super_comando

تحلیل و پیگیری تحولات عراق

Recommended Posts

[quote]این نیروها که اسیر شدند، مسئولیت حفاظت از لوله های نفتی را بر عهده داشتند، که متاسفانه نیروهای داعش با لباس های ارتش عراق و خودروهای ارتش عراق سراغشان رفته بودند، نیروها از ترس تسلیم نشده بودند، خبر نداشتند که این نیروهای ارتشی در واقع اعضای داعش هستند [/quote]

دیگه بدتر ! صد بار از یه سوراخ گزیده شدن . اصلا چیزی به نام << اسم شب >> بهشون یاد ندادند؟؟
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Royal_falcon' timestamp='1399926867' post='377695']
دیگه بدتر ! صد بار از یه سوراخ گزیده شدن . اصلا چیزی به نام << اسم شب >> بهشون یاد ندادند؟؟
[/quote]

سر خود پست هاشون این ها را اسیر نگرفته بودند، مثل اینکه توی مسیر محل پست شون تا محل اقامت شان این ها را اسیر گرفته بودند

سی چهل درصد افسران ارتش عراق سنی هستند، یک بخشی نه چندان کمی از افسران کنونی ارتش عراق هم قبلا جزو افسران ارتش زمان صدام بودند، داعش نفوذی کم توی ارتش نداره، اسم شب که سهله، خیلی از اطلاعات لازم را از ارتش عراق داره
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='senaps' timestamp='1399751392' post='377055']
[b]مادر نزاییده نیروی ویژه‌ای که اینکاری که شما میگی روبکنه....[/b]
سال 2006 امریکا USMC یا مرینز رو با تمام غروری که یک نیروی رزمی میتونست داشته باشه وارد کرد در حد 2 هزاز نیرو، یک هفته نگذشته بود که مجبور شد نیوی سیلز و دلتا و SAS و SBS و المان و فرانسه و حتی نیروهای استرالیایی رو بفرسته اونجا برای نجات نیروهاش!!!
بعد از این عملیات هم راحت 60 درصد نیروهای مخصوصش( دلتا و سیلز) کشیدن کنار!!!!!
الان وقتی در خصوص یه نفر نیروی سابق نظامی صحبت میکنن، تو اخبار، میگن طرف مثلا 8 بار رفته عراق! و طرف مقابلش جنگ رمادی رو شرکت کرده!!!! یعنی کسی که از 2003 تو عراق بوده تا امروز یه طرفه، کسی که 3 ماه رمادی جنگیده یه طرف دیگه!!!!
وقتی نیروی ویژه‌ی امریکا تو اونجا میزاد، از نیروی ویژه‌ی عراق انتظار این دست حرکات رو نداریم....
من تاپیکش رو زدم.... امریکا هم از نیروی ویژه اش نتونست کار بکشه و با ادوات و زرهی، منطقه رو تا جایی که نیروهاش گیر خورده بودن شخم زد... عکساش هم تو تاپیکی به اسم جنگ رمادی خودم کار کردم...
[/quote]
ای بابا!!!
چی شد؟!
ببخشید جناب Senaps
قبلا بعضی دوستان ادعا میکردن اگه نیروهای ویژه ما و صابرین و غیره بریزن تو فلوجه، کارش رو یه سره میکنن!
وقتی میگفتیم از نیروهای ویژه عراق انتظارات عجیب و غریب نداشته باشید، دوستان کلاس فلسفه راه مینداختن و ...!
ظاهرا اونوقت حال من خوب نبوده!؟؟!
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اقا شما ها یک فایل تصویری مربوط به جنگ سالهای قبل سپاه با پژاک رو دیدید که گروه پژاک منتشر کرده جدید نیست ها قدیمیه و در اون یک فرمانده ی سپاه که لهجه ی ترکی داره و بر ضد نیروهای پژاک زیاد عملیات انجام داده در حال توضیح مدل رزم پژاک به نیروهای احتمالا صابرین هست؟ ویرایش شده در توسط armagdon

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
قبلا بعضی دوستان ادعا میکردن اگه نیروهای ویژه ما و صابرین و غیره بریزن تو فلوجه، کارش رو یه سره میکنن!
[/quote]

واقعا؟؟؟؟ ما چنین صحبتی کردیم؟؟؟
فک کنم وقتی من مینوشتم این نیروها کارامد نیستن و تو اولین درگیری همشون نفله میشن، شما میخوندین که صابرین و نوهد میرن اونجا و قتل عام میکنن!!!!...

ما فقط گفتیم نیروهای خودی در بحث تامین امنیت مراسمات مربوط به عاشورا و جمعیت بزرگی که در اونجان، همکاری میکنن چون نیروهای عراقی نه دانش و نه توان انجام این کار رو ندارن...

اینکه شما چیز دیگه‌ای برداشت می‌فرمایید از این صحبت ها، بحث دیگه‌ای میباشه!!....

درضمن، شما هیچوقت یگان های ویژه‌ و غیر ویژه‌ی امریکایی رو با ماسک گوست(کاراکتر COD) یا اسلحه‌هایی که اندازه یه جنگنده روش وسیله و دستگاه بسته شده نمی‌بینید... بذارید تاکید بکنم که هیچوقت نمی‌بینید....
من میتونم برای شما نیم میلیون عکس بذارم از نیروهای ویژه‌ای که طالبان رو زدن، از نیروهایی که کرزی رو از پاکستان به کاخ ریاست جمهوریش در افغانستان رسوندن و فقط 12 نفر بودن، میتونم از نیروهایی که عراق رو گرفتن و سایر عملیات های ویژه‌ی دنیا که توسط نیروهای مخصوص صورت گرفته( رهایی گروگان، رباییش، ترور، تخریب و...) رو نشون بدم! یه گردان این افراد، به اندازه‌ی یکی از نیروهای ویژه‌ی عراقی تجهیزات همراه نداشت!!!!....

صحبت من و جناب علی به صورت کاملا واضحی این مسئله بود... کاملا واضح! :)... توهم! توهم قدرت که به واسطه‌ی یه سری تجهیزات و ظاهرسازی ها ایجاد شده بود برای اون نیروها...

الان هم هیچ نیروی ویژه‌ای عملیات نمیکنه... صفحات قبل من نوشتم که پس نیروهای ویژه با اون ام‌فور های هولی لودشون کو؟؟؟؟ پس چرا نیروهای عادی رفتن توی فلوجه میجنگن؟؟؟؟؟ امروز، هر روزی که میگذره و چه عراق توسط داعش تصرف بشه و چه ارتش داعش رو کلا ریشه کن بکنه، هیچ اعتباری بر نیروی ویژه‌ی ارتش نمیذاره! و [b]دلیلش هم اینه که نیروی ویژه دخالتی نداشته![/b]!...
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

ایشون از نیروهای یکی از لشکرهای حاضر در منطقه هستند ، حالا احتمالش هم هست صابرین باشند ولی نه اون صابرینی که شما مدنظرتون هست ....

درگیری شهری تمامی ملاکهاش فرق میکنه و بهترین نیروهای ویژه جهان هم توش چندقلو میزایند مگر کسانیکه به این معتقدند :»

چه بکشیم چه کشته شویم ، شهید راه خدا هستیم ....

دلیل اصلی که پیروزی های قاطع میدانی برای داعش ، جبهه النصره و دیگران حاصل میشه ، استفاده از این اصل حق به سود باطل هست

که البته این مساله هم فقط تا وقتی اثر داره که در مقابل یاران حقیقی حق یعنی فرزندان سیدعلی حسینی خامنه ای و سیدحسن نصرالله قرار نگرفته باشند ... چون لجوج تر از اونها هستند در این زمینه و بسیار معتقدتر چرا که دستاویزهای قدرتمندی به اون دنیا دارند که اولین ش همان اصلی هست که اونها مخالف ش هستند :

اعتقاد به اینکه انبیا و اوصیا و اولیا و شهدا همراهی شون میکنند و شفاعت ....

در کل نبرد عقیده ، بدترین نبردهاست ....

بچه های صابرین هم یکی از سه اصلی که حق عضویت صابرین بهشون میده همین توکل و ایمان به خداست و در نبردهای تمام عیارشون با پژاکیون لعنت الله علیه ، نشان دادند که در نبرد عقیده ها حرف اول و آخر رو میزنند ... چرا که هنگام صعود به مرگبارترین ارتفاعات تحت اختیار چندین ساله پژاک یک فریاد میزدند :

یا زهرا

یا حق
  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='senaps' timestamp='1399990165' post='377882']
واقعا؟؟؟؟ ما چنین صحبتی کردیم؟؟؟
فک کنم وقتی من مینوشتم این نیروها کارامد نیستن و تو اولین درگیری همشون نفله میشن، شما میخوندین که صابرین و نوهد میرن اونجا و قتل عام میکنن!!!!...
....
[/quote]
هم نوشته های بنده اونجا واضح بود و هم نوشته های شما!
فکر نکنم نیازی به تفسیر باشه

البته نیازی به باز کردن بحثهای قدیم نیست اما بحث اونجا شروع شد که دوستان تجهیزات رو مسخره میکردن و ... و نیز دست کم گرفتن سایر نیروها که دوستان کلا ارتش عراق رو دست و پا بسته و فوق العاده پخمه درنظر میگرفتن و بحث [u]نیروهای ما![/u] و .. که بقول شما باعث توهم -در هر دو طرف- میشد
باز هم در مورد حفاظت از مراسمات -که بنده هم منکر نیستم- و نیروهای خودی و غیره حرف و حدیث زیاده که بماند

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
من دو ماهی هست که میخوام این تاپیک رو بزنم، ولی فرصت نشده بود! :)...
ممنون برادر...
متاسفانه این نیروها فقط در حد عکس هستن! :)
[/quote]

اولین پست من!

[quote]خیر! .... خودشون هیچ کاری نکردن...
مثلا کل گردان(شایدم یگان!) میریزن 2 نفر رو دستگیر کنن!!( یه سری تصاویر داشتم از اینا که دوست داشتم بذارم و اینا باید بگردم پیدا کنم اونا رو... نزدیک به 40-50 نفر با کلی تجهیزات رفتن، رفتنشون رو که می‌بینی، حداقل انتظارت اینه که اخرش بگه در این عملیات مثلا نصف اروپا تصرف شد، بقیه‌اش هم خاکستر شده موجودی توش زنده نیست!! بعد می‌بینی 4 تاشون زخمی شده، 2 تاشون هم کشته شده، 2 تا تروریست رو نهایتا امریکایی ها کشتن و پایان عملیات! :)[/quote]
دومین پست من در پاسخ به سوال:
[quote]یعنی تا به حال عملیاتی نداشتن؟
یا سلاح هاشون عملیاتی نیست؟[/quote]

بقیه‌ی پست ها چون طولانی هست نمیذارم!! میتونید تشریف ببرید و ببینید!... باید دید منظور از مسخره کردن تجهیزات چیه؟! ایا ماسک های گوست هم جزو تجهیزاته؟؟؟

[CODE]http://www.military.ir/forums/topic/26661-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B9%D8%B1%D8%A7%D9%82%DB%8C/page__st__45[/CODE]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=#ff0000][size=5]فوری[/size][/color]
اولین گروه از خلبان هایی که برای اموزش خلبانی با F-16 به ایالات متحده رفته بودن به عراق بازگشتند.

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10264/10334283_739344182754445_339895196372249746_n.jpg[/img] ویرایش شده در توسط gholam22
  • Upvote 14

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=#ff0000]فوری[/color]

[size=5]عراق به دنبال تقویت نیروی دریایی[/size]

بنا بر بیانیه صادر شده از سوی وزرارت دفاع امریکا پنتاگون مجوز ساخت یک اسکله توسط شرکت روچستر هیلز برای نیروی دریای عراق را صادر کرده است.ارزش این قرارداد 24.4 میلیون دلار اعلام شده است.پنتاگون اعلام کرده این قرار داد در راستای بالا بردن ظرفیت نیروی دریایی عراق پس از خروج نیروهایی امریکایی میباشد.
بر اساس این قرارداد ، که در تاریخ 29 آوریل به امضا رسید شرکت روچستر هیلز موظف به ساخت یک پل موقت و ساخت اسکله و همچنین تامین تجهیزات جانبی برای این اسکله میباشد.هنوز مکان مناسب برای احداث این اسکله مشخص نشده است اما این شرکت تضمین کرده تا 17 ماه اینده این اسکله را تحویل نیروی دریایی خواهد داد.

در همین راستا شرکت سویفت ژتون در 21 مارس 2013 قایق های گشت زنی مسلح را بر طبق قراردادی که در سال 2009 به امضا رسیده بود به ارتش عراق تحویل داد.دولت عراق به ازای 15 قایق 181 میلیون دلار به این شرکت پرداخت کرد.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یه نیروی شهادت طلب با کلاشینکف میتونه یه لشکر رو معطل خودش بکنه...اساس جنگ نه سلاحه و نه تجهیزات...[b][color=#ff0000][size=5]اساس جنگ نترسیدن از مرگه[/size][/color][/b]....
  • Upvote 8
  • Downvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تجهیزات + آموزش + شجاعت = پیروزی
قرار نیست خودمونو گوشت جلوی توپ کنیم داداش گلم
  • Upvote 8
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Srbazazry' timestamp='1400055499' post='378146']
تجهیزات + آموزش + شجاعت = پیروزی
قرار نیست خودمونو گوشت جلوی توپ کنیم داداش گلم
[/quote]بنده گفتم اساس نبرد اینه...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='ronin313' timestamp='1400054353' post='378143']
یه نیروی شهادت طلب با کلاشینکف میتونه یه لشکر رو معطل خودش بکنه...اساس جنگ نه سلاحه و نه تجهیزات...[b][color=#ff0000][size=5]اساس جنگ نترسیدن از مرگه[/size][/color][/b]....

[/quote]
اشتباهی مثبت دادم!!!
یک ایراتور به راحتی می تونه وقتی هزاران کیلومتر اونطرف تر هست و زیر باد کولر داره نوشیدنی می خوره با فشار یک دکمه یک لشکر را نابود کنه
و یا با موشک های یک پهباد تانکی را منفجر کنه
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.