mohammadarea51

عملیات روانی با کله پاچه

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

سلام

این قشر مبارزان انقلاب اسلامی ، متاسفانه مورده هجوم ناجوانمردانه ( انشاالله که عمدی در کار نبوده باشه وگرنه قطعا پاسخگوی فاطمه زهرا خواهند بود این اشخاص) برخی افراد قرار گرفتند و رئیس شون هم شهید سیدمجتبی هاشمی هم اونطور دراماتیک به شهادت رسیدند ....

خیلی شایعه پشت بچه های فدائیان اسلام و اینا انداختند ، آخرشم زهر خودشونو ریختند ( انشاالله که عمدی نبوده باشه) و این نیروهای واقعا پرابهت و پرشجاعت ( هرچند با کمی حرکات عجیب و غریب )رو زمین گیر کردند به خصوص از بعد شهادت شهید چمران .... که رسما دیگه شیرازه شون رو پاچیدن به همدیگه

واقعا این نیروها در اوایل شروع جنگ جز معجزات آشکار انقلاب اسلامی بودند و نجات دهنده اصلی ایران اسلامی در لب مرزهای آبادان و خرمشهر و .... همراه با مدافعان مردمی این مناطق و تکاوران نیروی دریایی

منتهای مراتب نه کسی ازشون چیزی میگه نه میخان بگه !

در کل فیلم اخراجی ها شاید یک هزارم از چیزی باشه که بچه های سیدمجتبی هاشمی بودند ....

یا حق
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من از یه نفر شنیدم دلیل اصلی فشار روی اینا این بود که زیر بار هیچ گروهی نمیرفتند
از ارتش بگیر تا سپاه و بسیج و غیره
فقط هم شهید چمران به عنوان بزرگتر و فرمانده قبول داشتند ویرایش شده در توسط angz

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

بله یه قسمت از مشکلات همین مساله بود ولی با بچه های سپاه و بسیج خیلی بیشتر همکاری داشتند ....

به هرحال همیشه نقصانی بوده و هست ولی این دلیل نمیشه فداکاری هاشون رو نادیده گرفت

البته یکی دو مساله دیگه هم هست که چون شخصا هنوز به نتیجه قطعی ش نرسیدم نمیتونم اظهارنظری کنم یا زیاد بازش کنم ولی خوب .... روی منابع مالی این سازمان و همچنین تسلیحاتی که به دستشون رسید حرف و حدیث زیاد هست و یک روحانی هم که باهاشون خیلی در ارتباط بود تو قضایا فتنه سبز از خونه ش کلی مهمات در آوردند .... به هرحال

یا حق
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.