عليه ايران هشدار داد و عواقب آن را براي آمريكا وخيم دانست.
وي در عين حال با وخيم دانستن عواقب دستيابي ايران به سلاح هسته‌اي مدعي شد كه ايران به فعاليت‌هاي خود در زمينه توليد سلاح هسته‌اي ادامه مي‌دهد و با نزديك شدن به اين سلاح، يك تا سه سال زمان براي رسيدن به آن زمان نياز دارد.
اين مقام آمريكا در حالي تلاش دارد كه برنامه‌هاي صلح آميز هسته‌اي ايران را نظامي جلوه دهد كه محمد البرادعي مديركل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي بارها در گزارش‌هاي خود بر نبود انحراف در برنامه هسته‌اي صلح‌آميز ايران تاكيد كرده است.
بسياري از مقامات آمريكايي از جمله "رابرت گيتس " وزير دفاع اعلام كرده‌اند كه ايران به سلاح هسته‌اي نزديك نيست.
مولن در سخنان خود افزود كه حمله به تاسيسات هسته‌اي ايران عواقب وخيمي به دنبال خواهد داشت.
وي در ادامه سخنان خود عواقب غير عمد از حمله به ايران را بسيار خطرناك دانست.
رئيس ستاد مشترك ارتش آمريكا بر همين اساس ورود به گفت‌وگو با ايران را بسيار مهم ارزيابي كرد و گفت: به اعتقاد من ما بايد وارد اين موضوع (گفت‌وگوها) شويم و تمام گزينه‌ها را نيز روي ميز داشته باشيم.
از سوي ديگر هفته‌نامه آمريكايي نيوزويك در گزارشي با بررسي سخنان سال‌هاي گذشته مقامات ايران مبني بر عدم تمايل اين كشور براي دستيابي به تسليحات هسته‌اي نوشت كه ايران به دنبال بمب هسته‌اي نيست.
"فريد زكريا " در گزارشي در هفته‌نامه "نيوزويك " نوشت: همه آنچه كه درباره ايران مي‌دانيد اشتباه است يا حداقل پيچيده‌تر از آن است كه شما فكر مي‌كنيد. ايران دوست دارد با برنامه غيرنظامي هسته‌اي به يك قدرت هسته‌اي تبديل شود.
زكريا نوشت: پيگيري راهبرد هسته‌اي غيرنظامي منافع زيادي دارد. ايران بر مبناي قوانين بين المللي باقي خواهد ماند و به سادگي بر حقوق خود تحت معاهده ان‌پي‌تي تاكيد خواهد كرد، موضعي كه از حمايت زيادي در سرتاسر جهان برخوردار است. همين اقدام تحريمهاي جامع عليه ايران را غير ممكن ساخته است.
همچنين "محمد بسيوني " رئيس كميته امور خارجه پارلمان مصر و سفير سابق اين كشور در تل‌آويو نيز با رد هر گونه حمله نظامي به ايران گفت: ايران هرگز لقمه آساني براي اسرائيل و ديگر قدرتها نخواهد بود.
وي احتمال اقدام رژيم صهيونيستي براي حمله به ايران را بعيد دانست و گفت: ايران، عراق نيست بلكه از استحكامات بزرگ و گسترده و سلاح‌هاي مختلف برخوردار است.
بسيوني افزود: استراتژي اسرائيل محروم نگه داشتن هر كشور عربي و اسلامي از دستيابي به فنآوري هسته است.
سفير سابق مصر در تل آويو تصريح كرد: اگر اسرائيل قادر به حمله به ايران بود، لحظه‌اي درنگ نمي‌كرد. ايران يك كشور قدرتمند است و هرگز براي اسرائيل و يا هر قدرت ديگري لقمه‌اي آسان نخواهد بود.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8803040024

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شبكه تلويزيوني الجديد لبنان اعلام كرد
زمان حمله آينده اسرائيل به لبنان به پيش‌بيني سيد حسن نصرالله

خبرگزاري فارس: تلويزيون الجديد اعلام كرد كه دبيركل حزب‌الله لبنان در يك نشست خصوصي زمان تجاوز جديد رژيم صهيونيستي به خاك لبنان را پيش‌بيني كرده است.

به گزارش فارس، تلويزيون لبناني الجديد به نقل از سيد حسن نصرالله دبيركل حزب الله لبنان با تاكيد بر اينكه اسرائيل همسايگان خود را راحت نخواهد گذاشت پيش بيني كرد كه اين رژيم در فاصله زماني ميان آخر سال جاري ميلادي تا بهار سال آينده به لبنان حمله كند.
نصرالله كه در نشستي خصوصي در جمع تعدادي از لبناني‌هاي مقيم غرب سخن مي‌گفت به مردم پيشنهاد كرد كه تابستان راحت و‌ آرامي را پشت سر بگذارند و نگراني در اين فاصله زماني نداشته باشند.
دبيركل حزب‌الله لبنان در اين سخنان از معادله جديدي در جنگ لبنان با رژيم صهيونيستي خبر داد و گفت كه حتي اگر ناحيه جنوبي بيروت نيز موشك باران شود، حزب‌الله تل‌آويو را هدف قرار مي‌دهد و اينگونه نيست كه در صورت موشك باران بيروت، تل‌آويو موشك‌باران شود.
الجديد اعلام كرد كه وي با اشاره به مراحل انتخابات در لبنان تصريح كرد: انتخابات چيزي نيست كه در آن يك ميليارد و 200 ميليون دلار هزينه شود، اما هر چه باشد ما نتيجه را مي‌پذيريم.
دبيركل حزب‌الله لبنان تاكيد كرد كه اين حزب هيچ فعاليت امنيتي در خارج از كشور نخواهد داشت.
نصرالله در سخنراني اخير خود نيز از وجود زمزمه‌هايي درباره جنگ جديد عليه لبنان خبر داده و گفت: هم‌اكنون سخناني درباره جنگ جديدي عليه لبنان مي‌شنويم. تهديدات اسرائيل روز به روز افزايش مي‌يابد.
وي ادامه داد: آنها از جنگ جديدي عليه مقاومت سخن مي‌گويند كه در آن تمامي لبنان هدف قرار مي‌گيرد تا بر همه چيز اين ملت و خاك آن سيطره يابند، آنها همچنين مي‌خواهند با اين جنگ فلسطيني‌هاي باقيمانده در سرزمين‌هاي اشغالي را به مهاجرت اجباري از خاك و سرزمين خود وادارند.
روزنامه "الديار " لبنان به نقل از منابع آگاه اعلام كرد كه رژيم صهيونيستي در حال تقويت پنج گروه و نهادهاي نظامي خود كه در سراسر مرزهاي لبنان آن را مستقر كرده، است و عمليات‌ اطلاعاتي خود را نيز در اين مناطق افزايش داده است.
اين منابع ديپلماتيك فاش كردند كه اسرائيل نقشه‌هايي را براي حمله به لبنان كشيده است، حمله گسترده‌ مورد نظر همانند چيزي است كه در سال 1982 اتفاق افتاد و هدف از آن اخراج حزب‌الله از جنوب لبنان و كوچ اجباري 700 هزار شيعه از اين منطقه است.
اين منابع اشاره كردند كه اسرائيل مي‌خواهد در جنگي كه پيش‌بيني مي‌كند بين دو تا سه ماه به طول انجامد، زيربناها، مراكز ارتش و انبارهاي سلاح حزب‌الله را مورد هدف قرار دهد.


منبع : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8805040061[size=18][/size][color=darkblue][/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

پیش بینی نصرالله به نظر میرسه صحیح هست و این جنگی سخت و طاقت فرسا و کاملا نابرابر خواهد بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اسرائیل به لبنان حمله نمیکنه.این پیش بینی اشتباهه.
هدف بعدی و جنگ بعدی اگه دربگیره با ایران خواهد بود.اسرائیل برای نبرد با ما داره تمرین و مانور میده و هرگز توان و تجهیزات و وفت و نیروهاشو بیخود تلف نمیکنه.لبنان بیخ گوششه و هروقت دلش خواست... اما ما داریم به سرعت به سمت هسته ای شدن میریم و بزرگترین زنگ خطر برای موجودیت مجهول رژیم صهیونیستی است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مسعود جان همین طوری که نمیشه بیایم و یه سری حرف بگیم! اینکه اشتباه گفته باشه یا هدف اسرائیل باشه اینا مسائلی نیست که در یک جمله بیان بشن! اگر نظر شما این هست مایلم توضیحات کاملتری ارایه کنید.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام خدمت همه دوستان گرامي
با توجه به موقعيت كشور لبنان و اينكه حزب الله از حالت يك جنبش صرفا مبارز خارج شده و نمايندگاني در دولت و مجلس لبنان دارد بعيد است در صورت حمله اسراپيل به ايران به صورت مستقيم با اسراپيل وارد جنگ شود در واقع تازماني كه سرزمين لبنان در اشغال رژيم غاصب بود و اسراي لبناني در زندانهاي اين رژيم زنداني بودند شيوه تهاجمي مقاومت توجيه داشت اما هم اكنون با توجه به تغييرات پيش آمده در وضعيت منطقه هر حركت مقاومت بايد حساب شده باشد . همانطور كه امروز در ايران برخي كمك به كشورهايي نظير لبنان و فلسطين را زير سپوال مي برند در آن كشورها نيز كساني هستند كه كمك حزب الله به ايران را زير سپوال مي برند و آنها را دست نشانده ايران در منطقه مي دانند . اما مسپله اصلي اين است كه اسراپيل در حال حاضر تا نگراني امنيتي خود را رفع نكند و به عبارت بهتر اطمينان خاطر ساكنان سرزمينهاي اشغالي را در خصوص پيروزي كم تلفات در چنين جنگي فراهم نكند دست به حمله نخواهد زد و چون فعلا اين كار را نمي تواند انجام دهد به قول معروف به مرگ مي گيرد كه به تب راضي كند . با اين مانورها و احتمال حمله دادنها مي خواهد گروه 5+1 را ترغيب به تحريم بيشتر ايران كند موضوعي كه مدتي است همپيمانانش در انجام آن شل شده اند و ميل چنداني به آن ندارند . آخرين آزمايش ضد موشك اسراپيل هم طبق خبرها شكست خورده و خود رسانه هاي اسراپيلي هم از آن انتقاد كرده اند . چيزي كه اسراپيل پيش از حمله به ايران نياز دارد يك پيروزي حتي كوچك است كه اعتبار نظامي از دست رفته اش را باز گرداند . اما تجربه نشان داده لبنان در حال حاضر لقمه راحتي نخواهد بود و حمله مجدد به آن با احتساب تجربه جنگ قبل كم تلفات براي اسراپيل نخواهد بود. بنابر اين گمان مي كنم بايد منتظر جنگ ديگري قبل از جنگ با حزب الله باشيم .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
داداش سعید انشا الله امشب مفصل مینویسم در این مورد که چرا به لبنان حمله ای جدید نخواهد شد و ما فعلا در تیررس هستیم..

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با تشكر از جناب زد كه به نكات بسيار مهمي اشاره فرمودن، از ايشون اجازه مي‌خوام كه بنده هم عرايضي رو ارائه كنم.

اين حرف، درست هست كه در حال حاضر، حزب‌الله به دليل كاملاً محكمي براي حمله به اسرائيل نياز داره و صرف اينكه به ايران حمله شده، دليل بر دخالت نظامي حزب‌الله در مسئله نمي‌تونه باشه.

اما يه نكته رو در نظر نگيرين. هيچ كشوري، اينقدر احمق نيست كه بر پايه‌ي معادلات ديپلماتيك، بخواد يك حركت نظامي بزرگ رو انجام بده.
بطور مثال، اگه امروز ما بخوايم به اسرائيل، حمله‌ي نظامي كنيم، به نظر شما غرب و امريكا ساكت مي‌نشينن و ما رو تماشا مي‌كنن؛ چون دليلي براي ورود مستقيم به درگيري ندارن؟ مي‌شه گفت كاملاً محاله. چرا كه اصلاً موجوديت اين رژيم، بسته به حمايت غرب هست و بالعكس.
اين مسئله، به هيچ‌وجه از نظر مسئولان تل‌آويو نيز پنهان نمي‌مونه!
شايد در حد ديپلماتيك، نظر به اين بتوان داشت كه حزب‌الله لبنان، كاري انجام نمي‌ده. ولي دو مسئله رو نبايد فراموش كرد :

1- حزب‌الله ايران، توسط كشور ايران و به پيشنهاد حافظ اسد، رئيس جمهور فقيد سوريه و در اوان جنگ اسرائيل با اين كشور در سال 1982، پايه‌ريزي شد و هسته‌ي اوليه‌ي اون، توسط كشور عزيزمون آموزش ديده شد! بماند از كمك‌هاي سالانه‌اي كه ايران بهش داره و كاملاً هم منطقي هست و اصولاً به كمك همين نهاد چريكي ساده، جبهه‌هاي جنگ با اسرائيل از مرز خودمون، به مرز اسرائيل تغيير مكان داد.
حزب‌الله هم به خوبي آگاه هست كه موجوديتش، به ايران وابسته‌اس و اگه اسرائيل امروز ايران رو بكوبه، فرداي روز، مسلماً در نابودي حزب‌الله ترديدي نخواهد كرد! بخصوص اينكه در هر جنگي، مهمترين اصل، لجستيك و پشتيباني هست كه درصورتي كه ايران بخوره، در حقيقت عقبه‌ي جبهه‌ي حزب‌الله نابود شده و هرچقدر هم كه رشادت به خرج بدن، بالاخره مهمات و تجهيزاتشون تموم مي‌شه و كاري از دستشون ساخته نخواهد بود.
پس درصورت وقوع جنگ، مسلماً حداقل يك بهانه‌ي ساده دست و پا خواهد كرد كه با درگير شدن با اسرائيل و ايجاد جبهه‌ي دوم، تمركز كافي رو از رژيم تل‌آويو بگيره و عملاً به جنگ اصلي خاتمه بده. چرا كه خود اسرائيل هم مي‌دونه كه نمي‌تونه در آن واحد، با دو دشمن قدرتمند و البته با دو سبك كاملاً متفاوت بجنگه.

2- اسرائيل، هيچ‌وقت آنقدر بي‌گدار به آب نمي‌زنه كه بخواد بدون اينكه از خودش مطمئن باشه، به ايران حمله كنه. مسلماً هم اونقدر احمق نيست كه بخواد فرض رو بر اين بذاره كه حزب‌الله كاري به كارش نخواهد داشت و اگه اينطور فكر كنه، عملاً جنگ رو باخته. وجود حزب‌الله در مرز با اسرائيل، به معني اين هست كه براي كوبيدن اين كشور، نيازي به موشك سجيل و شهاب نيست و حتي با كاتيوشا هم مي‌توان به نيابت از ايران، قلب اسرائيل رو مورد هدف قرار داد. پس هيچ‌وقت اين كشور، چنين ريسك بزرگي رو انجام نمي‌ده كه بدون اطمينان از جبهه‌ي حزب‌الله، بخواد به ايران عزيزمون حمله‌اي، حتي كوتاه داشته باشه.

قبلاً هم در اين زمينه، عرض كردم. باز هم عرض مي‌كنم.

نشانه‌هاي جنگ اسرائيل با ايران، دو چيز هست :
1- معين شدن تكليف سوريه.
2- معين شدن تكليف حزب‌الله.

هر وقت شما ديدين كه با سوريه، به توافق نهايي رسيد و پشت بند اون، حزب‌الله رو اونقدر تضعيف كرد كه عملاً توان نظامي قابل توجهي نداشته باشه، خود رو براي نبرد با اسرائيل آماده بفرمايين. در غير اينصورت، مطمئن باشين كه هر صحبت ديگه‌اي در راستاي تهاجم نظامي به ايران، تنها مقاصد سياسي رو دنبال خواهد كرد.

اما پيش‌بيني اين سيد بزرگوار، تقريباً كاملاً صحيح هست. اين جنگ، مي‌بايست پارسال انجام مي‌گرفت كه در پيش‌بيني‌هاي بنده (كه البته تنها مربوط به خودم نبوده)، در سال گذشته و در تاپيك‌هاي مرتبط نيز قابل مشاهده هست. حتي بعدها دلايل عدم وقوع اين جنگ رو هم عنوان كردم و اين رو هم ذكر كردم كه به احتمال زياد، درصورتي كه شرايط به همين نحو پيش بره، اين جنگ تا سال آينده انجام خواهد گرفت؛ اينبار نه يك حمله‌ي عادي نظامي، بلكه يه حمله‌ي تمام عيار نظامي رو شاهد خواهيم بود كه دامنه‌ي آن، بسيار وسيع‌تر خواهد بود.

اگه نياز به تكرار مسائل پارسال در اين تاپيك بود، بنده در خدمتم.

ولي اميدوارم با درايت مسئولين حزب‌الله، يا اين جنگ مجدداً به تعويق بيافته و يا اينكه با پيش‌دستي و به جلو انداختن نقشه‌ي حمله (كاري كه در سال 2006 انجام داد و به بهترين نحو ممكن، دست اسرائيل رو تو پوست گردو گذاشت!)، حداقل از نتايج ويرانگر اين جنگ، تا ميزان قابل توجهي بكاهن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اگه نياز به تكرار مسائل پارسال در اين تاپيك بود، بنده در خدمتم. [/quote]

مصطفی جان بگو تا فیض ببریم!!
منظورت همون قضیه ی تابستان داغه؟!؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.