death-white

تحلیل و پیگیری تحولات سوریه (1)

Recommended Posts

داعش غلط کرده  rolling_on_the_floor

http://8pic.ir/images/fftzx77j0zj7paap0dgz.jpg

مصطفي جان اين عكسارو لينك كن برادر ... همه كه عادت ندارن به ديدن روزمره اين تصاوير  :chicken:

• Upvote 7
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم الله الرحمن الرحیم

شیربچه های حزب الله در کوههای قلمون

0iygsbluryjzisxox9g1.jpg

http://8pic.ir/images/0iygsbluryjzisxox9g1.jpg

----------------------------------------------

ادواتشان بسیار جالبه

اگر این جنگ تموم بشه ان شالله

فکر کنم حزب الله در همه رده های نیروی زمینی نیروی رزمی خواهد داشت

دشت کوه و.....

استتار مناسب نقاط برفی نیاز دارند ...

دستکش نفر سمت چپ تصویر هم ، همان دستکشی است که سرباز آینده ایران در نمایشگاه پلیس تهران به دست داشت icon_cheesygrin

• Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
^^ رشاش ثقیل یعنی مسلسل سنگین میتونه 23 میلیمتری هم باشه، در ملیحه هم حزب ا... از 23 میلیمتری سوار شده بر پیک آپ استفاده میکرد. کلیپ هاش هم موجوده. دوشکا فکر میکنم برد مفیدش 2 کیلومتر باشه ولی بعیده مسلحین بیدی باشن که از باد دوشکا بلرزن. ویرایش شده در توسط GRIPEN
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

الجيش العربي السوري يسيطر نارياً على دوار #بعيدين و دوار #الجندول و اجزاء واسعة من طريق #الكاستيلو كما اصبح مطلاً على حي #مساكن_هنانو بالكامل وحي #الانذارات و حي #الحيدرية وهذه التطورات جائت بعد سيطرة الجيش العربي السوري على مناشر #مساكن_هنانو الملاصقة للسكن الشبابي و مناشر #البريج و منطقة #المجبل مؤخراً .

ارتش عربی سوریه (شما بخوانید حزب الله) بر میدان بعیدین ، میدان جندول و بخشهای وسیعی از راه کاستیلو سیطره آتش پیدا کرد و بر مساکن هنانو انذرات و حیدریه اشراف جغیرافیایی به دست آورد. بعد از سیطره ارتش بر مناشر مساکن هنانو چسبیده به سکن شبابی (همون انذارات ) و مناشر بریج و منطقه مجبل ، این تحولات رفم خورده است.

این خبر بهترین خبر باورپذیری بود که همون فردای حمله اعلام شد.

مخالفین که کلا خفه خون گرفتن .یعنی حتی اگر جاده کاملا بسته شده باشه هم صداشون در نمیاد. (می ترسن فرار از داخل حلب شروع بشه؟ )

از خبرهای مخالفین به دست می آمد که ارتش مجبل عویجه و تله مجبل بریج ( ای تو روح سوری ها با این اسم انتخاب کردنشون icon_cheesygrin مجبل ،مناشر،مقلع ...معلوم نیست کجا چیه!؟ :mrgreen: ) رو حزب الله گرفته و توش متمرکز شده. این دو روزه همش تصویر از پرتاب توپ جهنم از منطقه انذارات به سمت مجبل بریج (یا همون مناشر هنانو؟) منتشر می کردن. جالبه پشت ساختمونهای خط اول انذارات پناه گرفتن. جرئت اومدن جلوی ساختمونها رو ندارن چون تو تیرراس هست.

دیشب خبر اومد حزب الله داره انذرات ، میدان جندول ،میدان بعیدین و جاده بینشون(کاستیلو) رو با رشاشات ثقیله می زنه. رشاش ثقیل سرچ کردم این اومد : بردش چقدره؟

41v2tix3z89fuy9bgy5h.jpg

رفتم هر چی ارتفاع اونجا بود از Google Train در آوردم.هر جور حساب کردم فاصله نیروهای حزب با راه و میدونها از 2 کیلومتر بیشتر نمیشه. (عجیبه چرا کورنت نمی زنن یکم حال کنیم؟)

دیگه در حال روانی شدم هستم از بی خبری raised_eyebrow شادی حلوه هم می گه اجازه نشر تصویر یا اخبار با جزئیات رو نداره (خوب معلومه چرا. چون حزب الله اجازه نمیده)

cpxaiql27wkm151vlyfw.jpg

عکس مربوط به مسلسل Dshk یا همون دوشکا هست..
رشاشات ثقیل یعنی سلاح های سنگین. منظور مسلسل های با کالیبر بالای 12.7 میلیمتر هست که ارتش سوریه طیف متنوعی از اون از جمله نمونه های جدید ساخت چین و روسیه مثله مسلسلNsv رو در اختیار داره..
دوشکا حداکثر بردش دو و نیم کیلومتر هست ولی برد موثرش دو کیلومتر هست..
گرچه زدن همون دو کیلومتر هم نیاز به تیرانداز ماهر و ابزار های اپتیکی خاص خودش داره...
کورنت که نقل و نبات نیست.. شما زورت نمیاد با موشکی که قرار بود روزی مرکاوای نسل 4 زده بشه بیای کامیونت دهه 50 میلادی بزنی؟
  • Upvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

یاد روزا و حس زمان ازادی خرمشهر رو دارم

یا زهرا خودت پشتیبان این جوونا باش...

• Upvote 10

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تانك T-72 شورشيان در نبردهاي شرق دمشق

2zhpl3hwqnet40azxful.png

ویرایش شده در توسط amirarsalankhan
  • Upvote 8
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ای کاش دولت سوریه همون اول انقلاب سوریه با مخالفا مذاکره میکرد تا کار به اینجا نمی کشید

• Upvote 9
  • Downvote 24

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

جناب ایموسی........پیش بینی بنده اینه که حزب اله تعمدا یه خورده لنگ کرده تا هرچه بیشتر افراد مسلح و غیرنظامیان  از طریق راه کاستیلو از حلب خارج بشن در واقع اینجور به نفع خودش هم میشه چون برا پاکسازی حلب با مقاومت کمتری مواجه میشه بعبارتی تا روزهای اینده احتمالا این سوراخ موش باز میمونه و بعدش کار یکسره میشه

درهمچین موقعیتهایی بجای دوشکا و خود 23 م م بهترین کار استفاده از کاتلینگ عاصفه یا محرمه.......

ویرایش شده در توسط Thundar
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ای کاش دولت سوریه همون اول انقلاب سوریه با مخالفا مذاکره میکرد تا کار به اینجا نمی کشید

مذاکره ای در کار نبود . از همون اول مخالفان دست به سلاح بردن. البته میشه این آرزو رو ایجوری مطرح کرد که ای کاش دولت سوریه در آغاز فرآیند بیداری اسلامی و متزلزل شدن دومینو وار حکومت های مستبد عربی ، این پیش بینی رو میکرد که ممکنه کشور های غربی بر این موج سوار شوند و به اسم انقلاب ، عوام الناس رو ترغیب به شورش کنند ، پس می بایست برای ایجاد رضایت بیشتر مردم، یک سری اصلاحات سیاسی و رفاه بیشتر برای مردم می کرد و مسائل امنیتی مرزهاش با کشور های غیر قابل اعتمادی مثل ترکیه و اردن تشدید می کرد. این پیش بینی کار خیلی سختی نبود.

• Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

از سرنگونی جنگنده اسرائیلی به دست پدافند سوری چه خبر؟ مدرکی؟ چیزی؟

• Upvote 5
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چرا تو سوریه از روبات شبیه اینی که تیمای ضد ترور شهری غربیها دارن استفاده نمیکنن؟ هزینه ساختش و تکنولوژیش زیاد نیس و تلفات جانی رو کم میکنه الان عمده تلفات سوریه جنگ شهریه دیگه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.