death-white

تحلیل و پیگیری تحولات سوریه (1)

Recommended Posts

متاسفانه صدا و سیما بجای اینکه بیاد رو راست اخبار سوریه رو منعکس کنه و برای مردم توضیح بده که به این دلایل ما باید از نان شبمون بزنیم و به سوریه بدیم . دائما اصرار داره بگه سوریه آرومه
خب شبکه های اونور ابی هم مرتبا تبلیغات منفی میکنن و نتیجه شده اینکه تا اسمی از سوریه میبری ، ملت میریزن سرت که پول نفت ما رو میدن به سوری ها
من به این نتیجه رسیدم که سیاست کلی اینه که مردم از یک سری چیزها باخبر نشن و در واقع چیزی که اونا میخان گفته بشه
مثلا دائما تبلیغ میشه که در کشورهای اروپایی تجمع میلیونی در اعتراض به دولت برگزار شد
خوب یک جنبه دیگر این دست خبرها اینه که اونا حق برپایی چنین تجمعاتی رو دارن
در مورد کشتار بی گناهان
اقدام به این کار توسط هر کسی و دولتی حتی سوریه و ایران محکوم است و قابل توجیه نیست
البته حساب حمله اشتباهی جداست ویرایش شده در توسط death-white
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
من هم مثل بقيه مردم دنيا؛ به جز فاميل و اطرافيان نزديکش؛ بشار اسد را نمی شناسم و دانش من به او محدود به آنچه رسانه ها می گويند است . البته منظور پست آخر من هم انتقاد دوستان از صدا وسيمای خودمان بود نه بشار اسد، و اين که شما با بکارگيری مکرر کلمه "[color=#B22222][b]شايد[/b][/color]" چه هدفی را دنبال می کنيد را نمی دانم.
[/quote]

بله دوست گرامی میدونم که حرف شما هم انتقاد از صدا و سیمای خودمونه!!...
کلمه‌ی شاید به این دلیله که من هم جزو گروه شما و بقیه‌ی مردم دنیا هستم که شهروند سوریه نیستن و پسر عموی بشار هم نیست... پس من نه میدونم که دیکتاتوره، نه میدونم ادم کشه نه میدونم چیه و چی نیست... میگم شاید که گناهی صورت نگرفته باشه... هدف خاصی پشتش نیست غیر از اینکه اگر فردا صاحبش یقه‌ام رو گرفت و گفت به چه حقی به بنده‌ی من فلان چیز رو نسبت دادی، من جواب داشته باشم که بگم اقا جون گفتم شاید نگفتم حتمی...

[quote]آمريکا از تسليحات دقيق استفاده کرده ولی جواب نداده و اين فرق می کند با اين که برای همين کار از موشک بدون دقت "جان کوچولو MGR-3 Little John" استفاده می کرد. تازه چه کسی از اون کار آمريکايیها دفاع کرده است؟[/quote]
من بحثم استفاده نیست و بحثم ضریب خطاست... دلیل بحثم در خصوص خطا و احتمال صورت گرفتن خطا هم اینه که برخی دوستان منجمله شما، فکر میکنین وسط جنگ حلوا پخش میکنن!!... وسط جنگ خودمون یه عده شیمیایی شدن، یه عده با اطلاعات غلط رفتن جلو و قتل عام شدن و ... همه جای دنیا هست! فکر میکنم اخرین چیزی که بشه باهاش به ارتش بی‌عرضه‌ي بشار اعتراض کرد، استفاده از موشک های دقیق و یا غیر دقیق هستش... فکر میکنم یک سالی هست که نیروی هوایی بشار اسد هیچ کار بخصوصی نمیکنه دلیلش هم نداشتن مهمات شاید باشه شاید نداشتن خلبان شاید ترس از ازبین رفتن تجهیزات... هر شایدی میتونه باشه، متاسفانه من و شما و بقیه‌ی مردم دنیا خبر نداریم، پس بهتر نیست قضاوت هم نکنیم بدون اطلاعات کافی؟؟؟؟
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]ویدیوی اعدام 7 مخالف بشار اسد توسط گروه اسلامگرای "داعش" [/b]

دیده بان حقوق بشر سوریه می گوید این حادثه در حلب اتفاق افتاده است.

گروه مسلح موسوم به "دولت اسلامی در عراق و شام" (داعش) 7 عضو گردان "غرباء الشام" را به شکل وحشیانه ای اعدام کرد.

ویدیویی که روز پنجشنبه 28-11-2013 بر روی یوتیوب منتشر شده ، نشان می دهد که یک مرد نقاب دار از "داعش" در حال اعدام 7 نفر از اعضای گروه "غرباء الشام" از جمله حسن جزره رهبر این گروه است.

گردان"غرباء الشام" یک گروه اسلامگرای معتدل است که از ماهها پیش علیه بشار اسد ، مبارزه مسلحانه آغاز کرده است.

گروه داعش این افراد را به اتهام "سرقت" اعدام کرده است. فعالان حقوق بشری سوریه اعدام این 7 نفر را که بدون محاکمه صورت گرفته است، به شدت محکوم کردند.

دیده بان حقوق بشر سوریه گزارش داد، اعدام این افراد در شهر "الاتارت شمالی" واقع در استان حلب اتفاق افتاده است. شبکه خبری العربیه هنوز از هیچ گروه مستقلی صحت گزارش ویدیویی اعدام این 7 نفر را دریافت نکرده است.

[url="http://farsi.alarabiya.net/fa/middle-east/2013/11/29/%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%85-7-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AF-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B9%D8%B4-.html"]http://farsi.alarabiya.net/fa/middle-east/2013/11/29/%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%85-7-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AF-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B9%D8%B4-.html[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اونجا واقعا تو قرون وسطی به سر می بره.
خدا کنه این دوران زوتر بگذره.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=5][url="http://dana.ir/News/32241.html?catid=7&title=-%D8%B0%D8%A8%D8%AD-%D8%B4%D8%B1%D8%B9%DB%8C-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%BA-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D8%AA%DA%A9%D9%81%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%B9%DA%A9%D8%B3"]ذبح ‌شرعی‌الاغ ‌توسط ‌تکفیری‌ها[/url][/size]

[url="http://dana.ir/News/32241.html"]http://dana.ir/News/32241.html[/url]

[size=4]به گزارش [url="http://dana.ir/"]شبکه اطلاع رسانی دانا[/url] به نقل از ابنا، گروه های تکفیری که پس از پیشروی های هدفمند ارتش سوریه محاصره شده و نمی توانند سلاح، مهمات و کالاهای اهدایی کشورهای حامی خود را دریافت کنند، به جان احشام و حیوانات روستاییان بی نوا افتاده اند و از خیر الاغ ها و سگ ها نیز نمی گذرند. آنها الاغ و سگ را ذبح می کنند تا به گوشت حلال برسند.[/size]

[center][img]http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/9/8/448629_940.jpg[/img][/center]
[size=4]یک خبرنگار عرب آمریکایی که مدتی را در میان یکی از این گروه ها سپری کرده، در گزارشی که در صفحه تویتر خود قرار داد، نوشته است: آنها به گمان این که در بدن ما گوشت های حرام، مانند گوشت خوک یا شراب وجود دارد، با ما دست نمی دهند، یا اینکه به اکراه این کار را می کنند. با این وجود وقتی جرات کردم و به شوخی گفتم شما هم گوشت حرام خورده اید، با حالتی مطمئن و جدی پاسخ داد "نه، ما آن را به صورت شرعی ذبح کردیم" و برای این که استدلالش را محکمتر کند، اضافه کرد که گروه شیخ سالم منیع که در مجاور ما هستند "سه هفته قبل دو سگ را ذبح کردند."
این خبرنگار می افزاید: خوشبختانه من به اندازه آنها شیفته گوشت تازه نیستم و غذاهای بسته بندی شده و کنسروها کافی است.[/size] ویرایش شده در توسط Brave_Heart

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام خدمت اساتید

امروز ویکی منطقه شیخ نجار رو محل درگیری اعلام کرد
ستون ارتش از نقارین به شیخ نجار رسیده؟؟
اگر بتوانند منطقه شیخ نجار یا همون منطقه صنعتی رو بگیرند
راه برای رسیدن به زندان حلب باز خواهد شد و از اونجا به نبل
علاوه بر این هنانو هم تحت محاصره قرار می گیره\

اما در کفرحمرا و الیرمون هم عملیات در جریانه! ارتش بارها نشون داده که
در ظاهر یک جا جبهه رو باز میکنه اما هدف یک عملیات دیگر است

به نظر شما عملیات اصلی کجاست؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اينم یه ويديو کوتاه ولی جالب در مورد نبرد تانک در سوريه به دیدنش می ارزه
[url="http://www.aparat.com/v/PMZQK"]http://www.aparat.com/v/PMZQK[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بیچاره نخست وزیر سوریه اومده ایران ما چیت چیان وزیر نیرو رو فرستادیم استقبالش!!
این وضعیت بحرانی سوریه با این جور کارای دولت جور در نمیاد...من خودم از آقای روحانی توقع همچین حرکتی رو نداشتم.حداقل دبیر شورای امنیت/وزیر امورخارجه/وزیر اطلاعات یا معاون اول رو میفرستاد بازم غمی نبود ویرایش شده در توسط Maldini
  • Upvote 8
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='smorteza' timestamp='1385799500' post='350653']
با سلام خدمت اساتید

امروز ویکی منطقه شیخ نجار رو محل درگیری اعلام کرد
ستون ارتش از نقارین به شیخ نجار رسیده؟؟
اگر بتوانند منطقه شیخ نجار یا همون منطقه صنعتی رو بگیرند
راه برای رسیدن به زندان حلب باز خواهد شد و از اونجا به نبل
علاوه بر این هنانو هم تحت محاصره قرار می گیره\

اما در کفرحمرا و الیرمون هم عملیات در جریانه! ارتش بارها نشون داده که
در ظاهر یک جا جبهه رو باز میکنه اما هدف یک عملیات دیگر است

به نظر شما عملیات اصلی کجاست؟؟
[/quote]
ویکی پدیا منبع مناسبی نیست...الان عتیبه داخلش درگیری هست...عباده رو هم مخالفین گرفتن ولی ویکی پدیا هیچی نزده!

در مورد شیخ نجار فقط بمباران هست....هنوز یک سرباز از ارتش هم پاشو نذاشته اونجا....تعداد مخالفین در شیخ نجار زیاده!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شرايط النقارين چطوره چرا يه مدت هيچ خبري از حلب نيست؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b] [color=#b22222]بندر بن سلطان با کمک آشکار سازمان های اطلاعاتی ارتش صهیونیستی، گروه های جدید تروریستی را برای نجات دادن محاصره شدگان در جنوب سوریه، به منطقه درعا اعزام کرد. درگیری ها هنوز ادامه دارد و محاصره شکسته نشده است. [/color][/b]

بندر بن سلطان با کمک آشکار سازمان های اطلاعاتی ارتش صهیونیستی، گروه های جدید تروریستی را برای نجات دادن محاصره شدگان در جنوب سوریه، به منطقه درعا اعزام کرد. درگیری ها هنوز ادامه دارد و محاصره نشکسته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، پس از پیشروی ارتش سوریه در جنوب این کشور و محاصره شدن تمامی تروریست ها در منطقه غوطه شرقی، دیروز جمعه، ارتش رژیم صهیونیستی مستقیما وارد درگیری ها شد و به سود تروریست ها سیستم مخابراتی منطقه را مختل کرد تا ارتباط و هماهنگی میان نیروهای ارتش سوریه از بین برود و جابجایی و تحرک تروریست ها دیده نشود.
همزمان با دخالت ارتش رژیم صهیونیستی، بندر بن سلطان، وزیر اطلاعات عربستان که در مقر فرماندهی خود در اردن حضور یافته بود، دستور ورود گروه های جدید تروریستی از خاک اردن به داخل سوریه را صادر کرد.

همزمان، تروریست های داعش و جبهه النصره نیز از مناطق مجاور غوطه به سمت خط مقدم ارتش سوریه حرکت کردند و این در حالی بود که ارتش رژیم صهیونیستی با ایجاد اخلال در سیستم مخابراتی منطقه، امکان پیام رسانی و هماهنگی نیروهای ارتش سوریه را از بین برده بود.

اردنی ها که زیر فشار عربستان و افسران امریکایی اجازه دادند ستون های افراد مسلح از خاک آنها به سمت منطقه غوطه برای شکستن محاصره این منطقه حرکت کنند، به دخالت رژیم صهیونیستی اعتراف کرده و اطلاعاتی را درباره این حمله درحال برنامه ریزی به مقامات سوری دادند.
آنها همچنین اذعان کردند که رژیم صهیونیستی با دستگاهها و تجهیزات الکترونیکی خود خطوط ارتباطی منطقه غوطه را دچار اختلال کرده تا تروریست ها قادر باشند در عملیاتی غافلگیر کننده با برنامه ریزی افسران آمریکایی و عربستان سعودی، نیروهای ارتش سوریه را غافلگیر کنند.

پس از آن، یگان هایی از نیروهای مردمی سوریه برای کمک به ارتش و تقویت خط مقدم راهی منطقه شدند و با وجود غافلگیری ارتش و موج حملات تروریست های متحد شده، محاصره شکسته نشده و درگیری ها هنوز ادامه دارد.

در این حمله، بندربن سلطان، هدایت تمامی گروه های تروریستی را که تا پیش از این با یکدیگر اختلاف داشتند بر عهده داشت و این نخستین بار بود که جبهه تازه تشکیل شده "جیش الاسلام" با هماهنگی و فرماندهی واحد در یک عملیات شرکت می کردند.

"جیش الاسلام" نام جبهه جدیدی است که دو روز پیش با اتحاد گروه های مختلف تروریستی تشکیل شد.
[url="http://www.irinn.ir/news/35256/%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%9B-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%B3%DA%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%B9%D9%88%D8%AF%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF"]رابرت فورد، نماینده ویژه امریکا در امور سوریه و بندر بن سلطان طراح و مجری این اتحاد بودند و با تطمیع و هشدار موفق شدند گروه های تروریستی همچون، لواء التوحید، أحرار الشام و صقور الشام را که تا پیش از این بارها با یکدیگر درگیر شده و همدیگر را به خیانت متهم می کردند، متحد کنند[/url].

سرکردگی این جبهه را زهران علوش بر عهده دارد، اما بندر بن سلطان او را موظف کرده که هماهنگ با جبهه النصره و دولت اسلامی عراق و شام (داعش) عمل کند.

در حمله دیروز، هرچند ورود اطلاعاتی رژیم صهیونیستی به جنگ سوریه نتوانست چیزی را در روند جنگ تغییر دهد، اما تلاش سعودی ها و امریکا برای تقویت جبهه مخالفان در آستانه مذاکرات ژنو2 آشکار تر شد.

در فاصله 40 روز مانده به برپایی این نشست، ائتلاف مخالفان به رهبری سلیم ادریس هیچ وزنی برای نشستن پشت میز مذاکرات ندارد و امریکا و عربستان تلاش می کنند در این مدت باقیمانده، به سرعت وضعیت میدانی مخالفان را بهبود بخشند تا دست مخالفان، پشت میز مذاکرات چندان خالی نباشد.
منابع امنیتی اذعان کرده اند که مسئولان رژیم صهیونیستی نقشه ها و تصاویر اطلاعاتی و جاسوسی از مواضع ارتش سوریه را به اتاق جنگ بندر بن سلطان در اردن داده و آماده اند در مواقع نیاز، به طور مستقیم وارد درگیری ها شوند.

بدون کمک صهیونیست ها، گروه های داعش و جبهه النصره به هیچ وجه انگیزه و امکان ورود به درگیری های جنوب را نداشتند و تنها در روز دوم حمله توانستند وارد صحنه نبرد شود.

آمار قطعی از تلفات عملیات دیروز اعلام نشده، اما هشت نفر از فرماندهان تروریست گروهک موسوم به "الحبیب مصطفی" فقط در حمله اول به هلاکت رسیده اند، و از گروه تروریستی لواء الاسلام نیز در روز اول 50 نفر کشته شدند، و 20 جنگجوی سعودی نیز در دو روز اول به هلاکت رسیدند.

[url="http://www.irinn.ir/news/35467/%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%AA%D9%84%D8%A7%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%AC%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B5%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86"]منبع[/url]
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b] [size=4][url="http://www.shia-news.com/fa/news/64314/%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D9%87%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B5%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%B4%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1"]آخرین خبر ها از شهر محاصره شده شیعیان در سوریه + تصویر[/url][/size][/b]

به گزارش «شیعه نیوز»، "اسامه کزو" روز سه شنبه گزارش داد، داروهای مورد نیاز در داروخانه‌های این دو شهر رو به اتمام است و این موضوع جان بیماران را به شدت تهدید می کند.بمباران ساکنان شهرهای "نبل" و "الزهراء" نیز به صورت روزانه ادامه دارد و هر روز شماری از شهروندان کشته و یا مجروح می شوند.جلوگیری گروه‌های مسلح از رسیدن سوخت به این دو شهر و قطع کابلهای برق نیزموجب شده است که شهروندان از چند ماه قبل زندگی خود را بدون آب و برق به سر ببرند.

[center][img]http://www.shia-news.com/files/fa/news/1392/9/9/49339_147.jpg[/img][/center]

بیش از یک سال است که ساکنان شهرهای نبل و الزهراء در شمال حلب تحت محاصره قرار دارند. این دو شهر به دلیل قرار گرفتن نزدیک مرزهای ترکیه از اهمیت راهبردی فراوانی برای گروه‌های مسلح که بین مرزهای سوریه و ترکیه تردد می کنند برخوردارند. سیطره گروه‌های مسلح بر روستاها و مناطق اطراف این دو شهر، آزادسازی ساکنان آنها را بسیار دشوار ساخته است."محمد شمس الدین" مدیر بیمارستان شهر "نبل" به خبرنگار العالم گفت: وضعیت بهداشتی در شهر نبل از آغاز محاصره این شهر روز به روز بدتر می شود؛ بیشترین مشکل به دلیل نبودن امکانات لازم جهت تشخیص بیماری‌ها و نبود دارو به ویژه برای بیماری‌های هرمونی و حتی بیماری‌های بسیار ساده است.

خبرنگار العالم ادامه داد: برق از 6 ماه قبل در شهرهای نبل و الزهراء قطع شده است. گروه‌های مسلح شبکه برق رسانی را تخریب کرده‌اند."بدر کعده" از کارمندان شرکت برق "نبل" به خبرنگار العالم اظهار داشت: برق از 6 ماه قبل به دست گروه‌ها و باندهای مسلح قطع شده است.با وجود حملات مکرر و مستمر گروه‌های مسلح برای تحت کنترل گرفتن این دو شهر، کمیته‌های مردمی که برای حمایت از ساکنان تشکیل شده اند همچنان در حال مقاومت هستند.
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right]شهادت ۱۰ افغانی مقیم ایران در سوریه[/right]
[right]طبق اطلاعات به دست آماده شهدای مهاجر افغان مدافع حرم؛ محدود به دو شهید تشییع شده در قم نیستند. ۷شهید دیگر هم در مشهد، اصفهان و تهران تشییع شدند. امروز صبح نیز قرار است یک شهید دیگر در بهشت‌زهرا تشییع شود.

به گزارش تسنیم، مراسم تشییع پیکر پاک شهید رضایی و میرزایی در هفته گذشته در قم برگزار شد. اما این شهدای مهاجر افغان فقط محدود به این دو شهید نیستند. شهید ابراهیم رضایی و شهید نجیب‌الله میرزایی بعد از سه ماه حضور در سوریه، به تازگی به شهادت رسیده‌اند. این دو شهید، در دفاع از حریم ولایت به سوریه رفته بودند.

مراسم تشییع پیکر این شهیدان عصر روز گذشته از مسجد امام حسن عسکری(ع) تا حرم حضرت معصومه(س) برگزار گردید.در این مراسم برخی از مسئولان بنیاد شهید قم و جمع کثیری از افغانی های مهاجر در قم و مردم شهر قم حضور داشتند. پیکر این شهیدان پس از اقامه نماز میت توسط آیت الله سعیدی تولیت حرم و امام جمعه قم، در قبرستان بهشت معصومه(ع) واقع در ابتدای اتوبان قم - تهران در قطعه شهدای مدافع حرم و در جوار مزار شهدای گمنام به خاک سپرده شد.

شهید رضایی اهل ولایت میدان در افغانستان است و چند سال پیش به ایران مهاجرت کرده بود و با پدرومادرش زندگی می‌کرد. نجیب‌الله میرزایی هم که در این سال‌ها پدر و مادرش را از دست داده بود با خواهر و برادرش زندگی می‌کرد.

گفتنی است مراسم یادبود و بزرگداشت این شهیدان روز جمعه ۸ آذر از ساعت ۱۴ در مسجد امام حسن عسکری(ع) قم برگزار می گردد. هم زمان با تشییع این دو شهید در قم، پیکر ۷ شهید مهاجر افغان دیگر نیز که در دفاع از حریم ولایت به سوریه رفته بودند، در شهرهای مشهد، اصفهان و تهران پس از تشییع به خاک سپرده شد.

امروز صبح نیز پیکر یک شهید افغان مقیم در ایران ساعت ۱۰ صبح در بهشت‌زهرا (س) تهران تشییع خواهد شد. پیکر سید علی حسینی، یک مهاجر افغان دیگر مقیم ایران نیز به ایران بازگشته است، دیروز قرار بود پیکر پاک این شهید تشییع شود که ظاهرا به دلایلی به امروز افتاده است.

سید علی حسینی، یک دختر ۲ ساله دارد و ماه دومی بود که در سوریه حضور داشت.[/right]

[right]http://www.alef.ir/vdcjome8huqeyaz.fsfu.html?206789[/right]

[right][color=#ff0000]کلا من در مورد این خبر گیج شدم[/color][/right]
[right][color=#ff0000]اگه سوریه رفتن به همین راحتیه که مهاجرین هم میتونن برن خوب چرا ما نریم[/color][/right]
[right][color=#ff0000]دوستان اگه جایی هست که اعزام میکنه بگید بریم[/color][/right]
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یکی از افغان ها می گفت میبرن مشهد اموزش میدن بعد میبرن سوریه ماهی 1.5 تا 2 میلیون هم حقوق میدن

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
:-( :-( :-( :-(
سلام

مدتهاست الان کسانیکه شناسنامه شون ثبت شده افغانی هستند .... برای من شدند همه کس ...

تو ایران خودمون چه اهانت ها که به افعان ها نمیشه .... ولی ... ببین سعادت رو که الان افغان ها عین جهاد واقعی میتونند هر لحظه هرکجا خواستند اقدام کنند ....

به عبارتی تا دیروز اگر میگفتی باز خدا رو شکر افغانی نیستیم و فلان قومیت هستیم .... الان باید بگی ای کاش افغانی بودم ...

البته الان اعتراضات زیادی من شنیدم هست .. به خصوص تو خانواده های افغان چون از یک جا خوندم که بعضیاشون به وعده وعیدهایی رفتند اونجا ....( چون از صحت مساله مطمئن نیستم نمیگم)

فقط در کل : بازم خوشا به سعادت افغان ها ...

یا حق
  • Upvote 4
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.