امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[quote]سلام به اووس محمد عزيز :mrgreen:
[quote]
با توجه به توان حمل بار پهپاد کرار ( که ما اون رو 250 کیلو میگیریم هر چند که بیشتر هم ممکنه باشه ) این پهپاد می تونه آرایه ای از تیربارهای سنگین و توپها را به شرح ذیل ( البته طبق تحقیقات بنده و نه صد در صد قطعی) حمل و بکارگیری نماید[/quote]

خب شما زحمت زيادي براي بررسي نصب تيربار سنگين روي پهباد كشيدي .

اول تشكر مي كنم .
دوم با بكار گيري تيربار مخالفم ، چون خود تيربارها وزن زيادي دارند و پس از اتمام فشنگ ها ديگه بدردي نمي خورند و مثل يك تيكه چوب آويزون هستند .
اوزان تيربارها و متعلقات

طرح اول : 130 كيلوگرم
طرح دوم :144 كيلوگرم
طرح سوم :70 كيلوگرم
طرح چهارم : 88 كيلوگرم
طرح پنجم : 130 كيلوگرم
طرح ششم : 210 كيلوگرم
طرح هفتم : 105 كيلوگرم

بطور متوسط هم اگر در نظر بگيرم 125 كيلوگرم وزن توپهاي نصب شده روي كرار مي شود . مضاف بر اينكه در نبرد آسمان امكان خطا رفتن گلوله ها بسيار است و بايد به هدف نزديك شد .
خب به نظر من موشك گزينه بهتري هست . براي درگيري با آپاچي و ساير پهبادها بهتره از اول يك موشك كوچكتر طراحي بشه و چه بهتر با هدايت ليزري نه هدايت سيمي .[/quote]

سلام اخوی [size=7]( البته ما رو چوب کاری نفرمایید!)[/size]

شما لطف دارید.

درسته که خود تیربارها وزن زیادی دارند اما برخی از ترکیبهای پیشنهادی دارای امکان حمل مهمات بالا و یا توپهای قوی هستند و می توانند به بیش از یک هدف ضربه بزنند، در متن پست قبلی هم اشاره کردم که موشکهای فعلی ما در برابر بالگری چون آپاچی عملا شانس زیادی ندارند در حالی که یک پهپاد تیزرو(!) مجهز به تیربار یا توپ می تونه به سرعت و مثلا از بالا به بالگرد یا پهپاد دیگه حمله کنه و با شلیک سلاحهاش اونو از میدون به در کنه.

:mrgreen: icon_eek

[quote]البته بالگردهای آپاچی به راحتی طعمه موشکهای چون AIM-9P2 و امثال این موشک که تصویر بردار حرارتی نیستند نخواهند شد فلذا ممکن است پهپاد کل موشکهای خود را هم شلیک کند اما هیچ هدفی ساقط نشود پس چه باید کرد؟[/quote]

در حالی که اون بالگرد یا پهپاد سلاح مناسبی برای مقابله نداره و یا اصلا تا زمان حمله از وقوع اون مطلع نخواهد شد!

مثلا ترکیبهای 1 و 3 و5 و 7 ترکیبهای قوی و با نرخ آتش مناسبی هستند که واقعا می تونن هر حریفی رو از میدون به در کنن.

اینهایی هم که نوشتم کاملا با محاسباته ( اگه کسی خواست تا براش بگم ) حتی وزن تک تک فشنگها و اتصالات نوار فشنگها رو هم حساب کردم!

ضمن اینکه ترکیبات احتمالی موشکها رو هم گفتم:



[quote]این پهپهاد می تونه به 2 موشک ساید ویندر یا آرچر و یا بیش از 6 موشک سام 14 یا 16 یا میثاق 2 مجهز بشه و به مقابله با اهداف هوایی در محدوده برد موشکهاش بپردازه،[/quote]

نظر دیگه ای نیست؟

ابراهیم؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ایرانی ها موتور فرانسوی مدلTRI-60 را بر روی جت کرار تعبیه کرده اند.[/quote]

منظورش این موتوره :

[img]http://www.enginefactory.com.eg/photo/amra/eng/tri60.gif[/img]

مگه موتورش طلوع نبود ؟! :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آنچه که از نظر خوانندگان گرامی خواهد گذشت مشروح مصاحبه ما (منظور سایت تیک آف)با تیم مبتکران کرار 110 پیرامون پروژه ساخت هواپیمای بدون سرنشین با نام Karrar 110 ( کرار 110) است که به حضور مخاطبان تقدیم می شود.

در ابتدا لطفا اعضای پروژه کرار 110 را جهت آشنایی بیشتر مخاطبین سایت معرفی بفرمایید.



با نام و یاد خدا

اعضای پروژه کرار 110 که با نام و یاد مقدس مولای متقیان حیدر کرار (ع) به نام کرار 110 نامگذاری شده است آقایان: مهندس محمد خسروی - مهندس محمدرضا مروی و مهندس صمد رجعتی می باشند که هر سه دانش آموخته رشته تعمیر و نگهداری هواپیما بوده و این جانب نیز علاوه بر مدرک فوق هم اکنون دانشجوی رشته خلبانی نیز می باشم.

به چه دلیل دنیای هوانوردی را برای فعالیت و تحصیل خود انتخاب نمودید؟

همانند بسیاری از علاقه مندان عشق به پرواز و آسمان از دوران کودکی همراه ما بود که تصمیم گرفتیم با توجه به علاقه خود وارد این عرصه شویم.

معمولا کمتر سراغ داریم فارغ التحصیلان رشته های تعمیر و نگهد اری و همچنین خلبانی به دنبال ساخت هواپیما بروند. چطور شد این فعالیت را آغاز کردید؟

بخشی از پروژه درسی در دوران تحصیل پیرامون ساخت چنین هواپیمایی بود که از همان ابتدا و در دوران تحصیل آن را در کلاس درس و پس از کلاس جدی می گرفتیم. زمینه آشنایی اعضای گروه نیز این چنین بود. روزی جهت سوال از استاد خویش ایده ساخت هواپیمای عمود پرواز با قابلیت بالا را مطرح کردم که دوستان در ان جمع حضور داشتند. متوجه شدم دوستان نیز علاقه مند به ساخت چنین پروژه ای هستند و هر یک نیز طرح و ایده های خاص خود را داشتند که نشان می داد قبلا به این پروژه فکر کرده بودند. ضمن آنکه هنوز در کشور ما در صنعت هوانوردی می بایست دستمان را در مقابل کشورهای دیگر دراز کنیم که چنین وضعیتی غیر قابل قبول است. به عنوان مثال پول خرید هواپیما را می دهیم اما هواپیمایی را دریافت می کنیم که خودشان ان را چندین سال زودتر از ما استفاده و ان را از ناوگان خارج کرده اند. پول دادن و دست دراز کردن چیزی است که به هیچ وجه قابل تحمل نیست. به همین جهت تلاش در جهت ارتقا دانش هوانوردی و بومی کردن آن در هر بخش این صنعت وظیفه مهمی است که بر دوش خود احساس می کنیم.

کرار 110 اولین پروژه ساخت گروه شماست یا سوابق دیگری نیز در ساخت هواپیما داشته اید؟

کرار 110 برایند چندین طرح مختلف است که هر یک به دلایل مختلفی عملی نشد. در کرار 110 از نقاط مثبت و ضعف طرح های دیگرمان استفاده کردیم.



کرار 110 چه ویژگی هایی دارد؟

کرار 110 از سیستم بال یکپارچه استفاده می کند. به عبارت دیگر بدنه و بال هر دو یکی هستند که برای طراحی ایرفویل یا سطح مقطع بدنه این هواپیما ده ها طرح مختلف بررسی شد تا در نهایت به چنین طرحی رسیدیم.ضمن انکه این طرح ویژگیهای ممتازی را با خود به همراه دارد که یک مورد آن حمل بار و محموله های خاص با در نظر گرفتن نوع ماموریت هواپیما است. همچنین یکی از قابلیت های مهم کرار 110 ویژگی عمود پرواز بودن آن است که بسیار به هواپیما/هلیکوپتر V22 شباهت دارد و می تواند تیک آف کند و هم می تواند با چرخش موتور به سمت بالا تیک آف عمودی کند. همچنین نکته بسیار مهم دیگر این پرنده این است که برای ساخت آن فازهای مختلف تعریف کرده ایم که آخرین فاز آن نشستن روی آب با توجه به سطح مقع آن و همچنین رفتن به زیر اب جهت اختفا را تعریف کرده ایم که فاز چهارم آن بسیار پیچیده بوده و در صورت موفقیت شاهکاری در نوع خود خواهد بود.

مرحله یا فاز چهارم در چه مرحله ای قرار دارد؟

هم اکنون در مرحله تحقیق و پژوهش قرار دارد. با مطالعه منابع مختلف تحقیقات هوانوردی در یافتیم یک موسسه تحقیقاتی وابسته به ناسا بر روی هواپیبمایی کار می کرده است که در مواقع لزوم بر روی اب فرود اید و برای مدت هر چند کوتاهی همانند زیردریایی به زیر اب برود. غیر از آن موسسه مربوط به ناسا جای دیگر ندیده ایم سازمان خاصی روی چنین طرحی کار کرده باشد.

پروژه از چه سالی شروع شد؟

پروژه از سال 85 شروع شد که زمانی در حدود دو سال را صرف تحقیقات کردیم. سپس پس از فراهم شدن مقدمات از سال 87 فاز عملیاتی طرح اغاز شد که در نهایت پس از ساخت و تست مراحل مختلف پرواز این هواپیما آن را در سازمان مالکیت صنعتی کشور به ثبت رساندیم.

چند فروند از هواپیما ساخته شده است و برنامه گسترش آن چگونه است؟

در حال حاضر یک فروند پیش نمونه ساخته شده است که انتظار داریم هواپیمای واقعی با ابعادی بزرگتر ساخته شود. ضمن آنکه گروه تحقیقاتی مبتکرین کرار 110 هم اکنون در قالب شرکت بال سازان پرند شرق و به صورت تخصصی فعالیت می کند که این شرکت با اعضای پر انرژی خود به سمت گسترش برنامه های خود حرکت می کند.

عمکرد پروازی این هواپیما در آزمایشات چگونه بوده است؟

عملکرد پروازی هواپیما با توجه به امکانات و اهدافی که داشتیم و برای آن در نظر گرفته بودیم کاملا رضایت بخش بود. به طوریکه هواپیما تا ارتفاع 15 هزار پایی صعود کرد و سرعت آن نیز حداکثر 125 کیلومتر در ساعت بوده است. همچنین به سبب ویژگی بال یکپارچه, این هواپیما نسبت به هواپیماهایی با ابعاد مشابه تا دو برابر بار بیشتر با خود حمل می کند.




هواپیما قادر به انجام چه ماموریت های تعریف شده ای می باشد؟

هواپیما قادر است در ماموریت های مختلف نظامی - مدیریت شهری همچون ترافیک و پلیس بزرگراه , نقشه برداری و عکسبرداری , مرزبانی و مبارزه با قاچاق مواد مخدر استفاده شود. همچنین قابلیت مهم عمود پرواز بودن این امکان را می دهد هواپیما به باند برای فرود نیاز نداشته باشد و برای نقاطی مثل عکسبرداری در مواقعی که نیاز است هواپیما بر روی سوژه توقف کند این هواپیما به دلیل عمود پرواز بودن قادر است در حالت کاملا سکون قرار گرفته و سرعت آن در بازه صفر تا حداکثر سرعت تثبیت گردد. حتی می توان به قابلیت سم پاشی نیز اشاره کرد که معمولا هواپیمای بدون سزنشین برای چنین قابلیتی ساخته نمی شوند. این ماموریت با توجه به حجم لود زیاد انجام پذیر می شود.

هدایت هواپیما چگونه است؟

هواپیما از سیستم رادیویی استفاده می کند. ضمن آنکه می توان هدایت و کنترل از طریق GPS را نیز برای آن در نظر گرفت که منوط به اماده بودن امکانات است.

هزینه و زمان صرف شده برای این پروژه چقدر بوده و ایا از سازمان یا نهادی نیز کمک گرفته شده است؟

زمان پروژه از اغاز تا تکمیل آن سه سال از نظر زمانی و هزینه ای بالغ بر 300 میلیون ریال صرف مراحل مختلف پروژه شده است. ضمن آنکه تا کنون از هیچ سازمان یا ارگانی هیچ نوع کمکی دریافت نشده است.



پیش بینی شما از آینده پروژه و برنامه خود چیست؟

به دنبال تولید انبوه این پرنده هستیم. با توجه به امکانات و تجربه کاری و دسترسی به اساتید برجسته قابلیت های گسترش طرح نیز موجود است.

در پایان مطلب هست که بخواهید بازگو کنید؟

شرکت بال سازان پرند شرق برنامه های مفیدی برای این پروژه در نظر دارد که به یاری خداوند آن را مرحله به مرحله در جهت بومی سازی علم هوانوردی در این حوزه , اشتغال مستقیم و غیر مستقیم و مهمتر از همه گسترش و باروری علم هوانوردی در این حوزه به کار خواهیم بست.

در پایان از اینکه وقت خود را در اختیار ما قرار دادید سپاسگذاریم.

ما نیز به نوبه خود از سایت تیک آف که فرصت شناساندن این پروژه را مهیا کرده است تشکر و قدردانی می کنیم.


http://air-mag.blogsky.com/

[color=red]تاپیک ادغام شد.
sina12152000[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام ...


سمندون و سينا جان اين كرار با اون كرار فرق داره !



ميگن طلوع 4 همون كپيTRI-60 هست ! الله اعلم ...
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]آنچه که از نظر خوانندگان گرامی خواهد گذشت مشروح مصاحبه ما (منظور سایت تیک آف)با تیم مبتکران کرار 110 پیرامون پروژه ساخت هواپیمای بدون سرنشین با نام Karrar 110 ( کرار 110) است که به حضور مخاطبان تقدیم می شود.

در ابتدا لطفا اعضای پروژه کرار 110 را جهت آشنایی بیشتر مخاطبین سایت معرفی بفرمایید.



با نام و یاد خدا

اعضای پروژه کرار 110 که با نام و یاد مقدس مولای متقیان حیدر کرار (ع) به نام کرار 110 نامگذاری شده است آقایان: مهندس محمد خسروی - مهندس محمدرضا مروی و مهندس صمد رجعتی می باشند که هر سه دانش آموخته رشته تعمیر و نگهداری هواپیما بوده و این جانب نیز علاوه بر مدرک فوق هم اکنون دانشجوی رشته خلبانی نیز می باشم.

به چه دلیل دنیای هوانوردی را برای فعالیت و تحصیل خود انتخاب نمودید؟

همانند بسیاری از علاقه مندان عشق به پرواز و آسمان از دوران کودکی همراه ما بود که تصمیم گرفتیم با توجه به علاقه خود وارد این عرصه شویم.

معمولا کمتر سراغ داریم فارغ التحصیلان رشته های تعمیر و نگهد اری و همچنین خلبانی به دنبال ساخت هواپیما بروند. چطور شد این فعالیت را آغاز کردید؟

بخشی از پروژه درسی در دوران تحصیل پیرامون ساخت چنین هواپیمایی بود که از همان ابتدا و در دوران تحصیل آن را در کلاس درس و پس از کلاس جدی می گرفتیم. زمینه آشنایی اعضای گروه نیز این چنین بود. روزی جهت سوال از استاد خویش ایده ساخت هواپیمای عمود پرواز با قابلیت بالا را مطرح کردم که دوستان در ان جمع حضور داشتند. متوجه شدم دوستان نیز علاقه مند به ساخت چنین پروژه ای هستند و هر یک نیز طرح و ایده های خاص خود را داشتند که نشان می داد قبلا به این پروژه فکر کرده بودند. ضمن آنکه هنوز در کشور ما در صنعت هوانوردی می بایست دستمان را در مقابل کشورهای دیگر دراز کنیم که چنین وضعیتی غیر قابل قبول است. به عنوان مثال پول خرید هواپیما را می دهیم اما هواپیمایی را دریافت می کنیم که خودشان ان را چندین سال زودتر از ما استفاده و ان را از ناوگان خارج کرده اند. پول دادن و دست دراز کردن چیزی است که به هیچ وجه قابل تحمل نیست. به همین جهت تلاش در جهت ارتقا دانش هوانوردی و بومی کردن آن در هر بخش این صنعت وظیفه مهمی است که بر دوش خود احساس می کنیم.

کرار 110 اولین پروژه ساخت گروه شماست یا سوابق دیگری نیز در ساخت هواپیما داشته اید؟

کرار 110 برایند چندین طرح مختلف است که هر یک به دلایل مختلفی عملی نشد. در کرار 110 از نقاط مثبت و ضعف طرح های دیگرمان استفاده کردیم.



کرار 110 چه ویژگی هایی دارد؟

کرار 110 از سیستم بال یکپارچه استفاده می کند. به عبارت دیگر بدنه و بال هر دو یکی هستند که برای طراحی ایرفویل یا سطح مقطع بدنه این هواپیما ده ها طرح مختلف بررسی شد تا در نهایت به چنین طرحی رسیدیم.ضمن انکه این طرح ویژگیهای ممتازی را با خود به همراه دارد که یک مورد آن حمل بار و محموله های خاص با در نظر گرفتن نوع ماموریت هواپیما است. همچنین یکی از قابلیت های مهم کرار 110 ویژگی عمود پرواز بودن آن است که بسیار به هواپیما/هلیکوپتر V22 شباهت دارد و می تواند تیک آف کند و هم می تواند با چرخش موتور به سمت بالا تیک آف عمودی کند. همچنین نکته بسیار مهم دیگر این پرنده این است که برای ساخت آن فازهای مختلف تعریف کرده ایم که آخرین فاز آن نشستن روی آب با توجه به سطح مقع آن و همچنین رفتن به زیر اب جهت اختفا را تعریف کرده ایم که فاز چهارم آن بسیار پیچیده بوده و در صورت موفقیت شاهکاری در نوع خود خواهد بود.

مرحله یا فاز چهارم در چه مرحله ای قرار دارد؟

هم اکنون در مرحله تحقیق و پژوهش قرار دارد. با مطالعه منابع مختلف تحقیقات هوانوردی در یافتیم یک موسسه تحقیقاتی وابسته به ناسا بر روی هواپیبمایی کار می کرده است که در مواقع لزوم بر روی اب فرود اید و برای مدت هر چند کوتاهی همانند زیردریایی به زیر اب برود. غیر از آن موسسه مربوط به ناسا جای دیگر ندیده ایم سازمان خاصی روی چنین طرحی کار کرده باشد.

پروژه از چه سالی شروع شد؟

پروژه از سال 85 شروع شد که زمانی در حدود دو سال را صرف تحقیقات کردیم. سپس پس از فراهم شدن مقدمات از سال 87 فاز عملیاتی طرح اغاز شد که در نهایت پس از ساخت و تست مراحل مختلف پرواز این هواپیما آن را در سازمان مالکیت صنعتی کشور به ثبت رساندیم.

چند فروند از هواپیما ساخته شده است و برنامه گسترش آن چگونه است؟

در حال حاضر یک فروند پیش نمونه ساخته شده است که انتظار داریم هواپیمای واقعی با ابعادی بزرگتر ساخته شود. ضمن آنکه گروه تحقیقاتی مبتکرین کرار 110 هم اکنون در قالب شرکت بال سازان پرند شرق و به صورت تخصصی فعالیت می کند که این شرکت با اعضای پر انرژی خود به سمت گسترش برنامه های خود حرکت می کند.

عمکرد پروازی این هواپیما در آزمایشات چگونه بوده است؟

عملکرد پروازی هواپیما با توجه به امکانات و اهدافی که داشتیم و برای آن در نظر گرفته بودیم کاملا رضایت بخش بود. به طوریکه هواپیما تا ارتفاع 15 هزار پایی صعود کرد و سرعت آن نیز حداکثر 125 کیلومتر در ساعت بوده است. همچنین به سبب ویژگی بال یکپارچه, این هواپیما نسبت به هواپیماهایی با ابعاد مشابه تا دو برابر بار بیشتر با خود حمل می کند.




هواپیما قادر به انجام چه ماموریت های تعریف شده ای می باشد؟

هواپیما قادر است در ماموریت های مختلف نظامی - مدیریت شهری همچون ترافیک و پلیس بزرگراه , نقشه برداری و عکسبرداری , مرزبانی و مبارزه با قاچاق مواد مخدر استفاده شود. همچنین قابلیت مهم عمود پرواز بودن این امکان را می دهد هواپیما به باند برای فرود نیاز نداشته باشد و برای نقاطی مثل عکسبرداری در مواقعی که نیاز است هواپیما بر روی سوژه توقف کند این هواپیما به دلیل عمود پرواز بودن قادر است در حالت کاملا سکون قرار گرفته و سرعت آن در بازه صفر تا حداکثر سرعت تثبیت گردد. حتی می توان به قابلیت سم پاشی نیز اشاره کرد که معمولا هواپیمای بدون سزنشین برای چنین قابلیتی ساخته نمی شوند. این ماموریت با توجه به حجم لود زیاد انجام پذیر می شود.

هدایت هواپیما چگونه است؟

هواپیما از سیستم رادیویی استفاده می کند. ضمن آنکه می توان هدایت و کنترل از طریق GPS را نیز برای آن در نظر گرفت که منوط به اماده بودن امکانات است.

هزینه و زمان صرف شده برای این پروژه چقدر بوده و ایا از سازمان یا نهادی نیز کمک گرفته شده است؟

زمان پروژه از اغاز تا تکمیل آن سه سال از نظر زمانی و هزینه ای بالغ بر 300 میلیون ریال صرف مراحل مختلف پروژه شده است. ضمن آنکه تا کنون از هیچ سازمان یا ارگانی هیچ نوع کمکی دریافت نشده است.



پیش بینی شما از آینده پروژه و برنامه خود چیست؟

به دنبال تولید انبوه این پرنده هستیم. با توجه به امکانات و تجربه کاری و دسترسی به اساتید برجسته قابلیت های گسترش طرح نیز موجود است.

در پایان مطلب هست که بخواهید بازگو کنید؟

شرکت بال سازان پرند شرق برنامه های مفیدی برای این پروژه در نظر دارد که به یاری خداوند آن را مرحله به مرحله در جهت بومی سازی علم هوانوردی در این حوزه , اشتغال مستقیم و غیر مستقیم و مهمتر از همه گسترش و باروری علم هوانوردی در این حوزه به کار خواهیم بست.

در پایان از اینکه وقت خود را در اختیار ما قرار دادید سپاسگذاریم.

ما نیز به نوبه خود از سایت تیک آف که فرصت شناساندن این پروژه را مهیا کرده است تشکر و قدردانی می کنیم.


http://air-mag.blogsky.com/

[color=red]تاپیک ادغام شد.
sina12152000[/color][/quote]


برادران گرامی همانگونه که در پستهای قبلی هم اشاره شد، این کرار هیچ ربطی به کرار بمب افکن ندارد.

اولش که اسم سازندگان رو خوندم از تعجب شاخ درآوردم! :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تو این مقاله توضیحات کاملی در رابطه با این موتور وجود داره (فارسی هم هست) :

http://www.paydarymelli.ir/LinkClick.aspx?fileticket=hDVTu8hWWQU%3D&tabid=69

جالب اینجاست طول عمر این موتور رو 20 ساعت ذکر کرده !!!! :mrgreen:
یعنی این کرارها بعد 2-3 بار استفاده باید واسه اورهال موتورها برن اشیانه !!!

قیمت جالبی هم داره : 50 تا 80 هزار دلار بسته به مدل !

البته تولید داخلش ارزونتر میوفته
:mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]یعنی این کرارها بعد 2-3 بار استفاده باید واسه اورهال موتورها برن اشیانه !!!
[/quote] معمولا 15 الي 20 پرواز ... ! و البته طبيعي هم هست ! پهبادهاي داراي موتورهاي مشابه مثل ام كيو ام 74 هم به همين صورت هستند ...
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]یعنی این کرارها بعد 2-3 بار استفاده باید واسه اورهال موتورها برن اشیانه !!!
[/quote] معمولا 15 الي 20 پرواز ... ! و البته طبيعي هم هست ! پهبادهاي داراي موتورهاي مشابه مثل ام كيو ام 74 هم به همين صورت هستند ...[/quote]

مثه اینکه جدول ضربم نم کشیده :mrgreen:

مقدار واقعی همون 15-20 بار استفاده میشه با محاسبه هر سورتی پرواز 1 ساعت

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اینم یه مدل 2 موتوره از این نوع پهپاد ساخت افریقای جنوبی :

[img]http://www.mzak.cz/motory/microturbo/skua_s1.jpg[/img]

ظاهرآ پلت فرم جا افتاده ای بین پهپادها محسوب میشه !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]یک هفته نامه ویژه صنایع هوایی _نظامی در گزارشی جت بدون سرنشینایرانی "کرار" را در نوع خود بی نظیر نامید.



به گزارش باشگاه خبرنگاران،هفته نامه فلایت گلوبال نوشت:ایران به طور رسمی نوعی هواپیمای جدید بدون سرنشین(پهباد) را که بسیار پیچیده است رونمایی كرد.
بنابر این گزارش،این هواپیمای پیچیده بدون سرنشین قادر است تا مسافت 1000 کیلومتر پرواز کرده و می تواند بمب های 500 پوندی را حمل كند.
این هفته نامه نوشت:این هواپیما و اخبار مرتبط به آن در اسراییل(سرزمین های اشغالی) به شدت زیر ذره بین و موشکافی قرار گرفته است و کارشناسان نظامی اسراییلی(صهیونیستی) این هواپیما را در کلاس جت های سنگین مدل "اسکوا" که ابتدا در آفریقای جنوبی ساخته شد طبقه بندی کرده اند.
البته ایرانیان با تغییراتی که در این هواپیما بوجود آوردند منجمله موتور هواپیما که در بالای بدنه قرار گرفته است، تا حدودی مدل آن را تغییر داده اند.
تال آینبار،کارشناس ارشد موسسه صنایع هوایی برادران فیشر واقع در سرزمین های اشغالی در این باره گفت:ایرانی ها موتور فرانسوی مدلTRI-60 را بر روی جت کرار تعبیه کرده اند.
این کارشناس صهیونیستی افزود:پیشرفت آن ها از تبدیل هواپیمای "ابابیل" به این نوع هواپیمای بدون سرنشین بسیار قابل توجه است. با توجه به تصاویر منتشر شده در ایران ما متوجه شدیم که صنایع نظامی ایران دو نوع از این هواپیما ها را آماده ساخته است.هواپیما هایی که دارای فن آوری پیچیده ای در نوع خود هستند.

http://yjc.ir/news/NewsDesc.aspx?newsid=348180

[color=green]ادغام شد

00Amin[/color][/quote]
والا من که متن اصلی رو خوندم چیزی از بی نظیر بودن کرار در نوع خودش و ابابیل و اینها ندیدم !! حتی بعد از خوندن این ترجمه تردید کردم دوباره نگاه کردم همچین مطالبی ندیدم. چیزی که هست درباره مدل آفریقای جنوبی نوشته تا 20 بار میتونه پرتاب و دوباره بازیابی و مورد استفاده قرار بگیره .
این اصل مقاله به انگلیسی:

http://www.flightglobal.com/articles/2010/08/23/346450/iran-unveils-unmanned-bomber.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جنگنده بمب افکن بدون سرنشین کرار به نمایش در آمد
جت بمب افکن بدون سرنشین کرار و همچنین هواپیمای بدون سرنشین شناسایی هدهد در رژه نخستین روز از هفته دفاع مقدس به نمایش درآمدند.
به گزارش خبرنگار مهر، در مراسم رژه مشترک نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که امروز چهارشنبه با سخنرانی سرلشکر فیروز آبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد ، سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به همراه جمع دیگری از مقامات کشوری و لشگری حضور داشتند.

سامانه های قرارگاه پدافند خاتم الانبیاء (ص) ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم امروز به نمایش در آمدند عبارت بودند از : سامانه رادار تاکتیکی نبو، سامانه رادار تاکتیکی کاستا، رادار مطلع فجر، موشک اس 200، سامانه موشکی متحرک (هاگ)، موشک دامی هاگ ساخت داخل (شاهین)، سامانه اسکای گارد بهینه سازی شده، سامانه راپیر، سامانه رد یاب الکترواوپتیک صافات یک، یگان نمونه مقابله با موشک کروز، توپ 23 میلیمتری بهینه سازی شده 8 لول به همراه سامانه ردیاب صافات یک، خودرو سامانه های ارتباط مرکزی، خودرو سیار سامانه فرماندهی و کنترل تاکتیکی، خودروی ارتباطی دید مستقیم، خودروی ارتباطی سیار، دستگاه سی اس ام، خودرو رفع آلودگی درخش 7، سامانه شنود وی اس تی تی، سامانه الینت، سامانه اف ام - 80 و خودروی سنگین ارتباطی بنز آکسور.

در این مراسم همچنین چتربازان یگان های هوابرد ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به انجام عملیات نمایش هوایی پرداختند.

این مراسم دقایقی پیش با رژه آخرین تجهیزات و دستاوردهای نظامی جمهوری اسلامی ایران در مقابل جایگاه در جوار بارگاه ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران به پایان رسید.


http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1156372

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][color=#282828][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][right]نکته جالب هم در بمباران اهداف توسط پهپاد کرار بود. که گفته شد بمب هدايت پذير هست. احتمالا با توجه به برداشت من عمل قفل کردن روي[/right][/font][/color]
[color=#282828][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][right]هدف توسط پهپادهاي سبک و معمولي انجام ميشه و کرار فقط بمب رو رها ميکنه.[/right][/font][/color][/quote]

اگر این کار صورت بگیرد و بتوانند با دو پهباد مجزا یا لینک شده شناسایی و قفل کنند و بعد از پهباد دیگر شلیک کنند
باید بگم نیاز ایران به حملات دقیق هوایی توسط هواپیما کم رنگ شده و پهباد ها می توانند در مواقع لزوم یا حتی گسترده با کمترین هزینه ضربات مهلک و غیر پیشبینی بزنند
حساب کنید عملیاتی چون اچ3 با پهباد صورت بگیرد و بدون حضور هواپیما، بتوان نیروهای روی باند دشمن در عمق و منطقه سبز را هدف قرار داد
یا تعداد بالایی هواپیما یا هلیکوپتر روی باند آسیب جدی رساند
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right][background=rgb(239, 248, 247)][color=#333333][size=3]موشک «کوثر» میتواند در 3 وضعیت ساحل به دریا، دریا به دریا و هوا به دریا اهداف خود را مورد اصابت قرار دهد و با اصابت آن به رزمناوهاى کوچک و متوسط، این شناورها غرق میشوند.[/size][/color]

[color=#333333][size=3]گروه امنیتی دفاعی خبرگزاری فارس- جمهوری اسلامی ایران در طول سالهای اخیر با سرمایهگذاری مناسب در حوزه طراحی و ساخت هواپیماهای بدون سرنشین توانسته است خود را به عنوان قدرت برتر منطقه در این حوزه معرفی کند؛ حوزهای که امروز در ارتش های مدرن و پیشرفته جهان یکی از ستون های مهم رزمی به شمار میرود.[/size][/color]

[color=#333333][size=3]اگرچه در آخرین سالهای جنگ تحمیلی نیز رزمندگان اسلام توانسته بودند از برخی هواپیماهای بدون سرنشین خود برای شناسایی مواضع دشمن استفاده کنند، اما امروز این پهپادها می توانند با مداوت پروازی بالا، برد بلند و استفاده از مهمات و سامانه های موشکی مخصوص خود، نیازهای بیشتری را در نیروهای مسلح برطرف سازند.[/size][/color]

[color=#333333][size=3]اینها در حالیست که عرصه پهپادی یکی از حوزههایی است که میتوان گفت ما در طول سالهای پس از انقلاب به صورت کامل در آن تحریم بودیم.[/size][/color]

[color=#333333][size=3]هواپیمای بدون سرنشین «کرار» که در تابستان 1389 رونمایی شد، اولین پهپاد ایرانی است که مأموریت آفندی در طراحی آن لحاظ شد. صنعت دفاعی کشور از چندین سال پیش و پس از رسیدن بلوغ طراحی در پهپادهای کوچک و متوسط شناسایی اقدام به طراحی و ساخت بدون سرنشین های بزرگتر، دوربردتر و با قابلیت های جدید کردند.[/size][/color][/background]

[/right]
[center]
[url="http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/11/18/13921118000298_PhotoL.jpg"]http://media.farsnew...0298_PhotoL.jpg[/url]
[b][color=#0000FF]پهپاد رزمی کرار[/color][/b][/center]

[color=#333333][size=3]کرار یکی از این پهپادها است که در نمونه های مختلفی طراحی گردیده. از هدف پرنده سریع (برای آزمایش سامانه های موشکی) گرفته تا اجرای عملیات ضربتی در عمق خاک دشمن در زمره مأموریت های این گونه های مختلف است.[/size][/color]

[color=#333333][size=3]مشخصات اعلام شده این پرنده شامل برد 1000 کیلومتر، سرعت حدود 900 کیلومتر بر ساعت، محموله قابل حمل حدود 500 کیلوگرم و سقف پرواز حدود 25هزار تا 40هزار پا(7500 تا 12000 متر) در نمونه های مختلف است.[/size][/color]

[color=#333333][size=3]روش بکارگیری این نمونه از «کرار» به صورت پرتاب از روی پرتابگر با یک پیشران راکتی است که پس از اتمام انرژی آن رها شده و موتور جت خود پرنده روشن می شود.[/size][/color]

[color=#333333][size=3]به گزارش فارس، بنا بر اطلاعات به دست آمده، علاوه بر بمبهای 250 و 500پوندی نصب شده برروی این پهپاد رزمی، «کرار» به موشک کروز دریایی «کوثر» نیز مجهز است که این موشک میتواند اهداف سطحی متخاصم را در پهنه دریاها مورد هدف قرار دهد.[/size][/color]



[center]
[color=#333333][size=3][url="http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/11/18/13921118000299_PhotoL.jpg"]http://media.farsnew...0299_PhotoL.jpg[/url]
[b][color=#0000FF]موشک کوثر در رژه نیروهای مسلح[/color][/b][/size][/color][/center]

[color=#333333][size=3]موشک «کوثر» با تجهیز به سیستم کنترل از راه دور و استفاده از سیستم جستجوگر در جنگهای الکترونیکی، علاوه بر توانایی دفاع از خطوط ساحلی و جزایر میتواند با هرگونه تهاجمی خارج از منطقه مقابله کند.[/size][/color]

[color=#333333][size=3]این موشک میتواند در 3 وضعیت ساحل به دریا، دریا به دریا و هوا به دریا اهداف خود را مورد اصابت قرار دهد و با اصابت آن به رزمناوهاى کوچک و متوسط، این شناورها غرق میشوند.[/size][/color]

[color=#333333][size=3]با به کارگیری سامانههای موشکی و رزمی جدید در حوزههای هوایی و دریایی، به نظر میرسد خلیج فارس و تنگه هرمز هر روز برای شناورهای متخاصم امریکایی ناامنتر خواهد شد.[/size][/color]

[url="http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921118000812"]منبع[/url] ویرایش شده در توسط mahdi100
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.