death-white

تحلیل و پیگیری تحولات سوریه (1)

Recommended Posts

[quote]rasoolmr جان منم همین تحلیل رو می کردم که دخالتی انجام نمیشه در سوریه بطور مستقیم ...
ولی امروز نماینده روسیه عملا چراغ سبز کنار رفتن اسد رو داد از اون طرف اعراب و ترکیه واسه دخالت دارن فشار میارن بنظر میاد کار کمی متفاوت از بداشت خود من داره جلو میره البته قطعا هدف ایران نیست با شما موافقم ولی فکر کنم اگر در سوریه دخالت کردن می خوان آماده واکنش احتمالی ایران باشن ... بهر حال شخصا الان مردد هستم و نتیجه گیری نمی تونم بکنم ...[/quote]

دوست عزیز این تحلیل بر این پیش فرض مبتنی هست که حکومت سوریه وابسته به اسد هست و یا اینکه با رفتن اسد مخالفین پیروز شدن و یا میتونن بیشتر از وزن خودشون اعتبار و جایگاه در سوریه داشته باشن

طبق قانون اساسی جدید سوریه که به با رای مردم به تصویب رسیده و به امضای ریاست جمهوری فعلی سوریه هم رسیده ، ریاست جمهوری نمیتونه فرد پیشنهادی حزب بعث باشه و بعلاوه نمیتونه بیش از دو دور در مسند ریاست جمهوری باقی بمونه .

بنابراین خود اسد هم میدونه که طبق این قانون می باید با اتمام ریاست جمهوریش که حدود دوسال دیگه میشه با ریاست جمهوری خداحافظی کنه

و البته این از مهمترین وعده هایی بود که ایشون برای اصلاحات به مردم سوریه داده بود .

بنابراین حکومت سوریه در دست اسد نیست و با رفتن این فرد ادامه پیدا میکنه و داره روال و سیر منطقی خودش رو طی میکنه

اما اگر فرض کنیم که سرعت تحولات سوریه بقدری بالا باشه که اسد زودتر مجبور به ترک مقامش بشه این فقط به معنی اینه که روند اصلاحات سوریه سرعتش شتاب میگیره نه اینکه حکومت ساقط میشه و یا از بین میره و یا اینکه مخالفین موفق میشن همه قدرت رو بدست بیارن بیشتر از وزن حقیقی شون


..................................................

تلویزیون سوریه اعلام کرد که بشار اسد رئیس جمهوری این کشور ریاض فرید حجاب، وزیر کشاورزی را نخست وزیر تعیین و مامور تشکیل کابینه جدید کرد.

ساعاتی پیش منابع مطلع سوری از تعیین ریاض حجاب به جای عادل سفر در مقام نخست وزیر جدید سوریه خبر داده بودند.

بشار اسد روز یکشنبه گذشته (14 خرداد) در سخنرانی نخست خود در جمع نمایندگان جدید پارلمان این کشور از آغاز تغییر در دولت این کشور خبر داده بود.

دام‌پرس سوریه نیز با اعلام این خبر تاکید کرد که قطار اصلاحات در سوریه با این تغییر شتاب بیشتری خواهد گرفت.

پایگاه خبری سیریادیز با اعلام این خبر در مطلبی اعلام کرد که دکتر حجاب معروف به فردی پیگیر و جدی در کار خود معروف است و قدرت خود را در اداره امور در مقام استاندار قنیطره که محبت و دوستی مردم را در آنجا به دست آورد، ثابت کرده است.

این پایگاه خبری اعلام کرد که زمانیکه او استاندار لاذقیه شد، مدتی نگذشت که اعتماد مردم را جلب کرد ولی طولی نکشید که وزیر کشاورزی در دولت عادل سفر شد.

گفته می‌شود وی پس از انتقال به وزارت کشاورزی اصلاحاتی ریشه‌ای که به سود مردم و کشاورزان باشد، ایجاد کرد.

سیریادیز تاکید کرد ریاض حجاب با عملکرد خود ثابت کرده است که قادر است در لحظه مناسب تصمیم‌های درست اتخاذ کند و نیاز مردم را پاسخ بدهد.

اطلاعاتی از زندگی ریاض حجاب

ریاض حجاب متولد سال 1966 در دیرالزور در شرق سوریه و اکنون وزیر کشاورزی و اصلاحات زراعی است و چهار فرزند دارد.

نخست وزیر جدید سوریه دکترای مهندسی کشاورزی دارد که تاکنون عضو سران شعبه فرعی حزب (بعث) از سال 1998 تا 2004 بوده است.

وی علاوه بر این ریاست شعبه فرعی اتحادیه ملی دانشجویان سوریه در دیرالزور را نیز از سال 1989 تا 1998 بر عهده داشته است.

ریاض حجاب همچنین دبیر شعبه فرعی حزب بعث در دیرالزور در سال‌های 2004 تا 2008 نیز بوده است.

او در سال گذشته در سال 2011 نیز استاندار قنیطره شد سپس استانداری لاذقیه در تاریخ 22 فوریه به او سپرده شده بود.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910317000626


بنابراین اگر اسد هم کنار بره نخست وزیر می باید انتخابات ریاست جمهوری رو طبق قانون اساسی جدید برگزار کنه

...........................................................................

روزنامه نیویورک تایمز با اشاره به اینکه یک دیپلمات آشنا با ماموریت سازمان ملل از طرح جدید کوفی عنان برای ایجاد صلح در سوریه خبر داده است، نوشت: این پیشنهاد که انتظار می رود این هفته به شورای امنیت ارائه شود، پس از آن مطرح شد که میانجیگری عنان در دمشق با بن بست روبرو شد و این نگرانی را به وجود آورد که بحران سوریه به جنگ داخلی منجر شود.

این روزنامه آمریکایی در ادامه مدعی شد: آنچه درباره رویکرد جدید عنان اغواکننده است این است که این طرح به روسیه و ایران، دو حامی حیات بشار اسد، این انگیزه را می دهد تا او را از قدرت برکنار کنند و در عین حال به آنها امکان می دهد از منافع خود در دوران بعد از اسد حفاظت کنند. البته این موضوع بحث برانگیز نیز خواهد بود چراکه عربستان سعودی و اسرائیل نیز احتمالا این سوال را مطرح خواهند کرد که چرا سازمان ملل به ایران اجازه ایفای نقش دیپلماتیک را داده است.

نیویورک تایمز با اشاره به اینکه علت تصمیم کوفی عنان برای بررسی این رویکرد غیرمتعارف ناکارآمدی سایر گزینه هاست، نوشت: آمریکا و متحدان غربی آن مایل به دخالت نظامی نیستند چراکه نگرانند این امر به نتایج غیرقابل پیش بینی منجر شود. در عوض غرب می خواهد روسیه این موضوع را حل و فصل کند اما ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه تاکنون منفعتی در این امر ندیده است.

در بخش دیگری از این گزارش به بیان جزئیات طرح عنان اشاره شده و آمده: عنان به منظور شکستن بن بست، "گروه تماس" ایجاد خواهد کرد که شامل اعضا دائم شورای امنیت، عربستان سعودی و احتمالا قطر به عنوان نمایندگان اتحادیه عرب و نیز ترکیه و ایران خواهد بود. هدف از این اقدام گردهم آوردن کشورهایی است که بیشترین نفوذ را در این شرایط دارا هستند. سپس این گروه طرح انتقال سیاسی را پیش نویس کرده و آن را به اسد و مخالفان سوری ارائه می کنند. این نقشه راه خواستار برگزاری انتخابات ریاست جمهوری برای جانشین اسد، انتخابات پارلمانی و تدوین قانون اساسی جدید می شود و در عین حال چارچوب زمانی برای رسیدن به این اهداف تعیین می کند.

این روزنامه آمریکایی مدعی شد: اسد احتمالا راهی روسیه می شود؛ کشوری که گفته شده به وی پیشنهاد پناهندگی داده. به این طریق اسد از محاکمه بین المللی جلوگیری خواهد کرد.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910317001402

....................................................

باز هم همه چیز بستگی به رضایت ایران و روسیه پیدا کرده و از همین الان مشخص هست که هیچ چاره ای جز مذاکره و چانه زنی ندارند که در این فرایند باز هم خیلی چیزها تغییر میکنه

پس باید منتظر ارائه رسمی و جزئیات طرح جدید کوفی عنان و موضع حکومت سوریه و بعلاوه مواضع روسیه و چین و ایران باشیم آیا یا این طرح موافقت میشه ؟ و یا اینکه باحتمال زیاد اونقدر بر سرش مذاکره و چانه زنی و ایجاد تغییرات میشه تا بصورت دلخواه در بیاد همونطور که با طرح قبلی همین کار رو کردند و حتی گزینه کنار رفتن اسد رو هم ازش حذف کردند

اونچه که واضحه اینه که اگر قرار بر تشکیل گروه تماس هم بشه ( که بنظر من بمعنی نقض حاکمیت ملی سوریه و تحت قیمومیت دراومدن کشور سوریه هست و نادیده گرفتن مردم و حکومت سوریه که البته چیزی از اشغال نظامی کمتر نداره و به نظر من مهر ننگ ابدی و تاریخی برای هر کسی هست که زمینه مداخله خارجی در کشورش و یا تحت قیمومیت رفتن و یا تضعیف حاکمیت ملی کشورش رو فراهم کرده باشه و یا اقداماتی صورت داده باشه هر چند اگر ندانسته و از سر نادانی باشه . این ننگ هیچ جور پاک شدنی نیست و خودش بالاترین شکست برای این افراده که زمینه حذفشون رو در آینده توسط فرزندان ملت در موعد مناسب فراهم میکنه ) این گروه نمیتونن تنها متشکل از دشمنان سوریه مثل آمریکا و عربستان و قطر و ترکیه باشند چرا که بطور مسلم نه ایران و نه حکومت سوریه زیر بار چنین چیزی نخواهند رفت . ولی در هر صورت نشانه شکست و عقب نشینی آمریکا و حامیان مخالفین هست که در موارد قبلی بطور یکجانبه اجلاس مثلا دوستان سوریه راه انداخته و تصمیمات یکجانبه گرفتند . ولی تا کنون نتیجه ای نگرفتند و بنابراین با تنازل از مواضع یکطرفه سابق تصمیم بر مشارکت طرفهای دیگه بحران گرفتن که نشون میده که مواضع یکجانبه اونها هرگز امکان پیروزی نداره و مجبور هستند رضایت طرفهای دیگه رو هم بدست بیارن . در صورتیکه ایران هم در جمع اونها باشه با توجه به قدرت و توان اثبات شده ایران در مذاکرات و چانه زنی و طول دادن اون و گرفتن وقت و ندادن امتیاز ، آینده مذاکرات رو میشه حدس زد که چندان برضرر ما نخواهد بود( هر چند که بعید میدونم اصولا ایران تمایل به شرکت در چنین مذاکراتی که در حکم خنجر زدن هست شرکت کنه . الله اعلم . تا ببینیم چه پیش آید و مصلحت چه اقتضا کند )


نکته دیگه اینه که اگه بخوان قانون اساسی جدید بنویسن عملا چیزی بیشتر از قانون فعلی نخواهد بود چون در این قانون حداقل هایی که همه طرفها بتونن بر سرش توافق کنن اومده . منتها ممکنه که با توجه به سکولار بودن حکومت در قانون اساسی این بند تغییر کنه و مطابق خواست گروه اخوانی ها و اسلامگرایان تبدیل به دینی و اسلامی بشه که البته با توجه به شورای مثلا ملی و نیز وجود مذاهبی مانند دروزی ها عملا شاید چندان امکان طرح نداره


بنظر من چیزی که ممکنه اتفاق بیوفته اینه که همه طرفها با توافق حکومت سوریه بر سر برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری و نظارت ناظران بیطرف بر اون توافق کنن که البته چنین چیزی تنها در صورتی ممکنه که در مقابل هم از گروه های مخالف و حامیانشون تضمین های محکمی بگیرن دال بر کنار گذاشتن معارضه و دشمنی و پذیرش نتایج انتخابات و قانون اساسی .

در این صورت هم عملا چیز دندونگیری برای مخالفین و حامیانشون بدست نمیاد و فقط اسد با شخص دیگه ای که موافق حکومت سوریه هست جایگزین میشه
در این زمینه تنها چیزی که در صورت وقوع چنین چیزی در نظرم میاد تفال خیر به این آیه هست (فَأَرَدْنا أَنْ یُبْدِلَهُما رَبُّهُما خَیْراً مِنْهُ زَكاةً وَ أَقْرَبَ رُحْماً؛(کهف/81) پس پروردگارشان خواست پاك‏تر و مهربان‏تر از او را به آنان عوض دهد - اشاره به جریان موسی و خضر که خضر پسر بچه ای را به امر خدا کشت و در جواب اعتراض موسی اینچنین گفت که این کودک کافر بود و در صورت باقیماندنش پدر و مادر مومنش را در آینده گمراه میکرد پس پروردگارشان خواست پاك‏تر و مهربان‏تر از او را به آنان عوض دهد ، باین معنی که شاید اگر او مومن می بود پروردگارش سرنوشت دیگری برایش رقم می زد)البته نه به این معنی که خدای نکرده بگم جناب اسد کافرند ، خیر ولی سکولار هستند . شاید ما به حکومت حداقلی و سکولار راضی هستیم اما پروردگار حکومت اسلامی و بهتر را برای ما اراده کرده باشد عسی ان تکرهوا شیئا و هو خیر لکم . و الله العالم.

اما اینکه مخالفین انتظار داشته باشن با این وزنشون همه قدرت رو بدست بیارن و یا حکومت سوریه کاملا عوض بشه و حکومتی دوست و حامی غرب و اسرائیل سرکار بیاد عملا هیچگاه امکان وقوع نداره

باید منتظر موند و دید که حاج محمود از اجلاس شانگهای و دیدار با سران روسیه و چین و مذاکراتشون چی سوغات میاره

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب مولتكه
1-سرويس عمومي تصاوير ماهواره اي به روز نيست و مربوط به 1 تا 6 ماه قبل مي باشد. اعتبار عكس ها و فيلم هاي مورد ادعاي مخالفين از اين هم كمتر است.
به استناد مطالب ويكي عربي الرستن در استان حمص واقع شده و فاصله آن با حمص 20 و با حماة 21 كيلومتر است موقعيت اين دو شهر مشهور در جغرافياي سوريه هم كاملا مشخص مي باشد هر چند شما مستنداتي مبني بر تصرف اين شهر توسط مخالفين ارائه نكرديد..
2-ارتش صهيونيست از حمله به غزه يك هدف استراتژيك و 3 هدف تاكتيكي داشت كه به هيچ يك دست نيافت:
هدف استراتژيك سرنگوني دولت اسلام گراي حماس و بازگرداندن غزه تحت سلطه تشكيلات خودگردان بود. اتفاقا محمد دحلان خائن و قاتل عرفات همزمان با آغاز حمله به همراه 400 نفر از كادرهاي تشكيلات خودگردان در بندر العريش مصر مستقر شده بود تا به محض پيروزي اسراييل از راه دريا وارد بندر غزه شده و حكومت جائرانه خود را به زور سرنيزه اسراييل احياء نمابد كه خوشبختانه دست از پا درازتر برگشت.
هدف تاكتيكي اول تصرف گذرگاه رفح به عنوان آخرين منفذ تنفس حماس و مردم غزه بود كه با مفتضح شدن تيپ افسانه اي گولاني باز به شكست انجاميد.(مشابهت سازي با باباعمرو مربوط به اين هدف بود)
هدف تاكتيكي دوم نابودي توان موشكي مقاومت بود كه باز شكست خورد و شليك اين بارقه هاي الهي هم چنان ادامه دارد.
هدف تاكتيكي سوم آزادسازي گلعاد شاليط بود كه باز هم شكست خورد.
مي شود بفرماييد وجه پيروزي اسراييل در اين ميان چيست ؟
3-امار و ارقام مربوط به كشتگان حملات ارتش سوريه ادعاي اثبات نشده مخالفين و رسانه هاي استكباري است كه با اندك تامل و جمع و تفريقي تناقضات آن آشكار مي شود.
4-در قانون اساسي جديد سوريه كه به تاييد 57 درصد مردم هم رسيده است حاكميت از انحصار حزب بعث خارج شده و در انتخابات پارلماني اخير بسياري از افراد غير بعثي به مجلس راه يافته اند.
5-و ايضا تجاوز و سر بريدن و مثله كردن زنان و كودكان كه در فتاواي [b]علماي مردمي [/b] اين گروه ها مورد تاكيد قرارگرفته است.
6-درباره اين كشتارهاي ادعايي هم مدرك موثقي ارائه نشد و البته مي توان حدس زد كه همانند وقايع اخير جز قلب حقيقت نبوده اند.
7-پس طبق فرمايش شما اوجالان هم خائن به كردهاست كه قاتل و سركوبگر آنها را بهترين دوست خود مي دانست.
8-دفاع از ايران و محور مقاومت براي سوريه هزينه داشته نه دفاع از سوريه براي ايران. انزواي سوريه در بين مزدوران امريكا و اسراييل هم به سبب پايداري آن در برابر امپرياليسم و صهيونيسم است و [b]اگر بشار همين فردا همچون سادات خائن به كمپ ديويد رفته و نخست وزير اسراييل را در آغوش بكشد يكشبه از ديكتاتور و خونريز و جنايتكار به فرشته و دارنده جايزه صلح نوبل و چهره سال مجله تايم و دارنده روابط حسنه با ايادي استكبار بدل مي شود.[/b]
9-اتفاقا در جلسه شوراي امنيت هم نتوانستند اين جنايت را به دولت سوريه بچسبانند و آن را محتاج تحقيق و بررسي بيشتر دانستند.
روسيه اعلام كرده با كنار رفتن اسد مخالف نيست ولي با مداخله نظامي مخالف است. اسد هم كه بي مداخله نظامي كنار برو نيست پس هيچ تغيير خاصي اتفاق نيفتاده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]جناب مولتكه
1-سرويس عمومي تصاوير ماهواره اي به روز نيست و مربوط به 1 تا 6 ماه قبل مي باشد. اعتبار عكس ها و فيلم هاي مورد ادعاي مخالفين از اين هم كمتر است.
به استناد مطالب ويكي عربي الرستن در استان حمص واقع شده و فاصله آن با حمص 20 و با حماة 21 كيلومتر است موقعيت اين دو شهر مشهور در جغرافياي سوريه هم كاملا مشخص مي باشد هر چند شما مستنداتي مبني بر تصرف اين شهر توسط مخالفين ارائه نكرديد..
2-ارتش صهيونيست از حمله به غزه يك هدف استراتژيك و 3 هدف تاكتيكي داشت كه به هيچ يك دست نيافت:
هدف استراتژيك سرنگوني دولت اسلام گراي حماس و بازگرداندن غزه تحت سلطه تشكيلات خودگردان بود. اتفاقا محمد دحلان خائن و قاتل عرفات همزمان با آغاز حمله به همراه 400 نفر از كادرهاي تشكيلات خودگردان در بندر العريش مصر مستقر شده بود تا به محض پيروزي اسراييل از راه دريا وارد بندر غزه شده و حكومت جائرانه خود را به زور سرنيزه اسراييل احياء نمابد كه خوشبختانه دست از پا درازتر برگشت.
هدف تاكتيكي اول تصرف گذرگاه رفح به عنوان آخرين منفذ تنفس حماس و مردم غزه بود كه با مفتضح شدن تيپ افسانه اي گولاني باز به شكست انجاميد.(مشابهت سازي با باباعمرو مربوط به اين هدف بود)
هدف تاكتيكي دوم نابودي توان موشكي مقاومت بود كه باز شكست خورد و شليك اين بارقه هاي الهي هم چنان ادامه دارد.
هدف تاكتيكي سوم آزادسازي گلعاد شاليط بود كه باز هم شكست خورد.
مي شود بفرماييد وجه پيروزي اسراييل در اين ميان چيست ؟
3-امار و ارقام مربوط به كشتگان حملات ارتش سوريه ادعاي اثبات نشده مخالفين و رسانه هاي استكباري است كه با اندك تامل و جمع و تفريقي تناقضات آن آشكار مي شود.
4-در قانون اساسي جديد سوريه كه به تاييد 57 درصد مردم هم رسيده است حاكميت از انحصار حزب بعث خارج شده و در انتخابات پارلماني اخير بسياري از افراد غير بعثي به مجلس راه يافته اند.
5-و ايضا تجاوز و سر بريدن و مثله كردن زنان و كودكان كه در فتاواي [b]علماي مردمي [/b] اين گروه ها مورد تاكيد قرارگرفته است.
6-درباره اين كشتارهاي ادعايي هم مدرك موثقي ارائه نشد و البته مي توان حدس زد كه همانند وقايع اخير جز قلب حقيقت نبوده اند.
7-پس طبق فرمايش شما اوجالان هم خائن به كردهاست كه قاتل و سركوبگر آنها را بهترين دوست خود مي دانست.
8-دفاع از ايران و محور مقاومت براي سوريه هزينه داشته نه دفاع از سوريه براي ايران. انزواي سوريه در بين مزدوران امريكا و اسراييل هم به سبب پايداري آن در برابر امپرياليسم و صهيونيسم است و [b]اگر بشار همين فردا همچون سادات خائن به كمپ ديويد رفته و نخست وزير اسراييل را در آغوش بكشد يكشبه از ديكتاتور و خونريز و جنايتكار به فرشته و دارنده جايزه صلح نوبل و چهره سال مجله تايم و دارنده روابط حسنه با ايادي استكبار بدل مي شود.[/b]
9-اتفاقا در جلسه شوراي امنيت هم نتوانستند اين جنايت را به دولت سوريه بچسبانند و آن را محتاج تحقيق و بررسي بيشتر دانستند.
روسيه اعلام كرده با كنار رفتن اسد مخالف نيست ولي با مداخله نظامي مخالف است. اسد هم كه بي مداخله نظامي كنار برو نيست پس هيچ تغيير خاصي اتفاق نيفتاده است.[/quote]
1-تصاوير ماهواره اي مذكور تجاري نيست بلكه ماهواره هاي قوي شناسايي امريكايي ان را نشان دادند.اعتبار عكس هاي مخالفين هم احتياجي به بحث ندارد.اين كه شما قبولش نداريد مشكلي نيست.
2-ادعاهاي شما از اهداف اسراييل شبيه ادعاي برخي دوستان براي تسخير كامل لبنان در جنگ 2006 است.روي اين قضيه احتياجي نمي بينم بحث كنم چون شما هيچ وقت قانع نخواهيد شد.
3-اختلاف در امار و ارقام هم چون شما هيچ اماري را نمي پذيريد كنار مي گذارم.
4-نتايج اين انتخابات هم شبيه همان انتخابات فرمايشي بحرين است.اگر قرار به قانون اساسي بود قانون اساسي خيلي از كشورهاي افريقايي قانوني عين فرانسه دارندومساله حكومت را جناب مصطفي شرح دادند و بنده احتياجي به بحث دوباره نمي بينم.
5- شما كه كشتارهاي دهه 80 را كه واقعيات تاريخي هستند هم نفي مي كنيد من ديگر نمي دانم با چه زباني سخن بگويم.
6-اوجالان هدف اوليه خود را آزادي كردهاي تركيه مي داند و در اين راه با هركسي متحد مي شود.همان طور كه در دوره اي با ايران هم روابط نزديكي داشت.به وقت خودش با رژيم هاي مثل سوريه هم تسويه حساب خواهد شد.
7-اين كه غرب چه ديدي نسبت به اسد داشته باشد براي من مهم نيست.نحوه برخورد او با ملتش مهم است.
8-شوراي امنيت دولت سوريه را مقصر دانست آن هم با گزارش ژنرال مود.مداخله نظامي در صورت عدم استعفاي اسد چندان بعيد نيست.
راستي خبر جديد:جنايت حوله باز هم تكرار شد اين بار در چند روستاي ريف حماه.باز هم دست جنايت پيشه اوباش شبيحه جان بيش از 100 غيرنظامي را گرفت.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]جناب مولتكه
1-سرويس عمومي تصاوير ماهواره اي به روز نيست و مربوط به 1 تا 6 ماه قبل مي باشد. اعتبار عكس ها و فيلم هاي مورد ادعاي مخالفين از اين هم كمتر است.
به استناد مطالب ويكي عربي الرستن در استان حمص واقع شده و فاصله آن با حمص 20 و با حماة 21 كيلومتر است موقعيت اين دو شهر مشهور در جغرافياي سوريه هم كاملا مشخص مي باشد هر چند شما مستنداتي مبني بر تصرف اين شهر توسط مخالفين ارائه نكرديد..
2-ارتش صهيونيست از حمله به غزه يك هدف استراتژيك و 3 هدف تاكتيكي داشت كه به هيچ يك دست نيافت:
هدف استراتژيك سرنگوني دولت اسلام گراي حماس و بازگرداندن غزه تحت سلطه تشكيلات خودگردان بود. اتفاقا محمد دحلان خائن و قاتل عرفات همزمان با آغاز حمله به همراه 400 نفر از كادرهاي تشكيلات خودگردان در بندر العريش مصر مستقر شده بود تا به محض پيروزي اسراييل از راه دريا وارد بندر غزه شده و حكومت جائرانه خود را به زور سرنيزه اسراييل احياء نمابد كه خوشبختانه دست از پا درازتر برگشت.
هدف تاكتيكي اول تصرف گذرگاه رفح به عنوان آخرين منفذ تنفس حماس و مردم غزه بود كه با مفتضح شدن تيپ افسانه اي گولاني باز به شكست انجاميد.(مشابهت سازي با باباعمرو مربوط به اين هدف بود)
هدف تاكتيكي دوم نابودي توان موشكي مقاومت بود كه باز شكست خورد و شليك اين بارقه هاي الهي هم چنان ادامه دارد.
هدف تاكتيكي سوم آزادسازي گلعاد شاليط بود كه باز هم شكست خورد.
مي شود بفرماييد وجه پيروزي اسراييل در اين ميان چيست ؟
3-امار و ارقام مربوط به كشتگان حملات ارتش سوريه ادعاي اثبات نشده مخالفين و رسانه هاي استكباري است كه با اندك تامل و جمع و تفريقي تناقضات آن آشكار مي شود.
4-در قانون اساسي جديد سوريه كه به تاييد 57 درصد مردم هم رسيده است حاكميت از انحصار حزب بعث خارج شده و در انتخابات پارلماني اخير بسياري از افراد غير بعثي به مجلس راه يافته اند.
5-و ايضا تجاوز و سر بريدن و مثله كردن زنان و كودكان كه در فتاواي [b]علماي مردمي [/b] اين گروه ها مورد تاكيد قرارگرفته است.
6-درباره اين كشتارهاي ادعايي هم مدرك موثقي ارائه نشد و البته مي توان حدس زد كه همانند وقايع اخير جز قلب حقيقت نبوده اند.
7-پس طبق فرمايش شما اوجالان هم خائن به كردهاست كه قاتل و سركوبگر آنها را بهترين دوست خود مي دانست.
8-دفاع از ايران و محور مقاومت براي سوريه هزينه داشته نه دفاع از سوريه براي ايران. انزواي سوريه در بين مزدوران امريكا و اسراييل هم به سبب پايداري آن در برابر امپرياليسم و صهيونيسم است و [b]اگر بشار همين فردا همچون سادات خائن به كمپ ديويد رفته و نخست وزير اسراييل را در آغوش بكشد يكشبه از ديكتاتور و خونريز و جنايتكار به فرشته و دارنده جايزه صلح نوبل و چهره سال مجله تايم و دارنده روابط حسنه با ايادي استكبار بدل مي شود.[/b]
9-اتفاقا در جلسه شوراي امنيت هم نتوانستند اين جنايت را به دولت سوريه بچسبانند و آن را محتاج تحقيق و بررسي بيشتر دانستند.
روسيه اعلام كرده با كنار رفتن اسد مخالف نيست ولي با مداخله نظامي مخالف است. اسد هم كه بي مداخله نظامي كنار برو نيست پس هيچ تغيير خاصي اتفاق نيفتاده است.[/quote]
1-تصاوير ماهواره اي مذكور تجاري نيست بلكه ماهواره هاي قوي شناسايي امريكايي ان را نشان دادند.اعتبار عكس هاي مخالفين هم احتياجي به بحث ندارد.اين كه شما قبولش نداريد مشكلي نيست.
2-ادعاهاي شما از اهداف اسراييل شبيه ادعاي برخي دوستان براي تسخير كامل لبنان در جنگ 2006 است.روي اين قضيه احتياجي نمي بينم بحث كنم چون شما هيچ وقت قانع نخواهيد شد.
3-اختلاف در امار و ارقام هم چون شما هيچ اماري را نمي پذيريد كنار مي گذارم.
4-نتايج اين انتخابات هم شبيه همان انتخابات فرمايشي بحرين است.اگر قرار به قانون اساسي بود قانون اساسي خيلي از كشورهاي افريقايي قانوني عين فرانسه دارندومساله حكومت را جناب مصطفي شرح دادند و بنده احتياجي به بحث دوباره نمي بينم.
5- شما كه كشتارهاي دهه 80 را كه واقعيات تاريخي هستند هم نفي مي كنيد من ديگر نمي دانم با چه زباني سخن بگويم.
6-اوجالان هدف اوليه خود را آزادي كردهاي تركيه مي داند و در اين راه با هركسي متحد مي شود.همان طور كه در دوره اي با ايران هم روابط نزديكي داشت.به وقت خودش با رژيم هاي مثل سوريه هم تسويه حساب خواهد شد.
7-اين كه غرب چه ديدي نسبت به اسد داشته باشد براي من مهم نيست.نحوه برخورد او با ملتش مهم است.
8-شوراي امنيت دولت سوريه را مقصر دانست آن هم با گزارش ژنرال مود.مداخله نظامي در صورت عدم استعفاي اسد چندان بعيد نيست.
راستي خبر جديد:جنايت حوله باز هم تكرار شد اين بار در چند روستاي ريف حماه.باز هم دست جنايت پيشه اوباش شبيحه جان بيش از 100 غيرنظامي را گرفت.[/quote]
1-تصاوير ماهواره هاي جاسوسي امريكا چگونه از رسانه هاي جمعي سر در آورده اند ؟ دقيقا مساله اين است كه چه كساني و با چه اهدافي تمام دعاوي مخالفان را بي هيچ بحثي مي پذيرند ؟
2-شما بفرماييد غرض عقلاني اسراييل از راه اندازي اين دو جنگ سراسر ضرر چه بود تا ما هم از جهل خارج شويم ؟
3-چرا بنده آمار متقن و منطقي و موافق با عقل سليم را به راحتي مي پذيرم في المثل رقم 2000 كشته ارتش در برابر 5000 كشته تروريست ها و عناصر مسلح و 3000 كشته غيرنظامي اعم از علويان قرباني تروريست ها و تلفات جنبي عمليات ارتش براي كل يك سال و نيم و نه فقط يك هفته باباعمرو به واقعيت نزديك است.
4-ناظرين خارجي بر روند برگزاري و شمارش آراء نظارت داشتند و نهادهايي چون بنياد كارتر سلامتي اون رو تاييد كردن.
5-بنده به هيچ وجه واقعيت تاريخي شورش وهابي هاي ساكن دو شهر حمص و حماة و برخورد حافظ اسد با اين حركت رو نفي نكردم بلكه توصيف هاي غلوآميز و غير منطقي از نحوه اين برخورد رو زير سوال بردم.
6-يعني اوجالان براي آزادي كردهاي تركيه سركوب كردهاي سوريه را آن هم براي مدت زمان نامعلوم تاييد مي كرده است ؟!
7-شما انزواي اسد در بين رژيم هاي سلطنتي عرب را به عنوان نقطه ضعفي براي او طرح كرديد و من هم منشا اين انزواء را بيان كردم اما حال كه ملاك رو نحوه برخورد با مردم قرار داديد نظرتون درباره گروه هايي كه هنوز به قدرت نرسيده دست به نسل كشي شيعيان و حتي مسيحيان سوريه مي زنن چيه ؟
8-امكان داره متن كامل گزارش ژنرال و بيانيه شوراي امنيت رو در اختيار ما هم بزاريد تا راجبش قضاوت كنيم ؟ همون طور كه عرض كردم مداخله بي مشاركت امريكا آسيبي به اسد نمي رسونه و بعيده دولت امريكا در آستانه انتخابات دست به اقدامي بزنه كه امنيت اسراييل رو با خطر مواجه كنه.
9-براساس اخبار شما اين شبيحه ها بيش از مخالفين به ايجاد مداخله خارجي علاقه دارن به نظرتون اين مساله عجيب و مغاير عقل سليم نمياد ؟!
[b]راستي چرا درباره فتواي رهبران مخالفين درباره تجاوز به زنان علوي سكوت كردين و چيزي نمي گين ؟؟؟[/b]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
امروز خبری منتشر شده مبنی بر کشته شدن بیش از هشتاد تن توسط ارتش سوریه و این بزرگ ترین کشتار بعد از فاجعه ی الحوله گفته میشه.کسی خبری نداره ازش؟

هنوز نه به داره نه به باره نه صندی نه چیزی گفتن ارتش سوریه.


راستی کسی از ماجرای اینکه روسیه به آمریکا پیشنهاد همکاری ایران در رفع مشکلات سوریه رو داده بود و آمریکا رد کرده بود خبری داره؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عصرايران- اهالی دشت حولا در قلب سوریه هیچگاه جمعه سیاه 25 ماه می را فراموش نخواهند کرد. خبر قتل عام ده ها تن از اهالی این منطقه در رسانه های خبری منتشر شد و به سرعت انگشت اتهام به سمت نظام سوریه نشانه رفت:
"به گزارش مجلس ملی سوریه مستقر در استانبول، ده ها تن از شهروندان غیر نظامی حولا وابسته به طایفه سنی در نتیجه حملات خمپاره ای ارتش سوریه در منطقه حولا کشته شده اند که در میان اجساد کشته شدگان، 49 کودک و 30 زن دیده می شود." ادعایی که نظام سوریه به شدت آن را رد کرد و گروه های مسلح را عامل این جنایت هولناک دانست.

نخستین تصویر مربوط به حادثه توسط شبکه خبری بی بی سی به نقل از صفحات فیس بوک معارضین نظام سوریه منتشر شد. تصویری که بلافاصله با اعتراض عکاس آن روبرو شد. مارکو دی لاور، معارضین سوری و بی بی سی را متهم به تحریف واقعیت نمود و اعلام کرد که این عکس متعلق به یک گور دستجمعی مربوط به قربانیان انتفاضه سال 1991 شیعیان جنوب عراق است که 27 مارس 2003 در منطقه نصیب(40 کیلومتری بغداد) کشف شده است.

اعتراض دی لاور باعث شد که شبکه بی بی سی این تصویر را حذف کند اما ارتش آزاد سوریه همچنان اصرار داشت که این تصویر متعلق به قتل عام حولا است.

البته جنجال بر سر تصویر دی لاور، واقعیت تلخ قتل عام زنان و کودکان را در حولا انکار نمی کرد. جنایتی که به تنهایی کافی است تا بانیان آن را اصلی ترین مانع بر سر پایان بحران سوریه و تحقق مطالبات بر حق مردم این کشور بدانیم. بنابراین با پی بردن به ماهیت این جنایت هولناک می توان به ماهیت اصلی بحران در سوریه پی برد؛ نظام حاکم یا معارضین مسلح وابسته به مجلس ملی معارض؟

پس از گزارش اولیه گروه مراقبین سازمان ملل متحد در سوریه مبنی بر اینکه بیشتر قربانیان جنایت حولا، با شلیک از نزدیک کشته شده اند، رابرت کولویل سخنگوی کمیسیون عالی حقوق بشر وابسته به سازمان ملل متحد اظهار داشت که این حادثه 108 قربانی داشته است که فقط 20 تن آنها در نتیجه حمله خمپاره ای کشته شده اند و ما بقی قربانیان در نتیجه اعدام های دستجمعی، توسط شبه نظامیان علوی وابسته به حکومت قتل عام گشته اند.

با فشارهای غرب و دعوت وزیر امور خارجه امارات متحده عربی، به عنوان رئیس دوره ای وزرای امور خارجه شورای همکاری خلیج فارس، برای نشست فوق العاده شورای امنیت، این گزارش اولیه، مبنای قطعنامه شورای امنیت درباره قتل عام حولا را فراهم کرد و پس از آن، موج گسترده فشارها و تهدیدات بین المللی علیه دمشق آغاز شد. برخی از کشورها از جمله فرانسه، ترکیه، ژاپن با اخراج سفرای سوریه، سفرای خویش را از دمشق فرا خواندند و رئیس ستاد مشترک ارتش امریکا نیز یک بار دیگر تهدید به مداخله نظامی در سوریه نمود تهدیداتی که به سرعت از سوی روسیه، چین و ایران به آنها پاسخ داده شد.

از همان زمان که اخبار این حادثه دردناک منتشر شد پتانسیل های طایفی و مذهبی آن نیز نگرانی های زیادی در داخل و خارج سوریه ایجاد کرد و بسیاری را به این نتیجه رساند که این کشور در حال ورود به جنگ داخلی با صبغه های طایفی و مذهبی است.

گفته می شود در 72 ساعت اولیه پس از فقط در دمشق صدها خانواده علوی، از ترس انتقام گروه های مسلح وابسته به ارتش آزاد سوریه، خانه و محل کار خویش را ترک و به مناطق ساحلی سوریه که عمدتا علوی نشین است پناه بردند.

گردان فاروق وابسته به ارتش آزاد سوریه به فرماندهی عبدالرزاق طلاس تهدید کرد که انتقام خون کودکان حولا را از بشار اسد خواهد گرفت و پس از این تهدیدات بود که این تیپ به قلعه حمص حمله کرد و آن را به آتش کشید، به این ترتیب عملا آتش بس رسمی میان ارتش سوریه و ارتش آزاد در قالب طرح کوفی عنان شکسته شد.

با روشن شدن اینکه عبدالله مشلب یکی از نمایندگان مجلس سوریه که در انتخابات اخیرا این کشور به پارلمان راه یافت در میان اعدامیان جنایت حولا وجود دارد تردیدها در نقش ارتش سوریه در این حادثه بیشتر شد.

با مصاحبه یکی از بازماندگان این جنایت با شبکه ANNA ، حقایق حوادث جمعه سیاه حولا آشکارتر شد. حقایقی که نشان می دهد قربانیان غیر نظامی همگی از طایفه شیعه بودند که با توجه به نگرانی های اقلیت های مذهبی و طایفی(از جمله شیعیان) سوریه از سقوط نظام موجود و روی کار آمدن یک حکومت سلفی، اکثریت این اقلیت ها از حکومت حمایت می کنند.
موثق بودن این حقایق زمانی افزایش یافت که پایگاه خبری syriatruth.org وابسته به هیئت تنسیق معارضه سوریه (مجموعه مخالفین غیر مسلح نظام سوریه که مرزبندی مشخصی با مجلس ملی سوریه مستقر در استانبول و گروه های مسلح وابسته به این مجلس دارد) ، صحت اطلاعات ارائه شده در این مصاحبه را تایید کرد:
« ماجرا زمانی آغاز شد که پس از نماز جمعه، گروهی از مسلحین به فرماندهی نضال بکور به پایگاه ارتش در تپه مشرف به روستا حمله کردند که در جریان این حمله، 25 تن از شبه نظامیان این گروه کشته شدند.
پس از رسیدن قوای کمکی از سوی ارتش آزاد، راس ساعت 3.30 بعد از ظهر، این تپه سقوط کرد و همه سربازان پایگاه به شکل فجیعی قتل عام شدند.

پس از اشغال پایگاه بود که جنایت بزرگ رخ داد. به غیر از عبدالله مشلب، زن و فرزندانش، همه اعضای طایفه السید و طایفه عبدالرزاق اعدام می شوند که در میان اعدامیان این دو طایفه، 20 کودک از آل السید و 10 کودک از آل عبدالرزاق، توسط گروه سلفی مسلح اعدام می شوند. »

به این ترتیب در ادامه اجساد اعدام شدگان و اجساد مسلحینی که در درگیری با ارتش سوریه کشته شده بودند جمع آوری و در مسجد روستا گذاشته می شوند که بلافاصله تصاویر آن به شبکه الجزیره ارسال می گردد.
تفاصیل بیشتر حادثه در این لینک از سایت اینترنتی معارض حکومت سوریه قابل دسترسی است. http://www.syriatruth.org/news/tabid/93/Article/7474/Default.aspx

جالب این جاست که در گزارش کمیته حقیقت یاب حکومت سوریه که روز پنج شنبه ارائه شد نیز هیچ اشاره ای به طایفه قربانیان اصلی این جنایت نشده است و فقط از آنها به عنوان خانواده های طرفدار دولت نام برده شده است که می توان دلیل آن را حساسیت نظام حاکم در عدم بالا رفتن حساسیت های طایفی و مذهبی این جنایت هولناک دانست.

روشن شدن این واقعیت تلخ که قربانیان غیر نظامی فاجعه همگی شیعه بودند به معنای این نیست که اگر این قربانیان از طایفه سنی و یا علوی بودند، فرقی در اصل ماجرا می کرد. سوریه لحظات حساسی را پشت سر می گذارد. اگر سوریه با توجه به بافت جمعیتی اش در دام جنگ مذهبی و طایفی بیفتد دامنه این درگیری ها مرزهای سوریه را پشت سر خواهد گذاشت و به لبنان، ترکیه و عراق خواهد رسید و یک فاجعه "انسانی" رخ خواهد داد.
http://www.bultannews.com/fa/news/87075/%D8%A7%DB%8C%D9%86-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1-%D8%B4%D8%AF

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
قتل یک سوری پس از شنکنجه از سوی افراد مسلح در حلب

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/image_42795_ar.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/thumb_image_42795_ar.jpg[/img][/url]



[size=18][color=green]انتشار اخباری مبنی بر وقوع یک کشتار جدید در حماه سوریه[/color][/size]


[color=blue]منابع خبری سوری خبر دادند که روز گذشته (6 ژوئن 2012) تروریست‌های مسلح کشتاری در روستای القبیر در ریف حماة مرتکب شدند که 78 شهید بر جای گذاشته است.

دام‌پرس سوریه اعلام کرد که بیشتر افراد قربانی، که زنان و کودکان و سالخوردگان هستند با چاقو ذبح شده‌اند و تعداد کل کشته‌ها 78 نفر است که به نظر می‌رسد 37 نفر دیگر هم ربوده شده‌اند [و احتمالا اجسادشان در محل دیگری یافت خواهد شد].

گفته می‌شود 35 نفر از کشته‌ها فقط از یک خاندان هستند.

اسامی بخشی از قربانیان :

1- جاسم الیتیم.

2-محمد الیتیم.

3-فیصل الیتیم.

4-ابراهیم الیتیم4 ساله.

5-احمد علی الیتیم.

6-عزو الیتیم.

7-محمد الیتیم.

8- نوفل الیتیم.

9- فطیم الیتیم.

10-حمزة الیتی محمد رشید الیتیم.

11- منفیة صطیف.

12-حمیرة العبدلله.

13-14-15-16علی و محمد وخالدو فارس فرزندان حسین الیتیم.

17-18ایمن ومحمد پسران حمود الیتیم.

19جاسم الیتیم.

20-رشید الیتیم.

21-22-23 محمد و علی و ابوهم خیرو الیتیم.

24-عبدالله الیتیم.

25-سلوم الیتیم.

26- حسین الیتیم.

27-منصور الیتیم.

28-محمد علوان.

29-صلاح علوان.

30-مهدی علوان.

31- حمود الیتیم.

هنوز کشته‌های دیگری نیز هستند که اسامی آنان مشخص نشده است.
[/color]

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910318000162
[color=green]
به نقل از سایت شبکه خبر[/color]


[color=blue]
به گزارش کمیته های هماهنگی محلی که متشکل از شبکه ای از فعالان محلی است، ۷۸ نفر در روستای القبیر به ضرب گلوله یا با چاقو اعدام شده اند که ۳۵ نفر از آنها اعضای یک خانواده بوده اند.

حداقل از ۲۰ نفر از قربانیان زن و ۲۰ نفر دیگر کودک بوده اند.

تلویزیون دولتی سوریه هم از کشته شدن تعدادی زن و کودک در حماه به وسیله "تروریست ها" خبر داده است.



'اجساد سوخته' به گفته مخالفان حکومت سوریه، روستای قبیر در بعد ازظهر چهارشنبه هدف آتشباری شدید نیروهای امنیتی سوریه قرار گرفت و این شهر با خمپاره مورد حمله قرار گرفت. اما به گفته آنها تعداد زیادی از قربانیان از فاصله نزدیک هدف گلوله قرار گرفته اند یا با چاقو کشته شده اند.(همان سناریویی که در حوله روی داد)[/color]

http://www.irinn.ir/web/guest/home?p_p_id=101_INSTANCE_PqQs&p_p_lifecycle=0&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=3&_101_INSTANCE_PqQs_struts_action=%2Ftagged_content%2Fview_content&_101_INSTANCE_PqQs_redirect=%2Fweb%2Fguest%2Fhome&_101_INSTANCE_PqQs_assetId=1363903
[color=red]
رسانه هاس رسمی سوری تا کنون جان باختن 9 نفر را در حماه تایید کرده اند[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بــازی بــزرگ در ســوریه PDF پرینت ایمیل
مقـــــــالات - در خارج از کشور
نوشته شده توسط سید اسلام مصمم
دوشنبه ، 28 آذر 1390 ، 12:14

سید اسلام مصمماز همان آغاز که بحث سرایت بهار عربی در سوریه مطرح شد اختلاف در گفتار ناظران امور خاور میانه پیرامون حوادث سوریه روشن بود عده ء آنچه را که در سوریه پیش آمد سرایت طبیعیی بهار عربی در این کشور دانستند و برخی هم با استناد به مبنا و عناصر پشت پرده ء تحولات سوریه موافق با طرح بحث سرایت بهار عربی در این کشور نبودند.

سیر حوادث طی نهه ماه گذشته در سوریه و همپای جهان غرب و عربی بخصوص امارت نشین های حوزه ء خلیج فارس برای دیگرگونی سیاسی در سوریه نشان داد که تفاوت ماهیتی میان بهار عربی و جنس تحول در سوریه وجود دارد و بحران این کشور دارای مبنا و عناصر متفاوت از این بهار میباشد اسناد و مدارک که اخیرا در رسانه ها درز نموده است بیانگر این است که قدرت های فرا منطقه ء و برخی کشور های منطقه قبل از آغاز تحولات در منطقه ء عربی تصمیم خود را برای بر اندازی رژیم بشار اسد جزم کرده بودند.

ویکیلکس سند متعلق به سفارت امریکا در انقره را باکد ANKARA169609 نشر نموده است که بر مینای این سند سال 2007م سفیر امریکا در ترکیه , فریدون مزلی معاون وازرت خار جه ترکیه و مراد اوزچلیک مامور ویژه ء این کشور در عراق بخاطر ضربه زدن به ایران و برداشتن نفوذ منطقه ء آن و گرفتن ابزار از دست این کشور طرح تغیر در سوریه را روی دست گرفته بودند.

در مطلب دیگری روز نامه گاردین انگلیسی از سیتر کروک کار شناس خبره و مرتبط به M16 سازمان جاسوسی انگلیس که مامور گذارش دهی در جنگ 33 روزه لبنان سال 2006 م بمقام های غربی و در لبنان مستقر بود نشر نمود آمده است که تصمیم تغیر در سوریه در پی شکست اسرائیل سال 2006 م در برابر حزب الله میا غرب و عربستان سعودی گرفته شد سعودی ها به این باورند که هیچ چیزی به اندازه ء تغیر در سوریه به ایران و حزب الله لبنانی ضربه نمی زند سیتر کورک به این عقیده است که از ظرفیت بهار عربی بخاطر آغاز روند تغیر در سوریه کمک گرفته شد تا زمینه راه اندازی سناریو های دیگر بخاطر بر اندازی بشار اسد از قدرت مهیا شود.

پیوند دیر پای غرب با نظام های دکتاتوری عرب بیانگر این است که غرب همیشه در تلاش تطابق و ضعیت خاور میانه با منافع خویش بوده است و از لحاظ ماهیتی مخالفتی با رژیم های منطقه ندارد و تنش دیرینه در روابط سوریه با جهان غرب منبعث از سیاست تقابل این کشور با منافع و محور غربیی منطقه میشود سوریه قدرت منطقه ء خود را در کنسرسیوم منازعه ء قدیمی اعراب و اسرائیل , رقابت های درون سیستمی خاور میانه , بازیگران هوشمند غیر دولتی مثل حزب الله لبنان , حماس در فلسطین , عراق پس از صدام و انسجام با ایران سامان بخشیده باعث اخلال در مهره چینی ایالات متحده و غرب در مناسبات منطقه ء به نفع محور مخالف گردیده است از اینرو بخاطر ارایه ء تصور روشن از بازی بزرگ در سوریه بحران این کشور را که رابطه با در د زایمان خاور میانه ء جدید پس از تحولات منطقه ء عربی و خروج نیرو های امریکا از عراق دارد باید در ابعاد مختلف آن بررسی نمود و در اینجا نباید مطالب و خواسته های محق مردم سوریه را که طی چهار دهه زیر چتر حاکمیت تک حزبی کوبیده شده اند نا دیده انگاشت .

اما در این نوشته تلاش میشود با بررسی ماهیت و اهداف بازیگران حوادث سوریه سمت سوی خاور میانه پسا این بحران را پیش بینی نمود .

ترکیه

ترکیه در قبال تحولات اخیر در کشور های عربی و سوریه رویکرد های متفاوت و مختلف را دنبال نموده است که منافع اقتصادی و ظاهر شدن در قد قدرت منطقه ء در تبلور سیاست دو پهلوی این کشور نقش داشته است ترکیه در عرصه های اقتصادی لیبی در چارچوب 200 شرکت و سرمایه گذاری 19 ملیارد دالر و 25000 هزار عمله که عمدتا در زمینه عرضه ء خدمات ساختمانی مشغول بوند فعال بود و زمان که این حجم سرمایه بزرگ بخطر مواجه شد دولت ترکیه بخاطر منافع اقتصادی خویش در بحران لیبی در کنار قذافی ایستاد و با وجود در یافت تضمین در باره ء آینده ء فرصت های اقتصادی خویش در این کشور از طرف شورای ملی لیبی به رهبری مصطفی عبد الجلیل تا پایان از اتخاذ موقف تند علیه رژیم قذافی خود داری نمود و در قبال خیزش های مردمی در بحرین و یمن نیز ترکیه با رعایت مصلحت اقتصادی و نقش سازنده ء سرمایه عرب های خلیج در توسعه اقتصاد این کشور سیاست محافظه کارانه اتخاذ نمود و زمان که حرکت های مردمی در یمن و بحرین به اوج رسید دریک حرکت استراتژیک هیئات را به عربستان فرستاده با این کشور پیمان امنیتی بست که همسوی سیاست ترکیه با شورای همکاری خلیج و مقابله با نفوذ ایران را نشان میدهد .

اما ترکیه در آغاز حوادث سوریه سیاست خود را بسمت دیگر گونی سیاسی در این کشور سامان بخشید تا از پس بحران سوریه منحیث قدرت منطقه بدر آید و از سوی دیگر ترکیه در حال که مصر کشور پر قدرت عربی موقعیت خود را از دست داده به حاشیه رانده شده و عربستان هم پس از تحولات خاور میانه به کومای سیاسی رفته است گزینه ء مناسبی به رهبری روند تغیرات سیاسی در سوریه برای کشور های ناتو و امریکا محسوب میشود .

شورای همکاری خلیج

کشور های عضو در شورای همکاری خلیج که از متحدان سنتی ایالات متحده بشما میروند نگران افزایش قدرت محور ایران پس از خروج نیرو های امریکا از عراق هستند و پیوند ژئو پولتیک کشور ها و سازمان های محور ایران در منطقه موازنه را به نفع این کشور ها تغیر داده چالش سنگینی را پیش روی شورای همکاری خلیج و ایالات متحده قرار میدهد و تلاقی منافع راهبردی میان ایالات متحده و عرب های حوزه ء خلیج فارس امنیت اسرائیل و کنترول منابع انرژی در منطقه ایجاب میکند تا جلو گسترش نفوذ ایران در منطقه گرفته شود و حذف رژیم بشار اسد میتواند در تحقیق این هدف برای امریکا و شورای همکاری خلیج فارس رهگشا باشد زیرا تغیر رژیم سیاسی دمشق از یک طرف باعث تضعیف قدرت مانور ایران در منطقه میشود و از سوی دیگر حزب الله لبنان را در محاصر قرار داده خطوط امداد آنرا قطع میکند بدینترتیب سوریه و لبنان از ساحه نمایش قدرت ایران خارج میشود .

غرب و ایالات متحده

امنیت اسرائیل و تامین منافع نفتی در خاور میانه عناصر مهم سیاست امریکا و غرب را در منطقه تشکیل میدهند و حفظ این دو هدف مبنای استراتژی ایالات متحده در منطقه بشما میرود با شکست امریکا در عراق و تحول بنیادی در مصر همسایگی اسرائیل و سقوط حکومت پیمان کار سعد حریری در لبنان تمام منافع غرب و امریکا در منطقه بخطر افتاد و بحران مهلک اقتصادی در حوزه ء کشور های یورو و ایالات متحده و شرایط پیچیده ء منطقه که با وضعیت لیبی تفاوت دارد توان اجرای مانور نظامی را بخاطر اعاده ء شرایط قبلی از این کشور ها گرفته است از اینرو کم هزینه ترین گزینه برای غرب و ایالات متحده این است که در یک کنسرسیوم منطقه ء با الگو بر داری از بهار عربی به منظور ضربه زدن به محور ایران در منطقه تصمیم خود را برای بر اندازی رژیم بشار اسد در سوریه جزم کنند .

محور مخالف

در مقابل ثالوث مخالف سوریه مرکب از ترکیه , شورای همکاری خلیج فارس و غرب ایران , عراق , روسیه , چین و بازیگران غیر دولتی نظیر حزب الله در لبنان قدرت خود را جمع کرده اند تا از سقوط رژیم بشار اسد در سوریه جلو گیری نمایند .

روسیه و چین تصویب طرح محکومیت سوریه را در شورای امنیت سازمان ملل که به اتفاق کشور های اروپای و امریکا ارایه گردیده بود متوقف نمودند زیرا این دو کشور آماده نیستند آخرین قلعه ء خود در خاور میانه سوریه را از دست دهند و از سوی دیگر در روسیه این نگرانی وجود دارد که ممکن است پیامد های استراتژیک سقوط رژیم بشار اسد تا کشور های آسیای میانه کشیده شود .

تغیرات سیاسی در سوریه و روی کار آمدن دولت وابسته به غرب در دمشق جبهه ء مخالف امریکا را شق نموده مانع گسترش نفوذ ایران در منطقه که رابطه ء پر تنش با غرب , عرب های حاشیه ء دریای فارس و سیاست خصمانه علیه اسرائیل و ایالات متحده دارد گردیده ظرفیت امتیاز گیری از ایران را در پرونده ء هستی و سیاست درون منطقه ء این کشور افزایش میدهد .

کوتاه سخن آنکه در حال حاضر هیچ کسی نمیتواند گمانه زنی نماید که در ماه های آینده چه اتفاق در منطقه پیش می آید اما آنچه که از پس فضای غبار آلود خاور میانه پیداست این است بحران سوریه به هر سمت که منتهی شود بدون تردید خاور میانه ء متفاوت از خاور میانه ء امروز در منطقه ظهور خواهد کرد.


منبع : http://www.khawaran.com/%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1/%D8%A8%D9%80%D9%80%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D9%80%D9%80%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%80%D9%80%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%87.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش فارس به نقل از شینهوا، روسای جمهور چین و روسیه در بیانیه مشترکی که در حاشیه اجلاس سران "سازمان همکاری‌های شانگهای" در پکن منتشر نمودند اعلام کردند که بحران سوریه باید به روش صلح آمیز و کاملا بی طرفانه حل و فصل شود.

این بیانیه در طول سفر سه روزه "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه به چین برای حضور در دوازدهمین دوره نشست سران سازمان همکاری‌های شانگهای که از دیروز در پکن آغاز به کار کرده است منتشر شده است.

در این بیانیه، چین و روسیه بر مواضع خود مبنی بر حمایت و حفاظت از حق حاکمیت سوریه، استقلال، اتحاد و تمامیت ارضی این کشور تحت مفاد منشور سازمان ملل متحد تاکید کردند.

دو طرف در این بیانیه تاکید کردند که پیشرفت و پیشبرد اوضاع سوریه به سمت صلح و ثبات برای خاورمیانه و جهان بسیار مهم و حیاتی است.

براساس این گزارش، "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه پیش از این با "هوجین تائو" رئیس جمهور چین دیدار و گفتگو کرد و دو طرف ضمن مخالفت با مداخله خارجی و نظامی در اوضاع سوریه بر توقف خشونت‌ها تاکید کردند.

چین و روسیه در این بیانیه از جامعه بین‌المللی خواستند شرایط سوریه را با حمایت از طرح صلح "کوفی عنان" فرستاده ویژه سازمان ملل بهبود ببخشند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910318000074
[b]
فیلم جنایت هولناک جدید تروریست‌ها در ریف حماة سوریه[/b]

به گزارش مانیتورینگ فارس، تروریست‌ها در سوریه جنایتی جدید مرتکب شده‌اند و با چاقو، گلوله و آتش‌زدن، اهالی یک روستا را قتل عام کردند و این در شرایطی است که هنوز مردم و نظام سوریه از شوک کشتار تروریست‌های مسلح در الحوله بیرون نرفته‌اند.

منابع خبری سوری خبر دادند که روز گذشته تروریست‌های مسلح کشتاری در روستای القبیر در ریف حماة مرتکب شدند که 78 شهید بر جای گذاشته است.
جنایت شبه نظامیان مورد حمایت غرب و عربستان در سوریه

دولت سوریه تاکید کرده که این اقدام توسط شبه نظامیان مورد حمایت عربستان و آمریکا انجام شده است.

نکته قابل توجه این است که اولین بار از جنایات مختلف در سوریه از جمله حوله کسانی تصویربرداری می‌کنند که منتسب به مخالفان هستند و دائما تلاش می‌کنند تاریخ وقوع کشتار را با صدای خود اعلام کنند و با ابراز تاسف شدید از فاجعه مستمرا مرتکب آن را نیروهای دولتی سوریه وانمود کنند.

فشارهای بین المللی علیه سوریه پس از آن افزایش یافت که در حادثه شهر "الحوله" بیش از 90 نفر که اکثر آنها زن و کودک بودند، کشته شدند؛ شورشیان سوریه اعلام کردند که این افراد در حملات هوایی و موشکی ارتش کشته شده‌اند اما گزارش سازمان ملل و تصایور ویدئویی نشان می‌دهد که افراد غیرنظامی با دست‌های بسته توسط شلیک مستقیم افراد تروریست به قتل رسیده‌اند.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910318000223

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام مجدد.


[quote][quote][quote]جناب مولتكه
1-سرويس عمومي تصاوير ماهواره اي به روز نيست و مربوط به 1 تا 6 ماه قبل مي باشد. اعتبار عكس ها و فيلم هاي مورد ادعاي مخالفين از اين هم كمتر است.
به استناد مطالب ويكي عربي الرستن در استان حمص واقع شده و فاصله آن با حمص 20 و با حماة 21 كيلومتر است موقعيت اين دو شهر مشهور در جغرافياي سوريه هم كاملا مشخص مي باشد هر چند شما مستنداتي مبني بر تصرف اين شهر توسط مخالفين ارائه نكرديد..
2-ارتش صهيونيست از حمله به غزه يك هدف استراتژيك و 3 هدف تاكتيكي داشت كه به هيچ يك دست نيافت:
هدف استراتژيك سرنگوني دولت اسلام گراي حماس و بازگرداندن غزه تحت سلطه تشكيلات خودگردان بود. اتفاقا محمد دحلان خائن و قاتل عرفات همزمان با آغاز حمله به همراه 400 نفر از كادرهاي تشكيلات خودگردان در بندر العريش مصر مستقر شده بود تا به محض پيروزي اسراييل از راه دريا وارد بندر غزه شده و حكومت جائرانه خود را به زور سرنيزه اسراييل احياء نمابد كه خوشبختانه دست از پا درازتر برگشت.
هدف تاكتيكي اول تصرف گذرگاه رفح به عنوان آخرين منفذ تنفس حماس و مردم غزه بود كه با مفتضح شدن تيپ افسانه اي گولاني باز به شكست انجاميد.(مشابهت سازي با باباعمرو مربوط به اين هدف بود)
هدف تاكتيكي دوم نابودي توان موشكي مقاومت بود كه باز شكست خورد و شليك اين بارقه هاي الهي هم چنان ادامه دارد.
هدف تاكتيكي سوم آزادسازي گلعاد شاليط بود كه باز هم شكست خورد.
مي شود بفرماييد وجه پيروزي اسراييل در اين ميان چيست ؟
3-امار و ارقام مربوط به كشتگان حملات ارتش سوريه ادعاي اثبات نشده مخالفين و رسانه هاي استكباري است كه با اندك تامل و جمع و تفريقي تناقضات آن آشكار مي شود.
4-در قانون اساسي جديد سوريه كه به تاييد 57 درصد مردم هم رسيده است حاكميت از انحصار حزب بعث خارج شده و در انتخابات پارلماني اخير بسياري از افراد غير بعثي به مجلس راه يافته اند.
5-و ايضا تجاوز و سر بريدن و مثله كردن زنان و كودكان كه در فتاواي [b]علماي مردمي [/b] اين گروه ها مورد تاكيد قرارگرفته است.
6-درباره اين كشتارهاي ادعايي هم مدرك موثقي ارائه نشد و البته مي توان حدس زد كه همانند وقايع اخير جز قلب حقيقت نبوده اند.
7-پس طبق فرمايش شما اوجالان هم خائن به كردهاست كه قاتل و سركوبگر آنها را بهترين دوست خود مي دانست.
8-دفاع از ايران و محور مقاومت براي سوريه هزينه داشته نه دفاع از سوريه براي ايران. انزواي سوريه در بين مزدوران امريكا و اسراييل هم به سبب پايداري آن در برابر امپرياليسم و صهيونيسم است و [b]اگر بشار همين فردا همچون سادات خائن به كمپ ديويد رفته و نخست وزير اسراييل را در آغوش بكشد يكشبه از ديكتاتور و خونريز و جنايتكار به فرشته و دارنده جايزه صلح نوبل و چهره سال مجله تايم و دارنده روابط حسنه با ايادي استكبار بدل مي شود.[/b]
9-اتفاقا در جلسه شوراي امنيت هم نتوانستند اين جنايت را به دولت سوريه بچسبانند و آن را محتاج تحقيق و بررسي بيشتر دانستند.
روسيه اعلام كرده با كنار رفتن اسد مخالف نيست ولي با مداخله نظامي مخالف است. اسد هم كه بي مداخله نظامي كنار برو نيست پس هيچ تغيير خاصي اتفاق نيفتاده است.[/quote]
1-تصاوير ماهواره اي مذكور تجاري نيست بلكه ماهواره هاي قوي شناسايي امريكايي ان را نشان دادند.اعتبار عكس هاي مخالفين هم احتياجي به بحث ندارد.اين كه شما قبولش نداريد مشكلي نيست.
2-ادعاهاي شما از اهداف اسراييل شبيه ادعاي برخي دوستان براي تسخير كامل لبنان در جنگ 2006 است.روي اين قضيه احتياجي نمي بينم بحث كنم چون شما هيچ وقت قانع نخواهيد شد.
3-اختلاف در امار و ارقام هم چون شما هيچ اماري را نمي پذيريد كنار مي گذارم.
4-نتايج اين انتخابات هم شبيه همان انتخابات فرمايشي بحرين است.اگر قرار به قانون اساسي بود قانون اساسي خيلي از كشورهاي افريقايي قانوني عين فرانسه دارندومساله حكومت را جناب مصطفي شرح دادند و بنده احتياجي به بحث دوباره نمي بينم.
5- شما كه كشتارهاي دهه 80 را كه واقعيات تاريخي هستند هم نفي مي كنيد من ديگر نمي دانم با چه زباني سخن بگويم.
6-اوجالان هدف اوليه خود را آزادي كردهاي تركيه مي داند و در اين راه با هركسي متحد مي شود.همان طور كه در دوره اي با ايران هم روابط نزديكي داشت.به وقت خودش با رژيم هاي مثل سوريه هم تسويه حساب خواهد شد.
7-اين كه غرب چه ديدي نسبت به اسد داشته باشد براي من مهم نيست.نحوه برخورد او با ملتش مهم است.
8-شوراي امنيت دولت سوريه را مقصر دانست آن هم با گزارش ژنرال مود.مداخله نظامي در صورت عدم استعفاي اسد چندان بعيد نيست.
راستي خبر جديد:جنايت حوله باز هم تكرار شد اين بار در چند روستاي ريف حماه.باز هم دست جنايت پيشه اوباش شبيحه جان بيش از 100 غيرنظامي را گرفت.[/quote]
1-تصاوير ماهواره هاي جاسوسي امريكا چگونه از رسانه هاي جمعي سر در آورده اند ؟ دقيقا مساله اين است كه چه كساني و با چه اهدافي تمام دعاوي مخالفان را بي هيچ بحثي مي پذيرند ؟
2-شما بفرماييد غرض عقلاني اسراييل از راه اندازي اين دو جنگ سراسر ضرر چه بود تا ما هم از جهل خارج شويم ؟
3-چرا بنده آمار متقن و منطقي و موافق با عقل سليم را به راحتي مي پذيرم في المثل رقم 2000 كشته ارتش در برابر 5000 كشته تروريست ها و عناصر مسلح و 3000 كشته غيرنظامي اعم از علويان قرباني تروريست ها و تلفات جنبي عمليات ارتش براي كل يك سال و نيم و نه فقط يك هفته باباعمرو به واقعيت نزديك است.
4-ناظرين خارجي بر روند برگزاري و شمارش آراء نظارت داشتند و نهادهايي چون بنياد كارتر سلامتي اون رو تاييد كردن.
5-بنده به هيچ وجه واقعيت تاريخي شورش وهابي هاي ساكن دو شهر حمص و حماة و برخورد حافظ اسد با اين حركت رو نفي نكردم بلكه توصيف هاي غلوآميز و غير منطقي از نحوه اين برخورد رو زير سوال بردم.
6-يعني اوجالان براي آزادي كردهاي تركيه سركوب كردهاي سوريه را آن هم براي مدت زمان نامعلوم تاييد مي كرده است ؟!
7-شما انزواي اسد در بين رژيم هاي سلطنتي عرب را به عنوان نقطه ضعفي براي او طرح كرديد و من هم منشا اين انزواء را بيان كردم اما حال كه ملاك رو نحوه برخورد با مردم قرار داديد نظرتون درباره گروه هايي كه هنوز به قدرت نرسيده دست به نسل كشي شيعيان و حتي مسيحيان سوريه مي زنن چيه ؟
8-امكان داره متن كامل گزارش ژنرال و بيانيه شوراي امنيت رو در اختيار ما هم بزاريد تا راجبش قضاوت كنيم ؟ همون طور كه عرض كردم مداخله بي مشاركت امريكا آسيبي به اسد نمي رسونه و بعيده دولت امريكا در آستانه انتخابات دست به اقدامي بزنه كه امنيت اسراييل رو با خطر مواجه كنه.
9-براساس اخبار شما اين شبيحه ها بيش از مخالفين به ايجاد مداخله خارجي علاقه دارن به نظرتون اين مساله عجيب و مغاير عقل سليم نمياد ؟!
[b]راستي چرا درباره فتواي رهبران مخالفين درباره تجاوز به زنان علوي سكوت كردين و چيزي نمي گين ؟؟؟[/b][/quote]

بنده خواهشا از این دو بزرگوار دارم.

برای اینکه بنده بی سواد هم چیزی از این بحث شما عزیزان یاد گرفته باشم، خواهشمندم برای هر بند از فرمایشاتتون، یه لینک منبع از اینترنت هم ارائه بدین تا بنده بتونم اونها رو مطالعه کنم. (جسارتا تاکید می کنم برای تک تک بندها. تا هیچ جمله ای بدون منبع نمونده باشه.)

با تشکر


یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خدا از دهنت بشنوه آقا میثم من هم تو این تاپیک هم تو تاپیک بررسی نقش سوریه در جنگ 1973 خیلی جا واسه حرف های این دو عزیز هیچ لینکی با کتابی رو پیدا نکردم اینکارو بکنن ممنون میشم در هر دو تاپیک ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام ...



با توجه به رویکردی که غرب و شرق و همچنین اسد و مخالفان در این مسئله دارند ... ؛


- مشخصا این ماجرا برنده ای نخواهد داشت .
- قرار است "خشونت " - " پیگیری اهداف سیاسی با تعصبات مذهبی " - " بی نظمی اساسی هم در ساختار و هم در کنش های مردمی" در کل خاور میانه بوجود بیاید ! .
- قرار است این جنگ از پتانسیل گرایش به هدفی خاص " تغییر بشار " به تعارضات عمیق منطقه ای بدل شود ، .
- تا مدتها فضای خاورمیانه از دید دولتها امنیتی و از دید مردم نا امن خواهد شد ، و این خود به تضاد میان دولت و مردم و دور شدن آنها از یکدیگر می انجامد .
- مردم به نام " دین " و بخاطر مقاصد پنهان سیاسی قربانی جنگ مذهبی خواهند شد ، ریشه اختلافات به سبک تفرقه انگلیسی تا ده ها و یا شاید صدها سال باقی خواهد ماند ، از این جهت که افول اقتصادی سیاسی و وحدت جمعی غرب تا رسیدن به پوشش و همگرایی مجدد زمان بر خواهد بود ! لذا در مناطق حساس "زمین های کشاورزی اقتصاد غرب" همواره باید عدم پیشرفت و ثبات سیاسی وجود داشته باشد ، ..
- ذخایر قدرت در عربستان ، ترکیه ، ایران ، پاکستان ، مصر و ... که میتوانست با همکاری و تعامل "سیاسی و مذهبی " به مدیریت سیاسی و اقتصادی و فرهنگی جهان برای قرنها بپردازد ، برای همیشه به منبع خصومت و تقابلات اعتقادی و سیاسی بدل خواهد شد و مترادف با آن عقب ماندگی تکنولوژیک و تولید ، وابستگی دایم سرمایه داری این کشورها را به همراه خواهد داشت .


- عاقبت نظام های پدر شاهی " پاتریمونیال " عرب خارج کردن و هدایت سیل خروشان ملتهای خود از پشت سد های سیاسی و فکری دست ساخته خویش به جهتی خارجی از مرزهای جغرافیایی در راستای تحلیل انرژی آنها خواهد بود ... و این بشدت ظرفیت افزایش خشونت های منطقه ای را بالا خواهد برد و چه بسا سیل " اسلام خواهی سیاسی " بخاطر ناتوانی در مدد جویی از افکار دمکراتیک ، ناقص مانده به سمت رهبری خواهی هدف گرا پیش خواهد رفت و همین حکام عرب با مدیریت خصمانه بحران بدنبال هدایت جریان " انقلابی تحول خواهی عرب " به سمت نزاع مذهبی در بازه بین المللی هستند تا نسل بعدی رهبران میراث خصم را تیول داری کنند ، ...

- پس از ماجرای سوریه و یا سایر کشورهای عربی جریانهای سیاسی هستند که به دنبال تصفیه حساب خواهند بود نه چند پادشاه های عرب و مردمشان ، لیکن قدرت اساسی این جریانات " احزاب مذهبی " هستند که در روال کنونی گرایش به خشونت در آنها در حال نهادینه شدن هست ، ..

- خشونت در سوریه کورکورانه تمام منطقه را در خواهد نوردید ، و (شیعه سنی - عراق واره ) نماد وضعیت آینده سوریه ...


- این فتنه یک بار در عراق تجربه شده ، باید بدونیم که اسلام برای عرب "ایدولوژی نیست" بلکه "فرهنگ عربی " محسوب میشه ، یعنی هر کس عرب هست آداب اسلامی و رعایت میکنه و اون هم تضاد ریشه دارد عدنانی قحطانی و. .... امروز در شکل شیعه سنی یا علوی و حنبلی وهابی و ....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام ...



با توجه به رویکردی که غرب و شرق و همچنین اسد و مخالفان در این مسئله دارند ... ؛


- مشخصا این ماجرا برنده ای نخواهد داشت .
- قرار است "خشونت " - " پیگیری اهداف سیاسی با تعصبات مذهبی " - " بی نظمی اساسی هم در ساختار و هم در کنش های مردمی" در کل خاور میانه بوجود بیاید ! .
- قرار است این جنگ از پتانسیل گرایش به هدفی خاص " تغییر بشار " به تعارضات عمیق منطقه ای بدل شود ، .
- تا مدتها فضای خاورمیانه از دید دولتها امنیتی و از دید مردم نا امن خواهد شد ، و این خود به تضاد میان دولت و مردم و دور شدن آنها از یکدیگر می انجامد .
- مردم به نام " دین " و بخاطر مقاصد پنهان سیاسی قربانی جنگ مذهبی خواهند شد ، ریشه اختلافات به سبک تفرقه انگلیسی تا ده ها و یا شاید صدها سال باقی خواهد ماند ، از این جهت که افول اقتصادی سیاسی و وحدت جمعی غرب تا رسیدن به پوشش و همگرایی مجدد زمان بر خواهد بود ! لذا در مناطق حساس "زمین های کشاورزی اقتصاد غرب" همواره باید عدم پیشرفت و ثبات سیاسی وجود داشته باشد ، ..
- ذخایر قدرت در عربستان ، ترکیه ، ایران ، پاکستان ، مصر و ... که میتوانست با همکاری و تعامل "سیاسی و مذهبی " به مدیریت سیاسی و اقتصادی و فرهنگی جهان برای قرنها بپردازد ، برای همیشه به منبع خصومت و تقابلات اعتقادی و سیاسی بدل خواهد شد و مترادف با آن عقب ماندگی تکنولوژیک و تولید ، وابستگی دایم سرمایه داری این کشورها را به همراه خواهد داشت .


- عاقبت نظام های پدر شاهی " پاتریمونیال " عرب خارج کردن و هدایت سیل خروشان ملتهای خود از پشت سد های سیاسی و فکری دست ساخته خویش به جهتی خارجی از مرزهای جغرافیایی در راستای تحلیل انرژی آنها خواهد بود ... و این بشدت ظرفیت افزایش خشونت های منطقه ای را بالا خواهد برد و چه بسا سیل " اسلام خواهی سیاسی " بخاطر ناتوانی در مدد جویی از افکار دمکراتیک ، ناقص مانده به سمت رهبری خواهی هدف گرا پیش خواهد رفت و همین حکام عرب با مدیریت خصمانه بحران بدنبال هدایت جریان " انقلابی تحول خواهی عرب " به سمت نزاع مذهبی در بازه بین المللی هستند تا نسل بعدی رهبران میراث خصم را تیول داری کنند ، ...

- پس از ماجرای سوریه و یا سایر کشورهای عربی جریانهای سیاسی هستند که به دنبال تصفیه حساب خواهند بود نه چند پادشاه های عرب و مردمشان ، لیکن قدرت اساسی این جریانات " احزاب مذهبی " هستند که در روال کنونی گرایش به خشونت در آنها در حال نهادینه شدن هست ، ..

- خشونت در سوریه کورکورانه تمام منطقه را در خواهد نوردید ، و (شیعه سنی - عراق واره ) نماد وضعیت آینده سوریه ...


- این فتنه یک بار در عراق تجربه شده ، باید بدونیم که اسلام برای عرب "ایدولوژی نیست" بلکه "فرهنگ عربی " محسوب میشه ، یعنی هر کس عرب هست آداب اسلامی و رعایت میکنه و اون هم تضاد ریشه دارد عدنانی قحطانی و. .... امروز در شکل شیعه سنی یا علوی و حنبلی وهابی و ....[/quote]

جناب وریور این دقیقا پیش بینی خود منم بود جنگ داخلی فرسایشی ... هزینه شدن ثروت منطقه و نهایتا فدارتیو شدن سوریه ولی یکم الان شک دارم سرعت تحولات بقدری زیاد هست که از تحلیل آدم میزنه جلو ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بنظرم تنها راه اینه که اسد بره کنار وائتلافی از کرد ها و سنی های میانه رو شیعیان و مسیحی ها قدرت رو در دست بگیرند. مثل عراق . امیدوارم اینطوری بشه جلوی این فرقه ی ضاله (وهابی گری) گرفت.
پ.ن: هرچه بیشتر از سخنرانی اقا توی 14 بهمن میگذره بیشتر حرفهای ایشون رو درک می کنم.
حرفهایی با ظاهری معمولی اما با معانی و مفاهیم عمیق!

«سلفى‌گرى» اگر به معناى اصولگرائى در كتاب و سنت و وفادارى به ارزشهاى اصيل و مبارزه با خرافات و انحرافات و احياء شريعت و نفى غربزدگى باشد، همگى سلفى باشيد؛ و اگر به معناى تعصب و تحجر و خشونت ميان اديان يا مذاهب اسلامى ترجمه شود، با نوگرائى و سماحت و عقلانيت - كه اركان تفكر و تمدن اسلامى‌اند - سازگار نخواهد بود و خود باعث ترويج سكولاريزم و بى‌دينى خواهد شد.

به اسلام مطلوب واشنگتن و لندن و پاريس بدبين باشيد؛ چه از نوع لائيك و غربگرا، و چه از نوع متحجر و خشن آن. به اسلامى كه رژيم صهيونيستى را تحمل ميكند، ولى با مذاهب اسلامىِ ديگر بيرحمانه مواجه ميشود، دست آشتى به سوى آمريكا و ناتو دراز ميكند، ولى در داخل به جنگهاى قبيله‌اى و مذهبى دامن ميزند و اشدّاء با مؤمنين و رحماء با كفار است، اعتماد نكنيد. به اسلام آمريكائى و انگليسى بدبين باشيد، كه شما را به دام سرمايه‌دارى غرب و مصرف‌زدگى و انحطاط اخلاقى ميكشانند. در دهه‌هاى گذشته، هم نخبگان و هم حاكمان، به وابستگى بيشتر خود به فرانسه و انگليس و آمريكا و يا شوروى افتخار ميكردند و از سمبلهاى اسلامى ميگريختند؛ و امروز همه چيز برعكس شده است.

بدانيد كه غرب در صدد انتقام بر خواهد آمد؛ انتقام اقتصادى، نظامى، سياسى و تبليغاتى! اگر ملتهاى مصر و تونس و ليبى و ... ان‌شاءاللّه در مسير خدا ادامه دهند، ممكن است به تحريمها تهديد شوند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بشار اسد: اوایل اعتراضات اشتباه کردیم

این بنده خودش اذعان داره اشتباه کردن ولی بعضی دوستان قبول ندارن این لینک خبر البته قدیمی هست خبر
منبع : http://www.pana.ir/NSite/FullStory/News/?Id=161492

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.