blender

تحلیل و پیگیری تحولات اوکراین

نظرسنجی دوم جنگ روسیه- اوکراین (دسامبر 2024)   

18 votes

  1. 1. 1- به نظر شما حد پیشروی ارتش روسیه در داخل خاک اوکراین تا چه اندازه خواهد بود ؟

    • دونتسک/لوهانسک
      2
    • دونتسک/لوهانسک/زاپوروژیا/ خرسون
      8
    • دونتسک/لوهانسک/زاپوروژیا/ خرسون /خارکف / دنیروپتروفسک
      3
    • نیمه شرقی اوکراین
      5
    • توقف کامل و عقب نشینی از تمامی مناطق تصرف شده اوکراین
      0
  2. 2. 2- به عملکرد ارتش اوکراین در جنگ با روسیه تاکنون چه امتیازی می دهید ؟

    • عالی
      0
    • خوب
      8
    • متوسط
      9
    • فاجعه بار
      1
  3. 3. 3- به عملکرد ارتش روسیه در جنگ با اوکراین تاکنون چه امتیازی می دهید ؟

    • عالی
      0
    • خوب
      2
    • متوسط
      13
    • فاجعه بار
      3


Recommended Posts

تصويري از حجم آتش جدايي طلبان شرق اوكراين بر عليه مواضع ارتش در جنوب دونتسك

 

m3besuu286ya70d505cf.png

 

اين هم فيلم اجراي آتش

https://www.youtube.com/watch?v=6Q2skUSmKro 
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اوکراین خروج از جمع کشورهای مشترک المنافع را بررسی می‌کند

 

 «ویتالی کوالچوک» یکی از معاونان «پترو پروشنکو» رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که پارلمان این کشور  پیش نویس طرحی را مبنی بر خروج این کشور از جمع کشورهای مشترک‌المنافع (CIS) به بحث خواهد گذاشت.«اسپوتنیک» در این مورد نوشت در نوامبر گذشته نمایندگان پارلمان اوکراین آغاز درباره این طرح رایزنی کرده بودند. به دنبال پیوستن کریمه به روسیه، کی‌یف تاکید کرد که در عضویت خود در کشورهای مشترک‌المنافع بازنگری خواهد کرد. در این راستا اوکراین از پذیرش سمت ریاست دوره‌ای این گروه در سال جاری خودداری کرد. گروه کشورهای مشترک‌المنافع در سال 1991 تشکیل شد و هم اکنون 9 عضو دارد که شامل ارمنستان، آذربایجان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، مولداوی، روسیه ، تاجیکستان و ازبکستان می‌شود علاوه بر این کشورها ترکمنستان و اوکراین هم به این گروه پیوسته‌اند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 پروازهاي نظارتي روسيه بر فراز قلمروي آمريکا

 

وزارت دفاع روسيه از آغاز پروازهاي نظارتي بازرسان و کارشناسان اين کشور بر فراز قلمرو امريکا به موجب پيمان آسمان هاي باز خبر داد.

اين منبع اعلام کرد گروهي از کارشناسان روسي قصد دارند با استفاده از هواپيماي روسي Tu-154M Lk-1 دو پرواز نظارتي پي در پي را بر فراز خاک امريکا انجام دهند.
اين پروازها از 19 مه آغاز مي شود و تا سوم ژوئن ادامه خواهد داشت.
اين کارشناسان در چهارچوب اجراي اين پيمان بين المللي، از فرودگاه هاي رايت پاترسون و تراويس به پرواز درخواهند آمد.
وزارت دفاع روسيه در ادامه اعلام کرد اين پروازها ، چهاردهمين و پانزدهمين پروازهاي نظارتي است که از سوي کارشناسان روسي بر فراز قلمرو کشورهايي صورت مي پذيرد که پيمان آسمان هاي باز در سال 2013 را امضا کرده اند.
کارشناسان امريکايي نيز همراه با بازرسان روسي سوار بر اين هواپيما خواهند شد تا کنترل خود را بر کاربرد تجهيزات نظارت و شناسايي و همچنين اجراي مفاد اين پيمان، اعمال کنند.
پروازهاي نظارتي در مسيرهاي مورد توافق و با هدف ارتقاي آزادي و شفافيت فعاليت هاي نظامي کشورهاي امضا کننده پيمان آسمان هاي باز، صورت مي گيرد.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 کشته شدن 11 تن در جدیدترین درگیری‌های شرق اوکراین

 

 یک سخنگوی ارتش اوکراین از کشته شدن 11 تن در جدیدترین درگیری های شرق این کشور خبر داد.

آندری لیسنکو سخنگوی ارتش اوکراین تصریح کرد که در یکی از بدترین روزهای خشونت آمیز در شرق اوکراین 11 تن از جمله 10 غیرنظامی کشته شدند.
وی خاطر نشان کرد که این افراد به دنبال تیراندازی ها و حملات توپخانه ای و خمپاره ای کشته شدند. در میان این کشته شدگان یک سرباز اوکراینی نیز بوده است.
براساس اعلام سازمان ملل، از اواسط ماه آوریل تاکنون حدود 4350 تن در درگیری های رق اوکراین کشته و 10 هزار تن دیگر نیز زخمی شده اند.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

روسيه هواپيماهاي بدون سرنشين اوکرايني را در کريمه سرنگون کرده است

 

 

یک منبع نظامی در شبه جزیره کریمه روز سه شنبه اعلام کرد روسیه چندین هواپیمای بدون سرنشین اوکراینی - را که با هدف مأموریت های شناسایی بر فراز این شبه جزیره در حال پرواز بودند - با استفاده از موشک های سطح به هوا منهدم کرده است.
این منبع نظامی گفت:« از موشک های پنتسیرز Pantsirs برای از بین بردن این اهداف استفاده شده است.»
او همچنین گفت:« پس از مشاهده این هواپیماهای بدون سرنشین آنها را نابود کردیم. در صورت حضور هواپیماهای بدون سرنشین بر فراز خاک خود یا نزدیک شدن آنها به تأسیسات نظامی آنها را سرنگون خواهیم کرد.»
شمار دقیق هواپیماهای بدون سرنشین سرنگون شده اوکراینی اعلام نشده است.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
450717_122.jpg
 
 
 
 
یک نشریه روسی اعلام کرد: روسیه در شبه جزیره کریمه یک فروند پهباد تجسسی پیشرفته آمریکایی را به غنیمت گرفته است.
 
به گزارش ایرنا به نقل از ریانووستی، در بولتن خبری منتشر شده در روز دوشنبه به مناسبت یکصدمین سالروز تاسیس پدافند هوایی روسیه، آمده است: نیروی پدافند موشکی روسیه در ماه مارس امسال (اسفند-فروردین) در منطقه کریمه یک فروند پهباد تجسسی آمریکایی را سالم فرود آورد.
 
این پهباد متعلق به تیپ تجسسی 66 آمریکا بود که مقر آن در آلمان قرار دارد و بطور موقت به منطقه 'کیروواگراد' اوکراین منتقل شده بود تا در عملیات تجسسی در کریمه به نفع اوکراین شرکت کند.
 
نشریه روسی به مدل این پهباد اشاره ای نکرده است.
 
در این بولتن خبری همچنین آمده است: نیروی پدافند موشکی روسیه یک فروند پهباد تجسسی اسرائیلی از نوع ام.کیو 5بی (MQ-5B Hunter) را که در فعالیت های جاسوسی در کریمه به نفع اوکراین اقدام می کرد را سرنگون کرده و یک فروند از همین نوع پهباد را سالم فرود آورده و به غنیمت گرفت.
 
روسیه در کریمه چند دستگاه سامانه پدافند هوایی 's-300 پی.ام.او' مستقر کرده که قادر به دفع هرگونه حمله هوایی به این منطقه است.
 
روسیه در ماه مارس پس از برگزاری همه پرسی در کریمه، با این منطقه قرارداد امضا و آن را به خاک خود ملحق کرد.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 پوروشنکو در شرق اوکراین آتش بس اعلام کرد

 

 رئیس جمهور اوکراین گفت: آتش بس در خطوط مرزی شرق این کشور به دنبال اعلام "روز سکوت" از سوی کی‌یف در جنگ با جدایی طلبان روس‌گرا همچنان برقرار است.

پترو پوروشنکو، رئیس جمهور اوکراین گفت: ما آتش بس جدید اعلام کرده‌ایم. هیچ تیراندازی رخ نداده و هیچ سربازی کشته نشده است.
وی افزود: درها برای مذاکره باز است. اگر فشارها و تحریم‌ها بر روسیه ادامه یابد برقراری صلح دراوکراین ممکن است.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ناتو از رهگيري عمليات هوايي روسيه بر فراز درياي بالتيک خبر داد

 

 

ناتو از رهگیری عملیات هوایی روسیه بر فراز دریای بالتیک خبر داد.
مقامات سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) بارها اتهاماتی را درباره تحرکات هوایی روسیه در حریم هوایی دریای بالتیک مطرح کرده اند. روز گذشته سخنگوی ناتو اعلام کرد جتهای شکاری ناتو در ماموریت خود در حوزه دریای بالتیک و سواحل نروژ ، چندین بار تعدادی از هواپیماهای نظامی روسیه را رهگیری کرده اند که بر فراز این منطقه پرواز می کردند. به گفته اوآنا لانگیسو Oana Lungescu ، بیش از سی نوع هواپیمای نظامی روسیه ازجمله بمب افکن، جنگنده شکاری و هواپیمای باری نظامی در این عملیات متعدد ناتو رهگیری شدند. این عملیات در چند روز اخیر در حریم هوایی دریای بالتیک انجام شده است. سخنگوی ناتو بیانیه ای در این خصوص منتشر و جزییات این عملیات را تشریح کرده است. به گفته سخنگوی ناتو، تحرکات نظامی روسیه، تهدیدی بالقوه است و ثبات منطقه را تهدید می کند. مقامات ناتو اعلام کرده اند هوشیار هستند و همه اقدامات لازم را در این خصوص صورت خواهند داد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 هشدار اتمی آمریکا به اوکراین

 

 رز گته میولر' دستیار امور کنترل تسلیحات و امنیت راهبردی وزیر امور خارجه آمریکا هشدار داد که در صورت تلاش اوکراین برای دستیابی به سلاح اتمی به کشور سرکش و رانده شده تبدیل خواهد شد.

 دستیار وزیر خارجه آمریکاه در گفت وگو با نشریه اوکراینی   یوروپیسکایا پراودا' گفت: احیای موقعیت اتمی اوکراین، این کشور را همردیف با کشورهای سرکش همچون کره شمالی قرار خواهد داد.
گته میولر خطاب به مقام های اوکراینی سوال کرد: آیا می خواهید اوکراین در چنین موقعیتی قرار گیرد؟
مقام آمریکایی یادآورشد: در صورتی که اوکراین در سال 1993 از زرادخانه هسته ای خود صرف نظر نمی کرد ثبات و امنیت این کشور به خطر می افتاد.
وی افزود: علاوه بر آن احیای موقعیت اوکراین به عنوان قدرت اتمی سبب می شود که این کشور دیگر شریک مطمئنی نباشد و از امتیازاتی که در حال حاضر برخوردار می باشد محروم خواهد شد.
مقام های اوکراینی در ماه های اخیر از امکان تجدید نظر در مورد توانمندی هسته ای نظامی کشور خود سخن گفته اند.
'والری هلتی' وزیر دفاع سابق اوکراین اواخر مهر ماه گذشته اعلام کرد در صورتی که غرب در مناقشه مسلحانه در اوکراین به دولت این کشور کمک نکند، کی یف در مورد موقعیت خود به عنوان کشور غیرهسته ای بازنگری می کند.
در مرداد ماه گذشته لایحه احیای توانمندی اتمی نظامی اوکراین به ˈراداˈ مجلس قانونگذاری این کشور ارائه شد و بررسی آن جریان دارد.
اوکراین که بخشی از توانمندی اتمی نظامی اتحاد جماهیر شوروی را به ارث برده بود، در دسامبر سال 1993 به طور رسمی و داوطلبانه از آن صرف نظر کرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نهمین کاروان کمک‌های روسیه به مرزهای اوکراین رسید

 

نهمین کاروان کمک‌های بشردوستانه روسیه که در ۲ گروه به منطقه اعزام شده بود، به مرزهای شرقی اوکراین رسید. 

 یک کاروان کمک‌های بشردوستانه دیگر روسیه روز جمعه (امروز) به مرزهای شرقی اوکراین رسید. این نهمین کاروانی است که روسیه با این هدف به اوکراین اعزام می‌کند. پایگاه خبری «اسپوتنیک» نوشت که وزارت حوادث غیرمترقبه روسیه اعلام کرد این کاروان متشکل از 130 کامیون در قالب 2 گروه به این منطقه رسیده است. یک کاروان متشکل از 80 کامیون به منطقه لوهانسک و کاروان دیگر هم با 50 کامیون به منطقه دونتسک اعزام شده است. بر اساس این گزارش، کامیون‌هایی که به لوهانسک اعزام شده‌اند، محموله‌ای دارای از بیش از 800 تن و محموله‌ به مقصد دونتسک بیش از 400 تن کمک‌های بشردوستانه را به منطقه برده‌اند. از ماه آگوست گذشته (اواخر تابستان) تاکنون 8 کاروان شامل بیش از 10.7 تن مواد غذایی، دارویی، پوشاک و وسایل ضروری مختلف به اوکراین اعزام شده است. وزارت حوادث غیرمترقبه روسیه همچنین به همراه سایر سازمان‌های اجتماعی و مقامات محلی به امر کمک رسانی به مردم آواره اوکراینی در خاک فدراسیون روسیه مشغول است. شرق اوکراین از آغاز بحران در منطقه و پس از اعلام استقلال کریمه در آوریل گذشته و به دنبال آن اقدام نظامی اوکراین علیه استقلال‌طلبان، همواره با بحران انسانی مواجه بوده است. 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

امروز كاروان بزرگي از نيروهاي جدايي طلب شرق اوكراين از دونتسك به سمت بندر ماريوپل به راه افتادند.

 

مشخص نيست هدف از ارسال اين كاروان نظامي در شرايطي كه دو طرف آتش بس را قبول كرده اند چيست؟!!

 

مسير حركت اين كاروان زرهي

6thqxib7cn8s1itzueuf.png

 

 

پرچم جدايي طلبان بر روي نفربر BMP-2

c97vsrwo96jwoghlybaz.png

 

 

نوشته " به سمت ماريوپل" بر روي نفربرهاي جدايي طلبان

mzdoednqn2gqjy5lyrcd.png

 

 

تانك T-64BV

py3a5k1bc2fa94wt7wc1.png

 

 

تانك هاي T-72B1

p0r7jlth3qclorxxddlk.png

 

 

كاميون هاي "اورال"

xnfwbxfqewhcymz2b639.png

  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 کنگره آمریکا تحریم‌های بیشتر علیه روسیه و ارسال سلاح به اوکراین را تصویب کرد

 

 قانونگذاران آمریکایی اعمال تحریم‌های اقتصادی بیشتر علیه روسیه و ارسال سلاح به اوکراین را تصویب کردند.

این قانون همچنین به باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا این اختیار را می‌دهد تا به کمک‌های نظامی کشنده و غیر کشنده به اوکراین شامل ارسال تسلیحات ضدتانک، مهمات و پهپادهای تاکتیکی و نظارتی بپردازد.
تحریم‌های بیشتر اقتصادی علیه روسیه به اتفاق آرا توسط قانون‌گذاران سنا و مجلس نمایندگان به تصویب رسید.
جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به سوالی درباره این مساله که آیا اوباما این قانون را امضا می‌کند یا خیر، گفت: ما در حال حاضر به بررسی این مساله می‌پردازیم.
واشنگتن از اوکراین در درگیری با روسیه حمایت می‌کند اما اوباما هنوز ارسال تسلیحات به کی‌یف را که به درخواست دولت اوکراین است، تصویب نکرده است.
باب کراکر، ارایه‌ دهنده این لایحه، تاخیر در ارسال تسلیحات به اوکراین را به نوعی تردید در واکنش آمریکا به تهاجم ادامه‌دار روسیه علیه اوکراین توصیف کرده است.
واشنگتن در سپتامبر 2014 با اتحادیه اروپا در اعمال تحریم‌های شدیدتر علیه روسیه همکاری کرده است و در نوامبر هم پنتاگون نخستین محموله از 20 سیستم راداری ضدموشکی را به اوکراین فرستاد.
در قانون تصویب شده، 350 میلیون دلار تسلیحات، تجهیزات دفاعی و اقدامات آموزشی برای سه سال به اوکراین در نظر گرفته شده است.
این اقدام از جانب آمریکا برای مقابله با ارسال تسلیحات از جانب روسیه برای جدایی‌طلبان شرق اوکراین صورت گرفته است چراکه دولت کی‌یف، مسکو را به تجهیز جدایی‌طلبان متهم می‌کند.

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.