mahdavi3d

مروری بر مشکلات اینترنت کشور

Recommended Posts

[quote name='pckho0r' timestamp='1375633496' post='326560']
[quote name='100' timestamp='1375629571' post='326534']
[quote name='maverick100' timestamp='1375624487' post='326509']
داداش خب 128 نامحدود همینه باید حداقل 256 بگیری والا بخدا ما هم مثل شماییم دیگه نمیدونم با چه زبونی بگم :-( خیال کردین ما نشستیم رو گنج ؟
[/quote]

سلام

والله همین الآن دوستم اومد پیشم ، گفت نا محدود 256 مخابرات گرفته با سرعت دانلود 50 کیلو بایت ، شده 15 هزارتومان ...

من نا محدود 128 کیلوبایت گرفتم با سرعت 16 کیلو بایت ، شد 20 هزارتومان ...


اونوقت میاند و می گند مخابرات داره ازمون می زنه .... خودشان چنان می زنند که ......
[/quote]

به جاش مخابرات کل هزینه یک سال رو همون اولش یکجا میگیره! یعنی 180 تومن واسه 256 نامحدود. بعدش هم ماهی 5-6 تومن هزینه نگهداری و ابونمان و ... که همون ماهی 20 تومن شما در میاد!
[/quote]

سلام

به من گفت ماهیانه داره ماهی 15 می ده .... خودش می دونه که من بیش از 20 تومن هیچوقت تو جیبم نمیاد ( البته به جزء شهریه ی دانشگاه !! )

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b][color=#800000]وعده واعظی برای افزایش سرعت اینترنت/ گسترش دسترسی خانوار ایرانی به اینترنت پرسرعت[/color][/b][/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#0000CD]رئیس کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی مهمترین برنامه ها و وعده محمود واعظی گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت یازدهم را افزایش سرعت اینترنت و تلاش برای گسترش دسترسی خانوار ایرانی به اینترنت پرسرعت عنوان کرد.[/color]
رمضانعلی سبحانی فر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جزئیات حضور محمود واعظی در کمیسیون صنایع و معادن مجلس و ارائه برنامه ها و دیدگاههای خود به این کمیسیون اظهار داشت: وزیر پیشنهادی رئیس جمهور برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بعدازظهر روز سه شنبه با حضور در کمیسیون صنایع و معادن مجلس برنامه ها و دیدگاههای خود را در این زمینه به صورت مکتوب ارائه کرد و توضیحاتی نیز در مورد برنامه هایش داد.
وی با بیان اینکه در این جلسه محمود واعظی به تمامی سوالات مدنظر نمایندگان کمیسیون صنایع پاسخ داد، افزود: نمایندگان از پاسخگویی این وزیر پیشنهادی راضی بودند و در کل به نظر می رسد کمیسیون صنایع مجلس در مورد این گزینه پیشنهادی اتفاق نظر مثبت دارد.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه شواهد نشان می دهد که اکثریت نمایندگان مجلس به گزینه پیشنهادی وزارت ارتباطات رای مثبت دارد، خاطرنشان کرد: دیدگاه محمود واعظی برای توسعه بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور کاملا مثبت و هم صدا با نمایندگان کمیسیون صنایع است.
سبحانی فر با اشاره به مهمترین مباحثی که در جریان حضور وزیر پیشنهادی کابینه تدبیر و امید مطرح شد، گفت: ساماندهی به وضعیت زیرساختهای ارتباطی کشور و تصویب هرچه سریعتر نظام جامع فناوری اطلاعات کشور از جمله دغدغه های مطرح شده از سوی محمود واعظی بود؛ در همین حال وی در برنامه های ارائه شده خود در کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی بر تحقق اهداف مدنظر در قانون برنامه پنجم توسعه تاکید کرد.
رئیس کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی همچنین از وعده گزینه پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای افزایش سرعت اینترنت خبر داد و افزود: محمود واعظی وعده داده است که سرعت دسترسی خانوار به اینترنت پرسرعت گسترش می یابد و دولت برای اتمام فاز اجرایی شبکه ملی اطلاعات اهتمام به خرج خواهد داد.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#FF8C00]۱۳۹۲/۵/۱۶[/color][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]منبع: [url="http://www.mehrnews.com/detail/News/2111583"]خبرگزاری‌مهر[/url][/font][/size]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]کاربران ایرانی از چه وب‌سایت‌هایی بیشتر استفاده می‌کنند/ دلیل علاقه ایرانیها به دانلود[/b]
بررسی های به عمل آمده توسط یک سرویس آنلاین تحلیلی در وب فارسی، نشان می دهد که از میان 500 وبسایت پربازدید، کاربران ایرانی بیشتر به وب‌سایت‌هایی که در حوزه خدمات اینترنتی فعالیت می‌کنند علاقه نشان می دهند و رفتار کاربران ایرانی نسبت به دانلود اطلاعات بسیار متفاوت تر از کاربران سایر کشورها است.

به گزارش خبرنگار مهر، شاید همواره در ذهن ما سوال بوده که چه استفاده‌ای از اینترنت می‌کنیم و یا اینکه استفاده از اینترنت چه امکاناتی را برای ما فراهم می‌کند که باید از آن استفاده کنیم؛ جواب این سوال‌ها شاید مقداری پیچیده و وقت‌گیر باشد اما با برخی ابزارهای جستجو می‌توان دریافت که کاربران ایرانی در استفاده از این شبکه جهانی چه هدفی دارند و به کدام حوزه فعالیت در وب علاقمند هستند.
در این راستا سرویس آنلاین تحلیلگر که توسط متخصصان داخلی ایجاد شده نسبت به تجزیه و تحلیل فضای وب فارسی اقدام کرده که در این بررسی، وب‌سایت‌‎های برتر و شناخته شده وب را با یکدیگر مقایسه و مورد بررسی و ارزیابی قرار داده و نحوه تعامل کاربران با سایت‌ها و همچنین علاقه‌مندی‌های کاربران داخلی را شناسایی کرده است.

[b]کاربران ایرانی از چه وب‌سایت‌هایی بیشتر استفاده می‌کنند[/b]
این بررسی که از میان فعالیت پانصد وب‌سایت پربازدید توسط کاربران ایرانی نتیجه گیری شده مربوط به وب سایتهایی در حوزه های فرهنگی و مذهبی، علمی و دانشگاهی، سرگرمی، رسانه کاربر محور، خدمات اینترنتی، خبری و تجاری است که براساس آن، تحلیل صورت گرفته نشان می دهد که وب‌سایت‌هایی که در حوزه خدمات اینترنتی فعالیت می‌کنند 35 درصداز پانصد وب‌سایت پربازدید توسط کابران ایرانی را تشکیل می‌دهند؛ این خدمات پربازدید نیز شامل موتورهای جستجو، دولت الکترونیک و فروشگاه‌ها می‌شود و تعداد زیادی از این وبسایتهای پربازدید به نوعی مرتبط با بحث دانلود هستند.
در همین حال وب‌سایت‌های خبری نیز با 18 درصد از کل آمار، دومین رتبه از نظر تعداد وبسایتهای پربازدید برای کاربران ایرانی را تشکیل می دهد که این دسته از وب‌سایت‌ها شامل خبرگزاری‌ها و وب‌سایت‌های تخصصی و غیرتخصصی است.
براساس نتایج تحلیل صورت گرفته، وبسایتهای حوزه فرهنگی و مذهبی یک درصد از کل وبسایتهای پربازدید کاربران ایرانی را تشکیل می دهد به نحوی که تعداد وب‌سایت‌های فرهنگی و مذهبی در میان پانصد وب‌سایت پربازدید تنها 6 وب‌سایت است که نشاندهنده فعال نبودن و ضعف در این حوزه هستیم.

[b]علاقه کاربران ایرانی به دانلود و ذخیره اطلاعات[/b]
به گزارش مهر، سینوسی بودن سرعت اینترنت در ایران همواره باعث ناراحتی کاربران این حوزه بوده است. در یک مقایسه ساده با سایر کشورها می‌توان به این نتیجه رسید که ثبات سرعت اینترنت در بسیاری از کشورها باعث آن شده که افراد، نیازی به دانلود نداشته باشند و همواره تمامی احتیاجات خود را به صورت آنلاین تامین کنند.
به طور مثال با یک سرعت مناسب و پایدار اینترنت کاربر می‌تواند بدون وقفه در یوتیوب سریال و یا فیلم مورد علاقه خود را نگاه کند و همین امر باعث می‌شود، کاربرانی که به اینترنت خوب دسترسی دارند هیچگاه به سوی آن نروند تا اطلاعات مورد نیاز خود را در دسکتاپ یا حافظه‌های جانبی ذخیره کنند؛ زیرا فضای نامتناهی و عظیمی در اینترنت برای آنان با داده‌های بسیار وجود دارد. اما در ایران اینگونه نیست و کاربران به ذخیره‌سازی اطلاعات خود در حافظه‌های جانبی علاقه دارند و در نتیجه در حوزه فعالیت خدمات اینترنتی در ایران، وب‌سایت‌های مختص به دانلود اطلاعات بازخورد بسیار بالایی دارند.
براساس نتایج این بررسی که از وب‌سایت‌های فعال در حوزه خدمات وب ارزیابی شده، این وب‌سایت‌ها بیشتر در خصوص فراهم‌سازی امکان دانلود نرم‌افزارها و اطلاعات گوناگون فعالیت دارند که کاربران به آنها نیاز روزانه دارند.

البته تنها نیاز روزانه مهم نیست، بعضی از این وب‌سایت‌ها ابزاری را در اختیار کاربر قرار می‌دهند که کاربران برای استفاده از آنها از طرق معتبر و قانونی باید مقدار زیادی هزینه پرداخت کنند، اما بدلیل ضعف قانون حق نشر (کپی‌رایت) در کشور، این وب‌سایت‌ها ابزارهای مذکور را به راحتی و به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

[b]تفاوت رفتار کاربران برای آپلود و دانلود اطلاعات[/b]
از آنجایی که کاربران شبکه جهانی اینترنت در خارج از کشور به‌دلیل نداشتن اینگونه مشکلات به ویژه پایدار نبودن اینترنت، هیچگاه به سمت دانلود و نگهداری نرم‌افزار‌ها و اطلاعات مورد نیاز خود در دسکتاپ یا حافظه‌های جانبی نمی‌روند و اطلاعات مورد نیازشان را در ارائه‌دهندگان خدمات میزبانی داده (file hosting service) به مانند Drop Box و یا iCloud ذخیره‌سازی می‌کنند در هر زمان و مکانی به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی دارند اما در ایران به دلیل وجود این محدودیتها تفاوت تعداد کاربران وب‌سایت‌های مرتبط با امر آپلود و دانلود اطلاعات در پانصد وب‌سایت برتر در ایران کاملا مشهود است.
براساس این بررسی ها از میان 500 وبسایت برتر ایرانی 44 وبسایت در زمینه دانلود فعالیت می‌کنند که بعضی از این وب‌سایت‌ها بیشتر درآمد خود را از طریق تبلیغات یا فروش بعضی از محصولات سطح پایین به دست می‌آورند.
در نتیجه نبود قانون درست و هدفمند در رابطه با بحث حق نشر و وجود بعضی از تحریم‌ها در تهیه ابزار و نرم‌افزار‌های مورد نیاز و نیز پایدار نبودن اوضاع اینترنت کشور، کاربر به سویی سوق می‌ یابد که برای رفع نیاز و دسترسی به اطلاعات و ابزار مورد نیاز خود به ذخیره‌سازی تمامی اطلاعات برروی حافظه‌های جانبی روی می آورد که در این راستا تحلیلگران معتقدند که این حوزه از وب فارسی نیازمند سیاستگذاری و مدیریت صحیح است.

http://www.mehrnews.com/detail/News/2114080

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اتفاقا به نظر من این درست نیست

بیشترین استفاده ی دانلود رو کشورهای اروپایی و امریکای شمالی دارند . همین کشورها هستن که میتونن بهترین استفاده از شبکه ی تورنت رو انجام بدن بدون دغدغه ی فکری

ایرانی ها بیشتر فیلم و موسیقی دانلود می کنند و با همه گیر شدن اینترنت پرسرعت تبدیل به یک اپیدمی شده

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=4][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#023786][b][b][b]ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور افزایش یافت[/b][/b][/b][/color][/font][/size]



[size=4][font=tahoma,geneva,sans-serif]ظرفیت اینترنت کشورمان با 10 گیگابیت بر ثانیه افزایش برابر با STM1 64 از 73 گیگابیت بر ثانیه برابر با STM1 463 به 83 گیگا بیت بر ثانیه برابر با STM1 527 افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، مهندس حسن کریمی - مدیر کل مهندسی عملیات شبکه دیتا این شرکت - با اعلام این مطلب افزود: این ظرفیت به مشتریان پهنای باند زیرساخت اعم از شرکت

هایPAP و شرکتهای مخابرات استانی و سایر مشتریان بخش دولتی و خصوصی واگذار می شود.

قابل ذکر است ظرفیت پهنای باند کشورمان از سال 85 که تامین شبکه دیتای کشور به شرکت ارتباطات زیرساخت واگذار شد با رشدی 19 برابری از STM1 28 به STM1 527 افزایش

یافته است.[/font][/size] ویرایش شده در توسط maverick100

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[CODE]
بلاگفا فیلتر شد
سایت بلاگفا(www.blogfa.com) فیلتر و از دسترس کاربران خارج شد.
به گزارش خبرنگار سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس، سایت بلاگفا به آدرس (www.blogfa.com) فیلتر و از دسترس کاربران خارج شد.
هنوز دلائل این فیلترینگ مشخص نیست؛ البته وبلاگ های با آدرس blogfa.com همچنان در دسترس و قابل رویت هستند اما بخش مدیریت این سرویس خدمات دهی وبلاگی از دسترس خارج است.
92/05/24
http://farsnews.com/newstext.php?nn=13920524000264
[/CODE]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif] :applause: big_hug :kiss: [/font][/size]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]الان دوباره اوکی شده! و خوشبختانه مجددا می‌توانیم به سایت [size=4][b]ب[/b][/size]%^[size=4][b]لا[/b][/size]@#$[size=4][b]گفا[/b][/size]!!!؟؟؟ دسترسی داشته باشیم. هورراااا.[/font][/size] :party:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#0000CD]محمودرضا خادمی با اشاره به درخواست فعالان این بخش از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، وضعیت تامین و توزیع پهنای باند اینترنت در کشور است که از وزیر آینده ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌خواهیم به این انحصار خاتمه دهد[/color]
عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای مهمترین دغدغه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را وجود انحصار در تامین و توزیع پهنای باند اینترنت و نیز محدودیت سرعت دسترسی کاربران اینترنت عنوان کرد و گفت: یکی از درخواست‌ها از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که محدودیت دسترسی به اینترنت را به تبعیت از تجربه جهانی برای کاربران ایرانی بردارد.
محمودرضا خادمی با اشاره به درخواست فعالان این بخش از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، وضعیت تامین و توزیع پهنای باند اینترنت در کشور است که از وزیر آینده ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌خواهیم به این انحصار خاتمه دهد و تامین و توزیع پهنای باند اینترنت با حفظ نظارت حاکمیت به بخش خصوصی سپرده شود و یا حداقل بخش خصوصی در کنار بخش دولتی بتواند در این فضا فعالیت و رقابت کند.

وی چالش دوم حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را مربوط به از بین رفتن جایگاه اولیه رگولاتوری عنوان کرد و گفت: برگرداندن سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به جایگاهی مقتدر و مستقل به نحوی که سایر نهادها نتوانند در کار این سازمان دخالت کنند از دیگر خواسته‌هایی است که در صورت تحقق بسیاری از مشکلات پروانه‌ای و صدور مجوز برای فعالیت بخش خصوصی مرتفع خواهد شد.
خادمی رفع محدودیت سرعت دسترسی کاربران اینترنت را از دیگر مواردی برشمرد که برای تحقق اهداف برنامه پنجم توسعه و رسیدن به ۱۰ میلیون کاربر اینترنت پرسرعت الزامی است و تاکید کرد: با محدودیت سرعت اینترنت تا سقف ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه این اهداف محقق نخواهد شد.

عضو سابق هیئت رئیسه کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با تاکید براینکه باید کف سرعت اینترنت به تبعیت از تجربه جهانی برای کاربران ایرانی نیز دسترسی به یک مگابیت برثانیه تعریف شود، خاطرنشان کرد: در این صورت می‌توان بسیار سریع‌تر به اهداف برنامه پنجم توسعه دست یافت.
وی با اشاره به دیدار نمایندگان سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با محمود واعظی گزینه پیشنهادی حسن روحانی برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: در دیدگاه‌ها و برنامه‌های محمود واعظی نگاه مثبت به بخش خصوصی و اعتماد به این بخش دیده می‌شود؛ به طور کل، به نظر می‌رسد کم کردن تصدی دولت و سپردن امور به بخش خصوصی در کلیت دولت جدید وجود دارد.

خادمی با تاکید بر نگاه کلان وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات به مقوله ICT و اینکه وی ICT را محور توسعه و اداره کشور قلمداد کرد افزود: نگاه وزرای دولت نهم و دهم در این زمینه محدود بود و بسیاری از مشکلات این بخش نیز به همین دیدگاه برمی‌گشت.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#FF8C00]۲۳ مرداد ۱۳۹۲ [/color][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]منبع: [url="http://hitna.ir/fa/news/11198/%D8%AE%D8%A7%D8%AA%D9%85%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AD%D8%B5%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%D9%87%D9%86%D8%A7%D9%8A-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA"]هیتنا[/url][/font][/size]

[size=1][i][color=#EE82EE][font=tahoma,geneva,sans-serif]ببخشيد كه ارسال متوالي دادم. تاپيك بالا بيايد.[/font][/color][/i][/size]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='mahdavi3d' timestamp='1376552033' post='330106']
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]الان دوباره اوکی شده! و خوشبختانه مجددا می‌توانیم به سایت [size=4][b]ب[/b][/size]%^[size=4][b]لا[/b][/size]@#$[size=4][b]گفا[/b][/size]!!!؟؟؟ دسترسی داشته باشیم. هورراااا.[/font][/size] :party:
[/quote]متاسفانه دست اندر کاران کیلترینگ در کشور اصلا دقت نمی کنن با میلتر کردن سایت هایی که مشکل جدیی در بحث اخلاقی ندارند مردمو حتی حزب اللهی ترین و بادین ترینشونو به نصب تیلتر شکن ترقیب میکنن که ...شاید بشه گفت علت اصلی انحراف اخلاقی بیشتر نوجوانان و جوانا ایران همین تصمیم های نادرست سازمان چیلترینگ باشه ویرایش شده در توسط lordashrafi

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
از این کلمه ف×××یلیتر و به ویژه فیلی....تیرشکن به طور مستقیم استفاده نکنید دوست عزیز...
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]البته به نظرم این موضوع "...حزب اللهی ترین و بادین ترینشونو..." که اشاره نمودید، مطرح نیست. موضوع ظاهرا بر سر قانونی بودن یا نبودن هست. حالا به چه صورت، به این صورت:[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]چرا قانون به بنده می‌گوید که حق ندارم به وبلاگ‌های زیر که کاملا مرتبط با موضوعات هوافضایی هست دسترسی داشته باشم؟[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][CODE]http://danielmarin.blogspot.com/[/CODE][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][CODE]http://human-spaceflight.blogspot.com/[/CODE][/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]چرا به بنده می‌گوید مجاز نیستم به وبلاگ زیر که در زمینه سنسورهای تصویری هست دسترسی داشته باشم؟[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][CODE]http://image-sensors-world.blogspot.com/[/CODE][/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]چرا بنده نباید به کانال‌های زیر در یو%تیو^ب که راجع به موضوعات فضایی و نجومی هست دسترسی داشته باشم؟[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][CODE]http://www.youtube.com/user/VideoFromSpace[/CODE][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][CODE]http://www.youtube.com/user/astrowatchnet[/CODE][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][CODE]http://www.youtube.com/user/spacexchannel[/CODE][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][CODE]http://www.youtube.com/user/SpaceRip[/CODE][/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]و....[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]خوب بنده نوعی هرجور که فکرش را می‌کنم چنین محدودیتی غیرقابل قبول و بی‌منطق و حتی ظالمانه هست. پس چاره‌ای جز دور زدن این محدودیت نمی‌بینم! (بنابراین این پروسه خود موجب اشائه قانون گریزی می‌شود...! hee_hee icon_eek )[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]و اگر چنین محدودیت‌هایی قانونی نیست، پس به چه حقی و با چه مجوزی اعمال می‌شود؟[/font][/size]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این هیتلر کردن بلاگ‌اسپات واقعا کار احمقانه ای است... بیش از نیمی از تصاویر نظامی که من بهشون نیاز دارم رو بلاگ‌اسپات هستند!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ﺟﻨﺎﺏ ﺍﻟﻜﺘﺮﻭ ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺷﻤﺎ ﺭﺍﻫﻰ ﻧﺪﺍﺭﻳﺪ ﻛﻪ ﺑﻬﺸﻮﻥ دسترﺳﻰ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ?

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='ALFARD' timestamp='1376662084' post='330419']
ﺟﻨﺎﺏ ﺍﻟﻜﺘﺮﻭ ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺷﻤﺎ ﺭﺍﻫﻰ ﻧﺪﺍﺭﻳﺪ ﻛﻪ ﺑﻬﺸﻮﻥ دسترﺳﻰ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ?
[/quote]
راه دارم ولی دوست دارم راحت تو نت بگردم نه اینکه دم به دقیقه جناب هیتلر رو ملاقات کنم. :mrgreen:
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.