Arash

شاهکارهای RF-4

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

01~44.jpg

سرهنگ قیدیان و بهمن فرقانی از اولین های گردان 11 در اولین فرود سی -5 در مهرآباد .(عکس از ایروسپیس تاک)

image-da6c091aea00b734ee837ea2a0f153754f

عکسی زیبا از قهرمان گردان 11 شناسایی مرحوم فرامرز ترابی که فرزند برومندشان زحمت ارسال اونو کشیدن

این عکس های بدون واترمارک رو دلم نیومد با واتر مارک خراب اش کنم

منبع رهروان ارتش

• Upvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

الان که پهپاد ها وجود دارن بازهم از فانتوم برای شناسایی عمق خطوط دشمن استفاده میشه؟

• Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

الان که پهپاد ها وجود دارن بازهم از فانتوم برای شناسایی عمق خطوط دشمن استفاده میشه؟

آخرین استفاده ی فتو فانتوم ها برمیگرده به جنگ 2003 عراق که آمریکا ازش استفاده کرد ( البه اگه قضیه ی فانتوم های شناسایی ترک و ورود به سوریه و سرنگونی یک فروندشون رو در نظر نگیریم )

خود من هم ترجیح میدم به جای استفاده از این پرنده ها و به خطر افتادن جان خلبان هاش از پهپادهای ارزان قیمت تر و کم ارزش تر استفاده بشه

• Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان نازنین عرض ادب و احترام ..
عزیزان یکی راهنمایی کنه که ایا امکان نصب پادکارهای اخلالگر esm فتوفانتوم ها رو میشد روی فانتومهای معمولی نصب کرد..اخه چطور این فتوها میرفتن قلب بغداد و از مراکز حیاتی اون عکس برمیداشتن اما امکان بمبارانشون نبود..تفاوت فتوها با فانتومها مگه چیزدیگه ای هم هست..
متاسفانه اطلاعات جامع و مبسوطی راجع به طرز کار جمینگ و تفاوتشون در این زمینه با فانتومهای معمولی تو فرومهای پارسی نیست..
ممنون از حضور ارزشمند همه اعضا ..یاحق

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوستان نازنین عرض ادب و احترام ..
عزیزان یکی راهنمایی کنه که ایا امکان نصب پادکارهای اخلالگر esm فتوفانتوم ها رو میشد روی فانتومهای معمولی نصب کرد..اخه چطور این فتوها میرفتن قلب بغداد و از مراکز حیاتی اون عکس برمیداشتن اما امکان بمبارانشون نبود..تفاوت فتوها با فانتومها مگه چیزدیگه ای هم هست..
متاسفانه اطلاعات جامع و مبسوطی راجع به طرز کار جمینگ و تفاوتشون در این زمینه با فانتومهای معمولی تو فرومهای پارسی نیست..
ممنون از حضور ارزشمند همه اعضا ..یاحق

اخلاگر های فتو فانتوم ها قوی هست ولی فرق زیادی با نوع معمول فانتوم های خودمون نداره 

نکته اصلی این هست که فتو فانتوم ها بسیار سبک تر از فانتوم های معمولی هستند که همین سبکی باعث میشه با مراتب از فانتوم های معمولی تیزتر و چست و چابک تر باشند

مورد دیگه استفاده از زره در زیر بدنه هست

که این زره ها پرنده رو در مقابل آتش تیر بار ها بیمه میکرده

مورد بعدی ، اصلی و آخری 

مهارت بینظیر خلبان های شناسایی هست که از میان بهترین خلبانان فانتوم انتخاب میشدند ( در واقع بهترین بهترین ها )

• Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اخلاگر های فتو فانتوم ها قوی هست ولی فرق زیادی با نوع معمول فانتوم های خودمون نداره 

نکته اصلی این هست که فتو فانتوم ها بسیار سبک تر از فانتوم های معمولی هستند که همین سبکی باعث میشه با مراتب از فانتوم های معمولی تیزتر و چست و چابک تر باشند

مورد دیگه استفاده از ضره در زیر بدنه هست

که این ضره ها پرنده رو در کقابل آتش تیر بار ها بیمه میکرده

مورد بعدی ، اصلی و آخری 

مهارت بینظیر خلبان های شناسایی هست که از میان بهترین خلبانان فانتوم انتخاب میشدند ( در واقع بهترین بهترین ها )

با تشکر از آرش عزیز

یک سئوال کلیدی ، چند سال قبل ، در حال مطالعه یک مقاله در ارتباط با خاطرات یکی از عزیزان گردان 11 بودم که در  جریان مکالمه خلبان کابین جلو با کابین عقب ، جمله ای رد و بدل شد مبنی بر اینکه فتو فانتوم ها ، زره ای به وزن 2000 کیلوگرم (2 تن) را می توانند در زیر بدنه حمل کنند . ، تصویری از این زره وجود دارد  ؟؟؟

متشکرم

• Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با تشکر از آرش عزیز

یک سئوال کلیدی ، چند سال قبل ، در حال مطالعه یک مقاله در ارتباط با خاطرات یکی از عزیزان گردان 11 بودم که در  جریان مکالمه خلبان کابین جلو با کابین عقب ، جمله ای رد و بدل شد مبنی بر اینکه فتو فانتوم ها ، زره ای به وزن 2000 کیلوگرم (2 تن) را می توانند در زیر بدنه حمل کنند . ، تصویری از این زره وجود دارد  ؟؟؟

متشکرم

همون مورد د بود

قبلا گشته بودم و عکسی رو هم پیدا نکرده بودم ، الان هم گشتم و دوباره چیزی نیافتم

حتی در کتاب فانوم های ایران در جنگ 

http://books.google.nl/books?id=Y_CK0N1839EC&pg=PA11&lpg=PA11&dq=rf4e+phantom+reconnaissance+equipment&source=bl&ots=0tMFJ7n0ji&sig=kRydWJP0kQOArshZw3nZvyc1xOc&hl=en&sa=X&ei=UUJ8VPGYOJPraLGXgMAM&redir_esc=y#v=onepage&q=rf4e%20phantom%20reconnaissance%20equipment&f=false

هم عکسی نبود

منتها چیزی که بیاد دارم در سوالی که از جناب سرهنگ مازندرانی در این مورد شد ، جواب ایشون این بود که این زره به طور کامل به زیر فانتوم متصل میشده و وقتی نگاه کنی فانتوم دارای این زره فرق زیادی با فانتومی که این زره رو نداره ، نداره

• Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

01~53.jpg

تیمسار رضوانی

02~56.jpg

03~48.jpg

04~37.jpg

05~34.jpg

06~27.jpg

تفاوت بین کابین جلوی فانتوم معمولی و نوع شناسایی

• Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

01~54.jpg

02~57.jpg

03~49.jpg

04~38.jpg

05~35.jpg

06~28.jpg
کنترل پنل دوربین RF-4C که در کابین جلو تعبیه شده است.
  • Upvote 10

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ببخشید آرش جان

تمامی فانتوم های شناسایی قراره

به رنگ آبی خاکستری در بیاد؟

چون عکس یکی و دیدم اون رنگ بود

شاید چون پهبادا هستن میخوان تبدیل به نسخه دفاع هواییشون کنن؟

اصن این کار شدنیه؟

که شناسایی رو شکاری کرد؟

• Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ببخشید آرش جان

تمامی فانتوم های شناسایی قراره به رنگ آبی خاکستری در بیاد؟

چون عکس یکی و دیدم اون رنگ بود

شاید چون پهبادا هستن میخوان تبدیل به نسخه دفاع هواییشون کنن؟

اصن این کار شدنیه؟

که شناسایی رو شکاری کرد؟

نمیدونم ولی اون آبی رنگ سالها هست که این رنگ آبی رو بر روی خودش داره

به نظر من از اونجا که کلا فانتوم ها چه E و چه RF ها دارای سن بالایی هستند و تکنولوژی عقب تری هم از زمانه دارند و همت و اراده ای برای به روزرسانی آنها دیده نمیشود ، بهتر هست فوتو فانتوم ها بازنشسته بشوند و بعد ازاین که هواپیمای خوبی رو ساختیم و یا خریدیم فانتوم ها هم بازنشسته بشوند بهتر است .

شدنی هست ولی نیاز به کار سنگین و هزینه ی زیاد داره

شناسایی ها رادار ندارند ، توپ دماغه ندارند و ... کلا به دردسر اش نمی ارزه

• Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ولی با اون رنگ انگار نوئه

امیدوارم این اتفاق بیوفته و یه جنگنده نیمه سنگین

که نیم قرنه قولشو دادن ساخته شه

ولی من شنیده بودم فتوفانتوم هامون از فانتوم ها

پیشرفته ترن که؟

ولی به نظرم اگر با توجه به حضور خوب پهبادامون

میخوان بازنشسته بشن

یکی رو بدن واسه باز شدن توسط دانشمندامون تا بعضی از مواردش که برامون ناشناخته است مشخص شه و به بار علمیمون اضافه شه

و ما بقی رو بزارن واسه اموزش خلبان هامون

• Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ولی با اون رنگ انگار نوئه

امیدوارم این اتفاق بیوفته و یه جنگنده نیمه سنگین

که نیم قرنه قولشو دادن ساخته شه

ولی من شنیده بودم فتوفانتوم هامون از فانتوم ها

پیشرفته ترن که؟

ولی به نظرم اگر با توجه به حضور خوب پهبادامون

میخوان بازنشسته بشن

یکی رو بدن واسه باز شدن توسط دانشمندامون تا بعضی از مواردش که برامون ناشناخته است مشخص شه و به بار علمیمون اضافه شه

و ما بقی رو بزارن واسه اموزش خلبان هامون

به همین عکس های بالا نگاه کن ، همه نو به نظر می رسند ، کیفیت آمریکایی و اورهال خوب خودمون باعث میشه اینطور سر حال باشن

سیستم های هشدار راداری و جمینگ رادار و ... فوتو فانتوم ها از فانتوم های معمولی پیشرفته تره ، ولی یک سری فرق کلی دارن مثلا فوتو فانتوم های ما رادار ندارن ، چون برای کارشون لازم نداشتن ( بعضی کشور ها فوتو فانتومهاشون مجهز به رادار هست ) و ... کلا با اینکه هر دو فانتوم هستند ولی هر کدام رو بهر کاری ساختن

فکر نکنم تو این 40 سال چیزی درون فوتو فانتوم های ما باشه که برامون شناخته شده نباشه 

• Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.