karkas

تاپیک جامع بررسی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران (نزاجا)

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

من هم با شما موافقم دوست عزيز در واقع قويترين نيروي ايران نيروي زميني آن است . ايران در ساخت هرگونه تجهيزات زميني به خود كفايي كامل رسيده است. تجهيزاتي كه در ايران ساخته ميشود از نظر كيفيت دست كمي از نمونه هاي خارجي آن ندارد. تانكهاي پيشرفته / نفر برهاي پيشرفته / هويتزر / و... هر كدام بهتر از نمونه هاي خارجي آن در ايران ساخته ميشود. در گوشي: مهندسين ايران روي يك تانك فوق پيشرفته و جديدي به نام ذوالفقار 4 كار ميكنند كه اگر اين تانك به مرحله توليد انبوه برسد .........:mrgreen: :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
راستش من هم توقع داشتم دوستان در این مورد مهم و گسترده بیشتر شرکت کنند...

در نظر قبلیم عرض کردم که یکی از دوستان بنده که بصورت اتفاقی در اطراف یکی از مراکز تولیدات نظامی بوده در یک روز حدود 30 هویتزر و 13 نفربر کاملاً نو رو دیده که داشتند منتقل می کردند و از اطرافیان اون مرکز که پرسیده می گفتند این کار خیلی عادیه و هر چند وقت یکبار نقل و انتقالات تجهیزات بسیار بیشتری صورت میگیره. پس باید امیدوار باشیم که تولیدات داخلی با روند خوبی شروع شده و ادامه داره و نیروی زمینی مون کاملاً تجهیز و بروز میشه.
اینهم عکسی که اون دوست گرامی از یکی از هویتزرها گرفته بود(احتمالاً هویتزر رعد-1 هست):





تصویر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام به همه من عضو جديد هستم قويترين نيروي نظامي ايران نيروي زمينيه از نظر تجهيزات هم روز به روز داره بهتر ميشه علتش هم اينه كه در طول 8 سال جنگ ايران نياز هاش رو شناخته و مي دونه روچي سرمايه گذاري كنه از نظر نيروي مكانيزه با تحقيق روي تانك تونست ذوافقار1.2.3 رو بسازه كه جزو تانكهاي مطرح جهانه(البته اطلاعات زيادي دربارش نيست براي همين ترسناك تر شده چون نميشه پيشبينيش كرد).از نظر نفربر ايران نفر بر هاي براق رو باسازي كامل كرده و به روز شدن. ايران جيپ هاي شهباز رو هم داره كم كم بازنشسته ميكنه و همينجور كه همه ميدونين خودرو سفير رو داره كم كم جايگزين ميكنه كه در مدلهاي فرماندهي و بيسيم و آمبلانس و .....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب حالا که هیچ کی مارو قابل ندونست خودم جواب هاشو میگم .اگر نظری بود بگید که بهتر بشه. هزینه این نوسازی بالغ بر ده میلیارد دلار می شود. نوسازی نیروی زمینی با توجه به پیشرفت های روز امری حیاتی است. اگر درخرید تجهیزات بر سرتولید داخل به توافق برسند .وبروی نمونه های استراتژیک مهندسی معکوس کنند از هر لحاظ علم تکنولوژی نه تنها در نیروی زمینی بلکه در ارتش .و کشور وسطح علمی کشور نیز خواهد شد. سیصد هزار قبضه اسلحه سازمانی برای ارتش دویست هزار قبضه برای سپاه سیصددستگاه تانک جدید خریداری شود.ودو هزار دستگاه ساخته شود.برای جایگزینی چیفتن.ام 60.تی55.اسکورپیون. وتجهیز بیش از پیش. برای خرید بهترین ها t-94 بلک ایگله .برای تولید ذوالفقار4 به هزار دستگاه نفربر نیاز هست.که باید باتوجه به توان علمی در داخل تولید شوند.تولید bmp3براق به هزار عراده توپ کششی نیاز است .که میتونه درداخل تولید بشه. به هفتصد عراده توپ خود کششی نیاز هست .که بهترین گزینه مستا اس .ورعد1و2 هست. به ده هزار دستگاه خوردو تاکتیکی نیاز هست .مانند سپهر .تندر .سفیر .تکاور 1و2و3..رعد110که در این بخش هیچ نیازی به خرید نداریم. به سه هزار دستگاه کامیون تاکتیکی با شرایط اب وهوایی بیابانی وکوهستانی نیاز داریم .که نور 110گزینه نسبتاً خوبیست. با توجه به قرارگاه خاتم النبیا سپاه به دو هزار لودر وبو لدوزر نیازه. به دویست هزار کلاه .جلیغه ضد گلوله نیاز هست .با توجه به یگانهای مخصوص وتکاور ونوع ماموریت. نیروی زمینی به مسلسلی پیشرفته وجدید نیاز دارد .به غیر از دوشکا. به تعداد دو هزار قبضه به چهار صد فروند بالگرد جنگی با قابلیت MI-28N وآپاچی یا سوپر کبری وکاموف50و52 نیازه که میتونه یا در داخل تولید بشه یا از خارج خریده بشه. به دویست بالگرد ترابری سبک نیازه که ما در داخل این توانو داریم . به یک یکصد وپنجاه فروند ترابری نیمه سنگین نیازه که میتونه با توافق شرکت خارجی در داخل تولید بشه .که البته بالگرد ملی هم طرح خوبیست. به بیست وپنج فروند بالگرد ترابری سنگین نیازه .برای جایگزینی شنوک ها به هزار خلبان جدید .وبیست هزار تکنسین جدید . وسی هزار نفر نیروی جدید نیازه. درمورد ضد تانک ها مانیاز به ضد تانکی مانند AT-14کرنت داریم .که باید درداخل تولید بشه. مابه دو هزار راکت انداز جدید نیاز داریم .که میتونه فجر5یافجر3یا هیمارس باشه با توجه به هشت سال جنگ تحمیلی علیه ایران و وجود هزاران مین خنثی نشده در غرب کشور وشهید شدن روزانه چندین نفر ما به پانصد دستگاه مین کوب نیاز داریم . به هزار دستگاه تانک بر جدید نیاز داریم مانند ببر 400 که میتونیم در داخل تولید کنیم به هزاران کارخانه جهت ساخت مهمات +ساخت تجهیزات+مونتاژ نیاز است هزینه سالیانه تعمیر نگهداری وآموزش تجهیزات جدید بالغ بر سه میلیارد دلار خواهد بود . با یک برنامه ده ساله میتونیم این طرح وبه طور کامل اجرا کنیم وهزینه رو در هر سال تقسیم کنیم که هر سال یک میلیارد دلار خواهد بود.
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسیار عالی بود. ولی من با نظر فرمانده نظامیان امریکا در عراق موافقم چون ما تاکتیکمان از جنگافزارمان بهتر است. با عرض تاسف الان وقت ان نیست که ببینیم کشورمان چه چیزهایی لازم دارد باید ببینیم چه چیزهایی تولید کرده ایم و داریم. البته shafagh_23 دوست عزیز من نمیخوام تاپیکتو بهم بزنم ولی چون جوابشو دادی و جوابتون هم جامع بود من این بحث جدید رو مطرح کردم .. با تشکر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شفق جان اينهاييكه گفتي همه درست . ولي بفرما كه اين تجهيزات تا چه مقطع زماني بايد جايگزين و تامين بشه و آيا ما وقت اونو داريم كه اقلام وطني رو همه تو كشور توليد كنيم .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

شفق جان اينهاييكه گفتي همه درست .
ولي بفرما كه اين تجهيزات تا چه مقطع زماني بايد جايگزين و تامين بشه و آيا ما وقت اونو داريم كه اقلام وطني رو همه تو كشور توليد كنيم .

دوست عزیر اگر ما بخوایم این کارو انجام بدیم .برخی تجهیزات و درهمین الان وبرخی دیگر رو درپنج الی هفت ساله دیگه بایدجایگزین کرد .اولویت مهمه.
بله چرا وقت این کار رو نداشته باشیم حتی میشه بهترین تجهیزات روز جهان رو هماهنگ با علم روز در داخل تولید کنیم .بودجه مهمه وغیرت.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسیار عالی بود.
با عرض تاسف الان وقت ان نیست که ببینیم کشورمان چه چیزهایی لازم دارد باید ببینیم چه چیزهایی تولید کرده ایم و داریم. البته shafagh_23 دوست عزیز من نمیخوام تاپیکتو بهم بزنم ولی چون جوابشو دادی و جوابتون هم جامع بود من این بحث جدید رو مطرح کردم ..
با تشکر

اقا بحث خوبیه میشه ولی چه فایده از وقتی من این تاپیک وزدم فقط یکی دو تاپاسخ در مورد سوالاتم دادین اونم دست وپا شکسته نمی دونم بحث بیخودیه یا عنوانش بده یادوستان اصلاًما رو قابل نمی دونند.دوستانی مثل آقا سعید .مصطفی.و.....
اما به خاطر گل روی شما من یه چند تا از دستاورد های کشورمونو قرار می دم شما هم کمک کن:
در اول اسلحه خیبر.اسلحه ملی.
کالیبر : 45 در 56/5 م م
عمل : با فشار مستقیم گاز باروت
طول کلی : 730 م م با لوله معمولی
وزن : 7/3 کیلو گرم با خشاب خالی
سرعت شلیک : 800 تا 850 گلوله در دقیقه
ظرفیت خشاب : 30 تایی و 100 تایی
تصویر
اسلحه خیبر توسط صنایع دفاعی ایران طراحی و تولید شد و اولین بار در سال 2004 به نمایش در آمد و قرار است جایگزن ژ-3 های ایران شود..
خیبر خ-2002 را می توان مدل تغییر شکل یافته اسلحه S-5.56 ایران به یک اسلحه بولپاپ دانست که اسلحه s-5.56 همان CQ چینی می باشد.
اسلحه خیبر با فشار گاز باروت لود می شود و قابلیت انتخاب حالت های شلیک را نیز دارد. این سلاح از سیستم فشار مستقیم گاز باروت استفاده می کند که مشابه اسلحه ام-16 می باشد. قبضه پلیمری این سلاح هم با محافظ ماشه بزرگ تر شده در زیر محافظ استوانه ای شکل لوله نصب شده است. کلید انتخاب حالت ضامن / آتش سلاح هم در سمت چپ سلاح و در پشت محل اتصال خشان به سلاح و دور از قبضه فرار گرفته است . خروج پوکه از سمت راست صورت می گیرد و سیستم تغذیه سلاح هم از خشاب های مشابه اسلحه ام-16 استفاده می کند . کلید رها کننده خشاب در سمت راست محل اتصال خشاب به سلاح قرار گرفته است که مانند ام-16 است. سایت های نشانه روی از نوع باز یا ساده بوده و سایت عقبی بر روی یک دسته حامل قرار دارد.
تجهیزات اضافی هم شامل دوپایه های سبک وزن جدا شونده و سر نیزه است. این شلاح در 3 مدل کارابین ( کماندویی ) با لوله کوتاه ... استاندارد با لوله معمولی و مخصوص تک تیر اندازان و شلیک دقیق آن با لوله بلند تولید می شود...
دروهله دوم خودرو تاکتیکی یک چهارم تن ( سفیر - تندر)
تصویر

این خودرو در شرکت خودروسازی فتح وابسته به وزارت دفاع طراحی و تولید شده ، در طراحی خودرو تاکتیکی سفیر استاندارد های روز خودرو های نظامی مورد توجه قرار گرفته شدن و در شرایط مختلف جغرافیایی و عملیاتی مورد آزمایش قرار گرفته ، این خودرو هم اکنو ن به صورت انبوه در حال تولید است .

بر اساس اطلاعاتی که از این خودرو در دسترس هست ، از نظر فنی تنها به نکات زیر در مورد این خودرو اشاره شده :

§ شاسی فولادی و استهلاک کم قطعات

§ مصرف کم سوخت و توان بالای موتور

§ تطبیق با شرایط مختلف جغرافیایی ایران

§ سامانه تعلیق مناسب با ماموریت های نظامی

§ اکسل های پر قدرت

§ بدنه ی مستحکم


طراحی این خودرو به گونه ای انجام شده که با کمی تغییرات در شاهر خودرو قابلیت نصب سلاح های زیر بوجود می آن :

§ موشک انداز 106 میلیمتری

§ موشک انداز تاو

§ راکت انداز 107 میلیمتری

§ موشک انداز مالیوتکا

§ نارنجک انداز GMG

مشخصات :

سرعت :۱۳۰ کیلومتر در ساعت

برد بیسمی و امواج رادیویی وابسته : ۵۰۰ کیلومتر

وزن : ۴/۱ تن

تخصص : حرکت در ارتفاعات و سراشیبی و حفظ تعادل

کشور دارنده : جمهوری اسلامی ایران

سوخت مصرفی : بنزین

عملکرد منطقه ای : کویر ....کوهستان..تپه های ماهوری


و علاوه بر این امکانات با اضافه کردن امکاناتی مختصر می شه خودرو تاتیکی سفیر رو به خودرو فرماندهی ، آمبولانس و مخابراتی تبدیل کرد .

نکته لازم به ذکر در مورد دلیل طراحی و تولید این خودرو به صورت بومی در تمامی مراحل اینه که قیمت تمام شده اون برای ایران حدود یک دهم مشابه خارجی اش تموم می شه که صرفه جویی قابل توجهی است و نیازمندی های نظامی رو کمتر از سابق می کنه.

بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته توسط وزارت دفاع برنامه تولید 5000 دستگاه از خودرو تاکتیکی سفیر در سال در دستور کار قرار گرفته است .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين مظلب بسيار گسترده و وسيع هست و نياز هست كه تمام كاربران درش شركت بكنند . از نظر من ايران به خودكفايي كامل در زمينه نيروي زميني رسيده و خودش قادر هست انواع تانك و نفربر و توپ چه خودكششي و .... رو توليد كنه و همچنين موشك هاي ضد تانك و نفربر و و همچنين راكت اندازه اي قدرتمند مثل فجر . به نظر من از لحاظ نفربر زرهي ايران نياز به نوسازي بيشتر داره . البته شايان ذكر است كه هم اكنون با ساخت نفربر هايي مثل تي -82 خوب اومده جلو ./ ولي بايد دقت كنيد كه نيرو و قدرت تانك ذولفقار به انداز تانك هايي مثل مركاوا و .... نمي رسه و بايد گفت كه نياز داريم كه در مورد نسل چهارم اين تانك بيشتر سرمايه گذاري كنين . ببينيد دوستان . از لحاظ نيروي زميني ايران در جنگ ايران و عراق سابت كرد كه هميشه حرف برتر رو در جبهه هاي جنگ زده و مي شه گفت كه تاكتيك و استراتژي درست بهتر از داشتن 100000 تانك آبرامز و مركاوا و چلنجر و ... است چراكه شما در جنگ ايران و عراق ديديد كه از لحاظ كمي و كيفي تعداد نفربر ها و تانك هاي عراقي بيشتر بود ولي ديديد كه با دست خالي تونستيم خرمشهر رو بدون هيچ و پوچ از دستان بي رحم صدام در بياريم و شكستشون بديم . بايد اضافه كنم كه مي شه گفت ايران از لحاظ كيفي و كمي در زمينه نيروي زميني بسيار بسيار بسيار بسيار بسيار عالي كار كرده و اصلا قابل مقايسه با نيروي هوايي يا دريايي نيست . به نظر من ايران بيشتر نياز داره كه نيروي هوايي و پدافنديش رو پيشرفته تر كنه تا نيروي زميني چراكه دشمنان امروز ما فرا منطقه اي هتسند و درصد حمله نظامي و يا زميني به ايران بسيار كم هست و در صورت حمله يا از دريا و هوا مورد هدف قرار مي گيريم . به هر حال از همه دوستان و كاربارن گرامي خواهش مي كنم با شركت در اين بحث اين تاويك رو شكوفا تر كنيد . icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب کرکس ازلطف شما متشکرم .
خوب حالا نوبت به جنگ های نامتقارن می رسه:

جنگهای نامتقارن

اصولا ارتش های دنیا ارتش هایی کلاسیک بوده و با فرمول های نظامی کار می کنند . یعنی به طور کلی برای هر موقعیت جنگی خاص فرمولی ثابت دارند که خارج از آن عمل نمی کنند . در طی ۳ دهه اخیر موضوع جنگ های پارتیزانی و نامنظم و نامتقارن از موضوع های داغ و در عین حال خاص مورد بحث در محافل سیاسی و نظامی دنیا بوده است . البته باید گفت جنگ های نامتقارن کاملا در مورد انسان به کار میرفته است . و تسلیحات کلاسیک هیچگاه مورد توجه نبوده است . شاید دلیلش این باشد که کشورهای به کارگیرنده این نوع از جنگها از لحاظ دارا بودن تسلیحات هوایی و زمینی و دریایی فقیر بوده اند . کشورهایی هم که دارای تسلیحات کامل سه گانه بوده و هستند ، از قالب جنگهای کلاسیک بیرون نیامدند و این ریسک را تا کنون نکرده اند. اهمیت این جنگها در جریان جنگ ۳۳ روزه حزب الله و رژیم صهیونیستی به اوج خود رسید ، زمانیکه پنجمین ارتش قدرتمند دنیا با تمام تجهیزات و تمام ادعاها در مقابل ۳۰۰ الی ۴۰۰ چریک حزب الله درهم کوبیده شد .

اخیرا تمامی محافل نظامی دنیا از اظهارات مقامات بلند پایه نظامی کشورمان انگشت به دهان مانده و به شدت مشغول رد گیری این اظهارات هستند .

مقامات نظامی جمهوری اسلامی ایران از تجهیز همه جانبه نیروهای سه گانه هوایی ، دریایی و زمینی ارتش و سپاه به جنگهای نامتقارن به همراه تجهیزات کلاسیک صحبت به میان آورده اند که همگان در رزمایش های اخیر مشاهده نمودند که فرزندان اسلام چگونه تسلیحات کلاسیک را با جنگهای نامتقارن تلفیق نمودند .

تجهیز نیروهای مسلح ما به این دلیل برای دشمنان خونی ملت رعب انگیز است که آنها در جنگهای نامتقارن نمی توانند حملات و حرکات نظامی ما را پیش بینی نمایند ، و برای آنها نامنظم و برای خود ما کاملا برنامه ریزی شده و منتج به اهداف از پیش تعیین شده است . مثال بارز استفاده از اصول جنگ های نا متقارن توسط نیروهای مسلح ما در عملیات ولفجر هشت می باشد یعنی عبور از سخت ترین و پیچیده ترین دژ تارخ جنگهای زمینی دنیا و فتح به یاد ماندنی فاو توسط مردان غورباغه ای ( لقبی که کارشناسان غربی به فاتحان فاو دادند ) . که هم اکنون مرحله به مرحله آن در دانشگاههای نظامی غرب تدریس می گردد .
ودر اینجا توضیحاتی درمورد تان ذوالفقار3
تانك ذوالفقار ۳

ايران تنها كشور در خاورميانه است كه بدون هيچ گونه وابستگي پشتيباني و فني، اقدام به طراحي و ساخت تانك نموده است.اصولا یکی از پیچیده ترین طرح های نظامی ، طراحی تانکهایی کارا که بتواند اهداف زمینی و ...را محقق سازد می باشد . تانك ذوالفقار تانکیست متناسب با شرايط اقليمي و خودروئي است تمام شني با محيط مرئي كم به طوري كه در محافل نظامي اين ماشين زرهي به تانك نامريي مشهور است و به دليل ارتفاع كمتر نسبت به تانك هاي ديگر طراحي آن طوريست كه در فاصله ۸۰۰ متري دارای استتار فوق العاده ایست .در عوض بر عرض آن افزوده شده است كه اين امر باعث افزايش سرعت اين تانك گشته است. نيم رخ كوتاه و همچنين قدرت آتش بالا و قدرت مانور و تحرك با سيستم فشنگ گذاري خودكار تمام اتوماتيك و مسافت ياب ليزري، مجهز به توپ 125 ميلي متري بدون خان و با قابليت پرتاب موشك هاي كور كننده رادار هاي دشمن و سيستم‎هاي دفاعي هشدار دهنده ليزري و راداري و آشكار سازي مادون قرمز و ... . از ديگر خصوصيات اين تانك پيشرفته ايرانيست . طراحي اين تانك در جهان بي سابقه بوده است . ذوالفقار ۳ همزمان توانايي آن را دارد كه با پرتاب راكت هاي دود زا و منحرف كننده الكترونيكي ، ۵ راكت را همزمان از خود دفع نمايد . نيز به دليل ارتفاع كم و زاويه كم پيشاني، از بيشترين حفاظت برخوردار بوده و از قدرت تهاجمي و تدافعي بالايي در مقابله با هر نوع تانك برخوردار است. قابليت حركت در آب در عمق ۶۰/۱ متري آب يكي ديگر از خصوصيات بارز آن مي باشد. گفتنيست مقامات دفاعي نيروهاي مسلح از جايگزيني ذوالفقار ۳ با تانكهاي بيگانه ی به خدمت گرفته شده در ارتش و سپاه خبر داده اند.

یکی از ویژگی های دیگر این تانک پیشرفته که تاکنون اعلام نشده است اینیت که این تانک تمام اطراف خود را بوسیله دوربین های مدار بسته z/c360زیر نظر دارد . تانک هوشمند ذوالفقار امروز به جرات می توان گفت از پیشرفته تانک های موجود در دنیاست .

در حقیقت نبود دستگاه تبلیغاتی قدرتمند در کشور سبب عدم معرفی درست تسلیحات نظامی ما بالاخص تانک ذوالفقار به دنیا شده است .



نوعی تانک پيشرفته تر از ذوالفقار ۳ كه هنوز جزييات آن منتشر نشده است در دستور كار توليد در وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح قرار گرفته است .

بدون شک ذوالفقار يكي از پيشزفته ترين و كارا ترين تانكهاي دنياست .

تانك ذولفقار ۳ اكنون در اختيار ارتش جمهوري اسلامي ايران است.


تصویر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در زمينه ساخت سلاح هاي سبك و سنگين پيشرفتهاي چشمگيري داشته است .

در زمينه ساخت سلاح هاي سبك بايد گفت كه سلاح هاي ساخت ايرانيان موجبات اعتراضات شركت هاي تسليحاتي و ساخت جنگ افزار را فراهم آورده است . سلاح هاي استراتژيكي چون ، خيبر ..سلاحهاي زاويه زن كنترل تلوزيوني..سلاح هاي كمري .. و...

سلاح ضد زره ..جي ۳ اي ۳ .جي ۳ اي ۴ .... و...نمونه هايي از سلاح هاي ساخت داخل مي باشند .البته بايد گفت كه ما در زمينه ساخت سلاح هاي بهينه سازي شده مونتاژ نيز در سطح مطلوبي قرار داريم . دو سلاح نامبرده آخر از جمله اين سلاح هاي بهينه سازي شده اند.
...اصولا بحث های مربوط به انتقال سریع نیروها , جابجایی کماندوها در وضعیتهای واکنش سریع , غافلگیری نیروهای دشمن و ... همواره ارتش های حرفه ای را بر آن داشته تا به طراحی انواع جنگ افزار های مربوطه بپردازند.

نفربر رخش :
نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که همواره جزء با تجربه ترین نیروهای مسلح به ذکر می شوند نیز از این امر مستثنی نیست .

وزارت دفاع که وظیفه پشتیبانی تسلیحاتی نیروهای مسلح را بر عهده دارد کمکهای شایانی به کیفیت نیرو ها اعم از ارتش و سپاه نموده است .

از جمله تولیدات وزارت دفاع تولید نوعی نفربر فوق سریع همراه با قدرت مانور و سرعت بالا به نام رخش می باشد.این نفر بر مخصوص جنگهای نامتقارن طراحی شده است .لازم به ذکر است که ارتش جمهوری اسلامی ایران تنها ارتش در دنیاست که از تاکتیکهای جنگهای نامتقارن همراه با تجهیزات زرهی و لجستیکی به طور گسترده استفاده می کند. نفربر رخش همچنین جهت عملیاتهای کلاسیک رایج در دنیا نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

این نفربر ظرفیت جابجایی ۱۰ نفر با تجهیزات کماندویی را داراست.نیز رخش مجهز به یک مسلسل تمام اتوماتیک ۷/۱۲ میلی متری می باشد. این زره پوش تمام اطراف خود را به وسیله دوربین های مدار بسته مشاهده می کند . این ویژگی به هدایت کنندگان رخش امکان این را می دهد که از حمله های ناگهانی و نیز نصب مین های چسبان از طرف دشمن و... مطلع و آن را دفع نمایند.

این نفر بر حدود ۹۰ کیلومتر سرعت دارد.

بدنه این ماشین زرهی از آلیاژهای ضد حرارتی و چند لایه سبک تشکیل شده و و مقاومت این نفر بر را در مقابل انواع راکتها بالا برده است .
تصویر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام اقا جواد ما هم شرکت میکنیم شما نسبت به بنده و دوستان لطف دارین ولی شما همه چیزو گفتید چیزی برای ما نمیمونه. ولی من هنوز برام سوال هستش که اون موشکی که تو عراق آزمایش شد چی بود حالا یا عراقی های مخالف با آمریکا خریدن یا ایران به اونا داده یا هرچی که بود موشک خوبی بود و هست. داستانش از این قراره که تانک m-1a2 با آخرین تکنولژی خودش وارد جنگ عراق شد که مثلا آزمایش بشه و آمریکایی ها یه بازاری به هم بزنن و خلاصه پول و پله ای و آقا سرتو درد نیارم شپلق یعنی بومب....بنده خدا دو هفته نشده بود اومده بود عراق زدن پودرش کردن رف بقل طرحهای دیگه که میلیاردی خرج کرده بودن. این موشک چی بود من 1 ماه دنبال اسمشم اگه میدونید بگید ممنونتون میشم؟ با تشکر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط FLANKER
      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385294.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385295.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385335.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385333.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385300.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385309.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385302.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385304.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385306.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385307.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385334.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385336.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385337.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385338.jpg
    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط GHIAM
      با استفاده از طول استند موشک فاتح، تونستم ابعاد موشک فتح را به دست بیاورم. موشک فتح دارای طول 6.5 متر و قطر 40 سانتیمتر است. این موشک نسبت به فاتح110 حدودا 2.30متر کوتاهتر و 20 سانتیمتر قطر کمتری دارد.  
      هیچ گونه اطلاعاتی از جنس موتور و جنس بدنه موشک وجود ندارد. اما احتمالا فتح موشکی با وزن 800-900 کیلوگرم، برد  200 - 300 کیلومتر و سرجنگی 150-200 کیلوگرمی باشد. به نظر میر‌سد سپاه قرار است این موشک را جایگزین نسخه های اولیه فاتح 110 کند. هرچند سرجنگی سبکتری نسبت به فاتح دارد برای زدن اهداف نرم از جمله زیرساخت‌های نفتی، مراکز صنعتی، اهداف غیرمقاوم نظامی و ... بسیار موثر است. 
      با توجه به ابعاد و وزن موشک فتح، می‌توان 4 تیره از این موشک را مانند فجر 5 از روی حامل IVECO پرتاب کرد.  
       

       
       

       

       
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
    • توسط mehdipersian
      مرداد گذشته، یک ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه برای ایران از پایگاه فضایی بایکونور پرتاب شد و انتظار می‌رود سه ماهواره دیگر نیز در سال‌های آینده به فضا پرتاب شوند. همچنین شواهد قانع‌کننده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد یک شرکت روسی در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی برای ایران است که در سال 2024 در مدار زمین ثابت قرار می‌گیرد.
       
      ماهواره ی خیام:

       
       
      مرداد 1394، ایران با دو شرکت روسی در مورد پرتاب ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه که توسط ایران اداره می شود، به توافق اولیه دست یافت. ماهواره ایرانی در 18 مرداد 1401 به وسیله ی شرکت روس کاسموس به فضا پرتاب شد. 
       
      مشخصات فنی ماهواره:

      مشخصات فنی ماهواره توسط روسیه و ایران اعلام نشده است ولی می توان از یک حق اختراع منتشر شده توسط شرکت NPK Barl در مرداد 1401 اطلاعات جدیدی بدست آورد. این طرح یک ماهواره سنجش از دور با وضوح بالا را توصیف می کند که دقیقاً شبیه خیام است. دارای یک گذرگاه شش ضلعی و چهار پنل خورشیدی است که با زاویه 45 درجه نسبت به محور طولی ماهواره به سمت پایین امتداد دارند. 
       
      محموله یک تلسکوپ کورش(Korsch) با پنج عنصر نوری است. تلسکوپ کورش یک تلسکوپ آناستیگمات سه آینه ای فشرده است که میدان دید وسیعی را ارائه می دهد. این تلسکوپ تصویربرداری را در یک کانال پانکروماتیک و چهار کانال چند طیفی (نزدیک مادون قرمز، قرمز، سبز و آبی) ارائه می دهد. سه پیکربندی ممکن برای تلسکوپ ارائه شده است که همگی با نسبت کانونی f/11.53 (نسبت کانونی تقسیم فاصله کانونی بر دیافراگم است)میباشند. مقادیر سه پیکربندی عبارتند از:
       
      دهانه / فاصله کانونی
      0.535 متر6.17 متر
      0.75 متر8.65 متر
      1.1 متر12.68 متر
       
      در اولین پیکربندی که در شکل زیر نشان داده شده است، وزن تلسکوپ 125 کیلوگرم و طول آن 1.8 متر است.
       

       
      دو پیکربندی دیگر منجر به گذرگاه طولانی‌تر می‌شود، اما نیازی به تغییر در جعبه‌های الکترونیکی محموله و آرایه‌های پیکسل CCD ایجاد نمیکند. این تلسکوپ از یک آرایه کانونی کروی و نه مسطح برای کمک به جلوگیری از لکه دار شدن تصاویر استفاده می کند. یک آرایه اسکن الکترونیکی داده‌ها را در باند X با سرعت‌های 480 مگابیت تا 1.5 گیگابیت بر ثانیه به زمین ارسال می‌کند (نرخ بالاتری نسبت به گزارش NPK Barl در فوریه 2021 ).
       
      سازنده محموله نوری مشخص نیست، اما برخلاف تخصص این شرکت در سیستم های زمینی می تواند خود NPK Barl باشد. طی نمایشگاهی در سال 2019، این شرکت تلسکوپ سنجش از دور را به نمایش گذاشت که انتظار می‌رفت ظرف دو سال آینده به فضا پرواز کند. گزارش شده است که وزن آن تنها 46 کیلوگرم است و همچنین کوچکتر از نمونه ثبت اختراع به نظر می رسد، اما تنها ماهواره میزبان ممکنی که در حال حاضر برای آن قابل شناسایی است، خیام است. احتمالاً تنها یک بخش از تلسکوپ به نمایش گذاشته شده است. 

       
      در یکی از نقشه‌های همراه با حق ثبت اختراع(پتنت) ، ماهواره در بالای طبقه فرگات در داخل محفظه محموله موشک سایوز-2-1a قرار دارد (که نشان می‌دهد پرتاب اولیه به وسیله ی این ماهواره بر به جای سایوز-2-1b سنگین تر بود).
       
       اگرچه پتنت‌ها به ندرت به پروژه‌هایی اشاره می‌کنند که به آن‌ها مربوط می‌شود، اما در اینجا ماهواره در واقع متعلق به پروژه 505 نشان داده شده است. همانطور که در نقاشی زیر مشاهده می‌شود، ماهواره‌ها به اندازه‌ای کوچک هستند که سه عدد از آنها در داخل دماغه قرار گیرند.
       
       
       
      کاربرد خیام:
       
      به طور رسمی، خیام تنها کاربردهای غیرنظامی در زمینه هایی مانند کشاورزی، مدیریت منابع طبیعی و نظارت بر محیط زیست خواهد داشت. مدت کوتاهی پس از پرتاب، رئیس سازمان فضایی ایران مدعی شد خیام به دلیل اندازه کوچکش نمی تواند به عنوان یک ماهواره جاسوسی استفاده شود. با این حال، وضوح زمینی گزارش شده آن (0.73 متر) برای انجام کارهای شناسایی ارزشمند کافی است. 
       
      مرکز کنترل ماموریت خیام:
       

       
       
      به گزارش اخبار ایران، مرکز کنترل ماموریت خیام در مرکز فضایی ماهدشت که تقریباً در 60 کیلومتری غرب تهران و نرسیده به شهر کرج قرار دارد. این مرکز در اوایل دهه 1970 برای دریافت اطلاعات از ماهواره های سنجش از دور خارجی تأسیس شد که اولین آنها ماهواره های لندست ایالات متحده بود. همانطور که در تصاویر Google Earth مشاهده می شود، ساخت یک ساختمان جدید در این سایت حدود آوریل 2020 آغاز شد و اکنون کامل شده است. احتمالاً در گزارش تلویزیون ایران که پس از پرتاب خیام از مرکز کنترل مأموریت پخش شد، دو آنتن سهموی در شمال شرقی ساختمان جدید دیده می‌شود.
       

       
      همکاری های روسی/ایرانی بعدی:
       
      خیام پیش بینی می شود حداقل پنج سال فعالیت داشته باشد و قرار است در سال های آینده ماهواره های بیشتری نیز به آن ملحق شوند. پس از پرتاب، حسن سالاریه اعلام کرد که ایران سه ماهواره دیگر از همین نوع را سفارش داده است و افزود: اولین ماهواره در مجموع 40 میلیون دلار هزینه داشته است.
       
      به نظر می رسد که همکاری فضایی بین روسیه و ایران اکنون فراتر از حوزه سنجش از دور است. در هفته‌های اخیر شواهدی به دست آمده است که روسیه در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی زمین‌ایستا برای ایران با نام اکواتور (به روسی به معنای «استوا») است. این نام برای اولین بار در سال 2020 در بیوگرافی مختصری از متخصص ISS Reshetnev، تولید کننده پیشرو روسیه در ماهواره های ارتباطی مستقر در نزدیکی کراسنویارسک در سیبری ظاهر شد. در کنار آن بسیاری دیگر از پروژه ها نیز به آن اشاره شد که این شخص در آن مشارکت داشته است و جزئیات بیشتری ارائه نشده است.
       

       
      ایران در نهایت قصد دارد ماهواره‌های ارتباطی زمین‌ایستا را با استفاده از پرتاب‌کننده‌های بومی پرتاب کند، اما به‌نظر نمی‌رسد ماهواره‌هایی که در آینده قابل پیش‌بینی به فضا پرتاب می‌شوند، قادر به قرار دادن محموله با این ویژگی در این نوع مدار باشند. بنابراین، این کشور احتمالاً برای پر کردن جای خالی باقیمانده نیز به روسیه متکی خواهد بود. اگر معامله‌های دیگری در این زمینه هنوز وجود داشته باشد، پشت درهای بسته انجام شده است. 
       
      ________________________________________
      تلخیص و ترجمه از mehdi persian برای میلیتاری
      ________________________________________
      منبع:
      https://www.thespacereview.com/article/4475/1
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.