super_comando

تحلیل و پیگیری تحولات عراق

Recommended Posts

اخوی لطفا تهدیدات استراتژیک ایران رو از زمان انقلاب بیان بکنید .

 

1. قاچاق موارد مخدر و Insurgency در شرق کشور،

2. شورشهای مستمر در کردستان

3. االات متحده

4. اسرائیل

5. ...

باز هم توجیه نمیشه، 8-9 ماه به اندازه کافی بود که یک سیستم COIN خوب ردیف کنند.

ولی از تفکر برکان این انتظار نمیره که بفهمه، فقط بدی به صورت کور از یکچیزی دفاع کنه

  • Upvote 4
  • Downvote 15

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 یک کارشناس شیمیایی داعش در حمله هوایی در عراق به هلاکت رسید

 

افسران ارتش امریکا روز جمعه اعلام کردند: یک کارشناس تسلیحات شیمیایی گروه داعش که زمانی برای صدام حسین کار می کرد در حمله هوایی ائتلاف در عراق کشته شده است.

دربیانیه ارتش امریکا گفته شده است این حمله هوایی شنبه گذشته در نزدیکی موصل صورت گرفت و در آن ابومالک که مهارت دنبال کردن قابلیت تسلیحات شیمیایی را در اختیار این گروه تروریستی قرار داد، از پای در آمد.
مالک در دوران حکومت رژیم صدام در یک مجتمع تولید سلاحهای شیمیایی کار می کرد و بعدا در سال 2005 وابسته به گروه القاعده در عراق شد و سپس به گروه افراطی داعش پیوست.
در بیانیه گفته شده است : انتظار می رود مرگ وی به طور موقت کار این شبکه تروریستی را مختل و تضعیف کند و بنیه داعش را برای تولید و استفاده بالقوه از سلاح های شیمیایی علیه مردم بیگناه را کاهش دهد.
مقامات امریکا پیش از این به مالک به عنوان یک شخصیت کلیدی اشاره ای نداشتند.
هنوز هیچ نشانه ای از برخورداری داعش از زرادخانه سلاح های شیمیایی وجود ندارد. ولی ادعاهایی در مورد استفاده از گاز کلر که در زمره عوامل شیمیایی خفه کننده قرار دارد، منتشر شده است .
یک مقام دفاعی امریکا گفت : ابومالک معروف به صلاح جاسم محمد فلاح السباوی در عملیات تولید سلاح های شیمیایی در سال 2005 مشارکت داشت و در طرح ریزی حملات القاعده عراق در موصل سهیم بود.
این مقام به شرط عدم افشای هویت خود گفت: بر مبنای آموزش و تجربه ، چنین قضاوتی وجود دارد که وی قادر به خلق عوامل شیمیایی زیانبار و مرگبار بود.
ائتلاف تحت رهبری امریکا از هشتم اوت تا کنون بیش از دو هزار حمله هوایی علیه گروه داعش در عراق و سوریه انجام داده است .

  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تصاوير كشته شدگان و اسرا پيشمرگه در حمله ديروز داعش به كركوك (+18)

 

normal_B8pmTY1CIAEHDLo_jpg_large.jpeg

 

 

thumb_B8qcfJlCQAItO1Y_jpg_large.jpeg             thumb_B8qcDSoCQAADpzA_jpg_large.jpeg         thumb_B8pmK-FCYAA_JLs_jpg_large.jpeg           thumb_B8pmEABCMAANQ4M_jpg_large.jpeg      

 

 thumb_B8plsHdCcAALSKj_jpg_large.jpeg            thumb_B8plRRICMAA8vq5_jpg_large.jpeg         thumb_B8plKskCAAEMY4p_jpg_large.jpeg           thumb_B8plj8oCMAAfkas_jpg_large.jpeg   

 

 thumb_B8pldQWCYAEPZnz_jpg_large.jpeg           thumb_B8pl851CIAA_b2z_jpg_large.jpeg          thumb_B8pl14GCYAANHGT_jpg_large.jpeg           

ویرایش شده در توسط amirarsalankhan
  • Upvote 5
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نتیجه حمله دیروز به کرکوک چی شد تونستن حملرو دفع بکنن کردا؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

این فیلم در مورد یک نبرد صحرایی پشمرگه با عناصر داعش خیلی جالبه،

به نظم خطوط پشمرگه دقت کنید و زمان پاسخشون به حضور امرپ برای نجات دو زرهیست داعش، ما به سرعت تجدید نظر نکنیم در توهمات نظامیمون، در برابر کردها مشکلات بزرگی پیدا می کنیم

https://www.youtube.com/watch?v=fxY2u7tdbrQ
  • Upvote 1
  • Downvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

این فیلم در مورد یک نبرد صحرایی پشمرگه با عناصر داعش خیلی جالبه،

به نظم خطوط پشمرگه دقت کنید و زمان پاسخشون به حضور امرپ برای نجات دو زرهیست داعش، ما به سرعت تجدید نظر نکنیم در توهمات نظامیمون، در برابر کردها مشکلات بزرگی پیدا می کنیم

https://www.youtube.com/watch?v=fxY2u7tdbrQ

 

چیز خاصی نبود...

هرکسی با هرچی داشت  تیراندازی میکرد....

نظم خاصی مشاهده نکردم

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

وزیر دفاع عراق که سنی هست هفته پیش به نزد مقتدی صدر در نجف اشرف رفت.

بعد از دیدار اومدن بیرون مصاحبه کردن . در مصاحبه مقتدی صدر رزمندگان شیعه عراقی که دارن با داعش می جنگن رو میلیشا نامید و خواستار این شد که ارتش عراق زمام آزاد کردن عراق رو به دست بگیره و میلیشا برن کنار. به ایران هم ضمنی پیام داد که ارتش عراق هنوز هست و این گروههای مقاومت اسلامی عراق که زیر نظر سپاه دارن با داعش می جنگن بکش کنار.

وزیر دفاع عراق هم تاکید کرد باید ارتش عراق مسئولیت آزاد سازی عراق و تامین امنیت حرمهای ائمه رو بر عهده بگیره.

بعدش خبر غیررسمی اومد عصائب ، کتائب و بدر نوری مالکی رو رئیس سیاسی نیروهای حشد الشعبی انتخاب کردن. هادی عامری هم فرمانده نظامی.

نخست وزیر عراق هم تو مصاحبه با روزنامه الحیاة سعودی گفت جنگنده های ایرانی سه بار (بیشتر از این حرفهاست نمیدونن حتما) حریم هوایی عراق رو نقض کردن.به ایران تذکر دادیم.

خوب نتیجه:

یه جریان الان تو عراق هست شامل گروههای سپاه بدر،عصائب اهل الحق،کتائب حزب الله ، کتائب سیدالشهدا،کتائب امام علی،سرایا خراسانی و .....(نیروهای مقتدی صدر معروف به سرایا سلام با اینها هماهنگ نیستن)
که همه اینها با هم یه جریانی رو تشکیل میدن به نام حشد الشعبی.

سلاح و مهمات اینها رو ایران میده. مسئولیت حمایت از حرمهای ائمه رو بر عهده دارن. تا الان محاصره آمرلی رو شکستن.جرف الصخر،ضلوعیه،استان دیالی عراق رو آزاد کردن. خط مقدم جبهه های نبرد با داعش در اطراف سامرا این گروهها قرار دارن.شمال و غرب بغداد این گروهها الان حضور دارن.
ظاهرا جنگنده ایرانی در عملیاتها میاد داعش رو می زنه با این گروهها هماهنگه نه دولت و ارتش عراق!چون نخست وزیر عراق هم نمیدونه که جنگنده ها علیه داعش عملیات کردن و حریم هوایی عراق با اجازه عراقی ها ازش استفاده شده!

این جریان با مخالفت هایی در عراق روبرو شده.

مخالفهاش کیان؟

مقتدی صدر ، سیاسیون سنی عراق ، سیاسیون بعثی عراق (امثال ایاد علاوی ) ، داعشی های عراق که هنوز اسلحه دست نگرفتن ولی داعشی هستن.مزدوران سعودی و امریکا

باید دید حشد الشعبی و گروههای مقاومت اسلامی عراق حاضر میشن زیر نظر وزارت دفاع فعالیت کنن؟ حاضر میشن کلا جبهه های مختلف عراق رو بدن دست ارتش عراق و بکشن عقب؟

بعیده.

 

بنظر انتخاب نوري مالكي بعنوان رهبر سياسي حشد الشعبي اشتباه هستش . چرا؟ چون حشد الشعبي يه حزب سياسي نيست كه بخواد رهبر سياسي داشته باشه دوما عاخه مگه قحط الرجاله كه نوري مالكي بخواد رهبر سياسي (حتما نامه حضرت آيت الله سيستاني به حضرت آقا رو يادتون نرفته)بشه اگه هادي عامري يا المهندس رهبر حشد الشعبي باشن چه عيبي داره.

حضرت آيت الله سيستاني هم پيام دادن كه حشد الشعبي يه گروه سياسي نيست و بايد زير نظر وزارت دفاع باشه (البته نه الزاما زير نظر وزير دفاع چون رهبر كل قوا عبادي هستش).

مقتدا صدر هم بدون اجازه ايران آب نمي تونه بخوره اگه مخالفت كرده بخاطر نوري مالكي بوده

حالا تو اين اوضاع چرا بايد بيان آقايون بين شيعيان اختلاف ايجاد كنند مثلا نمي تونند بدون رهبرسياسي كارشون انجام بدن

سني ها و طرف هاي منطقه اي مخالف مقاومت و حتي رسانه هاي غربي بقدر كافي راجب حشد الشعبي بد ميگن و اختلاف مي ندازن حالا لازم نيست كه اين عزيزان خود زني هم بكنن و مرجعيت رو ناراحت و شيعيان رو تو جون هم بندازند.

Untitled16~0.jpg

  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
 
درحالی‌که انتقادها از ناکارآمدی ائتلاف هوایی آمریکا علیه داعش در عراق هر روز بیشتر می‌شود، دیروز مقام‌های واشنگتن از احتمال اعزام نیروی زمینی به عراق خبر دادند تا بدین‌ترتیب آمریکا آماده ورود نظامی به عراق شود.

به گزارش همشهری، وزير دفاع آمريكا روز شنبه‌احتمال داد كه كشورش به‌منظور گردآوري داده‌هاي اطلاعاتي و شناسايي مواضع گروه تروريستي داعش در عراق، نيروهاي زميني «غيرجنگي» به عراق اعزام كند. چاك هگل افزود: استقرار اين نيروها در عراق جداي از 4500نظامي‌اي است كه در حال حاضر در كار آموزش‌دهي نيروهاي آمريكايي و ارائه مشاوره به آنان فعاليت دارند.

هگل در گفت‌وگو با شبكه خبري سي ان ان گفت: شايد در نهايت ناچار شويم نيروهاي زميني غيرجنگي به عراق اعزام كنيم تا داعش را شكست دهيم. اظهارات وزير دفاع آمريكا درحالي بيان مي‌شود كه پيش از وي 3مقام آمريكايي ديگر دراين باره اظهارنظر كرده بودند. ژنرال مارتين دمپسي رئيس ستاد مشترك آمريكا در پاييز گذشته در جلسه‌اي در كنگره گفته بود كه شايد نيروهاي آمريكايي ناچار شوند به‌صورت زميني نيز در عراق به ايفاي نقش بپردازند.

در حال حاضر آمريكا به‌صورت هوايي مواضع داعش را بمباران مي‌كند و نيروهاي آن در عراق بنا به گفته مقام‌هاي واشنگتن در كار ارائه مشورت‌هاي ميداني و فرماندهي هستند. افزون بر دمپسي، جان مك‌كين نماينده جمهوريخواه سناي آمريكا هم بر ضرورت اعزام نيروهاي زميني براي مشاركت در جنگ عليه داعش در عراق و سوريه تأكيد كرده بود. وي كه رياست كميسيون نيروهاي مسلح سنا را نيز بر عهده دارد، گفته بود كه هيچ اعتمادي به دولت اوباما ندارد زيرا هيچ راهبردي براي شكست داعش ترسيم نكرده است.

باراك اوباما هم به‌عنوان ارشدترين مقام آمريكايي در سخنراني سالانه خود در حضور نمايندگان مجلس نمايندگان و سناي آمريكا در كنگره، خواستار دريافت موافقت كنگره براي اعزام نيروهاي زميني به عراق شده بود. اظهارات مقام‌هاي ارشد نظامي و سياسي آمريكايي براي اعزام نيرو به عراق در حالي بيان مي‌شود كه تاكنون مقام‌هاي بغداد با ايجاد هرگونه پايگاه نظامي آمريكايي در كشورشان مخالفت كرده‌اند. به‌نظر مي‌رسد دمكرات‌ها آهسته آهسته استراتژي خود براي شكست داعش تا پايان سال‌جاري ميلادي را آغاز كرده‌اند تا در پايان اين سال كه آماده نبردهاي انتخاباتي رياست‌جمهوري مي‌شوند، يكي از مهم‌ترين برگ برنده‌هاي خود را در اين پيكارهاي انتخاباتي رو كنند.

    مرگ كارشناس شيميايي داعش

فرماندهي مركزي آمريكا  از كشته شدن يك كارشناس تسليحات شيميايي داعش در عراق خبر داد. اين كارشناس معروف به ابومالك هفته گذشته در حمله‌اي هوايي در نزديكي موصل مركز استان نينوا در شمال غرب عراق كشته شده‌است. او از كارشناسان تسليحات شيميايي دوران صدام بوده‌است.
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نتیجه حمله دیروز به کرکوک چی شد تونستن حملرو دفع بکنن کردا؟

بله تونستند حمله رو دفع بكنند ولي هر دو طرف تلفات سنگيني دادند

از كردها حدود 60 نفر كشته و 18 نفر اسير شدند ( بيشتر كشته شدگان بر اثر چهار حمله انتحاري بودند)

از داعشي ها بيشتر از 100 نفر كشته شدند

 

ولي كردها دو تا از مهمترين فرمانده هانشون رو در اين نبرد از دست دادند

 

سرلشكر حسين منصور و سرهنگ شيركوه شواني

 

نفر وسط سرهنگ شواني و نفر سمت چپ سرلشكر حسين منصور

3g6hyphau5n1erc9iqow.jpeg

ویرایش شده در توسط amirarsalankhan
  • Upvote 8
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

كلا  انگار مدل داعش جديدا از تصرف به حمله و عقب نشيني تو عراق تغيير كرده اون دفعه هم يه حمله به كرد ها كرد كلي كشت و اسير گرفت و فرار كرد 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

كلا  انگار مدل داعش جديدا از تصرف به حمله و عقب نشيني تو عراق تغيير كرده اون دفعه هم يه حمله به كرد ها كرد كلي كشت و اسير گرفت و فرار كرد 

به نظرم داعش بيشتر ميخواست با اين حمله ثابت كنه هنوز ضعيف نشده و همچنان حالت تهاجمي داره

ولي واقعا نبرد چهار ماهه بي فايده در كوباني خيلي از توان اين گروه رو گرفت

بهترين فرماندهانش رو اونجا از دست داد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

بنظر انتخاب نوري مالكي بعنوان رهبر سياسي حشد الشعبي اشتباه هستش . چرا؟ چون حشد الشعبي يه حزب سياسي نيست كه بخواد رهبر سياسي داشته باشه دوما عاخه مگه قحط الرجاله كه نوري مالكي بخواد رهبر سياسي (حتما نامه حضرت آيت الله سيستاني به حضرت آقا رو يادتون نرفته)بشه اگه هادي عامري يا المهندس رهبر حشد الشعبي باشن چه عيبي داره.

حضرت آيت الله سيستاني هم پيام دادن كه حشد الشعبي يه گروه سياسي نيست و بايد زير نظر وزارت دفاع باشه (البته نه الزاما زير نظر وزير دفاع چون رهبر كل قوا عبادي هستش).

مقتدا صدر هم بدون اجازه ايران آب نمي تونه بخوره اگه مخالفت كرده بخاطر نوري مالكي بوده

حالا تو اين اوضاع چرا بايد بيان آقايون بين شيعيان اختلاف ايجاد كنند مثلا نمي تونند بدون رهبرسياسي كارشون انجام بدن

سني ها و طرف هاي منطقه اي مخالف مقاومت و حتي رسانه هاي غربي بقدر كافي راجب حشد الشعبي بد ميگن و اختلاف مي ندازن حالا لازم نيست كه اين عزيزان خود زني هم بكنن و مرجعيت رو ناراحت و شيعيان رو تو جون هم بندازند.

Untitled16~0.jpg

 

خطی که قرمز کردم اصلا درست نیست. آیت الله سیستانی چنین پیامی ندادن.

 

ضمنا وزیر دفاع عراق که با امریکا و اردن حشر و نشر داره ، ایران عمرا باهاش کار کنه.

 

کلا تو عراق همه رو خائن و مزدور باید فرض کرد مگر خلافش ثابت بشه.

 

بعد از آزاد سازی تکریت  ، کار ایران در عراق تمومه تقریبا. بدر و عصائب و کتائب و ....دیگه تو عراق جایی رو نباید آزاد کنن. 

 

دیگه موصل و انبار رو دولت عراق و ارتش عراق و امریکا و عشایر سنی میدونن چی کار کنن. به ما ربطی نداره. 

 

منتظر قتل عام عشیره صدام حسین در تکریت باشید. 

ویرایش شده در توسط iMosi
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.