mahdavi3d

مروری بر مشکلات اینترنت کشور

Recommended Posts

[quote name='Electro_officer' timestamp='1376656683' post='330389']
از این کلمه ف×××یلیتر و به ویژه فیلی....تیرشکن به طور مستقیم استفاده نکنید دوست عزیز...
[/quote]چشم تصحیح شد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][quote][/font][/size][size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]{...}[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]وزیر ارتباطات با اشاره به اشتیاق موجود در کشور و تلاش ها برای ایجاد دولت، تجارت و آموزش الکترونیکی، پهنای باند موجود را ناکافی دانست و اضافه کرد: باید زیرساخت ها توسعه پیدا کند و امیدوارم در صورت تحقق برنامه ریزی های صورت گرفته، پهنای باند بین الملل تا سال آینده، دو برابر شود.[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#FF8C00]23 شهریور 1392[/color][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][url="http://www.khabaronline.ir/detail/313049/ict/ict"]http://www.khabaronl.../313049/ict/ict[/url][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][/quote][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]پهنای باند بین الملل تا سال آینده، دو برابر شود!!! همش همین!!؟

دیال‌آپ برای نیازهای چند سال گذشته کم‌سرعت محسوب می‌شد، همانگونه که آنچه امروز تحت عنوان پرسرعت در اختیار مردم هست برای کاربردهای فعلی کفایت نمی‌کند و واقعیتش اینه که کم‌سرعت محسوب می‌شه و اگر قرار باشه به همین منوال توسعه پیدا کنه، دو برابر شدن پهنای‌باند برای چند سال آینده هم برای نیازهای آینده کفایت نخواهد کرد...

به نظر می‌رسه که ما هیچوقت اینترنت پرسرعت به معنای واقعی کلمه پرسرعت، را به چشم نخواهیم دید...[/font][/size]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b][color=#800000]نگاهي به قيمت اينترنت در كشور; بهای گزاف برای بیت‌های بی‌کیفیت[/color][/b][/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#0000CD]یکی از اصلی‌ترین وعده‌های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم حل مشکلات بخش اینترنت کشور است.[/color]
وی در اکثر گفت‌وگوهای خود تاکید کرده که تمام تلاش خود را برای دسترسی کاربران خانگی به اینترنت پرسرعت به کار خواهد بست. هرچند انتظار نمی‌رود که وزیر جدید در عرض کمتر از دوماه به وضعیت آشفته شبکه اینترنتی کشور سر و سامان دهد، اما حداقل انتظاری که شاید کاربران در حال حاضر داشته باشند ثبات در همین، سرويس اینترنت به ظاهر پرسرعتشان است که گاه و بیگاه دچار قطعی مي‌شود.
در حالی که محمود واعظی اعلام کرده است که ظرف 18 ماه تمام مشکلات اینترنتی کشور را حل مي‌کند به تازگی شرکت مخابرات ایران خبر از تغییر تعرفه‌ سرویس اینترنت خود داده است. این شرکت در حالی نرخ این خدمات را تغییر داده که مسوولان مخابراتی پیش از این و در پاسخ به خبرنگاران اعلام مي‌کردند که این شرکت برنامه‌ای برای تغییر یا گران کردن سرویس اینترنتی خود ندارد.

[b]ااز ثبات تا افزایش[/b]
شرکت مخابرات ایران در حالی اعلام کرده است که از ابتدای مهرماه نرخ جدید تعرفه‌هاي اینترنت خود را اعمال مي‌کند که پیش از این مظفر پور رنجبر، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با قاطعیت اعلام کرده بود که این شرکت تعرفه‎های دسترسی به اینترنت را افزایش نخواهد داد. وی تاکید کرده بود که تلاش شرکت مخابرات ایران بر این است که یک مسیر استاندارد را در پیش بگیرد که همه مردم بتوانند از پهنای باند خوب استفاده کنند و در این راستا تلاش می‎شود که کیفیت سرویس و خدمات ارائه شده توسط این شرکت در جای جای کشور افزایش پیدا کند.
با تمام این قول‌ها اما شرکت مخابرات هفته گذشته با ارسال خبری اعلام کرد که در راستای انجام مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور از تاریخ اول مهرماه، تعرفه اینترنت پرسرعت نامحدود برای مشترکان جدید مخابرات استان تهران تغییر می‌یابد.
با اجرای مصوبه مذکور ضریب اشتراک برای این دسته از مشترکان جدید از «يك به 10» به «يك به 8» افزایش پیدا می‌کند. تغییر ضریب اشتراک برای افراد جدیدی که از ابتدای مهر ماه مشترک اینترنت ADSL مخابرات می‌شوند، تاثیرگذار است و در قیمت سرویس مشترکان قدیمی تفاوتی ایجاد نمی‌کند.
بنابر این از مهر ماه تعرفه جدید خدمات اینترنت پر سرعت (برای مشترکان جدید) مطابق جدول خواهد بود در این جدول تعرفه‌های فعلی (برای مشترکان قدیمی) و تعرفه‌های جدید (برای مشترکان جدید) نیز مقایسه شده است. (قیمت‌ها به ریال است).[/font][/size]

[center][size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][IMG]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10198/97f9f3976660fe5b714bb12a8152a207.jpg[/IMG][/font][/size][/center]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b]دلیل گرانی چیست؟[/b]
تا کنون طرح‌های گوناگونی برای کاهش قیمت اینترنت از سوی نهادهایی همچون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، زیرساخت و دیگر بخش‌های مرتبط، مطرح شده که برخی از این کاهش قیمت اجرا و برخی دیگر نیز در انتظار به اجرا در آمدن است.
اولین کاهش قیمت روی سرویس اینترنت به سال 90 باز می‌گردد که از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت اعمال شد.
به گفته محمود خسروی، مدیرعامل این شرکت، تخفیف 20 درصدی پهنای باند برای شركت‌های pap (خدمات‌دهنده اینترنت پرسرعت) در طول یک سال گذشته به صورت علی‌الحساب، در صورت‌حساب‌هاي شرکت‌هاي فعال در این حوزه اعمال شده است.
همچنین وی تاکید کرده بود که این پایان تخفیف در این حوزه نخواهد بود و تا پایان سال90، تخفیف دیگری برای شرکت‌های pap در نظر گرفته خواهد شد؛ چرا که شرکت زیرساخت به دنبال راهکاری است تا این سرویس را با قیمت مناسب تر به کاربران عرضه کند.
حالا تقریبا دوسال از این وعده مي‌گذرد اما هنوز خبری از دور تخفیف‌های جدید شرکت زیرساخت شنیده نمی‌شود.
در حال حاضر اکثر فعالان حوزه فناوری اطلاعات نسبت به بالا بودن قیمت سرویس اینترنت در کشور ابراز ناخرسندی مي‌کنند. برای مثال محمد سليماني، وزير پيشين ارتباطات و فناوري اطلاعات که تا قبل از واگذاري تصدي وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات به تقی پور، کیفیت و قیمت اینترنت در کشور را مناسب می‌دانست در گفت‌وگویی اعلام کرده که قيمت در حوزه اينترنت نسبتا بالا است كه آن هم دليل بين‌المللي دارد زيرا از خارج از كشور خريداري مي‌شود كه بايد كاهش يابد.
فعالان این عرصه دلیل گرانی اینترنت را به مسائل مختلفی ارتباط مي‌دهند، اما اکثر آنها معتقدند دلیل اصلی گرانی اینترنت در کشور انحصار توزیع پهنای باند توسط شرکت زیرساخت است. منتقدان می‌گویند تا بخش خصوصی به خرید اینترنت ورود نکند وضع همین است.
برای مثال اخوان بهابادی دبیر سابق شورای‌عالی فضای مجازی پیش از این و در گفت‌وگو با خبرگزاري مهر با بیان اینکه در حال حاضر قیمت پهنای باندی که توسط بخش دولتی به شركت‌های توزیع‌کننده تحویل می‌شود تفاوت فاحشی با قیمت خرید آن دارد، گفته بود که پهنای باند اینترنت یک مگابیت بر ثانیه در منطقه حدود 16 دلار خریداری می‌شود اما قیمتی که به شركت‌های ارائه دهنده از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت ارائه می‌شود حدود 250 هزار تومان است؛ این رقم با هر دلاری اعم از مبادله‌ای، مرجع و آزاد تفاوت قیمت فاحشی را نشان مي‌دهد.
اخوان با تاکید براینکه قیمت اینترنت با سرعت یک مگابیت برثانیه با پهنای باند اختصاصی در کشورهای منطقه حدود 16دلار است، می‌افزاید که باید این قیمت را با ترافیک ماهانه معادل بیش از دانلود 300 مگابایت اطلاعات درنظر بگیریم که در مقایسه با قیمتی که در اختیار کاربران ایرانی قرار مي‌گیرد بسیار اختلاف دارد و این موضوع در کشور باید حل شود.
وی در خصوص دلایل این اختلاف قیمت تصریح کرد: زمانی که یک شرکت دولتی متولی خرید و فروش می‌شود و نقش گمرکی خود را به عنوان ناظر و کنترل کننده از دست مي‌دهد تضاد منافع پیش مي‌آید. از یک طرف دولت وظایفی دارد که باید به آن بپردازد اما زمانی که بخواهد هم صادرات و هم واردات انجام دهد اوضاع دچار مشکل می‌شود و در این میان هم دولت متضرر می‌شود چون نقش نظارت و کنترل را به خوبی ایفا نمی‌کند و هم کاربران متضرر می‌شوند و این بازی به نوعی بازی باخت باخت دولت است که باید به آن پایان داده شود.
اخوان خاطرنشان کرد بود تا زمانی که این مشکل در حوزه پهنای باند اینترنت حل نشود، مشکل سرعت و قیمت قابل‌حل نخواهد بود.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]با افزایش انتقاد شركت‌های اینترنتی نسبت به انحصار موجود در توزیع پهنای باند شرکت زیرساخت با رد انتقاداتی که این شرکت را مقصر گرانی و بی‌کیفیتی اینترنت می‌داند، اعلام کرد سهم دولت از قیمت اینترنت فقط ۱۱ درصد است. مهدی خدایی، مدیرکل دفتر روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس گفته بود که اجاره ماهانه هر لینک ارتباطی STM1 (معادل MBP 155) سرویس اینترنت 37 میلیون و 500 هزار تومان است که با احتساب تخفیف 20‌درصدی برای شركت‌های ارائه‌دهنده خدمات ADSL، هر STM1 به آنان 30 میلیون تومان واگذار می‌شود. خدایی تصریح کرده بود که با این تعرفه، سهم اینترنت زیرساخت در قیمت هر خط ADSL با سرعت 256 کیلو بیت برثانیه و با ضریب اشتراک یک به ده برای سرویس‌های نامحدود، 4 هزار و 840 تومان است. در حالی که قیمت این سرویس در شركت‌های واگذارکننده سرویس ADSL بیش از 9 برابر بیشتر است. وی با این محاسبه نتیجه گرفته است که سهم این شرکت دولتی در قیمت خدمات ADSL یازده درصد است.
اما این توضیحات هم چندان برای کارشناسان و مسوولان نهاد‌های مختلف درگیر در حوزه اینترنتی کشور قابل‌قبول نبود.
احمد نخجوانی، مدیرعامل شرکت اینترنتی شاتل در خصوص اعلام راهکاری برای کاهش قیمت اینترنت در کشور مي‌گوید: « با آمار و شواهدی که داریم، می‌توان نتیجه گرفت که حداقل 70 درصد بهای تمام‌شده سرویس اینترنت پرسرعت وابسته به قیمت‌های شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت مخابرات ایران است که هر دو امکانات انحصاری در اختیار دارند. پس اگر دولتمردان صنعت ICT به دنبال کاهش قیمت اینترنت هستند، توجه خود را معطوف به این 70 درصد کنند» به باور وی دولت اگر قصد دارد به تنظیم بازار و قیمت‌های اینترنت بپردازد، به کاهش قیمت امکانات انحصاری یعنی پهنای باند، انتقال، برق، فضا و آبونمان مبادرت و به مبارزه با توزیع ناعادلانه آنها بپردازد.
نخجوانی همچنین با گلایه از متناقض بودن رفتار مسوولان در وعده کاهش هزینه‌ها با مصوبات ابلاغی، گفت: مصوبات جدید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، حکایت از ارزانی سرویس اینترنت ندارد؛ چرا که بر اساس مصوبات 147 و 166 این سازمان، قیمت فضا و برق چند صد درصد افزایش یافته و از سوی دیگر، 20 درصد تخفیف پهنای باند اینترنت شركت‌های خصوصی حذف شده است.
وی تصریح كرد: بنابر این باید گفت کاهش قیمت اینترنت دردست دولت است و دولت باید با تجدید نظر در قیمت فروش عمده اینترنت و حذف برخی دریافتی‌ها و عوارضی که به عنوان‌های مختلف از بخش خصوصی دریافت می‌کند، زمینه‌ساز این کاهش شود؛ اما فشار بر قیمت نهایی بخش خصوصی چیزی را حل نمی‌کند.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#FF8C00]3 مهرماه 1392[/color][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]http://www.ictna.ir/id/057671/[/font][/size]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عه؟ اینا که قرار بودن اینترنت رو ارزون کنن؟ گرونش کردن که؟ بابا مسخره بازی ها چیه؟ این شکلک ها چیه دیگه؟؟؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b]4درصد ایرانی‌ها اینترنت پرسرعت دارند[/b][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]آخرین گزارشها از وضعیت دسترسی به فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران نشان می دهد که تنها 4 درصد جمعیت کشور کاربر اینترنت پرسرعت با فناوری سیمی همچون ADSL و حدود 1.4 درصد با فناوری بی سیم مانند وایمکس و موبایل به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند.آخرین وضعیت فناوری اطلاعات و ارتباطات کشورهای جهان در سال 2013 بر اساس گزارش اندازه گیری جامعه اطلاعاتی در نیمه دوم مهرماه امسال - هفتم اکتبر 2013 - همزمان در 12 کشور جهان رونمایی و از طریق پرتال اتحادیه جهانی ارتباطات اعلام شد که براساس بررسی های صورت گرفته توسط اتحادیه جهانی مخابرات، آخرین وضعیت برخورداری فناوری اطلاعات و ارتباطات کشورمان از رتبه 90 ایران در میان 157 کشور جهان حکایت دارد.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b]نمره 3.8 از 10 ایران در فناوری اطلاعات و ارتباطات[/b]
در ارزیابی انجام شده از سوی ITU که توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران نیز به آن اشاره شده است ایران برغم تلاشها و افزایش امتیاز خود از نمره 3.6 به 3.8 از 10 امتیاز کل، در رتبه 90 از 157 کشور جهان جای دارد که این رتبه نشان می دهد کشور ما در حوزه ICT تغییرات زیادی در جایگاه قبلی خود نداشته که به نظر می رسد ناشی از رقابت شدید کشورها در امر توسعه فاوا در جهان است.این در حالی است که بر اساس این ارزیابی، کشور اول منطقه قطر با رتبه 31 و امتیاز 6.54 و امارات متحده عربی با رتبه 33 و امتیاز 6.41 است که با مشاهده امتیاز فعلی کشور یعنی 3.8، ایران باید در 2.5 سال آینده برای تحقق اهداف برنامه پنجم توسعه که رسیدن به جایگاه دوم منطقه در بخش ICT است باید حداقل 2.6 امتیاز به امتیاز فعلیش اضافه شود.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b]77 درصد ایرانیها موبایل دارند[/b]
در بررسی های ITU، ایران در بخش نشانگرهای دسترسی به شبکه، دارای 38 میلیون مشترک تلفن ثابت است و ضریب نفوذ موبایل نیز در کشور ما به ازای هر 100 نفر 77 نفر اعلام شده است.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b]سرانه پهنای باند 4 کیلوبیت به ازای هر کاربر[/b]
همچنین بر اساس این گزارش، سرانه پهنای باند اینترنت بین الملل به ازای هر کاربر اینترنت در کشور حدود 4 کیلوبیت بر ثانیه است.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b]ضریب نفوذ 27 درصدی برای اینترنت ایران[/b]
درصد خانوارهای دارای رایانه در کشور نیز حدود 42 درصد و خانوارهای دارای دسترسی به اینترنت حدود 27 درصد اعلام شده است.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b]4 درصد ایرانیها اینترنت پرسرعت دارند[/b]
در بخش نشانگرهای استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز که توسط اتحادیه جهانی مخابرات منتشر شده ایران دارای ضریب نفوذ 26 درصدی افراد متصل به اینترنت بوده که از این تعداد چهار درصد جمعیت کشور، کاربر اینترنت پرسرعت با فناوری سیمی نظیر ADSL و حدود 1.4 درصد با فناوری بی سیم همچون وایمکس و موبایل به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند؛ این درحالی است که اعداد عملکردی این بخش در ارزیابی سال گذشته به ترتیب 21 درصد ، 4.2 درصد و 0.5 درصد بوده که نشان از رشد این شاخص دارد اما با این وجود بیشترین عقب اقتادگی کشور در حوزه ICT مربوط به این بخش است به نحوی که رتبه ایران در این بخش 110 از 157 کشور اعلام شده که این رتبه در رتبه بندی کل کشور در میان سایر کشورها تاثیرگذار بوده است.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b]متوسط قیمت دسترسی به اینترنت پرسرعت در ایران 19 دلار[/b]
در بخش نشانگرهای استفاده مهارتی از فاوا که توسط اتحادیه جهانی مخابرات اعلام شده، ایران دارای نرخ رشد 86 درصدی ثبت نام در مقاطع تحصیلی مدارس و 49 درصدی در مقطع تحصیلات دانشگاهی و ضریب با سوادی 85 درصدی در کل کشور است.
همچنین متوسط قیمت دسترسی کاربران به اینترنت پهن باند به ازای هر یک مگابیت بر ثانیه از حدود 70 دلار در سال 2008 میلادی به حدود 19 دلار در سال 2012 کاهش یافته که در این محاسبه حداقل سرعت کاربران 256 کیلوبیت بر ثانیه در نظر گرفته شده است.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b]52 درصد جوانان ایرانی از اینترنت استفاده می کنند[/b]
در ارزیابی ITU یک نشانگر جدید به عنوان جمعیت جوان ( کاربران بین 15 تا 24 سال ) متصل به اینترنت کشور ها مدنظر قرار گرفته است چرا که براساس ارزیابی اتحادیه جهانی ارتباطات، توسعه یافتگی فاوا در کشورها نسبت مستقیم با رشد کاربران جوان متصل به اینترنت دارد، بنحوی که در کشور کره جنوبی بعنوان کشور برتر این حوزه 99.6 درصد جمعیت جوان این کشور کاربر اینترنت هستند و این درصد برای کشور ایران 52 درصد محاسبه و اعلام شده است.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b]استفاده 55 درصد خانوارهای جهان از تلویزیونهای دیجیتال[/b]
به گزارش مهر، ارزیابی کشورهای جهان توسط ITU نشان می دهد که گسترش پخش برنامه های تلویزیون بصورت دیجیتال در مقایسه با سیستم های آنالوگ بطور چشمگیری طی سال های اخیر رشد داشته به نحوی که متوسط میزان انتشار و استفاده از تلویزیون دیجیتال از 30 درصد خانوار های جهان در سال 2008 به 55 درصد در سال 2012 افزایش یافته و این سهم برای کشور های در حال توسعه 44 درصد و برای کشور های توسعه یافته 81 درصد اعلام شده است.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b]نیمی از جمعیت جهان به نسل سوم موبایل دسترسی دارند[/b]
در حالیکه نسل سوم موبایل در کشور ما هنوز جایگاهی پیدا نکرده و عرضه آن با محدودیتها و مشکلات بسیاری همراه است اتحادیه جهانی مخابرات در بررسی های خود اعلام کرده که حدود نیمی از جمعیت جهان به شبکه های پرسرعت نسل 3 موبایل دسترسی دارند و حدود 96 درصد جمعیت جهان نیز از تلفن موبایل استفاده می کنند.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b]38 درصد خانوارهای جهان کاربر اینترنت هستند[/b]
در این گزارش مشخص شده که حدود 80 درصد از خانوارهای جهان دارای تلویزیون، 40 درصد خانوارها دارای رایانه و 38 درصد خانوار ها کاربر دسترسی به شبکه اینترنت هستند.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b]کره جنوبی و سوئد در صدر کشورهای توسعه یافته ICT[/b]
در بررسی صورت گرفته از میان 157 کشور مورد ارزیابی، کماکان سه رتبه اول توسعه یافته ترین کشورها از منظر ICT به ترتیب به کره جنوبی، سوئد و ایسلند تعلق دارد؛ در این ارزیابی بیشترین تغییرات امتیازی به نسبت سال قبل مربوط به کشور لبنان با 75 صدم نمره افزایش بوده و بیشترین جابجایی رتبه کشورها مربوط به کشور امارات متحده عربی با 12 پله صعود اعلام شده است.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#FF8C00]22 مهر 1392 [/color][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]http://www.khabaronline.ir/detail/317621/ict/ict[/font][/size]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
میشه یه نفر اینو توضیح بده؟
یعنی قصد دارن فیلترینگ رو بر دارن و در عوض با مشخص کردن کاربر اونو محدود کنن؟
[quote]وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برای مثال می توانیم IP های اینترنتی را شناسنامه دار کنیم به این معنی که هر فرد همانطور که یک شماره ماشین دارد یک IP مشخص داشته باشد و پس از آن از مردم بخواهیم از اینترنت درست استفاده کنند به نوعی مردم پلیس اینترنت می شوند.
http://www.asriran.com/fa/news/303794/وزیر-ارتباطات-تغییر-مدل-فیلترینگ-فیس-بوک-مردم-پلیس-اینترنت-می-شوند
[/quote]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اقا من اینترنت 4 مگ از یه شرکتی گرفتم سرعتش عالیه !! 500-600 تا سرعت دانلودمه :clown:

فقط مشکلش اینه که هر گیگ 5000 تومنه :-(

[quote name='SHAHABESAGEB' timestamp='1384420905' post='348310']
میشه یه نفر اینو توضیح بده؟
یعنی قصد دارن فیلترینگ رو بر دارن و در عوض با مشخص کردن کاربر اونو محدود کنن؟
[/quote]

اینطوری که هیچی دیگه .... تو یو-تیوبم نمیشه رفت .

به نظر من بهتره کمتر گیر بدن . نمی دونم ولی مردم قیس بوگشونو میرن حالا چه فیل باشه چه نباشه .... والا
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
یعنی قصد دارن فیلترینگ رو بر دارن و در عوض با مشخص کردن کاربر اونو محدود کنن؟
[/quote]

ای پی استاتیک دونه‌ی 4 دلاره!! اصلا به ایران میاد ای‌پی استاتیک رو مفتی بده دست مردم؟!!! یعنی همین الان برا گرفتن ای‌پی استاتیک باید کلی بدو بدو بکنی!!!!....

اگر هم بدن، گور خودشون رو کندن! چرا که هر کاربر یک سرور!!.... یعنی خیلی سریع هر کسی تو خونه‌ی خودش یه دیتاسنتر راه میندازه!! ... :)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='senaps' timestamp='1384444457' post='348347']
ای پی استاتیک دونه‌ی 4 دلاره!! اصلا به ایران میاد ای‌پی استاتیک رو مفتی بده دست مردم؟!!! یعنی همین الان برا گرفتن ای‌پی استاتیک باید کلی بدو بدو بکنی!!!!....

اگر هم بدن، گور خودشون رو کندن! چرا که هر کاربر یک سرور!!.... یعنی خیلی سریع هر کسی تو خونه‌ی خودش یه دیتاسنتر راه میندازه!! ... :)
[/quote]

همین الانش برای داشتن ایپی استاتیک باید کلی مدارک تحویل بدی و برگه تعهد و ... امضاء کنی.

ولی از طریق مک مودم میتونن سابقه وبگردی و سایت های بازدید شده افراد رو ذخیره کنند! ویرایش شده در توسط pckho0r

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='senaps' timestamp='1384444457' post='348347']
ای پی استاتیک دونه‌ی 4 دلاره!! اصلا به ایران میاد ای‌پی استاتیک رو مفتی بده دست مردم؟!!! یعنی همین الان برا گرفتن ای‌پی استاتیک باید کلی بدو بدو بکنی!!!!....

اگر هم بدن، گور خودشون رو کندن! چرا که هر کاربر یک سرور!!.... یعنی خیلی سریع هر کسی تو خونه‌ی خودش یه دیتاسنتر راه میندازه!! ... :)
[/quote]

گرون هست ولی گرفتنش کاره 3-4 تا کلیکه !! داری یک کلاغ چهل کلاغ میکنی ها برادر :laughing: ...... حداقل این شرکتی که من ازش گرفتم اینجوریه :chicken:
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='mohmohammadi20' timestamp='1384446942' post='348353']
ای پی استاتیک چی هست؟
[/quote]

ایپی یه شناسه منحصر به فرده که هر دستگاه متصل به اینترنت باید داشته باشه تا قابل ادرس دهی باشه. منظور از استاتیک هم اینه که ایپی شما همواره ثابته و تغییر نمی کنه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='pckho0r' timestamp='1384451959' post='348367']
ایپی یه شناسه منحصر به فرده که هر دستگاه متصل به اینترنت باید داشته باشه تا قابل ادرس دهی باشه. منظور از استاتیک هم اینه که ایپی شما همواره ثابته و تغییر نمی کنه.
[/quote]
در حال حاضر که آی پی استاتیک نداریم سازمان های جاسوسی میتونن کاربران اینترنت رو تحت نظر داشته باشن و براشون پرونده تشکیل بدن؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='SHAHABESAGEB' timestamp='1384452781' post='348370']
در حال حاضر که آی پی استاتیک نداریم سازمان های جاسوسی میتونن کاربران اینترنت رو تحت نظر داشته باشن و براشون پرونده تشکیل بدن؟
[/quote]

بله به راحتی امکان پذیره. مرورگر شما بهترین سرقت کننده سابقه وبگردی شماست! نگاه کنید به دعوای زرگری شرکت هایی که میخوان مرورگرشون در صدر باشه!
تقریبآ تمام مرورگرهای مطرح زمانی که بر روی سیستم نصب میشن بر اساس نوع سخت افزار یک شناسه منحصر به فرد تولید می کنند که مختص همون دستگاه است و با نصب چندباره هم تغییر نمیکنه (مگر اینکه بخشی از سخت افزار سیستم تغییر کنه) به کمک همین شناسه سابقه وبگردی شما قابل رهگیری است.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='pckho0r' timestamp='1384453544' post='348373']
بله به راحتی امکان پذیره. مرورگر شما بهترین سرقت کننده سابقه وبگردی شماست! نگاه کنید به دعوای زرگری شرکت هایی که میخوان مرورگرشون در صدر باشه!
تقریبآ تمام مرورگرهای مطرح زمانی که بر روی سیستم نصب میشن بر اساس نوع سخت افزار یک شناسه منحصر به فرد تولید می کنند که مختص همون دستگاه است و با نصب چندباره هم تغییر نمیکنه (مگر اینکه بخشی از سخت افزار سیستم تغییر کنه) به کمک همین شناسه سابقه وبگردی شما قابل رهگیری است.
[/quote]

به کمک همین روشه که واسه یاهو یا گوگل یا همین فرم لازم نیست دوباره log in شی درست میگم؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.