karkas

برای کسانی که قدرت نظامی ایران رو دست کم می گیرند !

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

در این چند روز که بحث حمله امریکا و خراب شدن رابطه بین آمریکا و روسیه و مانور های زیادی که ایران در دریای خلیج فارس انجام داده و موجب ترس آمریکایی ها و صهیونست ها شده در روزنامه ها و خبر ها می خونیم و می شنویم . بهتره که به جای نشون دادن قدرت دشمنان که باعث دل سرد شدن ملت و نیرو ما هست بپرهیزیم اگرچه آمریکا قدرتمند ترین کشور دنیا هست و اسرائیل هم در رده ی چهارم صادر کننده ی سلاح در جهان هست ولی قدرتی که ما داریم ( ایمان ) اون ها تا هزاران سال دیگه هم بهش دست پیدا نمی کنند .

صنایع نظامی ایران قبل از انقلاب

برنامه های نظامی شاه موجب گردید تا هزینه های نظامی ایران به ناگاه سیر صعودی پیش گیرد. بودجه نظامی کشور بسیار بالا رفته بود و پیش خریده های شاه ، فروشندگان را هم به تعجب وا میداشت . خرید تجهیزات توسط رژیم شاهنشاهی نیازمند آموزش فنی نیروها و آشنایی و بهره گیری بهینه از این تسلیحات بود ، لذا شمار زیادی از متخصصان ، تکنسین ها ، مستشاران نظامی و فروشندگان تسلیحاتی به ایران گسیل می شدند و افسرانی از ایران به کشورهای خارجی فرستاده می شد . در اواسط سال 1977 بالغ بر 31 هزار مستشار آمریکایی در ایران به سر می بردند که این تعداد در سال 1978 به 45 هزار نفر رسید . حضور این افراد باعث گردید که آمریکاییها حق هرگونه ابتکار و خلاقیت را از نیروهای داخلی سلب کرده و اداره امور ارتش را راسا بر عهده گیرد .

از لحاظ صنایع دفاعی آنچه قبل از انقلاب تولید می شد ، صرفا تولید سلاحها و مهمات سبک بود که نهایتا تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به تولید فشنگهای سبک و نیمه سنگین تیربار ژ3 ، اسلحه ژ3 ، و فشنگ سلاح های کمری محدود می شد . در امور خدماتی و تعمیر و نگهداری نیز ما حق هیچ گونه دخالتی نداشتیم و با توجه به زیر ساختهای موجود فقط آمریکایی ها حق فعالیت در این امور را داشتند طوری که برای تعویض حتی یک پیچ ساده باید آمریکایی ها را صدا می کردیم.

یکی از شعار های محوری انقلاب اسلامی استقلال بود ، استقلال ،که نقطه مقابل وابستگی اشت . لذا به هر میزان که نقطه وابستگی کشور کم شود میزان استقلال بیشتر می شود.
http://img.timeinc.net/time/magazine/archive/covers/1978/1101780918_400.jpg

. بعد از انقلاب

همانطور که بیان شد قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به نیروی نظامی ما حتی اجازه نمی دادند به قطعات دست بزند و کل سیستم در اختیار آمریکا بود.

بعد از پیروزی انقلاب شرایط متحول شد و تحولات چشمگیری خصوصا در مقطع دفاع مقدس پدید آمد ، جنگ تحمیلی واقعیتهایی را تحمیل میکرد که نتیجه آن شکل گیری صنایع دفاعی بود. بسیاری از سلاحهایی را که قبل از انقلاب نه تولید می شد و نه اجازه تولید آن را می دادند از رهگذر جنگ و تحریم اقتصادی و با طراحی مهندسی معکوس در داخل شکل گرفت . هر قدر فشار ها بیشتر شد خودباوری صنعت دفاعی بیشتر متبلور گردید .هم اکنون جمهوری اسلامی از بزرگترین توان و قدرت بازدارندگی موشکی برخوردار است که از یک طرف تماما بومی و از سوی دیگر تحت اختیار نیروهای داخلی قرار دارد و با هزینه اندک این همه امکان فراهم شده است.

http://patdollard.com/wp-content/uploads/iran-military-parade2.jpg

پیدایش توان موشکی
صنایع و توان موشکی ایران در شرایطی شکل گرفت و تکامل یافت که امنیت ملی نظام جمهوری اسلامی در معرض تهدید قرار گرفته بود. در واقع از همان زمانی که موشکهایی از سوی رژیم مخلوع بعثی به سوی شهرهای کشورمان سرازیر شد و مردو ایران جواب دادند « موشک جواب موشک » این حس در متخصصان صنایع دفاعی کشور پدید آمد که باید به این خواسته به حق مردم پاسخ گویند که با عنایات خداوند متعال این صنعت بسیار پیچیده به همت متخصصان داخلی شکل گرفت . نکته جالب اینکه متخصصین شاغل در صنایع موشکی ، صنایع موشکی ایران را به علت کاملا بومی SHمی گویند.


· معرفی برخی از تولیدات صنایع موشکی

1. موشک شهاب 3 : ( برد ؟2500 کیلومتر / درصد خطا 2 در 10000 )

2. موشک فاتح 110 : ( یکی از دقیق ترین موشکهای موجود در داخل کشور با سوخت جامد )

3. موشک توفان : ( یکی از پیشرفته ترین موشکهای ضد زره با عمق نفوذ 760 میلیمتر و برد 3850 متر و دارای سیستم ' ضد جمینگ ' تا دشمن نتواند آن را منحرف سازد و و مجهز به سیستم دید در شب وقابل شلیک از بالگرد های کبرا )

4. موشک تندر : ( طراحی شده جهت مقابله با زره های واکنشگر )

5. راکت صاعقه : ( طراحی شده جهت نابودی نفرات دشمن و دارای 40 میلیمتر طول می باشد و اهمیت آن به جهت برد ، مقدار ترکشها و قدرت انفجاری آن می باشد و پرواز آن در هوا بدون صدا می باشد )

6. موشک صیاد1و2 : ( که جهت نابودی بمب افکنها و هواپیماهای شناسایی دشمن طراحی شده و زمین به هوا می باشد که به تولید انبوه رسیده است )

7. موشک شهاب ثاقب : ( موشک سطح به هوای شهاب ثاقب موشکی کوتاه برد جهت دفاع ضد هوایی در ارتفاع پایین و بسیار پایین است و دارای ردیاب و سیستم هدایت فرماندهی و کنترل بیسیمی است .و دارای سرجنگی 14 کیلوگرمی و دارای ماسوره زمانی « ایر » می باشد که درصد خطای آن 4 درصد می باشد .

8. موشک میثاق1و2 : ( این موشک نمونه مدرنیزه شده استینگر می باشد که از روی شانه پرتاب می شود که دارای سیستم هومینگ غیر عامل مادون قرمز با قابلیت تهاجمی در تمامی جهات است )

9. موشک کروز: ( طراحی شده جهت استفاده در هواپیما و شناور . که بر برروی شناور های ذوالفقار 1400 و ذوالجناح نصب شده و این شناور ها با سرعت 90 کیلومتر حرکت کرده و همزمان اقدام به شلیک این موشک می کنند.

10. موشک دریایی نور : ( ؟ )

در جریان جنگ ودفاع مقدس دستگاه دیپلماسی رایزنی های بسیاری برای خرید تسلیحات نظامی از دیگر کشورها میکرد اما در این بین موانع بیشماری جلوی راه ما را سد منمود ..در یک مقطعی از جنگ حتی از دادن سیم خاردار به ما ممانعت میکردند وما حتی به ازای خرید ۱ گلوله آرپیجی ۲ بشکه نفت میدادیم ..حال چه برسد به تسلیحات دیگر ..در اواسط جنگ بود که ما توانستیم به تعداد انگشت شمار موشک ۱۰۰تا ۱۲۰ کیلومتر برد را از کره شمالی خریداری کنیم و در نهایت بر سر بعثیون فرود آوردیم..شلیک آن موشکها به عمق بغداد باعث گشت درآن مقطع زمانی تامدتی توازن جنگ به نفع ما تغییر کند...شاید هیچ کسی باور نمیکرد که ما بتوانیم از کشوری موشک برد بلند خریداری نماییم چه برسد به این که خودمان موشک بسازیم....ما با آن موشکهای ۵/۲تنی و ۵/۴ متری بابرد ۱۰۰ کیلومتر توازن جنگ را به نفع خودعوض کردیم و شاید اگر آن زمان موشکی با برد ۲۵۰۰ کیلومتر وطول ۱۶ متر وشعاع ۵/۱ متر با وزن ۱۶ تن یعنی موشک شهاب ۳ را در اختیار داشتیم .......

و ...

http://www.globalsecurity.org/military/world/iran/images/mrl-iran.jpg
http://hypersonics.files.wordpress.com/2007/02/iran2.jpg

· افق صنایع موشکی

هم اکنون متخصصان داخلی بدنبال آن هستند که دفاع موشکی دوگانه ای را درست کنند که دارای نواخت تیر بالا باشد تا ابری از آتش بر روی دشمن ایجاد کند.

در سطح ملی هم اکنون به دنبال طراحی ماهواره ملی « سپهر » با سیستم رانش ماهواره هستند. هم اکنون ایستگاه گیرنده زمینی سپهر و پردازش تصاویر ماهواره ای با توان تهیه و توزیع انواع تصاویر ماهواره ای ، و هوایی مشغول فعالیت است. ماهواره سپهر 49 كشور را تحت پوشش قرار مي دهد که با آن می توان از فاصله 5 متری تصویر گرفت که در حقيقت اين ماهواره چشم ايران در منطقه است

البته موارد دیگری نیز وجود دارد که فعلا به دلایل امنیتی بدان نمی پردازیم ، اما صنایع موشکی به عنوان صنعتی کاملا پویا و رو به جلو در حال تکمیل پروژه های جدید مناسب با شرایط جدید و فن آوری دشمن در حال اجرا است.

http://www.islamonline.net/Arabic/politics/2006/01/images/pic13.jpg

تحولات دفاعی در بخش زمینی

در بخش زمینی انواع و اقسام مهمات سبک و سنگین در کشور تولید می شود در واقع مهماتی نیست که نیاز داشته باشیم و نتوانیم در داخل تولید کنیم . اور هال کلیه تانکهای غربی و شرقی و تولید انواع تانک و نفربر که نونه بارز آن تانک های « ذوالفقار 1و2و3» که بسیار پیشرفته می باشد و در داخل تولید می شود و دارای زره واکنشگر می باشد.

نفر بر شنی دار آبی – خاکی « براق » نمونه دیگری این تولیدات می باشد که با حفاظ زرهی مناسب و تحرک بسیار خوب و استفاده از پدافند « ش.م.ه » آن را از دیگر نفربر ها متمایز می کند.

تولید انواع و اقسام توپها و توپهای خودکششی ( هویتزر) .

تولید مین کوب « تفتان » که با خرج گود تا 10 کیلوگرم ' تی ان تی ' را پاکسازی میکند و تا عمق 5/2 متر پایین می رود و عرض معبر پاکسازی آن 3 متر می باشد.و دارای سیستم کنترل از راه دور می باشد .

تولید انواع و اقسام خودرو های تاکتیکی دودیفرانسیل و خودروهای تجاری ( زرین خودرو ) .

تولید سلاح ملی انفرادی «خیبر» با طراحی کاملا جدید که خشاب آن در عقب قرار دارد که سلاح را سبک تر می کند و جزو مدرنترین سلاحهای انفرادی می باشد. و ...

http://www.fas.org/man/dod-101/sys/land/row/t90_3.jpg
http://www.defencetalk.com/news/uploads/1/Iran-TOR-M1-air-defence.jpg
http://warisboring.com/wp-content/uploads/2007/07/irantanks.jpg

بخش الکترونیک

سیاست کلی وزارت دفاع این است که تمام تجهیزات و ملزومات موجود با الکترونیک آمیخته شود . از این طریق دقت ، سرعت و قابلیت های سلاحها ارتقای کیفی پیدا می کند .

خود کفایی در تولید بیسیمهای رایج نیروهای مسلح و بیسیمهای جهش فرکانسی و سیستمهای اپتیکی و شنود زیر آبی ، تلفنهای زیر آبی و سونار( دستگاهی برای شناسایی سلاحهای زیر آب) نیز از این نوع خود کفایی ها می باشد.

صنعت میکرو الکترونیک و آبتو الکترونیک در صنایع دفاع پایه گذاری شده و در خدمت صنایع هوایی قرار دارد و در صورت نیاز صنایع به میکروچیپس تبدیل می شود.

تولید قطعات مورد نیاز در انواه شاخه های الکترونیک نیز نمونه خوبی از یک پیشرفت بسیار زیاد می باشد.

ساخت سیستم راداری D-M-3b که قادر به رديابي و هدايت موشك‌هاي مهاجم است.

http://vwt.d2g.com:8081/torm1_radar.jpg
http://www.acig.org/artman/uploads/01015231made-in-iran.jpg

پیشرفتهای بخش دریایی

ما در این بخش استراتژی قایق های تند رو را دنبال کرده ایم. شناور های موشک انداز طراحی شده ، باعث تحولی چشمگیر در این بخش شده است . شناور ها اعم از سطحی و زیر سطحی و شناورهای لجستیکی در مدلهای مختلف طراحی و ساخته شده است .

صنایع دریایی ما ترکیبی است یعنی شناور ، سیستمهای الکترونیکی و سلاحهایی مثل تیربار و موشک هرکدام در جای جداگانه ساخته و در یک جا مونتاژ می شود .

زیر دریایی های« السابحات » یک نمونه از این اقدامات است .

تولید قطعات ساختاری ، پنلهای ساندویچی ، انواع لوله های مختلف هیدرولیکی و هواناوهای« یونس 6 » و « یونس 22» طراحی شده است.

قابل توجه است که اولین « لندین گرافت » سنگین برای سازمان بنادر و کشتیرانی در وزارت دفاع ساخته شد.

نکته ای که حائز اهمیت می باشد این است که به دلیل پیشرفتهای قابل توجه و چشمگیر در بخشهای دریایی ، ضربه پذیری دشمن در دریا بسیار بالاست و به همین دلیل احتمال حمله دشمن قبل از تخلیه کامل خلیج فارس و دریای عمان بسیار بعید است ( البته اگر قبلا نقشه طراحی شده دکتر عباسی برای قطع ارتباط خلیج فارس و دریای عمان از طریق تنگه هرمز پیاده نشده باشد ).

http://www.defencetalk.com/pictures/data/4444/medium/19_8501160448_L600.jpg
http://english.people.com.cn/200604/04/images/mm3.jpg
http://zerosix.files.wordpress.com/2007/05/kilo-iran.jpg
http://www.payvand.com/news/06/sep/Iran-march-to-war2.jpg

پیشرفت در صنایع هوایی

متخصصان هوایی کشورمان هم اکنون بر روی کلیه هواپیماهای تجاری و نظامی در حال تحقیقات هستند و قادرند تمام این هواپیما ها و بالگرد ها را اور هال و تعمیر اساسی کنند.

چنین توانمندی ای در کل منطقه وجود ندارد حتی توانایی هواپیماهای پهن پیکر ایرباس و بوئینگ وجود دارد. آشیانه فجر وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بزرگترین سازه فلزی است که تاکنون در کشور و خاورمیانی ساخته شده است و همزمان 8 تا 12 هواپیمای پهن پیکر می تواند در آن قرار گیرد.

قطعه سازی در صنایع هوایی حرف اول را میزند . قبل از انقلاب اسلامی هیچ کاری در این زمینه انجام نشده بود . کارخانه « بل » ایجاد شده بود و تنها در حد چکهای اولیه بر روی بالگرد ها انجام میشد . هم اکنون شرکت «پنها» هم هلیکوپتر های «شباویز» و «2091» و هلیکوپتر های «شاهد» را تولید می کند و هم تعمیرات اساسی سنگین را انجام می دهد .

در طراحی هواپیماهای بدون سرنشین پیشرفته ، صنایع هوایی ایران موفق شده است هواپیماهای «ابابیل» ، «مهاجر1و2و3و4» ، «هدهد» و «صاعقه 1و2» را تولید کند. این هواپیماها با هزینه بسیار پایین و تکنولوژی روز ساخته شده است.

هواپیمای بدون سرنشین مهاجر 1و2و3و4 با کاربرد مراقبت هوایی ، شناسایی ، جنگ الکترونیکی ، رله ی ارتباطی ، دیده بانی ، هدف یابی ، هدایت آتش توپخانه ، کنترل نوار مرزی جهت مبارزه با قاچاقچیان ، کنترل ترافیک شهری و عکسبرداری جهت تهیه نقشه های جغرافیایی است که می توانند سلاحهای کوچک را حمل و پرتاب کنند.

در زمینه هواپیماهای جنگی هواپیمای جت پیشرفته اینتگرال طراحی شده و در زمینه بالگردهای هجومی و ترابری نیز 9 مورد در داخل تولید می شود.

هواپیمای ایران 140 که در نوع خود پیشرفته ترین است در انواع کاربری ساخته میشود.

یکی دیگر از تولیدات ساخت شیشه و لاستیک هواپیما می باشد که ما را در زمره 8 کشور تولید کننده آن قرار می دهد

سیستم پیشرقته ی هاواک

ستون فقرات پدافند موشکی ضدهوائی ایران را سیستمهای پیشرفته HAWK تشکیل می دهند که تقریبا قادر به رهگیری و انهدام هر نوع هواپیمائی (از جمله جنگنده های پیشرفته آمریکائی) می باشد. طراحی و ساخت این موشک در دهه ۱۹۵۰ میلادی آغاز شد و در سال ۱۹۶۲ آزمایش شد و بعدا به تولید انبوه رسید و چندین بار در آن تغییراتی ایجاد شد تا آنجا که در سالهای کنونی تبدیل به یک سیستم ضد موشکی شده است. این سیستم در جنگ ۱۹۶۷ میان اعراب و اسرائیل و در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران به خوبی عمل کرد و تعداد زیادی هواپیمای عراقی توسط این موشک سرنگون شد. ایران دارای تعداد زیادی موشک هاوک است که با چنین پدافندی در کنار توپهای قدرتمند ضدهوائی تقریبا هر نوع هواپیمای مهاجم محکوم به نابودی هست.
لازم به ذکر است که این موشکها در ردیف موشکهای برد متوسط ضدهوائی قرار داشته و در صورت ارتقا و نصب سیستمهای پیشرفته قابلیت رهگیری و انهدام موشکهای كروز و بالستیک را نیز دارد.

http://www.hellas.org/military/army/images/mim23b-1.jpg

http://img257.imageshack.us/img257/2933/5850615l600cu2kf1.jpg
http://www.iranmilitaryforum.com/pictures/IMF/Planes/F7-1.jpg
http://www.iranmilitaryforum.com/pictures/IMF/Planes/f_5irancolore_jpg.jpg
http://www.aerospaceweb.org/aircraft/fighter/f14/f14_14.jpg
این هم یک ویدیو خیلی زیبا از قسمتی کوچکی از توان نظامی ایران . به کوری چشم صهیونیست ها و آمریکایی ها
http://www.youtube.com/watch?v=ok9_EnYEdR4
این هم یه ویدیو بسیار زیبا با آهنگ دل نشین ( الله الله ) از توان نظامی ایران
http://www.youtube.com/watch?v=2HU6z9EHjO8
اون ها رو ندیدی این رو حتما ببینید خیلی زیبا و قشنگ هست
http://www.youtube.com/watch?v=EY0IAVNb1IA
این یکی بهتر بهتون نیرو های ما رو نشون می ده .
http://www.youtube.com/watch?v=9vaeZlvo9_s

سامانه دفاع هوایی «تور – ام یک»

Tor-M1

سامانه موشکی زمین به هوای «تور – ام یک» سامانه دفاع هوایی متحرک و جامعی است که برای عملیات در ارتفاع متوسط، پایین و به منظور شکار اهدافی چون هواپیماهای دارای بال متحرک یا ثابت، هواپیماهای بدون سرنشین، موشک های هدایت شونده و سلاح های دارای دقت بالا مورد استفاده قرار می گیرد. این سیستم فادر است در محیط های پرتراکم و پرترافیک هوایی با اهداف درگیر شود. سامانه تور – ام یک از مجموعه ای از حمل کننده های پرتابگر موشک تشکیل شده است. معمولا هر گردان سامانه تور ام یک، متشکل از سه تا پنج گروه چهارتایی از خودروهای پرتابگر موشک است. هریک از خودروهای پرتابگر نیز به 8 موشک آماده شلیک، رادارهای همراه، سامانه کنترل شلیک و پست فرماندهی مجهز است. خودروی پرتابگر تور ام یک قادر است به طور خودکار چه هنگام حرکت و چه در حالت سکون، با اهداف درگیر شود.


زمان لازم برای راه اندازی سامانه (Set-Up Time) سه دقیقه؛ و زمان لازم برای واکنش، از مرحله شناسایی جسم مهاجم تا شلیک، 5 تا 8 ثانیه است. در عین حال، چنانچه خودروی پرتابگر ثابت باشد زمان واکنش 4/3 ثانیه و چنانچه خودرو پرتابگر در حال حرکت باشد، 10 ثانیه خواهد بود. هر یک از واحدهای آتش این سامانه قادر است با دو هدف مجزا درگیر شده و به سوی آن موشک شلیک کند. تور ام یک همچنین قادر است حداکثر 48 هدف را در محدوده 25 کیلومتری شناسایی و تعقیب کرده (حداقل محدوده تشخیص رادار این سامانه یک دهم متر مربع است) و با دو هدف از 48 هدف شناسایی شده درگیر شود. این سامانه قادر است اهدافی را که با سرعت حداکثر 700 متر بر ثانیه و در فاصله 1 تا 12 کیلومتری پرتابگر قرار دارند، شکار کند.


http://www.theodoresworld.net/pics/0107/russiaImage10.jpg

پیشینه نابودکنندگی (Maximum Lethality) این سامانه، در ارتفاع بین 10 تا 6 هزار متر قرار دارد (احتمال شکار هواپیما توسط این سامانه 92 تا 95 درصد است).


موشک تور ام یک با پیشرانه جامد حرکت کرده، در حالت عمود و تک مرحله ای پرتاب می شود و توان مانور آن تا حداکثر 30 برابر شتاب گرانش زمین است. این سلاح مجهز به کلاهک جنگی دارای 15 فیوز جانبی به کار می افتد. این سامانه یا در قالب یک خودروی نظامی قابل ارتقاء (TOR –M1T) عرضه شده است. در سامانه قابل ارتقاء مدول (Module) کنترل کننده متحرک روی کامیون یک واحد پرتابگر و یک واحد آنتن نیز روی تریلر نصب شده است.


از دیگر مشخصات این سامانه موشکی، وجود سیستم های مجزای یدک کشی و سامانه های حفاظتی است که روی سایت های ثابت نصب می شود.


یکی دیگر از ویژگی های سامانه تور –ام یک، کارایی آن در برابر سلاح های با دقت بسیار بالا و موشک های کروز است؛ این سامانه در آزمایش های موشکی، اهداف با دقت بالا و موشک های کروز را با دقتی در حدود 60 تا 90 درصد شکار کرده است.


نخستین واحد اپراتور سامانه موشکی تور –ام یک، نیروی ضد دفاعی ارتش روسیه است که صد واحد از سامانه های «اس ای 15- گانلت» (SA-15Gaunlet) را در اختیار دارد. نیروی دریایی روسیه نیز گونه دیگری از این موشک ها را موسوم به SA-N-9، در اختیار دارد. کشور چین 50 واحد از این سامانه ها را خریداری کرده و احتمالا طی سال های 1997 تا 2002 میلادی نیز 25 واحد دیگر به آن افزوده است. ارتش یونان نیز به 21 واحد سامانه های موشکی تور –ام یک مجهز است. آخرین اطلاعات مربوط به فروش این سامانه، قرارداد یک میلیارد دلاری ارتش ایران برای خرید 29 واحد تور –ام یک، بازسازی سامانه دفاع هوایی و تأمین قایق های نگهبانی است. خرید این سامانه به برخی کشورهای دیگر نیز پیشنهاد شده است
ویژگی ها و مشخصات فنی سامانه تور –ام یک


یکی از مهم ترین ویژگی سامانه تور –ام یک، کنترل رایانه ای این سامانه است که گامی عظیم و بی نظیر در تاریخ فناوری های دفاعی روسیه به شمار می رود. رایانه های دیجیتال به کار رفته در تور –ام یک، منجر به خودکار شدن بسیاری از عملیات این سامانه موشکی شده و آن را به سلاحی هم سطح موشک های «پاتریوت» ایالات متحده تبدیل کرده است. طبقه بندی اهداف خطرناک، به طور خودکار توسط رایانه های سامانه محاسبه می شود و با کمترین دخالت متصدی سامانه (در صورت لزوم) این عملیات را انجام می دهد. یکی از دلایل اصلی بالا بودن دقت این سامانه، عملیات خودکار آن است که آن را قادر ساخته در برابر هر جسم مهاجم (حتی آنهایی که دارای قدرت مانور بالا، اندازه ی کوچک و سرعت بالا هستند)، واکنش سریع و دقیق از خود نشام دهد.






ویژگی های عمومی


عنوان سامانه: 9K334 Tor-M1


تاریخ تولید: 1990


تعداد کشورهای مجهز به این سامانه: حداقل 5 کشور


پرسنل مورد نیاز: 3 نفر


شاسی (سامانه تعلیق): GM-355


درازا: 7.5 m


بلندی: 5.1 m


پهنا: 3.3 m


نوع موتور: دیزل V-12


برد کوروز: 500 کیلومتر


حداکثر سرعت خودرو: 65 کیلومتر بر ساعت


سامانه رادیویی: INA


حداکثر زمان واکنش پرتابگر: 5 تا 8 ثانیه


حداکثر زمان لازم برای مسلح شدن مجدد سامانه: 10 دقیقه


امکان شلیک در حال حرکت: دارد


زمان لازم برای جاگیری: 5 دقیقه


زمان لازم برای جابجایی: کمتر از 5 دقیقه


نام موشک: 9M331


حداکثر برد: 12000 متر


حداقل برد: 100 متر


حداکثر ارتفاع (مانور): 6000 متر


حداقل ارتفاع (مانور): 2900 متر


قطر موشک: 235 میلی متر


وزن: 167 کیلوگرم


سرعت موشک: 850 متر بر ثانیه


سامانه پیش ران: INA


نوع کلاهک جنگی: Frag-HE


نوع فیوز (چاشنی) RF جانبی


وزن کلاهک جنگی: 15 کیلوگرم


برد سامانه کنترل شلیک: 20 کیلومتر


سامانه رادار: قادر به هدف یابی، پی گیری و راهنمایی موشک به سوی هدف


برد شناسایی رادار: 25 کیلومتر
این سامانه ی دفاع هوایی هم اکنون در اختیار ارتش جمهوری اسلامی ایران است .



ویرایش شد.
SAEID

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب پس لطف کنید قدرت اقتصادی و توان تولیدی و تکنولوزیک اسرائیل و امریکا رو هم بزارید تا یک کمی چشم یهودی ها از قدرت ماورای طبیعی ما کورتر شه! عزیز من ااین کارهایی که شما از اول میگفتی اسرائیل داشت در 1960 میکرد و امریکا در 1925 . الان سال 2008 است و حتی کشور هایی مثل مصر-سوریه-پاکستان-ترکیه توانایی تولید تمام اون چیزهایی رو که گفتید دارند. تازه تمام این چیزهایی که گفتید صنایع سبک نظامی به حسای میایند. تمام تانک ها هم فقط در داخل مونتاز میشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقای GOLDEN-CROWN یادتون باشه که ایران با استفاده از دانش خودش و تجیزات خودش و با اون بودجه ی کم تونسته این ها رو درست کنه نه مثل این اسرائیل تو به من بگو اگر امریکا اسرائیل رو کمک نمی کرد اصلا اسرائیلی در نقشه وجود داشت چطور می شه کشور به این کوچیکی یه همچین قدرتی داشته باشه این تجهیزاتی که ما می تونیم الان درست کنیم شرفش از اون دستگاه هایی که اسرائیل با کمک آمریکا درست کرده خیلی بیشتره . و اما آمریکا شما نظرت در مورد آمریکا درسته ولی من یک همچنین چیزی فکر نمی کنم چون شما آمریکا رو داری با ایران مقایسه می کنی شما باید به خیلی چیز های دیگه توجه کنی مثلا بودجه ی نظامی که آمریکا در اختیار داره تجهیزاتی که برای درست کردن این تانک ها و .... استفاده می کنه و سرمایه گذاری های کلونی که شرکت ها و سرمایه گذاران کله گنده در بخش ارتش این کشور می کنند و دیگری از لحاظ صنعتی بودن این کشور ها هست . من کاملا به نظر شما احترام می ذارم و می گم که ما خیلی دیر به این تجهیزات رسیدیم ولی هر چی باشه بهتر از این که به کشور های دیگه وابسته باشیم مثل اسرائیل به آمریکا . اگر ما یک متحد قدرتمندی مثل آمریکا پشتمون بود الان یک هچین وضعی و شاید خیلی پیشرفت تر از اسرائیل داشتیم و همون بهتر که نداریم . خیلی حرف زدم خسته شدم فعلا خداحافظ icon_cheesygrin :| :| :lol: :lol: :( :cry: :cry: :lol: :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چيزی که ارزشمند هست نه توليدات ما نه چيز هايی که تا العان ساختيم هست.
بلکه ارزشمند اينه که ايرانی داره کم کم از خواب قفلت بيدار ميشه
هيچ شکی نيست که بله امريکا و روسيه مهسلی طوليد ميکنن به مراتب برتر و دقيق تر (ايسرييل از خودش هيچی نداره يه نمونش هم ارو هست که دانش فنيشو امريکا داد آخرش هم کم اوردن و خود ايلات متحد مستقيما وارد طرح شد و سرمايه گذاری مستقيم هم کرد زيرا طرح با مشکل مالی ربرو بود)

اما اينو دقت کنيم که اين دو کشور پير دير هستن،ببينيد چند سال پيش اونا هواپيما ميساختن يا بهتر بگم چند دهه پيش!
معلومه که بايد جلو تر هم باشن ،چون خيلی چلو تر از ما هم شروع کردن.
اما اگه قرار باشه که دست رو دست بزاريم و بگيم ما که نداريم ما که نميتونيم هيچ وقت به هيچ جا نميرسيم

يادمون باشه تا از کوهپايه رد نشيم و از پيچ و خم ها نگزريم به قله کوه نميرسيم.

محصولاتی که ما توليد کرديم تجربه اولمون هست.من از اين خوشم مياد که ايران تو تحريم بوده و به اينجا رسيده(خودمونيما ما ايرانی جماعت هم تا تحريم نباشيم موتورمون راه نمی يفته)

قبلا يه مثال زدم از يه نويسنده هندی که تا 40 سالگی حتی اسم خودش رو هم نميتونست بنويسه
يه شب بارونی يه ستل ميزاره زيره چکه سقف خونش صبح که از خواب پا ميشه ميبنه ستل پر شده که هيچ لبريز هم شده
يهو يه جرقه ميزنه به سرش ميگه اگه اين قطره قطره های کوچيک تونست اين ستل رو پر کنه پس من هم ميتونم قطره قطره سطل سرم رو پر کنم
شروع مينکونه به سواد ياد گرفتم،تو دهشون همه مسخرش ميکنن که هه هه اينو باش ميخواد سواد ياد بگيره
خلاصه همين ميشه مزهکه دست کوچيک و بزرگ
اما اون بر تصميم خودش استوار بوده
داستان رو کوتاه کنم اون مرد ساده بی سواد روستايی العان يکی از بزرگ ترين رمان نويسان هندی هست که در هند کتاب هاش از پر فروش ترين ها هستن.


آره دوستان اگه اون ميخواد کم بياره و بخواتره مسخره ديگرون از ادامه راه باز بايسته العان بجای اينکه يه نويسنده باشه همون روستايی ساده بود که شکم خودشم به سختی ميتونست سير کنه


ايرانی ما هم همينطور هست.حالا که داره مييفته تو راه پيشرفت خيلی ها دشمنشن،چشم ديدن يه کشور قدرتمند ديگه رو ندارن.اما آيا ما هم بايد کوتاه بيايم جلوشن؟
يه عده ديگه هم هستن که چز مسخره کردن کار ديگه ای بلد نيستن (مثل همين دوست ما که هميشه پست هاش همينجوره) اين عده از دسته اول هم خطر ناک تر هستن چون بذر ياس و نه اميدی رو تو وجود همه ميکرن اما باز يه اميده بهشن هست که سر به راه بيفتن.تجربه هم ثابت کرده اون دسته از اين افراد که دست از لجبازی و خود کم بينی بر دارن ميتونن افراد مفيده باشن

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
توجه: اون عکس آخری اشتباه هست و اصلا به شهاب3 مربوط نیست! اون سر مجتمع موشک اتمی LGM-118A میباشد. با توجه به اندازه و تعداد کلاهک نیز نویسنده مطلب باید متوجه قضیه میشد که نشد! بر روی یکی از مدلهای شهاب3 طبق اعلام مسئولین سر جنگی شامل سه کلاهک نصب شده است نه ده تا!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در واقع من این رو از یک سایتی پیدا ردم که مال موقعی بود که در گوگل سرچ می کردم و اصلا اسم سایت رو نتونستم پیدا کنم ولی ممکن این عکس نوع ارتقاع یافته ی شهاب 3 یا قدر یا همون موشک عاشورا باشه . ولی من از تعداد بمبلت هایی که در سر جنگی شهاب سه وجود داره اطلاعی ندارم و در اینترنت ندیدم ولی از زبان سردار صفوی شنیدم که می گفت از بمبلت هایی استفاده می شه فقط همین . ........... icon_cheesygrin :| :| :lol: :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به هر حال اون عکس مربوط به موشک پیس کیپر میباشد. میتونید در سایت فاس اطلاعات مربوط به این موشک و نیز همان عکس را مشاهده کنید! http://www.fas.org/nuke/guide/usa/icbm/lgm-118.htm

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بله دیدم شاید اون بابایی که این عکس رو در سایتش گذاشته اشتباه کرده باشه ولی می گم من نمی تونم تعداد بمبلت ها رو بشمارم کسی هست که از تعداد بمبلت هایی که در این عکس هست خبری داشته باشه ولی اگر می شد عکسی از موشک عاشورا به همین صورت در دست بود بهتر می شد تشخیص داد چون بیشتر موشک های بالستیک ما تقلید شده هست منظورم از کشور هایی مثل کره و ... حالا شاید مهندسین ما این کلاهک رو از روی این موشک کپی برداری کرده باشند و روی موشک عاشورا گذاشته باشند . ولی هیچ شباهتی به موشک شهاب 3 نداره چون نوک شهاب سه مثل توکه خودکاره و اصلا انقدر پهن نیست به این عکس توجه کنید ...
http://www.globalsecurity.org/wmd/world/iran/images/shahab-3-vick1.jpg
تصویر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
قرار نیست تو اون عکس کلاهکها رو ببینی چون درون سر جنگی موشک است.از جزئیات موشک سه کلاهکی شهاب3 خبر ندارم ولی ساخت این موشک تمام تلاشهای اسرائیل در جهت ارتقای سیستم آرو2 را ناکام گذاشت و سیستمی که توانایی درگیری حتی با یک کلاهک شهاب3 را نداشت الان با سه تا کلاهک روبرو هست!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
karkas, راستی منبع این مطلب کدوم وبلاگ هست؟ تمام بخشهای این مقاله کپی از دیگر مقالات میباشد! بخش اول کپی از مقاله ای در همین موضوع در وبلاگ موشکی و نظامی و یه بخش از مطالب خود من و بخشهایی نیز کپی از مطالب موجود در سایتهای دیگر مثل دانشجو و هوافضا ...! icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام دوستان به نظر من هر كسي تو ابراز عقيده اش آزاده به شرطي كه نخواد باعث تضعيف وطن بشه تو لحظات در گيري مستقيم و رو در رو با دشمن اين ايمان و اعتقاد و عشق به ميهنه كه حرف اولو مي زنه اگه بترسي و فاقد انگيزه قوي باشي هر چقدر هم كه داراي سلاحه هاي پيشرفته و چي و چي باشي باز هم محكوم به شكستي آقاي golden crown كه با اين شناسه فكر مي كنم هنوز تو افكار رژيم سابق باشي حالا فكر مي كني براي دفاع از وطن سرباز آمريكايي و اسرايلي بيشتر انگيزه داره يا سرباز ايراني چرا دوست داري پيشرفتهاي و دستاوردهاي ايراني رو دست كم بگيري بالاخره بايد از يه جايي شروع كرد ايران مقتدر و آباد و سر بلند حتي براي اونهاييكه دوستش ندارن باعث سربلندي چو ايران نباشد تن من مباد بدين بوم و بر زنده يك تن مباد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
كارخوبي كردي آقاسعيدحقش بود :mrgreen: icon_cheesygrin icon_biggrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقای گلدن کراون عزیز این کار شما به هیچ وجه درست نیست که بیایید و تضعیف روحیه بکنید. اینهایی را که کرکس جان زحمت کشید و نوشت و شما آنرا تسلیحات سبک میخوانید اینها تازه گوشه ای از توان ما است. شما مطمئن باشید که چندین برابر اینها تسلیحات سنگین و استراتژیک نیز ساخته ایم ولی رو نمی کنیم. یه مثال کوچولو بزنم در کل جهان شاید تنها 10 کشور دانش و توانایی ساخت بی سیمهای ضد شنود را داشته باشند. این بیسیمها با تغییر دائمی فرکانسها مانع شنود مکالمات سری و در نتیجه لو نرفتن اسرار نظامی است. خوب حالا شما این موضوع را دست کم میگیرید و میگویید اسراییل 40 سال قبل اینها را ساخته است؟ برای شما متاسفم که فقط نیمه خالی لیوان را میبینی.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام به karkas عزیز جولوی موشک نور علامت سوال زدین اگر از ان اطلاع ندارین من دارم و اگر محرمانست که هیچی در ضمن مژده را اگر میخواهید من در این تاپیک مژده میدم مژده مژده مژده مژده مژده مژده مژده همراه با ذکر نام منبع کاملا معتبر اگر خواستین بگین......مژدگانی بدین .........تا من بگم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.