Electro_officer

ویدئو: تصویربرداری راداری RQ-170

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[quote]
تبدیل فوریه هم که اگه اشتباه نکنم حرکت رو به دو تابع سینوس و کسینوس تقسیم می کنه و با ساده کردن تابع حرکت و درک تابع حرکت ، اطلاعات رو به مدلینگ رادار میده برای ایجاد تصویر ...
[/quote]
با تبدیل فوریه میشه یک سیگنال رو با مجموعه‌ای از توابع سیسنوسی یا کسینوسی نمایش بدیم. منظورت رو متوجه نمیشم. منبع خاصی داره این صحبت؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
منبع که اولا انگلیسی بود ! دما پیدا کردنش بین انبوهی از مطالب کار حضرت فیله ! اگر اشتباهه من قبول می کنم ! :)

البته این نوع برداشت من از اون متنه ! چون اینطور بیانش کرده بود ! .... حالا بقیه حرف هام درسته یا ؟!

من توی توضیح دادن هم مشکل زیاد دارم خیلی وقت ها ... حال اگر جایی اشتباه به عرض رسوندم بگید تا ما هم یاد بگیریم ویرایش شده در توسط hamedof

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Electro_officer' timestamp='1375617605' post='326455']
[quote]
تبدیل فوریه هم که اگه اشتباه نکنم حرکت رو به دو تابع سینوس و کسینوس تقسیم می کنه و با ساده کردن تابع حرکت و درک تابع حرکت ، اطلاعات رو به مدلینگ رادار میده برای ایجاد تصویر ...
[/quote]
با تبدیل فوریه میشه یک سیگنال رو با مجموعه‌ای از توابع سیسنوسی یا کسینوسی نمایش بدیم. منظورت رو متوجه نمیشم. منبع خاصی داره این صحبت؟
[/quote]
ویکی پدیای فارسی یه صفحه در موردش داره...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='hamedof' timestamp='1375617779' post='326458']
منبع که اولا انگلیسی بود ! دما پیدا کردنش بین انبوهی از مطالب کار حضرت فیله ! اگر اشتباهه من قبول می کنم ! :)

البته این نوع برداشت من از اون متنه ! چون اینطور بیانش کرده بود ! .... حالا بقیه حرف هام درسته یا ؟!

من توی توضیح دادن هم مشکل زیاد دارم خیلی وقت ها ... حال اگر جایی اشتباه به عرض رسوندم بگید تا ما هم یاد بگیریم
[/quote]
نمیدونم. در مورد تصویرسازهای راداری هیچگونه مطالعه‌ای نداشتم. صرفا یه چیز کلی رو بیان کردم. تو پردازش سیگنال و رشته مخابرات امواج رو بایستی با سری فوریه بیان کرد چون کار کردن باهاش تو فضای فرکانسی راحته. البته من متاسفانه آشنایی چندانی با مخابرات دیجیتال هم ندارم بدبختی! :-(

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ای کاش یکی تو این سایت پیدا میشد، که اطلاعات جمع آوری شده توسط این پرنده را دیده باشه...تا کمی ما رو از خیال پردازی به سوی حدس واقعیات سوق بده...
آقا کسی هست که با الکترونیک پایه ایی آشنا باشه...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته این یه بحث مخابراتی پیشرفته است... لبه‌ی تکنولوژی راداری دنیاست. با اطلاعات الکترونیکی در حد کارشناسی نمیشه تو این مسیر حتی کورمال کورمال رفت!
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='013579' timestamp='1375618339' post='326470']
ای کاش یکی تو این سایت پیدا میشد، که اطلاعات جمع آوری شده توسط این پرنده را دیده باشه...تا کمی ما رو از خیال پردازی به سوی حدس واقعیات سوق بده...
آقا کسی هست که با الکترونیک پایه ایی آشنا باشه...
[/quote]
[quote name='Electro_officer' timestamp='1375618534' post='326471']
البته این یه بحث مخابراتی پیشرفته است... لبه‌ی تکنولوژی راداری دنیاست. با اطلاعات الکترونیکی در حد کارشناسی نمیشه تو این مسیر حتی کورمال کورمال رفت!
[/quote]

ضمن تایید حرف جناب الکترو آفسیر ! یه موضوع دیگه هم اینکه پهپادی که کلا 4 عددش ساخته شده مسلما اطلاعات منتشر شده ازش هم خیلی کمه ! حالا دوستان رشته برق بهتر آشنایی دارند ولی من که دیگه هیچ ! ...

فکر کنم بد نباشه یک مقاله جامع در مورد این سه رادار تهیه کنیم ...

تا فردا تاپیک رو داخل سایت ایجاد می کنم . اونجا با توضیحات بیشتر شاید بشه بهتر نظر داد ؟!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
تا فردا تاپیک رو داخل سایت ایجاد می کنم . اونجا با توضیحات بیشتر شاید بشه بهتر نظر داد ؟!
[/quote]

تا فردا که قرار بود یه پروژه دیگه رو کلید بزنیم! بایستی یه تاپیک جامع در مورد تصویرسازهای راداری زده بشه که نیاز به تحقیق فراون داره.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آها اون پروژه جمینگ رو؟ خوب باشه ! این بعد از اون :) ویرایش شده در توسط hamedof

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Electro_officer' timestamp='1375618534' post='326471']
[/quote]
شما از بچه های سایت، کسی رو که الکترونیک خونده باشه نمیشناسی؟؟؟ ... چند تا سوال ازش دارم...
بعد داداش، اگه گردنم هم خرد بشه کورمال کورمال ، من یه تحلیل شبیه واقعیت از این پرنده به دست خواهم آورد...عمراً بتونم پنجاه سال صبر کنم که این پرنده بیاد تو موزه ، مگر U-2 هستش، که بشه بری تو موزه در موردش بحث کنی؟؟؟...بعد هم بحث من در مورد الکترونیک بعد از نیمه هادی ها هستش (یه بنده خدایی ، یه جایی عنوان کرد که نیمه هادی ها مردن-هنوز که هنوزه ذهنم درگیرشه) ... میخوام بدونم توهم زدم، یا اینکه حقیقت داره...
میدونید اگر الکترونیک بعد از نیمه هادی ها حقیقت داشته باشه یعنی چی؟؟؟ ... یعنی اینکه، مثلاً، شما میتونید باهاش کامپیوتری تهیه کنید به اندازه ی یک تبلت، ولی با قدرت پردازش 10 PC خدا (البته این یه کم مبالغه شد، ولی تو همین مایه هاست)...
من الان دنبال آدم الکترونیک دون میگردم...یاری برسونید...ثواب داره...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
درست گفته... قبلا تو یه تاپیک در اینباره بحث کردیم.
http://www.military.ir/forums/topic/25114-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%81%D9%8E%D8%A8-9-%DA%AF%D9%84%D9%88%D8%A8%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%A8%D9%88%D8%B8%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA/page__st__15#entry323107

من الکترونیک خوندم ولی واقعا نمیتونم در مورد این جور چیزا نظر محکمی بدم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب EMP هم هستند .
اطلاعات خوبی دارند ، الکترو جونم که هست !
شما در مورد رایانه های کوانتومی هم یه تحقیقی کن ...

رشته هاتون بزارید کنار ! فیزیک بخونید

---------------

این رو هم دوستان بخونید بد نیست ....

http://gallery.military.ir/albums/userpics/10206/literatureSurvey.pdf ویرایش شده در توسط hamedof

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نقل قول از جناب 013597
"
الان دارم بحث، فب و تراشه های آلوده رو میخونم...
چند سال پیش توی نت مطلبی خوندم از اینکه ، برخی از تحلیلگران اطلاعاتی اسرائیل، گزارش داده بودند ... ایرانی ها اقدام به طراحی رایانه های بزرگ و تراشه های مورد نیاز خودشون کرده اند تا در مراکز حساسشون استفاده کنند و مثل اینکه استفاده کننده های اولیه این دستاوردها هم نهادهای اطلاعاتی کلان وسیستم های نظامی بوده اند...در مورد این موضوع چیزی نمیدونید؟؟؟
طی مطالعاتی که در مورد RQ-170 داشتم به این نتیجه رسیدم ... بخشی از سخت افزار این پرنده ، باز کننده ی اطلاعاتی پایه ایی از آینده ی الکترونیک نظامی آمریکا خواهد بود...یعنی یه چیزی تا 50 سال آینده (این رو از منابع خودشون در آوردم)...1- چنین چیزی اصلاً امکان داره؟؟؟ 2- چگونه؟؟؟
اگر لطف کنید ... این دو سوال را در مبحث زیر پاسخ بدید ممنون میشم...تا بقیه ی دوستان علاقه مند هم استفاده برند...
"
والا این چیزایی که اسرائیلی ها می گویند را من نه شنیده ام نه دیده ام. سالها پیش درایران پردازنده 32 بیتی ساخته شد و هیچ کس استفاده نکرد. در کل توان طراحی و سفارش به خارج برای ساخت هر چیزی وجود دارد. اما می بینید که کشتی سازی ایران 4 نفت کش بالای 112 هزار تن می سازد و تحویل می دهد یکی یکی اما شرکت ملی نفت 12 تا نفت کش به چین سپارش می دهد؟!؟!؟!
بسیاری از نیاز های کوچک ما هم بر روی تراشه های خام برنامه پذیر (FPGA) پیاده شده و می شود.
این تبلیغاتی هم که روی RQ می کنند خیلی با واقعیت منطبق نیست. از نظر من کاربرد RQ برای ما این است که از سیستمهای مخابراتی آن و سیستمهای رمز آن بتوانیم مخابرات امن ماهواره ای ناتو را کشف رمز کرده و به خطر بیاندازیم و کاربرد دیگر آن هم الگو گیری از استانداردهای پیاده شده در آن و شیلدها و مدیریت گراند و ترکیبات بدنه و .... است.
از نظر الکترونیک فکر نمی کنم که سخت افزار داخل RQ چیزی برای ما داشته باشه. اینجور سیستمها از نظر Device هستند که بسیار قابل توجه هستند.
تهش اینه که از تراشه های کوانتومی استفاده کرده باشند که بسیار بسیار بعید است زیرا نظامی ها از تکنولوژی مطمئن استفاده می کنند نه تکنولوژی در حال تست.
ایرانی ها ی داخلی در نانو الکترونیک و فوتونیک و .... به اندازه کافی دانش دارند اما فعلا تکنولوژی ساخت موجود نیست.
در کل لبه تکنولوژی در نزد فیزیک دانها است و اینها هستند که Device می سازند و تکنولوژی ایجاد می کنند تا ما مهندسین خرده پا استفاده بکنیم و آینده تسلیحات را رقم می زنند. اما ببینید که وضعیت بکارگیری فیزیکدانها چگونه است و شرکتهای دفاعی چند فیزیکدان در خدمت دارند؟!؟!؟! ویرایش شده در توسط EMP
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='EMP' timestamp='1375704677' post='326781']
نقل قول از جناب 013597
"
الان دارم بحث، فب و تراشه های آلوده رو میخونم...
چند سال پیش توی نت مطلبی خوندم از اینکه ، برخی از تحلیلگران اطلاعاتی اسرائیل، گزارش داده بودند ... ایرانی ها اقدام به طراحی رایانه های بزرگ و تراشه های مورد نیاز خودشون کرده اند تا در مراکز حساسشون استفاده کنند و مثل اینکه استفاده کننده های اولیه این دستاوردها هم نهادهای اطلاعاتی کلان وسیستم های نظامی بوده اند...در مورد این موضوع چیزی نمیدونید؟؟؟
طی مطالعاتی که در مورد RQ-170 داشتم به این نتیجه رسیدم ... بخشی از سخت افزار این پرنده ، باز کننده ی اطلاعاتی پایه ایی از آینده ی الکترونیک نظامی آمریکا خواهد بود...یعنی یه چیزی تا 50 سال آینده (این رو از منابع خودشون در آوردم)...1- چنین چیزی اصلاً امکان داره؟؟؟ 2- چگونه؟؟؟
اگر لطف کنید ... این دو سوال را در مبحث زیر پاسخ بدید ممنون میشم...تا بقیه ی دوستان علاقه مند هم استفاده برند...
"
والا این چیزایی که اسرائیلی ها می گویند را من نه شنیده ام نه دیده ام. سالها پیش درایران پردازنده 32 بیتی ساخته شد و هیچ کس استفاده نکرد. در کل توان طراحی و سفارش به خارج برای ساخت هر چیزی وجود دارد. اما می بینید که کشتی سازی ایران 4 نفت کش بالای 112 هزار تن می سازد و تحویل می دهد یکی یکی اما شرکت ملی نفت 12 تا نفت کش به چین سپارش می دهد؟!؟!؟!
بسیاری از نیاز های کوچک ما هم بر روی تراشه های خام برنامه پذیر (FPGA) پیاده شده و می شود.
این تبلیغاتی هم که روی RQ می کنند خیلی با واقعیت منطبق نیست. از نظر من کاربرد RQ برای ما این است که از سیستمهای مخابراتی آن و سیستمهای رمز آن بتوانیم مخابرات امن ماهواره ای ناتو را به کشف رمز کرده و خطر بیاندازیم و کاربرد دیگر آن هم الگو گیری از استانداردهای پیاده شده در آن و شیلدها و مدیریت گراند و ترکیبات بدنه و .... است.
از نظر الکترونیک فکر نمی کنم که سخت افزار داخل RQ چیزی برای ما داشته باشه. اینجور سیستمها از نظر Device هستند که بسیار قابل توجه هستند.
تهش اینه که از تراشه های کوانتومی استفاده کرده باشند که بسیار بسیار بعید است زیرا نظامی ها از تکنولوژی مطمئن استفاده می کنند نه تکنولوژی در حال تست.
ایرانی ها ی داخلی در نانو الکترونیک و فوتونیک و .... به اندازه کافی دانش دارند اما فعلا تکنولوژی ساخت موجود نیست.
در کل لبه تکنولوژی در نزد فیزیک دانها است و اینها هستند که Device می سازند و تکنولوژی ایجاد می کنند تا ما مهندسین خرده پا استفاده بکنیم و آینده تسلیحات را رقم می زنند. اما ببینید که وضعیت بکارگیری فیزیکدانها چگونه است و شرکتهای دفاعی چند فیزیکدان در خدمت دارند؟!؟!؟!
[/quote]
جناب EMP ، اول از همه سپاسگذارم که به بحث ما قدم گذاشتید... :rose: :rose: :rose:
در مورد کامپیوتر بزرگ و تراشه ها سعی میکنم، لینکش رو پیدا کنم...
اما در مورد RQ-170.....بعد از برنامه ی گزارش ویژه ی خبری شنبه شب، چند روز بعد از شکار RQ، با حضور سردار سلامی، من هم به این فکر افتادم که 170 دست آورد های آنچنانی برای ما نخوهد داشت...تا اینکه به گفته های پراکنده ی سردار حاجی زاده در بین خبرنگاران و در یک همایش و در مستند شکار طبس بر خوردم...سه گفته ی سردار حاجی زاده (البته خود جمله ها نیست، ولی مفهوم رو میرسونه) را اینجا میارم تا شما هم بهش فکر کنید،1-تا قبل از دست یابی به این هواپیما، نه تنها ما بلکه هیچ کس از سنسورها و تجهیزات آن اطلاعی نداشت 2-سامانه ی تصویر برداری این پرنده حتی توان تشخیص جنس و فیزیک اجسام از طریق تحلیل بازتابش نور را دارست 3-در داخل این پرنده برخی از تجهیزاتی وجود داره که از خود هواپیما هم مهم تره و نگران اون بودن که الان مطمئن شدند این فناوری در اختیار ماست...
یادم میاد ، یه جایی خوندم ... یه بنده خدایی که با RQ-170 آشنایی داشته ، در مصاحبه با روزنامه ی اونور آبی گفته بود که این پرنده، این توان رو داشته که بدون ورود به داخل ایران و از داخل افغانستان از ایران اطلاعات جمع کنه icon_eek icon_eek icon_eek و من نمیدونم چرا سیا اون رو به ایران فرستاده...
همه ی اینها به کنار .. تا اینکه ، یه جایی یه بنده خدایی که به نظر می اومد در جریان مسائلی از این پرنده هست، گفتش [size=5]تکنولوژی نیمه هادی ها مرد[/size]...خلاصه بدجوری رفت رو عصابم...
شما اگر میتونی به دادمان برس ، که مغزم داره سوت میکشه :rose: :rose: :rose:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ببخشید...
ای کاش حرف این بنده خدا رو مثل خودش نوشته بودم...
نوشته بود که دوران نیمه رساناها تموم شد...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.