death-white

تحلیل و پیگیری تحولات سوریه (1)

Recommended Posts

با تشکر از برادر گلم شهاب واسه گذاشتن این پیشنهاد حرف درستیه برای رسیدن به صدق یک خبر باید منابع متفاوت بررسی بشه ...
این خبر فتوا قتل و تجاوز می دونم احساسات همتون رو جریحه دار کرد
اول اینکه بودن این استفتاء هم اینکار ها انجام می شد توسط سلفی های تندرو اصولا در همه جنگ ها کم و بیش این اتفاقات می افته ...
ولی اینکار خیلی بنفع دولت سوریه شد در واقع به لحاظ سیاسی این خبر برای دولت سوریه مسرت بخش بود چون از این لحظه به بعد مخالفین نمی تونن هیچکدام از جنایات و تجاوزات خودشون رو بعهده نگیرن ... این حرکت نشان داد مخالفین دارای فرماندهی منسجم و هماهنگ و استراتژی صحیح نیستن کشورهای حامی این گروه هم در دفاع ازشون دچار مشکل میشن ... این امتیاز سیاسی بزرگی بود که دولت بشار اسد هدیه کردن ... عرصه سیاست عرصه احساسی شدن و جوگیر شدن نیست البته من فکر میکنم خیلی زود شروع به تکذیب این صحبت ها بکنن ویکجوری سعی کنن قضیه رو به شکل متفاوتی نشان بدهند البته این حدس من هست ولی حماقت ادم ها نهایت ندارد ...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر جليل
خطاب من مبهم و عام بود و اگر ضمير صاحبش رو پيدا كرده اين ديگه تقصير بنده سراپا تقصير ! نيست.
به هر حال من ترجيح مي دم از تحليل و ريشه يابي محمد شاهي و مديريت بحران ناصرالدين شاهي كه تسليم و وادادگي و وطن فروشي به اجانب و استعمارگران رو راه پيشگيري از جنگ و خون ريزي مي دونه و [b]خودكشي از ترس مرگ رو عقلانيت معرفي مي كنه[/b] سر در نيارم و در اين گرايش بديع و انگليس نشان علوم سياسي مطلقا جاهل و بي سواد باشم.
حاج رضوان عزيز
اصلا نگران نباش ارتش قدرتمند و با غيرت سوريه مثل ارتش لي لي پوتي و خنثي لبنان نيست و به وقتش همه اين نخاله ها رو خوراك كوسه هاي مديترانه مي كنه مداراي فعلي هم براي اتمام حجت و ايجاد نفرت از اين گرگ هاي دو پا در بين افكار عمومي سوريه است.
و اما جناب مولتكه
1-حتي ناظران سازمان ملل و تيم كوفي عنان كه به خون بشار تشنه هستند به عقب نشيني ارتش سوريه اعتراف و از فراهم كردن فضاي مناسب براي فعاليت ناظرين(بخونيد عمليات تروريستي وهابي ها) تقدير كردن اما مثل اينكه شما درباره قضاياي سوريه رسما كاسه داغ تر از آش شديد. شهرك الرستن هم در حد فاصل ميان دو شهر مرزي حمص و حماة واقع شده كه همين مساله مرزي بودنش رو اثبات ميكنه هرچند تاكنون خبر موثقي از كنترل اين شهر به دست معارضين پيدا نكردم.
2-وسعت گذرگاه رفح نوار غزه خيلي كمتر از شهرك باباعمرو حمص هست ولي ارتش صهيونيست با پيشرفته ترين تسليحات موجود دنيا و از قضاء [b]استفاده گسترده از نيروي هوايي [/b]در برابر چريك هاي به مراتب ضعيف اسلحه تر از تروريست هاي وهابي بعد از صرف 22 روز وقت از كسب همين امتياز از نظر نظامي بي ارزش هم عاجز موند.
3-عرض شد كه با فرار مردم وحشت زده از حاكميت طالبانيسم از اين شهر دست ارتش براي عمليات سنگين باز بود و بعد از اتمام پاك سازي دولت سوريه وظيفه باز سازي رايگان ويراني ها رو برعهده گرفته.
4-برخلاف ممالك دموكرات و حامي حقوق بشر عربستان و قطر در سوريه انتخاب نخست وزير و وزراء كه تعيين كننده سياست هاي اقتصادي كشور هم هستند در اختيار مجلس است.
5-خدا را شكر كه حداقل مسلح بودن عوامل كشتار و جنايت 1 سال اخير سوريه را پذيرفتيد و اين قدم خوبي براي درك حقيقت است.
6-دولت سوريه در اين چند دهه اخير ملت خود را بمباران شيميايي كرده يا با تجاوز به كشورهاي اسلامي همسايه جنگ برادركشان به راه انداخته كه شما اقدامات او را همسنگ صدام مي دانيد ؟
7-دولت سوريه در طول سه دهه حامي اصلي مالي و تسليحاتي حزب كارگران كرد تركيه (پ.پ.ك) بود و رهبر اين حزب [b]عبدالله اوجالان مرحوم حافظ اسد را بهترين و صميمي ترين دوست خود معرفي مي كرد.[/b] ايدئولوژي بعث از نظر سياسي مرزهاي بين كشورهاي عربي را ساخته و پرداخته استعمار دانسته و آرمان خود را وحدت تمامي اعراب در كشور واحدي به وسعت جبل الطارق تا باب المندب معرفي مي كند از نظر اقتصادي هم قائل به عدالت اجتماعي سبك سوسياليستي است. شما از كجاي اين عقايد دشمني با كردها را برداشت كرديد ؟!!
9-اتحاد سوريه با ايران به سبب مشاهده صداقت ايران در دشمني با اسراييل و صهيونيسم بوده و از نظر منافع مادي و دنيوي جز ضرر و فشار و تحريم حاصلي براي اين دولت نداشته است.
10-شهادت يكي از نمايندگان مجلس سوريه در فاجعه الحوله بهترين دليل بر انتساب آن به تروريست هاست و اماره اي قوي بر صدق شهادت شاهدين ماجرا محسوب مي شود.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]برادر جليل
خطاب من مبهم و عام بود و اگر ضمير صاحبش رو پيدا كرده اين ديگه تقصير بنده سراپا تقصير ! نيست.
به هر حال من ترجيح مي دم از تحليل و ريشه يابي محمد شاهي و مديريت بحران ناصرالدين شاهي كه تسليم و وادادگي و وطن فروشي به اجانب و استعمارگران رو راه پيشگيري از جنگ و خون ريزي مي دونه و [b]خودكشي از ترس مرگ رو عقلانيت معرفي مي كنه[/b] سر در نيارم و در اين گرايش بديع و انگليس نشان علوم سياسي مطلقا جاهل و بي سواد باشم.
حاج رضوان عزيز
اصلا نگران نباش ارتش قدرتمند و با غيرت سوريه مثل ارتش لي لي پوتي و خنثي لبنان نيست و به وقتش همه اين نخاله ها رو خوراك كوسه هاي مديترانه مي كنه مداراي فعلي هم براي اتمام حجت و ايجاد نفرت از اين گرگ هاي دو پا در بين افكار عمومي سوريه است.
و اما جناب مولتكه
1-حتي ناظران سازمان ملل و تيم كوفي عنان كه به خون بشار تشنه هستند به عقب نشيني ارتش سوريه اعتراف و از فراهم كردن فضاي مناسب براي فعاليت ناظرين(بخونيد عمليات تروريستي وهابي ها) تقدير كردن اما مثل اينكه شما درباره قضاياي سوريه رسما كاسه داغ تر از آش شديد. شهرك الرستن هم در حد فاصل ميان دو شهر مرزي حمص و حماة واقع شده كه همين مساله مرزي بودنش رو اثبات ميكنه هرچند تاكنون خبر موثقي از كنترل اين شهر به دست معارضين پيدا نكردم.
2-وسعت گذرگاه رفح نوار غزه خيلي كمتر از شهرك باباعمرو حمص هست ولي ارتش صهيونيست با پيشرفته ترين تسليحات موجود دنيا و از قضاء [b]استفاده گسترده از نيروي هوايي [/b]در برابر چريك هاي به مراتب ضعيف اسلحه تر از تروريست هاي وهابي بعد از صرف 22 روز وقت از كسب همين امتياز از نظر نظامي بي ارزش هم عاجز موند.
3-عرض شد كه با فرار مردم وحشت زده از حاكميت طالبانيسم از اين شهر دست ارتش براي عمليات سنگين باز بود و بعد از اتمام پاك سازي دولت سوريه وظيفه باز سازي رايگان ويراني ها رو برعهده گرفته.
4-برخلاف ممالك دموكرات و حامي حقوق بشر عربستان و قطر در سوريه انتخاب نخست وزير و وزراء كه تعيين كننده سياست هاي اقتصادي كشور هم هستند در اختيار مجلس است.
5-خدا را شكر كه حداقل مسلح بودن عوامل كشتار و جنايت 1 سال اخير سوريه را پذيرفتيد و اين قدم خوبي براي درك حقيقت است.
6-دولت سوريه در اين چند دهه اخير ملت خود را بمباران شيميايي كرده يا با تجاوز به كشورهاي اسلامي همسايه جنگ برادركشان به راه انداخته كه شما اقدامات او را همسنگ صدام مي دانيد ؟
7-دولت سوريه در طول سه دهه حامي اصلي مالي و تسليحاتي حزب كارگران كرد تركيه (پ.پ.ك) بود و رهبر اين حزب [b]عبدالله اوجالان مرحوم حافظ اسد را بهترين و صميمي ترين دوست خود معرفي مي كرد.[/b] ايدئولوژي بعث از نظر سياسي مرزهاي بين كشورهاي عربي را ساخته و پرداخته استعمار دانسته و آرمان خود را وحدت تمامي اعراب در كشور واحدي به وسعت جبل الطارق تا باب المندب معرفي مي كند از نظر اقتصادي هم قائل به عدالت اجتماعي سبك سوسياليستي است. شما از كجاي اين عقايد دشمني با كردها را برداشت كرديد ؟!!
9-اتحاد سوريه با ايران به سبب مشاهده صداقت ايران در دشمني با اسراييل و صهيونيسم بوده و از نظر منافع مادي و دنيوي جز ضرر و فشار و تحريم حاصلي براي اين دولت نداشته است.
10-شهادت يكي از نمايندگان مجلس سوريه در فاجعه الحوله بهترين دليل بر انتساب آن به تروريست هاست و اماره اي قوي بر صدق شهادت شاهدين ماجرا محسوب مي شود.[/quote]
1-عكس هاي زميني و ماهواره اي استقرار تانك و توپخانه سنگين در شهر ها را نشان مي دهد.همان عكس هاي ماهواره اي هم نشان مي دهد تانك ها و توپهانه سنگين در نزديكي و يكي دو كيلومتري تمام شهرها مستقر هستند.در مورد شهر الرستن هم كمي جستجو بفرماييد خواهيد يافت.
2-ارتش اسراييل هدفش نابودي لانچرهاي راكت و تضعيف توان حماس بود نه تسخير نوار غزه كه با دادن سيزده كشته به آن دست يافت.نيروهاي حماس و جهاد اسلامي حدود 30 هزار نفر بودند و تجهيزاتشان هم اگر چه سنگين نبود اما كم هم نبود.اسراييل خطر جنگ دايم چريكي را كه دولت سوريه با ان چندين ماه است دست به گريبان است به جان نخريد.
ضمن اين كه به كارگيري توپخانه سنگين و كاتيوشا ( كه دقت بالايي هم ندارد و سطح زيادي را پوشش مي دهد) كم از بمباران هاي اسراييل نداشت و ديديم كه در يك شب و در محله خالديه 350 غيرنظامي در آتش باري توپخانه كشته شدند.حتي مخالفان از به كارگيري موشك اسكاد خبر دادند كه من اين را تاييد نمي كنم.اما ارتش جناب اسد با به كارگيري حدود 20 هزار نفر از بهترين نيروهايش در برابر كم تر از 1000 جنگجوي سبك اسلحه ارتش آزاد و با دادن صدها كشته و ده ها تانك توانست محله اي را كه صدهزار نفر جمعيت داشت پس از يك ماه و ويراني كامل آن بگيرد.
3-بسياري از فراريان از حمص هم در ايست هاي بازرسي دستگير و كشتار شدند.ضمنا 5 هزار كشته نشان مي دهد كه چقدر شهر خالي از سكنه بوده.بازسازي رايگان!!!! اين قسمت كه ديگر واقعا نوبرش است.
4-پارلماني كه همه اعضاي ان بعثي هستند هيچ فرقي با نبودن پارلمان ندارد.همان وزرا و نخست وزير را هم ببينيد همه بعثي هستند.
5-مسلح شدن معارضان در برابر كشتارهاي گسترده و به كارگيري سلاح سنگين حق طبيعي آنهاست.
6-كشتارهاي دهه 80 كم از بمباران شيميايي ندارد برادر من.ضمن اين كه سه شكست خفت بار در بربر اسراييل و قوي بودن همسايگان سوريه (تركيه و عراق) و تهديد دايم اسراييل راهي براي جنگ با همسايگان باقي نمي گذارد.
7-صدها هزار تن از كردهاي سوريه تا همين سال پيش و فريبكاري جناب اسد از داشتن شناسنامه هم محروم بودند.همكاري با پ ك ك به دليل آزار تركيه بود كه با سوريه روابط خوبي نداشت.كه آن هم با تهديد تركيه پايان يافت.كشتارهاي دايم ( نمونه اش كشتار قامشلي در دهه پيش ) و تبعيض هاي فراوان نشان مي دهد خاندان اسد رابطه شان با كردها چه بوده.
9-دفاع از اسد به چه قيمت ؟!!تنها متحد اين رژيم در منطقه ايران است و نه هيچ كس ديگر.چون با دشمن تراشي هايش فقط اين گزينه را دارد.
10-اين شواهد را چرا در جلسه شوراي امنيت نمايش ندادند؟ تا روسيه و چين بتوانند ماستمالي اش كنند.
جانم برايتان بگويد كه روسها هم اعلام كردند بقاي اسد در قدرت ديگر برايشان مهم نيست.ديگر انتخاب با خود ايشان است كه بروند يا مسير همتاي ليبيايي شان را انتخاب كنند.
حزب بعث هم يا بايد ميان بقاي كم رنگ و با طرفداران اندك يا پيوستن به موزه تاريخ براي هميشه يكي را انتخاب كند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
الان یک خبری دستم اومد منتها لینکش فیلتر هست :
http://www.pyknet.net/1391/10khordad/13/page/32Diplomasi.php
این خبر میگه یک نیروی 10 هزار نفری از 19 کشور دارن در خلیج عدن ساحل اردن رزمایش اجرا می کنن که خیلی سری هست کارشون ... فرماندهی این نیرو ادعای اینکه هدف این نیرو سوریه هست رو رد کرده و گفته هدف ایران هست ... من شخصا برداشتم این هست می خوان در هتگام حمله سوریه اگر ایران وارد عمل شد نسبت به ایران واکنش نشان بدن ... فکر کنم اگه این خبر درست باشه من تحلیلم اشتباه بوده و نظر اقا مصطفی در مورد سوریه درست تر بوده بنظر میاد منطقه آبستن حوادث زبادی هست ... متاسفانه سرعت اینترنت من خیلی کند هست الان اگه کسی می تونه متن خبر رو بگذاره و البته تایید کنه درست هست یا نه ....

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من فکر میکنم بحث کردن بیشتر درباره این گروههای سلفی دیگه لازم نیست

این گروهها بهرحال تونستند نفوذ روی اکثریت جریان مخالفین پیدا کنند و با اخبار اخیر دیگه بر هر فرد منصفی مشخصه که ما با یک گروه عمدتا وهابی سلفی و تشنه به خون و زن و بچه علویان وشیعیان طرفیم و تو این قضیه عربستان و درنهایت اسرائیل برنده جریان هستند و متاسفانه هنوز هم برخی افراد از زاویه اثبات اشکالات حزب بعث سوریه سعی دارند یا این گروهها رو محق جلوه بدهند یا اسد حزب بعث رو از این جنایتکار ها بدتر
بحث اینطوری هم اصولا نتیجه نداره

چون ذهنیت انتزاعی این دوستان نسبت به مخالفین فقط پیش خودشان وجود داره و حقایق داره چهره کریه این مخالفین جرار رو هرچه بیشتر و عریانتر نشون میده

خطری که در دفاع از این خونریزها وجود داره چیه؟
قال رسوالله صلی الله علیه وآله
من رضی بفعل قوم فهو منهم
کسی که رضایت دهد به عمل قومی پس او از آنهاست
یعنی اگر شما از این گروهها با این همه جنایتها دفاع کنید شریک اعمالشون میشوید

(روی صحبتم هرگز با برادر عزیزم مصطفی نیست که بارها این اعمال رو محکوم کردند- این عرض کلی بود و نظرات ایشون هم محترمه)

فقط موضوع اینه که برخی از دوستان هنوز باورشون نشده که اینهمه جنایت از اکثریت این گروه صادر بشه و عده زیادی از این ارتش اصولا تحت نفوذ همین سلفیها دنبال استفتاء برای کشتن کودکان و تجاوز به زنان باشند ؟؟؟؟

باورشون نشده که این گروهها نه یکی دو تا که اکثریتشون دنبال علوی کشی باشند وبه این راحتی ....
و....
اسد بهانه است جنگ اصلی بین سلفیها با علویونه

فقط میشه گفت امیدوارم روزی به حقیقت برسند که دیر نشده باشه

بنده دیگه پرونده این گروهها رو نزد خودم بستم - و دیگه حقیقت رو در ادامه بر این بحثها رو فکر نمیکنم با چک و چونه زدن بشه پیدا کرد ( مثل اینکه یه متهم رو قطعا بدونی مجرمه اما کسی که خیلی خوب فن بیان داره بیاد چنان دفاع جانانه ای از اون بکنه که آدم بمونه این آدم کجا و اون همه کلام زیبا که بیدریغ نثار این نالایق متهم میشه تا بی گناه جلوه بدهند کجا ؟آخرش هم هیئت منصفه بخاطر این وکیل و لحن بیان اون بخواهد حکم بده نه شواهد)

زیاده عرضی نیست

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
[/quote]

مساله حتی از این هم کمتره یعنی فقط و فقط علوی بودن اسد هست

اگر این اسد سنی و یا سلفی بود همه چیز تموم بود و امروز جناب اسد برای مخالفین ، قهرمان بزرگ و تنها مرد بزرگ عرب ، آزاد کننده قدس و تنها سردار بزرگ که تونسته ده ها سال در مقابل صلیبیون ایستادگی کنه ، اسطوره بی بدیل و تنها حاکم آزادیخواه عرب بود ویا شاید هم صلاح الدین ثانی

و ارتش سوریه ارتش آزادیخواه ملت بزرگ عرب بود

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]الان یک خبری دستم اومد منتها لینکش فیلتر هست :
این خبر میگه یک نیروی 10 هزار نفری از 19 کشور دارن در خلیج عدن ساحل اردن رزمایش اجرا می کنن که خیلی سری هست کارشون ... فرماندهی این نیرو ادعای اینکه هدف این نیرو سوریه هست رو رد کرده و گفته هدف ایران هست ... من شخصا برداشتم این هست می خوان در هتگام حمله سوریه اگر ایران وارد عمل شد نسبت به ایران واکنش نشان بدن ... فکر کنم اگه این خبر درست باشه من تحلیلم اشتباه بوده و نظر اقا مصطفی در مورد سوریه درست تر بوده بنظر میاد منطقه آبستن حوادث زبادی هست ... متاسفانه سرعت اینترنت من خیلی کند هست الان اگه کسی می تونه متن خبر رو بگذاره و البته تایید کنه درست هست یا نه ....[/quote]
فکر کنم اسم این رزمایش ( الاسد المتأهب ) که چند هفته هست که با محوریت اردن و کشور های عربی و حضور آمریکا در حال برگذاری است .

گویا رزمایشی بس بزرگ و عظیم است !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]من فکر میکنم بحث کردن بیشتر درباره این گروههای سلفی دیگه لازم نیست

این گروهها بهرحال تونستند نفوذ روی اکثریت جریان مخالفین پیدا کنند و با اخبار اخیر دیگه بر هر فرد منصفی مشخصه که ما با یک گروه عمدتا وهابی سلفی و تشنه به خون و زن و بچه علویان وشیعیان طرفیم و تو این قضیه عربستان و درنهایت اسرائیل برنده جریان هستند و متاسفانه هنوز هم برخی افراد از زاویه اثبات اشکالات حزب بعث سوریه سعی دارند یا این گروهها رو محق جلوه بدهند یا اسد حزب بعث رو از این جنایتکار ها بدتر
بحث اینطوری هم اصولا نتیجه نداره

چون ذهنیت انتزاعی این دوستان نسبت به مخالفین فقط پیش خودشان وجود داره و حقایق داره چهره کریه این مخالفین جرار رو هرچه بیشتر و عریانتر نشون میده

خطری که در دفاع از این خونریزها وجود داره چیه؟
قال رسوالله صلی الله علیه وآله
من رضی بفعل قوم فهو منهم
کسی که رضایت دهد به عمل قومی پس او از آنهاست
یعنی اگر شما از این گروهها با این همه جنایتها دفاع کنید شریک اعمالشون میشوید

(روی صحبتم هرگز با برادر عزیزم مصطفی نیست که بارها این اعمال رو محکوم کردند- این عرض کلی بود و نظرات ایشون هم محترمه)

فقط موضوع اینه که برخی از دوستان هنوز باورشون نشده که اینهمه جنایت از اکثریت این گروه صادر بشه و عده زیادی از این ارتش اصولا تحت نفوذ همین سلفیها دنبال استفتاء برای کشتن کودکان و تجاوز به زنان باشند ؟؟؟؟

باورشون نشده که این گروهها نه یکی دو تا که اکثریتشون دنبال علوی کشی باشند وبه این راحتی ....
و....

فقط میشه گفت امیدوارم روزی به حقیقت برسند که دیر نشده باشه

بنده دیگه پرونده این گروهها رو نزد خودم بستم - و دیگه حقیقت رو در ادامه بر این بحثها رو فکر نمیکنم با چک و چونه زدن بشه پیدا کرد ( مثل اینکه یه متهم رو قطعا بدونی مجرمه اما کسی که خیلی خوب فن بیان داره بیاد چنان دفاع جانانه ای از اون بکنه که آدم بمونه این آدم کجا و اون همه کلام زیبا که بیدریغ نثار این نالایق متهم میشه تا بی گناه جلوه بدهند کجا ؟آخرش هم هیئت منصفه بخاطر این وکیل و لحن بیان اون بخواهد حکم بده نه شواهد)

زیاده عرضی نیست[/quote]

چی بگم برادر عزیزم صاها ...
اخبار واقعا نگران کننده هست نمی دانم باید منتظر یک مزار شریف دیگه باشیم ؟ یا بحران قابل کنترل هست
حضرت علی می فرمایند فرصت ها چون ابر در حال گذرند آنها قبلا از اینکه دیر شود دریابید ...
ازمون خواسته شده وقتی دستمون کوتاه هست از کاری دعا کنیم .... هممون واسه این مردم دعا کنیم ....
متاسفانه سرعت اینترنت من خیلی پائین اومده نمی تونم گفتار مهم مدیریت بحران رو براتون الان بگذارم ...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]الان یک خبری دستم اومد منتها لینکش فیلتر هست :
این خبر میگه یک نیروی 10 هزار نفری از 19 کشور دارن در خلیج عدن ساحل اردن رزمایش اجرا می کنن که خیلی سری هست کارشون ... فرماندهی این نیرو ادعای اینکه هدف این نیرو سوریه هست رو رد کرده و گفته هدف ایران هست ... من شخصا برداشتم این هست می خوان در هتگام حمله سوریه اگر ایران وارد عمل شد نسبت به ایران واکنش نشان بدن ... فکر کنم اگه این خبر درست باشه من تحلیلم اشتباه بوده و نظر اقا مصطفی در مورد سوریه درست تر بوده بنظر میاد منطقه آبستن حوادث زبادی هست ... متاسفانه سرعت اینترنت من خیلی کند هست الان اگه کسی می تونه متن خبر رو بگذاره و البته تایید کنه درست هست یا نه ....[/quote]
فکر کنم اسم این رزمایش ( الاسد المتأهب ) که چند هفته هست که با محوریت اردن و کشور های عربی و حضور آمریکا در حال برگذاری است .

گویا رزمایشی بس بزرگ و عظیم است ![/quote]
امین جان این خبر منو خیلی غافلگیر کرد فکر کنم پیش بینی برادر گلم مصطفی درست بود واقعا اتفاقاتی در راه هست ... اگه میشه متن کامل خبر رو بگذار دوستان بخونن ...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=16]"الأسد المتأهب" علیه "بشار الأسد"
«شیر در کمین» ، رزمایش بزرگ نظامی 17 کشور در اردن[/size]

[color=blue]سرویس بین الملل « اسنا » ، مانور نظامی با عنوان "شیر در کمین ۲۰۱۲ " با حضور ۱۲ هزار نظامی از ۱۷ کشور جهان در اردن برگزار می شود.[/color]

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، این مانور نظامی در نیمه ماه میلادی جاری آغاز می شود و هدف از آن تقویت توانمندی های نظامی و حرفه ای نیروهای شرکت کننده برای مقابله با چالش های امنیتی اعلام شده است.

"روبرت بوکهولت" از مقامات ارشد ارتش آمریکا در این باره گفت: "شیر در کمین"، یک رزمایش مشترک است که میان آمریکا و نیروهای نظامی کشورهای هم پیمان و دوست برای رویارویی با چالش های فعلی و آینده در زمینه تهدیدات علیه امنیت ملی برگزار می شود.

بوکهولت به نام کشورهای شرکت کننده در این تمرین نظامی اشاره ای نکرد.

وی اضافه کرد: ما حق هر کشور حاضر در این رزمایش را برای اعلام نکردن مشارکت خود محفوظ می دانیم. شرکت کنندگان در این رزمایش نظامی از روز دوشنبه گذشته در اردن مستقر شده اند تا مقدمات برگزاری تمرین های زمینی، هوایی و دریایی را فراهم کنند.

برخی از رسانه ها، این عملیات نظامی را به ناآرامی های موجود در سوریه -کشور همسایه اردن- نسبت می دهند و مانور نظامی "الأسد المتأهب" (شیر در کمین) را پیامی به "بشار الأسد" رئیس جمهور می دانند.

با این حال، بوکهولت گفت که انجام رزمایش نظامی "شیر در کمین" در سال ۲۰۱۲ هیچ ارتباطی با هیج یک از حوادث جهان و سوریه ندارد. همزمانی این رزمایش با تحولات سوریه، تصادفی است.

سایت اینترنتی وزارت دفاع آمریکا قبل از این نوشته بود که این رزمایش از روز ۷ تا ۲۸ ماه می ۲۰۱۲ برگزار می شود.

این رزمایش بزرگ نظامی در اردن با نهمین نمایشگاه و کنفرانس بین المللی نیروهای عملیات ویژه "سوفکس ۲۰۱۲ " در اردن همزمان شده است. کنفرانس سوفکس ۲۰۱۲ با موضوع عملیات های ویژه مقابله با تروریسم و امنیت ملی با مشارکت ۵۸ کشور در حال برگزاری در اردن است. این نمایشگاه و کنفرانس کار خود را از روز دوشنبه گذشته آغاز کرده است.

در همین حال عربستان سعودی اعلام کرد چهار نیروی دریایی، هوایی، زمینی و پدافند هوایی از ارتش این کشور در رزمایش شیر در کمین در اردن مشارکت می کنند.

۶ کشور شورای همکاری خلیج فارس نیز پیش از این رزمایش مشترک آبی خاکی با نیروهای نظامی آمریکا در بحرین برگزار کرده بودند.

اردن یکی از همپیمانان اصلی آمریکا در منطقه به شمار می رود. براساس آمارهای رسمی، اردن در پنج سال گذشته کمک های نظامی اقتصادی به ارزش ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار از آمریکا دریافت کرده است.

91/2/22

[url=http://asnanews.ir/vdcf.0dyiw6d01giaw.html]منبع غیر مستقیم[/url]

البته فکر کنم آقا مصطفی از این خبر داشتند !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][size=16]"الأسد المتأهب" علیه "بشار الأسد"
«شیر در کمین» ، رزمایش بزرگ نظامی 17 کشور در اردن[/size]

[color=blue]سرویس بین الملل « اسنا » ، مانور نظامی با عنوان "شیر در کمین ۲۰۱۲ " با حضور ۱۲ هزار نظامی از ۱۷ کشور جهان در اردن برگزار می شود.[/color]

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، این مانور نظامی در نیمه ماه میلادی جاری آغاز می شود و هدف از آن تقویت توانمندی های نظامی و حرفه ای نیروهای شرکت کننده برای مقابله با چالش های امنیتی اعلام شده است.

"روبرت بوکهولت" از مقامات ارشد ارتش آمریکا در این باره گفت: "شیر در کمین"، یک رزمایش مشترک است که میان آمریکا و نیروهای نظامی کشورهای هم پیمان و دوست برای رویارویی با چالش های فعلی و آینده در زمینه تهدیدات علیه امنیت ملی برگزار می شود.

بوکهولت به نام کشورهای شرکت کننده در این تمرین نظامی اشاره ای نکرد.

وی اضافه کرد: ما حق هر کشور حاضر در این رزمایش را برای اعلام نکردن مشارکت خود محفوظ می دانیم. شرکت کنندگان در این رزمایش نظامی از روز دوشنبه گذشته در اردن مستقر شده اند تا مقدمات برگزاری تمرین های زمینی، هوایی و دریایی را فراهم کنند.

برخی از رسانه ها، این عملیات نظامی را به ناآرامی های موجود در سوریه -کشور همسایه اردن- نسبت می دهند و مانور نظامی "الأسد المتأهب" (شیر در کمین) را پیامی به "بشار الأسد" رئیس جمهور می دانند.

با این حال، بوکهولت گفت که انجام رزمایش نظامی "شیر در کمین" در سال ۲۰۱۲ هیچ ارتباطی با هیج یک از حوادث جهان و سوریه ندارد. همزمانی این رزمایش با تحولات سوریه، تصادفی است.

سایت اینترنتی وزارت دفاع آمریکا قبل از این نوشته بود که این رزمایش از روز ۷ تا ۲۸ ماه می ۲۰۱۲ برگزار می شود.

این رزمایش بزرگ نظامی در اردن با نهمین نمایشگاه و کنفرانس بین المللی نیروهای عملیات ویژه "سوفکس ۲۰۱۲ " در اردن همزمان شده است. کنفرانس سوفکس ۲۰۱۲ با موضوع عملیات های ویژه مقابله با تروریسم و امنیت ملی با مشارکت ۵۸ کشور در حال برگزاری در اردن است. این نمایشگاه و کنفرانس کار خود را از روز دوشنبه گذشته آغاز کرده است.

در همین حال عربستان سعودی اعلام کرد چهار نیروی دریایی، هوایی، زمینی و پدافند هوایی از ارتش این کشور در رزمایش شیر در کمین در اردن مشارکت می کنند.

۶ کشور شورای همکاری خلیج فارس نیز پیش از این رزمایش مشترک آبی خاکی با نیروهای نظامی آمریکا در بحرین برگزار کرده بودند.

اردن یکی از همپیمانان اصلی آمریکا در منطقه به شمار می رود. براساس آمارهای رسمی، اردن در پنج سال گذشته کمک های نظامی اقتصادی به ارزش ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار از آمریکا دریافت کرده است.

91/2/22

[url=http://asnanews.ir/vdcf.0dyiw6d01giaw.html]منبع غیر مستقیم[/url]

البته فکر کنم آقا مصطفی از این خبر داشتند ![/quote]
برادران ما (به قول مسئولین) در کشورهای عربی دارند خودشون رو برای روز موعود (احتمالآ جنگ با ایران یا دولت اسد) اماده می کنند icon_wink
راستشو بخواهید وقتی اولین بار خبر شلوغ شدن سوریه را شنیدم نمی دونم چرا ذهنم رفت سمت موضوع خروج سفیانی از شام.
فقط می خواهم این رو بگم که خودتون رو برای سناریوهای خطرناک تر اماده کنید.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
همه ارتش های کنونی حال حاضر کشورهای عربی هم که باشن باز کمتر از ارتش اسرائیل هستند

اگه قرار بود از راه نظامی موفقیتی حاصل بشه اسرائیل این کار رو می تونست به تنهایی انجام بده و البته شانسش رو امتحان کرد در جنگ 33 روزه و 22 روزه

همچنین ارتش آمریکا و اعضای ناتو هم هیچ نیازی به ارتش های عرب برای شروع درگیری ندارن

همین آمریکا و ناتو حدود ده سال هست که دور کشور ما حضور دارند و پایگاه دائمی دارن و بارها خواستند شانسشون رو برای حمله به ایران امتحان کنن که هیچوقت موفق نشدن و اگر کسی توان درگیری نظامی رو داشت اون بوش بود که در نهایت ناامید شد و توافق نامه ترک خاک عراق رو امضا کرد . در نهایت سالهاست که در حال مذاکره با ایران برای بدست آوردن امتیازهای ناچیز هستند .

بعنوان نمونه این تحلیل کسینجر اگر چه نصف و نیمه و تا حدودی ناقص بیان شده ولی تا حدودی بیانگر برخی امور هست

به گزارش فارس، «هنری کیسینجر» وزیر خارجه سابق آمریکا در یادداشت که در روزنامه واشنگتن پست منتشر شد، هرگونه مداخله نظامی در سوریه را موجب از بین رفتن اصل حاکمیت ملی کشور ها دانست و تاکید کرد که تحولات مردمی در کشور های عربی موجب شده تا دکترین مداخله بشردوستانه یا «مسئولیت برای محافظت (از جان شهروندان)» جای اصول وستفالی دولت های برای حفظ تمامیت ارضی را بگیرد.

کیسنجر افزود: در این زمینه، بحران های داخلی از منظر بین المللی موجبات نگرانی های دموکراتیک یا فرقه ای را فراهم می کند. قدرت های خارجی از دولت های حاکم می خواهند تا به منظور واگذاری قدرت با مخالفان وارد مذاکره شوند. اما به دلیل اینکه هدف دو طرف مذاکره، «بقا» است بنا بر این این توصیه ها به نتیجه نمی رسد.

وی تصریح کرد زمانی که قدرت دو طرف تقریبا در یک سطح است، آن موقع مداخله خارجی مانند اقدام نظامی برای خارج کردن وضعیت از حالت بن بست وارد عمل می شود.

این رویکرد سال گذشته در مورد لیبی به کار گرفته شد و نیرو ها ناتو و کشور های عربی برای سرنگونی رژیم معمر قذافی در لیبی اقدام به مداخله نظامی به نفع مخالفان کردند.

کیسینجر در ادامه با اظهار تاسف از اینکه دکترین مداخله بشر دوستانه در خدمت منافع ملی و توازن قوا قرار گرفته، تصریح کرد که این توجیه نقض اصول حکومتی در جهان است.

این دیپلمات کهنه کار آمریکا ادامه داد که اگر این موضوع به عنوان بخشی از اصول سیاست خارجی پذیرفته شود، آنگاه این نوع مداخله، سوالات بسیاری را درباره استراتژی آمریکا مطرح می کند. آیا آمریکا خود را به این مسئله مقید می کند که از نهضت های مردمی در برابر دولت های غیردموکراتیک در جهان حمایت کند حتی کشور هایی که موجودیت آنها برای حفظ نظم کنونی بین الملل بسیار مهم هستند.

وی افزود: برای مثال، عربستان سعودی تا آن زمان که جنبش های مردمی در این کشور رخ ندهد، هم پیمان آمریکا باقی خواهد ماند.

کیسینجر گفت: اگرچه ممکن است سقوط حکومت بشار اسد در سوریه بتواند منافع ملی آمریکا را تامین کند اما به هر دلیل استراتژیک نمی توان جنگی را برپا کرد. بنا بر این نظم جهانی که مرزها را ازبین برده و جنگ های داخلی و بین المللی را ترکیب کند هیچگاه به وجود نخواهد آمد.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910316001230

البته اگه اینها توان درگیری و اشغال نظامی و پیش بردن کارشون از طریق زور رو در جایی داشته باشن هیچوقت نیازی به این تحلیل ها ندارن و دخالت نظامی رو صورت میدن

و یا تحلیل این سیاستمدار لبنانی :
که به تونس سفر کرده است،‌ .

ناصر قندیل نماینده سابق پارلمان لبنان و تحلیلگر مسائل منطقه، در جمع گروهی از جوانان کشور تونس در هتل الهناء تونس سخنان مهمی ایراد کرد وی در ابتدای سخنان خود به تحلیل سیاسی وضعیت کلی منطقه پرداخت و ارتباط انقلاب‌های عربی و دخالت خارجی را در آن تشریح کرد و با اشاره به تاریخ منطقه تاکید کرد که انقلاب‌های جمال عبدالناصر و حافظ الاسد در مصر و سوریه با بیگانگان مرتبط نبود.

وی تاکید کرد که به دست گرفتن قدرت در کشورهای انقلاب کرده عربی از جانب بیگانگان بسته به موفق بودن طرح کنونی علیه سوریه است و طرح بهار عربی [غربی‌ها] کاملا و مستقیما با سوریه مرتبط است پس یا در سوریه موفق می‌شوند و میوه آن را می‌چینند یا اینکه موضوع روندی دیگر پیدا می‌کند و به آشوب و جنگ داخلی کشیده می‌شود.

([color=darkblue] اهمیت این تحلیل از این جهت هست که بخوبی مشخص میکنه که اهمیت موضوع سوریه در مقطع کنونی نه بخاطر امنیت ایران و یا بقای مقاومت ضد صهیونیستی بلکه به جهت زورآزمایی سرنوشت ساز در رابطه با فرجام انقلابهای منطقه هست و هرگونه موفقیت این انقلابها منوط و مشروط به مقاومت و پایداری سوریه هست که مقاومت سوریه نشون مییده که این کشور تونسته بخوبی مقاومت کنه و با ناکام موندن ائتلاف غربی /عربی و مخالفین سوری در سرنگونی نظام سوریه در نهایت اونچه در پی همه تلاشهای اونها بدست اومده فقط یک جنگ فرشایشی هست [/color] )

اما ناصر قندیل تاکید کرد که چهار موضوع درباره سوریه محال است:

وی دخالت نظامی را یکی از آنان نام برد و گفت چهار مورد، موارد زیر است:

1- دخالت مستقیم یا نامستقیم در سوریه محال است. چرا که سران سرویه، ایران و سران حزب‌الله تصمیم گرفته‌اند که [در صورت دخالت نظامی در سوریه] جبهه‌ا با رژیم صهیونیستی باز کنند.

2- ارتش سوریه عقیده‌ای است و از هم پاشیده نخواهد شد. کسانی هم که تاکنون جدا شده‌اند، وضعیت فردی است و هنوز هیچ یگانی به صورت کامل و تجهیزات از ارتش جدا نشده است.

3- سیطره بر منطقه‌ای جغرافیایی مهم و جدا کردن آن محال است.

4- [color=red]جنگ داخلی. بیشترین کاری که توانسته‌اند در سوریه بکنند جنگ فرسایشی است نه بیشتر[/color].

( این قسمت آخری بسیار با اهمیت هست
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910317000450

و اما در این رابطه که منطقه ما آبستن حوادث و در سر پیچ تاریخی قرار داره و آینده منطقه رو بطور کلی تغییر خواهد داد ، نیازی به غیب گویی نداره و همه دارن اونو می بینن و درک کردن . و مقام معظم رهبری نخستین شخصی بودند که این تحلیل رو ارائه دادند . بنابراین واگویه این سخن بعنوان یک نظر شخصی از جانب افراد دیگه بعنوان یک کشف محیرالعقول فقط آدم رو یاد این ضرب المثل می اندازه که :
از کرامات شیخ ما اینست ، شیره را خورد و گفت شیرین است

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 درخواست بسیار مهم ، هیچگاه سعی نکنید شخصی رو به عنوان یکی از افرادی که حضورشان در ظهور قطعی است شبیه سازی کنید چون افراد بسیاری با این خصوصیات همیشه بوده اند پس نمی توان اینطور نتیجه گیری کرد و اینکه فقط ما اجازه داریم شرایط را با شرایط ظهور بسنجیم نه خود اشخاص رو بدلیل اینکه اگر ما بگوییم فلانی سفیانی است ممکنه بعضی فردی را نیز امام زمان (عج) بنمامند .....

زیاده جسارت است ....

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
rasoolmr جان منم همین تحلیل رو می کردم که دخالتی انجام نمیشه در سوریه بطور مستقیم ...
ولی امروز نماینده روسیه عملا چراغ سبز کنار رفتن اسد رو داد از اون طرف اعراب و ترکیه واسه دخالت دارن فشار میارن بنظر میاد کار کمی متفاوت از بداشت خود من داره جلو میره البته قطعا هدف ایران نیست با شما موافقم ولی فکر کنم اگر در سوریه دخالت کردن می خوان آماده واکنش احتمالی ایران باشن ... بهر حال شخصا الان مردد هستم و نتیجه گیری نمی تونم بکنم ...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]1 درخواست بسیار مهم ، هیچگاه سعی نکنید شخصی رو به عنوان یکی از افرادی که حضورشان در ظهور قطعی است شبیه سازی کنید چون افراد بسیاری با این خصوصیات همیشه بوده اند پس نمی توان اینطور نتیجه گیری کرد و اینکه فقط ما اجازه داریم شرایط را با شرایط ظهور بسنجیم نه خود اشخاص رو بدلیل اینکه اگر ما بگوییم فلانی سفیانی است ممکنه بعضی فردی را نیز امام زمان (عج) بنمامند .....

زیاده جسارت است ....[/quote]
من گفتم فقط ذهنم رفت اون سمتی و چیزی رو قاطعانه اعلام نکردم فقط خواستم برای سناریوهای خطرناک تر خودمون رو اماده کنیم دوست عزیز.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.