Recommended Posts

4 hours قبل , Navard گفت:

 

 

 

مشخصا این رفتار های پوپولیستی از جانب سلطان رجب نشان ترس از شکست در انتخابات پیش‌رو هست.  چیزی که رجب تا حالا تجربه مشابه آن را نداشته! تورم و گرانی های پیش از حد در ترکیه و از همه بدتر بدنامی اردوغان در پروژه های مسکن این کشور که بسیاری رجب رو باعث و بانی ساخت و ساز غیر مهندسی در این کشور میدونند باعث شده که دست به هر کاری بزنه. از پروژه ها تکمیل نشده به نام خود زدن گرفته تا رونمایی از بیماری و چه شعار های فالانژ گونه همیشگی این فرد و ...

البته جامعه ترکیه کاملا ظرفیت ضد تبلیغ ساختن از این رفتار های پوپولیستی رو داره باید دید آیا صدای مخالف واقعی در مقابل رجب هست که از این موضوع بهره ببره یا خیر...

 

 

سلام

نظرسنجی ها خلی متفاوته، من چند مورد دیم که پیروز با اختلاف آرا اردوغان بود. به نظرم طیف طرفدار اردوغان طیف وفاداری هست. در ائتلافش که از مخالفان هم جذب کرده. از طرفی انشقاق عجیبو  غریب مشکوک در اپوزیسیون هم شانسش را بیشتر کرد و انصافا هر چی میتونست از امکانات دولتی و دستاوردسازی با شبکه های تلویزیونی که اسما خصوصی هستند و ولی تقریبا همه یک طورهایی در خدت دولت مستقر استفاده کرد. هر کسی را هم ازش احساس خطر میکنه میفرسته زندان به جرم ارتباط با کودتا.

به نظرم موقعیتش خیلی مستحکم تر از رقیبش هست که عملا در عرصه تبلیغات هیچ کاری یا نکرده یا از دستش برنمیاد.

  • Like 2
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ترکیه ذخایر جدیدی از نفت بسیار با کیفیت در جودی گبار با ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار بشکه در روز و ارزش ۱۰ میلیارد دلار کشف کرده است.

 

نفت در میدان Shehit Aybüke Yalçın-1 کشف شد که ۱۰ درصد از مصرف روزانه نفت ترکیه را پوشش خواهد داد.

 

در این رابطه اردوغان رئیس جمهور ترکیه گفت:

 

ما می توانیم با کمک ۱۰۰ حلقه چاه حفاری در این منطقه، تولید نفت کشف شده در عمق ۲۶۰۰ متری را به ۱۰۰ هزار بشکه برسانیم. مصرف فعلی روزانه نفت در ترکیه ۷۰۰ هزار بشکه و تولید آن ۱۸۰ هزار بشکه نفت است. /وستانیوز

  • Like 2
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نقل قول

یادداشت حلوصی آکار در شبکه «تی‌آر‌تی» تحت این عنوان منتشر شده است: «منطقه قفقاز: فرصتی بی نظیر برای صلح و آشتی».

این مقام ارشد ترکیه‌ای در ابتدای این یادداشت نوشت: «درگیری‌های پراکنده و تنش در امتداد خط مرزی بین نظامیان ارمنستانی و آذربایجانی و فقدان موفقیت تا به این لحظه در تلاش‌های اخیر برای سوق دادن دو طرف به حصول به توافقنامه صلح، مایه نگرانی است. وضعیت، شکننده است و امیدی که ما برای رسیدن سریع به توافق صلح داشتیم، در حال رنگ باختن است».

به گفته او، توافق آتش بس سال ۲۰۲۰ ارمنستان و جمهوری آذربایجان «فرصتی طلایی» برای حصول صلح بین این دو کشور بعد از سه دهه درگیری ایجاد کرد؛ توافقی که با میانجیگری ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه حاصل شده بود.

وزیر دفاع ترکیه در ادامه یادداشت خود، به سراغ محتوای توافق سه جانبه سران روسیه، ارمنستان و جمهوری آذربایجان رفت و ادعایی درباره کریدور زنگزور مطرح کرد.

حلوصی آکار نوشت: «باز کردن کریدور زنگزور، یک نقطه اتصال زمینی از طریق سرزمین ارمنستان بین آذربایجان و نخجوان محصور شده آن، شرط مورد پذیرش در توافقنامه آتش بس بود. آذربایجان در عوض برقراری ارتبط زمینی (کریدور لاچین) از طریق سرزمین خودش از ارمنستان به ناگورنو قره باغ را قبول کرد. این اقدامی مهم در جهت پیش بردن صلح و همکاری بین دو کشور بود».

وزیر دفاع ترکیه ادامه داد: «نخجوان که تحت احاطه ارمنستان، ایران و ترکیه قرار دارد و هیچ ارتباط زمینی با آذربایجان ندارد، به منظور انتقال و جابجایی افراد و کالاها به این کریدور فورا نیاز دارد. (باز کردن کریدور زنگزور) پتانسیل عظیمی را برای عادی سازی روابط بین آذربایجان و ارمنستان باز خواهد کرد و  به صلح پایدار و رفاع اقتصادی برای همه منجر می‌شود».

حلوصی آکار سپس مدعی شد: «کریدور زنگزور، تهدیدی برای هیچ کشور دیگری نیست. بلکه برعکس، همکاری، ثبات و توسعه منطقه‌ای را ترویج خواهد کرد».

 

 

پای مقامات نظامی ترکیه هم کم کم به ماجرای زیاده خواهیشون داره باز میشه. جالبه اشاره هم میکنه که تمام این جنجال ها و شل و سفت کن ها در مورد قره باغ هم به چه علت بوده. یک گروکشی بابت باز شدن کریدور ادعایی. اشاره تهدید گونه ای هم کرده که ( آذربایجان در حقیقت ) به این کریدور نیاز فوری داره و ممکن هست این به معنای سیگنالی برای افزایش فشارها یا یک اقدام ناگهانی باشه.

 

انتقال و جابه جایی افراد و کالا ها اگر قرار باشه خاک ارمنستان باشه که مشکلی با بازکردن جاده ها نداره و اگر مشکل جا به ججایی است که خب این هم راه حلش حالا ایران قبول میکنه که از منافعش چشم پوشی کنه و حمل و نقل از ارمسنتان انجام بشه ولی وقتی صحبت از این هست که نه این کافی نیست یعنی جا به جایی افراد و کالا بهانه ای بیش نیست و قصد تصرف سرزمینی و قطع مرز ایران و کشورگشایی است. تنها عایدیش هم برای ترکیه و اذربایجان هست و تنها متضررش هم ایران.

 

نکته اینجاست با اون پاشینیان خائن هیچ بعید نیست همون قره باغ و فشار جمعیتی اش را بهانه کنند مسئولان ارمنی تا به این خفت و بخشش بخشی از کشورشون تن بدند. بهانه هم که اشاره شد بهانه خوبی است. یک معامله که البته مشخصا کاملا غیرهم وزن هست. دادن خاک و مرز و محصور کردن ارمنستان بابت اتصال به یک منطقه محصور محدود در قسمتی از خاک باکو.

 

برای همین ایران باید تمام پلن هاش بر مبنای خیانت ارمنستان باشه. و البته توسل به زور برای حفظ مرزهاش حتی شده با ورود به خاک ارمنستان در محدوده ارس. الهام نادانی بیش نیست ولی اردوغان گویا حماقتش در سوریه براش درس نبوده. جایی که کشور همسایش را تبدیل کرد به مقر تروریستها و یک کشور ویرانه که اگر الان مثل گذشته بود احتمالا مثل عراق یکی از بزرگترین مقاصد صادرات ترکیه بود و البته حماقت بزرگتر اردوغان که کردهای غیرفعال سوریه را تبدیل کرد به مجهزترین کردهای منطقه و با حمایت تمام و کمال آمریکا و مناطق شمال و شمال شرق سوریه را به یکی از کانون های اصلی هرگونه اقدام آتی کردها. اون هم در تمام مرزهای جنوبی خودش تقریبا. یک حماقت محض و تاریخی!

 

ویرایش شده در توسط alala
  • Like 4
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تحویل اولین سوخت هسته‌ای به نیروگاه آک‌کویو ترکیه( نیروگاه 4800 مگا واتی)

اینفوگرافی از آخرین پیشرفت های نیروگاه اتمی ترکیه تا 10 روز قبل

https://cdnuploads.aa.com.tr/uploads/InfoGraphic/2023/04/28/4c6b6e7d7b904837199dd7e255119ade.jpg

 

منبع

  • Like 2
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تجمع اخیر طرفدارهای اردوغان واقعا بزرگ بود. ( اردوغان گفته 1.700 ) روش های پوپولیستی اردوغان کاملا در جامعه متعصب ترک جواب میده، در حالیکه رقیبش در خونه و پشت میز با لباس راحتی! در حداقلی ترین شکل ممکن در کارزار تبلیغاتی نابرابر فعالیت میکنه.

 

رویدادهای برنامه ریزی شده و در خدمت گرفتن همه امکانات کشور و شرکت ها و افراد و سازمان های دولتی و غیردولتی در تبلیغ دستاوردهای اردوغان از نظامی گرفته تا اقتصادی و فعالیت پررنگ رسانه های ترکیه که تقریبا اکثر رسانه های مهم و پرمخاطب تحت نفوذ تیم اردوغان هستند، حمایت سلبریتی ها و جامعه میانی همه و همه پیروزی راحت اردوغان را اگر اتفاقی نیفته خبر میده.

  • Like 3
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

پلیس آلمان به دفاتر نمایندگی چند روزنامه ترک در آلمان حمله کرده و تعدادی روزنامه نگار را دستگیر کرده!!

 

ای بابا! پس چی شد مقدس بودن روزنامه نگار و معلم و استاد دانشگاه و ...؟ مگر نه این بود که اصولا آدم هایی با این برچسب ها هیچ وقت جرمی مرتکب نمیشند و دستگیریشون مساوی است با گناه کبیره؟

 

 

 

 

 

 

  • Like 4
  • Upvote 6
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نقل قول

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» به نقل از رسانه‌های ترکیه گزارش داد یک حلقه جاسوسی موساد که قصد داشت به اهداف ایرانی حمله کند، در ترکیه کشف شد و ۱۱ نفر دستگیر شدند. 

 

این خبر فکر کنم در راسای خبر امروز واجا است. در حقیقت امتداد همون گروه نفوذ ایرانی داخل ایران هستند که سیستم پیچیده و چند لایه ای که به مراکز داده های کشور ختم میشد ( افراد حلقه آخر که به داده ها و اطلاعات ایرانی ها در مراکزی که مجوز دسترسی دارند ) و وظیفش شناسایی و دادن اطلاعات تکمیلی افرادی که به خارج از کشور تردد داشتند ( شناسایی افراد مهم و مسئول در مراکز مهم و زیرساختی ( احتمالا سیاسی، نظامی، صنعتی و ...) به موساد بوده. در حقیقت این سیستم نفوذی داخل ایران وظیفه داشته اولا اطلاعات ایرانیان که به خارج از کشور تردد دارند را منتقل کنه و دوما اطلاعات تکمیلی که موساد میخواسته برای افرادی که نشان کرده بوده ( احتمالا برای تهدید، تطمیع یا ترور و شبکه سازی پیرامونشون مثل همون موردی که در فوردو از طریق همسایه یکی از کارمندان، کارمند مزبور را در تور انداخته بودند و تطمیعش کرده بودند برای خرابکاری در فوردو ) را خیلی راحت از داخل استخراج کرده و به موساد بفرستند.

 

احتمالا با اطلاعات و همکاری واجا هم دستگیر شدند.

 

پ ن: جنگ پیچیده ای که ایران درگیرش هست و امکاناتی که دشمن داره واقعا سنگین و نفس گیر هست و شبیه یک معجزه میمونه بقا در این شرایط برای سرویس های اطلاعاتی ما ( حمایت همه جانبه بین المللی، پول، امکانات و ابزار و از همه مهمتر مزدوران ایرانی که به هر نحوی و هر بهانه ای با کوچکترین تطمیع و حتی برخیهاشون مثل (سابقا) منافقین و جدیدا براندازان که دیگه همه قشری را شامل میشند و خیانت به کشور را خیلی راحت برای خودشون تئوریزه کردند که از دختر نوجوان و پدرش گرفته تا زن خانه دار و ... به صرف اینکه ما از اینا خوشمون نمیاد خیانت و مزدوری میکنند برای دشمن حتی با استقبال خودشون )

 

 

 

ویرایش شده در توسط alala
  • Like 3
  • Upvote 9

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اردوغان پس از اطمینان از "هنوز هستیم "

 

وزیر امور خارجه ترکیه قبل انتخابات: دیدار اسد و اردوغان در سال جاری میلادی محتمل هست.

ترکیه بعد  از انتخابات :                  قرار نیست اردوغان با اسد دیدار کند.

 

اردوغان را باید به عنوان یکی از کذاب ترین و سالوس ترین! آدم های منطقه قلمداد کرد.

 

جالبه پوپولیسم اردوغان به یک علت به شدت جواب داده: رسانه ای علیهش تقریبا وجود نداره و در مقابل همه رسانه ها در خدمتش هستند ( رسانه های جریان اصلی) در مقابل ایران که کاملا برعکس هست. رسانه ها تقریبا همه مقابلش هستند و رسانه ای تاثیرگذار در اختیار نداره. حالا این جدای از این رسانه/سلاح هایی هستند که باید در جای خود ( رسانه جنگی) بررسی بشند. در کنار شبکه های اجتماعی که به عنوان سلاح ازشون استفاده میشه علیه ایران.

 

برای همین هست که ایام زلزله اگر کسی رسانه های ترکیه را از سی ان ان ترک تا استار و کانال دی و بعد هم شبکه های دولتی را رصد میرکد به شکل بسیار قدرتمندی در مناطق زلزله زده حضور انحصاری داشتند تا شرایط را به سمت اردوغان و حزب حاکم آرام کنند و حتی با توجه به قدرتشون بهره بردای کنند از اوضاع روانی مردم در جهت تثبیت هر چه بیشتر اردوغان ( وعده های رنگین به ادم هایی که همه چیزشون را از دست دادند و براشون این وعده ها یک آرزو است و طبیعتا در انتخابات هم به کسی رای میدند که وعده نقد داده نه اونی که نسیه میده )

برای همین هست که میبینیم بر خلاف نظر بسیاری تحلیلگران زلزله نه تنها میخ تابوت اردوغان در انتخابات نشد بلکه در کمال تعجب رای اردوغان در این مناطق تقریبا در همه شون اکثریت بود.

 

پ ن: نتیجه: رسانه. با رسانه در شرایط جدید که با گذشته کاملا متفاوت هست، شما میتونید در یک کلام شیطان باشید به عنوان فرشته پرستیده بشید و فرشته باشید و به عنوان شیطان لعن و نفرین. باقی ماجراها دیگه ذیل این مشخصه چه وضعیتی خواهند داشت. ( شرایط جدید منظور این هست که توجهات حتی به رسانه های کلاسیک بوسیله شبکه های اجتماعی به این شکل شده که در چند دقیقه اذهان میلیون ها نفر به موضوعی جلب میشه و ضریب میخوره و قبل از تحلیل واقعه ای رخداد و تفسیر و خبر بعد را شاهد هستند و این سلسله وار بودن اخبار در کسری از ثانیه طبیعتا هیچ جایی برای تحلیل و تامل نزاشته و تازه این سوای ده ها فاکتور دیگه مثل استفاده از صوت و ویدئو و روش های رسانه ای پیشرفته است که مولود همین رسانه های جدید هستند و تاثیرگذاری رسانه را صدها برابر بیشتر کردند. ولی همچنان بین همه این فاکتورها مهمترین فاکتور همین مطلبی است که اشاره شد، خبری در چند دقیقه میان میلیون ها نفر و در شخصی ترین لحظاتشون حتی و بدون فوت وقت بهشون میرسه حالا توی مترو است و توی تختخواب هست و سر کار و سر راه و ... فرقی نمیکنه. در این شرایط پوپولیسم به یک مرحله بالاتر ارتقا پیدا کرده و تعریف جدیدی باید از خودش و قدرتش بشه.

 

 

 

 

ویرایش شده در توسط alala
  • Like 5
  • Upvote 9

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

https://www.aparat.com/v/Hur63

 

انتخابات ترکیه برگزار شد و اردوغان با همه اما و اگر ها باز زمام قدرت را در این کشور به دست گرفت ، به این بهانه یادآوری مواضع و رفتار این شخص در سه دهه پیش خالی از لطف نیست.

 

پ.ن : اصولا سخنرانی جلوی جمع و قدرت " story telling " از واجبات تبدیل شدن به یک سیاستمدار قدرتمند است که جناب رجب ، به خوبی خودش را به این مهارت ها مجهز کرده بوده در حد گرفتن اشک از جمعیت!!!

  • Like 6
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نقل قول

«جودت یلماز» معاون رئیس جمهور ترکیه روز چهارشنبه گفت که در سال ۲۰۲۴ بیش از ۴۰ میلیارد دلار به بودجه دفاعی  این کشور اختصاص خواهد یافت

 

ناگهان 3 برابر رقم 2023 که خودش یک رکورد بود. عملا بخش قابل توجهی از بودجه دولت ترکیه. اونم در شرایط تورمی. این جدای از بودجه شرکتهای خصولتیشون هست که از صادرات درامد دارند و خودشون مستقل با نظارت مستقیم اردوغان بودجه خرج میکنند.

  • Like 1
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مرکز رسمی مبارزات با شایعات ترکیه بیانیه داده گفته ما به شدت هرگونه همکاری با اسراییل را در رهگیری موشک های ایرانی با رادار مستقر در ترکیه تکذیب میکنیم. دلیلش؟

 

چون اطلاعات این رادار فقط با اعضای ناتو به اشتراک گذاشته میشه و اسراییل جزء ناتو نیست!!! :)

 

شوخی میکنه دیگه؟! سه کشور انگلستان و فرانسه و آمریکا که در خط اول پدافند اسراییل در اون حمله بودند احیانا اون شب از عضویت در ناتو استعفا داده بودند یا قول داده بودند اطلاعاتشون را در اون حمله مثل یک پسر خوب استفاده نکنند! بعد از جنگ غزه انگار حاکمان غرب و رژیم های منافق تصمیم گرفتند مسابقه بدند ببینند کی مردمش و مردم جهان را میتونه بهتر و بیشتر احمق فرض کنه.

  • Like 2
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 hour قبل , alala گفت:

مرکز رسمی مبارزات با شایعات ترکیه بیانیه داده گفته ما به شدت هرگونه همکاری با اسراییل را در رهگیری موشک های ایرانی با رادار مستقر در ترکیه تکذیب میکنیم. دلیلش؟

 

چون اطلاعات این رادار فقط با اعضای ناتو به اشتراک گذاشته میشه و اسراییل جزء ناتو نیست!!! :)

 

شوخی میکنه دیگه؟! سه کشور انگلستان و فرانسه و آمریکا که در خط اول پدافند اسراییل در اون حمله بودند احیانا اون شب از عضویت در ناتو استعفا داده بودند یا قول داده بودند اطلاعاتشون را در اون حمله مثل یک پسر خوب استفاده نکنند! بعد از جنگ غزه انگار حاکمان غرب و رژیم های منافق تصمیم گرفتند مسابقه بدند ببینند کی مردمش و مردم جهان را میتونه بهتر و بیشتر احمق فرض کنه.

سلام -آره دیگه  بمبهای اتمی مستقر در پایگاه اینجرلیک ( حدود 150 کیلومتری مرزهای ایران ) هم برای مبارزه با داعش اونجا مستقر هستند جنگنده ها و سوخترسانهای ناتو مستقر در اینجرلیک هم برای حمل و نقل  خیار و گوجه تولید ترکیه کاربرد دارند! دعای خیر {همون فحش} اعضای انجمن بدرقه راه مرکز رسمی مبارزه با شایعات ترکیه خواهد بود ! 

ویرایش شده در توسط MF44
  • Like 3
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.