death-white

تحلیل و پیگیری تحولات سوریه (1)

Recommended Posts

پوگ در نامه ای به همسر مصری خود نوشته است : "من مجاهد هستم. من شمشیری برای نابود کردن یاغیان و سپری برای دفاع از مظلومان هستم و از توانمندی هایی که خداوند به من داده است ، برای تشکیل خلافت اسلامی و دفاع از آن استفاده خواهم کرد و با پیروزی یا شهادت بازخواهم گشت .

خاک بر سر ما که نشستیم یه قول دو قول بازی کردیم تو دنیا هر مادر به خطایی اسلام رو هر جوری که خواست به دنیا معرفی کرد که یارو از اون ور دنیا با این دیدگاه بیاد تو سوریه بجنگه

• Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به ش مى گفتند چَمچَه مار. خيلى زمخت بود و عبوس. لااقل تو اولين ديدارمون اين جور مى نمود. بالاى كوه هاى خِيواص. در مجاورت روستاى تازه آزاد شده ى شلوزان. در شرقى ترين نقطه ى منطقه ى پاراچنار پاكستان و كمى قبل از مرز افغانستان. برعكس همه ى پشتون هاى شيعه ى پاراچنار، دستار طالبى سرش بود و نه كلاه چترالى. صورت ش هم صاف بود از تيغ اصلاح. يه شاخه گل داودى زرد رنگ هم گذاشته بود روى گوش سمت راست ش. نمى دونم چرا. و همين من رو گول زد.
وقتى دوربين رو سمت ش آوردم با غيظ و به پشتون گفت نگير. از من تصوير نگير! اصلاً باهاش بحث نكردم. اصرار به تصوير گرفتن هم نداشتم.
تازه ناهار خورده بوديم. پايين كوه و تو مسجد حضرت زهرا شلوزان. البته من نخوردم. مزاج م با آب پاراچنار سازگار نبود. كم مى خوردم و هر چيزى رو هم نمى خوردم. حالا اين جا سفره ى نون و پنير و چاى پهن كرده بودند. دقيقاً تو خط مقدم جبهه و كمى عقب تر از يال كوه مشرف به مواضع طالبان. چمچه مار همين طور كه داشت لقمه ى درشتى واسه خودش مى گرفت رو به بقيه به من اشاره كرد و گفت؛ خارجيه؟ هلال آقا گفت؛ ايرانيه! گل از گل چمچه مار شكفت. لقمه تو دهن ش تمام قد در مقابل م ايستاد. به زور سر سفره نشوند و برام يه لقمه ى نون و پنير گرفت. به پشتون گفت چرا پس نمى گى ايرانى هستى؟! لب خندى شيرين تحويل ش دادم. گفت دوربين ت رو روشن كن و دنبال م بيا.
از يه خاك ريز كم عرض و كم عمق به سنگرى بردمون كه از درى چه ش موضع طالبان تو ديدرس مون بود. گفت اون جا رو بگير. بعد نشست پشت تيربار و يه باكس تير رو تو سرشون خالى كرد. ول وله اى اون ور راه افتاد. گفت دوربين ت رو بذار كنار و بيا اين جا. دوربين رو دادم به اسد على و گفتم لنزش رو بگير طرف ما. هنوز نمى دونستم چه كار داره. رو به هلال آقا گفت: مى خوام اين جوون ايرانى دِين ش رو به دين ش ادا كنه! بعد تيربار رو سپرد به من. سنگر اصلى طالبان رو دقيق نشون م داد. بعد گفت امون شون رو بِبُر. بسم اللهى گفتم و تموم قطار توى باكس رو ريختم سرشون. يكى كه با دوربين اون ور رو زير نظر داشت داد مى زد خورد خورد! حالا ديگه نفهميدم اغراق مى كرد يا خواست مهمون نوازى رو در حق من تموم كرده باشه! تو مسير برگشت از اين سنگر هم، طالبان لطف ما رو بى پاسخ نذاشتند و اگر اقدام سريع و به جاى چمچه مار نبود و هُل دادن من روى زمين، لحظه آب كش مى شدم. شاخه گل داودى از لاى لاله ى گوش ش به زمين افتاده بود. اون رو برداشتم و وقتى به سمت من مى چرخيد به طرف ش بردم. خنده ى شيرينى رو لب ش نشست و به فارسى گفت: دوستى! بعد دست رو شونه ى من گذاشت و فشرد.
لاغر بود و قد بلند. ابهتى خاص داشت. يه جورايى من رو ياد حاج احمد متوسليان مى نداخت. با همون صلابت فرمان دهى. از هم راه ديگه مون غيور پرسيدم چرا به ش مى گيد چمچه مار؟ غيور همون جور كه شيفته، قد و بالاى چمچه مار رو تماشا مى كرد گفت: مثل مار كبرا مى مونه. با همين هيبت مى ره تو مواضع طالبان و چند روزى باهاشون سر مى كنه، تو جلسات شون شركت مى كنه. نظر مى ده و نظر مى گيره. بدون اين كه كوچك ترين شكى از شيعه و پاراچنارى بودن ش ايجاد كنه. بعد خيلى خون سرد مياد اين ور و عمليات بچه ها رو فرمان دهى مى كنه. به همين راحتى. نه پنهون شدنى، نه استتارى، نه حتا خم شدنى. مثل يه مار كبرا. مثل چمچه مار.
غيور راست مى گفت. تو تموم مدتى كه رو يال كوه و در پناه خاك ريز و كانال كم عمق، دو لّا دو لّا اين ور اون ور مى رفتيم، چمچه مار شَق و رَق و ايستاده، بدون كوچك ترين ترسى از تير خصم، راه مى رفت و مواضع دشمن رو برانداز مى كرد. چشم تو چشم دشمن. عين مار كبرا. عين چمچه مار.
و ام روز صبح غيورحسين برام پيغام فرستاد: چمچه مار رو يادت مياد؟ سر ارتفاعات خِيواص؟ دى روز تو سوريه شهيد شد. مثل شير...
#شهيد_جميل_حسين
#چمچه_مار
#شيرمرد
#پاراچنار
#مستند_زخم_پيوار
#سوريه
#خاك_جميل_بر_سر_اونهايى_كه_هنوز_نميفهمند_چرا_تو_سوريه_ميجنگيم
#پاراچنار_در_محاصره_تكفيرى_ها
#تكليف_در_معركه_سوريه
#جميل_جز_اين_راه_ميرفت_تو_تشيعش_بايد_شك_ميكردم
  • Upvote 10
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوستان ، العالم فارسی می گه دو منطقه "تله المضافه" و "مزرعه الحلبی" در اطراف روستای حندرات توسط ارتش سوریه پاکسازی شدن

لینک خبر : http://fa.alalam.ir/news/1686844

لطفأ دوستانی که دستی بر آتش دارند ، خبر رو تأیید یا تکذیب کنند

میثم جان یه صفحه برو عقب تر ؛ تکذیب یا تاییدش رو پیدا میکنی !

مگه حلب محاصره شده که بعضی از خبرگذاری ها میگن محاصره حلب کامل شد ؟؟

رضا جان خبرگزاری اند دیگر .................

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
منابع نزدیک به مسلحین از آغاز قریب الوقوع یک حمله گسترده و سنگین به ادلب خبر میدن، استعداد چند هزار تروریست عمدتا از نصره ذکر شده.

همونطور که قبلا دوستان در همین تاپیک گفتن ادلب در بین شهرهای بزرگ تحت تسلط ارتش شکننده ترین وضعیت رو داره و تا حالا مدافعین شهر چند هجوم رو هم دفع کردن، باید دید اینبار چه میکنن.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

این ادلب اوضاع بدی داره اگر یه فکر درست وحسابی براش نکنن از دست میره

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

هلاکت "ابوطلحه کویتی" عضو ارشد داعش +عکس

alalam_635624436788791984_25f_4x3.jpg

پایگاه‌های خبری نزدیک به گروه تروریستی داعش، خبر کشته شدن محمد عبدالرزاق العنزی ملقب به ابوطلحه الکویتی، مسؤول پیشین محاکم داعش را تایید کردند

alalam_635624436980491152_25f_4x3.jpg

رفت به درک ملعون

http://fa.alalam.ir/news/1687000

• Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
صفحه مورد پیمایش: ویدئوی خبری
  فیلم/ عاقبت حمله به مناطق شیعه نشین سوریه  

به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ اهالی منطقه شیعه نشین فوعه در حومه استان ادلب، تهاجم گروه تکفیری جبهه النصره را به این منطقه دفع کردند و جنازه های عناصر این گروه تروریستی را از میدان جنگ عقب کشیدند.
53dbf7906dd4ca8a39296a0d1c91def2.jpg

http://www.abna24.com/upload/video/2015/03/19/62_550b03640ac42.flv

• Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به نقل از سایت اینترنتی النشره، سرلشگر رستم غزاله، رئیس دستگاه امنیت سیاسی سوریه و رفیق شحاده، رئیس شعبه اطلاعات نظامی ارتش سوریه که دو تن از قدرتمندترین و بانفوذترین افراد این کشور محسوب می‌شدند عصر روز چهارشنبه با حکم بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه از سمت خود برکنار شدند.
بشار اسد طی حکمی "نزیه حسن" را بجای رستم غزاله و "محمد محلا" را بجای رفیق شحاده برگزید.

• Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

حمله تروریستی به جشن نوروز در الحسکه
به گزارش فارس، شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد که درپی دو انفجار تروریستی در جشن مراسم نوروز در شهر الحسکه سوریه بیش از 100 نفر کشته شدند.

بنابراین گزارش، انفجار‌ها در دو میدان اصلی شهر روی دادند و خبرنگار المیادین گزارش داد که تعداد مجروحان به حدی بالاست که تمام بیمارستان‌های شهر الحسکه بسته شده‌اند و تعدادی از مجروحان در حال انتقال به شهر قامشلی هستند.

دو عامل انتحاری با دو خودرو بمب‌گذاری شده که بر روی آن پرچم‌های کُردی نصب بوده این حمله را انجام دادند.

این اولین بار است که شهر الحسکه هدف چنین حمله تروریستی بزرگی قرار می‌گیرد و تروریست‌ها با وجود تدابیر امنیتی زیادی که امروز نیروهای مردمی کُردی انجام داده بودند، این حمله را طراحی کردند.

خبرنگار المیادین در سوریه مدعی شد که حجم این حمله تروریستی و سبک عملیات آن مربوط به گروه داعش است. 

تاکنون منابع رسمی در سوریه جزئیات بیشتری و آمار دقیقی از تعداد کشته‌ها و زخمی شده‌ها در حمله تروریستی در الحسکه منتشر نکرده‌اند.

خبرگزاری فرانسه هم تعداد افراد کشته شده در این حادثه را 20 نفر گزارش داده است.

تلویزیون اسکای نیوز عربی هم خبر داد که در حمله تروریستی در الحسکه دستکم 30 نفر کشته و 50 تن زخمی شده‌اند.

شهر الحسکه در شمال شرق سوریه است که اکثر ساکنان آن کُرد هستند.

• Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اگر نا مرتبط بود حذف کنید 

""""

مدیونه کسی اینجا  راهی برای پیوستن به  جهاد مقدس در سوریه و عراق بدونه و به من برای انجام این فریضه کمک نکنه ""

با حلالیت از تمام دوستان 

• Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، روز گذشته، بهشت زهرای تهران، شاهد تشییع غریبانه پیکر یکی از مدافعان حرم «بانوی مقاومت»، حضرت زینب کبری(سلام الله علیه) بود.

«مسعود طاهری» یکی از رزمندگان دلیرِ «تیپ فاطمیون»، در آخرین روزهای سال 1393 شمسی، در جریان نبرد با پیروان اسلام آمریکایی» و «مزدوران سعودی» در سوریه، خرقه شهادت پوشید.

این شهید را باید آخرین رزمده مدافع حرم دانست که در سال جاری به شهادت رسیده است.

در همین رابطه، خبرنگار گروه جهاد و مقاومت مشرق، با یکی از شرکت کنندگان در تشییع شهید «مسعود طاهری» گفتگویی کوتاه داشت. این شخص که خود را از ارادتمندان به همه «مدافعان حرم» معرفی نمود، با اشاره به تشییع مظلومانه این شهید گفت: «تعداد تشییع کنندگان را که می‌بینید. اینها همه از خانواده‌های شهدایی هستند که پنجشنبه آخر سال برای زیارت شهیدان‌شان به بهشت زهرا آمده‌اند و آشنا و فامیل شهید نیستند. شهید طاهری هیچ فامیلی در ایران ندارد و این خواست خداست که بسیجی شهید افغان، بر دوش خانواده شهدای ایرانی تشییع می‌شود.»

قابل توجه آن که سال 1393 شمسی، برای «تیپ فاطمیون»، سالی پر شهید محسوب می‌شود که علاوه بر ده ها رزمنده مجاهد افغان، فرمانده دلاور این تیپ، شهید «علیرضا توسلی» و جانشینش، شهید «رضا یخشی» نیز بال در بال ملائک گشودند.

پیکر مطهر شهید «مسعود طاهری» در قطعه ی 50 بهشت زهرای تهران، تا روز ظهور مولایش، به امانت سپرده شد.

//////////////////////////////////////////////////////////

هر چند این نقل قول های ساده هم نوعی جفا به این عزیزان هست ولی از این لحاظ که آرشیو این تاپیک خالی از برخی واقعیات نباشه.

• Upvote 13

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عکس/ دیدار همسر بشار اسد با مادران شهدای سوریه  

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ «أسما الأسد» همسر رئیس جمهور سوریه در منزل مادران شهدا حضور یافت. تصویر زیر نشان دهنده کمک همسر بشار اسد به یکی از مادران شهدای سوریه برای نشستن بر روی ویلچر است.
d72f1a2bae5f28d3552f103087767a08.jpg
  • Upvote 13

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عکس خبری/ سربازان زن ارتش سوریه در خط مقدم جنگ 

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ سربازان زن ارتش سوریه پس از گذراندن دوره های آموزش نظامی، در صفوف مقدم نبرد با گروه های تروریستی در حومه دمشق قرار گرفتند.

67ce6b0145a0b5e1749329487d8d1984.jpg

f6726c654c2373642208b82d5f2deae1.jpg

a4221953212c689f2e12e9135c12cdd4.jpg

3a1b67ce5b6ce083230aebb3c1f37d9a.jpg

b290da435c27f0073c44541efa067ad2.jpg

منبع: http://www.abna24.com/persian/service/pictorial/archive/2015/03/21/678135/story.html

• Upvote 14

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.