Recommended Posts

9 hours قبل , aminf14 گفت:

اگر ساسانیانی وجود داشت غزنویان، سلجوقیان و این حکومت های مشابه به وجود نمیومدند.

سلام اولین درس در تاریخ اینه که از این اگرها در تاریخ استفاده نکنیم.... اگر ساسانیان باقی مانده بودند هیچ چیزی نمی تونه تضمین بکنه که غزنویان و سلجوقیان و خوارزمشاهیان به وجود نمی آمدند... شاید هم ساسانیان از طریق همین اقوام بیابانگرد که همیشه و همواره از سمت شمال شرقی وارد فلات ایران می شدند سرنگون می شد. شاید ساسانیان توسط رومی ها اشغال می شد. شاید هم مثل سوریه زمان عمو بشار دچار فروپاشی می شد و نیروهای مذهبی متعصب زردشتی اون رو تکه پاره می کردند.... هیچ چیزی رو نمیشه به صورت قاطع گفت

 

9 hours قبل , aminf14 گفت:

آریایی هایی که وارد ایران شدن این شدت سرکوب رو مقابل اقوام بومی نداشتند. اقوامی مثل کاسیت ها بودند قبل از ورودی آریایی ها که بعد از ورود اونها هم به حضور خودشون ادامه دادند.

 

مغولها هم که اومدند همه رو سرکوب نکردند. اعراب بیابانگرد هم وقتی وارد فلات ایران شدند همه رو سرکوب نکردند. اصولا هیچ قوم بیابانگردی نمی تونه همه اقوام یکجا نشین رو که بر اونها غلبه می کنه از دم تیغ بگذرانه چون  خودش هم بعدا برای بهره کشی به اونها نیاز داره. اقتصاد نومادی نیاز به شهر داره همون طور که اقتصاد شهر نیاز به قبایل نوماد داره. آریایی ها هم به همچنین

 

9 hours قبل , aminf14 گفت:

وقتی اسلام این سد یکپارچه (ساسانیان) رو مقابل اونها برداشت و باعث شد بعدها به گسترششون به سمت آسیای صغیر و آناتولی ادامه بدن و حکومت یکدست و قدرتمندی در ایران زمین وجود نداشت که جلوی اونهارو بگیره.

 

اسلام ربطی اصلا نداشت به این قضیه که شما فرمودی. اتفاقا تا زمانی که عباسیان (که نماینده سیاسی اسلام در فلات ایران بودند) قدرت مرکزی شون خوب بود همون سد ساسانیان رو حفظ کردند. اوضاع زمانی خراب شد که خراسان بزرگ (که ربطی به خراسان فعلی نداره) ادمینستریشن ش افتاد دست ایرانیی هایی چون طاهریان و سامانیان. در زمان سامانیان بود که این اقوام ترک تبار اندک اندک وارد خاک ایران شدند. یادتون باشه که در بسیاری از موارد اقوام ترک توسط خود حکومتها دعوت می شدند که وارد خاک ایران بشوند و یه تکه زمین هم به عنوان تیول(چی هست؟) بهشون داده میشد که نقش مرزبانی رو بازی کنند. بعد به تدریج این مرزبانها قدرت می گرفتند و در بازیهای قدرت در پایتختها دست بالا رو پیدا می کردند و ...

 

9 hours قبل , aminf14 گفت:

اگر میخواهیم ترکیه خاورمیانه رو محل بازی گروه های تروریستی دست پرورده اش نکنه راه حلش این unstable کردن کشور خودشه که البته ما از زمان نیم قرن از این برنامه عقبیم.

 

اولا ترکیه تروریسم پرورش نمیده. شما نمیتونی جای علت و معلول رو عوض کنی. برو تاریخ نگاه کن ببین مقر تفنگداران آمریکایی و فرانسوی در بیروت رو در سال 1983 تروریستهای حمایت شده توسط کدوم کشور منفجر کردند. اون کاری که ترکیه الان داره انجام میده عکس العملی هست نسبت به کشورهای همسایه اش که جولانگاه انواع تروریسم شده اند.(البته شاید تعریف تروریسم بین من و شما متفاوت باشه). دوما وقتی می تونی جایی رو آن استیبل بکنی که خودت استیبل باشی. واقعا الان ایران استیبل هست؟ سوما آن استیبل کردن همسایه ها (قبلا هم گفتم) دقیقا مثل بومرنگه.... برمیگرده و می خوره توی سر خودت. ایران سالها در زمان اشغال افغانستان توسط روسها افغانستان رو آن استیبل کرد نتیجه شد چی شد برای ایران؟ در زمان اشغال افغانستان توسط آمریکایی ها هم به قول اون دوستمون برای آمریکایی ها باطلاق درست کردیم، طالبان اومد سر کار و سیل مهاجر از افغانستان وارد ایران شد و الان در خیلی از مناطق جنوب تهران معلم جرات نداره سر کلاس حرف بزنه چون همین مهاجرین افغانی در این مدارس بیش از 70-80 دانش آموزان رو تشکیل می دهند و فردا صبح دم در مدرسه کل ایل و تبارشون معلم رو خفت می کنند. یه مقدار واقع بین باشیم به خدا به جایی بر نمی خورده برادر.

 

9 hours قبل , aminf14 گفت:

سیاست های تدریجی مهندس بازرگان کمک می کردیم.

 ایشون هیچ سیاستی نداشت که بخواهیم بهش کمک کنیم. اصولا در اندازه و قواره اداره یک باشگاه بدن سازی هم نبودند چه برسه به اداره یک کشور.

 

9 hours قبل , aminf14 گفت:

نه همسایگان ما اون نجابت رو دارن اگر ما سکوت کنیم کاری به کار ما نداشته باشن.

 

کی همچین ادعایی کرده؟ شما اگر سکوت کنی همسایگان شما چکاری انجام می دهند؟ حرفهایی می زنی ها برادر. پارسال ایران رفت داخل خاک پاکستان رو بمباران کرد و پاکستان هم در عوضش اومد با جنگنده هاش زد و رفت. ما اگر اول بمباران نمی کردیم پاکستان به ما کاری داشت؟ این حرفها رو شما از کجا در میاره آخر؟ همسایگان ایران به ایران هیچ کاری ندارند چون خودشون در گیر هزاران مشکل داخلی هستند. فقط ما توهم زدیم که باید به هر کسی در منطقه یه سیخ بزنیم. بعد هم شروع کنیم به آه و ناله که ببین فلانی به ما نظر داره و بهمانی می خواد ایران تجزیه بشه. اصلا این حرفها نیست. 

 

9 hours قبل , aminf14 گفت:

از خود شما می پرسم ما سالها کاری به کار ترکیه و آذربایجان نداریم و حامی اونها هم هستند چرا بر طبل جدایی طلبی در استانهای آذری زبان ایران می کوبن؟

 اینها فقط تصورات شما هستش. نه ترکیه و نه آذربایجان هیچ اقدام عملی در راستای تجزیه ایران برنداشته اند. این که کسی شعار بده دلیل نمیشه که بخواد در واقعیت بهش عمل بکنه. ایران 13 سال شعار داد که قراره از حرم زینبیه دفاع کنه. واقعا دفاع کرد؟ اگر قرار بر دفاع بود که هنوز توی سوریه بچه های زینبیون و  فاطمیون درگیر جنگ بودند. شما واقعیت موجود رو ندیده می گیری و می ری سراغ شعار. در ضمن سران ایران بارها و بارها گفتند که آذربایجان باید به ایران ملحق بشه. خوب برادر من وقتی  سیخ می زنی به تمامیت ارضی کشور همسایه انتظار داری اونها ساکت بشینند؟ این چه حرفیه؟

 

https://www.asriran.com/fa/news/176414/هشدار-سرلشكر-فيروزآبادي-‌به‌-رئيس‌-جمهور-آذربايجان

 

توجه کن که این خدابیامرز برای اشاره به آذربایجان از لفظ آران استفاده کرده. مثل اینکه الان مثلا سفیر عراق در ایران برای اشاره به خرمشهر از لفظ محمره استفاده بکنه.

 

9 hours قبل , aminf14 گفت:

ر مورد این سخنرانی کشتی سازی چیزی که بنده بیان کردم ربط خاصی به این مطلب سردار تنگسیری نداشت چون ایشون از یه چیز دیگه کلی گفته اونهم برای تایید مقصود خودش. چیزی که ما می بینیم سرکوب فرهنگ و تمدن پارسی و حذف مفاخر فرهنگی اون حتی از کتابهای تاریخی هست و بجاش ساختن سریال های مختارنامه، شیخ بهایی، ملاصدرا

 من هم فرمایش شما رو تایید کردم . در متن قانون اساسی ایران اومده که زبان عربی باید در تمامی مقاطع آموزش داده بشه. حالا بعد از چهل و اندی کسی از آقایون اومده و به فارسی صحبت کردن ایرانی ها داره افتخار می کنه یا به داشتن افرادی مثل کوروش و داریوش. احتمالا یه قسمتی از حرفهای شما رو شنیده دیگه

 

در ضمن یه درس ژنتیک هم بدم. چند بار دیدم از لفظ نژاد استفاده کردید. از دید علم ژنتیک چیزی به نام نژاد درباره انسان مصداق نداره. نژاد رو برای سگ و گربه و اسب و گوسفند و اینها به کار می برند.

 

8 hours قبل , mehdipersian گفت:

برای خودشان یک هویت عجیب تحت عنوان ملت ترک درست کردند که همچین چیزی در مورد آناتولی معنی نمیده.

مگر ملت ایران معنی می ده؟ اکثر کشورهای خاورمیانه ترکیبی از اقوام مختلف هستند: افغانستان پشتو  و تاجیک و هزاره و ... داره. عراق عرب و ایزدی و کرد و آشوری و ... داره. پاکستان هم به هکذا و ایران هم همچنین. اگر در مورد آناتولی معنی نمی ده در مورد ایران هم معنی نمی ده

 

8 hours قبل , mehdipersian گفت:

برای اینکه این بی هویتی را پنهان بکنند دست به این کارهای سخیف دزدی مفاخر دیگران میزنند که جز خودشان هیچ کس در دنیا به این حرف هایشان توجه نمیکنند.

اتفاقا خیلی هم توجه می کنند. یه خانمی که برای یه مسابقه در رشته تذهیب رفته بود استانبول باهاش مصاحبه کردم گفتش جوری برای تذهیب ترکها الان دارند هزینه می کنند که ما حتی به خواب هم نمی بینیم و تا چند وقت دیگه این هنر رسما تبدیل به یه هنر ترکی میشه چون هم هنرمندان خوبی دارند و هم خوب از نظر مالی حمایت می کنند و هم جشنواره ها و مسابقات خفن ثابت و سالانه دارند و هم کارهای تذهیب رو به قیمتهای نجومی می خرند. الان تمام تذهیب کارهای منطقه کارهاشون رو اونجا ارائه می دهند. کاری که ما ها نمی کنیم. حالا شما بهش می گی هویت سازی یا هویت دزدی. من بهش میگم استفاده از فرصتها

  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
21 hours قبل , RezaKiani گفت:

سلام برادر بر اساس کدوم اصول انسانی، سیاست بین المللی و دینی ایران حق داره وارد خاک ارمنستان بشه؟

 

شما قانون اساسی ایران رو برای یک بار هم که شده ملاحظه کردید؟ نتیجه این توصیه های شما و امثال شما شد سقوط اسد در سوریه و زمین خوردن حزب الله لبنان... هنوز بس نیست؟ چقدر دیگه پول باید  خرج بلندپروازی های بی منطق شما و هم فکرهای شما بشه؟

 

ظاهرا طرفداران ژاندارمی ایران برای منطقه خاورمیانه قرار نیست دست از کابوی بازی ها و این افکار صدمن یک قاز بردارند. فرق شما با امثال شاه این بود که شاه خودش رو ژاندارم فقط خلیج فارس می دونست و شما ژاندارم کل خاورمیانه و قفقاز و آسیای میانه تا تنگه باب المندب...

 

سلام

یک اصلی وجود داره با عنوان «دفاع از خود»، یک اصل دینی هم وجود داره که با نقلی از حضرت علی (ع) مشهور هست با اینکه با دشمن خودت در خاک خودت نجنگ. اصول متعددی را در ذیل حق ذاتی دفاع در برابر تهدیدات روشن و آشکار میشه مثال زد به عنوان شاهد که البته من به هیچکدوم از اون ها کاری ندارم چون بحثی که مطرح کردم طبیعتا با هماهنگی کشور ارمنستان ( چه قبل و چه بعد ) مدنظر بود. وقتی فرض "توسل به زور" و قلدری و زیر پا گذاشتن قوانین بین المللی توسط ترکیه و رژیم باکو بود، طبیعتا اقدام ما یک واکنش برای تامین منافع کشور محسوب میشه نه مواردی که شما اشاره داشتید البته به شکل مبهم.

 

بعد هم اتفاقا ورود ایران به زمین سوریه و اتفاقات فعلی و روند رو به رشد تهدیدات از جانب سوریه و افغانستان و تکفیری ها که جبهه سوریه را حالا فتح کردند و به فکر جبهات دیگر در دشمن نزدیک به اصطلاح خودشون هستند نشون داد که چقدر هدف و انتخاب و ورود درست بوده و تنها اشتباه که بعد شهادت حاج قاسم رخ داد اعتماد به ترکیه و روسیه و متوقف شدن پشت درهای ادلب بود که باعث شد این غده سرطانی باقی بمونه و مسیر ناقص ما را قطع کنه.

 

در مورد پول و بلند پروازی هم توقع هست بعد این همه مدت و بحث ها در انجمن سطح بحث را از تلگرام و ایسنتاگرام کمی بالاتر بیاریم. این موضوعات بارها بحث شده و اصولا اگر ایرادی هم به دکترین امنیت ملی ایران وارد باشه اینه که به اندازه کافی ( مثل ترکیه و امارات و ...) برای تامین منافع ملی اش در خارج از کشور هزینه نشده ( اتفاقا یک بخشیش به همین پروپاگاندای زرد پول یه لیتر بنزین هر شب کم میشه میره لبنان و خرج مردم سوریه را ما میدیم و حشد الشعبی از ما حقوق میگیره و چرا به بچه های سپاه تو سوریه حق ماموریت دادیم و این حرف ها برمیگرده که باعث در کمال تعجب برخی عقب نشینی ها و عدم داشتن پیوست های فرهنگی (مثل ترکیه) بشه که ادلب را اشغال کرد عملا، کلی هزینه آواره های سوری را در خاکش پرداخت کرد ولو به قیمت اپوزیسیون سازی و هزینه های نسگین برق و سوخت و حقوق ادلبیان را داد و بعد هم در دمشق برداشت کرد ولی ما با ترس و لرز حق ماموریت نیرویی که جنش را کف دستش گرفته بود را هم کتمان میکردیم که یهو منوتو و بی بی برامون نسخه امنیت ملی نپیچند!!)

 

منافع کشور را در میان گرگ ها با چنگ و دندان باید حفظ کرد. اگر قرار باشه به این حرف های قشنگ قانون بین الملل ( عمیقا تاسف باره بعد خصوصا وقایع غزه هنوز برخی قانون بین الملل و اصول انسانی و سیاست قدرت ها را مبنای دافع از کشور میدونند. چه زمانیکه به کشورتون تجاوز شده شما نمیتونید عنوان کنید حالا بریم سازمان ملل ببینیم کاری برامون طبق قوانین بین الملل و اصول انسانی میکنه یا نه و ارتش را معطل نگه دارید ( حالا اصلا حقوق بین الملل یک جوک هم نباشه مثل حالا) متوقف بمونیم که مثل دیشب که اون تکفیری از میدان دمشق با چشم های از حدقه بیرون زده کشور را تهدید میکنه کلاهمون پس معرکه است.

 

کلام آخر ایران بر مبینا قوانین بین الملل، عقل و دین و شرع با توجه به تهدیدات تکفیریهای مزدور ترکیه و رژیم باکو و این دو رژیم و رژیم های پشت سرشون از جمله رژیم ناتو! حق داره در صورت لزوم و برای دفاع از خود بعد از بارها تاکید و مذاکره مقامات برای عدم تعدی به قوانین بین المللی و تجاوز به منافع کشور ایران حتی تا خود انکارا و باکو هم وارد بشه چه برسه برای حفظ مرز بین المللیش.

 

 

  • Like 4
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
19 hours قبل , RezaKiani گفت:

 

 

سلام و وقت به خیر... لازمه یه کلاس تاریخ در این سایت برگزار کنم. برادر من مادها، هخامنشی ها، پارتها و ساسانیان(که میشه اونها رو بازمانده هخامنشی ها دانست با اندکی اغماض) همشون همون اقوام بیابانگردی بودند که در حدود 6000 سال قبل به صورت کوچ نشین وارد فلات ایران شدند و در نهایت توانست با کشتار و سرکوب بومیان این قسمت از جهان اینجا جایگیر بشوند و در حدود 2500 سال قبل هم توانستند حکومتهای مستقلی برای خودشون درست کنند. ظهور اسلام هم هیچ ربطی به این اقوام مهاجر که گاه به گاه وارد این خاک میشدند نداشت. خود نیروی نظامی مسلمان هم از جمله همین اقوام مهاجر بود که وارد خاک ایران شد و با تکیه بر سرنیزه توانست حکومت بکنه.

 

همه حرف هاتون که هیچ کدام رو قبول ندارم به کنار این 6000 سال رو از کجا آوردید

ببین من خودم در این موارد یک کتاب نوشتم که در مراحل آخر تصحیح است. 2 دسته اصلی نظریه در این مورد وجود داره

دسته اول که نظریه مهاجرت آریایی ها معروفه از یک نظریه به نام گورکان منشعب میشه که میگه زبان های هندواروپایی توسط سکاها یا اقوام گورکان ایجاد شده و طبیعتا ایرانی ها هم شاخه ای جدا شده از انها هستند. بر این مبنا محققینی مانند گیرشمن و کامرون و دایسون و... گفتن ایرانی ها از شمال امده اند. چون فرهنگ سکایی در شمال شکل گرفته بوده است.  در این بین کامرون عدد 4000 سال رو گفته گیرشمن 2900 سال و دایسون اوایل عصر آهن که میشه حدود 3300-3400 سال پیش

اکثرا هم یا شواهدی ارائه ندادن یا شواهد ضعیفی ارائه دادن که قابل رد هست. نشاندهنده ضعیف بودن شواهد آنها هم همین پراکندگی اعداد پیشنهادی است. چون اگر شواهد محکمی بود انقدر اعداد پراکنده نبودند. 

در این بین گیرشمن و کامرون گفته اند که آریایی ها به زور امدند ولی دیاکانوف در کتاب تاریخ ماد می گوید که زور و ضربی در کار نبوده. مجددا کما و بیش شواهد محکمی هیچیک ارائه ندادن. بیشتر داستان پردازی کرده اند. 

دسته دوم نظریه آناتولی و زاگرس است که این دو نظریه مشابه هستند. و  می گوید گویش وران زبان هندواروپایی که ایرانیان شاخه شرقی آنها بوده اند کشاورز و صلح جو بوده اند و حدود 8000 سال پیش از آنتولی وارد ایران شدند و شاخه غربی به یونان رفته اند. البته بعضی ها هم زاگرس و بعضا مثلث زاگرس ارمنستان و آناتولی را پیشنهاد می دهند. 

نظر دوم (آناتولی)توسط کالین رینفرو داده شده و مطمئن هستم درست است و در دنیا هم مورد توجه قرار گرفته. کتاب انگلیسی است ولی یک کتاب مری ست تگاس داره که شواهد باستان شناسی آنرا ارائه داده و ترجمه شده. البته حرف هایی هم در مورد زرتشت سگات زده که قطعا غلط هستند.

عدد 6000 سال را من بعد از 6 سال تحقیق و نوشتن یک کتاب 500 صفحه ای ندیدم. اگر جایی گفتن بگید شاید کتاب یا منبعی است که من اطلاع ندارم برم ببینم

 

  • Like 2
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
29 minutes قبل , sasasasa گفت:

عدد 6000 سال را من بعد از 6 سال تحقیق و نوشتن یک کتاب 500 صفحه ای ندیدم. اگر جایی گفتن بگید شاید کتاب یا منبعی است که من اطلاع ندارم برم ببینم

سلام و خسته نباشید... حق با شماست و من اشتباه کردم... تشکر از یادآوری شما و معذرت از بقیه دوستان... در ضمن آرزو می کنم که انشالله کتاب شما هر چه زودتر چاپ و منتشر بشه..

 

7 hours قبل , alala گفت:

یک اصلی وجود داره با عنوان «دفاع از خود»

 

سلام مجدد این اصل رو بر اساس کدوم اصل حقوقی شما دارید اعلام می کنید؟ اصل دفاع از خود تا جایی که در منشور سازمان ملل اومده مال اینکه وقتی به شما حمله شد از خودت دفاع کنی و هیچ جا نه به صراحت و نه به صورت ضمنی اشاره نشده که میشه حمله پیش دستانه کرد.

 

7 hours قبل , alala گفت:

بعد هم اتفاقا ورود ایران به زمین سوریه و اتفاقات فعلی و روند رو به رشد تهدیدات از جانب سوریه و افغانستان و تکفیری ها که جبهه سوریه را حالا فتح کردند

 

اینها حاصل توهم شما هست. ورود ایران به سوریه اشتباه مطلق بود چون 13 سال جنگ نشون داد که ما توان لجستیک برای ادامه چنینن جنگی رو نداشتیم. خوبه نتایج دخالت ایران پیش روی ما هست و هنوز شما اصرار داری که کار درستی کردیم. در ضمن هیچ تهدید از جانب افغنستان و دیگر تکفیری ها ایران رو تهدید نمی کنه. این هم حاصل توهم شما است. شما به حرف توجه نکن به عمل توجه کن. طالبان قبل از اینکه آمریکایی ها خاک افغانستان رو تخلیه کنند هم با چین و هم با هند و هم با ایران بسته بودند. البته اگر صورت جلسه مذاکرات شون رو بخواهید قطعا من صورت جلسه ش رو ندارم.

 

7 hours قبل , alala گفت:

اصولا اگر ایرادی هم به دکترین امنیت ملی ایران وارد باشه اینه که

 اصولا اگر ایرادی به دکترین امنیت ملی ایران وارد باشه اینه که اصلا دکترین نداره. فقط سعی می کنه تا از  امواجی که بلند میشه استفاده کنه. این به اصطلاح دکترین شما کجا موفق بوده تا حالا؟ افغانستان، لیبی، بوسنی، بحرین، پاکستان.... همون جور که اشاره کردم و ظاهرا از زیر چشمان تیز بین شما در رفته انتهای این دکترین سبب شد که پاکستان بیاد و بزنه و بره و هیچ عکس العملی نبینه. نه ارتش و نه سپاه جرات نداشتند که یک عملیات مشابه طوفان الاقصی رو بر علیه پاکستان انجام بدهند .... فکر نکنم دیگه نیازی به توضیح بیشتر باشه درباره طوفان الاقصی سه که تا اطلاع ثانوی احاله شده به روز ظهور آقا امام زمان (عج). اگر این دکترین امنیت ملی من فکر کنم دکترین نداشته باشیم بهتره و کم هزینه تر.

 

7 hours قبل , alala گفت:

اتفاقا یک بخشیش به همین پروپاگاندای زرد پول یه لیتر بنزین هر شب کم میشه میره لبنان و خرج مردم سوریه را ما میدیم و حشد الشعبی از ما حقوق میگیره

 اینها پروپاگاندا  نیست. فیلم از سردار سپاه موجوده که میگه پس از جنگ 33 روزه تمامی مناطق بمباران شده جنوب لبنان رو ایران بازسازی کرد. ظاهرا شما طول موج گیرنده ت روی کانالی متفاوت از اونچه که  دوستان سپاه میگن تنظیم شده.

 

7 hours قبل , alala گفت:

کلام آخر ایران بر مبینا قوانین بین الملل، عقل و دین و شرع با توجه به تهدیدات تکفیریهای مزدور ترکیه و رژیم باکو و این دو رژیم و رژیم های پشت سرشون از جمله رژیم ناتو! حق داره در صورت لزوم و برای دفاع از خود بعد از بارها تاکید و مذاکره مقامات برای عدم تعدی به قوانین بین المللی و تجاوز به منافع کشور ایران حتی تا خود انکارا و باکو هم وارد بشه چه برسه برای حفظ مرز بین المللیش.

 

 

خوب برادر تکلیف روشن شد. شما برو تا خود آنکارا و باکو. ما هم دنبال شما می آییم. جساراتا با سرباز وظیفه قراره بری تا اونجا یا بچه های فاطمیون و زینبیون رو قراره ازشون استفاده بکنید؟ به قول اون عزیز دل برادر بعضیها جنگ رو با آتاری و پی اس فایو بازی کردن اشتباه گرفتند. 

 

اون رژیم ناتو رو هم خوب اومدی، دمت گرم! جدید ترین رژیم غذاییه دیگه؟ درست حدس زدم؟

  • Like 2
  • Upvote 1
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
11 hours قبل , RezaKiani گفت:

1) سلام اولین درس در تاریخ اینه که از این اگرها در تاریخ استفاده نکنیم.... اگر ساسانیان باقی مانده بودند هیچ چیزی نمی تونه تضمین بکنه که غزنویان و سلجوقیان و خوارزمشاهیان به وجود نمی آمدند... شاید هم ساسانیان از طریق همین اقوام بیابانگرد که همیشه و همواره از سمت شمال شرقی وارد فلات ایران می شدند سرنگون می شد. شاید ساسانیان توسط رومی ها اشغال می شد. شاید هم مثل سوریه زمان عمو بشار دچار فروپاشی می شد و نیروهای مذهبی متعصب زردشتی اون رو تکه پاره می کردند.... هیچ چیزی رو نمیشه به صورت قاطع گفت

2) مغولها هم که اومدند همه رو سرکوب نکردند. اعراب بیابانگرد هم وقتی وارد فلات ایران شدند همه رو سرکوب نکردند. اصولا هیچ قوم بیابانگردی نمی تونه همه اقوام یکجا نشین رو که بر اونها غلبه می کنه از دم تیغ بگذرانه چون  خودش هم بعدا برای بهره کشی به اونها نیاز داره. اقتصاد نومادی نیاز به شهر داره همون طور که اقتصاد شهر نیاز به قبایل نوماد داره. آریایی ها هم به همچنین

3) اسلام ربطی اصلا نداشت به این قضیه که شما فرمودی. اتفاقا تا زمانی که عباسیان (که نماینده سیاسی اسلام در فلات ایران بودند) قدرت مرکزی شون خوب بود همون سد ساسانیان رو حفظ کردند. اوضاع زمانی خراب شد که خراسان بزرگ (که ربطی به خراسان فعلی نداره) ادمینستریشن ش افتاد دست ایرانیی هایی چون طاهریان و سامانیان. در زمان سامانیان بود که این اقوام ترک تبار اندک اندک وارد خاک ایران شدند. یادتون باشه که در بسیاری از موارد اقوام ترک توسط خود حکومتها دعوت می شدند که وارد خاک ایران بشوند و یه تکه زمین هم به عنوان تیول(چی هست؟) بهشون داده میشد که نقش مرزبانی رو بازی کنند. بعد به تدریج این مرزبانها قدرت می گرفتند و در بازیهای قدرت در پایتختها دست بالا رو پیدا می کردند و ...

4) اولا ترکیه تروریسم پرورش نمیده. شما نمیتونی جای علت و معلول رو عوض کنی. برو تاریخ نگاه کن ببین مقر تفنگداران آمریکایی و فرانسوی در بیروت رو در سال 1983 تروریستهای حمایت شده توسط کدوم کشور منفجر کردند. اون کاری که ترکیه الان داره انجام میده عکس العملی هست نسبت به کشورهای همسایه اش که جولانگاه انواع تروریسم شده اند.(البته شاید تعریف تروریسم بین من و شما متفاوت باشه). دوما وقتی می تونی جایی رو آن استیبل بکنی که خودت استیبل باشی. واقعا الان ایران استیبل هست؟ سوما آن استیبل کردن همسایه ها (قبلا هم گفتم) دقیقا مثل بومرنگه.... برمیگرده و می خوره توی سر خودت. ایران سالها در زمان اشغال افغانستان توسط روسها افغانستان رو آن استیبل کرد نتیجه شد چی شد برای ایران؟ در زمان اشغال افغانستان توسط آمریکایی ها هم به قول اون دوستمون برای آمریکایی ها باطلاق درست کردیم، طالبان اومد سر کار و سیل مهاجر از افغانستان وارد ایران شد و الان در خیلی از مناطق جنوب تهران معلم جرات نداره سر کلاس حرف بزنه چون همین مهاجرین افغانی در این مدارس بیش از 70-80 دانش آموزان رو تشکیل می دهند و فردا صبح دم در مدرسه کل ایل و تبارشون معلم رو خفت می کنند. یه مقدار واقع بین باشیم به خدا به جایی بر نمی خورده برادر.

 5) ایشون هیچ سیاستی نداشت که بخواهیم بهش کمک کنیم. اصولا در اندازه و قواره اداره یک باشگاه بدن سازی هم نبودند چه برسه به اداره یک کشور.

6) کی همچین ادعایی کرده؟ شما اگر سکوت کنی همسایگان شما چکاری انجام می دهند؟ حرفهایی می زنی ها برادر. پارسال ایران رفت داخل خاک پاکستان رو بمباران کرد و پاکستان هم در عوضش اومد با جنگنده هاش زد و رفت. ما اگر اول بمباران نمی کردیم پاکستان به ما کاری داشت؟ این حرفها رو شما از کجا در میاره آخر؟ همسایگان ایران به ایران هیچ کاری ندارند چون خودشون در گیر هزاران مشکل داخلی هستند. فقط ما توهم زدیم که باید به هر کسی در منطقه یه سیخ بزنیم. بعد هم شروع کنیم به آه و ناله که ببین فلانی به ما نظر داره و بهمانی می خواد ایران تجزیه بشه. اصلا این حرفها نیست. 

7)  اینها فقط تصورات شما هستش. نه ترکیه و نه آذربایجان هیچ اقدام عملی در راستای تجزیه ایران برنداشته اند. این که کسی شعار بده دلیل نمیشه که بخواد در واقعیت بهش عمل بکنه. ایران 13 سال شعار داد که قراره از حرم زینبیه دفاع کنه. واقعا دفاع کرد؟ اگر قرار بر دفاع بود که هنوز توی سوریه بچه های زینبیون و  فاطمیون درگیر جنگ بودند. شما واقعیت موجود رو ندیده می گیری و می ری سراغ شعار. در ضمن سران ایران بارها و بارها گفتند که آذربایجان باید به ایران ملحق بشه. خوب برادر من وقتی  سیخ می زنی به تمامیت ارضی کشور همسایه انتظار داری اونها ساکت بشینند؟ این چه حرفیه؟

8) در ضمن یه درس ژنتیک هم بدم. چند بار دیدم از لفظ نژاد استفاده کردید. از دید علم ژنتیک چیزی به نام نژاد درباره انسان مصداق نداره. نژاد رو برای سگ و گربه و اسب و گوسفند و اینها به کار می برند.

 

1) تاریخ یعنی درس تکرار پذیری حوادث و وجود یه منطق پشت اتفاقات. مهم اینه ما از گذشته درس بگیریم که در آینده اون اتفاقات سر ما پیاده نشه. روم سرش شلوغ تر از این بود . از طرف شرق این اقوام بیابانگرد توسط حکومت ساسانیان و همچنین خاقان چین کنترل می شدند.

2) مغولها آمدند و کشتند و سوختند و بردند و رفتند! نکنه این روایت رو هم قبول نداری و به قول حضرتت توهمه؟ آریایی ها قوم خاصی رو سرکوب نکردند چون اون موقع فلات مرکزی ایران تراکم جمعیتی زیادی نداشت و در طرف غرب اولین پیروزی بزرگ آریایی ها غلبه هوخشتره بر سین شار ایشگون شاه آشور بود. 

3) اسلام اون حکومت یکپارچه ای که سدی محکم علیه این هون سفید و... بود از بین برد.

4) شما بفرما تاریخ ارمنستان و کردستان رو بخون. ببین ارمنستان در زمان تیگران بزرگ چقدر گستردگی داشته، در زمان جنگ جهانی اول چقدر از جمعیت ترکیه کنونی ارمنی نشین و کردنشین بودند. در طی قرن ها و در هنگام و بعد از جنگ جهانی اول کشتار ارمنی ها در تاریخ ثبت شده. سرچ کنید نبرد ساری قمیش .یکی از پیامدهای این جنگ برای امپراطوری عثمانی شروع کشتار ارمنیان و در سالهای بعدش و بعد از حکومت مصطفی کمال پاشا استحاله هویتی و فرهنگی کردها بود که بهشون ترک کوهستانی می گفتن (چه عبارت مسخره ای!). این حکومت جنایتکار و نسل کشه. خیلی از تروریست هارو در سوریه پرورش و آموزش داده و برای اونها اعانه جمع کرد. این داعش معروف فرزند همین عردوغان ملعونه! موندم چرا قصد تطهیر کردنشو دارید. شرایط خود ترکیه هم STABLE نیست.

5) مهندس بازرگان سیاست تحول تدریجی و سازگاری با دولت ها مجاور و قدرت های بزرگ دنیارو داشت. اگر باهاش راه میومدن و اون احساس خام اول انقلاب وجود نداشت، ایران حساسیت ایالات متحده که منجر به تقابل چند دهه ای شد رو بر نمی انگیخت. بهترین و نخبه ترین دولت بعد از انقلاب همون دولت مهندس بازرگان بود که به جای شعارگرایی ، یه شعورگرایی اولیه رو اونم در اوج انقلاب در دستور کار داشت.

6) پاکستان یکی از مهم ترین حامیان طالبانه که کم هم بلوچ های کشورمون رو تحریک نمیکنه. شما یه مقدار بی اطلاعی از دنیا و یه مقدار فضای فکری ات به کانادا و سوییس میخوره برادر و خیلی با واقعیت روز سر و کار نداری.

7)ترکیه و آذربایجان آشکارا به استانهای آذری نشین نظر دادن و حتی نقشه اون نقاط رو در کشورشون آوردن و در کتابهای درسی آذربایجان انگار اون مناطق غصبی توسط حکومت ایران میدونن. ایران در 2 نبرد از آذربایجان حمایت کرد در نبرد اول که آذربایجان شکست خفت باری تجربه کرد خود علی اف پدر می گفت ایران نبود از گرسنگی می مردیم خب آخرش چی شد. شما جای علت و معلول رو عوض می کنی. نظریات شما شاذه و فکر کنم تنها طرفدارش خودتی مثل اون فرمایش دیگه ات که استعمار غرب رو قبول نداشتی. خب انتظار داری چه جوابی بشنوی؟ عخه در خاورمیانه که سکوت جوابی نمیده.سیاست مشت آهنین و ژاندارم بودن جواب میده و البته دوری از فردین بازی و خود را فدای همسایگان کردن. ما باید در کشورهای دیگه نفوذ داشته باشیم ولی با استراتژی و تاکتیک درست و اول قبول کنیم هر استراتژی از اول انقلاب در مواجهه با کشورهای همسایه و مردمانش که داشتیم اشتباه بوده و باید تغییرشون داده و دوباره برنامه ریزی کنیم.

8)  نمیدونستم واژه  Racist که به معنای نژاد پرسته رو سالها برای سگ و گربه و اسب و گوسفند به کار می بردن! چه نظریاتی میدی رضا کیانی عزیز.

 

sasasasa

سلام وقت شما بخیر.موارد زیر رو فرمایش کردید .ببخشید مشغول گفتگوی با داش رضا شدم و دیر جواب دادم

راه مقابله با ترکیه روشن است. طرف شمشیر را از رو بسته. 

1- ترویج فرهنگ ایرانی در بین کردهای ترکیه و آشنا کردن آنها با هویت ایرانی

2- تسلیح گروه های کرد و شیعه در ترکیه

3- ایجاد باتلاق در سوریه برای ترکیه

مشکل شهادت سردار قاسم سلیمانی است. ظاهرا جانشینان در حد ایشان نیستند. 

 

یه موردو خدمتتون عرض کنم کردهای ترکیه عملاهمه علوی هستند ولی این شیعیان با شیعیان مملکت ما فرق دارند و پیروی مسلکی به نام حاجی بکتاش هستند و با صوفیان و مرام های صوفی ماّ ایران مثل دراویش و علی اللهی ها و اهل حق ها قرابت طریقت زیادی دارند. در همون ترکیه در این مورد بیشتر باهاشون راه میان تا خود ایران ما. مشکل کردها استحاله تدریجی و مراه با زور هویت آریایی اونهاست که حکومت ترکیه با ممنوعیت یادآوری زبان و قومیت کردها اون رو به مانند ارمنی ها سعی داره در ساختار خودش حل کنه. حکومت ماهم که امت گرا است و اصلا تاکیدی رو فرهنگ و تمدن گذشته ایرانی نداره که بتونه کردهای ترکیه رو با ابزار نژاد آریایی جذب کنه.

کردها و ارمنی ها به شرطی تسلیحشون منطقیه که خودشون مایل باشن احتمالا خود شما از بنده مطلع تر باشید .کردها دارای ساختار رهبری یکسانی در کشورهای ترکیه، عراق و سوریه نیستند و حتی در عراق حداقل سه گرایش مختلف دارند. از زمان قرارداد 1975 و پیروزی انقلاب حکومت جمهوری اسلامی ایران تنها ارتباطش با اتحاد میهنی کردستان به رهبری مام جلال طالبانی نزدیک بوده و بقیه گرایش ها خصوصا خاندان بارزانی بیشتر تکیه گاهشون اسرائیل و ایالات متحده است.بخاطر این دو نکته و سالها دیوار بی اعتمادی، این مسئله اگر بخواد در دستور کار قرار بگیره باید با تدبیر و حوصله زیادی صورت بگیره و نشه مثل سیاست ما در عراق و سوریه و لبنان و فلسطین که هم پول رو دادیم هم پیاز رو خوردیم و هم کتک رو!

ویرایش شده در توسط aminf14
  • Like 3
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
12 hours قبل , aminf14 گفت:

1) تاریخ یعنی درس تکرار پذیری حوادث و وجود یه منطق پشت اتفاقات. مهم اینه ما از گذشته درس بگیریم که در آینده اون اتفاقات سر ما پیاده نشه. روم سرش شلوغ تر از این بود . از طرف شرق این اقوام بیابانگرد توسط حکومت ساسانیان و همچنین خاقان چین کنترل می شدند.

 

سلام مجدد خدمت شما و بقیه دوستان و صبح همگی بخیر

ببینید اتفاقا توجه داشته باشید که تاریخ تکرار پذیر نیست. اگر تکرار پذیر بود می شد هم سطح فیزیک و شیمی قرارش داد. ولی چون هم آدمها عوض می شوند و هم جوامع و هم عوامل جانبی مثل گلوبال وارمینگ و تغییر مسیر رودخانه ها و .... یک واقعه ممنکه در یک تاریخ یک بازخوردی داشته باشه و همون واقعه صد سال بعدش توی همون جامعه یه بازخورد دیگه داشته باشه. می تونید خودتون فلسفه تاریخ بخونید و به گفته های من اکتفا نکنید. در ضمن تاریخ برای درس گرفتن هم نیست. تاریخ یه جور هابی هست. اگر هم قراره درسی گرفته بشود توسط سیاستمدار و سیاستگذار باید درس گرفته بشود که اتفاقا خود تاریخ نشون می ده این جماعت درس بگیر نیستند. (کتاب سیر نابخردی از تروی تا ویتنام نمونه خوبی هستش)

 

در مورد اقوام بیابانگرد شرق و کنترل اونها توسط ساسانیان هم درست می گید  و هم اشتباه می کنید . همون طور که گفتم این اقوام رو خود ساسانیان بعضی ش رو به خدمت می گرفتند برای مقابله با بعضی دیگه. یعنی به عنوان حائل و ضربه گیر ازشون استفاده می شد. در جنوب ایران و شمال شبه جزیره عربستان هم همین وضعیت بود. ایران و روم هر دوشون دو تا دولت دست نشانده از اعراب درست کرده بودند که بافر بین اعراب بیابانگرد  و ایران و روم باشند.

 

12 hours قبل , aminf14 گفت:

مغولها آمدند و کشتند و سوختند و بردند و رفتند! نکنه این روایت رو هم قبول نداری و به قول حضرتت توهمه؟ آریایی ها قوم خاصی رو سرکوب نکردند چون اون موقع فلات مرکزی ایران تراکم جمعیتی زیادی نداشت و در طرف غرب اولین پیروزی بزرگ آریایی ها غلبه هوخشتره بر سین شار ایشگون شاه آشور بود. 

 

به این صورت که شما گفتی قبول ندارم. خیر. همه جا رو نسوختند. مثلا اصلا وارد فارس نشدند. اونجاهایی رو که سوزاندند هم علت خاص خودش رو داشت. می شد که ازش جلوگیری بشه. اصولا درباره مغولها و سیستم جنگی شون توهم زیاده. آریایی ها هم اقوام مختلف رو در حد امکانشون سرکوب کردند. اصلا یه قوم بیابانگرد بدون سرکوب اقوام یکجانشین نمی تونه وارد یه منطقه بشه. حالا سطح وحشی گری شون چقدر بوده و چقدر مردم رو سلاخی کردند دیگه من نمی دونم. میشه مطالعه کرد که به بحث این تاپیک مربوط نیست.

 

12 hours قبل , aminf14 گفت:

این حکومت جنایتکار و نسل کشه. خیلی از تروریست هارو در سوریه پرورش و آموزش داده و برای اونها اعانه جمع کرد. این داعش معروف فرزند همین عردوغان ملعونه! موندم چرا قصد تطهیر کردنشو دارید. شرایط خود ترکیه هم STABLE نیست.

 

تا منظورت از جنایت چی باشه. اونی که شما میگی تروریست در ترکیه بهش میگن ارتش آزادی بخش و حق خودشون می دونند که اون رو مسلح بکنند و آموزش بدهند. همون طور که ایران حق خودش می دونست طالبان رو مسلح بکنه و آموزش بده. داعش هم هیچ ربطی به اردوغان نداره. اینهم از توهماتی هست که ناشی از تبلیغات خاصی هست که در اینجا جاریه. قصد تطهیر کسی رو هم ندارم. عملکرد هر کسی مشخصه. درباره شرایط داخلی ترکیه هم نظری ندارم ولی فکر نکنم این قدر آش ش شور باشه که شما میگی.

 

12 hours قبل , aminf14 گفت:

مهندس بازرگان سیاست تحول تدریجی و سازگاری با دولت ها مجاور و قدرت های بزرگ دنیارو داشت. اگر باهاش راه میومدن و اون احساس خام اول انقلاب وجود نداشت، ایران حساسیت ایالات متحده که منجر به تقابل چند دهه ای شد رو بر نمی انگیخت. بهترین و نخبه ترین دولت بعد از انقلاب همون دولت مهندس بازرگان بود که به جای شعارگرایی ، یه شعورگرایی اولیه رو اونم در اوج انقلاب در دستور کار داشت.

 

مرحوم بازرگان از سیاست اصلا چیزی نمی فهمید که بخواهد اون رو داشته باشه. این بنده خدا رو هم زیادی گنده ش کردند یک سری ها. اصولا ما ایرانی ها به هر نحله که وابسته باشیم فرقی برامون نداره فقط بت درست می کنیم. حالا شما نمی دونم از این استاد در حوزه سیاست چی دیدی؟ یه تاپیک درباره ش به صورت مستقل بزنید لطفا

 

13 hours قبل , aminf14 گفت:

پاکستان یکی از مهم ترین حامیان طالبانه که کم هم بلوچ های کشورمون رو تحریک نمیکنه. شما یه مقدار بی اطلاعی از دنیا و یه مقدار فضای فکری ات به کانادا و سوییس میخوره برادر و خیلی با واقعیت روز سر و کار نداری

 

 نخیر  بنده هم همشهری شمام. پاکستان حامی طالبان نیست بلکه اون رو از صفر تا صد خودش درست کرده. ولی شما به عرایض من توجه نکردید. طالبان دفعه اول که حکومت رو در دست گرفت با همه دنیا و مخصوصا هم همسایه های خودش دشمنی می کرد و می خواست شاخ اونها رو بشکنه (براتون این رفتارش آشنا نیست). دفعه  دوم که حکومت رو در دست گرفت هیچ کدوم از این رفتارها رو نشون نداد و حتی در داخل کشور هم با تسامح بیشتری با مردم افغانستان رفتار کرد. بازهم بگیر و ببند وجود داشت ولی نه مثل دفعه اول. همین تغییر رفتار نشون می ده که در دفعه دوم رویکرد سیاست خارجی شون به کلی تغییر کرده و تمام همسایه هاش رو مطمئن کرده که اگر روی کار بیادش دیگه دست به بلندپروازی های آن چنانی نخواهد زد. در ضمن در زمان اشغال اون کشور توسط افغانستان ایران خیلی از عناصر رده بالای طالبان رو در خاک خودش پناه داده بود و حمایت می کرد. جستجوش با خود شما.

 

13 hours قبل , aminf14 گفت:

ترکیه و آذربایجان آشکارا به استانهای آذری نشین نظر دادن و حتی نقشه اون نقاط رو در کشورشون آوردن و در کتابهای درسی آذربایجان انگار اون مناطق غصبی توسط حکومت ایران میدونن

 لطف کن همین ادعاها رو مستند کن که از بحث تاپیک هم دورنشده باشیم.

 

13 hours قبل , aminf14 گفت:

نظریات شما شاذه و فکر کنم تنها طرفدارش خودتی

 

 نظریات حضرت رسول اکرم (ص) هم در زمان خودش و در شهر مکه شاذ بود(نعوذ بالله قصد مقایسه ندارم). منظورم اینه وقتی کسی  حرف شاذی می زنه دلیل نمیشه حتما حتما حرفش غلط باشه. باید منطق پشت حرفش رو نگاه کرد که درسته یا غلطه. حرفهای من هم ممکنه غلط باشه. یه حرف اشتباهی همین بالا زدم که دوستان به درستی اشاره کردند.

 

13 hours قبل , aminf14 گفت:

استعمار غرب رو قبول نداشتی.

 نگفتم استعمار غرب رو قبول ندارم. شما حرف توی دهن ما می ذاری. گفتم در قرن بیست و یکم استعمار (به اون معنا که از بچگی توی ذهن ما چپوندن) معنی نداره. ما حدود 150 تا کشور داریم. شما اسم 20 تاشون رو نام ببر که مستعمره مستقیم یک کشور دیگه هستند؟ کره جنوبی مثلا؟ ویتنام؟ بحرین؟ آرژانتین؟ ژاپن؟ 15 تای دیگه ش مونده اونها رو شما بگو

 

13 hours قبل , aminf14 گفت:

عخه در خاورمیانه که سکوت جوابی نمیده.سیاست مشت آهنین و ژاندارم بودن جواب میده و البته دوری از فردین بازی و خود را فدای همسایگان کردن. ما باید در کشورهای دیگه نفوذ داشته باشیم ولی با استراتژی و تاکتیک درست و اول قبول کنیم هر استراتژی از اول انقلاب در مواجهه با کشورهای همسایه و مردمانش که داشتیم اشتباه بوده و باید تغییرشون داده و دوباره برنامه ریزی کنیم.

 

در خاورمیانه سکوت جواب می ده. نمونه ش عمان. چرا فکر می کنی ایران باید توی سر بقیه بزنه و اگر توی سر بقیه نزنه بقیه میان سراغش و ترتیبش رو میدن؟ والله که این طور نیست. همین دولت عراق در زمان حزب بعث اولین کشوری بود که انقلاب ایران رو در سال 57 تبریک گفت. اگر هم خصومتی باشه یه علمی هست به اسم دیپلماسی که وظیفه ش همینه: کم کردن خصومت و تبدیل اون به دوستی و رفاقت. درباره نفوذ در کشورهای دیگر هم اشتباه می کنید. هیچ بایدی نیست. بازم این نتیجه توهم ذهن شما است و تبلیغاتی که در این کشور حاکمه. شما اصول سیاست خارجی مندرج در قانون اساسی ایران رو بخون ببین اصلا کلمه نفوذ در کشورهای دیگه توش هست؟ از قانون اساسی در ایران سند بالاتر داریم؟ در مورد استراتژی ایران در مواجه با کشورهای همسایه حق با شما است ولی تغییر اون نباید به قصد افزایش نفوذ باشه. باید بریم به سمت برادری و مهم تر از اون برابری. این دید نگاه از بالا و اینکه فکر کنیم منطقه یه مهدکودک هست که ما وظیفه داریم آرومش کنیم را باید بذاریم کنار.

 

13 hours قبل , aminf14 گفت:

نمیدونستم واژه  Racist که به معنای نژاد پرسته رو سالها برای سگ و گربه و اسب و گوسفند به کار می بردن! چه نظریاتی میدی رضا کیانی عزیز.

 برادر من از خودم که نظر نمی دم. برو جستجو کن ببین از دید علم ژنتیک (علم ژنتیک گفتم نه علم اللغة) چیزی به نام نژاد برای انسان نداریم. شما به واژه ها اکتفا نکن. ببین زیر میکروسکوپ چی می بینی.

 

13 hours قبل , aminf14 گفت:

کردها و ارمنی ها به شرطی تسلیحشون منطقیه که خودشون مایل باشن احتمالا خود شما از بنده مطلع تر باشید .کردها دارای ساختار رهبری یکسانی در کشورهای ترکیه، عراق و سوریه نیستند و حتی در عراق حداقل سه گرایش مختلف دارند. از زمان قرارداد 1975 و پیروزی انقلاب حکومت جمهوری اسلامی ایران تنها ارتباطش با اتحاد میهنی کردستان به رهبری مام جلال طالبانی نزدیک بوده و بقیه گرایش ها خصوصا خاندان بارزانی بیشتر تکیه گاهشون اسرائیل و ایالات متحده است.بخاطر این دو نکته و سالها دیوار بی اعتمادی، این مسئله اگر بخواد در دستور کار قرار بگیره باید با تدبیر و حوصله زیادی صورت بگیره و نشه مثل سیاست ما در عراق و سوریه و لبنان و فلسطین که هم پول رو دادیم هم پیاز رو خوردیم و هم کتک رو!

 

احسنت... همینه که شما اشاره کردید به درستی

  • Like 1
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
13 hours قبل , RezaKiani گفت:

1) سلام مجدد خدمت شما و بقیه دوستان و صبح همگی بخیر

ببینید اتفاقا توجه داشته باشید که تاریخ تکرار پذیر نیست. اگر تکرار پذیر بود می شد هم سطح فیزیک و شیمی قرارش داد. ولی چون هم آدمها عوض می شوند و هم جوامع و هم عوامل جانبی مثل گلوبال وارمینگ و تغییر مسیر رودخانه ها و .... یک واقعه ممنکه در یک تاریخ یک بازخوردی داشته باشه و همون واقعه صد سال بعدش توی همون جامعه یه بازخورد دیگه داشته باشه. می تونید خودتون فلسفه تاریخ بخونید و به گفته های من اکتفا نکنید. در ضمن تاریخ برای درس گرفتن هم نیست. تاریخ یه جور هابی هست. اگر هم قراره درسی گرفته بشود توسط سیاستمدار و سیاستگذار باید درس گرفته بشود که اتفاقا خود تاریخ نشون می ده این جماعت درس بگیر نیستند. (کتاب سیر نابخردی از تروی تا ویتنام نمونه خوبی هستش)

2( در مورد اقوام بیابانگرد شرق و کنترل اونها توسط ساسانیان هم درست می گید  و هم اشتباه می کنید . همون طور که گفتم این اقوام رو خود ساسانیان بعضی ش رو به خدمت می گرفتند برای مقابله با بعضی دیگه. یعنی به عنوان حائل و ضربه گیر ازشون استفاده می شد. در جنوب ایران و شمال شبه جزیره عربستان هم همین وضعیت بود. ایران و روم هر دوشون دو تا دولت دست نشانده از اعراب درست کرده بودند که بافر بین اعراب بیابانگرد  و ایران و روم باشند.

3) به این صورت که شما گفتی قبول ندارم. خیر. همه جا رو نسوختند. مثلا اصلا وارد فارس نشدند. اونجاهایی رو که سوزاندند هم علت خاص خودش رو داشت. می شد که ازش جلوگیری بشه. اصولا درباره مغولها و سیستم جنگی شون توهم زیاده. آریایی ها هم اقوام مختلف رو در حد امکانشون سرکوب کردند. اصلا یه قوم بیابانگرد بدون سرکوب اقوام یکجانشین نمی تونه وارد یه منطقه بشه. حالا سطح وحشی گری شون چقدر بوده و چقدر مردم رو سلاخی کردند دیگه من نمی دونم. میشه مطالعه کرد که به بحث این تاپیک مربوط نیست.

4) تا منظورت از جنایت چی باشه. اونی که شما میگی تروریست در ترکیه بهش میگن ارتش آزادی بخش و حق خودشون می دونند که اون رو مسلح بکنند و آموزش بدهند. همون طور که ایران حق خودش می دونست طالبان رو مسلح بکنه و آموزش بده. داعش هم هیچ ربطی به اردوغان نداره. اینهم از توهماتی هست که ناشی از تبلیغات خاصی هست که در اینجا جاریه. قصد تطهیر کسی رو هم ندارم. عملکرد هر کسی مشخصه. درباره شرایط داخلی ترکیه هم نظری ندارم ولی فکر نکنم این قدر آش ش شور باشه که شما میگی.

5) مرحوم بازرگان از سیاست اصلا چیزی نمی فهمید که بخواهد اون رو داشته باشه. این بنده خدا رو هم زیادی گنده ش کردند یک سری ها. اصولا ما ایرانی ها به هر نحله که وابسته باشیم فرقی برامون نداره فقط بت درست می کنیم. حالا شما نمی دونم از این استاد در حوزه سیاست چی دیدی؟ یه تاپیک درباره ش به صورت مستقل بزنید لطفا

6)  نخیر  بنده هم همشهری شمام. پاکستان حامی طالبان نیست بلکه اون رو از صفر تا صد خودش درست کرده. ولی شما به عرایض من توجه نکردید. طالبان دفعه اول که حکومت رو در دست گرفت با همه دنیا و مخصوصا هم همسایه های خودش دشمنی می کرد و می خواست شاخ اونها رو بشکنه (براتون این رفتارش آشنا نیست). دفعه  دوم که حکومت رو در دست گرفت هیچ کدوم از این رفتارها رو نشون نداد و حتی در داخل کشور هم با تسامح بیشتری با مردم افغانستان رفتار کرد. بازهم بگیر و ببند وجود داشت ولی نه مثل دفعه اول. همین تغییر رفتار نشون می ده که در دفعه دوم رویکرد سیاست خارجی شون به کلی تغییر کرده و تمام همسایه هاش رو مطمئن کرده که اگر روی کار بیادش دیگه دست به بلندپروازی های آن چنانی نخواهد زد. در ضمن در زمان اشغال اون کشور توسط افغانستان ایران خیلی از عناصر رده بالای طالبان رو در خاک خودش پناه داده بود و حمایت می کرد. جستجوش با خود شما.

7)  لطف کن همین ادعاها رو مستند کن که از بحث تاپیک هم دورنشده باشیم.

8)  نظریات حضرت رسول اکرم (ص) هم در زمان خودش و در شهر مکه شاذ بود(نعوذ بالله قصد مقایسه ندارم). منظورم اینه وقتی کسی  حرف شاذی می زنه دلیل نمیشه حتما حتما حرفش غلط باشه. باید منطق پشت حرفش رو نگاه کرد که درسته یا غلطه. حرفهای من هم ممکنه غلط باشه. یه حرف اشتباهی همین بالا زدم که دوستان به درستی اشاره کردند. نگفتم استعمار غرب رو قبول ندارم. شما حرف توی دهن ما می ذاری. گفتم در قرن بیست و یکم استعمار (به اون معنا که از بچگی توی ذهن ما چپوندن) معنی نداره. ما حدود 150 تا کشور داریم. شما اسم 20 تاشون رو نام ببر که مستعمره مستقیم یک کشور دیگه هستند؟ کره جنوبی مثلا؟ ویتنام؟ بحرین؟ آرژانتین؟ ژاپن؟ 15 تای دیگه ش مونده اونها رو شما بگو

9) در خاورمیانه سکوت جواب می ده. نمونه ش عمان. چرا فکر می کنی ایران باید توی سر بقیه بزنه و اگر توی سر بقیه نزنه بقیه میان سراغش و ترتیبش رو میدن؟ والله که این طور نیست. همین دولت عراق در زمان حزب بعث اولین کشوری بود که انقلاب ایران رو در سال 57 تبریک گفت. اگر هم خصومتی باشه یه علمی هست به اسم دیپلماسی که وظیفه ش همینه: کم کردن خصومت و تبدیل اون به دوستی و رفاقت. درباره نفوذ در کشورهای دیگر هم اشتباه می کنید. هیچ بایدی نیست. بازم این نتیجه توهم ذهن شما است و تبلیغاتی که در این کشور حاکمه. شما اصول سیاست خارجی مندرج در قانون اساسی ایران رو بخون ببین اصلا کلمه نفوذ در کشورهای دیگه توش هست؟ از قانون اساسی در ایران سند بالاتر داریم؟ در مورد استراتژی ایران در مواجه با کشورهای همسایه حق با شما است ولی تغییر اون نباید به قصد افزایش نفوذ باشه. باید بریم به سمت برادری و مهم تر از اون برابری. این دید نگاه از بالا و اینکه فکر کنیم منطقه یه مهدکودک هست که ما وظیفه داریم آرومش کنیم را باید بذاریم کنار.

10) برادر من از خودم که نظر نمی دم. برو جستجو کن ببین از دید علم ژنتیک (علم ژنتیک گفتم نه علم اللغة) چیزی به نام نژاد برای انسان نداریم. شما به واژه ها اکتفا نکن. ببین زیر میکروسکوپ چی می بینی.

11) احسنت... همینه که شما اشاره کردید به درستی

1) سلام وقت شما بخیر. تاریخ تکرار پذیره چه جنگ هاش چه انقلاب هاش. خیلی مواقع الگوهای ثابتی داره این اتفاقات مثلا انقلاب های معاصر تاثیر گرفته و مشابه دو انقلاب بزرگ کبیر فرانسه و انقلاب سرخ روسیه هستند. سیاستمداران درس پذیر نیستند چون نونشون در مرام سیاسی شونه.

2) اقوام حیره فرق دارن با هپتال ها که دشمن ساسانیان بودند و حتی باعث مرگ پیروز شاه ساسانی شدند و در زمان قباد اول فکر کنم سرکوب شدند. منابع موجوده می تونید جلد اول کتاب روزگاران ایران اثر عبدالحسین زرین کوب یا تاریخ ده هزارساله ایران نوشته پیرنیا رو مطالعه بفرمایید.

3) دیگه در مورد مغول ها معروفه زمین رو تبدیل به شوره زار می کردند و حتی حیوانات رو هم از دم تیغ می گذروندند. در مورد فارس چون تسلیم شدند. اصولا این ترحم بعد از جنگ معنی داره نه بعد تسلیم. شما رفتار مغولان رو مقایسه کنید با رفتار کوروش کبیر وقتی وارد شهرهای فتح شده شد. خب مشکل اینه شما مثالی از این وحشی گری نمی زنید. قومی 3 الی 5 هزار سال مثلا در سرزمینی بوده و هیچ نشان یا تاریخچه ای از کشتارش نبوده. اولین شکست پرتلفاتی که اریایی ها در خاورمیانه به همسایگان وارد کردند سقوط نینوا پایتخت آشوریان به دست مادها و بابل بوده. موردی دیگه در ذهن بنده نیست اگر هست شما بفرمایید.

4) هر جنایتکاری در تاریخ خودشو یا آزادی طلب میدونه یا به دنبال عدالت. داعش هم از این قاعده مستثنی نیست. حالا ممکنه در ترکیه بهشون اژادی طلب بگن و براشون فراخوان بدن و اعانه جمع کنن ولی در عمل جنایتکار بودند. کشتار مردمان عرب شیعه یا کردها یا این ایزدی های مفلوک نمونه ای از اونهاست. طالبان رو البته فرزند مادلن آلبرایت میدونن. این هیچ ارتباط آموزشی و مرامی با طالبان نداشته و حتی دیپلمات های ایرانی رو در مزارشریف کشتند. یه حکومت سنی افراطی و بدوی چطور میتونه دست پرورده یه حکومت شیعه باشه؟

5) مرحوم بازرگان از همه سیاستمداران بعد از انقلاب در ایران درک بهتری داشتند و اصولا جبهه ملی - مذهبی اعضاش نسبت به بقیه گرایش ها که افکار احساسی و انقلابی شدید داشتند ، گرایشی منطقی و مبتنی بر رفورم داشت. مرحوم بازرگان با انقلاب و زیر و رو کردن ساختارها مخالف بود و نمونه ای از یک نوع تعقل و شعورگرایی اولیه بود که بعدش من در دولتمردان بعدی انقلاب مشاهده نکردم. چه بت تراشی؟ من عرض کردم شعورگرایی اولیه و تفکر مهندس بازرگان در اون زمان اول انقلاب نسبت به انقلابیون دو آتشه که با کتابهای دکتر علی شریعتی افکار انقلابی و خام داشتند متفاوت بود. البته ایشون هم ضعف هایی داشت از جمله تمایلش برای فروش اف 14 و... برای مطالعه بیشتر و تفاوت تفکر ایشون با دیگر سیاسیون می تونید کتاب شصت سال خدمت و مقاومت رو مطالعه بفرمایید.

6)  من اهل استان کرمانشاهم. همین الان چه پاکستان و چه طالبان بلوچ های ایران رو تحریک میکنن ولی این تعامل سیاست ورزان ما با حکومت فعلی طالبان و کلا طالبان بعد از  سقوط متعاقب 11 سپتامبر تایید میکنم و نمیدونم در ذهن حکومت ما چی میگذره که با این وحوش در ارتباطن و چه منفعتی داره برامون. ولی چون از جزئیات خیلی مطلع نیستم نمیتونم قضاوتی در مورد آینده اش بکنم.

7) بالاتر براتون گفتم. ترکیه در طی قرن بیستم شروع به استحاله فرهنگی و قومی ارمنی ها و کردها کرده و اونها با نام ترک های کوهستانی در قلمرواش حل کرد. وقتی از جنبه داخلی حداقل فراغتی پیدا کرده با آذربایجان به دنبال تحریک استانهای آذری نشین شمال غرب هست. رفتار بعضی پانترک ها و شعارهایی که در ورزشگاه داده میشه ( آذربایجان جنوبی ایران نیست و...) و تهیه نقشه های جعلی که از بازگشت آذربایجان جنوبی به آذربایجان بزرگ میگه و حمایت از گروه هایی مثل این که دفترشون در باکوه.

https://fa.wikipedia.org/wiki/جاماح

8) حرف های شما اشتباه باشه یا درست ایرادی نداره.حرف های منم ممکنه همینطور باشه. اصولا در گفتگو باید دنبال تضارب آرا و یادگیری و انتقال اطلاعات باشیم و از این واهمه نداشته باشیم که طرف مقابل مچمونو بگیره. تنها شرط گفتگو به نظر رعایت احترام طرف مقابله.  در مورد استعمار شکل استعمار نوین شده و اینه شما انتظار داشته باشی مثل زمان لئوپولد دوم دست و پای مردم رو قطع کنند، مردان رو بکشن و زنان و کودکان رو به بردگی و بیگاری بگیرن نه. استعمار نوین شکل زندگی رو به مردمان کشورهای مقصد القا میکنه و این امر با تبلیغ رفاه کشور مبدا و صاحب اندیشه استعمار و همچنین رسانه های قدرتمندشون صورت می گیره و باعث میشه بتونن منافع دراز مدتشونو از طریق شکل های مشابه حکومت در اون کشورها و سازگاری شون با منافع کشورهای استعمارگر به دست بیارن. این استعمار هم که میگم منظورم فقط ایالات متحده یا انگلستان نیست، روسیه و چین یا ژاپن در نیمه اول قرن بیستم این خوی رو داشتند. الان مستعمره مستقیم کم شده و مستعمره ها به صورت غیر مستقیم هستند. الان کشورهای جزئی تحت استعمار کلاسیک هستند ولی بندرت کشوری هم پیدا میشه که تحت استعمار نوین نباشه. متاسفانه کشوری مثل ترکیه مشتاق اون خوی استعمارگر و استیلاگر حکومت عثمانه و حکومت مام به همچنین. ما تقریبا تحت استعمار روسیه و چین هستیم. از دیرباز که نمایندگان ما یا جیره خوار روسیه بودند یا بریتانیا الان هم شرایط چندان فرقی نداره. وقتی حتی سجاده و عروسک و اسباب بازی ما از چین وارد میشه و اقتصاد، سیاست و حتی نظامی گری ما وابسته به کشوریه ما هم چندان جدای از این موارد نیستیم. حتی رفتاری که  حکومت جمهوری اسلامی با کشورهای عربی زبان مخصوصا داره با اینکه در عمل فردین بازیه ولی در ظاهر باعث حساسیت مردمان این کشورها زده و شکل ظاهریش استعماریه (باطنش فردین بازی) نمونه اش سخنرانی علی یونسی که امپراطوری جدید اسلام رو دارای 5 پایتخت و به مرکزیت بغداد میدونست! خلاصه اینکه در دنیای مدرن الان کشورها یا تحت استعمار نوین غرب اند یا استعمار کمونیستی و اشتراک گرایانه. زمانی می تونیم کشوری رو مستقل و خارج از این دو مسیر بدونم که مسیر و تفکر و تئوری مستقلی برای زندگی و فعالیت داشته باشه که به نظرم نداره. 

9) دیپلماسی وقتی تهدید نظامی زیاده جواب نمیده . مگر دیپلماسی جلوی هیتلر جواب داد؟ نتیجه اش شد الحاق اتریش و سودت به رایش سوم. در مورد صدام هم همینطوره. نزاع حزب بعث و صدام و قبلش حسن البکر با ایران قدیمی بود و با شروع انقلاب چون عراقی ها قرارداد 1975 رو به نفع خودشون نمی دیدند و دیدن شرایط فشل ایران زمینه رو برای جنگ مساعد دیدن و با دیدن شل بودن نیروهای نظامی و مغشوش بودن شرایط داخلی ایران زمینه رو برای تلافی مساعد دیدن. حتی بعد از آتش بس اگر جنگ اول خلیج فارس رخ نمیداد احتمال بالایی برای شروع مجدد جنگ با عراق وجود داشت. من در اینکه سیاستمداران ما در اول انقلاب و حتی الان از نظر دیپلماسی صفر کیلومتر  بودند و هستند  در تعامل با حکومت بعث حرفه ای نبودند شکی ندارم ولی حتی تبحر سیاستمداران ما وقتی یک حکومت (مثلا) دموکراسی فشل وجود داره جلوی طمع همسایگان رو نمی گیره.

حالا عمان رو با ایران مقایسه نکنید. عمان سرزمینیه که دو طرفش آبه و دو طرف دیگه امارات و بیابانهای عربستان و یمن. با ایران که کلی همسایه که دارای سابقه رقابت تاریخی و نوین با ایران هستند فرق داره. کم کردن خصومت و تبدیلش به رفاقت رو می پسندم ولی در شرایط کنونی خاورمیانه نمیشه. این الگویی که قسمت شمالی اروپا بعد از جنگ جهانی دوم برگزید و جرقه اتحادیه اروپا از اونجا زده شد که به نظرم تا حد زیادی موفق بوده. موقعی یه اتحادیه فراگیر یا مبتنی بر دوستی در خاورمیانه میتونه شکل بگیره که فرهنگ بالا رفته و روابط خصمانه کم شه. آیا خاورمیانه ورای پیشرفت ابزار تفاوتی از نظر رقابت حکومت ها با زمان آشوریان - عیلام- بابل و... داره به نظرم خیر.

10) در مورد جامعه شناسی نمیتونیم از گونه یا جنس و یا سروتایپی که زیر میکروسکوپ می بینیم نام ببریم باید بگیم نژاد .نژاد آریایی، نژاد ترک، نژاد عرب، نژاد اسلاو و... اگر منظورتون اینه قومیت بگیم این هم میتونه کلمه مناسبی باشه ولی کاربرد نژاد ایرادی نداره

11) ممنونم لطف دارید. بحث نفوذ و دخالت یه بحث خیلی مفصله و واقعا به این سادگی که فکر کنیم لشکری بفرستیم به کشوری و اون رو یه گروه نیابتی خودمون کنیم اشتباهه و بخاطر همینه که دخالت ما با اینکه حسن نیت ممکنه داشته باشیم نتیجه جالبی نداشته. در نفوذ در کشورهای دیگه اولا باید شرایط زندگی کشورما مطلوب باشه و بتونیم شکل درست و مطلوبی از زندگی رو در کنار سیاست و نظامی گری به کشورها و گروه های هدف نشون بدیم. طنز روزگاره که ما در هر کشوری بعد انقلاب دخالت کردیم حالا یا بخاطر ما یا تغییر روزگار دچار تشتت داخلی شده، شرایط اقتصادی و سیاسی خوبی رو تجربه نکرده. چرا سوریه یهویی فرو پاشید چون در لبنان و فلسطین و حتی خود سوریه در کنار مسائل نظامی سطح زندگی مردم از نظر اقتصادی و ... پیشرفت نکرد بلکه پسرفت کرد. این حالت که پیش بیاد یهویی ممکنه حوادث دومینوواری در کشور یا کشورهایی رخ بده.  چرا عراق و حتی کردستان عراق یا سوریه با اینکه کمک های زیادی از طرف ما دید شریک تجاری اش عمده اش ترکیه بود مثلا؟ چون ما یاد نگرفتیم از مداخله مستقیم و حساسیت زا به سمت تعامل سازنده ای که به نفع ما باشه بریم. بخاطر همین هم هزینه رو دادیم هم چوب رو خوردیم و هم پیاز رو.

ویرایش شده در توسط aminf14
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
  • مرور توسط کاربر    1 member