death-white

تحلیل و پیگیری تحولات سوریه (1)

Recommended Posts

در حال حاضر سرعت تحولات سوریه بسیار سریع هست

اگر آمریکایی ها بتونن حمله کنن و نظام سوریه رو ساقط کنن حتی یک لحظه هم صبر نمیکنن و احتیاج به همپیمان و یا اجازه و یا مشارکت هیچکس ندارن (بهترین وضعیت برای آمریکایی ها )

اگر نتونن پس خلاصه اش میکنن به یک حمله محدود بگونه ای که نظام هم اونقدر تضعیف بشه که توسط تروریست ها ساقط بشه (هر چند بهترین وضعیت نیست ولی مطلوبه)

اگر نتونن پس یک حمله محدود که بتونه ضربات جدی به نظام و ارتش سوریه وارد کنه و مقدمات سرنگونیش رو بخاطر تحلیل توان در آینده فراهم کنه (مطلوب)

اگر شرایط در هر زمان عوض بشه اونها سریعا حرفشون رو عوض میکنن و میگن از ابتدا مقصودشون حمله نامحدود هست پس حمله محدود رو تبدیل به نامحدود میکنه

اگر نتونه با حمله محدود ضربات جدی بر ارتش سوریه وارد کنه پس با حمله محدود بدنبال ایجاد جو روانی میره که از نظر روانی ارتش سوریه رو تضعیف کنه (خوبه ولی مطلوب نیست)

اگر نتونن بهیچ عنوان حمله کنن پس قضیه رو کش میدن تا شرایط مهیا بشه

اگر باز هم نتونن پس ابرقدرتی آمریکا زیر سئوال میره ، در این وضعیت بدنبال بهانه برای پس گرفتن حرفشون به نحو محترمانه میگردن جوری که پرستیزشون هم محفوظ بمونه و از دیگران هم کمک میخوان برای خروجشون از بحران

بهانه کنترل سلاح شیمیایی توسط مجامع بین المللی برای صرف نظر کردن از حمله میتونه از نوع اخیر باشه

هیچ چیزی ثابت از ابتدا نیست

اگر در آینده باز هم مجبور به عقب نشینی بشن پس مساله کنترل تسلیحات شیمیایی رو هم فراموش میکنن و بدنبال امتیاز گیری صرف میشن و سعی میکنن امتیاز سیاسی بگیرن

اگر وضعیتشون برتر بشه مساله کنترل تسلیحات شیمیایی رو بهانه دوباره برای حمله میکنن

اما وضعیت مقاومت منطقه برهبری ایران بدنبال تغییر وضعیت بصورت پیوسته و آهسته و در طول زمان هست نظیر مسئله اسرائیل و جنوب لبنان ویرایش شده در توسط rasoolmr
  • Upvote 3
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبرنگار آمریکایی: واقعا در روز 21 آگوست چه اتفاقی رخ داد؟ از نظر شما چه اتفاقی در این روز افتاد؟
بشار اسد: ما در منطقه‌ای که حمله شیمیایی مورد ادعا رخ داد، حضور نداریم. ما اصلا مطمئن نیستیم که چنین اتفاقی حقیقتا رخ داده باشد. چون که...
خبرنگار آمریکایی: حتی امروز هم شما مطمئن نیستید که سلاح شیمیایی استفاده شده است، حتی با وجود دیدن ویدئوهای پخش‌شده از اجساد این حادثه؛ حتی...؟
بشار اسد: نه من...
خبرنگار آمریکایی: مقامات دولت خود شما در آنجا حضور داشته‌اند
بشار اسد:‌ من هنوز جمله خودم را تمام نکرده‌ام. سربازان ما در منطقه دیگری مورد حمله شیمیایی قرار گرفتند. سربازان ما. آنان به بیمارستان منتقل شدند و این در حالی بود که بر اثر بمب شیمیایی مصدوم شده بودند. اما در این منطقه آنان گفتند که دولت از سلاح شیمیایی استفاده کرده است. ما تنها ویدئو و عکس در کنار چند ادعا در اختیار داریم. ما آنجا حضور نداریم. البته پلیس و موسسات امنیتی ما در آنجا حضور ندارند. شما چگونه می‌توانید درباره این که چه اتفاقی رخ داد، صحبت کنید، در حالی که هیچ مدرکی درباره آن ندارید؟ ما مانند دولت آمریکا نیستیم. ما دولتی نیستیم که به رسانه‌های اجتماعی تکیه کنیم. ما دولتی هستیم که با واقعیت سرو کار داریم.
خبرنگار آمریکایی: خوب، همان‌طور که می‌دانید جان کری گفته است که مدارکی وجود دارد که نشان می‌دهد راکت‌هایی از منطقه‌ای تحت کنترل نیروهای شما به منطقه‌ای تحت کنترل نیروهای شورشیان شلیک شده است. آن‌ها مدارک و تصاویر ماهواره‌ای از این حادثه در اختیار دارند. آنان مدرکی از یک پیام ردیابی شده درباره استفاده از سلاح شیمیایی دارند. و بلافاصله پس از آن پیام‌های دیگری نیز رد و بدل شده است. به طوری که جان کری این مدارک را ارائه کرده و نتیجه گرفته است که این مدارک قطعی است.
بشار اسد: نه. او اطمینان و اعتقادات خود را نشان داد. در حالی که ما درباره اطمینان صحبت نمی‌کنیم. ما درباره مدرک صحبت می‌کنیم. روسیه مدرکی کاملا برخلاف این ادعا را در اختیار دارد که می‌گوید موشک‌ها از منطقه تحت کنترل شورشیان شلیک شده است. این مسئله مرا به یاد سخنان جان کری می‌اندازد؛ و سخنان کالین پاول درباره وجود سلاح‌های کشتار جمعی در عراق از طریق تصاویر ماهواره‌ای پیش از حمله به این کشور. پاول در آن زمان گفت : این مدرک ماست. در واقع او مدارک جعلی ارائه کرد. اما در این‌باره کری هیچ مدرکی ارائه نکرده است. وی می‌گوید: این مدارک ماست، اما وی هیچ مدرکی تاکنون ارائه نکرده است.
خبرنگار آمریکایی: خوب ایالات متحده...
بشار اسد: حتی یک برگه مدرک هم ارائه نشده است.
خبرنگار آمریکایی: مثالی در این‌باره در آمریکا هست که بیان می‌شود. تحقق هر حمله‌ای ریشه در تصمیم آمریکا برای انجام این حمله دارد. شما درباره هفته بسیار مهم پیش رو چه سخنی می‌خواهید بگویید؟ هفته‌ای مهم برای مردم آمریکا، اعضای کنگره و رئیس‌جمهور ایالات متحده؟
بشار اسد: من فکر می‌کنم که مهم‌ترین بخش این مسئله در حال حاضر مردم آمریکا هستند. اما نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اکثریت مردم این کشور خواهان جنگ نه‌‌تنها در سوریه بلکه در هیچ جایی در جهان نیستند، اما کنگره قصد دارد در چند روز آینده در این‌باره رای‌گیری کند. من فکر می‌کنم که با توجه به اینکه نمایندگان کنگره توسط مردم انتخاب شده‌اند، باید منافع مردم را در کار خود لحاظ کنند. سوال اول در این‌باره که آنان باید از خود بپرسند، این است که این جنگ چه سودی برای مردم آمریکا دارد؟ هیچ چیز. هیچ نفع سیاسی و اقتصادی، هیچ اعتبار و نیکنامی برای این کشور ندارد. این جنگ اعتبار ایالات متحده را در حال حاضر نسبت به تمامی دوران‌ها کاهش خواهد داد. بنابراین این جنگ علیه منافع ملی ایالات متحده است، پس چرا باید انجام شود؟
نخست به این دلیل که این جنگ با هدف حمایت از القاعده انجام می‌شود، همان گروهی که در حمله 11 سپتامبر آمریکایی‌ها را کشت. دلیل دوم این است که اعضای کنگره باید این سوال را از دولت بپرسند (این همان چیزی است که ما از کنگره انتظار داریم انجام دهد) که چه مدارکی را در این‌باره در اختیار دارند و چه مدارکی را درباره ادعای استفاده از سلاح شیمیایی ارائه کرده‌اند. آنگاه من به رئیس‌جمهور آمریکا خواهم گفت که از وی ناامید شده‌ایم، زیرا از وی انتظار داشتیم با دولت بوش متفاوت باشد. آن‌ها در حال ادامه همان دکترین جرج بوش با ابزارهای متفاوت هستند. همه‌اش همین است. بنابراین ما انتظار داریم دولت اوباما ضعیف نباشد و در گفتن این جمله که هیچ مدرکی در اختیار ندارند، با اقتدار عمل کنند. آن موقع خواهد بود که ما مجبوریم از قوانین بین‌المللی استفاده و به شورای امنیت و سازمان ملل رجوع کنیم.

خبرنگار آمریکایی: سوال من پاسخ داده نشد، شما به رئیس‌جمهوری که اعتقاد دارد سلاح شیمیایی توسط شما استفاده شده است، چه چیزی خواهید گفت؟
بشار اسد: خیلی ساده به او خواهم گفت "هر مدرکی در این‌باره در اختیار داری به جامعه بین‌المللی ارائه کن. در این‌باره شفاف باش.
خبرنگار آمریکایی: و اگر او این مدارک را ارائه کرد؟
بشار اسد: در اینجاست که شما می‌توانید درباره این مدارک بحث کنید، زیرا او چنین مدارکی ندارد. وی این مدارک را ارائه نکرده است، چون مدرکی در اختیار ندارد. هیچ کس در دولت آمریکا این مدارک را ندارد. اگر داشتند از روز اول به شما و رسانه‌ها ارائه کرده بودند.
خبرنگار آمریکایی: آن‌ها این مدارم را دارند و آن را در اختیار اعضای کنگره قرار داده‌اند.
بشار اسد: هیچ چیزی ارائه نشده است.
خبرنگار آمریکایی: آن‌ها به اعضای کنگره نشان داده‌اند که چه مدارکی از طریق تصاویر ماهواره‌ای و متن تماس‌های انجام شده به دست آورده‌اند.
بشار اسد: هیچ چیزی ارائه نشده است.
خبرنگار آمریکایی: آن‌ها این مدارک را به کنگره ارائه کرده‌اند.
بشار اسد: شما یک خبرنگار هستید، این مدارک را به دست آورید و به افکار عمومی در کشور خود نشان دهید. ما به آن‌ها این نکته را گفته‌ایم.
خبرنگار آمریکایی: آن‌ها در حال ارائه این مدرک به نمایندگان مردم هستند. شما مدارک خود را درباره اینکه چه برنامه‌هایی دارید به مردم خود نشان نداده‌اید.
بشار اسد: شما هم همین‌طور.
خبرنگار آمریکایی: اگر مدارک کافی در این‌باره پیدا نشد، چه؟ و اینکه چه نهادی باید درباره حمله تصمیم‌گیری کند؟
بشار اسد: نخست آنکه 10 سال پیش کالن پاول مدارکی را نشان داد که جعلی بودند. دوم آنکه شما از من انتظار دارید مدارکی را باور کنم که وجود ندارد و اعتقادی به نشانه‌هایی که ما ارائه می‌دهیم، ندارید؟
خبرنگار آمریکایی: اگر این حمله انجام شود، آیا پایگاه‌های آمریکا در خاورمیانه مورد حمله قرار خواهند گرفت؟
بشار اسد: شما باید انتظار هر چیزی را داشته باشید. البته نه لزوما از سوی دولت. این تنها دولت سوریه نیست که بازیگر منطقه است. احزاب و گروه‌های مختلف، ایدئولوژی‌های مختلف همه در منطقه وجود دارد. پس باید انتظار هر چیزی را داشت.
خبرنگار آمریکایی: منظور شما از اینکه انتظار هرچیزی را داشته باشیم، چیست؟
بشار اسد: انتظار هر اقدامی را داشته باشید.
خبرنگار آمریکایی: از جمله جنگ‌افزارهای شیمیایی؟
بشار اسد: این بستگی دارد به اینکه آیا تروریست‌ها و یا شورشیان در منطقه دسترسی به این جنگ‌افزارها دارند یا نه، من نمی‌دانم، شاید رخ دهد. من پیشگو نیستم که به شما بگویم چه اتفاقی رخ خواهد داد.
خبرنگار آمریکایی: اما ما می‌خواهیم بدانیم و من فکر می‌کنم مردم و رئیس‌جمهور آمریکا نیز می‌خواهند بدانند که اگر حمله رخ دهد، آیا این حمله تبعاتی خواهد داشت و چه کسی مسئول این تبعات خواهد بود؟
قبل از حملات 11 سپتامبر من با بسیاری از مقامات آمریکا که برخی از آنان از اعضای کنگره هستند، بحث کردم. من به آنان گفتم که با تروریست‌ها تعامل نکنند. این یک مسئله متفاوت است. شما اگر درباره معامله با تروریست‌ها عاقل نباشید، باید هزینه آن را بپردازید. بنابراین هیچ‌کس توقع ندارد که تبعات احتمالی درباره روش نادرست معامله با تروریست‌ها وجود نداشته باشد. در منطقه‌ای که هر لحظه در آستانه انفجار است، هیچ‌کس نمی‌تواند پیش‌بینی کند چه اتفاقی رخ خواهد داد. شما باید انتظار هر چیزی را داشته باشید.
خبرنگار آمریکایی: آیا شما انتظار حمله هوایی را دارید؟
بشار اسد: با توجه به اینکه آمریکا به حقوق بین‌الملل اعتنا نکرده و منشور سازمان ملل را پایمال می‌کند، ما باید نگران باشیم. البته با توجه به دروغهایی که ما طی دو هفته اخیر از مقامات ارشد این دولت(اوباما) می‌شنویم ما باید انتظار مسائل بدتری(از حمله هوایی) را داشته باشیم.
خبرنگار آمریکایی: آیا شما آماده هستین؟
بشار اسد: ما در این یک سال و نیم، تحت شرایط بسیار متفاوتی بوده‌ایم و ما خود را برای هر احتمالی آماده کرده‌ا‌یم. هرگونه حمله احمقانه‌ای سبب فجیعتر شدن اوضاع می‌شود.
مجری: منظورتان از فجیعتر شدن چیست؟
بشار اسد: فجیع یعنی عواقب خطرناک. چون هیچ کس نمیتواند بگوید عواقب او.لین حمله چه خواهد بود. این موضوع فقط ختم به سوریه نمیشود چون ما در منطقه ای مرتبط به هم و تاثیرپذیر از هم قرار داریم. اگر شما به جایی حمله کنید باید منتظر عواقب آن به اشکال دیگر در منطقه ای دیگر باشد؛ عواقبی که انتظار آن را ندارید.
خبرنگار آمریکایی: آیا منظور شما این است که اگر حمله صورت گیرد، عواقب منفی ضد آمریکا از سوس دوستان شما در کشورهای دیگر شبیه ایران یا حزب الله و دیگران صورت می‌گیرد؟
بشار اسد: بله. همانطور که قبلا گفتم این موضوع عواقب مستقیم و غیر مستقیم دارد. مستقیم آن است که افراد یا دولتها بخواهند تلافی کنند. غیر مستقیم آن است که وقتی بی ثباتی حادث شود و گسترش تروریسم را در منطقه ببینیم و این موضوع مستقیما غرب را تحث تاثیر قرار خواهد داد.
خبرنگار آمریکایی: آیا با روسیه ایران و حزب الله درباره تلافی کردن این حمله صحبت کردید؟
بشار اسد: ما به عنوان یک دولت درباره این موضوع صحبت نمی‌کنیم بلکه درباره عواقب چنین حمله‌ای حرف می‌زنیم؛ موضوعی که بسیار مهم است. چون گهگاه عواقب یک حمله بسیار از خود آن نابودکننده تر است. هرگونه حمله آمریکا آنقدرهایی که شورشیان و تروریستها سوریه را نابود می‌کنند، کشور را نابود نخواهد کرد.
خبرنگار آمریکایی: برخی میگویند چنین حمله ای سبب تغییر موازنه قوا به نفع شورشیان و سرنگونی دولت شما می‌شود؟
بشار اسد: دقیقا. هر حمله ای حمایت مستقیمی از القاعده که در سوریه اکنون با نام جبهه النصره و دولت اسلامی عراق و سوریه معروف هستند، میشود. شما در این باره درست میگویید. این کمک مستقیمی به آنها خواهد بود.
خبرنگار آمریکایی: موضوع مربوط به سلاح شیمیایی است. آیا شما استفاده از این سلاح را تصویب کردید؟
بشار اسد: منظورتان چیست؟
خبرنگار آمریکایی: آیا به نظر شما استفاده از این سلاح‌ها، ابزار مناسبی است؟
بشار اسد: ما مخالف هرگونه سلاح کشتارجمعی چه از نوع شیمیایی و چه هسته ای هستیم. این مساله فقط مربوط به شخص من نیست بلکه به دولت سوریه مربوط است. در سال 2001 ما به سازمان ملل پیشنهاد کردیم خاورمیانه عاری از سلاح‌های کشتارجمعی شود و آمریکا با این پیشنهاد مخالفت کرد.
خبرنگار آمریکایی: البته شما عضو کنوانسیون مبارزه با سلاح های شیمیایی نیستید. چرا؟
بشار اسد: چون اسرائیل سلاح کشتارجمعی دارد و این کنوانسیون را امضا نکرده و سرزمین ما را نیز اشغال کرده است. خوب دلیل این موضوع آن است که ما درباره خاورمیانه و نه سوریه و اسائیل حرف زدیم. این موضوع را باید جامع درنظر گرفت.
خبرنگار آمریکایی: آیا شما جنگ شیمیایی را معادل جنگ اتمی میدانید؟
بشار اسد: نمیدانم ما هیچ کدام از این دو را امتحان نکردیم
از نظر فنی این دو مثل هم نیستند اما از نظر اخلاقی، آنها شبیه هم هستند. در نهایت موضوع آنها شبیه هم است، کشتن انسان‌ها.
خبرنگار آمریکایی: وقتی برای بار اول با شما مصاحبه کردم صحبت از این بود که بشار اسد ، امیدی جدید و اصلاحگرا است. الان دیگر این موضوع را کسی نمیگوید.
بشار اسد: چه کسی؟
خبرنگار آمریکایی: کسانی که درباره شما مقاله نوشته و حرف می‌زنند.
بشار اسد: امیدی که آمریکا داشت متفاوت از امیدواری مردم سوریه است. برای من امیدواری مردم سوریه و نه کس دیگری اهمیت دارد. نه آمریکایی ها فرانسوی ها یا کس دیگری در جهان.
[color=#ff0000]خبرنگار آمریکایی: اکنون آنها شما را قصاب میخوانند
بشار اسد: اول باید این را درنظر بگیرید. پزشک برای جلوگیری از بیماری قانقاریا، پاهای بیمار را می‌برد. ما این فرد را قصاب نمی‌نامیم به او می‌گوییم پزشک. و از وی تشکر می‌کنیم. وقتی با تروریسم و جنگ سر و کار دارید، شما همیشه جان انسانهای بیگناه را درنظر می‌گیرید که قربانی هرگونه جنگی هستند.[/color]

[url="http://www.nasimonline.ir/NSite/FullStory/News/?Id=608790"]http://www.nasimonli...News/?Id=608790[/url]

شاید اگر دیکتاتورها را از لحاظ شخصیتی بشه تحلیل کرد فکر کنم بشار شباهت زیادی باهاشون حداقل با این شناخت ناقص از چند مصاحبش، نداشته باشه. حداقل در مقایسه با صدام، قذافی، مبارک

یک نکته هم در رابطه با ایالات متحده اینکه همین چند روز پیش در حملات هواییش به افغانستان دوباره چندین کودک و زن کشته شدند ولی باز این قدرت رسانه هاست که " کشتار " را با " کشتار " متفاوت میدونند و نکته عجیب اینجاست که چنین کشوری به راحتی و آسودگی میشه داعیه دار حقوق بشر!! ویرایش شده در توسط alala
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[center][b]بحث در مورد مباحث جغرافیایی انگلستان و بریتانیا و... چه موضوعیتی با این تاپیک دارد؟[/b][/center]
  • Upvote 6
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این مسئله ی جهاد نکاح با محارم و غیره برای من عجیب نیست. دقت کنید این فتوا را همان افرادی می دهند که اعتقاد دارند لواط با پسربچه نابالغ در هنگام سفر جایز است. ما در گذشته جرات نمی کردیم این فتوای وهابیون را مطرح کنیم اما وقتی خودشان آشکارا اعلام می کنند زنای با محارم آزاد است... ویرایش شده در توسط hossein9
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این خبر هم در نوع خودش خیلی جالبه البته باید صحتش تایید بشه:


[b]جنگنده‌های سوری در اطراف پایگاه انگلیسی قبرس[/b]

دو فروند سوخوی ۲۴ ارتش سوریه برای شناسایی سامانه پدافندی ارتش انگلیس در اطراف قبرس به پرواز درآمدند.
به گزارش [url="http://www.afkarnews.ir"]افکارنیوز[/url]، ۲ فروند جنگنده سوخوی ۲۴ سوریه، عملیات شناسایی را در نزدیکی پایگاه هوایی آکروتیری انگلیس در قبرس اجرا کردند.

به نوشته این روزنامه، پس از اینکه جنگنده‌های سوری به تماس‌های برج مراقبت پایگاه آکروتیری جواب ندادند، جنگنده‌های تایفون نیروی هوایی انگلیس برای برقراری تماس با جنگنده‌های سوری به پرواز درآمدند.

به گزارش العالم به نقل از ساندی پیپل، هواپیماهای سوری پس از اینکه در رادارهای خود جنگنده‌های تایفون را رصد کردند، به سوریه بازگشتند.

نیروی هوائی انگلیس پایگاه آکروتیری به شعاع ۲۲ کیلومتر را منطقه پرواز ممنوع اعلام کرده است.

سخنگوی وزارت دفاع انگلیس درباره این حادثه گفته است: هواپیماهای تایفون پایگاه آکروتیری انگلیس برای شناسایی هواپیماهای ناشناس در شرق قبرس به پرواز درآمدند. هواپیمای ناشناس به صورت قانونی در حریم هوایی بین‌المللی پرواز می‌کردند و نیازی به رهگیری آنها نبود.


http://www.afkarnews.ir/vdcefz8w7jh8pzi.b9bj.html
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبر تایید شده است ، روزنامه ی Daily mail انگلیس هم تو گزارشش نوشته وزارت دفاع این کشور تایید کرده دوشنبه ی هفته ی گذشته (زمانی که کامرون و اوباما هنوز برای شرکت در اجلاس G20 نرفته بودند) رادارهای پایگاه ، دو جنگنده ی ناشناخته ی سوری در ارتفاع پایین و با سرعت بالا (600 مایل بر ساعت) از طرف شرق قبرس به پایگاه انگلیسی ها در این کشور نزدیک شده اند.

جنگنده های بر فراز آبهای بین المللی نزدیک حریم پایگاه پرواز میکرده اند ، اما رفتار پروازی مشکوک آنها و پاسخ ندادن به درخواست های برج مراقبت پایگاه آکروتیری باعث اسکرامبل دو جت تایفون از این پایگاه شد . با مشاهده ی تایفون ها ، سوخوهای سوری تغییر مسیر داده و قبل از ورود به محدوده ی 14 مایلی پایگاه آکروتیری به سمت سوریه بازگشتند. گزارش شده همزمان دو جنگنده F-16 ترکیه هم برای حمایت از انگلیس از پایگاه انجرلیک اسکرامبل شدند که بسیار دیرتر به صحنه رسیدند.

[url="http://www.dailymail.co.uk/news/article-2415394/British-jets-Cyprus-scrambled-chase-Syrian-planes-crossed-international-airspace.html"][CODE]http://www.dailymail...l-airspace.html[/CODE][/url]
[url="http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/syrian-warplanes-flee-after-testing-2259425"][CODE]http://www.mirror.co...testing-2259425[/CODE][/url]

لازم به ذکر است به سرعت بالای 600 مایل بر ساعت (بالای یک ماخ) جت های سوری میتوانسته اند مسافت بین پایگاه Tiyas سوریه و پایگاه Akrotiri را در عرض 15 دقیقه طی کنند.

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10210/article-2415394-1BB267BC000005DC-826_634x380.jpg[/img]

ضمن اینکه مدل های شناسایی جنگنده سوخو (موسوم به Su-24MR) مجهز به تجهیزاتی از جمله رادار کنار نگر (SAR) مدل Styk MR-1 با برد 28 کیلومتر ، پاد لادار Shpil-2M با برد شناسایی 4 برابر ارتفاع پروازی هواپیما ، پاد جمع آوری اطلاعات الکترونیکی Tangazh ، دوربین شناسایی حرارتی Zima با برد 3.4 برابر ارتفاع هواپیما و دوربین شناسایی تلویزیونی Atis-M با برد 9 برابر ارتفاع پروازی هواپیما است که براحتی میتواند خارج از محدوده ی 22 کیلومتری پایگاه Akrotiri ، شناسایی لازم از پایگاه را انجام دهد و با استفاده از دیتالینک رادیویی VPS-1 به ایستگاه زمینی ارسال کند.

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10210/shpil-2m5B15D.jpg[/img]
  • Upvote 12
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چه عجب بالاخره عقاب های عربی (لقب نیروی هوایی سوریه در جهان عرب) یه ابراز وجودی کردن ! :applause:
مشتاقانه منتظر تحقیر خلبان های مغرور انگلوساکسون با پس سوز 3 ماخی فاکسبت هم هستیم. icon_cheesygrin
راستی چکا جان مگه تمام سوخو-24 های سوری از مدل ضربتی-صادراتی ام.کا نبودن این مدل ام.آر از کجا پیداش شد ؟ icon_eek
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b] [url="http://www.tabnak.ir/fa/news/344129/%D8%A7%D9%81%D8%B4%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%87"]افشای نامه محرمانه ایران به آمریکا درباره سوریه [/url][/b]


ادعای استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه از سوی دولت این کشور، موضوعی است که دستمایه اصلی دولتمردان آمریکایی برای طرح حمله به این کشور قرار گرفته است. این در حالی است که ایران و روسیه تأکید دارند این حمله از سوی گروه های شورشی انجام گرفته است. نامه ای که توسط «کریستین ساینس مانیتور» افشا شده، جنبه های تازه ای از این موضوع را روشن می کند.

به گزارش «تابناک»، روزنامه آمریکایی «کریستین ساینس مانیتور» از افشای نامه ای خبر داده که بیش از یک سال پیش از سوی ایران برای آمریکا ارسال و در آن، نسبت به احتمال استفاده گروه های شورشی سوری از سلاح شیمیایی هشدار داده شده است.

به نوشته این روزنامه، ایران در نامه مذکور که بهار امسال ارسال شده، به واشنگتن هشدار داده که گروه های شورشی سوری توانسته اند به سلاح های شیمیایی این کشور دست پیدا کنند و از آمریکا خواسته شده هشداری فوری و جدی در این زمینه به این گروه ها بدهد.

در این نامه، ایران اشاره کرده که در صورت هرگونه استفاده شورشیان از سلاح شیمیایی، آمریکا نیز به عنوان «حامی» این گروه ها در این زمینه مسئول خواهد بود. مانیتور می نویسد پیش از این نامه نیز در تاریخ 18 ژوئیه و اول دسامبر 2012، پیام هایی با مضامین مشابه از سوی ایران برای آمریکا ارسال شده است.

در نامه سوم که به دست مانیتور رسیده، آمده است: «اخبار نگران کننده ای درباره آمادگی نیروهای ستیزه حو در سوریه برای استفاده از سلاح های شیمیایی منتشر شده است. در صورت هرگونه استفاده از سلاح های شیمیایی توسط نیروهای ستیزه جو، ایران علاوه بر عناصر وابسته به این گروه ها، کشورهای حامی آنان، از جمله دولت آمریکا را نیز مسئول می داند».

وزارت خارجه آمریکا به سوال مانیتور درباره این نامه پاسخی نداده است.

به هر حال، انتشار متن این نامه، مهر تأییدی بر سخنان مقامات ارشد ایرانی، از جمله محمد جواد ظریف، وزیر خارجه کشور است که طی روزهای اخیر، بارها اشاره کرده بودند که ایران چند ماه قبل، نسبت به احتمال استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه به آمریکا هشدار داده است. این در حالی است که آمریکا بدون توجه به این موضوع و بدون ارائه هیچ مدرک مستند، دولت سوریه را در این زمینه مسئول می داند.


http://www.tabnak.ir/fa/news/344129

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='bigdelimohamad9' timestamp='1378767111' post='337729']
راستی چکا جان مگه تمام سوخو-24 های سوری از مدل ضربتی-صادراتی ام.کا نبودن این مدل ام.آر از کجا پیداش شد ؟ icon_eek
[/quote]

آره بیگدلی جان از همون مدلن که فرمودی، اینبار هم سوخوهای سوری با کشف اسکرامبل تایفون ها به پایگاهشون برگشتن که نشون میده رادار درگیری Orion-A رو داشتن در حالیکه MR رادار هوایی نداره ، کلا گفتم اگر سوخو MR بود اصلا لازم به نزدیک شدن به منطقه ممنوعه هم نبود.(جنگ روانی :mrgreen: ) ، البته هر احتمالی وجود داره ، شاید لادار و دوربین های شناسایی رو بصورت پاد روی سوخوها نصب کرده باشند (مثل همان عکس بالا)

من هم موندم چرا فاکسبت نفرستاندند ! از مدل RB (شناسایی) 16 فروند دارند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='cheka' timestamp='1378768038' post='337731']
من هم موندم چرا فاکسبت نفرستاندند ! از مدل RB (شناسایی) 6 فروند دارند
[/quote]
احتمالا می خوان برگ های برنده رو یکی یکی رو کنن.
ظاهرا سوری ها به فاکسبت علاقه و تعصب نوستالژیکی دارن تا حدی سطح حفاظت فاکسبت های سوری حتی از میگ-29 های اس.ام.تی شون هم بیشتره.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='cheka' timestamp='1378765379' post='337725']
خبر تایید شده است ، روزنامه ی Daily mail انگلیس هم تو گزارشش نوشته وزارت دفاع این کشور تایید کرده دوشنبه ی هفته ی گذشته (زمانی که کامرون و اوباما هنوز برای شرکت در اجلاس G20 نرفته بودند) رادارهای پایگاه ، دو جنگنده ی ناشناخته ی سوری در ارتفاع پایین و با سرعت بالا (600 مایل بر ساعت) از طرف شرق قبرس به پایگاه انگلیسی ها در این کشور نزدیک شده اند.

جنگنده های بر فراز آبهای بین المللی نزدیک حریم پایگاه پرواز میکرده اند ، اما رفتار پروازی مشکوک آنها و پاسخ ندادن به درخواست های برج مراقبت پایگاه آکروتیری باعث اسکرامبل دو جت تایفون از این پایگاه شد . با مشاهده ی تایفون ها ، سوخوهای سوری تغییر مسیر داده و قبل از ورود به محدوده ی 14 مایلی پایگاه آکروتیری به سمت سوریه بازگشتند. گزارش شده همزمان دو جنگنده F-16 ترکیه هم برای حمایت از انگلیس از پایگاه انجرلیک اسکرامبل شدند که بسیار دیرتر به صحنه رسیدند.

[url="http://www.dailymail.co.uk/news/article-2415394/British-jets-Cyprus-scrambled-chase-Syrian-planes-crossed-international-airspace.html"][CODE]http://www.dailymail...l-airspace.html[/CODE][/url]
[url="http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/syrian-warplanes-flee-after-testing-2259425"][CODE]http://www.mirror.co...testing-2259425[/CODE][/url]

لازم به ذکر است به سرعت بالای 600 مایل بر ساعت (بالای یک ماخ) جت های سوری میتوانسته اند مسافت بین پایگاه Tiyas سوریه و پایگاه Akrotiri را در عرض 15 دقیقه طی کنند.

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10210/article-2415394-1BB267BC000005DC-826_634x380.jpg[/img]

ضمن اینکه مدل های شناسایی جنگنده سوخو (موسوم به Su-24MR) مجهز به تجهیزاتی از جمله رادار کنار نگر (SAR) مدل Styk MR-1 با برد 28 کیلومتر ، پاد لادار Shpil-2M با برد شناسایی 4 برابر ارتفاع پروازی هواپیما ، پاد جمع آوری اطلاعات الکترونیکی Tangazh ، دوربین شناسایی حرارتی Zima با برد 3.4 برابر ارتفاع هواپیما و دوربین شناسایی تلویزیونی Atis-M با برد 9 برابر ارتفاع پروازی هواپیما است که براحتی میتواند خارج از محدوده ی 22 کیلومتری پایگاه Akrotiri ، شناسایی لازم از پایگاه را انجام دهد و با استفاده از دیتالینک رادیویی VPS-1 به ایستگاه زمینی ارسال کند.

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10210/shpil-2m5B15D.jpg[/img]
[/quote]
خیالشون از بابت احتمال کنسل شدن حمله راحت شده دارن لات بازی در میارن. تنشون میخاره! حتماً بازم یکی از فرماندهانشون تصمیم سرخود گرفته!
مثل یه بچه که میخوای کتکش بزنی وجه مظلوم به خودش میگیره ولی وقتی ولش کنی خودباوری کاذب "منم کسی هستم" بهش دست میده.
  • Upvote 4
  • Downvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='cheka' timestamp='1378768842' post='337735']
جناب نپتون ، این عملیات سوری ها دوشنبه هفته گذشته (2 سپتامبر) انجام شده ! اتفاقا زمانی که تهدیدها در اوجش قرار داشت
[/quote]
همون موقع هم تصمیم 50 50 برای دخالت در سوریه تاثیر گذار بود+رای منفی پارلمان انگلیس. خیالشون راحت شد که انگلیس دخالت نمیکنه! :winking: .
  • Upvote 5
  • Downvote 19

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]سنای آمریکا رأی‌گیری اولیه درباره اقدام نظامی علیه سوریه را تعویق انداخت[/b]
سنای آمریکا رأی‌گیری در مورد اقدام نظامی علیه سوریه را که قرار بود روز چهارشنبه انجام شود، به تعویق انداخته است.

به گزارش [url="http://www.farsnews.com"]خبرگزاری فارس[/url] به نقل از خبرگزاری رویترز، «هری رید» رهبر اکثریت در مجلس سنا می‌گوید رأی‌گیری در مورد اقدام نظامی علیه سوریه، به تعویق افتاده است.
این خبر اندکی پس از آن اعلام شد که «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا گفت طرح روسیه برای نظارت بین‌المللی بر ذخایر شیمیایی سوریه می‌تواند اقدام نظامی را متوقف کند.
پیشتر قرار بود این طرح روز چهارشنبه در سنای آمریکا به رأی گذاشته شود.
«جان کری» وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه در یک کنفرانس خبری گفت خروج تسلیحات شیمیایی از سوریه می‌تواند اقدام نظامی را متوقف کند. «سرگی لاوروف» وزیر خارجه روسیه به سرعت به این اظهارات واکنش نشان داد و گفت چنین طرحی را به دولت سوریه ارائه داده و امیدوار است پاسخی «فوری» و «شفاف» دریافت کند. «ولید معلم» وزیر خارجه سوریه از این طرح استقبال کرده است.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920619000077
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[center]
[b][b] [url="http://www.fardanews.com/fa/news/285892/%D8%A7%D8%B3%D9%86%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DA%86%D9%87-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA"]اسنودن درباره ایران چه اطلاعاتی داشت؟[/url][/b][/b]
[/center]
[right][b][color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]تسنیم: [/size][/font][/color][color=#ff0000][font=Tahoma, Arial][size=3]یکی دیگر از سند های اسنودن وجود دارد که شرکت های تولید کنند این کابل های فیبر نوری دسترسی کامل به اطلاعاتی که از این کابل ها عبور می کندکه بعد جالب است که بدانید،اینترنت جمهوری اسلامی هم از طریق همین کابل ها تامین شده است.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]روح الله مومن نسب کارشناس فضای مجازی طی گفتگویی با رجانیوز، اولویت‎های امنیتی فضای مجازی کشور سخنان قابل تاملی را از خطرات و حفره‎های امنیتی بزرگی که فضای مجازی کشور را تهدید می‎کند مطرح کرد که مشروح آن را در زیر می خوانید.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]این کارشناس امور فضای مجازی با اشاره با افشاگری‎های اخیر اسنودن درباره خط مشی امریکا در حوزه فضای مجازی گفت: یک تعداد سند توسط آقای اسنودن جاسوس سابق سازمان سیا منتشر شده است که نشان می‎دهد که ما در فضای مجازی خیلی مشکل امنیتی داریم، اولا یکی از اسناد آن نقشه ای است که در اینترنت منتشر شده و نشان میدهد که ایران ناامن ترین کشور دنیا از نظر امنیت فضای مجازی است.[/size][/font][/color]

[color=#ff0000][font=Tahoma, Arial][size=3]وی افزود: در این نقشه کشور ایران با رنگ قرمز مشخص شده است و همانطور که نمایش می‎دهد هیچگونه حفره و نقطه کور اطلاعاتی در ایران وجود نداشته و سازمان سیا موفق شده است و در واقع اژانس امنیت ملی آمریکا(ان اس ای) که زیر مجموعه سازمان سیا است موفق شده 14 میلیارد بسته اطلاعاتی شامل بسته تماس های صوتی و اینترنتی را از کاربرهای ایرانی جمع آوری کند که این در دنیا بی‎سابقه بوده است.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]مومن نسب با اشاره به این آمار عجیب افزود: بعد از ایران افغانستان و مصر و با فاصله دیگری کشورهای دیگر هستند که این حجم دریافت اطلاعات در آمریکا هم سابقه نداشته چون در خود آمریکا هم آنها اگر بخواهند اطلاعاتی جمع آوری کنند باید دستور قضایی بگیرند و با محدودیت های مواجه هستند منتهی گویا در ایران این محدودیت ها هم وجود نداشته که توانستند این حجم اطلاعات را جمع آوری کنند.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]ا[/size][/font][/color][color=#ff0000][font=Tahoma, Arial][size=3]ین کارشناس فضای مجازی به یکی دیگر از اسناد اسنودن اشاره کرده و گفت: یکی دیگر از سند های اسنودن وجود دارد که اسم سه شرکت را می برد که آنها کابل های فیبر نوری زیر دریا تهیه میکنند که این سند عنوان می کند شرکت های تولید کنند این کابل های فیبر نوری دسترسی کامل به اطلاعاتی که از این کابل ها عبور میکند به ام آی 6 انگلیس داده اند،که بعد جالب است که بدانید،اینترنت جمهوری اسلامی هم از طریق همین کابل ها تامین شده است.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وی در خصوص مصادیقی که در حوزه امنیت فضای مجازی کشور مطرح می شود عنوان کرد:یکی از اسناد اسنودن که معروف شد و در اینترنت با فایل پاورپوینت42 صفحه ای منتشر شده نشان میدهد که آژانس امنیت ملی آمریکا دسترسی کامل به سرور های سایت های بزرگی مانند گوگل و فیس بوک و امثال آ دارد، اول کارش را با شرکت ماکروسافت شروع کرده و آخرین شرکتی که در زیر مجموعه اش آورده شرکت اپل است،یعنی دسترسی فیزیکی به سایت ها دارد و بر اساس قانونی آنها برای دسترسی به اطلاعات کاربران حتی نیازی به دستور قضایی هم ندارندو مستقیما اطلاعات را جمع آوری کردند و میکنند،اینکه اولیت اصلی مان در واقع نرم افزار و سخت افزار محیط فضای مجازی است که کمتر کاری هم در این زمینه انجام شده است،مثلا ما یک موتور جستجوی قوی نداریم،یک سرویس ایمیل قدرتمند نداریم،اینها مسائل مهمی است که باید رعایت شود،سیم کارتهای ما از استانداردی استفاده میکنند که سازمان ملل هشدار داده این استاندارد استاندارد قدیمی است و هر کسی که بر روی آن واقف باشد و حفره امنیتی آن را شناسایی کرده باشد می تواند همه سیم کارت های ایران را دایورت یا همه اطلاعات منتقل شده آن را دریافت کند،آمریکا ازا همین طریق موفق شده اطلاعات مخابرات ما را شنود کند.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]مومن نسب در خصوص وظایف مرکز ملی فضای مجازی در این راستا گفت:اصلی ترین وظیفه اکنون بر دوش مرکز ملی فضای مجازی یا در واقع همان شورای عالی فضای مجازی است،که تشکیل شده برای از بین بردن این عیب و ایرادها،اگر دقت کنیم بیشتر مشکل های وا بدوا در زیر ساخت های مخابراتی هست چون زیر ساخت های مخابراتی در استعمار کشور آمریکا هست،این باعث شده است که ما از نظر فرهنگی هم بسیار تاثیرپذیر باشیم،یک نمونه بعنوان مثال این است که وقتی برای جستجوی یک واژه وارد سایت صهیونیستی گوگل می شوید،حرف اول کلمه را که وارد می کنید،یک سری پیشنهادات بی ربط به شما می دهد،اگر شما از آن کلمات صرف نظر کنید و به جستجو ادامه بدهید تصاویر و محتوای بی ربط دریافت میکنید،این دارند سیاست محتوایی خاص برای ما ایجاد کرده است که صهیونیستی است.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وی افزود: شما وقتی وارد جستجو ها می شوید و تصویری را انتخاب میکند در واقع وارد سایتی می شوید که نتیجه جستجوی شما اصلا نباید شما را به آنجا ببرد. یا اینکه در قالب راهکارهای بهینه سازی موتورهای جستجو شما را مجبور میکند از الگوریتم خاصی استفاده کنید که شما محتواهای مستهجنی استفاده کنید که بازدید سایت شما از طریق گوگل افزایش پیدا کند،یعنی اگر فلان متن یا تصویر غیراخلاقی در مطلب شما باشد بازدید بیشتری از طریق گوگل به سمت شما می آید.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]این کارشناس فضای مجازی به برخی شگردهای اینترنت در داخل کشور اشاره کرده و گفت: الان سایت‎های خبری ما اگر دقت کرده باشید از کلید واژه های نامناسب و زرد استفاده می‎کنند که بازدید از گوگل بگیرند،خوب این یک سیاست گذاری محتوایی آن هم در سطح کلان است،که اینها باید در شورای عالی فضای مجازی برای آن تصمیم گیری و سیاست گزاریکلان شوید،مرکز عالی فضای مجازی باید دستگاه های مرتبط را مورد پرسش قرار دهد و از آنها گزارش بخواهد و از برایشان برنامه ریزی کند و در پایان هر دوره نتایج برنامه ها را بررسی بکند؟فما الان خلا بسیار جدی رد این زمینه داریم و هر کس در این زمینه کار خودش را می کد.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]مومن نسب به دستور تشکیل شورای عالی فضای مجازی اشاره کرده و افزود: دستور رهبر معظم انقلاب هم همین بود که در واقع شورای عالی فضای مجازی باید هماهنگ کننده دستگاه ها باشد و سیاست گزاری کلان را در جمهوری اسلامی ایران انجام دهد و در واقع بصورت خیلی هوشمندانه خلا فضای مجازی را ایشان مورد توجه قرار داده اند،شما ببینید دستگاه های فرنگی ما تنوع دارند،از سازمان تبلیغات اسلامی،وزارت ارشاد گرفته تا دستگاه های مانند سپاه که هرکدان به اندازه خودشان فعالیتی در فضای مجازی دارند،ولی اینها چون از یک خط مش و دستور العمل یکی پیروی نمی کنند و یک مدیریت واحد ندارند،ما می بینیم که جاهایی همپوشانی می شود یا خلاء ایجاد می شود،فرض کنید همه در بحث خبری کار می کنند و هیچ کس در بحث فرهنگی و تفریحی ورود نکرده،خوب شورای عالی فضای مجازی باید برای این خلاء ها فکری بکند و کاری انجام بدهد که این مشکل ها حل بشود.[/size][/font][/color]

[color=#ff0000][font=Tahoma, Arial][size=3]وی در زمینه زیرساخت‎های فضای مجازی نیز گفت: در زمینه زیر ساخت ها هم به همین شکل است، یک سازمان عریض و طویل بنام شرکت مخابرات ایران،از شرکت مخابرات استانها بگیرید تا شرکت ارتباطات زیر ساخت،سازمان فناوری اطلاعات ایران و دستگاه عریض و طویل وزارت ارتباطات وجود دارند که در واقع شرکت ارتباطات زیر ساخت باید زیر ساخت های ارتباطات را در کشور تولید،ایجاد و بومی بکند مانند اکثر کشور های دنیا،منتهی اینها بیشتر عادت کردند به یک نوع مصرف کنندگی یعنی در واقع کارشان این است که یک کالایی را به هر شکلی وارد کشور بکنند و این کالا که با امنیت کشور و امنیت فضای مجازی کشور در ارتباط است بیایند در مهمترین مکان های اطلاعاتی کشور نصب کنند.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]مومن نسب به سیطره شرکت‎های خارجی بر زیرساخت‎های فناوری اطلاعات ایران اشاره کرده و افزود: بعنوان مثال الان بروید و ببنید کدامیک از زیر ساخت های ما را تولید کنند داخلی ایجاد کرده است،اگر کسی برود و بررسی کند اصلا غافلگیر کننده است که ما اینقدر وابستگی داریم،از فیبر نوری گرفته و سخت افزارها و نرم افزارها ما نیامده ایم به توان نیروهای داخلی تکیه کنیم،سعی کردیم به هر شکلی شده کالاهای خارجی،آمریکایی و صهیونیستی را تهیه کنیم و در کشور استفاده کنیم،خوب انتهای آن سندی می شود که توسط اقای اسنودن منتشر شده است،یعنی این سند بحدی فاجعه آمیز و خفت آور است برای مدیران کشور که اگر ما همه از قصه بمیریم بجاست.[/size][/font][/color][/b]
[/right] ویرایش شده در توسط majid363
  • Upvote 3
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.