karkas

تاپیک جامع بررسی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران (نزاجا)

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

عقاب عزیز منتظر همکاری شما در این خصوص هستم وان شااله اگه عمری موند حتما دراین خصوص بحث می کنیم .البته ترجیحاًنیروی زمینی باشه تا هوایی چون دوستان سایت یه حساسیت خاصی روی این قضیه دارند.
ومن اله وتوفیق icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ول اينكه سلام

با اين قسمت آخر خيلي حال كردم .
واقعيت اينكه من هنوز وارد دانشگاه نشدم و اگر مدتي نمي آيم مرا ببخش چون همه مدارس يك سري كتاب دارند ولي اين مدرسه ما به توان2 كتاب داريم .(من در اين سال بجز آن 14 كتاب عادي مدرسه 7 كتاب اضافه داريم و طبعا من بايد آنها را بخوانم . مثلا ما در امسال فقط 5 نوع كتاب تاريخ داريم .حلا حدس بزن من بايد چه قدر بخوانم . ولي بدقولي از نشانه هاي آدمهاي منافق است و من سعي ميكنم هرچي بلدم (والا چيزي هم حاليم نيست) را منتقل كنم .
در مورد آن يگان هوابرد : به نظر من اين يگان يك چيزي مثل الصابرين سپاه باشد (پيشرفته هستند) را بايد ايجاد كنيم و چون نميشود سي-130 جديد از آمريكا خريد من پيشنهاد ميكنم روي همين ايران140 متمركز بشويم و توانايي هايش را افزايش بدهيم . (سي-130 ها ديگر عمر خود را كرده اند ) . در مورد سلاح انفرادي نيز ما بايد يك چيزي شبيه به يك سلاحي توليد كنيم كه چند كاره باشد يعني تك تيرانداز//اتوماتيك//و... زيرا در اين موارد اول خرج كمتر ميشود //تمام گروه با بدنه اصلي يك سلاح دارند ماموريت انجام مي دهند. (اسم سلاح یادم رفته و هر چی گشتم ÷یددا نکردم)
به نظر من بايد از 100هزار براي سپاه و از 350هزار شروع كنيم .ما بايد فكر بودجه باشيم و با اولويت بندي شروع كنيم چون همه كه توليد سلاح نيست //سربازان حقوق ميخواهند//هزينه
نگهداري و... .
همين نفربر براق را بيايند تا 4تير موشك ضدتانك روش نصب كنند//به آن قابليت فرماندهي بدهند//حسگرهاي قوي روش نصب// بعد اطمينان كنيد كه مي توانند تا85 درصد جلوي اين استرايكرها و... در بيايند و البت اين نفربر اگر بشه حداقل 2تير موشك زمين به هوا روش نصب كنند عالي ميشود .
در نيروي زميني بايد از پهبادها استفاده كنيم //براي شناسايي//انتحاري(باسيستم هدفگيري)
//براي جنگ رواني (رزمايش اخير ارتش را بياد اوريد يكي از فرماندهان ارتش از قابليت هاي پهبادها داشت ميگفت و اضافه كرد كه اين پهبادها مي توانند براي تضعيف روحيه اعلاميه بر روي سر آنها بريزيم و جلب اينكه صحنه ها را نيز نشان داد قشنگ بود اين كارشان)
براي تانكها اگر اين قابليتهايي كه شنيده مي شود باشد به نظر من يك سري 50 الي 60 عددي روري اين ذوالفقار3 توليد كنند و متمركز بشوند روي طرحي كامل تر و جامع تر .
در مورد هوانيروز به نظر منka-50 خوب نيست و يك دليل بزرگ دارد و آن هم اينكه توپ اين هليكوپتر كنار آن است و طبعا نمي تواند پوشش كامل بدهد (يعني بايد هليكوپتر چرخش كند تا بتواند به سمت ديگر شليك كند)و اگر هم بر روي غلاف خارجي نصب كنند يك جايگاه از دست ميرود و ميدانستيد يكي از اصلي ترين دليل ها كه نيروي روسي اين را انتخاب نكرد همين ضعف بود.ولي MIL-28 واسۀ خودش یلی است //÷رقدرت //اشتفاده از تسلیحات خانه خراب کن //زیبا //جادار //مطمئن //سرماداره فراوان icon_biggrin icon_biggrin .
ایجاد ÷ست های فرماندهی مخفی برای اطمینان زیرا اگر ÷ست اصلی را زدند لشکرها از هم ن÷اشند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شبيه ساز كاموف 52 توي بازار هست !

البته مدتي روش كار كردم اين شبيه ساز خيلي دقيق و كامله تقريبا ميشه گفت جز تكون خوردن صندليتون هيچ چيزي جا نيفتاده ...

ولي يه مشكل خيلي اساسي داره ...

شما داري ميگردي كه هدف رو پيدا كني هنوز پيدا نكرده پيغام سم لانچ مياد ... وقتي هدف رو پيدا كردي و خواستي اولويت سنجي براي شليك كني اين دفعه بايد ارتفاع و خيلي از پارامترهاي ديگه رو تنظيم كني ! (همه موشكهاي هليپرتاب نياز دارند تا در ارتفاع خاص و برخي بدون حركت باشند ) خيلي دست پاچه ميشي و كمترل اعصاب خصوصا در ميدان جنگ نش مهمي ايفا ميكنه كه وقتي شما تنهايي بخواي هم خلباني كني !‌هم سام رو دفع كني !‌هم با تهديد روبرو مقابله كني ! اهداف به سرعت مخفي ميشن و استتار ميكنند !

سرعت عمل خيلي مهمه علاوه بر اينكه جستجوي هدف هاي در عمق يا در مناطق شلوغ هم خيلي سخته !

اين هليكوپتر تك سر نشينه نميتونه خيلي موفق باشه !‌و گويا تركيه هم از گرفتن خط توليد اون صرف نظر كرده و دارن روي هليكوپتر ملي شون كار ميكنند ...

در مورد توپ اين هليكوپتر كه فرموديد كنارش قرار داره !

اين توپ با دوربين هماهنگ شده است و وقتي توپ به محدوده خارج از ديد حركت داده بشه ! بطور خودكار رادر به دور زدن كمك ميكنه و ميشه گفت تقريبا هيچ مشكلي از اين بابت نداره ...

يه مزيت خيلي مهمش هم نحوه كنترل و استيك تنظيم ارتفاع اونه !
واقعا خيلي درست كار ميكنه بر خلاف خيلي از هلي هاي امريكايي يا غربي ~
اين هليكوپتر وقتي استيك رو پايين ميدي براي كم كردن ارتفاع ~ هلي شروع به كم كردن ارتفاع ميكنه به محض اينكه استيك رو رها كردي هلي بطور خودكار در همون ارتفاع ميمونه ! ولو اينكه 20 سانتي زمين باشه ...

اما اين هيلي هاي غربي توي اين قسمت خيلي بد هستند ! و وقتي شما استيك رو پايين ميدي همينطور شروع به كم كردن ارتفاع ميكنند ! و دوباره بايد بالا بكشي ! ايندفعه بالاتر ميرن ! كه اصولا كنترلش رو سخت ميكنه ! ميشه گفت شايد خلباني اسوده كاموف باعث شده تك خلبانه باشه و افسر تسليحات نداشته باشه !‌كه اگر ميداشت خيلي قدرتمند ميشد ..

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این عقاب جان خیلی تند و MP3 نوشته!
بابا یه کم آروم تر با توضیحات بیشتر ما هم می خواهیم بیایم تو icon_biggrin
ضمنا وریور خان خب کاموف 52 فکر کنم برا همین تولید شد دیگه .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اول اینکه سلام


جناب آقایworior در مورد آن توپ هنوز بر روی حرف خودم هستم زیرا مثلا حساب کنید که تشخیص رادار KA-50 عالی باشد و بتواند جای مثلا هدف را پیدا کند حلا چه اتفاقی می افتد:1.یا باید سریع وارد عمل بشود (شلیک موشک یا راکت یا توپ) مگر این چند موشک می تواند حمل کند . تا هدف را شناسایی کرده و شلیک کند . حالا فرض کنید که موشک نداشت بخواهد از توپ استفاده کند توپ این چون گردش180تا 195 درجه را ندارد (اکثر قریب به اتفاق هلیکوپترها از کبری گرفته تا آپاچی ها و... این قابلیت را دارد) پس حتما باید چرخش کند تا هدف را بزند . این در بعضی اوقات به معنی تلف کردن 4الی5 ثانیه است و این به علاوۀ کشف هدف ( اگر خلبان را در حد عالی حساب کنیم ) 3الی 5 ثانیه وقت می برد که مجموع این ثانیه ها میشود 7الی10 ثانیه در حلی که موشکهای زمیه به هوای امروزی تا حدکثر 12 الی 10 ثانیه به هدف برخورد کرده و (به نظر من) با این پیشرفتهای تکنولوژی شلیک موشک یعنی 70درصد جان می پرد و حالا شما می خواهید این خلبانی که حداقل ملیونها تومان برایش خرج شده //این هلیکوپتر که قیمتی معادل 15 الی 20 میلیون دلاری دارد را با ضریب درصد 70 به میدان جنگ ارسال کنید . حدس بزنید در یک روز 2 فروند نابود شود (اگر 50تا به ما بدهند) میشود 48.(کمی غیر معقولانه است) و دلیل دیگر 2. اگر این هلیکوپتر یلی بود چرا خود روسها تصمیم به تولید انبوه نگرفتند icon_biggrin icon_biggrin :rose: :!:
3. ازنظر برد این هلیکوپتر:450ک.م در مقابل میل28 که حدود 400 ک.م برد داره برتره.
4.از نظر توپ (30م.م SHIPUNOV 2A42) هر دو از این توپ استفاده می کنند ولی در KA-50 با 240فشنگ و مستقیم شلیک در مقابل میل28 با همین توپ 300 فشنگ و با زاویه گردش 220 درجه. (همین 60فشنگ می تواند تاثیر گذار باشد)
5. از نظر محمولۀ پروازی KA-50 با2000ک.گرم و در مقابل میل28 با 2300 ک.گرم
6.از نظر ارتفاع پروازی KA-50 با 5500 متر از میل28 با 5750 متر پایین تر است.
7. بیشترین سرعت 390ک.م بر ساعت //سرعت معمول 270 ک.م بر ساعت در مقابل میل 28 با377ک.م بر ساعت //سرعت معمول 255 الی 260 ک.م بر ساعت است برتره.
8. از نظر قیمت (اگر مسایل حاشیه ای را در نظر نگیریم )KA-50 با 15 الی 20میلیون در مقابل میل28 که بازار خوب تری دارد با 20الی 22 میلیون دلار .
اضافات : به نظر من هیچگاه روسیه نمی آید میل28 را در کشور ما تولید کند حتی KA-50 را.(احتمال خیلی کم است شاید بشود گفت به احتمال 5 درصد آن هم در وضع خوب).
9. در ضمن بار مسئو لیت در KA-50 بیشتر است چون تک نفره ماموریت انجام می دهد.

و اما برسر موضوع بیایم اینکه در گروههای ما باید RPG-29 بیاید زیرا خوراک این راکت ها این M-1 ها و چلنجرها است. دوم اینکه باید ان مینهایی که گفتید در منطق جنوب غرب از نظر من نباید پاکسازی شود زیرا برای دشمن یک خط مقدم به حساب می آید و این خوب است (این کار را دارد ارتش و سپاه انجام می دهند و به جز مناطق مانند کرمانشاه و غیره را فقط دارند پاکسازی میکنند).
در مورد رادارها یک نوع رادار ملی تولید شد که به نام کاشف که بدری در حدود 150ک.م دارد و این خود پوشش 50درصد حساب میشود (ولی بهتر از هیچی است) ناگفته نماند این رادار قوی است و اجسام کوچک را خوب ساپورت میکند . ولی اگر میشد برد به بالای400 ک.م برور آن وقت میشد حاشیه برای خودمان ایجاد کنیم .
در مورد ناتوانایی گردانهای زمینی در مقابل حملات هوایی اینجوری ها هم نیست اگر در هر گردان دو نفر (حداقل) شلیک کننده وجود داشته باشد با بردهایی که برای میثاقها تعیین شده (تا50ک.م) گردان در امنیت متوسط به سر برده و انچنان هم که گفت دست و پا بسته نیست.
در هرگردان حرفه ای حداقل باید 3 نفر تک تیر انداز باشند. کمی خستم شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام ... دوست عزيز عقاب خان ... اگر دوست داريد اين هليكوپتر رو بدقت بشناسيد حتما با شبيه سازش كار كنيد ! ... ضعف اصلي اون تك خدمه بودنشه كه خيلي مشكل ايجاد ميكنه ! ...

در مورد توپ هم بايد بگم كه خيلي اونطوري كه شما فكر ميكنيد نيست و البته زماني كه با شبيه ساز كار كردين دستتون مياد ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اول اينكه سلام

من ميخواستم بگويم كه در بيشتر موارد ميل28 برتر است و واقعيت اين است كه وقت ندارم تا با اين شبيه ساز كه شما گفتيد كار كنم .(واقعا شرمنده ام) ودر كل مي خواستم بگويم كه اگر قرار بر خريد باشد اين گزينه مناسب است تا كامو50

تازه اين ميل28 طبق اين سنت خانوادگي خود (ميل24) در بعضي مدلها قادر است تا 3 نفر كمانده را جابجا كند و اين براي ماموريتهاي تكاوري عالي است . مثلا در يك طرح : اگر 7 هليكوپتر ميل28
اقدام به جابجايي و هم زمان پشتيباني نيز ميتواند از گروها بكند و اين يعني بي نيازي از هواپيماهاي پشتيباني نزديك . ودر كل ميشود 21 نفر تكاور آماده كه به جرات مي توان گفت كه مي توانند عقبه را كمي به بريزنند. (روسها نيز به همين موضوع فكر كرده و نتيجه هم گرفته اند)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در جواب سعيد خان و جناب وريور بايد عرض كنم كه ممكنه كه كاموف50 در حد كبرا و يا سوپر كبرا باشه و تك سرنشينه بودنش دردسر ساز باشه اما تمامي اين مشكلات در نمونه دو سرنشينه اش كه كاموف 52 يا به قول تركها اردوگان نام داره برطرف شده و علاوه بر اون اين هليكوپتر تمامي سلاح هاي ليزري رو ميتوته پرتاب كنه و از سرعت خوبي هم برخورداره(تو شبيه سازش باهاش تا 330 كيلومتر در ساعت در ارتفاع 5 متري زمين پرواز كردم) روتور عقب هم كه گاها دردسر ساز ميشه رو هم نداره و كامپيوتر ناوبري و سيستم خلبان خودكارش در ارتفاع پايين بسيار عالي عمل ميكنه(تو شبيه ساز كه اينطوري بود) و سيستم صندلي پرانش هم اين هواگرد رو در جهان شاخص كرده پس به همين راحتي نميشه كنارش گذاشت.
در ضمن سيستم ECM فوقالعاده قوي به همراه پوشش جاذب راداري و خروجيهاي تغيير يافته اگزوز براي حفاظت در مورد موشك هاي دوش پرتاب فروسرخ اين هليكوپتر رو به يكي از بهترين ها در دنيا تبديل كرده.
همين طور اين هليكوپتر(كاموف 52) داراي يك مسلسل و يك توپ هستش كه اين امكان رو بهش ميده كه هم با نفرات و هم با خودروهاي دشمن بتونه درگير بشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست من عقاب عزیز درمورد برتری میل 28 بر کاموف هیچ شکی نیست ولی دلیل انتخاب این بالگرد چند ین دلیل وجود داره که یکی قیمت هست ویکی دیگر وارد کردن تکنو لوژی اون وساخت در داخل می باشد که این خود بهترین دلیل انتخاب این بالگرد می باشد درضمن ما مثل ترکیه می تونیم اونا رو ارتقا بدیم ودرکل این خرید میتونه باعث انتقال تکنولوژی بشه واین خود صد برابر خرید به تنهایی حتی بالگرد های پیشرفته تر هست چه برسه به میل 28

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من هم از صبح تا الان داشتم خودم را نابود می کردم که همین را بگم و در کل (( اظهر من الشمس)) است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify]فرمانده نیروی زمینی ارتش از ساخت سلاح های جدید در این نیرو خبر داد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش از ساخت سلاح های جدید در این نیرو خبر داد.
به گزارش فارس، امیراحمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه مراسم بزرگداشت یازدهمین سالگرد شهادت امیرسپهبد صیاد شیرازی که صبح امروز شنبه در محل ستاد کل ارتش برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: چون نیروی زمینی برای جنگ‌های کلاسیک طراحی شده بود و شاید این قابلیت و توانایی را نداشت که در عرصه‌های رزم ناهم تراز آن طور که شایسته است موفق باشد، طی سالهای اخیر در ساختار و سازمان و هم در تجهیزات نیروی زمینی تغییراتی داریم و نیروی زمینی را برای حضور در نبردهای نامتقارن آماده کردیم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: ساختار و سازمان جدید نیروی زمینی به تصویب ارتش رسیده و برای تصویب نهایی خدمت فرماندهی کل قوا ارسال شده است.
وی افزود: قابلیت انعطاف، سرعت و تحرک که پاسخگویی رزم ناهم تراز است از ویژگی‌های این ساختار جدید است.
پوردستان در ادامه سخنانش تصریح کرد: سلاح‌های جدیدی متناسب با رزم ناهم تراز تعریف کردیم که برای مثال در بعد پدافند هوایی چه سلاح‌هایی مورد نیاز است و یا برای مقابله با تجهیزات زره‌ای چه تجهیزاتی می‌خواهیم و یا چه نوع تانکی برای رزم‌های آینده نیاز داریم.
پوردستان با بیان اینکه برخی از این سلاح‌ها در نیروی زمینی ساخته شده و برخی هم با پشتوانی صنایع داخلی تولید شده است، گفت: از جمله سلاح‌هایی که تولید شده و مورد استفاده هم قرار گرفته، سلاح‌های کامپوزیتی است. همچنین انواع سلاح‌های جنگ الکترونیکی هم تولید شده است.
وی افزود: یک سری سلاح‌های جدید هم طراحی شده که به زودی ساخته خواهد شد و در اختیار یگان‌ها قرار خواهد گرفت.
فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه تصریح کرد: در سال 89 جلوه‌های ویژه‌ای از نیروی زمینی را به مردم ارائه خواهیم کرد.
پوردستان در بخش دیگری از سخنانش در خصوص تهدیدات اخیر آمریکا علیه ایران گفت: این تهدیدات، تهدیداتی نظری است و بیشتر مورد توجه رسانه‌ها قرار می‌گیرد.
وی ادامه داد: نیروی‌های آمریکایی که وارد منطقه شده‌اند احساس کردند می‌توانند سیادت خود را بر منطقه تثبیت کنند اما پس از مدتی فهمیدند راهکار نظامی در تکیه بر سلاح‌های پیشرفته، پاسخگوی مأموریتشان نیست و اگر شرایط به درستی رصد شود می‌بینیم که آمریکاییها و نیروهای فرامنطقه‌ای هم در افغانستان و هم در عراق در یک باتلاق عظیم فرو رفته‌اند که امکان بیرون آمدن ندارند.
پوردستان در پایان اظهار داشت: دولت اوباما می‌خواهد به دنیا بگوید که هنوز قدرت گذشته را دارند اما در عمل با مشکلات زیادی مواجه هستند و همین درخواست 30 هزار نیرو برای اعزام به افغانستان نمونه‌ای از درماندگی آنها است و آنها به دنبال مسیری می‌گردند تا خیلی محترمانه از منطقه خارج شوند

لينك خبر : http://www.javanonline.ir/Nsite/FullStory/?Id=117405[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]پوردستان در ادامه سخنانش تصریح کرد: سلاح‌های جدیدی متناسب با رزم ناهم تراز تعریف کردیم که برای مثال در بعد پدافند هوایی چه سلاح‌هایی مورد نیاز است و یا برای مقابله با تجهیزات زره‌ای چه تجهیزاتی می‌خواهیم و یا چه نوع تانکی برای رزم‌های آینده نیاز داریم. [/quote]
یعنی تا حالا نمی دونستند
بعد این چه وضع خبر دادن هست خوب یا خبر ندید یا می دید درست بگید

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به آخرین دستاوردهای نیروهای مسلح، از برگزاری رزمایش بسیار سنگین نیروی زمینی با ابعاد گسترده و حضور 5 لشگر و 7 تیپ مستقل در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه نشست با خبرنگاران که صبح امروز دوشنبه برگزار شد، در پاسخ به سئوالی با اشاره به آخرین دستاوردهای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که در روز 29 فروردین به نمایش گذاشته خواهد شد، اظهار داشت: ما برای اولین بار بعد از حادثه لهستان چتر تندیم را مورد استفاده قرار خواهیم داد.

وی افزود: این چتر در صورت بروز حادثه برای هواپیما توسط چترباز برای نجات شخصیت استفاده می شود و چترباز با بستن شخصیت مورد نظر به خود از هواپیما بیرون می پرد که این نوع چتربازی همزمان با روز 29 فروردین در جوار مرقد امام خمینی (ره) به نمایش گذاشته خواهد شد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش به نمایش گذاشته شدن تجهیزات راداری جدید و هواپیماهای بدون سرنشین از سوی پدافند هوایی ارتش، آخرین بالگردهای بدون سرنشین و طراحی شده ارتش، تجهیزات و سلاح های طراحی شده در نیروی زمینی، نفربرهای سبک، مسلسل شش لول جدید به گت لینگان، تغییر در موزیک، رژه پیاده 24 در 24 ششصد نفره و لباس جدید طراحی شده در نیروی زمینی به صورت استتار کویری از آخرین دستاوردهایی است که در روز ارتش به نمایش در خواهد آمد.

امیر پوردستان با اشاره به پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در طراحی و ساخت هواپیماهای بدون سرنشین توسط نیروهای مسلح گفت: بنده در خبرها شنیدم که وزیر دفاع آمریکا از پیشرفت پرندگان بدون سرنشین ایران اظهار نگرانی کرده است. در حوزه تولید این نوع هواپیماها هم توانایی ارسال تصاویر به صورت آنلاین در برد دور و هم ماموریت ها و استفاده از سلاح ها پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: در حوزه بالگردهای بدون سرنشین هم اقدامات خوبی در نیروی زمینی انجام شده است که خبرهای خوش آن طی ماه های آتی به اطلاع مردم شریف جمهوری اسلامی ایران خواهد رسید.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در پاسخ به این سئوال که گستره رزمایش های این نیرو در سال جدید به چه شکل خواهد بود، خاطر نشان کرد: رزمایش بسیار سنگینی از سوی نیروی زمینی پیش بینی شده است که با حضور 5 لشگر و 7 تیپ مستقل برگزار خواهد شد. تا کنون محل برگزاری این همایش در جنوب کشور تعیین شده است اما در خواست ما از ستاد کل نیروهای مسلح برگزاری این رزمایش در شرق یا جنوب شرقی کشور است.

پوردستان اضافه کرد: همچنین رزمایشی در اردیبهشت یا خرداد ماه سال جاری از سوی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دریای عمان برگزار خواهد شد.

وی درباره چینش و آمایش دقیق نیروها منطبق با تهدیدات اخیر گفت: از جمله اقداماتی که در تحولات نیروی زمینی پیش بینی شده آمایش نیروهاست که در این زمینه در شرق کشور نیروی لازم وجود ندارد که تیپ ها و یگان های جدیدی را برای این نقطه پیش بینی کرده ایم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه چشم انداز حضور آمریکا در افغانستان می تواند برای ما خطرناک باشد و آنها نیز با توجه به ثبات نسبی که در عراق ایجاد شده نیروهای خود را به افغانستان منتقل می کنند، تصریح کرد: بر این اساس ما رزمایش هایی به صورت ویژه در شرق کشور پیش بینی کرده ایم و در حوزه های مختلف زمین، هوا و دریا پیش بینی های لازم را داشته ایم.

امیر پوردستان در پایان گفت: تمامی منافع کشورهای متعرض به جمهوری اسلامی ایران در هر نقطه ای مورد هجوم قرار خواهد گرفت و قطعا هر تهدیدی که جنبه عملی به خود بگیرد در نطفه خفه خواهد شد.

لینک
http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=1062264

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در مورد "مسلسل شش لول گتلینگ"

روزی که وزیر دفاع خبر سامانه مرصاد رو اعلام میکرد، پشت سرش یه سامانه بود شامل (فکر کنم) شش دوشکا (احتمالاً) هم محور، احتمالاً همون در رژه نمایش داده میشه.

البته قبلاً هم نمونه اون رو در رژه ها دیده بودم ولی شاید این نمونه تکمیل شده باشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]روزی که وزیر دفاع خبر سامانه مرصاد رو اعلام میکرد، پشت سرش یه سامانه بود شامل (فکر کنم) شش دوشکا (احتمالاً) هم محور، احتمالاً همون در رژه نمایش داده میشه. [/quote]
نه اون که چند بار نمایش دادن این یکی دیگه فکر کنم گتلینگ واقعی باشه اگر این طور باشه خیلی مورد استفاده خواهد داشت
من عاشق گتلینگ icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط FLANKER
      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385294.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385295.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385335.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385333.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385300.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385309.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385302.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385304.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385306.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385307.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385334.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385336.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385337.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385338.jpg
    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط GHIAM
      با استفاده از طول استند موشک فاتح، تونستم ابعاد موشک فتح را به دست بیاورم. موشک فتح دارای طول 6.5 متر و قطر 40 سانتیمتر است. این موشک نسبت به فاتح110 حدودا 2.30متر کوتاهتر و 20 سانتیمتر قطر کمتری دارد.  
      هیچ گونه اطلاعاتی از جنس موتور و جنس بدنه موشک وجود ندارد. اما احتمالا فتح موشکی با وزن 800-900 کیلوگرم، برد  200 - 300 کیلومتر و سرجنگی 150-200 کیلوگرمی باشد. به نظر میر‌سد سپاه قرار است این موشک را جایگزین نسخه های اولیه فاتح 110 کند. هرچند سرجنگی سبکتری نسبت به فاتح دارد برای زدن اهداف نرم از جمله زیرساخت‌های نفتی، مراکز صنعتی، اهداف غیرمقاوم نظامی و ... بسیار موثر است. 
      با توجه به ابعاد و وزن موشک فتح، می‌توان 4 تیره از این موشک را مانند فجر 5 از روی حامل IVECO پرتاب کرد.  
       

       
       

       

       
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
    • توسط mehdipersian
      مرداد گذشته، یک ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه برای ایران از پایگاه فضایی بایکونور پرتاب شد و انتظار می‌رود سه ماهواره دیگر نیز در سال‌های آینده به فضا پرتاب شوند. همچنین شواهد قانع‌کننده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد یک شرکت روسی در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی برای ایران است که در سال 2024 در مدار زمین ثابت قرار می‌گیرد.
       
      ماهواره ی خیام:

       
       
      مرداد 1394، ایران با دو شرکت روسی در مورد پرتاب ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه که توسط ایران اداره می شود، به توافق اولیه دست یافت. ماهواره ایرانی در 18 مرداد 1401 به وسیله ی شرکت روس کاسموس به فضا پرتاب شد. 
       
      مشخصات فنی ماهواره:

      مشخصات فنی ماهواره توسط روسیه و ایران اعلام نشده است ولی می توان از یک حق اختراع منتشر شده توسط شرکت NPK Barl در مرداد 1401 اطلاعات جدیدی بدست آورد. این طرح یک ماهواره سنجش از دور با وضوح بالا را توصیف می کند که دقیقاً شبیه خیام است. دارای یک گذرگاه شش ضلعی و چهار پنل خورشیدی است که با زاویه 45 درجه نسبت به محور طولی ماهواره به سمت پایین امتداد دارند. 
       
      محموله یک تلسکوپ کورش(Korsch) با پنج عنصر نوری است. تلسکوپ کورش یک تلسکوپ آناستیگمات سه آینه ای فشرده است که میدان دید وسیعی را ارائه می دهد. این تلسکوپ تصویربرداری را در یک کانال پانکروماتیک و چهار کانال چند طیفی (نزدیک مادون قرمز، قرمز، سبز و آبی) ارائه می دهد. سه پیکربندی ممکن برای تلسکوپ ارائه شده است که همگی با نسبت کانونی f/11.53 (نسبت کانونی تقسیم فاصله کانونی بر دیافراگم است)میباشند. مقادیر سه پیکربندی عبارتند از:
       
      دهانه / فاصله کانونی
      0.535 متر6.17 متر
      0.75 متر8.65 متر
      1.1 متر12.68 متر
       
      در اولین پیکربندی که در شکل زیر نشان داده شده است، وزن تلسکوپ 125 کیلوگرم و طول آن 1.8 متر است.
       

       
      دو پیکربندی دیگر منجر به گذرگاه طولانی‌تر می‌شود، اما نیازی به تغییر در جعبه‌های الکترونیکی محموله و آرایه‌های پیکسل CCD ایجاد نمیکند. این تلسکوپ از یک آرایه کانونی کروی و نه مسطح برای کمک به جلوگیری از لکه دار شدن تصاویر استفاده می کند. یک آرایه اسکن الکترونیکی داده‌ها را در باند X با سرعت‌های 480 مگابیت تا 1.5 گیگابیت بر ثانیه به زمین ارسال می‌کند (نرخ بالاتری نسبت به گزارش NPK Barl در فوریه 2021 ).
       
      سازنده محموله نوری مشخص نیست، اما برخلاف تخصص این شرکت در سیستم های زمینی می تواند خود NPK Barl باشد. طی نمایشگاهی در سال 2019، این شرکت تلسکوپ سنجش از دور را به نمایش گذاشت که انتظار می‌رفت ظرف دو سال آینده به فضا پرواز کند. گزارش شده است که وزن آن تنها 46 کیلوگرم است و همچنین کوچکتر از نمونه ثبت اختراع به نظر می رسد، اما تنها ماهواره میزبان ممکنی که در حال حاضر برای آن قابل شناسایی است، خیام است. احتمالاً تنها یک بخش از تلسکوپ به نمایش گذاشته شده است. 

       
      در یکی از نقشه‌های همراه با حق ثبت اختراع(پتنت) ، ماهواره در بالای طبقه فرگات در داخل محفظه محموله موشک سایوز-2-1a قرار دارد (که نشان می‌دهد پرتاب اولیه به وسیله ی این ماهواره بر به جای سایوز-2-1b سنگین تر بود).
       
       اگرچه پتنت‌ها به ندرت به پروژه‌هایی اشاره می‌کنند که به آن‌ها مربوط می‌شود، اما در اینجا ماهواره در واقع متعلق به پروژه 505 نشان داده شده است. همانطور که در نقاشی زیر مشاهده می‌شود، ماهواره‌ها به اندازه‌ای کوچک هستند که سه عدد از آنها در داخل دماغه قرار گیرند.
       
       
       
      کاربرد خیام:
       
      به طور رسمی، خیام تنها کاربردهای غیرنظامی در زمینه هایی مانند کشاورزی، مدیریت منابع طبیعی و نظارت بر محیط زیست خواهد داشت. مدت کوتاهی پس از پرتاب، رئیس سازمان فضایی ایران مدعی شد خیام به دلیل اندازه کوچکش نمی تواند به عنوان یک ماهواره جاسوسی استفاده شود. با این حال، وضوح زمینی گزارش شده آن (0.73 متر) برای انجام کارهای شناسایی ارزشمند کافی است. 
       
      مرکز کنترل ماموریت خیام:
       

       
       
      به گزارش اخبار ایران، مرکز کنترل ماموریت خیام در مرکز فضایی ماهدشت که تقریباً در 60 کیلومتری غرب تهران و نرسیده به شهر کرج قرار دارد. این مرکز در اوایل دهه 1970 برای دریافت اطلاعات از ماهواره های سنجش از دور خارجی تأسیس شد که اولین آنها ماهواره های لندست ایالات متحده بود. همانطور که در تصاویر Google Earth مشاهده می شود، ساخت یک ساختمان جدید در این سایت حدود آوریل 2020 آغاز شد و اکنون کامل شده است. احتمالاً در گزارش تلویزیون ایران که پس از پرتاب خیام از مرکز کنترل مأموریت پخش شد، دو آنتن سهموی در شمال شرقی ساختمان جدید دیده می‌شود.
       

       
      همکاری های روسی/ایرانی بعدی:
       
      خیام پیش بینی می شود حداقل پنج سال فعالیت داشته باشد و قرار است در سال های آینده ماهواره های بیشتری نیز به آن ملحق شوند. پس از پرتاب، حسن سالاریه اعلام کرد که ایران سه ماهواره دیگر از همین نوع را سفارش داده است و افزود: اولین ماهواره در مجموع 40 میلیون دلار هزینه داشته است.
       
      به نظر می رسد که همکاری فضایی بین روسیه و ایران اکنون فراتر از حوزه سنجش از دور است. در هفته‌های اخیر شواهدی به دست آمده است که روسیه در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی زمین‌ایستا برای ایران با نام اکواتور (به روسی به معنای «استوا») است. این نام برای اولین بار در سال 2020 در بیوگرافی مختصری از متخصص ISS Reshetnev، تولید کننده پیشرو روسیه در ماهواره های ارتباطی مستقر در نزدیکی کراسنویارسک در سیبری ظاهر شد. در کنار آن بسیاری دیگر از پروژه ها نیز به آن اشاره شد که این شخص در آن مشارکت داشته است و جزئیات بیشتری ارائه نشده است.
       

       
      ایران در نهایت قصد دارد ماهواره‌های ارتباطی زمین‌ایستا را با استفاده از پرتاب‌کننده‌های بومی پرتاب کند، اما به‌نظر نمی‌رسد ماهواره‌هایی که در آینده قابل پیش‌بینی به فضا پرتاب می‌شوند، قادر به قرار دادن محموله با این ویژگی در این نوع مدار باشند. بنابراین، این کشور احتمالاً برای پر کردن جای خالی باقیمانده نیز به روسیه متکی خواهد بود. اگر معامله‌های دیگری در این زمینه هنوز وجود داشته باشد، پشت درهای بسته انجام شده است. 
       
      ________________________________________
      تلخیص و ترجمه از mehdi persian برای میلیتاری
      ________________________________________
      منبع:
      https://www.thespacereview.com/article/4475/1
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.