death-white

تحلیل و پیگیری تحولات سوریه (1)

Recommended Posts

پیشنهاد داعشی‌ها برای مبادله خلبان اردنی

طرفداران گروه تروریستی داعش به ابوبکر بغدادی پیشنهاد داده‌اند تا خلبان اردنی گروگان گرفته را در ازای آزادی ساجده ریشاوی به دولت اردن تحویل دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت العهد لبنان، برخی از طرفداران گروه تروریستی داعش خواهان مبادله معاذ الکساسبه، خلبان اردنی گروگان گرفته شده توسط داعش با ساجده ریشاوی بوده و در مقابل برخی دیگر از داعش می‌خواهند تا این خلبان را سر ببرد.

پیشتر دستگاه امنیتی اردن، ساجده ریشاوی زندانی عراقی را که در نوامبر سال 2005 سعی داشت به همراه همسرش خود را مقابل یکی از هتل‌های امان پایتخت اردن منفجر کند، بازداشت کرد.

ریشاوی در حال گذراندن دهمین سال حکم زندان خود است، هر لحظه امکان صدور حکم اعدام وی وجود دارد.

از سوی دیگر روزنامه الرأی اردن اعلام کرد که مقامات این کشور تلاش‌های گسترده‌ای را به منظور آزادسازی خلبان اردنی آغاز کرده‌اند.

این روزنامه در ادامه نوشت: دولت اردن و طرف‌های ذی‌ربط با گسترش تلاش‌ها و برقراری روابط سیاسی و دیپلماتیک و همکاری طرف‌های منطقه سعی دارند تا تمام اقدامات لازم را برای حفظ سلامت و آزادی خلبان اردنی اسیر شده، اتخاذ کنند.

http://www.tabnak.ir/fa/news/460983/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%B9%D8%B4%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%84%D9%87-%D8%AE%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%86%DB%8C

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

جبهه جنوب

 

شورشيان جبهه جنوب عمليات جديدي رو در جهت تصرف مناطق مهم و استراتژيك مشرف بر شهره هاي البعث و خان ارنبه آغاز كردند

 

نقشه مناطق مورد حمله

izjyugu2ehs2mjzmq3go.jpeg

 

 

حملات خمپاره اي شورشيان به تل كروم

zlaz9rojwsrl1ga70k63.png

  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم الله الرحمن الرحیم

 

نیروهای کرد و دفاع وطنی با پشتیبانی سنگین توپخونه و راکتهای ارتش سوریه دو منطقه أبو قصايب وتل غزال که داعش دو روز قبل در 15 کیلومتری جنوب شهر قامشلی اشغال کرده بود، پس گرفتن.

با توجه به حضور ارتش سوریه در قامشلی و حسکه بر خلاف کوبانی، بعیده داعش بتونه به این دو شهر در کوتاه مدت نزدیک بشه.

قامشلی فرودگاه هم داره. از طریق فرودگاه قامشلی ارتش سوریه هر گونه لوجستیک لازم برای عملیات دفاعی و تهاجمی رو به منطقه منتقل می کنه.

-----------------------------------------------------------------------

امروز نیرو هوایی ارتش سوریه ، دویر،رکابیه،بیاض و دیرالعصافیر رو 18 بار بمباران کردند.

 

 

 

http://8pic.ir/images/7loxp7onb7g3nv0bi8wv.jpg

 

به نقل از ییچ تحولات سوریه


 
از این سایت استفاده کنید ، امکانات ساخت و ویرایش خوبی دارد ، مهمترین ویژگی آن امکان تغییر آنی در نقشه های ایجاد شده و به اشتراک گذاری آنها است ( نیازی نیست برای هر رویداد نقشه جدید رسم کنید) دوستانی که فعال هستند در به تصویر درآوردن مواضع نیروها در سوریه و عراق می توانند یک نقشه ایجاد و منتشر کنند و تغییرات را در همان نقشه اعمال کنند.

نمونه نقشه

 

جناب الکساندر

با تشکر بسیار

ویرایش شده در توسط ahmad1361
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ارزیابی‌ رژیم صهیونیستی از سال 2015

روزنامه عبری زبان هاآرتص طی گزارشی ارزیابی‌های سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی را در خصوص مساله سوریه و حزب‌الله در سال 2015 میلادی منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت اینترنتی النشره، در ارزیابی‌های سازمان اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی درخصوص سوریه گفته شده که جنگ در این کشور تاکنون به ایجاد یک تعادل استراتژیکی منجر شده تا جایی که هیچ‌ کس قادر نیست در این مرحله دشمنان کشور را به زمین بزند. این در حالی است که جنگ در جای جای سوریه در حال بالا گرفتن است و کفه ترازو به نفع طرف دیگری سنگینی نمی‌کند.

در این میان اما نظام بشار اسد همواره پابرجا و ثابت است و سعی دارد دمشق را به عنوان پایتخت خود حفظ کرده و از آن به عنوان گذرگاهی برای رسیدن به حلب و شمال غرب سوریه استفاده کند.

دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی در ارزیابی‌های خود به این مساله اشاره کرده است که جنگ داخلی سوریه همچون باری بر دوش ارتش این کشور سنگینی کرده تا جایی که سوریه هم‌اکنون قادر به جنگ مستقیم با رژیم صهیونیستی نیست برعکس حزب‌الله اقدام به عملیاتی در جولان خواهد کرد.

رژیم صهیونیستی در ارزیابی خود علت تعادل استراتژیک در سوریه را ورود غرب به جنگ‌ در سوریه دانسته است که شامل تهدید غرب درباره حمله به نظام اسد آن هم به بهانه استفاده سوریه از سلاح شیمیایی در جنگ و اعلام غرب برای حمله به دشمنان نظام یا همان گروه تروریستی داعش است.

بنا بر ارزیابی‌های اسرائیل نظام سوریه پس از استفاده از سلاح شیمیایی بسیار خطرناک نشان داده شد اما با مداخله روسیه در حل مساله خلع سلاح شیمیایی سوریه تا حدودی خطرها از نظام سوریه و اسد دور شد.

اما درخصوص کشورهای لبنان و عراق گفته شده که اگر هیچ مانع و یا حد فاصلی میان این کشورها وجود نداشت داعش که هم‌اکنون به مرزهای شمال عراق و شرق سوریه رفته به پیشروی خود ادامه می‌دهد، پس درگیری‌ها بی‌شک به تمام عراق و لبنان نیز خواهد رسید.

دستگاه اطلاعات رژیم صهیونیستی درخصوص طرف لبنانی افزود: حزب‌الله لبنان اقدام به ساخت پایگاه‌های نظامی دفاعی در مرزهای میان لبنان و سوریه کرده و حدود هزاران تن را برای جلوگیری از ورود افراد مسلح و ارسال کمک از سوریه به لبنان در این مناطق مستقر کرده است. مبارزان حزب‌الله با مستقر کردن نیروهای خود باعث می‌شوند تا ارتش اسرائیل توان اجرایی حزب‌الله را در مرزها در سطح عالی ارزیابی کند چراکه علت توانایی‌های آن، تجربه‌ای است که نیروهای حزب‌الله در جنگ سوریه کسب کرده‌اند اما جنگ سوریه و استفاده سوریه از 80 درصد موشک‌های خود علیه افراد مسلح کشور باعث شده تا ذخایر سلاح آن برای حمله به اسرائیل کم شود و کم بودن احتمال جنگ سوریه و اسرائیل و از بین رفتن تهدیدات شیمیایی آن، تغییر زیادی در میزان قدرت دولت سوریه‌ای که سال‌هاست دشمن اسرائیل است، ایجاد شود.

رژیم صهیونیستی در ارزیابی خود اعلام کرده که هنوز نگرانی‌ها از اقدامات حزب‌الله در مناطق جولان که تحت کنترل ارتش سوریه است، ادامه دارد.

علاوه بر اینها ترس و نگرانی‌ها نیز از اقدامات گروه‌های مخالف تندرو که در برخی مناطق مرزی مستقر شده‌اند همواره پابرجاست.

رژیم صهیونیستی بنا بر تحلیل‌های خود اعلام کرد که حزب‌الله لبنان با توافق خود با بشار اسد شمال جولان را تحت کنترل خود درآورده تا از این طریق بتواند عملیات خود علیه اسرائیل را اجرا کند.

با وجود تمام این بررسی‌ها اسرائیل اقرار کرده که نظام بشار اسد با وجود تمام جنگ‌های داخلی کشور همواره پابرجا باقی مانده و مقامات اسرائیلی نیز از اجرای عملیات نظامی که حزب‌الله خواهان اجرای آن باشد، نگرانند. چراکه مقامات نظامی رژیم صهیونیستی ضمن ابراز نگرانی از وقوع حملات در جولان، مقابله با دشمن خود یعنی حزب‌الله را سخت دانسته‌اند.

http://www.tabnak.ir/fa/news/460982/%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%B5%D9%87%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%D9%84-2015

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم الله الرحمن الرحیم

 

معرکه مسلحین در ریف قنیطره هم شکست خورد. جنازه هاشون الان روی زمین اطراف تل کروم مونده . ارتش با تک تیرانداز نمیذاره جنازه ها رو عقب بکشن.

جنگنده و بالگرد و توپخونه مسلحین رو درو کردن رسما.

 

به نقل از پیچ تحولات سوریه

------------------------------------------------

البته باید یکی دو روز دیگه صبر کرد

ولی ظاهرا اولین موج حمله به نتیجه ایی نرسیده


------------------------------------------------------

 

در روزهای گذشته سایت «بوابة الاهرام» مصر طی گزارشی درباره تمایل آمریکا و روسیه به پایان دادن به بحران سوریه شرح مفصلی نوشته و ویژگی‌های طرحی را برملا کرد که در ‌‌نهایت به برکناری بشار اسد منتهی می‌شود. اطلاعات منتشر شده در این سایت نشان می‌دهد گروهی از مخالفان بشار اسد در قاهره به شدت دنبال این طرح هستند که بدون اشاره به آینده سرنوشت حاکم دمشق، او را از قدرت ساقط می‌کند. این طرح «محرمانه» براساس کنار گذاشتن بشار اسد و مدیران درجه یک و دو دستگاه‌های امنیتی و نظامی بنا شده است که بلافاصله بعد از آن یک حکومت انتقالی متشکل از شورای نظامی موقت، دولت موقت، پارلمان موقت و دستورالعمل مشخص برای دوره انتقالی جهت تضمین حقوق اقلیت‌های قومی و مذهبی شامل علویان، مسیحیان، دروز، اسماعیلی‌ها، کرد‌ها، ترکمن‌ها، سریانی‌ها و آشوریان است. همچنین در این طرح تأکید شده است که برای جلوگیری از هرج و مرج در سوریه و ممانعت از قدرت گرفتن گروه‌های افراطی، بخشی از دولت و ارتش فعلی باید حفظ شود. در این طرح پیش‌بینی شده است شورای نظامی که جایگزین بشار اسد خواهد شد، از ۱۵ نفر تشکیل می‌شود که تمام مذاهب و اقوام سوریه را نمایندگی خواهند کرد. پارلمان آینده سوریه نیز از ۱۰۱ نفر تشکیل می‌شود که به شکل زیر توزیع می‌گردد: 
-۲۵ درصد پارلمان آینده در اختیار مخالفان داخل و خارج رژیم بشار اسد با تمام تنوع فکری و سیاسی آنها خواهد بود. 
-۲۵ درصد دوم به «تنسیقیات» و گروه‌های فعال در تظاهرات ضد اسد در داخل اختصاص دارد. 
-۲۵ درصد سوم به شخصیت‌های نظامی و مدنی رژیم حاکم تعلق دارد که در صف مدیران درجه یک و دو قرار نداشتند. 
-و ۲۵ درصد آخر به جامعه مدنی سوریه اختصاص دارد که شامل بازرگانان، استادان دانشگاه، معلمان، روحانیون، زنان، کارگران، کشاورزان و.. که هیچ وابستگی به رژیم از یک سو و مخالفان آن از سوی دیگر ندارند. 

با شکل‌گیری چنین ساختار سیاسی موقت تا برگزاری انتخابات جدید پارلمانی در سوریه، قانون اساسی ۱۹۷۳ که توسط پدر بشار اسد تدوین گشت، ملغی شده و قانون اساسی سال ۱۹۵۰ بطور موقت تا تدوین قانون اساسی جدید مبنا قرار خواهد گرفت. علاوه بر این در این دوره موقت هیچ قانونی بر ضد احزاب دیگر یا منع آنها از فعالیت سیاسی خود نباید صادر شود. اما حزب بعث سوریه منحل خواهد شد و  دارایی‌ها آن در تصرف حکومت جدید خواهد بود. همچنین پارلمان فعلی و مجالس محلی که توسط نظام آل اسد بوجود آمدند، همگی منحل خواهند شد. در طرح محرمانه همچنین پیشنهاد شده دولت موقت که از میان تکنوکرات‌ها برگزیده خواهد شد در اولین گام خود تمام زندانیان سیاسی و آنهایی که در اثر مشارکت در تظاهرات بر ضد بشار اسد به زندان افتاده‌اند را آزاد کند.

 خبر سایت «بوابة الاهرام» که به دولت جدید مصر نزدیک است، خواه درست باشد یا غلط، عوامل دیگری در ارتباط با رویدادهای سوریه ظاهر شده است که نشان می‌دهد وضعیت این کشور جنگزده آبستن حوادثی است و ممکن است شرایط حاکم بر آن به طور کلی تغییر یابد و در ‌‌نهایت به کنار گذاشتن بشار اسد منجر شود. مهم‌ترین این عوامل نزدیکی روسیه به ترکیه، گسترش روابط عربستان سعودی با روسیه، وضعیت وخیم اقتصادی و نظامی رژیم سوریه و فشارهای فزاینده اقتصادی و سیاسی بر جمهوری اسلامی است.

نزدیکی روسیه به ترکیه

با وضع تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا بر ضدروسیه، ترکیه که هنوز کاملا به عضویت این اتحادیه درنیامده است این فرصت را یافت تا خود را ملزم به اجرای مصوبات کشورهای اروپایی نبیند. در چنین شرایطی، ترکیه بلافاصله کمبود مواد غذایی روسیه ناشی از تحریم‌های اتحادیه اروپا را به ویژه در بخش لبنیات جبران کرد و افق‌های جدیدی در مبادلات تجاری و اقتصادی میان دو کشور باز کرد. حجم مبادلات تجاری دو کشور در سال ۲۰۱۴ به رقم ۳۴ میلیارد دلار رسید اما دو طرف مصرانه خواهان آن هستند که تا سال ۲۰۲۰ این رقم به ۱۰۰ میلیارد دلار برسد. در اول دسامبر ۲۰۱۴ پوتین با سفر به آنکارا اهمیت ترکیه در سیاست‌های اقتصادی و منطقه‌ای روسیه را نشان داد و با دو هدیه کاهش شش درصدی قیمت گاز صادراتی روسیه به ترکیه و تغییر مسیر لوله گاز صادراتی روسیه به اروپا از بلغارستان به بندر سامسون ترکیه در کنار دریای سیاه و سپس انتقال آن به آنکارا، به دیدار همتای ترکیه‌ای خود شتافت. این امتیاز مهم موجب خواهد شد که ترکیه به زودی بعنوان دروازه شرقی صادرات گاز روسیه به اروپا مطرح شود. علاوه بر این پوتین قول داد که در آینده‌ای نه چندان دور قیمت گاز صادراتی روسیه به ترکیه را تا ۱۵ درصد قیمت فعلی آن کاهش دهد. 

اگرچه دو کشور در زمینه‌هایی چون بحران سوریه، مسأله اوکراین، کودتا در مصر، وضعیت قبرس، کوزو، گرجستان و جدال ارمنستان با کشور آذربایجان با یکدیگر اختلاف دارند، اما نیاز هر دو طرف به توسعه همکاری‌های اقتصادی خود موجب می‌شود نقاط تفاهم مشترکی بر سر موضوعات اختلافی پیدا کنند. علاوه بر این دو تنگه بسفر و داردانل که محل گذر ناوهای روسیه از دریای سیاه به مدیترانه و سپس آب‌های سوریه به حساب می‌آیند، در اختیار ترکیه است و بنابراین روس‌ها خوب می‌دانند که مسؤولان در آنکارا نه در گذشته و نه اکنون تمایلی به تغییر معادلات استراتژیک به ضرر حاکمان مسکو ندارند. اما استمرار بحران در سوریه می‌تواند همکاری‌های اقتصادی آنها را به مخاطره بیاندازد. در حال حاضر تفاهمی بر سر حل بحران سوریه در دو طرف شکل گرفته است اما ممکن است بر سر فرمول‌های پایان دادن به آن هنوز اختلاف نظر وجود دارد. در روزهای اخیر میخائیل بوگدانف معاون وزیر خارجه روسیه دیدارهایی با گروهی از اعضای ائتلاف ملی مخالف بشار اسد در دو شهر استانبول و غازیانتپ ترکیه داشت و برطبق اخبار منتشر شده در سایت بوابة الاهرام مصر، روس‌ها بعد از کسب موافقت مخالفان رژیم اسد، تلاش خواهند کرد نظر اعضای شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح خود و صدور قطعنامه‌ای در این صدد را جلب نمایند. در اینجاست که اهمیت نزدیکی روسیه به ترکیه بیشتر تأثیر خود در بحران سوریه را نشان می‌دهد. 

نقاط تفاهم روسیه و عربستان

عربستان سعودی بعد از به قدرت رسیدن عبدالفتاح سیسی در مصر حداقل درباره حمایت از وضع جدید در سرزمین فراعنه کاملا با روسیه همراه شد و سیاست‌های واحدی را با کرملین در دفاع از سیسی اتخاذ کرد. این اقدام موجب شد که راه همکاری با روسیه در دیگر مسائل مهم خاورمیانه بین دو طرف باز شود و وزیر خارجه روسیه چندین بار به منطقه سفر کرد و در مقابل سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان راهی مسکو شد. نقطه اشتراک دیگر روسیه با عربستان دفاع از حفظ تمامیت ارضی سوریه و مخالفت با تجزیه این کشور است که احتمال تفکیک آن بعد از چند پاره شدن سرزمین شام به دست گروه‌های متنازع زیاد بر سر زبان‌ها افتاد. طرح جدید که توسط سایتی متعلق به مؤسسه الاهرام وابسته به دولت مصر برملا شده است نشان می‌دهد که حاکمان جدید قاهره نقش مهمی در ایجاد و تبلور این طرح داشته‌اند و بزودی عبدالفتاح سیسی راهی مسکو خواهد شد تا در کنار دیگر موضوعات مورد علاقه دو طرف، اوضاع سوریه را با همتای روسی خود به دقت مورد بررسی قرار دهد. در این موضوع عربستان سعودی کاملا با مصر و روسیه هماهنگ است که بحران سوریه بایستی به پایان برسد بدون اینکه ساختار ارتش و نهادهای حکومتی از هم بپاشد. آنها متفق القول هستند که انحلال ارتش و نهادهای دولتی در تجربه عراق بعد از سال ۲۰۰۳ نباید در سوریه تکرار شود. 

وضعیت وخیم اقتصادی و نظامی بشار اسد

با آمدن حسن روحانی کمک‌های اقتصادی جمهوری اسلامی به دولت سوریه روندی کند‌تر از گذشته پیدا کرد و با پایین آمدن قیمت نفت اولویت‌های اقتصادی ایران نسبت به سوریه تغییر کرد. در دو ماه گذشته لیره سوریه سقوط تاریخی در برابر دلار پیدا کرد و کمبود سوخت در تمام شهرهای تحت تصرف بشار اسد به بحران جدید حاکم دمشق تبدیل شده است. در ژولای ۲۰۱۳ قدری جمیل معاون وقت وزیر اقتصاد سوریه در مصاحبه با روزنامه فایننشیال تایمز از کمک ماهیانه ۵۰۰ میلیون دلاری ایران و روسیه پرده برداشت اما اکنون هیچ مسؤول سوری نمی‌تواند درباره رسیدن چنین کمک‌هایی با اطمینان سخن بگوید. در کنار جمهوری اسلامی روسیه به شدت تحت تأثیر منفی کاهش قیمت نفت و تحریم کشورهای غربی قرار گرفته است و نمی‌تواند همانند گذشته به بشار اسد کمک کند. یک بدشانسی دیگر حاکم دمشق این است که نخست وزیر جدید عراق همانند نوری مالکی رئیس دولت پیشین عراق حاضر به ادامه کمک‌های عراق به بشار اسد نیست و این تغییر رویه به نوبه خود بر اقتصاد در هم کوبیده سوریه تأثیر منفی می‌گذارد. 

در کنار مشکلات اقتصادی، اخبار جبهه‌های جنگ چندان خوشایند بشار اسد و حامیان او نیست. در روزهای گذشته دو منطقه وادی ضیف و حامدیه که به مدت سه سال در برابر مخالفان مقاومت کرده و پنج حمله آنها را دفع نموده بود، سقوط کرد.

همچنین مخالفان مسلح در ماه‌های گذشته توانستند بیشتر فرودگاه‌های نظامی بشار اسد را در تیررس خود قرار دهند که در نتیجه تأثیر مستقیمی بر تعداد حملات هوایی رژیم سوریه داشته است. حملات هوایی در جنگ جاری سوریه مهم‌ترین ابزار بشار اسد  است و در صورت بروز هرگونه خلل در آن، می‌تواند تأثیرات بزرگی بر کل معادله جنگ بگذارد. از سوی دیگر حومه درعا کاملا به دست مخالفان افتاد و در جبهه حلب نیروهای بشار اسد علی رغم حملات خونین خود در دو جبهه حندرات و ملاح نتوانستند تغییری در وضع خود ایجاد کنند. در جبهه دمشق نیز حملات نیروهای اسد به منطقه جوبر با وجود تلفات سنگین، نتیجه‌ای برای حاکم دمشق در بر نداشت. 

در آن سوی قضیه جمهوری اسلامی که تلاش می‌کرد از طریق کمک نظامی به ارتش لبنان، منطقه عرسال را از وجود مخالفان بشار اسد پاک کند و فشار بر نیروهای حزب الله در منطقه کوه‌های قلمون را کاهش دهد، با مخالفت دولت لبنان مواجه شد و با رد پذیرش «هدیه ایران» فشار بر حزب‌الله لبنان در منطقه قلمون همچنان باقی است. این فشار می‌تواند به تقویت اندیشه عقب‌نشینی در صفوف حزب‌الله از سوریه بینجامد که در گذشته چندین بار مطرح شده بود. 

در چنین شرایطی اخبار منتشر شده در سایت مصری معقول به نظر می‌رسد و برای اولین بار با همکاری عربستان و روسیه از یک سو و نزدیکی آنکارا به مسکو از سوی دیگر امکان تنفیذ آن وجود دارد به ویژه که در چنین شرایطی جمهوری اسلامی با گستراندن جبهه خود از یمن تا سوریه، توانایی اقتصادی و سیاسی حفظ چنین جبهه وسیعی را ندارد و بعید به نظر می‌رسد حاکمان تهران با آنچه که در حال شکل‌گیری است و بوابة الاهرام به آن اشاره کرده، مخالفت کنند.

 

به نقل از رادیو فردا

---------------------------------------------------

خیلی از جاهای تحلیلی اشکال دارد ظاهرا

ولی اون بخش نقل شده از روزنامه مصری برای دیدن رهیافت های فعلی مد نظر مخالفین خوب است

ویرایش شده در توسط ahmad1361
  • Upvote 3
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خرس پیر هر وقت تونسته از متحداش به عنوان کارت بازی استفاده کرده بود اما حالا که خودشم کشون کشون اوردن تو گود دیگه این کارت بازیا جواب نمیده .الان سوریه اکراین و ... سنگر هستن اگه هر کدومو خالی کنن به زودی باید تو مرزاشون با غربیها درگیر شن درگیری های اخیر چچن که که خودجوش شروع نشد.
الان حرکت چین مهمه میتونه برنده و بازنده بازی بزرگ رو تعیین کنه
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

الجبهة الشامية (جبهه شام ) ؛ مشت سبزی که به خیال خام مسلحین برای مقابله با ارتش گره خورده است... 

 

جبهه شامیه از پیوستن و یکی شدن گروههای مسلح مطرح 

 

الجبهة الاسلامية

جيش المجاهدين

حركة نور الدين الزنكي

فاستقم کما امرت

و جبهة الاصالة 

 

تشکیل شد . 

 

چند روزی بود که دور هم نشسته بودند و مذاکره میکردند ، باید دید این حرکت مسلحین تغییری در وضعیت جبهه نبرد در حلب ایجاد میکنه یا نه (هیچ غلطی نمیتونند بکنن)

 

10885051_859222514142543_577190229551188

 

thumb_B5tQZMtIcAA-gv0.jpg

  • Upvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با نگاه به عکس های قدیم و جدید جنایات داعش هر از گاهی وحوش تکراری توی عکس های مناطق مختلف دیده میشند که شاید بشه آنالیز کرد که هرگروه رو یک جا متمرکز می کنند یا در تردد هستند ؟!

 

یکی از این وحوشی که  در کشتار سربازان در فرودگاه طبقه بود ، در عکس دستگیری خلبان اردنی مشاهده میشه

 

این عکس مربوط به کشتار طبقه است ( کفتار سمت راست عکس )

 

10473874_258246701039175_305376954708960

 

 

و عکس بعدی همون کفتار هست که گردن خلبان اردنی رو گرفته !

 

daesh.ir4971401501-5.jpg

ویرایش شده در توسط mars1
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با نگاه به عکس های قدیم و جدید جنایات داعش هر از گاهی وحوش تکراری توی عکس های مناطق مختلف دیده میشند که شاید بشه آنالیز کرد که هرگروه رو یک جا متمرکز می کنند یا در تردد هستند ؟!

 

خیر....

اینها نیروهایی با ماموریت های مشخص هستن!! یعنی هر اتفاقی بیوفته، همون یک کار رو انجام میدن....

کارشون هم مشخصه ظاهرا!! بازیابی یا دستگیری افراد مورد نظر ظاهرا...

اینا Babysitter های داعش باشن احتمالا با به قولی pickupman یا همچین چیزایی....( کسانی که وظیفشون اینه که برن دستگیر کنن و اینا)

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

آغاز مرحله جدید رویارویی «داعش‌-‌النصره»

منابع نزدیک به گروهک‌ تروریستی تکفیری «داعش» با افشای اینکه مرحله جدیدی از رویارویی‌های «داعش – جبهه النصره» در منطقه القلمون آغاز شده، تاکید کردند هدف داعش منطقه «بقاع» در لبنان است.

به گزارش فارس ، گروه تروریستی تکفیری «داعش» تلاش دارد، به هر طریق ممکن زمام اداره امور در جبهه «القلمون» را از همتای تکفیری خود، «جبهه النصره» بگیرد و به همین منظور قضات شرعی و عناصر به اصطلاح نخبه و مجرب و گروه‌های مجهز به انواع تسلیحات نظامی خود را به همراه مقادیر زیادی اموال راهی این منطقه کرده تا به هر طریق ممکن یعنی چه خرید وفاداری‌ها و یا با زور و اجبار این هدف را محقق کند و در این راه به نظر می‌رسد، تلاش‌های «ابو مالک التلی»، سرکرده معروف النصره برای اجتناب از درگیری بین دو گروه به شکست بیانجامد.

در این ارتباط منابع نزدیک به گروه تروریستی تکفیری داعش افشا کردند که داعش کار خود در القلمون و ابتدا به صورت رویارویی غیر مستقیم با النصره و از طریق خرید عناصر مسلح بویژه عناصر وابسته به النصره با پرداخت حقوق ماهیانه 400 دلار به هر تروریستی که به داعش ملحق می‌شود، آغاز کرده است.

این منابع در ادامه به مناظره‌های دینی و مذهبی اشاره کردند که قضات شرعی داعش با همتایان خود در جبهه النصره آغاز کرده و با محکوم کردن احکام صادره از سوی آنها، تلاش می‌کنند، النصره را گروهی مرتد و کافر معرفی کنند.

منابع مذکور تاکید می‌کنند، داعش به این منظور «شیخ ابو عبد الله مقدسی»، ملقب به «ابو الولید مقدسی» را که قاضی القضات داعش بشمار می‌آید، به همراه هیاتی متشکل از 13 سرکرده ارشد این گروه از جمله «ابو کفاح عراقی» از رقه راهی منطقه القلمون کرده است.

این هیات به محض رسیدن به منطقه ابو مالک التلی، سرکرده جبهه النصره در القلمون را به نشستی دعوت کرده و طی آن از وی خواسته‌اند که با «ابو بکر البغدادی»، سرکرده داعش بیعت کند که با مخالفت و رد این درخواست از سوی التلی مواجه شده‌اند.

بنابر اظهار این منابع عدم بیعت التلی با البغدادی برای داعش بسیار گران آمده و داعش را بیش از پیش مصمم کرده تا خود را برای نبرد بیرون راندن النصره از القلمون آماده کند.

این منابع تاکید می‌کنند که این اقدام داعش اولین گام در این راه تحقق هدف مورد نظر این گروه تروریستی تکفیری مبنی بر بیرون النصره از شهرک‌ها و روستاهای منطقه مرزی «بقاع» لبنان و در دست گرفتن کنترل آن است.
 
استان بقاع در شرق کشور لبنان دارای مرزهای مشترک با منطقه القلمون سوریه است. این استان با مساحتی بالغ بر 428 هزار هکتار 42 درصد از مساحت لبنان را تشکیل می‌دهد و مهمترین شهرهای آن «بعلبک»، هرمل و راشیا است و اغلب دارای بافتی شیعه نشین است.

به راحتی می‌توان دریافت، چرا داعش چشم به بقاع دوخته است، اول از همه آنکه داعش کشور لبنان را یکی از عرصه‌های آتی «جهادی» خود می‌داند، دوم آنکه داعش با تسلط بر بقاع و منطقه راشیا تلاش می‌کند، خود را بیش از پیش به اردوگاه «عین الحلوه» به عنوان یکی از مهمترین کانون‌های فعالیت گروه‌های سلفی تکفیری تروریستی در لبنان نزدیک کند و سوم آنکه داعش به این طریق تلاش می‌کند، به دریای آزاد راه یابد و منطقه بقاع یکی از مناطقی است که داعش را به تحقق این هدف نزدیک‌تر می‌کند

http://www.tabnak.ir/fa/news/461044/%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B9%D8%B4%E2%80%8C%E2%80%8C%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%B5%D8%B1%D9%87

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

آ

در این ارتباط منابع نزدیک به گروه تروریستی تکفیری داعش افشا کردند که داعش کار خود در القلمون و ابتدا به صورت رویارویی غیر مستقیم با النصره و از طریق خرید عناصر مسلح بویژه عناصر وابسته به النصره با پرداخت حقوق ماهیانه 400 دلار به هر تروریستی که به داعش ملحق می‌شود، آغاز کرده است.

 

 

یعضی دوستان تو همین تایپیک میگفتن داعش روزی 1000 دلار و حتی به بعضی از نیروهاش 5 هزار دلار روزانه حقوق و دستمزد میده

و ما هرچقدر داد و فریاد کردیم که آقا جون نمیشه این مبالغ

مگه خم رنگرزیه،پول و دلار علف خرس نیست که،این داعشیها اکثرا از رو نا آگاهی اومدن تو این گروه تروریستی و نه برای پول!!!

کم مونده بود دوستان زیر بار منفی قرمزها ما رو دفن کنن!!!

نمیدونم که شاید ابوبکر بغدادی چاپخونه دلار داره اما الان تو این وضعیت اقتصادی جهان به مزدور هم پول زیادی نمیدن.


همشهری نجور کلیپ میخای بگو برات ردیفش کنم فقط کلیپهای اونجوری نباشه

برادر عزیزم

ما تایم خالی با چند نفر مثل خودمون میشینیم این جنگهای سوریه رو تحلیل آبکی میکنیم

دیگه از بی کاری بهتره.

نقدا  این کلیپی که عزیزان فاطمیون به اسارت در ائمدن رو بزارید ممنونتون میشم

انشا الله با کتابها و جزوههای نیرو هوایی سابق" این لطفتون رو جبران کنم

ممنون ازمحبتی که به حقیر دارید :rose:

ویرایش شده در توسط greenliving
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوستان این عکس ها متعلق به فاطمیون هست یا نه ؟

 

چون نوشته افغانی هایی که در سوریه می جنگند !!!

 

149241849.jpg

 

177591988.jpg

 

532481682.jpg

 

695141355.jpg

 

409705711.jpg

 

976578479.jpg

 

665870094.jpg

 

144232777.jpg

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوستان حالا هی به فرماندهان سپاه ایراد بگیرن . فرماندهان بدبخت نیروی درست و حسابی زیر دستشون نیست وگرنه انقدر دست دست نمی کردن بسیجی های زمان جنگ کجا با اون ایمان مثال زدنیشون ، اون نماز شب هاشون ، اون اخلاصشون و این نیرو های در حال پاسور بازی که از نظر اکثر مراجع حرامه کجا    http://i.aksalser.com/news_pics/2014/10/31/976578479.jpg

ویرایش شده در توسط bigbang
  • Upvote 5
  • Downvote 27

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوستان این عکس ها متعلق به فاطمیون هست یا نه ؟

چون نوشته افغانی هایی که در سوریه می جنگند !!!

149241849.jpg

177591988.jpg

532481682.jpg

695141355.jpg

409705711.jpg

976578479.jpg

665870094.jpg

144232777.jpg

اره
غالبا عکس هایی هست که از گوشی یکی از شهدا در درگیری های حلب لو رفت

دوستان حالا هی به فرماندهان سپاه ایراد بگیرن . فرماندهان بدبخت نیروی درست و حسابی زیر دستشون نیست وگرنه انقدر دست دست نمی کردن بسیجی های زمان جنگ کجا با اون ایمان مثال زدنیشون ، اون نماز شب هاشون ، اون اخلاصشون و این نیرو های در حال پاسور بازی که از نظر تمام مراجع حرامه کجا http://i.aksalser.com/news_pics/2014/10/31/976578479.jpg

هر جوری حساب کنیم ! از نیرو های دائم الخمر ارتش سوریه که حتی تو سفیات و حندرات هم بی خیال عشق و حالشون نمیشنبهتره وضعشون!
طرف تو کندی محاصره بود عکس از پیک های پیروزیش با رفقاش میزاشت...
در هر صورت ناراحت نباشید ! جنگ سوریه جنگ عجیبی است..!
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اره
غالبا عکس هایی هست که از گوشی یکی از شهدا در درگیری های حلب لو رفت
هر جوری حساب کنیم ! از نیرو های دائم الخمر ارتش سوریه که حتی تو سفیات و حندرات هم بی خیال عشق و حالشون نمیشنبهتره وضعشون!
طرف تو کندی محاصره بود عکس از پیک های پیروزیش با رفقاش میزاشت...
در هر صورت ناراحت نباشید ! جنگ سوریه جنگ عجیبی است..!

 

واقعا به فرماندهان دلاور سپاه حق میدم این ها از بند پوتین بستن تا سیگار و پاستور و حتی ایستادن یک سرباز و رزمنده هیچی یاد نگرفتن با دمپایی و سیگار آقا می خواد آرپیجی بزنه

 

واقعا که من که آموزش های ویژه نظامی دیدم با این ها مقایسه می کنم به فرمانده های سپاه حق میدم بنده خداها چی میکشن

 

ای کاش بچه بسیجیا میرفتن تا نشون میدادن فاطمی بودن یعنی چی !!!

 

حالا هی بگین شکست ها تقصیر فرمانده سپاه هست رزمنده هاش رزمنده نیست برادرا

  • Upvote 2
  • Downvote 12

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.