blender

تحلیل و پیگیری تحولات اوکراین

نظرسنجی دوم جنگ روسیه- اوکراین (دسامبر 2024)   

18 votes

  1. 1. 1- به نظر شما حد پیشروی ارتش روسیه در داخل خاک اوکراین تا چه اندازه خواهد بود ؟

    • دونتسک/لوهانسک
      2
    • دونتسک/لوهانسک/زاپوروژیا/ خرسون
      8
    • دونتسک/لوهانسک/زاپوروژیا/ خرسون /خارکف / دنیروپتروفسک
      3
    • نیمه شرقی اوکراین
      5
    • توقف کامل و عقب نشینی از تمامی مناطق تصرف شده اوکراین
      0
  2. 2. 2- به عملکرد ارتش اوکراین در جنگ با روسیه تاکنون چه امتیازی می دهید ؟

    • عالی
      0
    • خوب
      8
    • متوسط
      9
    • فاجعه بار
      1
  3. 3. 3- به عملکرد ارتش روسیه در جنگ با اوکراین تاکنون چه امتیازی می دهید ؟

    • عالی
      0
    • خوب
      2
    • متوسط
      13
    • فاجعه بار
      3


Recommended Posts

علت حمله روسیه به اوکراین

« چرایی حمله روسیه به اوکراین را در چه هدف یا انگیزه‌ای می‌توان دید»، «آیا ولادیمیر پوتین به تبعات آتشی که برافروخته است، فکر کرده است»، «آمریکا به عنوان کشوری که داعیهِ‌ ابرقدرتی نظام بین‌الملل را دارد،‌ چه نقشی در شروع بحران اوکراین و پایان آن می‌تواند داشته باشد» و… پرسش با اجرایی شدن تصمیم عجیب و غیرقابل پیش‌بینی کرملین حالا نظام بین‌الملل با پدیده‌ای روبرو شده است که باید هر چه زودتر برای گذر از آن چاره‌ای بیاندیشید.

مطهر نیا استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل نظام بین‌الملل در خصوص تهاجم روس‌ها به اوکراین به اظهارِنظر پرداخته است که در زیر می‌آید:

مهدی‌ مطهرنیا با اشاره به فرمان حمله پوتین به اوکراین گفت: روس‌ها در دروان صدارت و رهبری ولادیمیر پوتین‌ باتوجه به تمایلات درونی وی درجه دست‌یابی به موقعیت قبلی روسیه، در زمینهِ ایجاد فضایی تنش‌زا در مورد محیط پیرامونی خود وارد عمل شده‌اند. از آنجایی که روسیه، اوکراین را بخشی از جامعه روس می‌داند که به هر تقدیر بر اساس دیدگاه‌ کنونی بر این آگاهی استوار است که روسیه در واقع ایجادکنندهِ یک محیط تاًسیسی برای اوکراین بوده است و این کشور زمینه‌ای بر روسیه محسوب می‌شود. لذا پوتین در سخنرانی اخیر در جهت شناسایی استقلال دو منطقهِ موجود جدایی‌خواه از اوکراین، این معنا کاملاً از سوی او مورد توجه قرار گرفت و وی عملاً‌ و رسماً‌ اعلام کرد، اوکراین را جزیی لاینفک از روسیه تلقی می‌کند. پس می‌توان گفت رییس‌جمهوری روسیه زمینه‌هایی مطرح می‌کند که در چارچوب آن نگاهِ به اوکراین به عنوان یکی از مخلوق‌های مورد توجه روسیه از منظر تاریخی محسوب می‌شود. آنهم در حالیکه اساساً اوکراین امروز جدایِ از روسیه و بر اساس قوانین بین‌المللی جزیی از کشورهای استقلال‌یافته از شوروی سابق به‌شمار می‌رود.

 

===

ادامه متن در لینک ذیل

 

https://fa.shafaqna.com/news/1325334/مطهرنیا-هدف-روسیه-از-حمله-به-اوکراین-ام/

  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 6 اسفند 1400 در 19:26 , MR9 گفت:

 

8- یکی از مهمترین موارد قابل توجه در این 30 ساعت ، عدم پیش بینی اوکراین در خصوص استفاده از تاکتیک "زمین مسلح " هست ، در حالی که اگر بحث مقاومت جدی وجود داشت ، ارتش اوکراین می بایست تمامی معابر وصولی و مسیرهای دسترسی را مین گذاری و پل ها را تخریب می نمود تا در حرکت واحدهای مکانیزه روسی تاخیر ایجاد کرده و برای مدافعان یک حداقل "زمان" ایجاد کند . 

 

تازه شروع کردند

 

تخریب پل های دسترسی بین ایرپن و بوچا درست در نزدیکی کیف  . تاکتیک عملیات تاخیری ضمن کانالیزه کردن ستون های روسی که دارند بسمت پایتخت حرکت می کنند

یک اتفاق عجیب هم این وسط افتاده که از روسها بعید هست !!! اگر خبرهای چند ساعت گذشته را در خصوص حضور واحدهای روسی در دروازه های کیف معتبر بدونیم ، پس این واحدها باید بیشتر شناسایی - رزمی باشند که برای تست توان دفاعی کیف اعزام شدند ، پس چرا واحدهایی را برای حفاظت از پل ها اختصاص ندادند که اوکراینی ها بتونند پل های دسترسی را تخریب کنند ؟!!!

 

2-27-2022_12-41-21_PM.jpg 2-27-2022_12-45-20_PM.jpg

 

2-27-2022_2-00-52_PM.jpg

 

 
  • Like 4
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تغییر لحن ترکیه در مورد حمله روسیه به اوکراین

خبرگزاری رویترز با اشاره به اینکه مقام‌های دولت ترکیه روز یک‌شنبه تغییر رویه داده و از کلمه «جنگ» برای توصیف ورود نظامیان روسیه به اوکراین استفاده کرده‌اند، نوشته است که با این اقدام احتمالاً راه برای محدود کردن عبور نیروی دریایی روسیه از تنگه بسفر هموار شود.

دولت ترکیه بر اساس کنوانسیون مونترو که سال ۱۹۳۶ امضا شده، کنترل تنگه‌های بسفر و داردانل بین دریای مدیترانه و سیاه را بر عهده دارد و می‌تواند در زمان جنگ یا تهدید، این مسیر را محدود کند.

روز جمعه ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، درخواست منع عبور کشتی‌های روسیه از این تنگه را مطرح کرد و حتی خبر از موافقت ترکیه با آن داد ولی دولت ترکیه آن را تأیید نکرد.

دولت ترکیه در روزهای اخیر حمله روسیه به اوکراین را «غیرقابل قبول» خوانده بود اما از به‌رسمیت شناختن آن به عنوان «جنگ» خودداری کرده بود.

.......................................

لارنس فریدمن، "رئیس مطالعات استراتژیک بریتانیا" در مقاله‌ای برای وب سایت کینگز کالج لندن با عنوان "ماجراجویی بی پروا: جنگ‌ها به ندرت طبق برنامه پیش می‌روند، به خصوص اگر سخنان خود را باور داشته باشید" نوشت: اگر کی‌یف فقط ۱۰ روز مقاومت کند، روسیه با کمبود پول و تسلیحات مواجه خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی میل، وی افزود: جنگ روزانه معادل ۲۰ میلیارد دلار هزینه دارد که برای خزانه‌داری روسیه مبلغ هنگفتی است.

  • Like 3
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
2 hours قبل , MR9 گفت:

پس چرا واحدهایی را برای حفاظت از پل ها اختصاص ندادند که اوکراینی ها بتونند پل های دسترسی را تخریب کنند ؟!!!

برای منم از سوال شده واقعا چرا برای سرپلها و پلها و مسیرها حفاظت نگذاشتن

4 hours قبل , MR9 گفت:

سرتیتر صحبتهای فرید زکریا این هست  :

یکی از اصول دیپلماسی ، تفرقه انداختن بین دشمنان هست

قرار دادن اینجور صحبتها و دکترینها و تحرکات و پیمانها در کنار هم مانند یک پازل میتونه خیلی چیزها رو روشن کنه 

 

8 hours قبل , iaM77 گفت:

درگیری ( داگ فایت ) بین میگ 29 اوکراینی و سوخو 27 روسی 2021

برادر عزیز اینو همون اول کار دوستان در میلیتاری ثابت کردن فیکه 

  • Like 2
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام دوستان

یه سوال 

چرا روسها یا اکراینی ها اکثرا تجهریزات رو ول میکنن فرار میکنن بدون اینکه از کار بندازنشون یا به عنوان تله ازش استفاده کنن؟

یا اصلا  واحد مهندسی تعمیرات ندارن اینارو دوباره راه بندازه؟

چیزی هم به عنوان غنیمت گرفتن ندارن مثل اون دوتا تانک که فیلمشون رو گزاشتن همینجوری ول شدن به امون خدا یکی بیاد سوخت بریزه توشون اگه سوخت ندارن یا تعمیرشون کنه استفاده کنن حد اقل کار سختی نباید باشه

 

بعدشم اگه نمیخوان بگن بریم برداریم برا خودمون والا:D

ویرایش شده در توسط SniperElite
  • Like 2
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

 

آژانس فضایی روسیه موسوم به "روسکاسموس" تمامی پرتاب‌های موشک "سایوز" از پایگاه فضایی اروپا در گویان فرانسه واقع در آمریکای جنوبی را به دلیل تحریم‌های اتحادیه اروپا در پی تهاجم روسیه به اوکراین متوقف می‌کند.

گویان فرانسه یکی از ناحیه‌های فرادریایی فرانسه در شمال آمریکای جنوبی در همسایگی کشورهای سورینام و برزیل و در جنوب دریای کارائیب است. گویان فرانسه از شرق و جنوب با برزیل و از غرب با سورینام هم‌مرز است. پایتخت این بخش کاین و زبان رسمی این کشور فرانسوی است. جمعیت این کشور ۲۹۰ هزار و ۱۰۹ نفر و مساحت آن ۸۳ هزار ۵۳۴ کیلومتر مربع و تقریبا به وسعت امارات متحده عربی است.

"دیمیتری روگوزین" رئیس "روسکاسموس" در بیانیه‌ای اعلام کرد: در پاسخ به تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه شرکت‌های ما، "روسکاسموس" همکاری خود با شرکای اروپایی را در سازماندهی پرتاب‌های فضایی از پایگاه "کورو" به حالت تعلیق در می‌آورد و پرسنل خود از جمله خدمه پرتاب تلفیقی از گویان فرانسه را خارج می‌کند.

روسیه همچنین ۸۷ خدمه خود را از پایگاه فضایی آمریکای جنوبی اروپا در گویان فرانسه که از پرتاب موشک‌های سایوز برای "روسکاسموس" و شرکت‌های روسی حمایت می‌کنند، به کشور خود فرا می‌خواند.

روسکاسموس اعلام کرد: موضوع خروج کارکنان روسی در حال بررسی است. اقدامات روسیه در حالی صورت می‌گیرد که کشورهای اتحادیه اروپا، ایالات متحده و سایر کشورها تحریم‌های اقتصادی شدیدی را علیه روسیه در پی حمله این کشور به اوکراین در روز پنجشنبه ۲۴ فوریه وضع کرده‌اند.

 

https://www.asriran.com/fa/news/828962/جواب-روسیه-به-فرانسه-توقف-پرتاب-موشک-فضایی

 

 

  • Like 3
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
4 hours قبل , SniperElite گفت:

سلام دوستان

یه سوال 

چرا روسها یا اکراینی ها اکثرا تجهریزات رو ول میکنن فرار میکنن بدون اینکه از کار بندازنشون یا به عنوان تله ازش استفاده کنن؟

یا اصلا  واحد مهندسی تعمیرات ندارن اینارو دوباره راه بندازه؟

چیزی هم به عنوان غنیمت گرفتن ندارن مثل اون دوتا تانک که فیلمشون رو گزاشتن همینجوری ول شدن به امون خدا یکی بیاد سوخت بریزه توشون اگه سوخت ندارن یا تعمیرشون کنه استفاده کنن حد اقل کار سختی نباید باشه

 

بعدشم اگه نمیخوان بگن بریم برداریم برا خودمون والا:D

درباره اینکه چرا تجهیزات رها میشن اول باید به شکل اماری متوجه شد علت اصلی چی هست. یعنی با دیدن چند تا فیلم و عکس نمیشه واقعیت اصلی جنگ را متوجه شد. اما اگر بخواهیم در این بار حدس بزنیم یکی از علل اصلی مشکل و ضعف در چرخه تعمیر و نگه داری و پشتیابی در میدان نبرد هست. به نظرم این مشکل میتونه متوجه فرماندهان میدانی هم باشه. فرماندهان میدانی خصوصا فرماندهان واحدهای زرهی و مکانیزه که نیازهای لجستیکی شان بیشتر هست باید اشراف اطلاعاتی قوی روی این نیازهای داشته باشند. چه قبل از حرکت واحدها از پادگان ها ( مثلا چرخه تعمیر و نگه داری ) چه هنگام ورود نیروهای به صحنه نبرد ( مثلا تامین سوخت و مهمات ) فرماندهان میدانی باید در این زمینه برنامه ریزی های لازم را انجام بدن تا واحدها به مشکل برنخورند. مثلا اگه یک تانک با توجه به چک لیست نیاز به تعویض قطعه داشته باشه اما به مرز و بعد از آن به میدان نبرد فرستاده می شود حتما دچار نقص فنی خواهد شد. یا اینکه سوخت گیری مجدد بعد از مرز و در خاک اوکراین به موقع و با برنامه ریزی ها هم خوانی داشته باشد. در حقیقت زنجیره  تامین نیازهای واحدها نباید قطع شود. که مستلزم برنامه ریزی و حفاظت از خطوط لجستیکی است. حمله نیروهای اوکراینی و اختلال در لجستیک و یا برنامه ریزی غلط میتواند یکی از علل ازکار افتاد تجهیزات باشه چون نیازمندی ها به دست واحدها نمی رسد.

 

 

 

اینکه چرا تجهیزات بازیابی نمی شوند ؟  به علت زمان بر بودن ممکن است واحدها از این امر خودداری کنند. ممکن است روسها از ترس کمین های اوکراینی ها و یا سرعت بخشیدن به عملیات نظامی از خیر بازیابی واحدهای خود بگذرند وانها را رها کنند و بقیه واحدها به پیشروی خود ادامه دهند.

  • Like 4
  • Upvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
4 hours قبل , MR9 گفت:

بسم ا...

 

 

 

 

Nice_draw_of_the_Ghost_of_Kyiv_ace_with_

 

و درنهایت تلاش برای نماد سازی !

 

یکی از تناقض های استراتژی رسانه ای غرب ، تاکید بر بی استفاده بودن و کیفیت پایین سامانه های روسی و تلاش مشخص برای تعریف آنها در سطح پایین تری در حال صورت گرفتن است ولی نکته جالب اینجاست که اگر این سامانه ها ، بر علیه  دشمنان  آنها استفاده شود و برحسب شرایط رزمی ، موفقیتی را به ثبت برساند ، آن وقت نمایش تبلیغاتی بسیار هماهنگی برای  ویژه جلوه دادن آن صورت می گیرد . تصویر فوق ، یکی از اولین آرت ورکهای طراحی شده برای  خلبان اوکراینی " روح کیف " است که بدین شکل نمود پیدا کرده ....

 

 

 

 

روح کیف! جالبه به نظر تمام داستانش از یک توییت فیک شروع شد ولی چنان براش حماسه پردازی کردند که حالا ده ها ویدئوی فیک از قهرمانی هاش! منتشر شده و دیگه قابل توقف نیست در رسانه های حتی تخصصی بعضا.

آیا سند معتبری از شکار موفق این میگ-29 ضد هواگردهای روسی منتشر شده اصلا؟ چند ویدئویی که من از هدف قرار دادن و داگ فایت و ... دیدم همه مشخص شد که در شبیه ساز ساخته شده ولی خب به قدری منتشر شدند و بازخورد گرفتند که گفتم حتی صفحات تخصصی هوانوردی هم ( خصوصا به خاطر جو ضد روسی) کار کردند خبر و تصاویرش را و حالا هم یک اصلا تبدیل به یک نماد مقدس! شده و نمیشه اصلا گفت این آقای میگ-29 لااقل بسیاری از تصاویر و خبرسازیها اطرافش فیک هستند. به سرعت تکفیر! میشی. :)

البته خب عجیب نیست شکار مقابل و متقابل جنگنده ها در فضای خصوصا شهری. و توجه به اینکه روس ها بی محابا و بعضا خیلی شلوغ و آشفته به نظر وارد درگیریها شدند و میشند.

 

پ ن: برای روس ها موقعیت داره سخت تر و سخت تر میشه هر چه قدر جنگ طولای بشه. از طرفی اکراین موافقت کرده در مینسک مذاکره کنه و به نظر نماینده ها اعزام شدند از دو طرف و از طرف دیگه هرچند الان روسها در میدانی دست بالاتر را دارند با اشغال بخش هایی از اکراین ولی با توجه به تحریمهای وسیعی که ضدشون شکل گرفته و فضاسازی هماهنگ غرب و البته به اذعان خود وزارت دفاع روسها اسیرهایی که دادند و صدماتی که دیدند اگر در این مرحله عقب بکشند ( بدون اینکه اکراین با تضمین کافی شرایط روسها را بپذیره) حتما بعدها در مقابله با گسترش ناتو و اینکه کشورهای دیگه حرفش را بخونند به مشکل میخوره. هرچند زهر چشمی! نشون داد ولی این حرکتش اگر ناقص بمونه خصوصا با تمام تلفات و ضربات و آسیب هایی که بهش وارد شده خب کارش سخت میشه در آینده.

 

 

 

 

 

ویرایش شده در توسط alala
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
17 minutes قبل , MR9 گفت:

 

بسم ا.. 

 

 

 در جنگ دوم جهانی ، بدلیل سریعتر شدن جنگنده ها و همچنین ارتفاع پروازی بالاتر و مضاف بر آن ایجاد فاصله میان محل درگیری هوایی و خطوط مقدم زمینی ، ثبت شکار عمدتا منوط بود به تایید حداقل 2 وینگمن (همبال ) خلبان شکارچی یا پیدا شدن لاشه هواپیما در محل درگیری . برای همین بسیاری از شکارها بدلیل کشته شدن وینگمن ها یا قرار گرفتن لاشه هواپیما در منطقه دشمن یا سقوط به درون دریا تایید نمی شد . 

در عصر جت هم ، شکار می بایست توسط افسر کنترل شکاری یا افسران رادار مستقر در منطقه درگیری تایید شده و سپس در رزومه خلبان ثبت می شد ( نمونه هایی در جنگ ایران و عراق وجود که خلبان های اف-14 نیروی هوایی ، میراژ عراقی را وسط دریا شکار و جنازه خلبان و هواپیما به درون آب می افتاد ولی برحسب اتفاق ، بخش هایی از کالبد هواپیما و حتی خلبان پس از چند روز پیدا و شکار ثبت میشد یا حتی ادعای شکار میراژهای-5  مصری مجهز به غلاف سلینا ALQ-234  هم علیرغم ادعاهای موجود ظاهرا پذیرفته نشد ) با توجه به این پیشینه مختصر ، ادعای اوکراین تا مستندبه لاشه جنگنده ها ( مثل فراگفوت های اوکراینی در روزهای اخیر )  یا داده های ضبط شده توسط  رادارهای دفاع هوایی اوکراینی نشود ، به نظر تنها در راستای تبلیغات سیاه علیه دشمن  و عملیات روانی زمان جنگ قابل طبقه بندی هست . این تاکتیک چندان تازه نبود و مسبوق به سابقه است  .

 

پی نوشت : 

در مورد این نوع شکارهای بدون مستندات کافی ( البته تا این تاریخ یعنی 8 اسفند 1400 )  یک نمونه جالب وجود دارد . در حالی که مورخین هوانوردی غرب ، برخی شکارهای صورت گرفته توسط اعراب را در جریان جنگ با اسراییل تایید نمیکنند ( بعنوان مثال ادعای شکار یکفروند ایگل عبری توسط نیروی هوایی سوریه )  ولی به شکل عجیبی ادعای بدون سند و مدرک  شکار یکفروند اف-4 فانتوم نیروی هوایی ایران بدست موشکهای روسی AT-6 بالگردهای میل-24 را بولد و روی آن تبلیغ کردند و همچنان هم روی آن تاکید دارند  . درواقع استاندارد دو گانه پذیرش و عدم پذیرش با توجه قدرت رسانه های غیر قابل اینکار اینها ، آشکار و مشخص هست . 

 

هرچند احتمالا پاسخ روشن هست ولی در مورد شکارهای ( اگر اسمش را بشه شکار گذاشت) روی زمین چی؟ مثلا تصویری ( هرچند از ظواهر قطعی میومد ولی خب نمیدونم تایید شده یا نه) که از فرودگاه اکراینی و نابودی و اسیب جدی چندین فروند میگ-29 اکراینی روی باند بود در چه حوزه ای طبقه بندی میشه؟ فرضا نه با موشکهای بالستیک و کروز که با حملات جنگنده ها و تسلیحات هوا به زمین نابود شده باشند.

 

پ ن: یکی از ابوتاوهای تروریست در سوریه درخواست انتقال به اکراین داده برای جنگ با روسیه. حساب کنید ترکیه یک پل هوایی جدید برای مزدوران سوری و القاعده ایش بزنه به اکراین و در بازگشت هم با انبوه ضد زره های انگلیسی و جاولین و ... برگردند سوریه دوباره. بنده خدا زرهی سوریه!

پ ن2: منابع اکراینی از هدف قرار دادن دو سامانه بوک ( کنار هم در مسیر جاده و به نظر در حال انتقال و گویا در حالت غیرعملیاتی) توسط پهپاد بیرقدار احتمالا ویدئویی منتشر کردند. به نظر روسها خیلی بدون برنامه در حال پیشروی هستند. ادوات پشتیبانی و پدافندی در ستون کشی ها چندان به نظر منظم نیستند. خوبه حالا تجربه جنگ سوریه را دارند ( البته در سوریه تا حد امکان سعی میکردند از جنگ زمینی دوری کنند مگر اینکه قبلا پاکسازی شده باشه توسط نیروهای جلودار سوری یا مقاومت یا اینکه یک مباران فرشی! رخ داده باشه) به هر حال جنگ شهری بسیار دشوار هست با گروه های متعدد سازماندهی شده اکراینی که مجهز به سلاح های موثر پراکنده هستند.

 

یک اکسل تجمیعی از امار ضد زره هایی که مقامات غربی متعهد شدند برای ارسال به اکراین تهیه بشه به نظر کم کم داره تعدادشون از جمعیت ارتش اکراین فراتر میره! خیلی خیلی زیاد هست اعدادی که اعلام میشه. در یک جنگ شهری میتونه بلای عظیمی باشه برای زرهی روس ها.

 

 

ویرایش شده در توسط alala
  • Like 1
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
16 minutes قبل , alala گفت:

 

هرچند احتمالا پاسخ روشن هست ولی در مورد شکارهای ( اگر اسمش را بشه شکار گذاشت) روی زمین چی؟ مثلا تصویری ( هرچند از ظواهر قطعی میومد ولی خب نمیدونم تایید شده یا نه) که از فرودگاه اکراینی و نابودی و اسیب جدی چندین فروند میگ-29 اکراینی روی باند بود در چه حوزه ای طبقه بندی میشه؟ فرضا نه با موشکهای بالستیک و کروز که با حملات جنگنده ها و تسلیحات هوا به زمین نابود شده باشند.

 

بسم ا..  

اصطلاح "شکار" در نیروی هوایی ، تنها به ساقط کردن جنگنده های دشمن با استفاده از توپ داخلی یا موشک هوابه هوای جنگنده تعقیب کننده و در مواردی استفاده از تاکتیک های مشخص برای اتمام سوخت جنگنده تحت تعقیب اطلاق می شود. موردی که فرمودید ، ارتباطی به شکار هوایی ندارد و تنها در ردیف  حمله به تاسیسات زمینی است .  بعنوان مثال اگر درست یادم باشد ، لوفت وافه در جنگ دوم جهانی ، در نخستین روزهای حمله به روسیه ، نزدیک به 2000 هواگرد ارتش سرخ را بر روی زمین نابود کرد یا از کار انداخت ولی هیچکدام از این موارد بعنوان شکار هوایی در کارنامه خلبان ها ثبت نشد

 

Erich-Hartmann-With-Plane-og.jpg

 

اریش هارتمن و صدمین پیروزی هوایی اش ( این شخص بعد از این تاریخ ، 250 فروند دیگر هم شکار تایید شده داشت ) 

 

 

ولی در مورد ماموریتهای شکار تانک / شکار کشتی وضعیت برای نیروی هوایی ( بخش بال ثابت ) متفاوت بود و معمولا روی بدنه جنگنده ها علائمی برای مشخص کردن تعداد شکار ها حک میشد  . همون طور که همین الان اگر جتهای نیروی هوایی ایالات متحده را بررسی بفرمایید ، تعداد ماموریتهای بمباران ، شکارهای هوایی و .. روی بدنه هواپیما حک میشود و به نوعی تبلیغات با ماهیت مثبت برای نیروی کاربر هست . 

 

 

  • Like 2
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

در فضای مجازی خبری منتشر شده مبنی بر انهدام تنها آنتونف 225 مریا ی موجود در فرودگاه آنتونف ، توسط چچنی ها !

آیا این انهدام صحت داره ؟!

  • Like 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
11 minutes قبل , 951 گفت:

سلام

در فضای مجازی خبری منتشر شده مبنی بر انهدام تنها آنتونف 225 مریا ی موجود در فرودگاه آنتونف ، توسط چچنی ها !

آیا این انهدام صحت داره ؟!

سلام

 

خبر دوبار پخش شد. بار اول یکی از خلبان های اکراینی تکذیب کرد خبر را ولی گویا خبر دوم توسط وزارات خارجه اکراین؟ منتشر شده و نابودی این پرنده منحصر به فرد را تایید کرده. روس ها میتونستند اگر سالم باشه به عنوان یکی از غنیمتی های با ارزش خارجش کنند ولی گویا در حملات هوایی و درون فرودگاهی آسیب دیده. شاید حتی خود طرف اکراینی برای جلوگیری از اینکه بدست روس ها بیفته دیگه عطاش را به لقاش بخشیده و در درگیری ها چندان به حفاظت ازش تکیه نکردند.

 

 

ویرایش شده در توسط alala
  • Like 1
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.