super_comando

تحلیل و پیگیری تحولات عراق

Recommended Posts

جنایت جدید خوارج زمان ( اعدام به شیوه به صلیب کشیدن و قطع دست راست و پای چپ با شمشیر)

vz2s9feff12l8h2ygbik.jpg

h71nq9wmictx7notm8op.jpg

ویرایش شده در توسط amirarsalankhan
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

از اونجایی که متاسفانه فرصت کار فرهنگی روی مغز این حرامیان نیست و از اونجایی که وحشیگری در مرام ما نیست مجبوریم اسرای داعش رو خیلی محترمانه بکشیم بکنیم زیر خاک

ویرایش شده در توسط mahdiarmy
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

از اونجایی که متاسفانه فرصت کار فرهنگی روی مغز این حرامیان نیست ، آقا نظرتون چیه که اسیرهای داعش رو با کش دار بزنن ؟

یک گلوله توی مغزشون ... نباید بزاریم زیادتر از این اکسیژن مصرف کنند ...

• Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

جنایت جدید خوارج زمان ( اعدام به شیوه به صلیب کشیدن و قطع دست راست و پای چپ با شمشیر)

vz2s9feff12l8h2ygbik.jpg

h71nq9wmictx7notm8op.jpg

کاری که فرعون با جادوگران ایمان آورده به موسی (ع) کرد

• Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

من خوشحال میشم عزیزان به این حقیر توضیح بدهند که این دواعش چه جور خدایی میپرستند!!! rolling_eyes

ویرایش شده در توسط Marine101
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

من خوشحال میشم عزیزان به این حقیر توضیح بدهند که این دواعش چه جور خدایی میپرستند!!! rolling_eyes

خدایی که وهابی های سعودی خیلی وقته تو دنیا دارن تبلیغش رو می کنن و ما عوض تزریق پادزهرش به دنیا در داخل درگیر قیمت گوجه و بادمجان و برخورد با عاقازاده ها و ... هستیم.

کلا آدم وقتی فکر کنه فقط خودش اهل بهشته و بقیه اهل جهنم هستن و اصلا آدم نیستن میشه اینی که میبینی.

ویرایش شده در توسط mahdiarmy
  • Upvote 5
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ارسال شده در (ویرایش شده) · مخفی شده توسط worior، 26 خرداد 1394 - ???????
مخفی شده توسط worior، 26 خرداد 1394 - ???????

خدایی کوسه که شب ها میره خر سواری

ویرایش شده در توسط glassybox
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست

خدایی که تشنه قدرت است 

خدایی که  بین بندگانش فرق می گذارد

عشقش هم ترساندن ملت است

• Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خدایی که وهابی های سعودی خیلی وقته تو دنیا دارن تبلیغش رو می کنن و ما عوض تزریق پادزهرش به دنیا در داخل درگیر قیمت گوجه و بادمجان و برخورد با عاقازاده ها و ... هستیم.

کلا آدم وقتی فکر کنه فقط خودش اهل بهشته و بقیه اهل جهنم هستن و اصلا آدم نیستن میشه اینی که میبینی.

نه برادر ارجمند. ما هم پول مصرف کردیم چه وقتی گوجه گرون شد چه وقتی مفت مردم میخریدن. نوع دستگاه تبلیغاتی ما باید قبول کنیم که خیلی قوی نبود. عربستان در بوسنی و هرزگوین برید ببینید چندتا مسجد ساخته؟! ما اینجور تبلیغ نکردیم در واقع بیشتر مصارف برای تبلیغ دین رو در جاهایی خرج کردیم که پیروان دین تشیع وجود داشت مثل عراق(این چند ساله).

ما کلی برای بوسنی شهید دادیم ولی ایا امروز اونها این رو به یاد دارند؟(اگر در بوسنی تبلیغ میکردیم پایگاه بزرگی رو اونجا از پیروان شیع میتونستیم ایجاد کنیم). به یاد ندارند چون ما نخواستیم در اونجا بمونیم و در عوض یکی مثل عربستان مکتب غیر انسانی وهابیت رو در اونجا با ساخت مساجدهای پر زرق و برق  و صدور مفتی ایجاد کرده! ما هدفمند کار نکردیم. پول رو هم اگر غیر هدفمند صرف کنید باز نتیجه نخواهد داد باید هدفمند تبلیغ کرد.

• Upvote 3
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

کم کم دارم وسوسه میشم تاپیکی با عنوان (خالقمان کیست؟ و چیست؟) بنویسم! :neutral:

یعنیا ... به معنای واقعی کلمه قهر خدا بر این جماعت سفیانی باد... :praying:

• Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

http://www.military.ir/forums/topic/28601-%D9%82%D8%B7%D8%B9%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D8%A8%D8%A7-%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%AD-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1/page-4#entry456017

• Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.