امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

خب به هر حال فعللا تنها جنگنده نسل 5 (واقعي!!!) همين F22 است. . قدرت اول جنگنده هاي حال حاضر دنيا. نمي دونم آمريكا از اين جنگنده ها به اسراييلم داده يا نه؟ اگه داده باشه كه خيلي بد ميشه :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
واقعا این جنگنده هیچ راهی برای جنگنده های دیگر نمی گذاره تا بتونند اون رو شکست بدن به نظر من تنها ایراد این جنگنده حمل فقط دو تن مهمات است که باعث میشه در حمله به اهداف زمینی زیاد قابلیت صدمه زدن به اهداف رو نداشته باشه اون هم به علت اینکه باید تسلیحات رو در بدنه خودش حمل کنه به نظر من بعد از اف 14 که به یک افسانه در تاریخ هوانبردی شد اف 22 هم چنین قابلیتی رو داشته باشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

البته من فكر مي كنم در باره اين جنگنده هم زيادي اغراق شده و عملا كارايي مورد نظر رو نداره.وگرنه تا الان بايد به طور كامل جايگزين f-15 شده بود. :| :| :lol:

درسته .اما فكر كنم قيمت هم بي تاثير نبوده

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نقل از سايت همدمي:یک روزنامه چاپ اورشلیم امروز (جمعه 14 مارس 2008 ) نوشت: اسرائیل برای مقابله با تهدیدهای اتمی جمهوری اسلامی ایران می کوشد یکی از پیشرفته ترین انواع هواپیماهای نظامی آمریکا را به نام اف-22 خریداری کند- ولی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با این تقاضا مخالف است و آن را رد کرده است. روزنامه جروزالم پست از قول منابع آگاه نوشت: قراراست پینحاس بوریس مدیر کل وزارت دفاع اسرائیل هفته آینده رهسپار واشنگتن شود تا مقامات آمریکائی را متقاعد سازد که با توجه به آنچه خطرات اتمی ایران و تهدیدهائی که از جانب آن کشور علیه اسرائیل شنیده می شود خوانده، ضروری است که اسرائیل بتواند بهتر از خود دفاع کند. ایالات متحده تا کنون هواپیماهای اف-22 را به هیچ کشور خارجی نفروخته است. اسرائیل می گوید که فروش بمب های هوشمند ساخت آمریکا به دولت عربستان سعودی یکی دیگر از عللی است که ایجاب می کند اسرائیل توان دفاعی کوبنده تری داشته باشد. اسرائیل پیشتر نوع دیگری از هواپیماهای جنگی آمریکائی را به نام اف-35 خریداری کرده که تحویل آن از پنج سال دیگر (2013 ) آغاز خواهد شد و بنابراین اسرائیلیان هنوز امید دارند که بتوانند ایالات متحده را برای فروش جنگنده های اف-22 نیز متقاعد کنند. نیروی هوائی ایالات متحده از دو سال پیش به این نوع هواپیما مجهز گردیده- ولی آمریکا هنوز حاضر نشده آن را به کشورهای دیگر بفروشد. کنگره آمریکا با تصویب قانونی فروش آن را ممنوع ساخته است. پینحاس بوریس در دیدار چند روزه خود از واشنگتن درباره چند پروژه امنیتی دیگر و از جمله بهنیه سازی و تکمیل موشک ضد موشک "ختس" (پیکان) با مقامات آمریکائی گفتگو خواهد کرد. ضد موشک "ختس" که توسط دانشمندان اسرائیلی طراحی و ساخته شده به هدف رهگیری و نابود کردن موشکهای دشمن است که بخشی از بودجه آن را دولت ایالات متحده تامین کرده است. این ضد موشک قادر است موشکهای شهاب حکومت ایران را که ممکن است به سوی اسرائیل شلیک شود پیش از رسیدن به خاک اسرائیل رهیابی و متلاشی کند. چندی پیش ضد موشک ختس-2 با موفقیت آزمایش شد و اکنون اسرائیل به ایالات متحده پیشنهاد کرده که سیستم ضد موشکی ختس بهینه شود و بتواند با سرعت بیشتر عمل کرده و موشکهائی را نیز که در ارتفاعات بالاتر پرواز می کنند هدف قرار دهد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فكر نمي كنم كه آمريكا تن به همچنين قراردادي بده، اسراييل، اف-22 خيلي فاجعه بار ميشه... نه آمريكا هرگز اين كار رو نمي كنه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين قده سرطاني داره خودشو از درون قوي مي كنه و بعد شروع ميكنه به پخش شدن. اميدوارم قبل از اينكه دير بشه سر و ته اين صهيونيست ها هم بياد و به ياري خدا از صفحه روزگار محو بشن. :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]براي اولين بار : پرتاب بمب SDB از F-22 در سرعت مافوق صوت [/align]

[align=center]تصویر[/align]
[align=center]عکسی جالب از پرتاب بمب SDB در حالت مافوق صوت[/align]


17 جولای 2008- پایگاه هوائی ادواردز- کالیفرنیا:

در تاریخ 11 جولای- نیروی هوائی آمریکا موفق شد برای اولین بار آزمایش موفقیت آمیز پرتاب بمب GBU-39 را در سرعت مافوق صوت از F-22 Raptor به انجام برساند. این آزمون در راستای تستهای جدا شدن بمب از بدنه برای توسعه قابلیتهای بمباران F-22 صورت پذیرفت. SDB بمبهای به وزن 250 پاوند و در ردیف مهمات هدایت شونده دقیق میباشند که قابلیت نابود سازی اهداف با اولیت انهدام در حالتهای ثابت و متحرک در حالت دورایستا را دارند.

SDB برای اولین بار است که از یک هواپیما در سرعت مافوق صوت پرتاب میشود. پرتاب موفقیت آمیز SDB در سرعت مافوق صوت قابیلت F-22 را به نحو چشمگیری در بمبارانهای زمینی و ماموریتهای هوا به هوا افزایش خواهد داد. قبل از این پرتاب- متخصصین نیروی هوائی آمریکا آزمایشات متعدد زمینی را بر روی F-22 انجام داده بودند تا مطمئن شوند آیا F-22 قادر به حمل SDB خواهد بود یا خیر . از جمله این آزمونها تستهاس متعدد ارتعاش بود.

قبل از پرتاب در سرعت مافوق صوت - نیروی هوائی آمریکا در سرعت 0.8 ماخ این آزمایش را آغاز کرده بود. در حال حاضر F-15E Strike Eagle تنها هواپیمای ایست که توانائی حمل مهمات SDB را دارد. باید در نظر داشت که F-22 قادر به حمل 2 بمب 1000 پاوندی JDAM در ماموریتهای ضربتی بین المللی میباشد در حالیکه به علت کوچک بودن ابعاد بمبهای SDB جنگنده F-22 میتواند در یک زمان مهمات بیشتری را حمل نماید. نیروی هوائی آمریکا در حال بررسی حمل هشت بمب SDB بر روی F-22 میباشد. این بدان معنی است که در یک زمان میتواند به هشت هدف حمله ور شود.

[align=center]تصویر[/align]
[align=center]F-22 در حال پرواز مافوق صوت جهت تست پرتاب بمب SDB[/align]


جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد بمبهای SDB و JDAM به تاپیکهای زیر مراجعه نمائید:

بمبهای جدید نیروی هوائی آمریکا SDB: افزایش برد- کاهش خسارات جانبی

مهمات تهاجم مستقيم مشترك- JDAM

منبع: http://www.centralclubs.com






عکسها به گالری سایت انتقال یافتند

Babakim1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ضمن خوش آمدگويي به شهريار عزيز و تشكر از ارسال اين مطلب خوب :!: F-22 در آينده نزديك در منطقه ما مستقر خواهد شد و در صورت ايجاد تنش بين ايران و آمريكا مقابله با آن بسيار مشكل است.و با توجه به آزمايشات پرتاب موشك و انواع بمب خطرات بالقوه آن بالفعل شده و آماده نبرد مي گردد. تقويت سيستم هاي پدافندي جديد و مدرن براي مقابله با اين نوع هواپيما ضروريست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ضمن خوش آمدگويي به شهريار عزيز و تشكر از ارسال اين مطلب خوب :!:

F-22 در آينده نزديك در منطقه ما مستقر خواهد شد و در صورت ايجاد تنش بين ايران و آمريكا مقابله با آن بسيار مشكل است.و با توجه به آزمايشات پرتاب موشك و انواع بمب خطرات بالقوه آن بالفعل شده و آماده نبرد مي گردد.

تقويت سيستم هاي پدافندي جديد و مدرن براي مقابله با اين نوع هواپيما ضروريست.

حامد جان من در يه مقاله اي خوندم كه يه اسكاتران اف22 در منطقه ي ما مستقر هستش
در يه مقاله اي خوندم كه اف 22 در مخازن داخلي15000كيلوگرم ودر روي با ها 4500 كيلوگرم مي تونه بمب حمل كنه واقعا هواپيماي خطر ناكي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اف 22 با توجه به قابلیت حمل موشک در بدنه و پنهان باعث ترس در همسازان هواپیما شده ( روسیه ) . اف 22 از سیستم راداری KOL 12 یعنی سیستمی که 34 هدف را ردیابی و 12 تای آنها را منهدم می کند . پروِژه اف 22 در سال 1976 راه اندازی شد که تقریبا اون رو با میگ 31 مقایسه می کردند . یکی از دوستان ما در نیروی هوایی آمریکا میگه که در زمان شاه قرار بود بعد از پروژه تعدادی اف 22 به ایران تحویل داده بشه . ولی به نظر من مطمئنا به ایران تحویل داده نمی شد .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نقش بمب افكن براي F-22 براي حريف هاي رودروي آن(پدافندهاي مستقر در اهداف) بسيار خطرناك است :!:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این جنگنده عملا طرح شکست خورده ای محسوب می شه فقط به خاطر یک سری ملاحظات سرپا نگه داشته شده...
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط hosseingmn
      میگ-31 نوع ارتقا یافته و جایگزین میگ-25 میباشد که در زمان خود بی رقیب بود و اکنون جای خود را به پسرش داده است. بی شک میگ-31 پرقدرتمندترین رهگیر روسیه و در کل جهان میباشد که توانایی رهگیری همزمان چندین جنگنده مهاجم را دارا میباشد و نیز اولین جنگنده عملیاتی شوروی با توانایی نگاه به پایین و شلیک به پایین میباشد. این جنگنده از راداری بسیار قوی با نام Zaslon بهره میبرد که به فاکس هوند این امکان را میدهد تا همزمان به 4 (در مدلهای اولیه) هدف حمله کند و نیز دیگر جنگنده های دشمن را تحت کنترل داشته باشد! طبق نظر بعضی کارشناسان این رادار قویترین و بهترین رادار جهان میباشد که حتی میتواند استیلت را هم شناسایی کند! از نظر سیستم رانش نیز میگ-31 از دو موتور توربوجت با پس سوز D-30F6 بهره میبرد که هر کدام تراستی برابر 93KN تولید مینمایند و با آنها فاکس هوند سرعتی برابر با 3 برابر صوت پیدا میکند! طراحی و شکل ظاهری میگ-31 بسیار شبیه به میگ-25 میباشد و دقیقا مانند آن دارای 2 جایگاه تسلیحات در زیر هر بال و یکی در انتهای بال به اضافه 4 جایگاه در زیر بدنه هواپیما میباشد. در دهه 1990 با توجه به قدرتمندتر شدن جنگنده های غربی روسیه فاکس هوند های خود را ارتقا داد که تواناییهای میگ-31 بسیار بهتر و بیشتر از قبل شد که امروزه این مدل با نام MiG-31BM شناخته میشود. MiG-31BM دارای آیونیکی بسیار قویتر از نسلهای قبلی خود میباشد و میتواند به راحتی با اهداف هوایی یا زمینی درگیر شود. و نیز به واسطه رادار پرقدرت خود میتواند همزمان 24 جنگنده دشمن را شناسایی کرده و با 6 تا از آنها درگیر شود! این رادار جدید همچنین میتواند به نحو احسن اهداف زمینی را نیز شناسایی کند. در ادامه با مشخصات MiG-31A آشنا میشوید :

      MiG-31A

      کشور سازنده : شوروی سابق
      هواپیماهای مشابه : MiG-25 , F-14 , F15
      تعداد سرنشین : 2 نفر
      ماموریت اصلی : رهگیر تمام آب و هوایی + ایجاد امنیت هوایی
      طول : 21.5 متر
      طول بال : 14 متر
      ارتفاع : 6.6 متر
      حداکثر سرعت : 3 ماخ
      وزن خالی : 22 تن
      وزن استاندارد : 37 تن
      حداکثر وزن : 47 تن
      نوع و قدرت موتور : دو موتور توربوجت با پس سوز D-30F6 هر کدام با تراست 93 کیلو نیوتن
      حداکثر تحمل G : در سرعتهای فراصوت +5 جی
      حداکثر برد : 3300 کیلومتر
      شعاع عملیاتی : 720 کیلومتر
      ارتفاع پرواز : 25 کیلومتر
      ارتفاع پرواز از سطح دریا : ؟
      مدت زمان برای رسیدن به ارتفاع 20 کیلومتری : 8 دقیقه و 54 ثانیه
      قابلیت سوختگیری هوایی : ندارد
      حسگرها : LD/SD TWS radar, possible IRST, RWR (رادار Zaslon S-800 با برد 200 کیلومتر)
      نوع تسلیحات : یک قبضه توپ 23 میلی متری GSh-6-23 + موشکهای هوا به هوای R-33 , R-40 , R-60 , R-73

      MiG-31BM

      این مدل در بسیاری جهات شبیه مدلهای قبلی است و در اینجا فقط نکات مهم را بیان میکنم.
      نوع رادار : Zaslon-M با برد 400 کیلومتر و توانایی شناسایی استیلت ، همزمان 24 هدف را شناسایی و به 6 تا از آنها حمله میکند و بقیه را نیز تحت نظر دارد.
      توانایی جنگ الکترونیک : دارای سیستم مدرن ECM و ضد ECM
      آیونیک این مدل بسیار پیشرفته تر از مدلهای قبلی است.
      نوع تسلیحات :
      یک قبضه توپ 23 میلی متری GSh-6-23
      موشکهای هوا به هوای R-27 , R-33 , R-37 , R-40 , R-60 , R-73 , R-77
      موشکهای هوا به زمین Kh-31P , Kh-58
      قیمت میگ-31 بی ام : 40 میلیون دلار

      توضیحاتی چند در مورد موشکهای هوا به هوای قابل حمل توسط میگ-31 :
      R-27 با برد 70 الی 170 کیلومتر ، حداکثر سرعت هدف : 3600 Km/h
      R-33 با برد 160 کیلومتر ، حداکثر سرعت هدف : 3700 Km/h
      R-37 با برد 300 ، حداکثر سرعت هدف : ؟
      R-40 با برد 50 کیلومتر ، حداکثر سرعت هدف : ؟
      R-60 با برد 10 کیلومتر ، حداکثر سرعت هدف : ؟
      R-73 با برد 40 کیلومتر ، حداکثر سرعت هدف : 2500 Km/h
      R-77 با برد 90 الی 160 کیلومتر ، حداکثر سرعت هدف : 3700 Km/h
      R-172 با برد 400 کیلومتر, حداکثر سرعت هدف؟
      چگونگی ظرفیت حمل موشکهای هوا به هوا در MiG-31BM :

      A) 8 R-33 & 2 R-60 or R-73
      6 R-33 & 2 R-40 & 2 R-60 or R-73
      C) 4 R-33 & 4 R-40 & 2 R-60 or R-73
      D) 4 R-33 & 4 R-73 & 2 R-40 & 2 R-60 or R-73







      منبع : وبلاگ میلیتاری
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.