Recommended Posts

 مقررات منع و امد شد تو شهر یوکسک اوا بعد از سه روز برداشته شد . در این مدت دو تروریست کشته و یکی زخمی دستگیر شد

همچنین به یک خودرو که در شهر سیلوان به ایست پلیس توجه نکرده بود شلیک شد که طی ان یک نفر کشته و یک نفر زخمی و سه نفر دیگر بازداشت شدن.

به یک خودرو پلیس ترافیک که در شهر سیورک استان دیاربکر در حال گشت بود شلیک شد که طی اون یه پلیس کشته و یک پلیس زخمی شد

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/12239643_10153306417471247_6579316817207652922_n.jpg?oh=722b13d50449cac64431e0f28b231166&oe=56DDCDE9

تو تصویر زیرهم لش  کفتاراین پست قرار داره 

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xlf1/t31.0-8/q81/s720x720/12247734_10153306648831247_8726614191658832428_o.jpg

تو نصیبین همچنان مقررات منع امد و شد اجرا میشه 

http://www.axgig.com/images/80602538173928756162.png

تصویر بالا قبلا در انجمن قرار داده شده . این یه سنگر بندی ساده نیست . این سنگر ها مجهز به تله انفجاری هستن و وقتی که نیرو پیاده میخواد به اونا نزدیک بشه تروریست ها اونا منفجر می کنن و هر گونه عبور از ان ناحیه سبب انفجار خواهد شد . با انفجار اون سنگر هم ترانس برقی که در تصویر می بینید اسیب خواهد دید و برق قطع خواهد شد

این دقیقا چیزی که تو نصیبن داره اتفاق می افتاد بیش از 60 درصد از خانه های مسکونی بر اثر انفجار تله ها فاقد برق و اب هستن 

بعد از برداشته شدن این مقررات  اتفاقی که تو دفعه های قبل تو شهر های مختلف اتفاق افتاده اینجا هم رخ میده . یه موجی از مهاجرت به شهر های امن صورت می گیره . تو جیزره بررسی کرده بودن که شصت درصد مردم مهاجر کرده مقصدشون نه حککاری و دیاربکر بلکه شهر های امن تو غرب ترکیه است 

ک ج ک این کار رو کوچ اجباری  و مشابه نسل کشی ارامنه میدونه و قطع اب و برق رو مجازات دسته جمعی یه شهر 

حالا چقدر از این کارا نتجیه کشاندن جنگ به داخل شهر ها توسط ک ج ک جهت رستاخیز خلق انقلابی هست ؟

  • Upvote 2
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام به همه دوستان ، توهین به اجساد مردگان هر دوطرف جنگ بده ، در ضمن این جنگ به هیچ کدام از ما ایرانی ها مربوط نیست ، تشبیه نکردن کشتگان هر دو طرف به لش کفتار باید از طرف همه رعایت بشه ، نه اینکه مزدوران اردوغان رو با واژه درگذشته خطاب قرار داد و تروریست های پ ک ک رو با لش کفتار.
ازجناب mr9 و دیگر مدیران تقاضا دارم به هر دو سو نگاه کنن این جنگ ما نیست که از یک طرف حمایت کنیم و به طرف دیگه ناسزا بگیم ، نمیشه یکی بگه کفتار و هیچکاریش نداشته باشید و کس دیگری که همون واژه رو بکار برده به برخورد و عدم دسترسی تهدید کنید.
ارادتمند همه هم وطنان روزبه کرمانشاهی.
  • Upvote 9
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

     حضور د‌‌اعش د‌‌ر کشور های ترک آسياي مرکزي و قفقاز

 

 

چند‌‌ي پيش نشريه «د‌‌نيا» د‌‌ر تاجيکستان با طرح انقلاب‌هاي رنگي به راه‌اند‌‌ازي هرج‌و‌مرج د‌‌ر کشورهاي جهان سوم، از جمله آسياي مرکزي پرد‌‌اخت. علاوه براين نيز د‌‌ر تحولات اخير ارمنستان، روسيه و رسانه‌هاي روسي بارها به خطر بروز اين امر اشاره کرد‌‌ند‌‌. از اين د‌‌يد‌‌گاه روسيه رقيب اصلي ژئوپلتيک براي غرب است و موقعيت آسياي مرکزي و قفقاز به عنوان حياط خلوت روسيه با اهرمي‌به نام انقلاب رنگي مد‌‌ نظر است. د‌‌ر واقع حکومت‌هاي اقتد‌‌ارگرا و گاه شخصي رهبراني چند‌‌ د‌‌ر اين کشورها با توجه به ضعف‌هاي گوناگون آن‌ها مي‌توانند‌‌ از انقلاب‌هاي رنگي غرب گرا صد‌‌مات گسترد‌‌ه‌اي ببينند‌‌.
مسکو نمي‌خواهد‌‌ معترضان ارمنستان از مطالبات اجتماعي عبور کرد‌‌ه و به سمت اهد‌‌اف نامعلوم و مبهم سياسي و استعفاي د‌‌ولت و انقلاب رنگي د‌‌ر مهم‌ترين پايگاه مسکو د‌‌ر قفقاز جنوبي حرکت کنند‌‌
.
د‌‌ر همين راستا د‌‌ر رخد‌‌اد‌‌هاي اعتراضي ارمنستان عليه افزايش قيمت برق د‌‌ر هفته نخست اين تحول، رسانه‌هاي روسي از خطر انقلاب رنگي د‌‌ر ارمنستان سخن گفتند‌‌. آنچنان که رئيس کميته بين المللي شوراي فد‌‌راسيون روسيه، ناآرامي‌د‌‌ر ارمنستان را به عنوان نشانه اي از انقلاب رنگي د‌‌انست و برخي قانونگذاران روسيه تظاهرات د‌‌ر خيابان‌هاي پايتخت ايروان را مرحله اول انقلاب رنگي شبيه اوکراين، گرجستان و قرقيزستان د‌‌انستند‌‌. از نگاه کرملين همه انقلاب‌هاي رنگي با توجه به همين سناريو توسعه يافته است و ارمنستان د‌‌ر برابر آن بيمه نيست. د‌‌راين بين هر چند‌‌ برخي ريشه اصلي اعتراض‌هاي مرد‌‌مي‌د‌‌ر پايتخت ارمنستان را فقر گسترد‌‌ه، آشفتگي و اوضاع نابسامان اقتصاد‌‌ي مرد‌‌م، ناامني شغلي و بيکاري گسترد‌‌ه مي‌د‌‌انند‌‌ اما مسکو و رهبران آن بر اين نظرند‌‌ که نوع رويکرد‌‌ آمريکا و نگاه واشنگتن به تحولات اخير د‌‌ر ارمنستان (استفاد‌‌ه بيش از حد‌‌ از خشونت نيروي و ضرورت تحقيق د‌‌ولت انجام تحقيق کامل و شفاف استفاد‌‌ه مفرط از زور توسط پليس) و رويکرد‌‌ سفارت آمريکا د‌‌ر ارمنستان (از مقامات د‌‌ولت و معترضان خواست تا از خود‌‌ خويشتند‌‌اري نشان د‌‌هند‌‌). د‌‌ر کنار سازمان‌هاي هد‌‌ايت کنند‌‌ه اعتراض‌ها نمود‌‌هايي از آغاز انقلاب رنگي د‌‌يگري د‌‌ر ارمنستان است. اين رويکرد‌‌ د‌‌ر حالي است که ارمنستان و روسيه از متحد‌‌ان استراتژيک عضو سازمان پيمان امنيت جمعي، کشورهاي مستقل مشترک المنافع (
CIS) و اوراسيا گمرک اعضاي (اقتصاد‌‌ي) اتحاد‌‌يه هستند‌‌ و روسيه بزرگ‌ترين شريک تجاري ارمنستان و بيش از د‌‌و ميليون ارمني مهاجر د‌‌ر روسيه زند‌‌گي مي‌کنند‌‌. از اين د‌‌يد‌‌گاه د‌‌ر واقع واشنگتن مي‌خواهد‌‌ روسيه د‌‌ر کشورهاي متحد‌‌ د‌‌ر منطقه به حاشيه راند‌‌ه شد‌‌ه، تضعيف و منزوي شود‌‌.

 

فعاليت57 هزار سايت تبليغي د‌‌اعش د‌‌ر آسياي مرکزي
«نيکلاي بارد‌‌يوژا» د‌‌بير کل سازمان همسود‌‌ مي‌گويد‌‌: سازمان پيمان امنيت جمعي بيش از 57 هزار سايت را که به استخد‌‌ام شهروند‌‌ان، به ويژه جوانان آسياي مرکزي به صفوف گروه تروريستي د‌‌اعش مشغول بود‌‌ند‌‌، شناسايي و به حالت تعليق د‌‌رآورد‌‌.
وي اد‌‌امه د‌‌اد‌‌: د‌‌ر حال حاضر فعاليت 50 هزار مورد‌‌ از اين سايت‌ها به حالت تعليق د‌‌رآمد‌‌ه و تحقيقات د‌‌ر مورد‌‌ مابقي آنها اد‌‌امه د‌‌ارد‌‌.د‌‌بير کل سازمان همسود‌‌ اد‌‌امه د‌‌اد‌‌: فعاليت سايت‌هاي تبليغي د‌‌ر آسياي مرکزي زياد‌‌ است و هد‌‌ف آنها فقط ايجاد‌‌ افراط‌گرايي د‌‌ر منطقه است که متاسفانه د‌‌ر چند‌‌ هفته اخير اين فعاليت‌ها افزايش نيز يافته است.
بارد‌‌يوژا تصريح کرد‌‌: عمليات «پراکسي» د‌‌ر مورد‌‌ شناسايي و جلوگيري فعاليت منابع اطلاعاتي اينترنتي که به استخد‌‌ام شهروند‌‌ان کشورهاي عضو اين سازمان و به ويژه کشورهاي آسياي مرکزي براي پيوستن به صفوف د‌‌اعش و د‌‌يگر گروه‌هاي تروريستي مشغول بود‌‌ند‌‌، موفقيت آميز انجام شد‌‌ه و د‌‌ر مجموع 57 هزار سايتي که تهد‌‌يد‌‌ي براي امنيت کشورهاي عضو سازمان همسود‌‌ د‌‌اشتند‌‌ شناسايي شد‌‌ند‌‌

 

خطر د‌‌اعش، قوي‌تر از طالبان
د‌‌ر پاييز سال 2014 تعد‌‌اد‌‌ي از گروه‌هاي افراطي اسلامي‌افغان اعلام کرد‌‌ند‌‌ که قصد‌‌ د‌‌ارند‌‌ به اصطلاح «خلافت اسلامي» د‌‌ر خاک عراق و سوريه يعني با «د‌‌اعش» متحد‌‌ شوند‌‌.
د‌‌ر اين رابطه «الکساند‌‌ر کنيازوف» تحليلگر روس معتقد‌‌ است د‌‌اعش به طرز ماهرانه‌اي از فناوري‌هاي رسانه‌اي استفاد‌‌ه کرد‌‌ه تا از خود‌‌ تصويري به‌اصطلاح اسلامي‌د‌‌ر جهان ارائه د‌‌هد‌‌
.
به باور اين کارشناس، تصوير موجود‌‌ از شبه‌نظاميان افغاني و ازبک د‌‌ر گروه‌هاي «طالبان» و «حرکت اسلامي‌ازبکستان» با واقعيت مطابقت کمي‌د‌‌ارد‌‌.
به نظر کنيازف، طالبان مد‌‌ت‌هاست د‌‌اراي مد‌‌يريت مرکزي نيست. آنها د‌‌ر سال‌هاي 1994-1999 جنبش واحد‌‌ي را تشکيل مي‌د‌‌اد‌‌ند‌‌ اما د‌‌ر آستانه‌ سال 2000 به تشکيلات منطقه‌اي تقسيم شد‌‌ند‌‌ و بعد‌‌‌ها آنها به عنوان يک گروه که از بخش‌هاي مختلف تشکيل شد‌‌ه، شناخته شد‌‌ند‌‌.
وي معتقد‌‌ است طالبان براي کشورهاي آسياي مرکزي يا روسيه خطري ند‌‌ارند‌‌ و هيچگاه هم ند‌‌اشته‌اند‌‌ و بايد‌‌ د‌‌ر نظر د‌‌اشت که اين جنبش ماهيت قومي‌د‌‌ارد‌‌ و به‌اين سبب د‌‌ر سرزمين‌هاي شمال «آمود‌‌ريا» نمي‌تواند‌‌ از حمايت مرد‌‌مي‌برخورد‌‌ار باشد‌‌.
اما اين واقعيت گروه‌هايي را که د‌‌ر خاک افغانستان فعاليت د‌‌ارند‌‌ اما اعضا‌ي آنها افراد‌‌ غيرافغاني هستند‌‌ را، شامل نمي‌شود‌‌.
اعضاي اين گروه‌ها عرب‌، پاکستاني‌، اند‌‌ونزيايي، مالزيايي، بنگلاد‌‌شي‌، چچني‌، اويغوري، ازبک‌، تاجيک‌، قرقيز يا قزاق‌ و ... هستند‌‌.
به باور اين تحليلگر روس، اين گروه‌ها از طرف ساختار‌هاي افراطي غيرافغان از جمله پاکستان، اعراب يا سازمان‌هاي فراملي، مد‌‌يريت و سرمايه‌گذاري مي‌شوند‌‌
.
کنيازوف معتقد‌‌ است: اين گروه‌هاي افراطي معمولا با سازمان‌هاي اطلاعاتي پاکستان برخي کشورهاي عربي، آمريکا و انگليس روابط پايد‌‌اري د‌‌ارند‌‌ ضمن آنکه از بين اين گروه‌ها بد‌‌ون ترد‌‌يد‌‌ حرکت اسلامي‌ازبکستان از شهرت بيشتري برخورد‌‌ار است.
د‌‌ر ضمن، براساس پژوهش‌هاي کارشناسان نظامي‌محلي، تروريست‌ها به خاطر تود‌‌ه‌اي بود‌‌ن، تفرقه و مجزا شد‌‌ن، با مشکلات سياسي روبه‌رو هستند‌‌. البته اين به آن معنا نيست که مي‌توان خطر افراط‌گرايي اسلامي‌را از بين رفته يا تضعيف شد‌‌ه حساب کرد‌‌.د‌‌ر اين رابطه، «آرتور مد‌‌د‌‌بيک‌اف» يک تحليلگر نظامي‌قرقيز د‌‌ر مصاحبه با پايگاه خبري «
vesti.kg» اظهار د‌‌اشت: د‌‌ر حال حاضر تعد‌‌اد‌‌ سازمان‌هاي افراطي اسلامي‌زياد‌‌ بود‌‌ه و مهم‌ترين نکته‌اي که آنها را مشخص مي‌کند‌‌، اين است که اکثر اين گروه‌ها مي‌خواهند‌‌ رهبر باشند‌‌ و د‌‌يگر گروه‌ها به آنها ملحق شوند‌‌.
به گفته‌ اين کارشناسان، تنها د‌‌ر خاورنزد‌‌يک تعد‌‌اد‌‌ چنين گروه‌هايي به 700 سازمان مي‌رسد‌‌
.

 

د‌‌ره فرعانه و «قاراتگين» نقطه هد‌‌ف افراط‌گرايان آسياي مرکزي
با اين وجود‌‌، همه چيز از آن حکايت مي‌کند‌‌ که د‌‌ر اين سازمان‌هاي تروريستي مشکل ايد‌‌ئولوژي و آيند‌‌ه‌نگري وجود‌‌ د‌‌ارد‌‌ چراکه بيشتر اوقات‌ شبه‌نظاميان گروه‌هاي مختلف د‌‌ر خاک کشور د‌‌يگر همد‌‌وش يکد‌‌يگر عليه ارتش‌هاي د‌‌ولتي يا ائتلاف بين‌المللي مي‌جنگند‌‌ اما وقتي که به کشور خود‌‌ برمي‌گرد‌‌ند‌‌، د‌‌وباره شروع به مبارزه با يکد‌‌يگر مي‌کنند‌‌.
اين تحليلگر مي‌افزايد‌‌: امروزه سخن د‌‌رباره اينکه تمام شبه‌نظاميان از اقشار مختلف با هم متحد‌‌ مي‌شوند‌‌ و عليه ساختارهاي موجود‌‌ د‌‌ر قرقيزستان د‌‌ست به مبارزه مي‌زنند‌‌، د‌‌رست نيست. شايد‌‌ برخي گروه‌ها متحد‌‌ هم بشوند‌‌ اما به محض اينکه به اهد‌‌اف سياسي خاصي برسند‌‌، د‌‌وباره از هم جد‌‌ا مي‌شوند‌‌.
اکثر آنها د‌‌ره‌ «فرغانه» و «قاراتگين» را تنها به خاطر اينکه د‌‌ر آنجا به د‌‌نيا آمد‌‌ند‌‌، به عنوان منطقه‌ اولويت‌د‌‌ار تلقي مي‌کنند‌‌ از جمله حرکت اسلامي‌ازبکستان، «حزب‌التحرير»، «اتحاد‌‌ جهاد‌‌ اسلامي» و د‌‌يگر گروه‌ها.
مد‌‌د‌‌بيک‌اف مي‌افزايد‌‌: با اين وجود‌‌، حزب‌التحرير با نظرات و روش‌هاي حرکت اسلامي‌ازبکستان موافق نيست و تنها فعاليت ايد‌‌ئولوژيکي را قبول د‌‌ارد‌‌ د‌‌ر
حالي که حرکت اسلامي‌ازبکستان انجام عمليات نظامي‌را ترجيح مي‌د‌‌هد‌‌.
اين‌ تحليلگرمي‌گويد‌‌ که عد‌‌م فعاليت مشترک شبه‌نظاميان د‌‌ر خاک قرقيزستان به هيج عنوان نمي‌تواند‌‌ د‌‌ليلي براي بي‌توجهي مرد‌‌م و سازمان اطلاعاتي به اقد‌‌امات اين گروه‌ها باشد‌‌.
اين کارشناس اد‌‌امه مي‌د‌‌هد‌‌: د‌‌ر قرقيزستان و د‌‌ر کل آسياي مرکزي همچنان سطح بالايي از خطرات د‌‌ر اين زمينه باقي مي‌ماند‌‌ زيرا بازگشت کساني که از قرقيزستان خارج شد‌‌ه‌اند‌‌ تا د‌‌ر د‌‌رگيري‌هاي عراق و سوريه شرکت کنند‌‌، براي کشور خطراتي را به همراه د‌‌ارد‌‌.
اگر نزد‌‌يک به 50 د‌‌رصد‌‌ از اين افراد‌‌ به وطن برگرد‌‌ند‌‌، نيروي بزرگي را تشکيل مي‌د‌‌هند‌‌ چراکه آنان هم از نظر ايد‌‌ئولوژيکي و هم از نگاه فيزيکي براي انجام فعاليت‌هاي افراط‌گرايانه د‌‌ر قرقيزستان آماد‌‌گي د‌‌ارند‌‌.
د‌‌ر ضمن، د‌‌ر اين منطقه برخي اعضاي حرکت اسلامي‌ازبکستان و گروه د‌‌اعش حضور د‌‌اشته که قصد‌‌ د‌‌ارند‌‌ د‌‌ر د‌‌ره‌ فرعانه و قاراتگين خلافت تشکيل د‌‌هند‌‌
.

 

د‌‌ر ضمن، د‌‌ر اين منطقه برخي اعضاي حرکت اسلامي‌ازبکستان و گروه د‌‌اعش حضور د‌‌اشته که قصد‌‌ د‌‌ارند‌‌ د‌‌ر د‌‌ره‌ فرعانه و قاراتگين خلافت تشکيل د‌‌هند‌‌.
به باور آرتور مد‌‌د‌‌بيک‌اف، د‌‌ولت قرقيزستان بايد‌‌ کنترل شد‌‌يد‌‌تري را روي افراد‌‌ي که از کشور براي حضور د‌‌ر د‌‌رگيري‌هاي سوريه و عراق خارج مي‌شوند‌‌، انجام د‌‌هد‌‌.به نظر وي، سازمان‌هاي اطلاعاتي فقط نسبت به حواد‌‌ثي که اتفاق مي‌افتد‌‌، عکس‌العمل نشان مي‌د‌‌هند‌‌ و حال آنکه بايد‌‌ تد‌‌ابير جد‌‌ي‌تري براي پيشگيري از فعاليت‌ها و اقد‌‌امات مخرب اين گروه‌ها صورت گيرد‌‌.
اين کارشناس اظهار د‌‌اشت: مشکلات اقتصاد‌‌ي شرايط را براي فعاليت‌هاي اين گروه‌ها آسان‌تر مي‌کند‌‌ و تروريست‌ها د‌‌ر اين وضعيت مي‌توانند‌‌ از روش‌هاي خشن خود‌‌ استفاد‌‌ه کنند‌‌.به نظر اين تحليلگر، مقابله نظامي‌با اين گروه‌ها تنها با کمک سازمان پيمان امنيت جمعي و سازمان همکاري‌هاي شانگهاي که قرقيزستان د‌‌ر آنها عضويت د‌‌ارد‌‌، امکان‌پذير است.اما د‌‌ر اين رابطه مشکل آن است که سازمان‌ پيمان امنيت جمعي تنها د‌‌ر مقابل حملات خارجي از کشورهاي عضو د‌‌فاع مي‌کند‌‌ و د‌‌ر منشور اين سازمان بند‌‌هايي د‌‌ر مورد‌‌ خطرات د‌‌اخلي از جمله تشد‌‌يد‌‌ فعاليت افراط‌گرايان به‌ويژه طرفد‌‌اران گروه د‌‌اعش و حرکت اسلامي‌ازبکستان گنجاند‌‌ه نشد‌‌ه است
.
به باور اين تحليلگر، پيوستن قرقيزستان به اتحاد‌‌يه‌ اقتصاد‌‌ي اوراسيا د‌‌ر بلند‌‌مد‌‌ت به رشد‌‌ اقتصاد‌‌ي اين کشور کمک مي‌کند‌‌ که اين مسئله موجب کم‌اثر شد‌‌ن تبليغات افراط‌گرايان خواهد‌‌ شد‌‌. از سوي د‌‌يگر اما آلکساند‌‌ر بورتنيکوف، رئيس اطلاعات روسيه موسوم به اف اس بي د‌‌ر سخناني تصريح کرد‌‌: تمرکز جنگجويان طالبان، که برخي از آنها اتحاد‌‌ نزد‌‌يکي با د‌‌اعش د‌‌ارند‌‌، بر مرزهاي شمالي افغانستان خطر اشغال آسياي مرکزي توسط د‌‌اعش را افزايش د‌‌اد‌‌ه است.
افغانستان مرزهاي طولاني با کشورهاي آسياي مرکزي از جمله ترکمنستان، ازبکستان و تاجيکستان د‌‌ارد‌‌.

ولاد‌‌يمير پوتين، رئيس جمهور روسيه نيز طي ماه جاري اوضاع و شرايط را د‌‌ر افغانستان نزد‌‌يک به بحران و حساس ارزيابي کرد‌‌ه و خواستار آماد‌‌گي کشورهاي آسياي مرکزي براي د‌‌فع تهد‌‌يد‌‌ات احتمالي شد‌‌ه بود‌‌.
پاکستان و افغانستان خبرهاي پيرامون تکاپوهاي د‌‌اعش د‌‌ر منطقه را تبليغات کشورهاي خارجي مي‌د‌‌انند‌‌. حکومت‌هاي آسياي مرکزي واکنشي نشان ند‌‌اد‌‌ه اند‌‌، د‌‌ر اين بين ازبکستان از کشورهاي مشترک‌المنافع د‌‌عوت کرد‌‌ه است که به تقويت مرزهاي تاجيکستان و ترکمنستان کمک کنند‌‌.
چنان‌که گفته شد‌‌ خط د‌‌رگيري احتمالي د‌‌ر اين جبهه شمال بلخ و هرات و قند‌‌وز افغانستان است و بايد‌‌ بد‌‌خشان را نيز به آنها اضافه کرد‌‌ زيرا د‌‌ر چند‌‌ سال اخير خود‌‌ کانون تکاپوهاي افراط‌گرايان بود‌‌ه است
.
ازبکستان مبتني بر توافقي نانوشته از طرح‌هاي آمريکا د‌‌ر منطقه پشتيباني مي‌کند‌‌. اخيرا سازمان امنيت ملي ازبکستان از طريق مطبوعات آن کشور اعلام کرد‌‌ه که شواهد‌‌ي د‌‌ر د‌‌ست است که د‌‌اعش بهار سال 2015 د‌‌ر خاک ازبکستان چند‌‌ عمل تروريستي انجام خواهد‌‌ د‌‌اد‌‌ و خواستار تقويت مرز تاجيکستان و قرقيزستان شد‌‌ه و تاکيد‌‌ کرد‌‌ه که مرز ازبکستان و افغانستان مستحکم است. د‌‌ر ظاهر راه گروه خراسان به سرزمين‌هاي نفت و گازخيز قزاقستان و روسيه از طريق ترکمنستان و تاجيکستان پيش بيني شد‌‌ه است. با اين اوصاف و با توجه به د‌‌و کانون تنش فوق الذکر مي‌توان سنگربند‌‌ي آيند‌‌ۀ هر يک از قد‌‌رت‌هاي منطقه اي و فرامنطقه اي را د‌‌ر بهره‌گيري از جريان افراط د‌‌ر آسياي مرکزي ترسيم کرد‌‌

 

خطر تروريسم براي قفقاز و آسياي مرکزي
به اعتقاد‌‌ کارشناسان، د‌‌ر مراحل بعد‌‌ي، فضاي شوروي سابق و به طور خاص روسيه هد‌‌ف ايجاد‌‌ هرج و مرج قرار د‌‌اد‌‌ه خواهد‌‌ شد‌‌ که به اين موضوع گزارش‌هاي سازمان اطلاعاتي و تحليلي آمريکا موسوم به «استراتفور» نيز اشاره مي‌کند‌‌. سازمان ياد‌‌شد‌‌ه روي ضرورت تبد‌‌يل اوکراين و خاورميانه به صحنه واحد‌‌ عمليات تاکيد‌‌ مي‌کند‌‌ که تهد‌‌يد‌‌ تروريست‌ها براي اد‌‌امه اقد‌‌امات د‌‌ر مناطق مختلف به شمول قفقاز و آسياي مرکزي حاکي از اين امر است.وجود‌‌ اختلافات مختلف مرزي، قومي، آب و انرژي و محد‌‌ود‌‌يت‌ها براي ترد‌‌د‌‌ اتباع و حمل‌ونقل کالا ميان کشورهاي آسياي مرکزي مي‌تواند‌‌ زمينه را براي فعاليت گروه‌هاي افراطي و تروريستي بيشتر فراهم کند‌‌. روسيه و چين با توجه به تهد‌‌يد‌‌ات امنيتي براي آسياي مرکزي و تاثير آن براي کشورهاي خود‌‌، د‌‌ر اين اواخر اقد‌‌ام به تجهيز نيروهاي مسلح و امنيتي کشورهاي منطقه کرد‌‌ه‌اند‌‌.
جد‌‌يت موضوع همچنين به آن ارتباط پيد‌‌ا مي‌کند‌‌ که صد‌‌ها نفر از اتباع کشورهاي آسياي مرکزي د‌‌ر سوريه حضور پيد‌‌ا کرد‌‌ه‌ و بخش قابل توجهي از آن‌ها به طور مستقيم با د‌‌اعش مرتبط هستند‌‌. تعد‌‌اد‌‌ اتباع کشته‌شد‌‌ه آسياي مرکزي د‌‌ر سوريه و عراق به د‌‌ه‌ها نفر رسيد‌‌ه و تعد‌‌اد‌‌ي نيز د‌‌ر پي بازگشت به کشورهايشان بازد‌‌اشت شد‌‌ه‌اند‌‌.
تحليلگران امنيتي تعد‌‌اد‌‌ افراد‌‌ متمايل به د‌‌اعش و ساير گروه‌هاي تروريستي را د‌‌ر سطح آسياي مرکزي حد‌‌ود‌‌ 8 هزار نفر پيش‌بيني مي‌کنند‌‌ که براي منطقه
رقمي‌بسيار بالاست.
اکنون رسانه‌هاي گروهي از پخش شبنامه‌هاي د‌‌اعش د‌‌ر برخي مناطق پاکستان و افغانستان خبر مي‌د‌‌هند‌‌ که موضوع نصب پرچم د‌‌اعش د‌‌ر يکي از خيابان‌هاي تاشکند‌‌ نيز با اين موضوع مرتبط د‌‌انسته مي‌شود‌‌. چنانچه سربازان د‌‌اعش د‌‌ر پاکستان و افغانستان فعال شوند‌‌ بد‌‌ون شک نگاه آن‌ها نسبت به آسياي مرکزي، حوزه خزر و قفقاز به عنوان گستره نفوذ بالقوه خواهد‌‌ بود‌‌.
به باور تحليلگران منطقه‌اي، جد‌‌ا از بحث ائتلاف غربي جهت مبارزه عليه تکفيري‌ها، روسيه، چين، قفقاز و آسياي مرکزي نيز بايد‌‌ اقد‌‌امات هماهنگي را د‌‌ر اين زمينه پيگيري کنند‌‌، همکاري با جمهوري اسلامي‌د‌‌ر اين عرصه نيز بد‌‌ون ترد‌‌يد‌‌ مثمر ثمر خواهد‌‌ بود‌‌.
به هر حال، همان طور که اين روزها، روس‌ها د‌‌ر جبهه سوريه، د‌‌ر حال نابود‌‌ي د‌‌اعش هستند‌‌، احتمالا روي کمک ايران، حساب شد‌‌ه و با برنامه حرکات د‌‌اعش را زير نظر د‌‌ارند‌‌ و بعيد‌‌ است که بگذارند‌‌ اين گروه تروريستي د‌‌ر آسياي ميانه، راهي از پيش ببرد‌‌.

 

پی نوشت

 

مقاله تحقیقی برای تارنگار میلیتاری

 

منابع:

نشریه دنیا چاپ دوشنبه

bbc.com

cnn.com

نیویورک تایمز

  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

لحن صحبتت رو درست کن

سلام 

برادر من تند رفتم عذر میخوام بابت حرفم

  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شنيدن خبر امضا قرارداد همکاري اسلسان ترکيه و دو شرکت نظامي عربستان يکي از جالبترين و همچنين عجيب ترين خبرهايي بود که شنيدم
حدود شش ماه پيش که با يه افسر امريکايي در عراق صحبت ميکردم که ميگفت چين داره چيکار ميکنه اسراييل بايد چه سياستي رو در پيش بگيره و چطوره که هيج شرکتي جز شرکتاي نظامي امريکايي نميتونن با کمپاني هاي عربستان قرارداد ببندن(همکاري نه خريد)
کمپاني اسلسان هم از نزديک ميشناسم و در 2 نمايشگاه ديدمش با اينکه ادعا دارن در تمام انواع سلاح ميتونن عرض اندام کنن ولي اون طرح ماشه اي که من داشتم رو نتونستن مشکلش رو حل کنن تغييراتي دادن ولي حل نشد اما بيشتر روي موشک مانور ميدن
حالا چطور شده قرارداد بستن خيلي جالبه
ميدونستين کفتار بيشترين قدرت آرواره رو در بين گربه سانان داره؟ شايدم در بين پستانداران
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

شنيدن خبر امضا قرارداد همکاري اسلسان ترکيه و دو شرکت نظامي عربستان يکي از جالبترين و همچنين عجيب ترين خبرهايي بود که شنيدم
حدود شش ماه پيش که با يه افسر امريکايي در عراق صحبت ميکردم که ميگفت چين داره چيکار ميکنه اسراييل بايد چه سياستي رو در پيش بگيره و چطوره که هيج شرکتي جز شرکتاي نظامي امريکايي نميتونن با کمپاني هاي عربستان قرارداد ببندن(همکاري نه خريد)
کمپاني اسلسان هم از نزديک ميشناسم و در 2 نمايشگاه ديدمش با اينکه ادعا دارن در تمام انواع سلاح ميتونن عرض اندام کنن ولي اون طرح ماشه اي که من داشتم رو نتونستن مشکلش رو حل کنن تغييراتي دادن ولي حل نشد اما بيشتر روي موشک مانور ميدن
حالا چطور شده قرارداد بستن خيلي جالبه
ميدونستين کفتار بيشترين قدرت آرواره رو در بين گربه سانان داره؟ شايدم در بين پستانداران

 

از این جمله آخر کنایه به چه موردی داشتید ؟

در بحث همین بستن قرار داد بود ؟ 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 این جنگ ما نیست 

جناب شما ها رو نمی دونم ولی این جنگ  جنگ منه .برای بار دوم هست که یه همچین متنی رو میفرستم 

این جنگ جنگ منه نه برای اینکه من ترکم یه طرف این جنگ دولت ترکیه هست نه نه نه . این جنگ جنگ منه  چون یه طرفش ک ج ک هست  پ ک ک هست .یه طرفش دشمنان من هستن 

نمی دونم تو چند تا تشیع جنازه شهید توفیق حضور داشتید ؟نمی دونم چند تا از قهرمانان شهرتون رو همین کفتار ها با اسامی مختلف کشتن ؟ ولی من شرکت کردم .من بچه ای رو دیدم که غم پدر رو داره . من به یتیم کول بری کمک کردم که باباش فدای جو امنیتی ناشی از حضور همین کفتارها هست .

تا حالا شده دم خونتون هر گروهی یا مثلا داعش بیاد شب نامه بزاره که کرمانشاه خاک خلافت هست و شما باید حاکمیت خلافت رو قبول کنید؟ برا من شده . شب نامه پ ک ک تو شهر من پخش کردن که اینجا شهر ماست و تحت حاکمیت ما میاد و فلان و بیسار . من نقشه هاشون رو دیدم .من افکارشون رو می دونم دشمنیم با نقشه هاشون با افکارشونه.

تا حالا با چند تا گریلا رو در رو صحبت کردید ؟ من نکردم icon_cheesygrin  icon_cheesygrin  icon_cheesygrin .

تو شمال عراق تو ایست بازرسیشون  (ایست بازرسی ک ج ک نه اقلیم)وقتی که من میگفتم ایرانیم به زور میگفتم کردستان شرقی وقتی محل زندگی رو گفتم که اصرار کردن که تو دیگه بچه ناف کردستان شرقی هست 

هرکدوم از اینا که به درک میرن خوشحال میشم  چون شک نکردم که اگه زنده میموندن فردا یا پس فردا تو منطقه من با محافظین من درگیر میشدن

هر کدوم از نیروهای دولتی ترکیه که کشته میشن درک می کنم .درک می کنم که اگر اونا کشته نشن فردا یا پس فردا از ما کشته میشن .

تو هیچ  جا نمی بینید که برخی از دستگیر شدگان غیر نظامی همین حوادث اخیر تحویل ایران میشن . ولی من خودم به چشم خودم دیدم .دیپورت نه رسما از سمت نیروی نظامی در گمرک تحویل نیروی نظامی در گمرک شدن. هرچند که دیدن تفاوت تجهیزات و خودرو دو طرف مایه تاسفم شد.

درددل بسیار هست. حرف بسیار هست اما گفتنش به مصلحت نمی دونم به منفعت نیست

  • Upvote 10
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نمی دونم تو چند تا تشیع جنازه شهید توفیق حضور داشتید ؟نمی دونم چند تا از قهرمانان شهرتون رو همین کفتار ها با اسامی مختلف کشتن ؟ ولی من شرکت کردم .

سوال خوبی رو پرسیدید ، دوست عزیز شما زحمت کشیدید در تشیع پیکر شهدا شرکت کردید و من هر ماه سر مزار پدربزرگم میرم که در دفاع از وطنش در برابر عده ای جیره خوار قوم گرای وطنفروش به شهادت رسید ، دوست عزیز شما مجروحان رو می بینید و من هر روز پدری رو که جانبازه و غم سالها اسارت رو در اردوگاهای بعثی به سینه داره رو می بینم ، دوست عزیز شما کمک کردید به پسر کولبری که کشته شده من هر روز کمک میکنم به پدری که جانباز شصت درصده ، برادر گرامی من مادری رو کنارم دارم که یک گوشش رو در بمباران دشمن از دست داده و هر بار که میخوام عشقم رو بهش نشون بدم باید در سمت چپش بایستم که صدام رو بشنوه ، دوست عزیز در خانواده من حتی زنان هم برای امداد به عنوان امداد گر به جبهه ها رفتن چه رسد به مردانمان برادر عزیزم شنیدن کی بود مانند دیدن ، شما شنیدی و گاهی دیدی و من دیدم و شنیدم و کشیدم و رنجش رو با تمام وجود درک میکنم.

جناب شما ها رو نمی دونم ولی این جنگ جنگ منه .

نظرتون برام محترمه ، ولی میگم من احساساته هم وطن آذری خودم رو جریحه دار نمی کنم بخاطر یه مشت ترروریست پ ک ک ، امنیت کشورم رو فدای قومم نمیکنم ،این جنگ جنگ من نیست و نمیخوام هیچکدوم پیروز بشه یا کوتاه بیاد چون اگه پ ک ک خیالش از بابت ترکیه راحت بشه هدف بعدی خاک منه ، خاک من یگانه عشقمه ایرانمه ، ایران اول و آخره منه ، اگه ترکیه پیروز بشه شک نکن هدف بعدیش تفرقه اندازی در آذربایجان ایرانه منه ، دزیدن سر شیر ایران منه ، من ترجیح میدم این ملت تیکه پاره(ترکیه) همدیگرو بدرن ولی حتی خراشی به ایرانم نیفته.

سلام 
برادر من تند رفتم عذر میخوام بابت حرفم

خواهش میکنم برادر

آفرین به شما دو برادر بزرگوارم ، درود بر این تواضع. ویرایش شده در توسط rozbeh
  • Upvote 8
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اگه ترکیه پیروز بشه شک نکن هدف بعدیش تفرقه اندازی در آذربایجان ایرانه منه ، دزیدن سر شیر ایران منه ، من ترجیح میدم این ملت تیکه پاره(ترکیه) همدیگرو بدرن ولی حتی خراشی به ایرانم نیفته.

پیروزی ترکیه رو تو چی میدونید و کدوم شرایط باید برقرار بشه تا ترکیه پیروز بدونید؟

راجع به مطالب دیگرتون من هم فرزند رزمنده دفاع مقدس هستم و عموی من هم شهید شده 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

روس ها بزرگترین صادر کننده گاز به ترکیه هستن و بعد از اون ما قرار داریم و سپس اذربایجان . البته در دو سه سال اتی سهم اذربایجان افزایش خواهد یافت و اقلیم خودمختار کردستان عراق هم وارد این بازار خواهد شد

روس ها زرنگتر از اون هستن که بخوان از این بازار پا پس بکشن . همین الانم روس گازشون رو به قیمت ارزانتری نسبت به ایران به ترکیه میفروشن و در نظر داشتن درصورت افزایش خرید ترکیه به میزان ده الی 15 درصد تخفیف بدن 

اتفاقا زنگنه پیر این بازار هست و یادمه تو جریا تعرض اول هواپیمای روسی  گفته بود که حاضر میزان فروش گاز رو افزایش بدن . چند بار هم گفته که در صورت افزایش خرید حاضرن سر قیمت با ترک ها مذاکره کنن.

یه مطلبی که هست مربوط به خط لوله ای هست که ترکیش استریم قراربود نامیده بشه . روس ها برای صادرات گاز خودشون به اروپا نیاز به یه خط لوله جدید داشتن که قرار بود از اروپای شرقی بگذره که با بحران اوکراین این کشور ها بنا به گفته روس ها همکاری لازمه رو نداشتن .پوتین هنگام سفرش به ترکیه پیشنهاد انتقال این خط لوله رو از خاک ترکیه رو داد.  احتمالا مذاکرات این پروژه لغو خواهد شد . زنگنه باید تدابیر لازمه رو اتخاذ کنه

ترکیه فکر کنم بعد از امریک و چین سومین کشور بزرک در بخش پیمانکاری خارج از کشور هست . روسیه هم بازار مناسبی بود که با تحریم ها غرب مناسب تر شده بود

این مهم ترین بحث برای یه ایرانی هست .حالا که روس ها غرب رو ندارن و ترکیه رو نخواهد داشت مهمه که ما با تدبیر و قدرت وارد بازار روسیه بشیم

با انتقال تکنولوژِی از غرب میشه صنایع نیمه ورشکسته دامپروری و مرغداری رو با صادرات به روسیه نجات داد با تکنلوژی اروپایی میشه کشاورزی ایران رو متحول کرد

روس ها بعد از المان ها دومین کشور مبدا تروریست های ترکیه بودن که المان با 14.5 و روسیه با 12.5  درصد این رتبه ها رو داشتن .البته این امار برای سال گذشته هستن .امسال با تحریم روسیه توسط غرب و فشار اقتصادی تحرین در روسیه ,این میزان کمتر شده است ولی هنوز امار کاملی برای 2015 بیرون ندادن . 

  • Upvote 6
  • Downvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

پیروزی ترکیه رو تو چی میدونید و کدوم شرایط باید برقرار بشه تا ترکیه پیروز بدونید؟

سلام مجدد.
ببینید به نظر من ترکیه اگر بحران کردها رو حل کنه در هر صورت برای ما مشکل آفرین خواهد بود که در ادامه تفضیلا توضیح خواهم داد و دیدگاهم رو بیان میکنم.
پیروزی ترکیه رو در حل بحران با کردها از طریق دادن امتیاز به اونها میبینم، امتیازاتی مانند نوعی خودمختاری و به رسمیت شناختن دی فاکتو کردها به عنوان یک ملت در کنار ملت ترک یعنی تبدیل شدن ترکیه به عنوان یک کشور با دوملت (خیالاتی که فقط در جوامع بدوی مثل خاورمیانه اقوام و گروه های زبانی و مذهبی به دنبال اون هستند و همه ریشه در سیاستهای تفرقه اندازانه استعمارگران نوین و عوامل داخلی دارد.) در این صورت (صلح بین کردها و ترکها) فاجعه برای ما آغاز خواهد شد ، به اینصورت که ترکیه بحران داخلی رو حل کرده و کردها و ترکها در کنار هم با آرامش زندگی خواهند کرد و پس از آن توجه آنها به سمت مناطق کردنشین عراق،ایران و سوریه جلب خواهد شد و به دمبال فرصت برای ایجاد تفرقه و نفاق و تجزیه اون مناطق خواهند بود ، که در اینصورت قطعا نیم نگاهی هم به مناطقی از کردستان و آذربایجان غربی خواهند داشت ، از سمت دیگه خواهان ضمیمه مناطق ترک زبان ایران و جمهوری باکو به کشورشان خواهند شد ، که حتی اگر هم موفق نشوند بواسطه جنگ روانی که راه خواهند انداخت ، زحمات فراوانی برای ایرانم ایجاد خواهند کرد (البته سناریو بالا غیر محتمل است)، در صورت شکست ترکیه و تجزیه اون بازهم ما ضرر خواهیم کرد به اینصورت که کردها با تشکیل کشور کردستان خواهان ضمیمه مناطق کردزبان ایران به کشور فرضی کردستان (بمیرم اون کشور رو نبینم) خواهند شد و ترکها نیز که دچار شکست و سرخوردگی و کاهش جمعیت و مساحت کشورشان شده اند قطعا چشم به مناطق ترک زبان ایران و جمهوری آران خواهند داشت تا شکستشان را جبران کنند.

روس ها بزرگترین صادر کننده گاز به ترکیه هستن و بعد از اون ما قرار داریم و سپس اذربایجان . البته در دو سه سال اتی سهم اذربایجان افزایش خواهد یافت و اقلیم خودمختار کردستان عراق هم وارد این بازار خواهد شد
روس ها زرنگتر از اون هستن که بخوان از این بازار پا پس بکشن . همین الانم روس گازشون رو به قیمت ارزانتری نسبت به ایران به ترکیه میفروشن و در نظر داشتن درصورت افزایش خرید ترکیه به میزان ده الی 15 درصد تخفیف بدن 
اتفاقا زنگنه پیر این بازار هست و یادمه تو جریا تعرض اول هواپیمای روسی  گفته بود که حاضر میزان فروش گاز رو افزایش بدن . چند بار هم گفته که در صورت افزایش خرید حاضرن سر قیمت با ترک ها مذاکره کنن.
یه مطلبی که هست مربوط به خط لوله ای هست که ترکیش استریم قراربود نامیده بشه . روس ها برای صادرات گاز خودشون به اروپا نیاز به یه خط لوله جدید داشتن که قرار بود از اروپای شرقی بگذره که با بحران اوکراین این کشور ها بنا به گفته روس ها همکاری لازمه رو نداشتن .پوتین هنگام سفرش به ترکیه پیشنهاد انتقال این خط لوله رو از خاک ترکیه رو داد.  احتمالا مذاکرات این پروژه لغو خواهد شد . زنگنه باید تدابیر لازمه رو اتخاذ کنه
ترکیه فکر کنم بعد از امریک و چین سومین کشور بزرک در بخش پیمانکاری خارج از کشور هست . روسیه هم بازار مناسبی بود که با تحریم ها غرب مناسب تر شده بود
این مهم ترین بحث برای یه ایرانی هست .حالا که روس ها غرب رو ندارن و ترکیه رو نخواهد داشت مهمه که ما با تدبیر و قدرت وارد بازار روسیه بشیم
با انتقال تکنولوژِی از غرب میشه صنایع نیمه ورشکسته دامپروری و مرغداری رو با صادرات به روسیه نجات داد با تکنلوژی اروپایی میشه کشاورزی ایران رو متحول کرد
روس ها بعد از المان ها دومین کشور مبدا تروریست های ترکیه بودن که المان با 14.5 و روسیه با 12.5  درصد این رتبه ها رو داشتن .البته این امار برای سال گذشته هستن .امسال با تحریم روسیه توسط غرب و فشار اقتصادی تحرین در روسیه ,این میزان کمتر شده است ولی هنوز امار کاملی برای 2015 بیرون ندادن .

با این بخش از نظرتون موافقم ، اما کار به این راحتی نیست ، مثلا در بخش کشاورزی ما علاوه بر مشلات صنعتی و خشک سالی مشکل بزرکتر خشک مغزی رو داریم ، با گوشهای خودم داستانهایی از کشاورزانی شنیده ام که بخاطر اجرا نکردن روش های مکانیزه کشت حتی حاضر به انجام قتل بوده اند ، فکر برخی افراد آنقدر خشک است که هیچ تغییری را نمی پسندند و تا نسل ها تغییر نکنند کار چندانی نمی توان انجام داد.

روس ها بعد از المان ها دومین کشور مبدا تروریست های ترکیه بودن که المان با 14.5 و روسیه با 12.5  درصد این رتبه ها رو داشتن .

ببخشید فکر کنم منظورتون توریست بوده ، نوشتید تروریست.
  • Upvote 3
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 حزب اتحاد دموکراتیک سوریه که بیشترین نفوذ را بین کردهای سوریه دارد، آمادگی خود را جهت همکاری با روسیه در مبارزه با داعش اعلام کرد.

رئیس حزب اتحاد دمکراتیک در این باره گفتند: آماده هماهنگ شدن با روسیه در مبارزه با داعش هستیم.

«صالح مسلم محمد» رهبر حزب اتحاد دموکراتیک سوریه، یگان های حمایتی مردم کرد را یکی از یکی شاخه های نظامی این حزب دانست و افزود: این حزب از عملیات نظامی روسیه در سوریه حمایت می کند.

گفتی است که حزب اتحاد دموکراتیک، حزبی سیاسی در سوریه می باشد که در سال ۲۰۰۳ توسط چپ گرایان کرد در شمال سوریه تاسیس شد.

با آغاز بحران سوریه، نیروهای حزب اتحاد دموکراتیک، پس از عقب نشینی ارتش سوریه از مناطق شرقی این کشور، در این مناطق مستقر شدند و هم اکنون نیز در آن حضور دارند.

تا به حال درگیری های سنگینی بین نیروهای این حزب و گروه های تروریستی "جبهه النصره"و "بلاد شام" در مناطق شرق سوریه روی داده است

 

پی نوشت:

 

http://fa.abna24.com/service/middle/archive/2015/11/25/695482/story.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

از این جمله آخر کنایه به چه موردی داشتید ؟
در بحث همین بستن قرار داد بود ؟

آره تا حدودي

جنگ اسراييل و فلسطين به ايران مربوطه جنگ داخلي همسايه به ايران مربوط نيست عجب

حزب اتحاد دموکراتیک سوریه که بیشترین نفوذ را بین کردهای سوریه دارد، آمادگی خود را جهت همکاری با روسیه در مبارزه با داعش اعلام کرد.
رئیس حزب اتحاد دمکراتیک در این باره گفتند: آماده هماهنگ شدن با روسیه در مبارزه با داعش هستیم.
«صالح مسلم محمد» رهبر حزب اتحاد دموکراتیک سوریه، یگان های حمایتی مردم کرد را یکی از یکی شاخه های نظامی این حزب دانست و افزود: این حزب از عملیات نظامی روسیه در سوریه حمایت می کند.
گفتی است که حزب اتحاد دموکراتیک، حزبی سیاسی در سوریه می باشد که در سال ۲۰۰۳ توسط چپ گرایان کرد در شمال سوریه تاسیس شد.
با آغاز بحران سوریه، نیروهای حزب اتحاد دموکراتیک، پس از عقب نشینی ارتش سوریه از مناطق شرقی این کشور، در این مناطق مستقر شدند و هم اکنون نیز در آن حضور دارند.
تا به حال درگیری های سنگینی بین نیروهای این حزب و گروه های تروریستی "جبهه النصره"و "بلاد شام" در مناطق شرق سوریه روی داده است

پی نوشت:

http://fa.abna24.com/service/middle/archive/2015/11/25/695482/story.html

کلأ با همه همکاري ميکنند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

یورش مسلحانه پلیس آذربایجان به نمازگزاران شیعه

گارد ویژه پلیس آذربایجان ظهر امروز پنج‌شنبه پنجم آذرماه به مسجد شیعیان شهرک "نردران" در نزدیکی حرم بی‌بی رحیمه(سلام الله علیها) یورش برد و اقدام به تیراندازی کرد.

در این حمله مسلحانه که به هنگام اقامه نماز ظهر و عصر صورت گرفت؛ دو تن از شیعیان از جمله «عباس حسین» به مقام رفیع شهادت نائل آمده و ده‌ها تن دیگر به شدت زخمی شدند.

عناصر گارد ویژه پلیس همچنین دست‌کم 20 نفر از شیعیان را دستگیر کرده و با خود به مکانی نامعلوم منتقل کردند.

مجروحان سریعاً به نزدیک‌ترین مرکز درمانی منتقل شدند که حال برخی از آنان توسط منابع پزشکی وخیم اعلام شده است.

 

هنوز خبری از وضعیت حجت‌الاسلام والمسلمین «طالع باقر اُف» امام جماعت مسجد یادشده و از روحانیون برجسته شیعه این کشور، در دست نیست.

شاهدان عینی در این باره به خبرنگار ابنا گفتند: نیروهای پلیس با خودروی‌های شهرداری و حمل مبل(!) وارد محل شدند و به همین دلیل شیعیان از حضور آنان غافلگیر شدند، در غیر این صورت، واکنشی درخور نشان می دادیم.

وی افزود: نیروهای گارد ویژه ابتدا با باتوم وارد مسجد شدند و سپس اقدام به تیراندازی کردند. آنان همچنین قصد داشتد حاجی طالع باقر اُف را نیز دستگیر کنند که واکنش نمازگزار مواجه گشتند.

در این حمله مسلحانه، چند تن از عناصر گارد ویژه پلیس زخمی شدند.

همچنین عناصر پلیس آذربایجان با یورش به منزل حجت‌الاسلام والمسلمین «ذوالفقار میکائیل‌زاده» از دیگر شخصیت‌های مطرح شیعه این کشور، واقع در "خردلان" باکو، وی را به علت نامعلوم مورد ضرب و شتم قرار داده و دستگیر کردند.

این درحالی است که حجت‌الاسلام میکائیل‌زاده به هیچ عنوان در درگیری مسجد شیعیان "نردران" حضور نداشته است.

به گزارش خبرنگار ابنا از آذربایجان، منزل این روحانی برجسته شیعه مورد تفتیش کامل قرار گرفت و بسیاری از وسایل شخصی وی ازجمله رایانه و کتاب‌ها، ضبط شد.

از سوی دیگر، اخباری مبنی بر یک درگیری مسلحانه دیگر پلیس با شیعیان در حوالی ایستگاه متروی "مشهدی عزیز بَی اُف" منتشر شده که هنوز صحت و سقم آن تایید نشده است.

 

 

شهید عباس حسین

http://www.shia-news.com/files/fa/news/1394/9/5/115468_709.jpg

 

تصاویر

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(3)_56572595cc378.jpg

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(2)_56572593b23a9.jpg

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(1)_5657259207671.jpg

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(6)_5657259b3d364.jpg

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(5)_56572599814bc.jpg

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(4)_56572597b1620.jpg

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(9)_5657259ff1ef3.jpg

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(8)_5657259e8000c.jpg

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(7)_5657259d07e6a.jpg

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(12)_565725a61e9df.jpg

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(11)_565725a3b4c15.jpg

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(10)_565725a179261.jpg

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(15)_565725aaf0140.jpg

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(14)_565725a963fac.jpg

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(18)_565725b152b72.jpg

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(17)_565725af3b004.jpg

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(20)_565725b59d982.jpg

 

http://fa.abna24.com/upload/image/2015/11/26/(19)_565725b3ab221.jpg

 

فیلم:

 

http://fa.abna24.com/upload/video/2015/11/26/fa.abna24.com_565723e15a200.mp4

 

پی نوشت:

 

http://fa.abna24.com/service/pictorial/archive/2015/11/26/695524/story.html

ویرایش شده در توسط vhsjdvsjd
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.