gader

فتح الله گولن

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

رئیس یک کشور نمیتونه به دولت کشور دیگه دستور بده

این رفتار زشتی هست که جناب اردوغان برای توجیه جنایات و نیاتشون بکار بردن

هیچ چیزی نمیتونه چنین اعمال و حمایت از چنین کسانی رو توجیه کنه مگر نیات دیگه :
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/249662/%D8%B0%D8%A8%D8%AD-%D8%AE%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%AF-%D8%B3%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B318

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

یه جمله ای امام خامنه ای همین دو سه روز پیش گفتند فکر کنم خیلی پاسخ ها رو در دل خودش داشت و اونم این بود :

تشيعي كه از لندن و آمريكا تبليغ شود تشيع واقعي نيست

حالا اصلا و ابدا هم کاری ندارم به بقیه ماجراها !

ولی بنده اینو تعمیم میدم به کل اسلام!

کتاب خاطرات مالکوم ایکس که اخیرا هم پسرش شهباز به شهادت رسید به دست این ملعون ها رو کی خونده ؟

اگر نخواندید حتما بخوانید !

یک مدل گولن جدید از نوع امریکایی !!! اسلام امریکایی که شاید خیلی ها فکر کنند همه چیزش عین اسلام حقیقی هست ولی نیست ....

اولین بار مالکوم وقتی میره حج ایرانیان و پاکستانی ها بهش میفهمونند که وقتی بدنت سالم هست نیازی به خواندن نماز روی صندلی نیست که مالکوم هم میگه ، ما همیشه روی صندلی میخوانیم !!!!!

بعد به قول خودش تازه میفهمه این اسلام اون اسلام نیست !!!!

و نهایتا سر همین فهم درست ش از اسلام بعد از حج متاسفانه در بازگشت به امریکا بدست همون معدود مسلمانان اسلام امریکایی ! و همچنین مخالفان اسلام به شهادت میرسه ...

به هرحال ، خیلی حرفها هست که باید زده بشه و بعضی حرفها هم ویراستاری بشه

یه مثال میزنم :

در کتب ظهور ما بحث ترک ها و قومیت های ترک رو داریم که در زمان ظهور مشکلاتی ایجاد میکنند .... یه زمانی از این ترک ها به نام روسیه نام بردند به مرور اومد جلو دایره وسیع تری گرفت به خودش( قطعا کتاب سرزمین های درگیر در واقعه شریف ظهور رو بخوانید)

اما این دلیل نمیشه ذهن شیعه علی صرفا به یک مساله بنگرد

شیعه علی تیز هست .... شیعه علی کیس هست ...

ما نه یک دشمن بلکه چندین دشمن داریم و این دشمنان هم براساس قرآن مجید باید بگیم که سرمنشا یهودی دارند

این واقعیتی است قرآنی

یعنی نگاه کنید، صرفا وهابیت دشمن ما نیست ! این وهابیت ادامه ش رو بگیری میره تو عربستانیکه همین الان آل سعود نمیتوانند ثابت کنند ریشه عربی اسلامی دارند و به جرات میشه گفت ریشه یهودی داره آل سعود !

حتی شما وقتی بری جلوتر، میبینی صدام حسین در حقیقت فرزند زنازاده یک یهودی هست .... ( کتاب صدام بیابانگرد صحرا)

دوستان با یک دید تیز شیعی نگاه کنند میفهمند خیلی مسایل هست که نباید و نمیشه عیان گفت ... اینکه بیان نمیشه دلیل عدم توجه نیست ....

جمهوری اسلامی ایران با دیدی اینگونه مینگرد :

این انقلاب توسط امام زمان هدایت و تثبیت و محافظت شده و میشه و خواهد شد و پرچم این انقلاب قرار هست تحویل صاحب اصلی ش بشه

یعنی حتی سیاست خارجی ما هم خواهی نخواهی نشات گرفته از این مساله هست ولی اینو دیگه جار نمیزنیم ... !

براساس منطق روز بحث میکنیم که اینم نشات گرفته از ظهر عاشوراست ... وقتیکه فرشتگان الهی به قصد نابودی کفار و یزیدیان قصد ورود به نبرد دارند که امام حسین اجازه نمیده .... چونکه قانون بشری چیز دیگری ست

به هرحال ، ما همه قسم دشمنی داریم همه شونم یه اولویت هایی دارند در این میان شیعه علی کیس باید باشه ، باید ببینه اونیکه بیشتر به بقیه شاخ و بال میده کی هست ؟

قرآن مجید میگه : یهودیت و مسیحیت !

دیگه خود دانین !

یا حق
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
[right][font=Arial, ',', sans-serif]جناب انتی وار راجع به رسانه های گولن صحبت کرده اید و سوالی پرسیده بودید[/font][/right]

[right][color=#282828][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][font=Arial, ',', sans-serif]وافعیت این است که روزنامه زمان گولن در این بخش مطرح می شود .وقتی سردار حاجی زاده ترکیه را تهدید می کند و وقتی صالحی می گوید این موضع رسمی ما نیست زمان هر دو را پوشش می دهدو وقتی نماینده مجلس صحبت از قطع گاز صادراتی به ترکیه را می کند زمان ان را پوشش می دهد.وقتی باییک ریس ک.ج.ک صحبت از سخن های سردار سلیمانی در جهت حمایت از پ.ک.ک در صورت قطع اتش بس با ترکیه می دهد زمان پوشش می دهد[/font][/font][/color][/right]

[/quote]

راستش برادر قادر من الان زیاد در پی این نیستم که ببینم حق با کیه :)
بیشتر دوست دارم ببینم قضیه از اون طرف به چه شکلی هست. یعنی اون ور قضیه چه طور هست.
وگرنه مشخصه که حق با ماست :rose: :mrgreen: (این بخش شوخی بود ناراحت نشید یک وقت)

راستش این کیس هایی که شما گفتید جدید هستند و ما به ازای آن طرفی هم دارند ولی جبهه گیری رسانه های گولن مثل همین زمانه با ما خیلی قدمت بیشتری داره. حتی زمان لاییک ها هم اون ها به شدت علیه ما بودند.
برای همین برام سواله اول این که نقطه شروع این زاویه کی بوده. دقیقا از چه ماجرایی شروع شده. گفتید که اول با انقلاب ما زاویه نداشته گولن. از کجا و چه واقعه ای زاویه پیدا شد.
زمان جنگ چطور بوده مساله؟
دقیقا به چه چیزی استناد می کنند و چطور این قضیه را با عقاید جهان اسلامیشون یا حتی همون رفتاری که گفتید با علویان و شیعیان داخلی ترکیه دارند جمع می کنند. بالاخره برای افکار عمومی خودشون باید دلایلی بیارند.
خصوصا که قاعدتا وقتی ما حرف از وحدت اسلامی می زنیم و اون ها هم همین تفکرات را دارند اقلا در ظاهر باید قضیه شکل دیگری داشته باشه.
خصوصا که مثلا گولن با اسرائیل دنبال تنش زدایی است و مساله ی مرمره را تقبیح کرده و....
می خوام استدلال آن ها را در مورد این همه زاویه با ایران و اسلام در این کشور بشنوم.
در مقام ارزشیابیشون نیستم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب انتی وار عزیز گروه هایی در دو کشور هستند که نمی خواهند روابط دو کشور گسترده شود که در هر دو کشور اینان قدرتمند است.
در زمان لاییک ها هم که می شود دوازده سال پیش من نوجوان بودم و حوادث این کشور را دنبال نمی کردم و چون دو سال است که دنبال میکنم اکثر مثال هایم مربوط به همین دو سال است و اطلاعات سال های قبلم مال مستند های تلوزیونی است ولی من می دانم که پ.ک.ک و ارگنکون ایران را به دخالت متهم می کرد.
راجع به گولن و انقلاب به نطر من باید با حوادث ترکیه در نظر گرفت.یک سال پس از انقلاب در ترکیه کودتا شد. همزمان با انقلاب نیز حوادث ترکیه بود که ترکیه اغشته به خشونت بود .پس از کودتا نیز ارامنه ، اکراد ، چپ ها و سپس حزب الله گروهایی شدند که دست به خشونت زدند .گولن به نظر من تصمیم گرفت که همانند نورچی ها از اقدامات انقلابی پرهیز کند و درخت هایی به کار که 15 سال بعد میوه دهد
در زمان جنگ چون هر دو کشور را مسلمان می دانستند بی طرف ماندند اما یک بار اوزال ریس جمهور ترکیه صدام را به اعدام در بغداد تهدید کرده بود که دلیل ان را نمی دانم.
با شیعه ها اصلاً و اصلاً ظاهران مشکل ندارند ولی در مورد علویان چون ما در کشورمان علوی و اهل حق داریم و نظام از علویان سوریه خمایت می کنند به صلاح نیست که عقاید علویان بررسی شود.
راجعه به اسراییل هماینان دو کشور را قبول دارند و مواضع ضد اسراییلی انان در همین چارچوب است و به همین دلیل در برهه ای از زمان به عنوان تنها کشوری بود که توانسته بود همزمان با اسراییل ،حماس و فتح رابطه داشت.افکار عمومی ترکیه ضد اسراییل است و هر حزبی در ترکیه برنده شود مجبور است پارامتر هایی را در نظز بگیرند و تمام احزاب مواضع ضد اسراییلی در همان چهارچوب دارند.
من هم اینان را ارزشیابی نمی کنم فقط می خواهم بشناسانم برای برخی دوست شناسی می شود و برای دیگران دشمن شناسی .
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='death2' timestamp='1379419840' post='339227']
بحث فقط ایران نیست با مصر جدید هم مشکل دارن تو خود مصر جنبش ندیدن سریال های ترکی راه افتاده اون دوران خوب مرسی گذشت با ایران که بماند سوریه هم ک مشخصه اگه وضعیت به نفع بشار تموم شه که هیچ اگه نشه هم نیروهای تحت حمایت ترکیه با عربستان یکی نیست ک به دشمنی های اتی منحر میشه در مورد عراق شاید کردستان عراق هم برمبنای منافع رابطه[b] فعلا[/b] خوب باشه اما در عوض باعث دشمنی با دولت مرکزی شده در مرز های شرقی ک دولت باکو ک همیشه حیاط خلوت ترکیه بوده نگاهش به مواضع اسلام گرایانه محتاطانه هست تکلیف با روسیه و یونان هم ک مشخصه میمونه غرب برای غرب ترکیه ک زمانی سخنگوی انقلاب های منطقه و کلید مذاکره با جنبش های مردمی بود اون نقش استراتژیک خودش رو از دست داده رابطه ایران و ترکیه قبل اردوغان عالی یا خوب نبود اما محترمانه بود اما الان نگاه عوض شده از یک کشور مخالف به یه دشمن تغییر کرده خیلی سخت نیست درک این موضوع به بچه های همین انجمن نگاه کنید
در مورد ادعا های نظامی ترکیه جدی نگیرید ترکیه اگه واقعا توان جنگ داشت به سایه باقی مونده از ارتش سوریه حمله میکرد اونم زمانی که جنگنده ترکیه رو زدن وگرنه از این شعار ها رو نه برای صدام و حافظ اسد ما در مورد امریکا هم زیاد شنیدیم اما اجرایی کردنشون کار خیلی سخت و بعیدیه
[/quote]
[right][font="Arial","sans-serif"]ببیند در مصر یک تب وجود دارد که اگر این تب بخوابد می توان بهتر قضاوت کرد امروزه می توان دوران مبارک را دید که در ان دوران هم روابط ترکیه گسترده بود با لیبی و تونس قبل از انقلاب هم روابط گسترده دارند.[/font][/right]
[right][font="Arial","sans-serif"]به نظرم من یک دید از فرقه گرایی یا ملی گرایی وجود دارد که ان روابط با غیر خود را مشکل می کند و همسایگان را خطر می بیند. این دید در ایران وجود دارد و اعراب و سایر همسایگان را هر یک به چوبی می زند .مشابه همین تفکر را ملی گرایان لاییک ترکیه دارند .سوای اندیشه های متفاوت و پایه های متفاوت بر خواسته نتایج یکسانی به بار خواهد داشت .همسایگان دشمن. سیایت خارجی عمل گرا باز خواهد توانست که با سوریه اسد به توافق برسد.با عراق هم همینطور .روابط عراق با حوادث سوریه گره خورده است .[/font][/right]
[right][font="Arial","sans-serif"]در مورد اذربایجان هم در طول 20 سال در این کشور 1500 مسجد یا ترمیم اساسی شده و یا ساخته شده است . اذربایجان قرائت اسلامی ما را ضد منافع ملی اش می بیند و گر نه یا اسلام گولن مشکلی ندارد .جماعت طرفدار گولن قبل ازاستقلال اذربایجان ، در زمان شورروی در این کشور فعال شد.[/font][/right]
[right][font="Arial","sans-serif"]در روسیه هم همینطور سال های سال است که جماعت هم در قفقاز شمالی و هم در سیبری روسیه فعال است. روابط مشکلی ندارد.اما در مورد یونان نیز اردوغان بهترین روابط تاریخ دو کشور را دارد .اتن تنها پایتخت اروپایی است که مسجد ندارد.[/font][/right]
[right][font="Arial","sans-serif"]در مورد روابط با غرب من فکر کنم نشان دادم که در ا.ک یک اسلامی وجود دارد که به ان اسلام هم پایبند هستند لذا استفاده از الفاظی مثل خائین اسلام دیگر برای عزیان بی مانع است. اما لفظی وجود دارد به نام نوکر غرب که دوستان به این ایمان دارند. ترکیه با غرب منافع مشترک دارد ترکیه به سرمایه و تکنولوژی غرب نیاز دارد جالب است بدانید در زمینه توریستی بیشترین توریست ها هم از روسیه به ترکیه می اید.این روابط گسترده تر از ان است که به سادگی گسسته شود ولی سیساست های متفاوت امریکا و ترکیه در عراق و پرونده هسته ای ایران نشان می دهد که این روابط نوکری و اربابی نیست .با امضا شدن قرارداد تجارت ازاد بین امریکا و اتحادیه اروپا افتصاد ترکیه متضرر خواهد شد و این به روابط امریکا و ترکیه صدمه می زند. [/font][/right]
[right][font="Arial","sans-serif"]در مورد جنگ با سوریه تمامی کارشناسان ترکیه در دو چیز متفق بودند : اول بر اساس قوانین بین الملل با سقوط جنگنده ترکیه نمی توانست علیه سوریه اعلام جنگ کند و دوم این که ترکیه مثل روسیه توان ندارد که مثل قضیه گرجستان عمل کند.اردوغان خوب یا بد یک خاصیت دارد که قبل از هر اقدام چرتکه می اندازد و منافع افتصادی در نظر می گیرد شک نداشته باشید اگر لاییک ها سر کار بودند ان زمان حمله می کردند[/font][/right]
[right][font="Arial","sans-serif"]ببیند در مصر یک تب وجود دارد که اگر این تب بخوابد می توان بهتر قضاوت کرد امروزه می توان دوران مبارک را دید که در ان دوران هم روابط ترکیه گسترده بود با لیبی و تونس قبل از انقلاب هم روابط گسترده دارند.[/font][/right]
[right][font="Arial","sans-serif"]به نظرم من یک دید از فرقه گرایی یا ملی گرایی وجود دارد که ان روابط با غیر خود را مشکل می کند و همسایگان را خطر می بیند. این دید در ایران وجود دارد و اعراب و سایر همسایگان را هر یک به چوبی می زند .مشابه همین تفکر را ملی گرایان لاییک ترکیه دارند .سوای اندیشه های متفاوت و پایه های متفاوت بر خواسته نتایج یکسانی به بار خواهد داشت .همسایگان دشمن. سیایت خارجی عمل گرا باز خواهد توانست که با سوریه اسد به توافق برسد.با عراق هم همینطور .روابط عراق با حوادث سوریه گره خورده است .[/font][/right]
[right][font="Arial","sans-serif"]در مورد اذربایجان هم در طول 20 سال در این کشور 1500 مسجد یا ترمیم اساسی شده و یا ساخته شده است . اذربایجان قرائت اسلامی ما را ضد منافع ملی اش می بیند و گر نه یا اسلام گولن مشکلی ندارد .جماعت طرفدار گولن قبل ازاستقلال اذربایجان ، در زمان شورروی در این کشور فعال شد.[/font][/right]
[right][font="Arial","sans-serif"]در روسیه هم همینطور سال های سال است که جماعت هم در قفقاز شمالی و هم در سیبری روسیه فعال است. روابط مشکلی ندارد.اما در مورد یونان نیز اردوغان بهترین روابط تاریخ دو کشور را دارد .اتن تنها پایتخت اروپایی است که مسجد ندارد.[/font][/right]
[right][font="Arial","sans-serif"]در مورد روابط با غرب من فکر کنم نشان دادم که در ا.ک یک اسلامی وجود دارد که به ان اسلام هم پایبند هستند لذا استفاده از الفاظی مثل خائین اسلام دیگر برای عزیان بی مانع است. اما لفظی وجود دارد به نام نوکر غرب که دوستان به این ایمان دارند. ترکیه با غرب منافع مشترک دارد ترکیه به سرمایه و تکنولوژی غرب نیاز دارد جالب است بدانید در زمینه توریستی بیشترین توریست ها هم از روسیه به ترکیه می اید.این روابط گسترده تر از ان است که به سادگی گسسته شود ولی سیساست های متفاوت امریکا و ترکیه در عراق و پرونده هسته ای ایران نشان می دهد که این روابط نوکری و اربابی نیست .با امضا شدن قرارداد تجارت ازاد بین امریکا و اتحادیه اروپا افتصاد ترکیه متضرر خواهد شد و این به روابط امریکا و ترکیه صدمه می زند. [/font][/right]
[right][font="Arial","sans-serif"]در مورد جنگ با سوریه تمامی کارشناسان ترکیه در دو چیز متفق بودند : اول بر اساس قوانین بین الملل با سقوط جنگنده ترکیه نمی توانست علیه سوریه اعلام جنگ کند و دوم این که ترکیه مثل روسیه توان ندارد که مثل قضیه گرجستان عمل کند.اردوغان خوب یا بد یک خاصیت دارد که قبل از هر اقدام چرتکه می اندازد و منافع افتصادی در نظر می گیرد شک نداشته باشید اگر لاییک ها سر کار بودند ان زمان حمله می کردند[/font][/right]
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اینکه علویان از حزب مخالف اردوغان یعنی حزب جمهوری خلق ترکیه که ناسیونالیست و سکولار هست طرفداری میکنن خودش خیلی معناداره

این بدین معناست که اردوغان و گولن و شعارهاشون رو باور ندارن و در جهت ضدیت با علویان و شیعیان میدونن و شعار اتحاد اونها رو تاکتیک میدونن و عملا خلافش رو مشاهده کردن

از نظر علویان ترکیه اردوغان و گولن متعصبان مذهبی بشمار میان که بخاطر قومیت و مذهب باهاشون دشمنی شده و میشه

تعجبی نداره اگر آتاتورک براشون بهتر از گولن باشه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب رسول من نمی خواهم وارد مباحث علوی شوم ولی علویان نه در ایران و نه در ترکیه از اسلام گریان حمایت نکرده اند با علویان هم صحبت شده اید یا نه ولی هنوز درد حسن صباح را از شیعه ها دارند . مثل بهاییت سلام می کنی سعی در تبلیغ دارند. حسین ایگون نماینده تونجلی از ج.ح.پ و کرد علوی رسماً در تلوزیون گفت که علوی دینی دیگری غیر از اسلام است.مشکل اینان با مسجد شیعه یا سنی نیست بلکه اساساً با مسجد مشکل دارند .هر کس که مسلمان باشد به نظر من عبادتگاه ان باید مسجد نام داشته باشد .خانگاه و جم اوی می تواند هر نام یا در هر کلاسی باشد به غیر از عبادتگاه باشد.
به نظر من همین پروژه گولن خطرناک است .برای مسلمین در یک مجموعه دو مکان مختلف برای عبادت مسلمین در نظر می گیرد .نظر دوستان در این مورد چیست؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]به نظر من همین پروژه گولن خطرناک است .برای مسلمین در یک مجموعه دو مکان مختلف برای عبادت مسلمین در نظر می گیرد .نظر دوستان در این مورد چیست؟ [/quote]
در خیلی از کشورها این قضیه معمول هست مثل پاکستان. باید دید در ترکیه عرفا قضیه به شکلی بوده.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='gader' timestamp='1379673543' post='339782']
جناب رسول من نمی خواهم وارد مباحث علوی شوم ولی علویان نه در ایران و نه در ترکیه از اسلام گریان حمایت نکرده اند با علویان هم صحبت شده اید یا نه ولی هنوز درد حسن صباح را از شیعه ها دارند .
[/quote]
متوجه نمیشم. یعنی از حسن صباح نفرتی دارن یا بخاطر نزاریه، از اثنی عشریها متنفرن؟
علویها در امتداد نصیریه هستن و همواره روابط خوبی با اسماعیلیه داشتن. پس این وسط مشکلشون با حسن صباح چیه؟ یعنی به امامت مستعلی اعتقاد داشتن و نزاریها رو منحرف میدونن؟
در هر صورت غیر از مسایل سیاسی دوران قاجار، مشکلی بین اثنی عشریها و اسماعیلیها نبوده. پس چرا باید با ما مشکلی داشته باشن؟
یکی از تضادهایی که پیش اومده اینه که ما علویها رو با اون اعتقادات پر از غلو، شیعه حساب میکنیم ولی نزاریها رو منحرف و از اون مضحک تر صهیونیستی میدونیم! با این حساب باید دروزیها رو هم شیعه حساب کنیم. پدربزرگم نقل میکردن از آقای مفتح شنیده بودن که بعد از سفر لبنان تعریف میکرده با چندتا دروزی روبرو میشه و بهشون بعنوان برادر مسلمان سلام میکنه اونها هم در جوابش میگن ما دروزی هستیم مسلمان نیستیم! یعنی حتی خودشونم ادعای اسلام و تشیع ندارن در حالیکه به هرحال یه جورایی از اسماعیلیه جدا شدن.
میشه لطفا توضیح بدید جناب قادر؟
همینجا بگم که به نظرم سگ علوی و دروزی به سلفی و وهابی شرف داره! سوء برداشتی پیش نیاد.
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Reichsmarschall' timestamp='1379685456' post='339819']
متوجه نمیشم. یعنی از حسن صباح نفرتی دارن یا بخاطر نزاریه، از اثنی عشریها متنفرن؟
علویها در امتداد نصیریه هستن و همواره روابط خوبی با اسماعیلیه داشتن. پس این وسط مشکلشون با حسن صباح چیه؟ یعنی به امامت مستعلی اعتقاد داشتن و نزاریها رو منحرف میدونن؟
در هر صورت غیر از مسایل سیاسی دوران قاجار، مشکلی بین اثنی عشریها و اسماعیلیها نبوده. پس چرا باید با ما مشکلی داشته باشن؟
یکی از تضادهایی که پیش اومده اینه که ما علویها رو با اون اعتقادات پر از غلو، شیعه حساب میکنیم ولی نزاریها رو منحرف و از اون مضحک تر صهیونیستی میدونیم! با این حساب باید دروزیها رو هم شیعه حساب کنیم. پدربزرگم نقل میکردن از آقای مفتح شنیده بودن که بعد از سفر لبنان تعریف میکرده با چندتا دروزی روبرو میشه و بهشون بعنوان برادر مسلمان سلام میکنه اونها هم در جوابش میگن ما دروزی هستیم مسلمان نیستیم! یعنی حتی خودشونم ادعای اسلام و تشیع ندارن در حالیکه به هرحال یه جورایی از اسماعیلیه جدا شدن.
میشه لطفا توضیح بدید جناب قادر؟
همینجا بگم که به نظرم سگ علوی و دروزی به سلفی و وهابی شرف داره! سوء برداشتی پیش نیاد.
[/quote]
جناب رایش مارشال در اورمیه با یکی از این اهل حق ها ( سیبل دارند)در مکانی هم صحبت شدم طرف از اثنی عشری ها یک انتقاد شدید که من در ان یک روح تنفر حس می کردم کرد که چرا حسن صباح را کشتند .منم چون از تاریخ نمی دانستم بحث نکردم .یک بار تو خدمت هم سبیل یکی از اینها را انکارد کرده بودند نیروی انتظامی چند تا شهید داد.زیاد با ما اخت نمی گیرند.ارمنه اشوری ها و بهاییان خودشان را در جامعه نشان می دهندولی اینان نه .شاید می خواهند اسرار امیز بمانند. یک مراسمی هم دارند که در ان غذا پخت می کنند و اگر غیر فرقه پخت غذا را ببینند ، غذا را دور می ریزند.به شیعه ، به سنی بگی مسلمانی جواب مثبت می دهند به اینان بگی فقط می گویند علوی هستند.
شما خودتان نسبت به اعتقادات اینان از من وارد تر هستید ولی جناب رایش مارشال متاسفانه چند سال است وهابیت در استان ما تبلیغ می کنند مجرای ورود هم جنوب شرقی کشور است.ترکان سنی و اکراد گروه های هدف است .سخت است وقتی می بینی نوجوان روستایی که از مرز 40 کیلومتر فاصله دارد کلاهی شبیه افغانی سرش می گذارد به نظر من معرفی اسلام گولن به اینان بد نیست.
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خیلی عجیبه!
حسن صباح به مرگ طبیعی از دنیا رفت و هرگز رابطه بدی با شیعیان اثنی عشری نداشت. ممکنه تحت تاثیر افکار متعصبانه مذهبی قرار گرفته باشن و مثلا مرگ حسن رو تقصیر ما بدونن. ولی هرچی فکر میکنم میبینم اسماعیلیه بخاطر حضور چندساله محمد بن اسماعیل در ایران(اطراف ری) و ایرانی بودن اغلب فلاسفه اسماعیلی مثل حمیدالدین کرمانی و ابویعقوب سجستانی، همینطور قرار دادن ایران به عنوان پایگاه نزاریان باعث شده تمام شاخه های اسماعیلیه مثل مستعلویه، نزاریه و قرامطه همگی رگه هایی از ایران و ایرانی بودن داشته باشن. درک اعتقاد اینها در مورد حسن صباح برام سخته.
بله پول عربستان و قطر چه کارهایی که نمیکنه. جای تاسف داره که اینها تونستن در اون نقاط فعالیت کنن. تصورش هم سخته که آذریهایی که افتخاری مثل شاه اسماعیل دارن و برادران کردی که یکیشون به من میگفت ما سنی دوازده امامی هستیم روزی به اینجا برسن.
به نظر من وهابی چیزی شبیه زامبی هست. وقتی کسی وهابی شد دیگه نمیشه ارشادش کرد فقط میشه از بین بردش. این موجودات قطعا اسلام مورد نظر گولن رو هم نمی پذیرن.
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=#b22222]بحث را منحرف نکنید.
اگر ببینم غیر از آقای گولن مباحث ادامه پیدا می کنه تاپیک را قفل می کنم.

مباحث دیگه را در تاپیک خودش بحث کنید.[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یک ضرب المثل می گوید درخت را ازتنه کرم می خورد
این ضرب المثل حال اردوغان و جماعت طرفدار گولن یا حرکت خدمت است .
در سیستم پارلمانی سخت است که یک سیاست مدار دولت تک حزبی تشکیل دهد اردوغان به جای یک بار سه بار توانسته این امر را انجام دهد . رشد اقتصادی این کشور بالاترین رشد اقتصادی در اروپا است. تمام احزاب مخالف سعی دارند تنها شکست خود را سبک کند. حوادث گزی نتوانست تاثیری بر نظر سنجی هایی که امروزه انجام می شود تاثییر داشته باشد.
حرکت خدمت گویا با حزب ا.ک به مشکل خورده است.موج جدید این درگیری ها بر سر کلاس های کنکور می باشد که بخشی از ان را جماعت هدایت می کند. دولت می خواهد این مکان ها را سازماندهی کند. دولت می گوید این موسسه سبب می شوند که فرزندان خانواده های مرفه در دانشگاه ها و مدارس خوب تحصیل کنند و لذا سبب تبیعض می شوند و نباید از اموزش فرزندان مملکت عده ای ثروت اندوزی کنند در این سازماندهی بخشی از موسسه ها باید به مدارس غیر انتفاعی تبدیل می شود . این رویایی گویا جدی شده است .هاکان شوکور کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال ترکیه و وکیل مجلس از حزب ا.ک به دلیل همین اختلافات از حزب کناره گیری کرد. دیروز نیز حوادث زیر رخ داده است
http://www.kurdpress.com/Fa/NSite/FullStory/News/?Id=55348#Title=%0A%09%09%09%09%09%09%09%09%D8%B2%D9%84%D8%B2%D9%84%D9%87%20%DB%8C%20%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87%0A%09%09%09%09%09%09%09
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b] [color=#0000ff][size=5]زلزله سیاسی در دولت اردوغان[/size][/color][/b]

84 نفر از مقامات و شخصیت‌های بانفوذ ترکیه به اتهام رشوه و اختلاس دستگیر شدند
[b]دولت اردوغان در آستانه فروپاشی؟![/b]

حسین موسوی
ترکیه روز سه‌شنبه شدیدترین زلزله سیاسی دهه اخیر خود را شاهد بود و بر این اساس 84 نفر به دلیل پولشویی و رشوه و اختلاس در این کشور دستگیر شدند. به گفته ناظران سیاسی تحولات ترکیه این دستگیری‌ها در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه مانند آواری بر سر دولت اردوغان خراب خواهد شد. بر اساس آخرین گزارش‌ها در میان دستگیر شدگان فرزندان سه تن از مقامات ارشد این کشور هم دیده می‌شوند که اتهام همه آنها دریافت رشوه و اختلاس است. همچنین پای موسسات مالی و بانکی مثل «هالک بانک» «آکتیف بانک» «کویت بانک» و موسسه مالی«گارانتی بانکاسی» هم به این پرونده باز شده است. همچنین گفته می‌شود که مصطفی دمیر شهردار منطقه فاتح در استانبول، سلیمان ارسلان مدیرکل هالک بانک (بانک خلق) ترکیه و همسر وی، مسعود پکتاش دبیرکل سابق شهرداری استانبول، رییس دفتر وزیر اقتصاد ترکیه، چند تن از مشاوران وزیران اقتصاد، محیط زیست و شهرسازی ترکیه و یکی از مدیران کل وزارت محیط زیست و شهرسازی ترکیه نیز در میان بازداشت شدگان دیده شده‌اند. پلیس ترکیه در این راستا می‌گوید که در بازرسی از خانه مدیر هالک بانک ترکیه 4 و نیم میلیون دلار پول نقد کشف کرده است.
تسنیم هم در گزارشی به نقل از رسانه‌های ترکیه‌ای اعلام کرد یک تاجر ایرانی به نام ر. ض، نیز به اتهام فساد و قاچاق، روز 17 دسامبر در ترکیه بازداشت شده است. وی با اتهاماتی از قبیل پولشویی، نقل و انتقال غیرقانونی مقادیر زیادی پول، قاچاق شمش طلا، تهیه مدارک جعلی و ارتشاء مواجه است.
با این وجود هنوز ساعاتی از خبر دستگیری گسترده فرزندان مقامات ترکیه‌ای نگذشته بود که بازار این کشور به این اتفاقات واکنش منفی نشان داد. به نوشته روزنامه تودیز زمان خرید و فروش سهام در بازار بورس این کشور به شدت افت کرد و ارزش پولی ملی ترکیه نیز سقوط داشته است. به گفته تحلیلگران بازار این کشور ارزش خرید و فروش سهام نزدیک به 6 درصد سقوط داشته است. فرماندار استانبول می‌گوید این تازه آغاز راه است و دستگیری‌های دیگری هم در راه است. اردوغان نخست وزیر این کشور هم از پاسخگویی به رسانه‌ها خودداری و تنها به این جمله اکتفا کرده است که همه چیز باید روال قانونی خود را طی کند. اما جنجال‌های این دستگیری به این موضوع ختم نشده و به سرعت شایعاتی در سطح این کشور منتشر شده است که وزیر دادگستری را برای نظارت در این پرونده کنار گذاشته‌اند.
به نوشته روزنامه حریت، شایعاتی مطرح بوده است که وزیر دادگستری دولت اردوغان قصد داشته است تا خود راسا بر این پرونده نظارت داشته باشد اما دادستان کل استانبول خبر کناره‌گیری او را در حالی تایید کرد که می‌گوید کنار گذاشتن وزیر دادگستری به دلیل حساسیت موضوع و ارتباط او با حزب عدالت و توسعه نبوده است. «توران چلاق‌کادین» رییس پلیس این کشور هم می‌گوید که دستور دستگیری‌ها را مستقیما از دادستانی استانبول گرفته‌اند. گفته می‌شود که نزدیک به یک سال تلفن‌های فرزندان وزیر اقتصاد، وزیر کشور و وزیر محیط زیست ترکیه شنود می‌شده است و به گفته تحلیلگران همین موضوع می‌تواند باعث دردسرهای آتی برای حزب حاکم و شخص اردوغان شود.
در این راستا، اوران، معاون رییس حزب جمهوری‌خلق ترکیه پرسشی را در خصوص اتهامات رشوه‌خواری و فساد تسلیم مجلس کرده و از اردوغان پرسیده است: «فاش شده که پلیس ترکیه مکالمات تلفنی سه وزیر و پسران آنها را به مدت یک سال استراق سمع می‌کرده است. آیا پلیس در این زمینه به شما اطلاع داده است؟ چرا شما هنگامی که از اتهامات مربوط به رشوه‌خواری اطلاع پیدا کردید این سه وزیر را اخراج نکردید؟»
معاون رییس حزب مردم جمهوری‌خواه ترکیه همچنین از اردوغان پرسید، آیا وی حاضر است به دنبال رسوایی رشوه‌خواری که اعضای دولت کابینه او در آن دست داشتند، استعفا کند؟ افزون بر این «انگین آلتای»، معاون رییس گروه پارلمانی این حزب به روزنامه تودیز زمان گفت: «پلیس ترکیه تا زمانی که شواهد مستدلی نشان دهد پسران وزرای دولت ترکیه در فعالیت‌های غیرقانونی دست داشته‌اند، جرات بازداشت آنها را نداشت». آلتای همچنین گفت که حزب او «جلسه بحران» را متشکل از سه عضو تشکیل داده است تا تحولات مربوط به تحقیقات مقابله با رشوه‌خواری را دنبال کنند.
او همچنین دست داشتن پسران وزیران دولت ترکیه در فساد و رشوه‌خواری را بزرگترین رسوایی تاریخ‌جمهوری ترکیه خواند و گفت: «در یک کشور دموکراتیک قدرتمند انتظار می‌رود که دولت درباره چنین عملیات مهمی بیانیه صادر کند. با این وجود دولت ما تاکنون هیچ بیانیه‌ای منتشر نکرده است. این تاخیر موجب می‌شود که ما باور کنیم این اتفاق و ادعاهای مربوط به فساد به حدی بزرگ هستند که لازم است دولت ترکیه استعفا کند».

[color=#ff0000][b]بازی فتح‌الله گولن-اردوغان [/b][/color]
ماه گذشته میلادی اردوغان طی یک سخنرانی خواستار برچیدن مدارسی شد که در ترکیه به آنها «درشانه» می‌گویند. اما این موضوع ناگهان تبدیل به اختلاف فتح‌الله گولن با حزب عدالت و توسعه شد. مدارسی که گفته می‌شود زیر نظر این دانش‌آموخته اسلامی اداره می‌شود و مهم‌ترین پایگاه جنبش‌هایی مانند جماعت، خدمتگزاران و نور است که هر سه زیر نظر گولن اداره می‌شود. از دیگر سو روزنامه «طرف» در گزارشی فاش ساخت که دولت اردوغان در سال 2004 دستور محدودیت فعالیت برای گولن صادر کرده است.
فاش شدن این موضوع به اختلافات عمیق دو طرف منجر شد و نخست وزیر ترکیه خواستار برخورد با روزنامه‌نگاری شده بود که اسرار دولتی را فاش کرده است. اما این اختلافات به اینجا ختم نشد و هاکان شوکور روز سه‌شنبه اعلام کرد که از حزب عدالت و توسعه جدا شده است. او در اعتراض به رفتار اردوغان با رهبر جنبش‌های جماعت، نور و خدمتگزاران از این حزب اعلام جدایی کرد و نامه استعفای خود را تقدیم رییس مجلس این کشور کرد. در متن نامه استعفای شوکور آمده بود: «بستن مدارس درشانه در شرایطی صورت می‌گیرد که اردوغان به رویارویی مستقیم با گولن پرداخته است. افراد حزب عدالت و توسعه باید بدانند که بیش از نیمی از رای‌دهندگان به خاطر حمایت گولن از دولت به آنها رای داده‌اند». از فتح‌الله گولن همواره به عنوان پدرخوانده حزب عدالت و توسعه یاد می‌شود. با این حال گمانه‌زنی‌های تازه از دستگیری‌های گسترده سه‌شنبه شب حکایت از این موضوع دارد که آتش این دستگیری‌ها توسط طرفداران فتح‌الله گولن روشن شده است. آتشی که گفته می‌شود جرقه‌اش با استعفای شوکور آغاز شد و در شامگاه سه‌شنبه به اوج خود رسید.
به گفته این تحلیلگران جنبش نور مانور قدرت انجام داده است. در این سوی میدان اما حزب جمهوری خلق ترکیه به رهبری کمال کلیچداراغلو واکنش مثبتی به دستگیری‌ها نشان داد و از زبان دبیر کل این حزب بیان شده است که تا به نتیجه رسیدن این پرونده، آن‌را پیگیری خواهند کرد.
کلیچداراغلو که در تالار فرهنگی مولانا در قونیه سخنرانی می‌کرد، افزود: «اویور مومچو، یکی از روزنامه‌نگارانی که به دلیل قتل دستگیر شده بود در دادگاهش گفته بود که قاتل، قاتل است چه چپ باشد و چه محافظه‌کار. ما هم باید به دنبال هر کسی با هر گرایشی که در این پرونده فساد دست داشته است برویم». او در ادامه می‌گوید که حزب او با قدرت تمام از رسیدگی به این پرونده پشتیبانی خواهد کرد.

[url="http://www.donya-e-eqtesad.com/news/774167/"]http://www.donya-e-eqtesad.com/news/774167/[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right][size=5][background=rgb(247, 247, 247)]ميگن اين جناب گولن به علت رسیدن به یک مرتبه عرفانی خاص هيچگاه ازدواج نکرده است و مرید هاش دستش رو می بوسند و یک قدم فاصله پشت سرش راه می روند يه شبكه 24 ساعته هم داره كه هي از اين اقا فيلم و سخنراني و... پخش ميكنه به شدت سعي داره يه شخصيت كاريزما از خودش بسازه فعلا كه اردوغان زده تو برجكش هر اتفاقي بيفته كيفيت در اخركار راي اردوغان كه كم ميشه گولن از اين حرف ها ريشش سفت تر هست و در ضمن احتياحي به راي نداره ما شاالله پول هم ك زياد داره[/background][/size][/right] ویرایش شده در توسط death

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.