worior

تصاویر نیروهای ویژه جدید عراقی

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

اره سه تای اولی رو اشتباهی فرستادم اینجا! بقیه برا عراقن!(فک کنم...)

اونام نیروهای ماهر اسد هستن از ستون چهارم...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][color=#282828][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][right]جناب حاج رضوان چقدر حضور نیروهای کتایب و عصایب (بازوان پرتوان سپاه قدس ) تو الانبار تایید شده ست؟؟؟........البته رهبر عصایب یه حرفایی مبنی بر کمک به ارتش عراق زده بود ولی......[/right][/font][/color]
[/quote]
100 درصد ، عصائب اهل الحق دو تا شهید تا الان داده تو الانبار..!
فعلا ارتش عراق نمیخواد وارد الرمادی و فلوجه بشه..! یا عشایر شهر رو تسلیم می کنند..! و یا اینکه همانند سوریه با پشتیبانی ارتش عصائب و سایر میلیشیا های شیعی و صحوات (نیرو های شورا های بیداری) وارد شهر ها برای پاکسازی میشوند..!
باید منتظر بود..!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

جهت تنویر هرچه بیشتر افکار عمومی..!
BdiTn9yIcAAwGyR.jpg
ابو وهیب رو که میشناسید..! اونی هم که مثه مجسمه بقلش هست معلومه از کجاست..!
BdiX2nCIQAAgKC2.jpg

بازم فکر کنم نیاز به توضیح بیشتر نباشه..! چهار تن از نیرو های فرقه طلایی که همون نیرو های ویژه ارتش عراق هستند..! به داعش تسلیم شدند..!
من عارم میاد اینا رو با صابرین و نوهد قیاس کنم..! :sick:

خدا رو شاکرم که هر چه بیشتر میگذره صحت ادعا های من بیشتر آشکار میشه..!

• Upvote 6
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
الان هم لابد با خودشون فکر میکنن عاخه ما که با اون فیگوره که امریکایی ها بهمون گفتن رفتیم جلو، نقاب هم که زده بودیم، ام فور هم که داشتیم، جلیقه ضد گلوله هم که داشتیم چرا این داعشی ها رو نتونستیم همشون رو بکشیم و گیرمون انداختن! :|

فکر نکنم هنوز فهمیده باشن که کجای کار میلنگه! :)
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]بازم فکر کنم نیاز به توضیح بیشتر نباشه..! چهار تن از نیرو های فرقه طلایی که همون نیرو های ویژه ارتش عراق هستند..! به داعش تسلیم شدند..!
من عارم میاد اینا رو با صابرین و نوهد قیاس کنم..! :sick:

خدا رو شاکرم که هر چه بیشتر میگذره صحت ادعا های من بیشتر آشکار میشه..! [/quote]

به نظر شما ممکنه تاکتیک های آموزش دیده خودشون رو به القاعده لو بدن؟ یا اگر هم بدن تاثیری نخواهد داشت؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='ALFARD' timestamp='1390252454' post='360633']
به نظر شما ممکنه تاکتیک های آموزش دیده خودشون رو به القاعده لو بدن؟ یا اگر هم بدن تاثیری نخواهد داشت؟
[/quote]
حاجی تاکتیک اگه کارآمد بود که کار به اینجا نمی کشید.
داعش این تاکتیک می خواد چیکار کنه.
مگه اینکه جک درست کنه باهاشون.
ولی در کل زود نباید قضاوت کرد معلوم نیست تحت چه شرایطی اینا تسلیم شدن.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='senaps' timestamp='1390251759' post='360627']
الان هم لابد با خودشون فکر میکنن عاخه ما که با اون فیگوره که امریکایی ها بهمون گفتن رفتیم جلو، نقاب هم که زده بودیم، ام فور هم که داشتیم، جلیقه ضد گلوله هم که داشتیم چرا این داعشی ها رو نتونستیم همشون رو بکشیم و گیرمون انداختن! :neutral:

فکر نکنم هنوز فهمیده باشن که کجای کار میلنگه! :)
[/quote]
به غیر از شجاعت اینا چی کم دارن ؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
به غیر از شجاعت اینا چی کم دارن ؟
[/quote]

[b]اموزش![/b]
اصلا شجاعت رو ولش!!!! من یه ویدیو 31 دقیقه‌ای گذاشتم که 25 دقیقه‌اش عملیاته... اون رو نیگا کن برادر... وقتی 10-15 کامیون( پشت هر کامیون 3 نفر، تیربار یه نفر و دو نفر هم جلو یعنی هر کامیون 6 نفر نیرو) میان، بهشون تیراندازی میشه و بلد نیستن چیکار کنن، یعنی اینا هیچی نیستن!!!
نیروها مثل امریکایی ها هزار هزار گلوله خرج میکنن بدون اینکه بدونن به سمت کجا دارن میزنن یا چی داره میشه! :| فقط مفتی گلوله میزنن...
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][color=#282828][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][right]به نظر شما ممکنه تاکتیک های آموزش دیده خودشون رو به القاعده لو بدن؟ یا اگر هم بدن تاثیری نخواهد داشت؟ [/right][/font][/color]

[/quote]
نه..! فقط تجهیزاتشون رو داعش تحویل نیرو های ویژه ی خودش میده..! میدونید که خیلی ها خوششون میاد که یک نیرو داشته باشن که لباس سیاه بپوشه ماسک گوست بزنه جلیقه ضد گلوله داشته باشه هملت و..!
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
و اتفاقا این اراذل استفاده‌ی خیلی بهتری نسبت به نیروهای عراقی از اونها میکنن :(
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
الان اینا اسیر میشن یا خودشون رو تسلیم میکنن و به نیروهای داعش پیوستند؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عملیات نظامی که فقط با هملت ونقاب وووووووووووو انجام نمیشه اینا یه مغز متفکر مثل سردار سلیمانی کم دارن.
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پاسخ سوال خودم
اینا اسیر شدن
http://www.aparat.com/v/7OGFr

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='senaps' timestamp='1390282351' post='360706']
[b]اموزش![/b]
اصلا شجاعت رو ولش!!!! من یه ویدیو 31 دقیقه‌ای گذاشتم که 25 دقیقه‌اش عملیاته... اون رو نیگا کن برادر... وقتی 10-15 کامیون( پشت هر کامیون 3 نفر، تیربار یه نفر و دو نفر هم جلو یعنی هر کامیون 6 نفر نیرو) میان، بهشون تیراندازی میشه و بلد نیستن چیکار کنن، یعنی اینا هیچی نیستن!!!
نیروها مثل امریکایی ها هزار هزار گلوله خرج میکنن بدون اینکه بدونن به سمت کجا دارن میزنن یا چی داره میشه! :neutral: فقط مفتی گلوله میزنن...
[/quote]
پس این چند سال که امریکایی داشتن بهشون اموزش میدادن دقیقا چی یادشون دادن که به یه مشت نفهم پشمالو اسیر ندن ؟
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اگه آمریکایی ها بهشون آموزش داده باشند که تاکتیک هاشون به درد لای جرز دیوار نمی خوره چون خود نیروهای آمریکایی برای عملیات همیشه به سیستم های ارتباطی کامل ، پشتیبانی هوایی و زمینی اونم به صورت کامل وابسته هستند .
ارتش عراق سخت افزار لازم برای این کار رو نداره .

<

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.