امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

تاكنون دو كشور (نامشخص) آسيايي قصد خود را براي خريد سيستم ضد راكت 'گنبد آهنين' اعلام داشته اند. سيستم ضد راكت گنبد آسمان جهت مقابله با راكت هاي توپخانه اي كوتاه برد طراحي شده است. اين در حالي است كه آمريكا نيز از علاقمندي خود براي بكارگيري احتمالي اين سيستم در افغانستان پرده برداشته است. در اوايل ماه جاري ، Rafael ،‌آزمايش موفقيت آميزي از سيستم گنبد آهنين داشته كه در طي آن مهماتي از انواع مختلف شليك شدند و طي آن سيستم گنبد آهنين موفق به انهدام راكتهاي شليك شده شد و از انهدام راكت هائي كه در 'خط سير خطر' نبودند صرف نظر كرد.

[align=center]yourfile%7E3.jpg

yourfile1.jpg

Both images © Rafael[/align]



سيستم گنبد آهنين همچنين توانائي مقابله با مهمات توپخانه اي و انهدام سر جنگي هدف خارج از منطقه دفاعي را داراست. اين سيستم جهت محافظت از تهديدات صورت گرفته از سوي نوار غزه و لبنان و جلوگيري از خسارات جانبي طراحي شده و شامل رادار رهگيري، واحد كنترل سلاح و مديريت نبرد و يك واحد شليك موشك ميباشد. هر كلاهك جنگي اين سيستم قادر است تا راكت هاي شليك شده را تا 70 كيلومتري منهدم نمايد. نيروي هوائي اسرائيل تا اواسط سال جديد اولين واحد سيستم گنبد آهنين را دريافت خواهد كرد.


ژانويه 2010فلايت اينترنشنال
شهرياراز سنترال كلابز

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خووووووووووب فقط همینو کم داشتیم تو این اوضاعه قاراش میش
دیگه فقط مونده بود همون 4 تا راکتم به شهرک ها نرسه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با توجه به تصویر بیشتر بدرد دفاع در برابر موشک های ضد تانک می خوره تا حملات توپخانه ای! البته فکر نمی کنم در برابر سیستم های نظیر جاولین شانسی داشته باشه!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پول هدر دادنه دوستان زیاد گول تبلیغات رو نخورید سیستم های اینچنینی بیشتر برای پز دادن خوبه این گونه سیستم ها راحت به وسیله اخلاگرها چف از کار میفته فقط کافیه قبل از شلیک ده تایی دوتا راکت با سر جنگی پر از ضایعات ریز آلومینیوم با فیوز زماندار روی نقطه مورد نظر منفجر کنی بعد از چند ثانیه راکت های اصلی رو شلیک کنی تا دخلش رو بیاری :mrgreen: باور ندارید از دوستان اهل فن بپرسید فقط کمی محاسبات ریاضی دقیقی می خواد که اونم الحمد الله حله :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به فرض برخورداری از دقت قابل اطمینان این سیستم با مشکل قدرت درگیری روبروست و جز توان درگیری با چند هدف در بازه زمانی مشخص (کشف تا انهدام) در برابر انبوهی از حمله راکتی و توپخانه ای کارایی ندارد. به عبارتی دیگر این سیستم برای مقابله با حملات سبک گروههای چریکی مانند طالبان مناسب است تا بکارگیری در نبرد واقعی. در خصوص حزب الله نیز این گروه توان شلیک تا هزار راکت در روز را براحتی دارد و از این تعداد انهدام چند درصد در هر حمله نقش بسزایی در کاهش بعد روانی حمله و جلوگیری از خسارات مادی وارده نخواهد داشت.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اصولا اين سيستم فقط به درد مقابله با گروه هاي چريكي ميخوره چون در جنگ كلاسيك كه مثلا يك راكت انداز 40 تا راكت رو در عرض چند ثانيه شليك ميكنه اين سيستم قطعا نميتونه همشون رو شناسايي كنه چه برسه به اينكه بخواهد باهاشون درگير هم بشه!
راستي ضد گلوله هاي خمپاره هم ميتونه فعايت كنه؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این پروژه هم مثل پروژه Iron Fist هست. ولی Iron Fist برای مقابله با ضد تانک و این هم برای مقابله با راکت. البته همونطور که دوستان هم گفتند نمیشه تمام راکت ها رو خنثی کرد. ولی به هرحال تا حدودی جلوی حملات متمرکز رو میشه با اینها گرفت.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان من اطلاعات خوبی در مورد سپر دفاع موشکی و ... ندارم اما شنیدم گاهی بهدلیل خطاهای نا چیز اتفاقات وحشتناکی می افته و یا یک سیستم کاملا نا کار آمد می شه ؟ درسته ؟
حالا سوال من اینه که آیا می شه در دفاع موشکی از خاصیت دافعه و جاذبه ی مغناطیسی و یا الکتریکی استفاده کارد ؟
ببخشید اگر خیلی سوال ابتدایی هستش اما مدت هاست که فکر من رو مشغول کرده.
موفق باشید.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
رژيم صهيونيستي با وجود در اختيار داشتن سيستم ضدموشكي پاتريوت، تا قبل از بکارگیری این سامانه جدید فاقد فن آوري خاص انهدام راكت ها در آسمان قبل از اصابت آن به خاك اسراييل بود.راه حل مقابله با راکتها برای سامانه های پدافندی بسیار مشکل است. چون با توجه به تعدد پرتاب از مناطق متنوع و همچنین فاصله کوتاه زمانی بین زمان شلیک و برخورد،رهگیری این راکتها را برای انهدام با مشکل مواجه می کند.

موشك داراي ساز و كار هدايت كننده از قبيل ليزري، راديويي، تلويزيوني و... است و درگیری با آن ساده تر است ولي راكت اين طور نيست. بلكه راكت عمدتاً لوله اي استوانه اي شكل است كه يك سر جنگي انفجاري حمل مي كند و توسط نوعي سيستم رانش كه با سوخت جامد كار مي كند قوه محركه خود را به دست مي آورد و قاعدتاً دارای برد کم،قدرت تخریب پایین و یا دقت برخورد ضعیف هستند.

بنابراین سیستم آزمایش شده یا دارای تکنولوژی بسیار بالایی است که آن را قادر به درگیری با راکتها می کند یا اینکه طرحی تبلیغاتی برای ایجاد آرامش و کاهش ترس مردم از راکتهای حماس است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]به فرض برخورداری از دقت قابل اطمینان این سیستم با مشکل قدرت درگیری روبروست و جز توان درگیری با چند هدف در بازه زمانی مشخص (کشف تا انهدام) در برابر انبوهی از حمله راکتی و توپخانه ای کارایی ندارد. به عبارتی دیگر این سیستم برای مقابله با حملات سبک گروههای چریکی مانند طالبان مناسب است تا بکارگیری در نبرد واقعی. در خصوص حزب الله نیز این گروه توان شلیک تا هزار راکت در روز را براحتی دارد و از این تعداد انهدام چند درصد در هر حمله نقش بسزایی در کاهش بعد روانی حمله و جلوگیری از خسارات مادی وارده نخواهد داشت.[/quote]
البته همونطور که در متن اومده به این سیستم یک مسیر می دهند که اگر راکت یا سرجنگی به اون مسیر وارد بشه ضد موشک وارد عمل میشه ... موشکها و راکتهای حماس و حزب الله هم راکت های دقیقی نیستند من چند فیلم از حمله های راکتی و موشکی می دیدم شاید از هر 20 تا 2 تا هم به شهر یا محل های حساس نمی خورد و این کار رو برای اسرائیل راحت تر می کنه چون اسرائیل مسیر خطرناک راکت رو به سمت شهر ها یا محل تجمع ادواتش به سیستم ضد موشکی می شناسونه و با توجه به کمیت کم راکت ها و توپهایی که در این مسیر قرار می گیرند می تونه خیالش تا در صد زیادی راحت باشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من هم با ziarratt عزیز موافقم احتیاج نیست که هر چی راکت میاد با اونها درگیر بشی فقط نقاط حساس رو با این سیستم پدافند پوشش میدن
بعد هم باید نظر قطعی رو درباره اون وقتی در یه جنگ واقعی از اون استفاده شد داد
به هر ترتیب به نظر من هنوز زود که تائید یا رد کنیم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تا حدودی درست هست زیارت جان اما برای مناطق مهم مثل پایگاههای نظامی وگرنه هنگام شلیک به شهرها به علت مساحت زیاد هر شهر حتی با خطای زیاد راکتها به نقاط مختلف شهر اصابت میکنند و در این زمان انهدام چند راکت مانع از خسارات جانی و مادی و روانی نمیشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام ...

[quote]بنابراین سیستم آزمایش شده یا دارای تکنولوژی بسیار بالایی است که آن را قادر به درگیری با راکتها می کند یا اینکه طرحی تبلیغاتی برای ایجاد آرامش و کاهش ترس مردم از راکتهای حماس است.[/quote]

سیستم ضد موشک پاتریوت بردی معادل 20 کیلومتر داره و موشکی بزرگتر از این یکی ! ...
پس این برد 70 کیلومتر نمیتونه صحیح باشه ...

اون کلاهکی که توی تصویر هست در حد یک خمپاره به نظر میرسه که در محدوده موشک زیر 1 یا 2 کیلومتر میتونه فیلم برداری شده باشه ! نهایتا 4 کیلومتر ! مگر این که مکان اصابت از قبل مشخص بوده شده باشه که فیلم بردار در اون منطقه منتظر برخورد بوده ! ..

پس این دقت در برد بالا شک بر انگیز میشه ! ...

حالا یه مسئله دیگه اینکه برای زدن موشک های کاتیوشا که 40 عدد کم یا بیشتر با هم و به ترتیب فاصله دار شلیک میشن چه باید کرد !؟؟ دست کم همین تعدادموشک باید شلیک بشه ...

نکته دیگر اینکه فاصله کشف و شلیک به سمت موشک بعدی ! و یا انبوه موشکهای بعدی چی میشه ؟

و خیلی سوالات دیگه که حوصله ندارم ذکر کنم مثلا : رادار اگر روی موشک باشه موشک باید خیلی بزرگ بشه که نیست ! پس باید از مرکز کنترل بشه کنترل از مرکز و محاسبه سهمی نا همگون موشکهای فلسطینی و یا کاتیوشا هایی که سوختشون تموم شده و معلوم نیست با چه چرخش هایی روی هدف وارد میشن چطور انجام میشه و و و .....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اسراییل در روز چهارشنبه ( 1 سپتامبر) اعلام کرد که سومین واحد سیستم دفاع ضد راکتی گنبد آهنین را در منطقه ای در جنوب شهر اشدود که مورد هدف راکتهایی از سوی غزه بود مستقر کرده است.

در همین زمینه ایهود باراک اظهار داشت :" نصب سومین واحد ضد راکتی گنبد آهنین در راستای اجرای برنامه فوری که چندید هفته پیش اعلام گشته و راه حلی مناسب برای محافظت از ساکنان اسراییلی در برابر موشکها و راکتهاست"

http://www.defencetalk.com/wp-content/uploads/2011/04/iron-dome-anti-rocket-system.jpg


اسراییل اولین واحد از این سیستم چند میلیون دلاری را در 27 مارچ در خارج از شهر بیرشوا نصب کرده بود.در تاریخ 4 اوریل نیز واحد دیگری در جنوب شهر اشکلون مستقر گشت.
این سیستم برای دفاع در برابر راکتهای شلیک شده در برد 4 تا 70 کیلومتر است و بخشی از برنامه بلند پروازانه اسرائیل برایمحافظت از شهرها و شهرکهای خود است.

http://www.defencetalk.com/israel-installs-third-iron-dome-battery-36724/

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.