irani

هواپيما نظامي در سايز سيگار

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[quote]چیز خیلی ساده ای است فقط بایداون الکترود ها بعلاوه تولید کننده انرژی الکتریکی که تقریبا چیزی معادل 70 کیلوولت خواهد بود نیازه که همگی قابل حل و ساخت البته این توضیحات رو من بر اساس شواهد تصویری این موتور گفتم و این پروژه هنوز در حال تحقیقاتی پیگیری میشه اما ساخت موتور اون چیز بسیار ساده ای به نظر میاد یکم سیمپیچی یکمی دیگه برق والکترونیک و یا خیلی گسترده تر و حرفه ای تر آشنایی با الکتریسیته و مغناطیس بعلاوه فردی که با فیزیک پلاسما آشنایی داشته باشه.

آرمانی جان توانایی ساخت این جور وسایل فقط به این برمیگرده که متخصص و یا محققی که همچین طرحی به ذهنش میرسه احتمالا توی خونه نشسته یا محصله یا بیکاره و همشون در کل بی پولند که اگر کمی پول داشتد یا بهشون میرسیدند ولی خوب سازمانهای داخلی چنین چیزهایی براشون بی ارزش و مفهومه !
چطور بگم این غربی ها میان توی افغانستان تا بگردن مخ پیدا کنند ببرند ولی ما همین سوپر مخ هامون هم نمیتونیم نگه داریم که نمیرن خارج بلکه فرار میکنند یا بعبارتی فراریشون میدیم![/quote]

وریور جان

چند روز پیش من از بنده خدایی که پیمانکار صنایع دفاع بود شنیدم که از طرحهای دفاعی (حتی ساخت قطعات کوچیک و جزیی ) که ما رو از خرید خارجی بی نیاز میکنه بشدت حمایت میشه و دولت پول خوبی هم در این زمینه میده. تنها مشکلی که ایشون گفتند ثبت اون طرح یا اختراع هست که متاسفانه موانعی بر سر راهش هست.
مانعی که خودمون برای خودمون درست میکنیم ولی مطمئن باش دولت از صنعت گرانی که در ساخت قطعات دفاعی شرکت دارن بعد از پیام مقام معظم رهبری حمایتهای لازم رو خواهد کرد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ممنون از توضيحاتتون جناب وريور.
يك سوال: منبع توليد انرژي اين هواگرد با توان 70 كيلو وات چه ابعاد و وزني خواهد داشت :oops:[/quote]
ببخشید منظورم 7 کیلوولت بود ! icon_biggrin
اشتباهی شد البته این فاصله قطر لوله و بین دو الکترود رو 7 میلیمتر همینجوری در نظر گرفتم وبرای هر میلیمتر یونیزه کردن هوا و اتصال الکتریکی از طریق هوا بین دو الکترود به 1.1 کیلوولت برق نیازه اما نیازی که این ولتاژ انرژی زیادی انتقال بده که میشه ان برق رو با یک باطری کوچک و یک سری خازن موازی بدست متصل بدست آورد اگر حوصله بود هم شکل و هم فیلم آزمایش تولید و انتقال این ولتاژ رو میزارم ! icon_wink

[quote]وریور جان

چند روز پیش من از بنده خدایی که پیمانکار صنایع دفاع بود شنیدم که از طرحهای دفاعی (حتی ساخت قطعات کوچیک و جزیی ) که ما رو از خرید خارجی بی نیاز میکنه بشدت حمایت میشه و دولت پول خوبی هم در این زمینه میده. تنها مشکلی که ایشون گفتند ثبت اون طرح یا اختراع هست که متاسفانه موانعی بر سر راهش هست.
مانعی که خودمون برای خودمون درست میکنیم ولی مطمئن باش دولت از صنعت گرانی که در ساخت قطعات دفاعی شرکت دارن بعد از پیام مقام معظم رهبری حمایتهای لازم رو خواهد کرد.[/quote]
پیمانکار دفاعی !!!
تا حالا توی ایران پیمانکار دفاعی ندیده بودم !
اما اگر حمایت میکنند من همین طرح رو با ابعاد و تکنولوژی متفاوت اواخر سال گذشته ثبت کردم اگر خواستی شماره ثبتش هم بهت پی ام میدم !
ولی بعید میدونم که چنین چیزی در مورد افرادی که تحقیقات خارج از برنامه و شخصی دارند شامل بشه این سرمایه گذاری و دادن بودجه یا بستن قرارداد برای چنین طرحهای احتمالا به همون پیمانکاران محدود میشه !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگه من مخم میکشید که یه همچین طرح نظامی را اجرا کنم بدون توجه به اینکه ممکنه حق و حقوق و مالکیت معنوی اون را توی صنایع نظامی ازم بدزدن دو دستی تحویل مسئولین مربوطه میدادم
اختراعات نظامی ثبت نشن خیلی بهتره چون سازمانهای نظامی فکر کنم حفاظت اطلاعات قوی تری نسبت به سازمان ثبت اختراعات ایران دارن icon_biggrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با تشکر از دوستان بابت توضیحاتشون ولی یک سوال مگر ماموریت این میکرو هواپیما شناسایی و تجسس در فضایی مثل منازل اعلام نشده شما فکر میکنید این کار عملی می باشد منظور نسب یک دوربین تجسسی بروی این دستگاه می باشد البته پس از ساخت؟ :oops: icon_biggrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]با تشکر از دوستان بابت توضیحاتشون ولی یک سوال مگر ماموریت این میکرو هواپیما شناسایی و تجسس در فضایی مثل منازل اعلام نشده شما فکر میکنید این کار عملی می باشد منظور نسب یک دوربین تجسسی بروی این دستگاه می باشد البته پس از ساخت؟ :oops: icon_biggrin[/quote]
تا اونجایی که من میدونم این شرکت دارپا یا موسسه تحقیقات دفاعی پیشرفته آمریکا تقریبا تکنولوژِی تمام محصولات نظامی آمریکا رو تهیه میکنه یا بعبارتی همه تحقیقات پیشرفته قبل از صنعتی شدن توی این شرکت بوجودمیان و بعد به شرکتهای دیگه برای اجرا فروخته میشن !دوربینهایی معادل یدونه پیچ کیس کمی بزرگتر هم ساختن که به یک کیت کوچک فرستنده کم قدرت متصل میشه عموما توان ارسال امواج این فرستنده ها کم هست و برای رفع اون از یک گیرنده بسیار قوی با چندین طبقه تقویت موج دریافتی استفاده میکنند که باز هم در بعضی شرایط جواب نمیده که میان از یدونه دیگه همین بهپاد ها برای تکرار امواج تا بردبیشتر استفاده میکنند!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب واریر عزیز با توجه به جسته این میکرو هواپیما و دور بینی که شما توضیح دادید بازهم قابل قبول نیست که بشه میکرو هواپیمایی در این اندازه با یک دوربین همراهش ساخت در ضمن این دوربین به منبع تضیه نیاز دارد با توضیحات دوستان در مورد انرژی حاصل فرایند مغناطیسی البته به فرض بازهم این پازل چند قطعش کمه و گمان نکنم حالا حالاها به تولید برسد

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ابعاد منبع تغذیه و یا در کل وزن اون به آزمایشات نهایی توان موتور بستگی داره یعنی اگر موتور بتونه انرژی قابل قبولی برای برخواست با این وزن از تجهیزات تولید کنه هیچ مشکلی پیش نمیاد هر چند که بر خلاف تصور شما وزن باطری و تجهیزات تولید ولتاژ قوی خیلی بزرگ و سنگین نیستند.

اگر تصاویری از این تجهیزات پیدا کردم میزارم تا قضیه روشن بشه!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ممنون از توضیحاتتون جناب وریور و البته منتظر فیلم هم هستم icon_biggrin :oops:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تصوير باطري و ژنراتور واقعي رو بايد بسازم كه حوصله ميخواد و شما هم اگر سازنده بوديد براتون درست ميكردم . ميشه همين موتور رو با چيزي در حدود 200 هزار تومن ساخت . البته چون كار تحقيقاتي است هزينه داره و اگر نه در حالت خط توليد صنعتي قيمت هر موتور در حدود 5 هزار تومن يا كمتر در مياد بسته به تكنولوژى ممكنه بالاتر هم بره.

اين تصوير متعلق به ژنراتور خازني هست كه چند لحظه برق رو در خودش نگه ميداره و وقتي به حد بالايي به تعداد هر كدام از خازن ها و فاصله بين دو الكترود برسه تخليه ميشه چون اين فرايند طول ميكشه و در هر لحظه اختلاف پتانسيل دو سر مدار 12 ولت ميباشد زماني كه خانهاي هاي ولتاژ در مدار قرار ميگيرند اين جريان را جمع آوري كرده و هر كدام در يك لحضه معادل جريان مدار يعني 12 ولت دارند كه مجموع انها ميشود فرضا 120 ولت اگر اين شارژ در خازن هايي با ظرفيت بالا ادامه يابد مثل فيلم پاييني به بيش از 110 كيلوولت هم خواهد رسيد . چه بسا كه ولتاژ فرضي ما 7 كيلوولت است . اينمدار را ميتوان در اندازه سبكتر و كوچكتر ساخت همچنين در بالها جاي داد و براي باطري هم از باطري هاي سبك و قدرتمند كوچك با فناوري بالا و ولتاژ بالاتر بهره برد.

http://gallery.military.ir/albums/userpics/Mot.mpg

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من اگر جای اینا بودم یه 20 میلی لیتر توش سم نیکوتین می ریختم تا اگر خواستم یه حالی به دشمن بدم. icon_biggrin

واریور جدا یعنی این اختراع ها رو کردی هیچی بهت ندادن؟؟!! :oops:

از این کوچولو ها یه استفاده ی دیگه هم می شه کرد که اونم تو عملیات های خرابکاری هست.دقیقا با همین تشکیلات ما این یارو رو می فرستم بعد با ولتاژ

بالایی که داره می تونه منابع سوخت دشمن رو بترکونه و حسابی به دشمن صدمه بزنه.حالا برای این که مطمئن بشیم یه مقداری هم توش سی 4 جا می دیم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]واریور جدا یعنی این اختراع ها رو کردی هیچی بهت ندادن؟؟!! [/quote]
نه اون تصوير مال من نيست از نت گرفتم ولي برج 9 سال گذشته چيز مشابهي رو براي پرواز عمودي ثبت كردم هر كي شماره ثبتش رو خواست پي ام بده !
نميدونستم كه چنين چيزي در حال ساخته چون مدت زيادي در مورد اين روش تحقيق كرده بودم منتها اون يكي از حرارت هم در افرايش سرعت هواي خروجي استفاده ميكرد ولي حرارت تشعشعي . حالا كه ديدم اين رو خیلی خوشحال شدم چون عملیاتی بودن این کار برام قطعی شده .

سامان جان موتوری که من طراحی کردم و هنوز روی کاغد مونده و خواهد موند برای هیچ کس مفهوم نبود تا و خیلی هم ساخت اون گران در میاد و خطرناک این موتور بیشتر در ارتفاعات بالا جواب میداد و کاملا با برق کار میکرد که هیچ کس حاظر نیست و نخواهد بود بابت چنین تحقیقات پر خرجی پول بده اگر پیدا کردی خبرم کن ! طرحههای بهتری هم هست که نمیشه روی نت بگم icon_biggrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مطلب جالبی بود
worior عزیز از طرح خودتون عکسی چیزی ندارید؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چرا بصورت انيميشن ولي نميشه روي نت گذاشت !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
واريور دانشمند از توضيحاتت ممنون خيلي عالي بود معلومه حسابي رو طرحهاي مشابه كار كردي اي كاش قدر تورو ميدونستند

دو تا سوال دارم؟

1- واقعا يه همچين طرحي قابل اجراست؟

2- اين بمب افكن قابليت حمل بمب اتمي هم داره(شوخي بود icon_biggrin )

ممنونم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.