Recommended Posts

من فقط میدونم باعث و بانی توسعه  ترکیه ایران بوده و هست!! از صادرات گاز ارزان بگیر تا هاب ارزی کردن این کشور و تنها راه ارتباطی تجاری و واسطه بودن بین ما و اروپا حتی در همین قضیه بازسازی سوریه ما میلگرد و آهن را به تجار ترک میفروختیم و مجددا در سوریه بازخرید میکردیم!! اصلا با صادرات نفت سوریه توسط گروهکها به ترکیه و تامین سوخت سوریه توسط ما و مجددا انتقال فرآورده های پالایشی به ترکیه و اون تجارت به این کشور کمک کردیم!!

یسری از مردم را ما فراری دادیم اونجا سرمایه گزاری سر یسری ازادی های عرف شده جهانی و ممنوعیت ها به واقع منسوخ باعث شدیم مردممون پول و زندگیشون را ببرن ترکیه!!

عامل زمین خوردن سوریه هم ما بودیم اکه کمک نمیکردیم که این کشور اعتراضات اولیه را به شکل سخت سرکوب کنه که منتهی به جنگ قومی و دینی مذهبی شد و خب منابع و ظرفیت های مارو بلعید و البته تبدیل به کارت‌ مذاکراتی ما هم نشد و خب به این راحتی از دس رفت!!!

و بخشیده شد به ترکیه و اسراییل.....

ادامه بدیم خوب دست فرمونی هست امیدوارم این نوار شکست ها بریده بشه ویا حداقل اگه وارد کشور شد اسیبهاش حداقلی باشه!

 

قطع به یقین با اعتماد به نفس فراهم شده و وزنی که ترکیه گرفته هدف بعدی اونها با کمک اسراییل اشغال جنوب ارمنستان هست !! و خب مطمئنا ما از داخل مشکلات شدیدی ساختیم بخصوص نابود کردن یکرنگی و ملی گرایی ایرانی در این چند دهه...

  • Like 1
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

حالا با توجه به حملات اسراییل به سوریه و ایجاد پایگاه های ترکیه در شمال. بیایید 2 سناریوی محتمل رو فرض کنیم، که البته ممکنه کلا و یا به سرعت رخ نده، ولی اگر در حال وقوع باشه میتونید از روی نشانه ها پیش بینی کنید.

 

سناریوی اول:

مسئله بنیادین:

- فرض کنیم ترکیه و اسراییل به دنبال توسعه طلبی و افزایش سرزمینی هستند و اصل ماجرا این باشه.

 

روش کار چیه؟ 

این دو، سوریه رو به محل نزاع تبدیل کنند و مردم سوریه این وسط قصابی بشن. اما با وجود حاکمیت تثبیت شده در سوریه این اتفاق نمیفته.

پس اگر دیدید به یکباره سوری ها به سمت مقابله با اسراییل حرکت کردند، و ترک ها جای پای نظامی خیلی محکمی درست کردند، یک اتفاق یعنی یک ترور داخلی که رهبری سوریه رو از بین ببره میتونه زمینه ساز این مسئله باشه که جنگی بین سوریه ترکها! و اسراییل دربگیره که هدفش به مرور ایجاد درگیری غیر واقعی بین ترکیه و اسراییل برای داشتن بهانه جهت اشغالگری در سوریه است. اینطوری سوری ها قصابی میشوند که باید بشوند تا ترکها و اسراییلی ها به سرزمین هایی با جنگیدن و کشته دادن دست پیدا کنند و نه فقط با ایجاد مناطق حائل و جنگ ترکیبی، ...

 

سناریوی دوم:

مسئله بنیادین:

- ایجاد یک نظام منطقه ای برای از بین بردن یا مهار ایران به شکل دائمی.

 

روش کار چیه؟

با استفاده شرق و غرب و شمال و جنوب ایران! یعنی بهره گیری از طالبان، پاکستان، آذربایجان، سوریه(شمال عراق)، ترکیه، کشورهای حاشیه خلیج فارس و ... در یک برنامه میان مدت.
 همه این حوزه ها در حال حاضر به ظاهر هماهنگ نیست، البته هماهنگی فقط مقداری پول میخواد که کشورهای عربی بسیار دارند.

بنابراین برای این مسئله هم مثل مورد قبل که ترور رهبران و جنگ های ظاهری مطرح بود، باید سرمایه گذاری ها، همکاری های نظامی و خرید ها رو تحت نظر گرفت.

 

سناریوی سوم:

رخ دادن هر دو به شکل همزمان که اگر یکی محقق نشد دیگری بشود. 

 

و سناریوی چهارم حالت خوشبینانه:
هیچی دیگه یه سوریه قدرتمند و دمکراتیک درست میشه که روابط خوبی هم با ما داره، همه عالی پیش میره و کشورهای منطقه همه با ما دوست میشن و آرام و ما چقدر خوشبخت خواهیم بود.

 
و در نتیجه:

از ادامه روندی که حوثی ها شروع کرده اند ممانعت کنید و بشدت روی مجهز کردنشون به تسلیحاتی که مثلا 10 سال دیگر میتوانند در جنگ های آن دوران موثر باشند سرمایه گذاری کنید.

اقتصاد ترکیه باید ویران بشه، تحریم ها باید برداشته بشه و از همه مهمتر مردم باید آمادگی روانی کامل برای جنگ های بزرگ رو همیشه داشته باشند. یعنی مردم محرک اصلی تولید بمب اتمی در ایران شوند.

10 سال دیگر کسی نیاد بگه کشورهای اسلامی فریب صهونیسم خوردند و ما اصلا فکرش رو نمیکردیم و ...


 

 

  • Like 1
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بدبختی اینه ترکیه و آذربایجان و این کشورهای نژادپرست که مخصوصا تضاد زیادی با نژاد آریایی دارن همه جوره دشمنی شونو نشون دادن ولی از طرف بعضی نهادها و گعده ها و بعضی شهروندان خام کشورمون چشم بسته از ترکیه و آذربایجان و اردوغان حمایت میشه. کی باید این حمایت تموم شه؟ زمانی که لشکریان اسمیگل و الهام بیان تبریز و ارومیه رو محاصره کنن؟ کی میخواهیم به سمت استفاده از ظرفیت ارمنستان و کردها  یا راههای دیگه برای کنترل ترکیه و آذربایجان بریم؟

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

در یک سطحی مشخصا با بدهی مطلق تروریستها به ترکیه الان هم تقریبا همه کاره سوریه در حقیقت ترکیه است و جولانی عملا یک عروسک خیمه شب بازی است که به وقتش مهره ای جایگزینش خواهد شد به اسم انتخابات یا هر چیز دیگه ای. ( بدهی مطلق چه در حمایت از اعتراضات ابتدایی و دمیدن بر آتش و بعد برای فرو ننشستن ماجرا و اصولا تبدیل اون به جنگ داخلی چه با گسیل اواع و اقسام تکفیری ها و تروریستها و تندروها با خطوط به اصطلاح ترکیش ایر از اقصی نقاط جهان، بعدتر چه با حمایت مالی و تجهیزاتی و پل ورود پل های عربی به سوریه و بعدتر ها تجهیز نظامی مستقیم با تاوها که نقش مهمی داشتند و در کنارش فراهم کردن بازوی رسانه ای قدرتمند و استافده از تجربیات بین المللی و اصطلاحا ناتویی ( تشکیل کلاه سفیدها و پروپاگانداهای هدفمند ) و با ظهور داعش حمایت مالی مستقیم از داعش با خرید نفت و ... و در نهایت در مقطعی در سال 98 که میرفت ارتش سوریه پرونده تروریستها را ببنده با ورود مستقیم ارتشش و حمایت کامل به عنوان یک سد برای حفظ این سرطان و در آخر وقتی در حال فریب مقابل بود با تجهیز و حمایت تام و تمام ( نقش مالی قطر را نباید فراموش کرد ) از اتوپیای ادلب با دادن برق و امکانات در برابر مناطق تحریمی تحت کنترل دولت سوریه و در آخر هم هماهنگی و اجرای عملیات نهایی )

 

 

حالا عمکلرد ترکیه در یک سطح نفوذ که مشخص هست. به دست گرفتن فرودگاه های حلب و دمشق و بنادر سوریه به اسم راه اندازی ( مثل فرودگاه کابل و حالا توجه دادن مسئولان به پل پس فردا دمشق کابل و تکفیریهای عموما خارجی تبار و حتی سوری تبار که به مرزهای شرقی ایران منتقل خواهد شد توسط ترکیه به عنوان یک ابزار فشار و مشغل کردن ایران ) و جالبه خیلی هول هولکی اعلام ترسیم مرزهای دریایی با سوریه که عملا ترسیم مرزهای دریایی ترکیه خودش با خودش! هست در سوریه بی صاحب حالا و از همین رو ترکیه بدش نمیاد از پیشروی اسقاطیلی ها در جنوب سوریه و فراهم کردن فضای اشغالگری که فعا لقمش را از سر سفره برداره و مواردی از این دست کاملا قابل پیش بینی بود و هست.

 

ولی در بعد رسانه هم ترکیه بیکار نیست. ترکیه میدونه در این شرایط و این خیانت بزرگش وسط معرکه فلسطین ممکنه زمزمه هایی بلند بشه. خصوصا وقتی جولانی تحرکی برای فلسطین با تمام وعده هاش نداشته باشه. و از یک منظر ممکن هست روایت ایران در مسیر تدارکاتی سوریه به هر حال برای لجستیک کمک به فلسطین بلد بشه در این شرایط. برای همین اردوغان در همون ابتدا پس از کلید زدن نمایش بزرگ زندان صیدنایا و خوب پخت و پز شدنش توسط رسانه های غربی و عربی بهره برداری اولش را کرد و در کنایه ای به مقامات ایرانی به خیال خودش زیرکانه عنوان کرد که وقایع سوریه ربطی به اسقاطیل و آمریکا نداشته و اونها ذینفع نیستند و اسد ظالم بود و مثالش هم زندان صیدنایا بیایید ببینیدش. 

بعد از افتضاح سی ان ان و خوابیدن تقریبی ماجرای زندان ترکیه این بار از روش هوشمندانه تری که مارک و برند خودش در وقاحت و کثیفی روش هست بهره برد به نحوی که در دهان ( طبیعتا خود جولانی هم اگر میخواست شرمش میشد چنین تحریفی را از خودش بسازه ) جولانی این گزاره را گذاشت: ما را به 1400 سال پیش چه کار و ایران انتقام 1400 سال پیش را از مردم سوریه میخواست و میخواد بگیره. ( توجه دارید که ماجرا چقدر کمدی هست. اصولا گروهک هایی که با تکفیر و اصل ماجرای 1400 سال پیش نطفشون بسته شد و اصلا دوام و بقاشون مبتنی بر این شعارها از تمام جهان تکفیری جذب کرد ناگهان در مقام مدعی نشسته و ورود ایران را که اتفاقا برای دفع همین فتنه وارد شده بود را متهم میکنند که تکفیر کرده!!! و با تکفیر وارد سوریه شده. حالا برای ما که چهل سال در جمهوری اسلامی انقدر آش برادری و برابری برامون پخته شده گاهی شاکی میشن بعضی ها که در برخی مقاطع شور شده بیش از حد خنده داره ولی برای مخاطبینی که ترکیه خوب میشناسشون و رگ خوابشون اصطلاحا در جوامع عربی دستش هست اینطور نیست*)

 

خلاصه این مشخصا روشی خبیثانه و دستپخت مستقیم ترکیه است که حضور ایران در سوریه را نه به دفاع از فلسطین ( ما که میدونیم حضور در سوریه برای تامین خط لجستیک لبنان و فلسطین بود در مقاطع مهمی ) که با یک تحریف 180 درجه برای انتقام گیری از 1400 سال پیش جا بزنه و اون را تقلیل بده به یک درگیری طایفه ای و مذهبی و اون هم با نقش ایران!! و مشخص هست که اردوغانی که در ماجرای فلسطین تقریبا اون نفاقش برای خیلیها روشن شد و ( مشخصا از ایران و همپیمانانش که این را مدام به روی جهان هم میاوردند خیلی عصبانی بود ) رسوا شد هم در پرت کردن حواس ها از این ماجرا با ماجرای سوریه و هم حالا با تکفیری! نشان دادن ایران که مسئله اش نه فلسطین که مسئله اش فرضا انتقام گیری از قتل امام حسین (ع)  و اسارت خاندانش در 1400 سال پیش هست میخواد با یک تیر چند نشان بزنه.

 

* ماجرا انقدر شور بود که مجری مصری دادش دراومده بود که فکر میکنی با بچه طرفی. تو رسما با همین تکفیر و ما باید شیعیان را ال کنیم و بل کنیم نیرو جمع کردی حالا ژست معصومیت گرفتی که نه اونا بودند من نبودم!

 

پ ن: مکالمه اردوغان با علیف و علام یک رزمایش زمینی در دیدار فرماندهان نیروی زمینی باکو و آنکارا را نباید ازش غفلت کرد. ترکیه الان یک برگ برنده در مقابل امریکا یعنی کردها را داره که باهاش خوب بازی خواهد کرد. اول مسکوت میازره و میاد سراغ ارمنستان و بعد دوباره با یک برگه کردها را هم میخره از آمریکا. ایران باید تمام اقدامات را در نظر بگیره و در یک مورد یک پلن فوری داشته باشه که با دیدن هر تحرکی این بار بدون فوت وقت ( مثل خود ترکیه در ادلب در سال 98 ) مستقیم وارد خاک ارنستان بشه و یک به قول ترک ها اون زمان ایست بازرسی و پایگاه موقت بزنه تا اجازه نده مسیری که میخوان شکل بگیره. در این موقعیت باید هزینه همه چیز را به جان خرید. دیگه اونوقت توپ در زمین باکو هست البته چون پیمان دفاع از هم دارند حتما پشت گرم به حمله ترکیه به نیروهای ایرانی خواهد بود ولی خب انتخاب با ترکیه است و ما چاره دیگه ای نداریم. بسم الله ...

 

 

  • Like 2
  • Upvote 2
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
3 hours قبل , alala گفت:

ایران باید تمام اقدامات را در نظر بگیره و در یک مورد یک پلن فوری داشته باشه که با دیدن هر تحرکی این بار بدون فوت وقت ( مثل خود ترکیه در ادلب در سال 98 ) مستقیم وارد خاک ارنستان بشه و یک به قول ترک ها اون زمان ایست بازرسی و پایگاه موقت بزنه تا اجازه نده مسیری که میخوان شکل بگیره. در این موقعیت باید هزینه همه چیز را به جان خرید. دیگه اونوقت توپ در زمین باکو هست البته چون پیمان دفاع از هم دارند حتما پشت گرم به حمله ترکیه به نیروهای ایرانی خواهد بود ولی خب انتخاب با ترکیه است و ما چاره دیگه ای نداریم. بسم الله ...

سلام برادر بر اساس کدوم اصول انسانی، سیاست بین المللی و دینی ایران حق داره وارد خاک ارمنستان بشه؟

 

شما قانون اساسی ایران رو برای یک بار هم که شده ملاحظه کردید؟ نتیجه این توصیه های شما و امثال شما شد سقوط اسد در سوریه و زمین خوردن حزب الله لبنان... هنوز بس نیست؟ چقدر دیگه پول باید  خرج بلندپروازی های بی منطق شما و هم فکرهای شما بشه؟

 

ظاهرا طرفداران ژاندارمی ایران برای منطقه خاورمیانه قرار نیست دست از کابوی بازی ها و این افکار صدمن یک قاز بردارند. فرق شما با امثال شاه این بود که شاه خودش رو ژاندارم فقط خلیج فارس می دونست و شما ژاندارم کل خاورمیانه و قفقاز و آسیای میانه تا تنگه باب المندب...

  • Like 1
  • Upvote 3
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
10 minutes قبل , RezaKiani گفت:

شما قانون اساسی ایران رو برای یک بار هم که شده ملاحظه کردید؟ نتیجه این توصیه های شما و امثال شما شد سقوط اسد در سوریه و زمین خوردن حزب الله لبنان... هنوز بس نیست؟ چقدر دیگه پول باید  خرج بلندپروازی های بی منطق شما و هم فکرهای شما بشه؟

من کاری به توجیه های قانونی و الزامات بین المللی چه داخلی چه خارجی و در ارمنستان ندارم!!!

ولی قطع به یقین‌میگم ارتش بخصوص نزاجا و نیروی زمینی سپاه قدرت اعمال قدرت و ورود در زمان لازمش را هم ندارم و اصلا کشور هم چه به لحاظ بافت جمعیتی و اقناع فکری و چه اقتصادی قدرت ورود زدن به این منازعاتو نداره!!! و این روندیه که حداقل ۳۰ سال مداومت توی نابودی کشور و ارکانش پیش گرفتن یه چنین چشم اندازی جلومون گزاشته!

که از تامین برق و آب خوردن هم عاجزیم و طالبان هم برامون میتونه دردسر درست کنه!!!

ترکیه و باکو جای خود حالا یسری اینقدر اوج‌گرفتن میخان با امریکا و اسراییل بجنگند و باشعارهای پر هزینشو فلاکتی که به بار اوردن را همچنان پنهان کنن

  • Like 1
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

از زمان اشکانیان و ساسانیان و حتی قبل تر در دوران هخامنشیان و مادها حکومت های ایران سدی بودن در مقابل اقوام مهاجر که سرزمین های تازه و پیش روشون رو می بلعیدن و با سرکوب و کشتار اقوام بومی اون سرزمین هارو چپاول و تصرف می کردند. با ظهور اسلام، این سد کمابیش محکم مقابل این اقوام برداشته شد. در حال حاضر هم شرایط متفاوت نیست. ما در قلب اروپا زندگی نمی کنیم و ایران سوییس نیست که از تحولات خودمون رو کنار بکشیم.وقتی ترکیه و آذربایجان بر طبل جداشدن استانهای شمال غربی ایران می کوبن و هردوشون همکاری زیادی با اسرائیل علیه ما دارن عاقلانه این بود ایران در کنار ارمنستان باشه که حکومتش نشون داده خویی آرام و سازگارتر از ترکیه و آذربایجان داره و هچنین ما می تونیم از کردهای ترکیه حمایت کنیم که درصد قابل توجهی از جمعیت کشور ترکیه رو به خودشون اختصاص دادن و عملا از حقوق اساسی خودشون محرومن. البته این همکاری با ارمنستان یا کردها به معنی این نیست که به اون لشکر کشی کنیم و یگان هامونو مستقر کنیم ولی در این جنگ آرتساخ میشد دست ارمنستان در مقابله با آذربایجان خالی نمونه و از جنبه پهپادی و پدافند و حتی موشک باهاش وارد معامله شد یا با تجهیز کردها علیه ترکیه اجازه ندیم این کشور سالها با فراغ بال مشغول تروریست پروری و آموزش اونها باشه. در اینکه سیاست ایران در کشورهایی که در اونها سیاست ورزی میکنه دست کمی از فردین بازی نداره و ما هم هزینه رو در این کشورهای عرب زبان می دیم و هم ناسپاسی میکنن مردمان اون کشورها شکی نیست ولی این دلیل نمیشه چشم در رقابت در خاورمیانه و چشم طمع سه قطب نوعثمانی ها، اخوانی ها و گروه ها و مکتب های افراطی ( که گاهی هم هر سه با هم متحداند) به ایران رو نادیده بگیریم. استراتژی و تاکتیک ما باید بالکل عوض شه ولی سکوت در سرپل های مهمی مثل ارمنستان و حتی سیاست 40 ساله در تنها گذاشتن کردها در مقابل حکومت ترکیه به ضرر ما تموم میشه. تنها جایی که سکوت ما فعلا لازمه سوریه است . سوریه مثل افغانستان میمونه که شوروری و آمریکا نتونستن  در اون ماندگار باشن و ما شانس آوردیم که بیشتر از این در اونجا هزینه نمیدیم. بهتره فعلا کناری بایستیم و شاهد تبدیل شدن سوریه به لیبی دوم و کشمکش نوعثمانی - اخوانی ها ،صهیونیست ها و گروه های خودکامه دیگه باشیم.

ویرایش شده در توسط aminf14
  • Like 1
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

همایش مفاخر علمی ترکیه در طول تاریخ ابو ریحان بیرونی و ابن سینا و ابن خلدون هم جز این نابغه های  علمی ترکیه هستند !!!!!

 

دو دانشمند اول که ایرانی بوده و مزار اوب ریحان در غزنه افغانستان و  ابن سینا در شهر همدان است .  ابن خلدون هم در تونس امروزی به دنیا آمد و در شهر قاهر در گذشت

 

البته با توجه به عدم وجود مزار این بزرگان در ترکیه کنونی .ترکها عثمانی  فعلا باید با تصاویرشون  نقش بازی کنند

 

IMG_20241222_125220_877.jpg

ویرایش شده در توسط aminor
  • Like 3
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

جای خوشحالی داره که اینقدر دولتمدارن ترکیه دنبال اینن مفاخر تاریخی رو از خودشون بدونن و به دنبال تصاحب اونها هستند و جای ناراحتی داره که اینقدر حکومت ما از اول انقلاب با مفاخر تاریخی مثل کوروش و داریوش بزرگ، مهرداد ششم، خسرو انوشه روان، بهرام گور، اردوان پنجم، یزدگرد اول، اردشیر درازدست و... سر دشمنی داره و یا اونها رو می کوبه و یا 4-5 دهه به دنبال فراموشی و محو اونها از تاریخ ایران زمین اونها بوده. اینکه ترکیه و آذربایجان مثل غذا و ورزش هایی که ریشه ایرانی داره و اونهارو به اسم خودش ثبت کرد این بار به دنبال مفاخر ایرانی و بلعیدن اونها مثل مولانا هست به خاطر کم کاری حکومت ایران یا حتی کوبیدن این مفاخر توسط حکومته. همین مولانا و شمس تبریزی ورای مسلکشون که جای تحلیل و نقد داره اینقدر از نظر شخصیتی توسط قرائت های رسمی حکومتی کوبیده میشن که واقعا جای تاسف داره. چقدر جلوی ساخت فیلم کوروش کبیر سنگ اندازی شد طوری که آخرش عطای کارو کارگردان به لقای اون بخشید. خب در این شرایطه که مفاخر ما یکی یکی توسط کشورهای همسایه تصاحب میشن یا فیلمهایی مثل 300، 300 : خیزش یک امپراطوری و تومیریس ساخته میشن که تاریخ رو تحریف کرده و به گذشته ما توهین می کنه. کشوری که تاریخش سرکوب و تعمدا به فراموشی سپرده بشه یا اون سخنرانهای رسمی اش همه مفاخرشو افغانی بدونه بی هویت و مقابل تهاجم فرهنگی دشمنان که فقط آمریکا و بریتانیا نیست، بی دفاع میشه. متاسفانه بجز تهاجم فرهنگی، ما با تهاجم فرهنگی داخلی هم مواجهیم. یه جمله طنز دردناکی رو کیکاوس یاکیده دهه ها پیش گفت و اون اینکه چرا هر سریال ایرانی ساخته میشه تمام شخصیت های منفی اش اسم اصیل ایرانی دارند؟ مشکل ما در زمینه فرهنی اول این بیگانگانی هستند که 40-50 ساله تبر برداشتن و تیشه به ریشه فرهنگ و تمدن ایرانی میزنن. وقتی شرایط اینطوره چه انتظاری از عردوغانی میره که دنبال احیای امپراطوری عثمانی و طبیعتا بلعیدن خاورمیانه و ایران و تصاحب کل ایران از سرزمین و فرهنگ و منابع غنی اونه. سالها فرهنگمون رو نابود کردیم و در مقابل هجمه های اعراب و اتراک سکوت کردیم آخرش شد این! 

مسئولان ارشد نظام به خودتون بیایید. کاری که ترکیه سالها با تروریست پروری در کشورهای عربی نژاد و استحاله فرهنگی مناطق کرد و ارمنی نشین خودش و شمال غربی ایران کرد، تازه شروع ماجرا است و مطمئن باشید اگه مقابل اون سکوت در پیش گرفته باشه با بلعیدن مفاخر فرهنگی ایران زمین تموم نمیشه بلکه با این روحیه عردوغان سرنوشت ایزدی های عراق و کردها و ارمنی های ترکیه ممکنه در انتظار ما باشه!

ویرایش شده در توسط aminf14
  • Like 3
  • Upvote 3
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
8 minutes قبل , aminf14 گفت:

جای خوشحالی داره که اینقدر دولتمدارن ترکیه دنبال اینن مفاخر تاریخی رو از خودشون بدونن و به دنبال تصاحب اونها هستند و جای ناراحتی داره که اینقدر حکومت ما از اول انقلاب با مفاخر تاریخی مثل کوروش و داریوش بزرگ، مهرداد ششم، خسرو انوشه روان، بهرام گور، اردوان پنجم، یزدگرد اول، اردشیر درازدست و... سر دشمنی داره و یا اونها رو می کوبه و یا 4-5 دهه به دنبال فراموشی و محو اونها از تاریخ ایران زمین اونها بوده. اینکه ترکیه و آذربایجان مثل غذا و ورزش هایی که ریشه ایرانی داره و اونهارو به اسم خودش ثبت کرد این بار به دنبال مفاخر ایرانی و بلعیدن اونها مثل مولانا هست به خاطر کم کاری حکومت ایران یا حتی کوبیدن این مفاخر توسط حکومته. همین مولانا و شمس تبریزی ورای مسلکشون که جای تحلیل و نقد داره اینقدر از نظر شخصیتی توسط قرائت های رسمی حکومتی کوبیده میشن که واقعا جای تاسف داره. چقدر جلوی ساخت فیلم کوروش کبیر سنگ اندازی شد طوری که آخرش عطای کارو کارگردان به لقای اون بخشید. خب در این شرایطه که مفاخر ما یکی یکی توسط کشورهای همسایه تصاحب میشن یا فیلمهایی مثل 300، 300 : خیزش یک امپراطوری و تومیریس ساخته میشن که تاریخ رو تحریف کرده و به گذشته ما توهین می کنه. کشوری که تاریخش سرکوب و تعمدا به فراموشی سپرده بشه یا اون سخنرانهای رسمی اش همه مفاخرشو افغانی بدونه بی هویت و مقابل تهاجم فرهنگی دشمنان که فقط آمریکا و بریتانیا نیست، بی دفاع میشه. متاسفانه بجز تهاجم فرهنگی، ما با تهاجم فرهنگی داخلی هم مواجهیم. یه جمله طنز دردناکی رو کیکاوس یاکیده دهه ها پیش گفت و اون اینکه چرا هر سریال ایرانی ساخته میشه تمام شخصیت های منفی اش اسم اصیل ایرانی دارند؟ مشکل ما در زمینه فرهنی اول این بیگانگانی هستند که 40-50 ساله تبر برداشتن و تیشه به ریشه فرهنگ و تمدن ایرانی میزنن. وقتی شرایط اینطوره چه انتظاری از عردوغانی میره که دنبال احیای امپراطوری عثمانی و طبیعتا بلعیدن خاورمیانه و ایران و تصاحب کل ایران از سرزمین و فرهنگ و منابع غنی اونه. سالها فرهنگمون رو نابود کردیم و در مقابل هجمه های اعراب و اتراک سکوت کردیم آخرش شد این!

 

کشور ما از سه جهت مورد تهاجم است. تهاجم و تهدید نظامی، اقتصادی و فرهنگی. حکومت فقط به فکر مقابله با تهدید نظامی است. برای مقابله با تهدید فرهنگی بدنبال بولد کردم شیعه گری و نابودی و یا کم رنگ کردن مفاخر ملی است. که در اولی کارش اثر عکس داشته است و دومی را فقط موفق شده تضعیف کند که در واقع در زمین دشمن بازی کرده است و در مورد اقتصاد هم که همه شاهد فساد و سو مدیریت هستیم.

تهران 30 ساله درگیره الودگی هوا است. الان دولت بی پول است و تحریم هستیم چرا در دوره های قبلی فکری نشد. 

  • Like 1
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
13 minutes قبل , sasasasa گفت:

 

کشور ما از سه جهت مورد تهاجم است. تهاجم و تهدید نظامی، اقتصادی و فرهنگی. حکومت فقط به فکر مقابله با تهدید نظامی است. برای مقابله با تهدید فرهنگی بدنبال بولد کردم شیعه گری و نابودی و یا کم رنگ کردن مفاخر ملی است. که در اولی کارش اثر عکس داشته است و دومی را فقط موفق شده تضعیف کند که در واقع در زمین دشمن بازی کرده است و در مورد اقتصاد هم که همه شاهد فساد و سو مدیریت هستیم. تهران 30 ساله درگیره آلودگی هوا است. الان دولت بی پول است و تحریم هستیم چرا در دوره های قبلی فکری نشد. 

راه مقابله با تهدید فرهنگی نابودی و فراموشی مفاخر ملی ایران زمین و تلاش برای بی هویت کردن ملت و افغانی دانستن مفاخر ایران و روی آوردن گروه سنی کودک و نوجوان ما به بتمن و سوپرمن و بن تن و باب اسفنجی نیست.

بقول حافظ شیرازی 

من از بیگانگان هرگز ننالم

که با هرچه کرد آن آشنا کرد

 ترکیه متاسفانه در هر سه بعد نظامی گری و تسخیر سرزمینی، اقتصادی و استحاله فرهنگی دشمنی تمام عیاری با ما داره و چه زمان اون شوونیست های ترک و چه این حزب عدالت و توسعه این دشمنی عیان بوده. سکوت مسئولان نظام در مقابل اونها و بدبختانه کمک کردن اونها در مواردی مانند کودتای ترکیه (حمایت از عردوغان) یا قائله آرتساخ جای تاسف داره. حتی ترکیه حاضر نشد در شرایطی که رژیم عبری دست به نسل کشی و قتل عام کودکان و زنان فلسطینی میزد، دست از حمایت اونها بکشه و اگر اسرائیل جنایتکار، غده سرطانی خاورمیانه است ، همدست درجه یکش این حکومت های ترکیه و آذربایجانه.

ویرایش شده در توسط aminf14
  • Like 1
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

راه مقابله با ترکیه روشن است. طرف شمشیر را از رو بسته. 

1- ترویج فرهنگ ایرانی در بین کردهای ترکیه و آشنا کردن آنها با هویت ایرانی

2- تسلیح گروه های کرد و شیعه در ترکیه

3- ایجاد باتلاق در سوریه برای ترکیه

مشکل شهادت سردار قاسم سلیمانی است. ظاهرا جانشینان در حد ایشان نیستند. 

  • Like 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
8 hours قبل , aminf14 گفت:

از زمان اشکانیان و ساسانیان و حتی قبل تر در دوران هخامنشیان و مادها حکومت های ایران سدی بودن در مقابل اقوام مهاجر که سرزمین های تازه و پیش روشون رو می بلعیدن و با سرکوب و کشتار اقوام بومی اون سرزمین هارو چپاول و تصرف می کردند. با ظهور اسلام، این سد کمابیش محکم مقابل این اقوام برداشته شد. در حال حاضر هم شرایط متفاوت نیست. ما در قلب اروپا زندگی نمی کنیم و ایران سوییس نیست که از تحولات خودمون رو کنار بکشیم.وقتی ترکیه و آذربایجان بر طبل جداشدن استانهای شمال غربی ایران می کوبن و هردوشون همکاری زیادی با اسرائیل علیه ما دارن عاقلانه این بود ایران در کنار ارمنستان باشه که حکومتش نشون داده خویی آرام و سازگارتر از ترکیه و آذربایجان داره و هچنین ما می تونیم از کردهای ترکیه حمایت کنیم که درصد قابل توجهی از جمعیت کشور ترکیه رو به خودشون اختصاص دادن و عملا از حقوق اساسی خودشون محرومن. البته این همکاری با ارمنستان یا کردها به معنی این نیست که به اون لشکر کشی کنیم و یگان هامونو مستقر کنیم ولی در این جنگ آرتساخ میشد دست ارمنستان در مقابله با آذربایجان خالی نمونه و از جنبه پهپادی و پدافند و حتی موشک باهاش وارد معامله شد یا با تجهیز کردها علیه ترکیه اجازه ندیم این کشور سالها با فراغ بال مشغول تروریست پروری و آموزش اونها باشه. در اینکه سیاست ایران در کشورهایی که در اونها سیاست ورزی میکنه دست کمی از فردین بازی نداره و ما هم هزینه رو در این کشورهای عرب زبان می دیم و هم ناسپاسی میکنن مردمان اون کشورها شکی نیست ولی این دلیل نمیشه چشم در رقابت در خاورمیانه و چشم طمع سه قطب نوعثمانی ها، اخوانی ها و گروه ها و مکتب های افراطی ( که گاهی هم هر سه با هم متحداند) به ایران رو نادیده بگیریم. استراتژی و تاکتیک ما باید بالکل عوض شه ولی سکوت در سرپل های مهمی مثل ارمنستان و حتی سیاست 40 ساله در تنها گذاشتن کردها در مقابل حکومت ترکیه به ضرر ما تموم میشه. تنها جایی که سکوت ما فعلا لازمه سوریه است . سوریه مثل افغانستان میمونه که شوروری و آمریکا نتونستن  در اون ماندگار باشن و ما شانس آوردیم که بیشتر از این در اونجا هزینه نمیدیم. بهتره فعلا کناری بایستیم و شاهد تبدیل شدن سوریه به لیبی دوم و کشمکش نوعثمانی - اخوانی ها ،صهیونیست ها و گروه های خودکامه دیگه باشیم.

 

 

سلام و وقت به خیر... لازمه یه کلاس تاریخ در این سایت برگزار کنم. برادر من مادها، هخامنشی ها، پارتها و ساسانیان(که میشه اونها رو بازمانده هخامنشی ها دانست با اندکی اغماض) همشون همون اقوام بیابانگردی بودند که در حدود 6000 سال قبل به صورت کوچ نشین وارد فلات ایران شدند و در نهایت توانست با کشتار و سرکوب بومیان این قسمت از جهان اینجا جایگیر بشوند و در حدود 2500 سال قبل هم توانستند حکومتهای مستقلی برای خودشون درست کنند. ظهور اسلام هم هیچ ربطی به این اقوام مهاجر که گاه به گاه وارد این خاک میشدند نداشت. خود نیروی نظامی مسلمان هم از جمله همین اقوام مهاجر بود که وارد خاک ایران شد و با تکیه بر سرنیزه توانست حکومت بکنه.

 

این که ترکیه و آذربایجان دارند کمک می کنند به تجزیه ایران راه حل داره ولی قطعا راه حلش تلاشهای دیپلماتیک و کم کردن تشنج هست نه کمک کردن متقابل به کردهای داخل ترکیه. اولا که راهش وجود نداره و دوما که این خودش بومرنگ میشه. هر حرکت سیاسی برای بی ثبات کردن اقوام کرد مستقر در ایران، عراق، ترکیه یا سوریه دقیقا اثر دومینو داره برای این کشورها و دیگه نمیشه جلوش رو گرفت. همین الان بی سیاستی این چهار کشور در این حوزه رو در شمال شرقی عراق و سوریه شاهد هستیم. فقط مونده که مناطق کردنشین ترکیه آن استیبل بشوند که دیگه وامصیبتا.

 

هر گونه هم پیمانی با ارمنستان شرط بندی بر روی اسب بازنده است. دست آخر میشه یه سوریه دیگه. 

 

اون سه تایی که نام بردید که متحد هستند فعلا کاری به کار ایران ندارند. بد نیست یکم از توهم های خودمون کم کنیم و واقعیت روی نقشه رو مد نظر قرار بدهیم.

 

از اونجا به بعدش با نظرات شما موافقم... ما باید بشینیم یه گوشه و نون ماست خودمون رو بخوریم و دست برداریم از این ادعا که ژاندارم خاورمیانه هستیم. اگر این ادعاهای گزاف را نکرده بودیم هیچ کشوری به ما کاری نداشت و این همه دشمن برای خودمون در چهار گوشه کشور نتراشیده بودیم که حالا بخواهیم کاسه چه کنم چه کنم دست بگیریم.

 

1 ساعت پیش, aminf14 گفت:

مسئولان ارشد نظام به خودتون بیایید. کاری که ترکیه سالها با تروریست پروری در کشورهای عربی نژاد و استحاله فرهنگی مناطق کرد و ارمنی نشین خودش و شمال غربی ایران کرد، تازه شروع ماجرا است و مطمئن باشید اگه مقابل اون سکوت در پیش گرفته باشه با بلعیدن مفاخر فرهنگی ایران زمین تموم نمیشه بلکه با این روحیه عردوغان سرنوشت ایزدی های عراق و کردها و ارمنی های ترکیه ممکنه در انتظار ما باشه!

 

ندای شما رو شنیدند و به خودشون آمدند. به خودشون آمدند:

https://www.ilna.ir/بخش-اقتصادی-4/1574104-افتخار-می-کنیم-امروز-فارسی-صحبت-می-کنیم-باید-به-دوره-اوج-کشتی-سازی-در-زمان-داریوش-برگردیم

الان دیگه زبان فارسی و داریوش هخامنشی شدند اسباب افتخار البته

 

53 minutes قبل , sasasasa گفت:

راه مقابله با ترکیه روشن است. طرف شمشیر را از رو بسته. 

1- ترویج فرهنگ ایرانی در بین کردهای ترکیه و آشنا کردن آنها با هویت ایرانی

2- تسلیح گروه های کرد و شیعه در ترکیه

3- ایجاد باتلاق در سوریه برای ترکیه

 

یا خدا... خودت رحم کن... شما حاضری بری الان سوریه اسلحه بگیری دست ت برای ترکها و متحدانشون باتلاق درست بکنی. اگر واقعا حاضری چرا اون موقع که بشار اسد بود نرفتی و از حرم دفاع نکردی؟ بابا جان من بی خیال

  • Like 1
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
51 minutes قبل , RezaKiani گفت:

 

 

سلام و وقت به خیر... لازمه یه کلاس تاریخ در این سایت برگزار کنم. برادر من مادها، هخامنشی ها، پارتها و ساسانیان(که میشه اونها رو بازمانده هخامنشی ها دانست با اندکی اغماض) همشون همون اقوام بیابانگردی بودند که در حدود 6000 سال قبل به صورت کوچ نشین وارد فلات ایران شدند و در نهایت توانست با کشتار و سرکوب بومیان این قسمت از جهان اینجا جایگیر بشوند و در حدود 2500 سال قبل هم توانستند حکومتهای مستقلی برای خودشون درست کنند. ظهور اسلام هم هیچ ربطی به این اقوام مهاجر که گاه به گاه وارد این خاک میشدند نداشت. خود نیروی نظامی مسلمان هم از جمله همین اقوام مهاجر بود که وارد خاک ایران شد و با تکیه بر سرنیزه توانست حکومت بکنه. این که ترکیه و آذربایجان دارند کمک می کنند به تجزیه ایران راه حل داره ولی قطعا راه حلش تلاشهای دیپلماتیک و کم کردن تشنج هست نه کمک کردن متقابل به کردهای داخل ترکیه. اولا که راهش وجود نداره و دوما که این خودش بومرنگ میشه. هر حرکت سیاسی برای بی ثبات کردن اقوام کرد مستقر در ایران، عراق، ترکیه یا سوریه دقیقا اثر دومینو داره برای این کشورها و دیگه نمیشه جلوش رو گرفت. همین الان بی سیاستی این چهار کشور در این حوزه رو در شمال شرقی عراق و سوریه شاهد هستیم. فقط مونده که مناطق کردنشین ترکیه آن استیبل بشوند که دیگه وامصیبتا. هر گونه هم پیمانی با ارمنستان شرط بندی بر روی اسب بازنده است. دست آخر میشه یه سوریه دیگه. اون سه تایی که نام بردید که متحد هستند فعلا کاری به کار ایران ندارند. بد نیست یکم از توهم های خودمون کم کنیم و واقعیت روی نقشه رو مد نظر قرار بدهیم. از اونجا به بعدش با نظرات شما موافقم... ما باید بشینیم یه گوشه و نون ماست خودمون رو بخوریم و دست برداریم از این ادعا که ژاندارم خاورمیانه هستیم. اگر این ادعاهای گزاف را نکرده بودیم هیچ کشوری به ما کاری نداشت و این همه دشمن برای خودمون در چهار گوشه کشور نتراشیده بودیم که حالا بخواهیم کاسه چه کنم چه کنم دست بگیریم.

ندای شما رو شنیدند و به خودشون آمدند. به خودشون آمدند:

https://www.ilna.ir/بخش-اقتصادی-4/1574104-افتخار-می-کنیم-امروز-فارسی-صحبت-می-کنیم-باید-به-دوره-اوج-کشتی-سازی-در-زمان-داریوش-برگردیم

الان دیگه زبان فارسی و داریوش هخامنشی شدند اسباب افتخار البته

یا خدا... خودت رحم کن... شما حاضری بری الان سوریه اسلحه بگیری دست ت برای ترکها و متحدانشون باتلاق درست بکنی. اگر واقعا حاضری چرا اون موقع که بشار اسد بود نرفتی و از حرم دفاع نکردی؟ بابا جان من بی خیال

سلام وقت شما بخیر. این درس تاریخ شما درست نیست. آریایی هایی که وارد ایران شدن این شدت سرکوب رو مقابل اقوام بومی نداشتند. اقوامی مثل کاسیت ها بودند قبل از ورودی آریایی ها که بعد از ورود اونها هم به حضور خودشون ادامه دادند. اینکه چرا آریایی ها در ایران هژمونی پیدا کردند به گرایش زیاد حکومت های سامی نژاد از آشور و عیلام به منطقه میان رودان بر میگشت بخاطر همین حکومت یکپارچه ای در فلات مرکزی ایران نداشتند که اقوام آریایی اونهارو قتل عام و کشتار کنند. 

این حکومت هایی که نام بردم سد قوی مقابل اقوام بیابانگردی مثل هون های سفید (هپتال ها) بودند، وقتی اسلام این سد یکپارچه (ساسانیان) رو مقابل اونها برداشت و باعث شد بعدها به گسترششون به سمت آسیای صغیر و آناتولی ادامه بدن و حکومت یکدست و قدرتمندی در ایران زمین وجود نداشت که جلوی اونهارو بگیره. اگر ساسانیانی وجود داشت غزنویان، سلجوقیان و این حکومت های مشابه به وجود نمیومدند.

در مورد کردها همنظر ما متفاوته. کردهای ترکیه درصد قابل توجهی از جمعیت این کشور رو تشکیل میدن (شاید با احتساب ارمنی ها نیمی از جمعیت ترکیه رو تشکیل بدن). اگر میخواهیم ترکیه خاورمیانه رو محل بازی گروه های تروریستی دست پرورده اش نکنه راه حلش این unstable کردن کشور خودشه که البته ما از زمان نیم قرن از این برنامه عقبیم.

همین ارمنستان دهه نود در موقعیتی قرار داشت که بتونه باکو رو هم تصرف کنه و اگر کمک ایران ننبود این علی اف پدر و بچه اش به اعتراف خودشون از گرسنگی می مردن.

یه مقدار برای سیاست سوییس سازی از ایران دیر شده اگر قصد این بود که ما جزیره ثبات در خاورمیانه می شدیم که باید به سیاست های تدریجی مهندس بازرگان کمک می کردیم. الان نه شرایط اول انقلاب موجوده که ما تصمیم بگیریم که اقدام به صدور انقلاب شتابزده نکنیم  و نه همسایگان ما اون نجابت رو دارن اگر ما سکوت کنیم کاری به کار ما نداشته باشن.

از خود شما می پرسم ما سالها کاری به کار ترکیه و آذربایجان نداریم و حامی اونها هم هستند چرا بر طبل جدایی طلبی در استانهای آذری زبان ایران می کوبن؟ مقابل اونهم سکوت کنیم که گام به گام پیش بیان و جدای از تصرف استانهای آذری زبان، تهران رو هم اشغال کنند.

 

در مورد این سخنرانی کشتی سازی چیزی که بنده بیان کردم ربط خاصی به این مطلب سردار تنگسیری نداشت چون ایشون از یه چیز دیگه کلی گفته اونهم برای تایید مقصود خودش. چیزی که ما می بینیم سرکوب فرهنگ و تمدن پارسی و حذف مفاخر فرهنگی اون حتی از کتابهای تاریخی هست و بجاش ساختن سریال های مختارنامه، شیخ بهایی، ملاصدرا و....

ویرایش شده در توسط aminf14
  • Like 1
  • Upvote 3
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ترکیه کشوری بدون هویت هست.هویت ترکیه به خاطر اسلام و مهاجرت اقوام ترکی با فرهنگ ایرانی به آناتولی بوجود آمده ولی برای خودشان یک هویت عجیب تحت عنوان ملت ترک درست کردند که همچین چیزی در مورد آناتولی معنی نمیده.

 

مردم آناتولی ترک نیستند و فرهنگ و تمدن و نژاد های مختلف این منطقه را از قدیم داشتند مثل هیتی ها و یونانی ها و رومی ها و کرد ها و اقوام قفقاز و ...

 

برای اینکه این بی هویتی را پنهان بکنند دست به این کارهای سخیف دزدی مفاخر دیگران میزنند که جز خودشان هیچ کس در دنیا به این حرف هایشان توجه نمیکنند.

  • Like 1
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.