senaps

تجهیزات نظامی که یا خودش رو یا ارزوش رو دارید!

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

دیروز گمرک بودم
اون کفش زیپ دار ها رو که میثم میگفت ٢ جور دیدم ١٢٠ و ١٥٠ قیمت داشتن .

کفش کرم خودم رو 2جا دیدم که یکی که سایزش ناقص شده بود ١٧٠ و یکی دیگه ٢٠٠ قیمت داد .

عینک منو ٢ مدل داشتن یکی که دقیقا شبیه مال من بود و میگفتن این ریوژن اپل هست و این اصله که قیمت میدادن ٧٥ و یه مدل دیگه که فریمش کمی فرق داشت و نازکتر بود که میگفتن اصل نیست قیمت میدادن ٥٨.

ولی همین عینک اصل منو همون مغازه داری که گفتم منصفه اسمه مغازشم دیدم اسمش پرواز هست قیمت داد ٥٨ کمربند منو هم گذا شته بود ٥ .

لباس صابرین اصلا نبود ولی تا میگفتی اون ها که نمیشناختنم سریع ی لباس دیجیتال کرم میزاشتن جلوم اگرم میگفتم نیست همون لباس با یه مارک سپاه میزاشتن که ببین ماله سپاه اصله بعضی ها که دیگه رسما مارو خر فرض کرده بودن لباس پلنگی میدادن بهم ,خدا پدر همون صاحب مغازه پرواز بیامرزه ازش که پرسیدم گفت خیلی کمه اینا سالی یبار سهمیه دارن شاید یکی پیدا بشه که بفروشه

از این دستکش های اوکلی (( باید دیده باشین دست آمریکای ها انگشت ندارن رو یه مفصل انگشت ها هم ی حالت ضربه گیر داره )) چینش که روش نوشته ویتنام تو ٢ رنگ کرم با سبز وجود داشت که بقیمت اصل میدادن یعنی ٤٥ بعضی ها میگن اینا اصل والی شما بادیدن اون ضربه گیر متوجه میشین چون یا سیاه کامل براق یا چون میخاستن شبهه فیبر کربن بکنن قیافشو ی خالهای سفید تابلو روش دادن

ی دستکش مارک اندر آرمور هم ی مغازه انجا دشت تمام پارچه, کرم خیلی تو دست راحت بود قیمت داد ٦٥ ولی دیدم اگر ی اسپری کرم گیر بیارم ماله خودم از همیه اینها راحت تر میشه ,نخریدم
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][color=#282828][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][right]از این دستکش های اوکلی (( باید دیده باشین دست آمریکای ها انگشت ندارن رو یه مفصل انگشت ها هم ی حالت ضربه گیر داره )) چینش که روش نوشته ویتنام تو ٢ رنگ کرم با سبز وجود داشت که بقیمت اصل میدادن یعنی ٤٥ بعضی ها میگن اینا اصل والی شما بادیدن اون ضربه گیر متوجه میشین چون یا سیاه کامل براق یا چون میخاستن شبهه فیبر کربن بکنن قیافشو ی خالهای سفید تابلو روش دادن[/right][/font][/color]
[/quote]
شما مطمئنی اصل این دست کش 45 تومنه؟
از جلیقه های حمل خشاب قیمت نگرفتید؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تقریبا ٧-٨ ماه پیش آمریکا یش ٥٠ بود که نصیب من نشد همین مدل هم ٢٠ تا ٢٥ که وقتی آمریکا یش نبود مثل الان بجای آمریکای قالب میشود والی الان اون هایکه میشناختم با خیال راحت میگفتن اونا دیگه نیست نمیاد ,همینه, اونم ٤٥ بقیه میگفتن اصل ویتنامه اینا اصل هستن حتی نکرده بودن کاغذ اوکلی رو رنگی کپی کنن سیاه سفید با بدترین کیفیت که یسری ها کیسه اش در آورده بودن میفروختن
به جلیقه اصلا دقت نکردم
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یزدان جان این دستکش قیمتش 70 دلاره به پول ما حداقل 100 تومن میشه امکان نداره 50 تومن باشه..
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست عزیز این وسایل مخصوصا [color=#ff0000]اصل ها[/color] که از نمایندگی خریداری نمیشه اینها یا دزدیده میشه ((بمیزان کم )) یا به وسیله خود نظامیان به دوستان و برادران عزیز افغانی فروخته یا اهدا میشه در ازای هروئین تریاک یا حشیش (( به میزان زیاد)) ایران نیست که سالی یه سهمیه داشته باشن وسایل دست ٢ هم که بحثش جدا و مشخصه .
اگر بازار نجف رفته باشین چنتا مغازه و دست فروش هستن که اجناس گمرک رو دارن ولی اجناس خیلی کمتر و ناقص تره چون این ها رو بیشتر از سرباز های خودشون تامین میکنن که سهمیه کمتری نسبت به آمریکای ها دارن . شبیه همین لباس صابرین که تو گمرک اگر خوش شانس باشی پیدا میکنی تولیدی نمیفروشه باید سرباز بیاد بفروشه والی چون یدونه تو ساله سهمیه !!!!!!!!! بر عکسه آمریکای کم یابه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام خدمت دوستان و بزرگواران [color=#ff0000]دست در اتش[/color] icon_cheesygrin
حوصلتون رو سر نبرم ما یه دوستی داریم از برادرای افغان ( ایشون کاملا قانونی رفت و امد دارن به انواع پاسپورت و امثال مجهز هستند| سوء تفاهم نشه | icon_cheesygrin ) همین چند روز پیش راهی ولایت خودشون شدند ما هم اندرکف تجهیزات نظامی بهشون درخواست خرید کفش امریکایی یا همون نظامی دادیم البته ایشون هم خوب میدونست مثلا همه مدل کفشی نمیتونن با خودشون بیارن گفتن اگه برادران غیور مرزبانی اندر گیرکی دادند با رنگ امیزی ردش میکنیم در ثانی از اونجا که اطلاعی از خصوصیات و امثالهم اینجور لوازم نداریم گفتیم بیایم راهنمایی از دوستانی که دستی بر اتش دارن بگیریم بودجه هم خدارو شکر میرسونه | فقیر شیطونه | ( نگین مرفح بی دردیم icon_cheesygrin ) بعدشم زیست گاهمون هم جنوب کشور هستش بگم یه وقا نگین نگفتی پا تو اتش فشان کنم ویژگی هاشم برا کوه خوب باشه کلا اف رود باشه ووو زیبا هم باشن ایشون اگه بدرد نخورد اقلا به رنگ و لعابش بنازیم icon_cheesygrin .
میخواستم زودتر پست بدم اما سایت پریده بود .

ممنون میشم راهنمایی جامعی بکنید . ویرایش شده در توسط namix

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این هم دو تا وسیله ای که همیشه تو ماشینم بودش.

http://upload7.ir/imgs/2014-04/55707236464667194460.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-04/18326680762853369539.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-04/55646673263758408129.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-04/33753226973632183747.jpg

http://upload7.ir/imgs/2014-04/81211870855238359273.jpg

چاقو یکمی کند شده لبه های نوکش ولی بقیه قسمتاش خیلی تیزه.
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عاشقه این نوع تیغه هستم

هم قدرت برندگی زیادی داره هم فرو رفتن به بدن قربانی .

کاشکی میگفتی از کجا کی و چند خریدی?? :rose: :rose:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='yazdan61' timestamp='1396437711' post='371587']
عاشقه این نوع تیغه هستم

هم قدرت برندگی زیادی داره هم فرو رفتن به بدن قربانی .

کاشکی میگفتی از کجا کی و چند خریدی?? :rose: :rose:
[/quote]

از ایران خریداری نشده. قیمتش هم حدودا سیصد هزار میشه. یک سال قبل خریدم و الان نیاز به تیز کردن داره.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سنگ به جونش نیوفتی برای تیز کردن حتما با دستگاه بکن اگر نداری به یه آدم متبحر بده که خرابش نکنه . کسیکه فرق اینو با چاقو قصابی بفهمه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='yazdan61' timestamp='1396440259' post='371597']
با سنگ به جونش نیوفتی برای تیز کردن حتما با دستگاه بکن اگر نداری به یه آدم متبحر بده که خرابش نکنه . کسیکه فرق اینو با چاقو قصابی بفهمه
[/quote]

حتما . ولی میخواستم خوم با سنگ تیزش کنم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

دوستان این لباس های صابرین و بوت و عینک و دستکش رو میشه طرف های عسلویه گیر آورد یا نه ؟

اگه میشه چند جا معرفی کنید که این تجهیزات رو داشته باشن (گمرک یا مرزیا ... )

با تشکر

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دوستان این لباس های صابرین و بوت و عینک و دستکش رو میشه طرف های عسلویه گیر آورد یا نه ؟[/quote]
شبیهش رو اره ولی خودش رو فک نکنم...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='senaps' timestamp='1396711180' post='371645']
شبیهش رو اره ولی خودش رو فک نکنم...
[/quote]

جنسش خوبه یا نه ؟

قیمت هر کدومش چقدره ؟ ویرایش شده در توسط mahdi100

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جلیقه خشاب (( نه از این ها که روش نصب شده از این ها که قابلیت نصب جداگانه و دل بخواه انواع وسایل رو داره )) کسی داره عکس بذاره .

بسیجیهای مقیم سایت از این ها بهشون ندادن :)

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.