haman10

انالیز نیروهای ویژه عراق + عکس و فیلم

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

سلام

اصل کاری رو فرستادم برای خود میثم تو پیام خصوصی که قضیه کش پیدا نکنه چون بحث یک چیز دیگه ست اما خداییش خیلی سنگین بود برخی حرفها

ناراحت این نیستم بگن سپاه و ارتش و نوهد و صابرین

ناراحت اینم من و تو و ما و شما نهایت حد اطلاعاتی که از فلان عملیان صابرین داریم در حد همین دو سه خط سانسور شده ای هست که از من و امثال من شنیدند دوستان و احیانا دو سه کلیپ و یک مستند ضعیف از زندگی شهید جعفرخانی که از شبکه دو سیما پخش شد ....

و جالبه الان میان ملت برای ما تحلیل نظامی میکنند

و واقعا این دید باعث تاسف من هست:

[quote]صابرین چندین مورد پاکسازی سنگر رو انجام داد، ولی عملیاتی که واقعا عملیات بسیار سختی براشون باشه و بدون پشتیبانی ادوات مجبور بودن برن جلو و در شرایط سخت قرار داشتن، همون جاسوسان بود که نفرات اصلی عملیات همه شهید شدن.... بعدش سپاه کلا امپر چسبوند و گفت خلاصه یا کل کوه رو شخم میزنم یا برید! اونام رفتن... اسلحه و وسایل نیروهای ما رو برداشتن و عقب نشینی کردن...
نمیشه اسمش رو موفقیت گذاشت، نمیشه اسمش رو شکست گذاشت....[/quote]

نه اینکه سراپا توهین هست این چنین متنی ها ؟

به این دلیل که کاملا وارونه هست و دقیقا مشخص هست گوینده نمیدانه که عملیات سال 90 چگونه شروع شد و چگونه پایان یافت و کدام نیروها اصلی بودند

این باعث ناراحتی هست که صرفا از روی 4 خط نوشته من و دیگری .... میان میگن جاسوسان جاسوسان ....

کل کار اطلاعاتی و عملیاتی درگیری در سردشت و آزادسازی این منطقه بعد از سه دهه از دست اکراد ... توسط صابرین بود .... از اول تا آخر ....

محض اطلاع عزیزان و بعد از این ناراحتی که واقعا بهم مستولی شده میگم :

پژاکی ها مثل ننه قمرهای امریکایی و دست پروردگان عراقی شون نیستند که تا بگی چخ تسلیم بشن بلکه تا آخرین گلوله میجنگند ....

اما در همون شب لعنتی جاسوسان که ارتفاعات به نام شهید جعفرخان نام گرفت کل خطوط پژاک روی ارتفاعات سقوط کرد

از دم

تک تک کانال ها و سنگرها

تک به تک کانالها سنگرها غارها

دلاورانی همچون حسین رضایی با دوربین ترمال ریدند هیکل تک تک پژاکی ها و تا آخرین نفر داخل کانال ها رو کشتند در نبرد تمام عیار تن به تن

در نبرد تن به تن

آقایی که از علمیات خبر نداری و نمیدونی چی شده

برای شما میگم

من و تو از چی عملیات خبر داریم که بگیم اسیر بگیرند ؟

پژاکی و اسیرگیری ؟ اونم بهترین های پژاک که روی مهمترین ارتفاعات منطقه منتظر بچه های صابرین بودند ؟

آره حتما اسیر میگیری ازشون

20 تکاور رفتند سراغ صدها نفر گریلا

20 تکاور

و مردانه هم جنگیدند و مردانه هم ارتفاعات رو آزاد کردند .... فقط حیف صدای بیسیم اومد :

جعفرخان رفت استراحت

و نبض عملیات خوابید

این نیز بماند شرح مفصل و کامل و درست ش برای مجوز سپاه برای شرح دقیق عملیات

من هیچی از این عملیات نمیدونم .... اما همونایی که میدونم مو به تن من و تو و ما و شما سیخ کرده و میکنه

من و تو چه میدونیم نبرد در فاصله سه متری پژاکی یعنی چی ؟

یا حق

پی نوشت : اینکه طرح ریزی عملیات نقص داشت یا نه و اینکه آیا میشد بهتر عملیات کرد روی اون ارتفاعات هم بماند برای زمانیکه عملیات شرح داده بشه که دو سال هست عقب انداخته میشه
امیدوارم در یادواره امسال در همون ارتفاعات .... شرح کامل عملیات بیان بشه

ولی میدونم : بچه های صابرین غسل شهادت کردند چرا که میدونستند برگشتی در کار نیست ... اما رفتند تا یک درس عبرت تمام عیار به گریلاهایی بدن که فکر میکردند تو کوهستان بهترین جنگجویان هستند ولی فهمیدند ریدند و زاییدند زیر حملات حیدری 20 تکاور
  • Upvote 15
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
ببینید marines نیروی ویژه نیست . اینا تفنگداران دریایی هستن و به هیچ وجه نیروی ویژه محسوب نمیشن . خیلیاشون هم زن هستن و کلا اموزش های تخصصی و اینا نمیبینن
[/quote]

مرینز یه سپاه هستش.....مثل نیروی دریایی، نیروی هوایی، نیروی زمینی .... این از این...
مرینز یکی از اصلی ترین بازوهای نظامی امریکاست و کلا اموزش تکاوری می‌بینن و تو عملیات های سخت ازشون استفاده میشه( یه سطح بالاتر از ارمی رنجر محسوب میشن) و دلیل اینکه مرینز اینجوریه، در اختیار داشتن تجهیزات دریایی، هوایی و زمینی هستش... واحد های گنده‌ی مهندسی و اطلاعات جنگی و غیره...

بنابراین وقتی از مرینز حرف میزنیم، دلیل اینکه کنار نیروهای ویژه قرارش میدیم نه اموزش های ویژه، که امکانات بسیار بالا، تجهیزات بسیار زیاد نیروها، پشتیبانی وحشتناک قدرتمند با انواع اقسام گانشیپ ها و هلیکوپتر ها و توپخانه و وسایل حمل و نقل بسیار امنشون هستش.... این مسئله باعث میشه وقتی میخوان مثلا توی یه استان درگیر بشن، بعد از عملیات های مخصوص، مرینز رو میفرستن چون دارائی هاش به صورتیه که بدون کاغذ بازی میتونه سریع از توپخونه و زرهی و نیروی هوایی استفاده بکنه....

گرین برتس اصلا وجود خارجی نداره!!!!
گرین برتس فقط یه اسمه که سال ۱۹۶۰ یه نویسنده بهشون داد....(یعنی به صورت رسمی، هیچ نیرویی نیست که یگانش یا محل خدمتش جایی به اسم گرین برتس باشه!!!!)
گرین برتس به این خاطر بهشون گفته میشه چون به تقلید از SAS کلاه سبز سرشون میذاشتن و این کار ممنوع بود تا اینکه توی یه روز که کندی رفته بود برا بازدید، با کلاه سبز و دیسپلین رفتن جلوش و اونم خوشش اومد و دستور داد که کلاه سبز به اونیفرمشون اضافه بشه...

گرین برتس، در واقع گروه های یا گردان های پنجم، ششم، دهم و یازدهم هوابرد ارتش امریکا هستن(ارمی) که تحت اختیار CIA کار میکنن و اساسا یکی از دلایل تشکیل سازمانی مثل CIA همین حضرات و یگانشون بوده( خیلی خیلی خیلی قدیمی در حدود ۱۹۴۰ و اینا! :) )...
اولین بار، توی جنگ های کره و ویتنام ازشون استفاده شد به این صورت که می‌فرستادنشون برا اموزش نیروهای محلی... یعنی چی؟ یعنی گرین برتس خودش عملیات نمیکنه! فقط چندین نفر رو اموزش میده....
حالا این وسط، وقتی شما چند نفر رو میفرستی که خیلی حرفه‌ای هستن و میتونن چندصد نفر رو اموزش بدن، باید ازشون حفاظت هم بکنی که این کار رو همون چهار گروه یا گردان عملیاتی که عرض کردم انجام میده... و گاهی اوقات عملیات های بخصوصی هم بهشون داده میشه....
مثلا، ۴ نفر از نیروهایی که ۱۰ سال!!!! بعد به دستور کندی اولین نیروهای گرین برتس بودن، در زمان جنگ جهانی دوم با چتر به المان فرانسه فرستاده شدن تا نیروهایی برای جنگ چریکی جمع بکنن....

---------------------
امریکا صرفا نیوی سیل رو برای عملیات های ویژه داره که خودش یه حالت تیپ داره و خودش با خودش عملیات میکنه که معمولا مجبور میشه با SAS عملیات بکنه....
خود نیوی سیل هم یه اسم مزخرف دگرو نمیدونم چی‌چی داره که بازم به نیروهایی از نیوی میگن که میرن برا CIA عملیات میکنن... و اصلا جایی به اسم سیلز هم وجود خارجی نداره! :)))

حالا، چرا این اسمها گفته میشه؟؟؟؟
دلیلش اینه:
وقتی یه نفر میگه ۴ نفر گرین برت به فلان جا اعزام شدن، من میدونم که هیچ راهی نیست اونا رو پیدا کنیم غیر از اینکه تحرکات مردم رو زیر نظر داشته باشیم!! چرا؟ چون گرین برت ها با لباس و قیافه ها و لهجه‌های بسیار شبیه به مردم محلی ظاهر میشم.... من عکس هاشون رو توی یه تاپیکی گذاشتم بچه های این سایت شروع کردن به مسخره کردن من که اینا نیروهای افغان هستن! :)))

یا وقتی یه نفر میگه اقا ۴ نفر نیوی سیل اعزام شدن به فلان جا، من میدونم که اینا ۴ نفر نیرو هستن که اومدن یه کاری بکنن!! کسی رو بکشن، بدزدن و یا چیزی خراب کنن یا چیزی رو مانع بشن که خراب بشه...

توی متون نظامی، فقط گفته میشه که نیروهای مخصوص Special Forces اعزام شدن همین.... ولی برای درک بهتر از قضیه و اینکه چی شده، میان از اصطلاحاتی مانوس برای مردم عادی مثل سیلز یا گرین برتس استفاده میکنن....

سایر یگان ها مثل ۷۵ ام هوابرد و ستون ۱۱ام تکاور و رنجرز و غیره و ذلک هم فقط یه مشت تیپ و گردان هستن و نه چیزی بیشتر....

غیر از این دوتا، CIA دو سه تا دسته بندی نیروی مخصوص دیگه برای کارهای جاسوسی و اطلاعاتی صرف و خرابکاری و اینا هم داره....
گرین برتس، غیر از به قولی مستشاری نظامی و هدایت نیروهای محلی، کار اطلاعاتی و کلی کار دیگه هم میکنن و به قول شما، کارشون خیلی درسته... به همین خاطر، نیروهای مخصوصی در امریکا که اون پچ رو میبندن، بهشون میگن گرین برتس چون در بالاترین سطح عملیاتی هستن و امریکا برا هرکاری میتونه ازشون استفاده بکنه.... و این رو این نیروها قبلا نشون دادن....
------------------------------------
در مورد مقایسه‌ی ارتس و سپاه، حرفی نیست و مقایسه‌ای نمیشه انجام داد...
به هر صورت، اسم دوره ها و اسمها عامل برتری و قدرت نیست! بلکه توانایی ها عامل برتریه!! مثلا ما می‌بینیم که فرانسه میاد برا عملیات رهایی گروگان شبانه توی جنگل نیرو با چتر میندازه پایین و تلفات میده و عملیاتش شکست میخوره!! ایا به این نتیجه میرسیم که فرانسه نیروی ویژه اش بده؟؟؟؟ خیر به این نتیجه میرسیم که فرانسه توان اجرای این جور عملیاتی( پرش با چتر در شب در جنگل!) رو نداره همین...
بنابراین هرچی تعداد عملیات هایی که میتونه هر واحد انجام بده بیشتر باشه، واحد یا تیپ یا یگان قوی تره! :)...

یه عکس از یه گروهبان نوهد هست که پچ های روی سینه‌اش اگر نگیم بیشتر، برابره با سرهنگ های صابرین!!!! بنابراین میشه حدس هایی زد! ولی اینا همه حدس و گمانه... اینکه کی میتونه دوره‌هایی که دیده رو عملیاتی کنه و اجرا کنه هم مهمه.... ما صابرین رو تو جاهای مختلف و درگیری های مختلف از ضد شورش تا درگیری با اشرار شرق و غرب دیدیم! نوهد رو کجا دیدیم؟؟؟؟ اخرین باری که نوهد دیده شده، همون زمان جنگ بوده و بعدش فقط مانور و حرف بوده و بس...

[quote]
اما در همون شب لعنتی جاسوسان که ارتفاعات به نام شهید جعفرخان نام گرفت کل خطوط پژاک روی ارتفاعات سقوط کرد

از دم

تک تک کانال ها و سنگرها

تک به تک کانالها سنگرها غارها

دلاورانی همچون حسین رضایی با دوربین ترمال ریدند هیکل تک تک پژاکی ها و تا آخرین نفر داخل کانال ها رو کشتند در نبرد تمام عیار تن به تن

در نبرد تن به تن
[/quote]

فکر میکنم هر کسی که دوتا کتاب و مقاله‌ی نظامی خونده باشه، میدونه کمین یعنی چی! :)....
و البته این چیزا لازم نیست.... نتایج عملیات اون شب، کاملا مشخصه...

۱۳ شهید نیروی ویژه روی زمین که چند روز بعد یا همون صبح روز بعد پیکرشون جمع میشه + اسلحه ها و تجهیزات همه‌ی نیروها فقط یک معنی رو میده و اون معنی هم اینه که پژاک همه رو زده، اومده پایین بالا سر نیروها یکی یکی همه‌ی وسایل و ابزار رو برداشته و ریخته گونی و برده... و این یعنی هیچ کسی با ترمال همشون رو یکی یکی تو سنگر نزده

[quote]ولی میدونم : بچه های صابرین غسل شهادت کردند چرا که میدونستند برگشتی در کار نیست ... اما رفتند تا یک درس عبرت تمام عیار به گریلاهایی بدن که فکر میکردند تو کوهستان بهترین جنگجویان هستند ولی فهمیدند ریدند و زاییدند زیر حملات حیدری 20 تکاور[/quote]

فکر میکنم در تمام دنیا، وقتی یه گروه چریکی میاد تجهیزات به غنیمت گرفته شده نیروهای مهاجم رو نشون میده و اعلام میکنه عقب نشینی کرده و این تجهیزات رو هم از مهاجمین گرفته، یه جورایی داره پیروی یا قدرت خودش رو به رخ میکشه... لااقل در خصوص امریکایی ها و انگلیسی ها و عراقی ها در جنگ با خودمون و غیره و ذلک، القائده و فرانسه و غیره و ذلک، ما اینجوری فکر میکردیم و اینجوری حرف زدیم....

[quote]پژاکی و اسیرگیری ؟ اونم بهترین های پژاک که روی مهمترین ارتفاعات منطقه منتظر بچه های صابرین بودند ؟

آره حتما اسیر میگیری ازشون[/quote]

من فکر نمیکنم جایی گفته باشم که باید نیروهای پژاک اسیر میشدن هرچند اسیر دادند، زیاد هم دادند! :)...
  • Upvote 13
  • Downvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سناپس عزیز خودم هم عرض کردم که گرین برتس یه اصطلاح کلی هست و منظور نیروهای ویژه زمینی امریکا هست .
در مورد مرینز اشتباه میکنید . مرین ها پایین تر از رنجر ها هستن ( تلفظ صحیحش میشه " رینجر")
البته اینا چندان قابل مقایسه نیستن ولی بهرحال رنجرها نیروی عملیات ویژه هستن
و بازهم عرض میکنم تفنگداران دریایی نیروی ویژه نیستن .

----------------------

در مورد نوهد از کجا میدونید عملیات نداشتن icon_eek ؟ اگه بخوان برن تو یه منطقه عملیات جاسوسی یا ... انجام بدن باید بیان به همه بگن و نت رو پر کنن ؟؟ مسلما نه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

تو پیام خصوصی به میثم جان گفتم : نیروی ویژه صابرین از اساس با دکترین بومی سازی شده عاشورایی جنگیدن و عاشورایی شهید شدن آمیخته شده و اولین اصل در صابرین و آخرین اصل :

شهادت طلبی

توکل بسیار بالا

ایمان واقعی به چه کشته شویم چه کشته بشویم در راه خداست

توانایی تخصصی و نظامی بالا

و نهایتا آمادگی جسمانی است

ولی اولویت با ایمان بسیار زیاد هست ....

همین شاخصه کاملا صابرین و افکار و اهدافش رو متفاوت کرده و میکنه ....

اصلا صابرین موافق سبک نیروهای ویژه دیگر جهان نبوده و نیست ... بلکه خودش یک سبک براساس دکترین نظامی سپاه ساخته است

این از این
[quote]

۱۳ شهید نیروی ویژه روی زمین که چند روز بعد یا همون صبح روز بعد پیکرشون جمع میشه + اسلحه ها و تجهیزات همه‌ی نیروها فقط یک معنی رو میده و اون معنی هم اینه که پژاک همه رو زده، اومده پایین بالا سر نیروها یکی یکی همه‌ی وسایل و ابزار رو برداشته و ریخته گونی و برده... و این یعنی هیچ کسی با ترمال همشون رو یکی یکی تو سنگر نزده
[/quote]

و باز هم عدم اطلاع از عملیات

اولا ثابت کنید کمین خوردند !
دوما نشون به این نشون که : شهید حسین رضایی بر بالای اولین کانال وقتی قرار میگیره با رگبار ممتد افقی .... مثل گندم ... درو میکنه نیروهای پژاکی رو .....

سوما شما هیچ اطلاعی از نحوه جمع آوری تسلیحات و اجساد و بقیه مسایل ندارید، چطور میگید فلان شد و بهمان ؟

منبع تون کجاست ؟

به جز تصاویر و فیلم اولیه پژاک ؟

یک منبع حتی غیرمعتبر که بگه صابرین اینطور شد ؟ پژاک اونطور شد بگید ؟
[quote]

فکر میکنم در تمام دنیا، وقتی یه گروه چریکی میاد تجهیزات به غنیمت گرفته شده نیروهای مهاجم رو نشون میده و اعلام میکنه عقب نشینی کرده و این تجهیزات رو هم از مهاجمین گرفته، یه جورایی داره پیروی یا قدرت خودش رو به رخ میکشه... لااقل در خصوص امریکایی ها و انگلیسی ها و عراقی ها در جنگ با خودمون و غیره و ذلک، القائده و فرانسه و غیره و ذلک، ما اینجوری فکر میکردیم و اینجوری حرف زدیم....

[/quote]

برادر عزیزم

دقیقا همون روزی که پژاک فیلم غنیمت ها رو پخش کرد بنده حقیر بودم که اطلاع رسانی ش کردم

تاپیک درگیری ها هست

هنوز اون موقع تواب نشده بودم .... نوشته هام هست اخوی

برید بخونید

بلافاصله پژاک اعلام کرد تصاویری از اجساد نیروهای ایرانی داره

و فرداش من اولین نفر در کل جمهوری اسلامی ایران و حداقل در فضای مجازی بودم که فیلم رو از اکراد پژاکی گرفتم و پخش کردم

که فکر کنم اولین نفر هم که لینک دادم بهش ، کلنل شاک بود ....

پس مطمئن باشید برای من خیلی زودتر از شما سوالات بیشماری پیشامد نمود که در طی ملاقات های مختلف سعی کردم جواب سوالات رو بدست بیارم که الحمدلله پاسخ بسیاری شون رو دارم ولی چون قسم یاد کردم تا وقتیکه سپاه رسما اعلام نکنه چیزی نگم ... چیزی نمیگم

پژاک فردای همون روزی که فیلم اجساد رو نشون داد شروع به عقب نشینی کامل کرد که اگر واقعا فکر میکرد اون غنائم نشان از برتری و پیروزی ش هست ابدا این کار رو نمیکرد

پژاک توانایی تحمل حمله بعدی صابرین و تی 48 فتح و .... و ..... و ..... ، نداشت

و البته با وصف اینکه نیازی به باز کردن کل ماجرا ندارم :

به یاد لاله های در خون خفته ای که در هشت سال دفاع مقدس ، خط شکن و صف شکن بودند و حاضر شدند جان خویش را فدا کنند تا یاران شان بر فراز جنازه هایشان به سوی پیروزی قدم بردارند

و سلام بر صابرینی ها که نشان دادند اگر بالاتر از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس نباشند کمتر از آنان نیستند و صف شکنانی بی همتا بودند و هستند

برادر میثم

انشالله اگر سالگرد امسال برگزار شد .... سر همین حرفاتون هم شده ، از دوستان خواهش میکنم مسایلی رو مطرح کنند ... که دیگه شما اینقدر بی پروا و ناجوانمردانه بر صابرینی ها نتازید

بهترین چترباز امروز ایران یک ارتشی ست درسته ؟ خوب ای کاش توفیق حضور در مقر صابرین را پیدا کنید تا بدانید در عمل کیست ....که در نصف ارتفاعی که برادر ارتشی مان از برج میلاد پرید ... چتر خودش رو باز کرد ...

یک پیرمرد با قیافه و محاسنی سفید ....!

صابرین دریایی است ... و کسی نمیفهمه مگر واردشون بشه و با چشماش ببینه

یا حق

پی نوشت : در عملیات سال 90 یک سری نقاط مبهم هست که شاید حتی امروز نیز خود بچه های صابرین و دیگرانی که حاضر بودند از تیپ های مخنلف از خودشون می پرسند چرا ...
مثلا میگم یکی از این نکات رو و اونم محلی است که پژاک بعد عقب نشینی انتخاب کرد و سپاه عملیات رو متوقف کرد ...

شکی نیست که نقائصی بود و هست ولی به هیچ عنوان از ارزش های بچه های صابرین کم نمیکنه ....

هرکسی فکر میکنه مرد میدان هست ... بسم الله

اون کوه های سربه فلک کشیده سردشت و ارتفاعات جعفرخان این هم شما ....
سبک بال و سبک وزن برید ببینم میتونید 5 متر بدون نفس نفس زدن حرکت کنید .... ! چه برسه با کلی تجهیزات ...
  • Upvote 7
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

http://s5.picofile.com/file/8128037876/IMG_0020.jpg

این عکس رو با دقت نگاه کنید

حالا اینو چون دوستان صابرین در وبلاگ شون ( که انشالله به زودی سایت می شود) قرار دادند گذاشتم

یک فیلمی هم هست که واقعا خودش نشان دهنده هم قدرت رزمی بچه های صابرین هم استتار و کانال کشی خیلی هنرمندانه پژاکی ها هست که حالا نمیدونم بزارند بزارم یا نه .... ؟ ولی واقعا هرکسی که کمی هم نظامی بلد باشه اولا میفهمه چه قدرت استتاری و اختفا و در عین حال ایمن سازی سنگر وکانالی دارند این پژاکی ها و دوما اینکه میفهمه عمرا مغز هیچ پژاکی به این حد از استتار هوشمندانه برسه و قطعا بهش کمک شده

به هرحال

من هربار این عکس رو میبینم بدنم میلرزه و با خودم میگم : من جای بچه ها بودم حاضر بودم با اون همه تجهیزات در مکانی که کاملا مسلط بودند پژاکی ها از کوه بکشم بالا یا نه ؟

پی نوشت : تازه کانال های اصلی پژاکیون در قسمتی کنده شده بود و سنگرهای کمکی طوری ساخته شده بود که از دید و تیررس توپخانه ( حتی در بهترین حالت شلیک منحنی) نیز خارج بود و عملا موشکباران نیز فایده نداشت چرا که پشت به ارتفاعات ساخته شده بود
یا حق
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Ernesto_Rommel' timestamp='1403970946' post='388961']
سلام

تو پیام خصوصی به میثم جان گفتم : نیروی ویژه صابرین از اساس با دکترین بومی سازی شده عاشورایی جنگیدن و عاشورایی شهید شدن آمیخته شده و اولین اصل در صابرین و آخرین اصل :

شهادت طلبی

توکل بسیار بالا

ایمان واقعی به چه کشته شویم چه کشته بشویم در راه خداست

توانایی تخصصی و نظامی بالا

و نهایتا آمادگی جسمانی است

ولی اولویت با ایمان بسیار زیاد هست ....

همین شاخصه کاملا صابرین و افکار و اهدافش رو متفاوت کرده و میکنه ....

اصلا صابرین موافق سبک نیروهای ویژه دیگر جهان نبوده و نیست ... بلکه خودش یک سبک براساس دکترین نظامی سپاه ساخته است

این از این

و باز هم عدم اطلاع از عملیات

اولا ثابت کنید کمین خوردند !
دوما نشون به این نشون که : شهید حسین رضایی بر بالای اولین کانال وقتی قرار میگیره با رگبار ممتد افقی .... مثل گندم ... درو میکنه نیروهای پژاکی رو .....

سوما شما هیچ اطلاعی از نحوه جمع آوری تسلیحات و اجساد و بقیه مسایل ندارید، چطور میگید فلان شد و بهمان ؟

منبع تون کجاست ؟

به جز تصاویر و فیلم اولیه پژاک ؟

یک منبع حتی غیرمعتبر که بگه صابرین اینطور شد ؟ پژاک اونطور شد بگید ؟

برادر عزیزم

دقیقا همون روزی که پژاک فیلم غنیمت ها رو پخش کرد بنده حقیر بودم که اطلاع رسانی ش کردم

تاپیک درگیری ها هست

هنوز اون موقع تواب نشده بودم .... نوشته هام هست اخوی

برید بخونید

بلافاصله پژاک اعلام کرد تصاویری از اجساد نیروهای ایرانی داره

و فرداش من اولین نفر در کل جمهوری اسلامی ایران و حداقل در فضای مجازی بودم که فیلم رو از اکراد پژاکی گرفتم و پخش کردم

که فکر کنم اولین نفر هم که لینک دادم بهش ، کلنل شاک بود ....

پس مطمئن باشید برای من خیلی زودتر از شما سوالات بیشماری پیشامد نمود که در طی ملاقات های مختلف سعی کردم جواب سوالات رو بدست بیارم که الحمدلله پاسخ بسیاری شون رو دارم ولی چون قسم یاد کردم تا وقتیکه سپاه رسما اعلام نکنه چیزی نگم ... چیزی نمیگم

پژاک فردای همون روزی که فیلم اجساد رو نشون داد شروع به عقب نشینی کامل کرد که اگر واقعا فکر میکرد اون غنائم نشان از برتری و پیروزی ش هست ابدا این کار رو نمیکرد

پژاک توانایی تحمل حمله بعدی صابرین و تی 48 فتح و .... و ..... و ..... ، نداشت

و البته با وصف اینکه نیازی به باز کردن کل ماجرا ندارم :

به یاد لاله های در خون خفته ای که در هشت سال دفاع مقدس ، خط شکن و صف شکن بودند و حاضر شدند جان خویش را فدا کنند تا یاران شان بر فراز جنازه هایشان به سوی پیروزی قدم بردارند

و سلام بر صابرینی ها که نشان دادند اگر بالاتر از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس نباشند کمتر از آنان نیستند و صف شکنانی بی همتا بودند و هستند

برادر میثم

انشالله اگر سالگرد امسال برگزار شد .... سر همین حرفاتون هم شده ، از دوستان خواهش میکنم مسایلی رو مطرح کنند ... که دیگه شما اینقدر بی پروا و ناجوانمردانه بر صابرینی ها نتازید

بهترین چترباز امروز ایران یک ارتشی ست درسته ؟ خوب ای کاش توفیق حضور در مقر صابرین را پیدا کنید تا بدانید در عمل کیست ....که در نصف ارتفاعی که برادر ارتشی مان از برج میلاد پرید ... چتر خودش رو باز کرد ...

یک پیرمرد با قیافه و محاسنی سفید ....!

صابرین دریایی است ... و کسی نمیفهمه مگر واردشون بشه و با چشماش ببینه

یا حق

پی نوشت : در عملیات سال 90 یک سری نقاط مبهم هست که شاید حتی امروز نیز خود بچه های صابرین و دیگرانی که حاضر بودند از تیپ های مخنلف از خودشون می پرسند چرا ...
مثلا میگم یکی از این نکات رو و اونم محلی است که پژاک بعد عقب نشینی انتخاب کرد و سپاه عملیات رو متوقف کرد ...

شکی نیست که نقائصی بود و هست ولی به هیچ عنوان از ارزش های بچه های صابرین کم نمیکنه ....

هرکسی فکر میکنه مرد میدان هست ... بسم الله

اون کوه های سربه فلک کشیده سردشت و ارتفاعات جعفرخان این هم شما ....
سبک بال و سبک وزن برید ببینم میتونید 5 متر بدون نفس نفس زدن حرکت کنید .... ! چه برسه با کلی تجهیزات ...
[/quote]
والا اگه بگید جاسوسسان کجاست تو نقشه گوگل ارتس که مشکل امنیتی نداره داره ما هر چی گشتیم پیدا نکردیم!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ادیب جان برادرم.....
من همیشه و همه جا و مطلقا همه جا گفتم که این عملیات صابرین،در این محلی که اتفاق افتاد، تک هست و لنگه نداره...
من توی سایت ارتشی برای شخصی مثال زدم که در عملیاتی مشابه، نیوی سیل های امریکایی برای پاکسازی یه تونل طالبان، درخواست پشتیبانی هوایی دادن و دو روز جلو نرفتن و وقتی رفتن، بن لادن فرار کرده بود! :)))

مسئله‌ی من، نتایج عملیاتی و روی نقشه هستش....
مثلا ما شهدایی دادیم در جاسوسان، بعدش به هر طریقی، نیروهای پژاک با تجهیزات نیروهای ما رفتن بیرون از منطقه که باز با این بیرون رفتنشون، ما مجبور شدیم تو زمستون اونجا باشیم و چند نفر شهید دیگه هم توی برف و بوران دادیم...

حالا، حرف من اینه که اگر اون شب، نیروها عوامل پژاک رو زدن، پس کی اومده تجهیزات شهدا رو جمع کرده و برده؟؟؟

من در شجاعانه بودنش، در حرفه‌ای بودن نیروها و توانایی هاشون کوچیکترین شکی ندارم و کوچیکترین شکی رو مطرح نکردم....

بحث صرفا اینه که تو دنیایی که ما هستیم، این روزها، عیار یگان های ویژه با نیروهایی که کشته نشدن مشخص میشه...

جاسوسان یه نقطه‌ی عطف عملیاتی کشور و دنیاست، ولی برای همیشه در تاریخ مینویسن که یگان های ویژه‌ی ایرانی شهید شدن همه....
چرا؟ چون عیارها رو با نیروهایی که زنده بر میگردن میسنجن!! یا حداقل نتیجه‌ی مستقیمش....

مثلا ما میگیم ۱۲ تا گرین برت، شل و پل شدن ولی حامد کرزی رو رئیس جمهور افغانستان کردن و خودشون هم زنده موندن و فقط مصدوم شدن(جانباز! :) )...
در حالی که میگیم صابرین ۱۳ تا یا ۱۱ تا شهید داد، و جاسوسان رو با مذاکره نهایتا ازاد کرد... یا حداقل جاسوسان بر اثر فشار ایجاد شده توسط این نیروها ازاد نشد... چون پژاک توی اونجا باقی موند و با خونسردی رفت تجهیزات نیروها رو جمع کرد و با خودش برد....
توی تصاویر هم بیشتر به نظر میرسه که پیکر شهدا، چند روز اون بالا مونده تا وقتی اون کلیپ جمع کردن شهدا ظبط میشه...

[quote]و بازهم عرض میکنم تفنگداران دریایی نیروی ویژه نیستن .[/quote]
منم عرض کردم که نیروی ویژه نیستن! ولی در سطح اونها دسته بندی میشن چرا که تجهیزات قدرتمندی دارن که باعث میشه عملیات های قدرتمندانه و شجاعانه‌ای اجرا بکنن و همیشه نوک پیکان ورود به کشور های مورد حمله هستن...
  • Upvote 5
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

نباید هم پیدا کنید

این ارتفاعات از طرف ایرانی ها نامگذاری شده به خصوص به خاطر روستای بسیار معروف دولتو که از قدیم الایم محل سکنی پلیدترین تجزیه طلبان ایران بوده و یکی از زندان های معروف شون هم که شهدای بسیاری تقدیم ایران اسلامی کرده در این روستا قرار داشته به این نام نهادینه شد !

وگرنه ارتفاعات اصلی رو در تصویر زیر میتونید در زیر اسم کوردی !!! سردشت ! پید ا کنید :

http://s5.picofile.com/file/8128042942/sardasht.jpg

چون قصه به اینجا رسید این لینک های کمکی رو میزارم ، زبان ما قاصر از بیان است ولی سرداران سپاه خیر:

[url="http://www.ammariyon.ir/fa/news/15143/جزئیات-تسخیر-ارتفاعات-جاسوسان-در-غرب-کشور"]http://www.ammariyon...سان-در-غرب-کشور[/url]

[url="http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900707000189"]http://www.farsnews....=13900707000189[/url]

[url="http://shahidmojtaba-babaei.persianblog.ir/post/198/"]http://shahidmojtaba...og.ir/post/198/[/url]

و اما مهمترین لینک هایی که واقعا حیف هست از دست بدید :

[url="http://shahidmojtaba-babaei.persianblog.ir/post/189/"]http://shahidmojtaba...og.ir/post/189/[/url]

[url="http://shahidmojtaba-babaei.persianblog.ir/post/191/"]http://shahidmojtaba...og.ir/post/191/[/url]

[url="http://shahidmojtaba-babaei.persianblog.ir/post/193/"]http://shahidmojtaba...og.ir/post/193/[/url]

[url="http://shahidmojtaba-babaei.persianblog.ir/post/194/"]http://shahidmojtaba...og.ir/post/194/[/url]

توضیحات اضافی هست که بگیم ؟ نوچ !
  • Upvote 10
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Ernesto_Rommel' timestamp='1403975518' post='388971']
سلام

نباید هم پیدا کنید

این ارتفاعات از طرف ایرانی ها نامگذاری شده به خصوص به خاطر روستای بسیار معروف دولتو که از قدیم الایم محل سکنی پلیدترین تجزیه طلبان ایران بوده و یکی از زندان های معروف شون هم که شهدای بسیاری تقدیم ایران اسلامی کرده در این روستا قرار داشته به این نام نهادینه شد !

وگرنه ارتفاعات اصلی رو در تصویر زیر میتونید در زیر اسم کوردی !!! سردشت ! پید ا کنید :

[url="http://s5.picofile.com/file/8128042942/sardasht.jpg"]http://s5.picofile.c...42/sardasht.jpg[/url]

چون قصه به اینجا رسید این لینک های کمکی رو میزارم ، زبان ما قاصر از بیان است ولی سرداران سپاه خیر:

[url="http://www.ammariyon.ir/fa/news/15143/جزئیات-تسخیر-ارتفاعات-جاسوسان-در-غرب-کشور"]http://www.ammariyon...سان-در-غرب-کشور[/url]

[url="http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900707000189"]http://www.farsnews....=13900707000189[/url]

[url="http://shahidmojtaba-babaei.persianblog.ir/post/198/"]http://shahidmojtaba...og.ir/post/198/[/url]

[url="http://shahidmojtaba-babaei.persianblog.ir/post/189/"]http://shahidmojtaba...og.ir/post/189/[/url]

[url="http://shahidmojtaba-babaei.persianblog.ir/post/191/"]http://shahidmojtaba...og.ir/post/191/[/url]

[url="http://shahidmojtaba-babaei.persianblog.ir/post/193/"]http://shahidmojtaba...og.ir/post/193/[/url]

[url="http://shahidmojtaba-babaei.persianblog.ir/post/194/"]http://shahidmojtaba...og.ir/post/194/[/url]

[/quote]
لینک ها عالی بودند خیلی عالی ممنون
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

نباید هم پیدا کنید

[url="http://s5.picofile.com/file/8128042942/sardasht.jpg"]http://s5.picofile.c...42/sardasht.jpg[/url]

[/quote]
لینک های خیلی خوبی بودن ممنون ! شما هم یه بار تمام مطالبی که میتونید یه تاپیک کنید بدونیم واقعا چی شده اونجا چند کوه بود چقدر بود واقعا ادم اعصابش خورد میشه کامنت های شما رو میخونه به ازای هر کلمه بیست تا نقطه توشه! خوب برادر من یا یه چیز رو نگو یا اگه نمیتونی بگی کلا وارد بحثش نشو!! در ضمن یه لطفی کنید تو اون عکس با پینتی چیزی موقعیت مناطق ازاد شده رو یه لکه بزارید چون از لینک ها اینطور بر میومد که از کولانه تا دوله تو دست ایران نبود و تا سال 90 !!! دست تجزیه طلب ها بوده
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در یک برنامه تلویزیونی (فکر کنم ثریا) دریادار سیاری اشاره ای به تفاوت کلاه سبزهای ایران داشتند و گفتن کلاه سبزهای نیروی دریایی ( تکاوران ویژه نیروی دریایی ) آموزش های بیشتری نسبت به کلاه سبزهای نیروی زمینی می بینن و چون باید عملیات های دریایی هم انجام بدن نیاز به ورزیدگی و مهارت بیشتری دارن (خودشون هم جز این گروه بودن) ؛ فکر کنم بطور محسوس تنها کلاه سبزهایی که الان عملا در حال عملیات باشن همین ها هستن (اسکورت کشتی ها و مقابله با دزدان دریایی)

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

برادران ارجمند

قرار بود سال گذشته وقتی سپاه خانواده های شهدای نبرد با پژاک اعم از ارتشی انتظامی و سپاهی و بسیجی رو برد روی ارتفاعات با هلیکوپتر به صورت علنی عملیات شرح داده بشه

متاسفانه در اخرین لحظات باز هم لغو شد و منع هم قرار دادند

ما که هیچی نمیدونیم فقط شنیده هاست هرچند میشه گفت معتبر !

ولی تا خود سپاه نگه واقعا ما خر کی باشیم بگیم .... شرح عملیات واقعا کار خودشون هست ...

راجه به ارتفاعاتی هم که دست شون بود همین مشکل هست فقط همینو میتونم بگم در این سطح : ایران بعد از سه دهه توانست تسلط کامل خودش را بر منطقه سردشت تثبیت کند و تا قبل از اون شاید 60 درصد نهایتا تحت اختیار بود ....

بعضی واقعیات رو نمیشه گفت .... سالها پ.کا.کا و بعد پژاک و قبلتر این دو کومله دموکرات بر این مناطق تسلط داشتند و ما هرگز نتوانسته بودیم بر این ارتفاعات مسلط بشیم

برای اولین بار سپاه این خاک پرگهر رو آزادسازی نمود

یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ببنید در مورد جاسوسان و سایر نقات مثل جهنم دره و کمپ شهیدان ، این نقاط کاملاً از لوث کومله و دموکرات پاکسازی شده بود و سالها امن بود تا بعداً پ.ک.ک سکنی گزید .همان پ.ک.ک ای که در دره بقاع لبنان اموزش نظامی می دید.
من در این پست یک مطلب را باز گو می کنم و ان این که از زمان تشکیل پ.ک.ک و پژاک تا به امروز دول جمهوری اسلامی ایران نخواسته اند این ها را از بین ببرند
همه این عملیات ها فقط و فقط برای کنترل اینها بوده است
خری که چموش شده و سواری نمی دهد را می زنند .این زدن برای کشتن خر نیست .
من سفر نامه ها را نممی خوانم .چون همین سفرنامه ها دفرچه خاطرات اطرافیان و همشهریانم است.
جاسوسان را زیاد نمی دانم اما بسیار دیده ام مقری را که سمت چپ روستا بود و توپخانه برای شب های متوالی سمت شرق روستا را به توپ می بستند .سگ های منطقه هم می دانستند پژاک کجا هست و کجا نیست .سپاه کجا هست و کجا نیست و کجا به پرسه زنی بروند؟
  • Upvote 4
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

نباید هم پیدا کنید

[/quote]
با تشكر از دوستان و استيد يك سئوال فني داشتم
نميشه با پهباد سنگرهاي پژاك را شناسايي كنند وبعد با همان پهپاد ها نشانه گذاري ليزي كنند وبا مهمات ليزي توپخانه سنگرها بزنند؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

اگر لینک ها رو با دقت میخواندید اشاره کرده بود بعضی نقاط به حدی صعب العبور و بدقلق بود که به هیچوجه نمیشد اجرای آتش صحیح داشت

نه همه جا ولی برخی جاها شرایط بسیار ایده الی داشت همانند ارتفاعات جاسوسان و کلا مدیا و قندیل

برای همین اینها فکر میکردند اصلا سقوط نمیکنند اما بهشون سقوط کردند بچه های سپاه

اشاره هم داشتم که حتی بعضی جاها هم که میشد اجرای اتش سنگین داشت باز هم به دلیل ساخت حرفه ای تونل و سنگرها و کانال ها واقعا حجم اتش اجرا شده با اهداف به دست امده خوانایی نداشت

راجع به پهپاد هم به صورت رسمی اعلام میکنم تا بهترین سطح ممکن ازش استفاده شد !

کجا و چطور بماند ولی واقعا استفاده شد

یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.