Recommended Posts

بنظر میرسد که خود شما هم قبول داری که اسراییل بر اساس قدرت نظامی چیزی را میخواهد که متعلق به او نیست. خود شما هم میدانی که درخواست فلسطینی ها برحق است و فقط تا کنوم قدرت پس گرفتن آن را نداشته اند. پس اگر روزی قدرت آن را پیدا کنند مشکلی نیست نه؟ حتما باید حرف حق را با زور زد؟ پس اینجا است که درست بودن نظر جمهوری اسلامی ایران معلوم میشود که اسراییل فقط حرف زور را میفهمد.

 میخواهم چیز دیگری را برای شما بگویم. شما در هر حال مثل هر انسان دیگری روزی رفتنی هستی و من و شما و همه انهایی که جنایت کردند و یا مورد جنایت واقع شدند باید به دنیای دیگری نقل مکان کنیم. فکر میکنی که در آن دنیا شما چه وضعی خواهی داشت؟ بر اساس عقل و منطق. افرادی که ظالم بوده اند و جنایت کرده اند مطمئنا وضع بدی خواهند داشت چون اینبار قاضی خداوند عالم است و نه یک دولت نا صالح، جنایتکار و غیر منصف. در آنجا نخواهند گفت که چون شما در چند جنگ پیروز شدی حق داشتی . در آن محکمه افراد ظالم را محکوم و مجازات خواهند کرد. و هیچ قدرتی را نخواهید داشت.

حند وقت میخواهی زندگی کنی؟ تمام این جنایتها و آدم کشی ها و کودک کشی ها و اشغال و غیره را میخواهی برای چه؟

بهتر نیست که انسانیتت را و وجدانت را قاضی کنی و قبل از آنکه به حسابت رسیدگی شود خودت را نجات بدهی؟

فرق مسلمانان واقعی این است که از حمایت از حق دست نمیکشند و از جنگیدن برای حق خسته نمیشوند و میدانند که حتی اگر در این جنگ ودر این راه کشته بشوند به بهشت خواهند رفت. اینکه ما موفق به ازاد کردن فلسطین بشویم یا نشویم (که به امید خدا میشویم) سوال ما نیست. سوال ما این است که چگونه به تکلیفمان عمل کنیم.

 میدانی ما امامی داریم که در کربلا شهید شد و ظلم را نپذیرفت. بنابراین فلسفه ما همین است برای رسیدن به حق و حمایت از حق عمل میکنیم.

باز هم به شما نصیحت میکنم که انسانیت خودت را به پای ظلم صهیونیستها قربانی نکن. تا وقت داری و آلوده نشده ای از آنجا خارج شو..

  • Upvote 3
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

متاسفانه تفکر اینه که انگلیس اومده سرزمین ها رو گرفته و داده به یهودیان . .......

http://masaf.ir/Ceremony/Detail/4244/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B9%D9%87%D8%AF-39

مطالب جالبی میگه

هم در مورد حضور مسلمانان در مجلس هم خیلی از مسائل دیگه بحث میکنه.

فقط یک مسئله ای الان برای من پیش اومده .شما الان اگر یکسری مسلمان وارد فلسطین اشغالی بشه ساپورت مالی بشه بعد رفراندوم کنیم اوکی هستید؟ شما فرض  کن از پاکستان 40 میلیون میاریم.بعد رفراندوم میکنیم خرج زمین خونه مسکنشون رو هم خودشون میدن میخرن.

منطقتون مشکل داره

بنظرم قضیه اینطور حل میشه هرکی زورش بیشتره راست و منطقی صحبت میکنه. مثل خیلی مسائل روز دنیا.برای همین جماعت بی عقل منطق هست که ما مسلمونا توی قران توصیه به تجهیز نظامی شدیم.

ویرایش شده در توسط crive
  • Upvote 5
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام

اول کلام موضع خودم رو مشخص کنم

تفکر حقیر این است که همه انسانها با هر زبان رنگ نژاد و مذهبی برابر هستند و هیچ برتری بر یکدیگر ندارن مگر میزان که انسانیت است"

اما

با زورگو باید با زور برخورد کرد که زبانی بجز زور نمیداند.

 

خاطره ایی هم نقل کنم:

 

سالها پیش برای ماموریتی کاری به خارج از کشور رفته بودم

در لابی هتل با مسلمانی سیاه پوست که اندازه سه نفر بود رفیق شده بودیم

و عصرها سیگار دود مکردیم و بحث از اینجا و انجا

دقیقا یادم نیست روز چندم بود

من پرسیدم راستی شما کجایی هستی؟؟

گفتند : اسراییلی

فکر کردم اشتباه شنیدم!!!

دوباره پرسیدم؟

و جواب همان بود

ایشان مسلمانی افریقایی تبار بودند که پناهنده اسراییل شده بودند و البته میگفتند که در سرزمینهای اشغالی بسیاری افریقایی تبار زندگی میکنند و هر روز بر تعدادشان افزوده میشود

از قضا ایشان بسیار مسلمانتر از امثال بنده بودند و نمازشان سر جایش بود و مشروبات الکلی هم نمیخوردند.

القصه

بنظر بنده اسراییلی ها با مسلمان و دروزی و یهودی بودن فرد مشکلی ندارند

تا وقتی که به منافع یهود و ارمانهای صهیون کاری نداشته باشند

 و نمونه اشکار این استانداردهای دوگانه رفتارشان با مردم مظلوم نوار غزه و فلسطینیهای ساکن قدس است!!!!!!!!!!!!

 

راستی برادر عزیز ایرانی ساکن مناطق اشغالی

حقیرشما را بیشتر ایرانی میدانم تا اسراییلی

و دین و مرام شما در برداشت بنده از شما کمترین دخالتی ندارد و نخواهد داشت

و مهم تفکرات شما و انصاف شما در برخورد با قضیه مردم مظلوم فلسطین است

 

اگر برایتان زحمتی نیست فرق اشکنازی و غیره ... را مشخص کنید

و لطفا ایرانی هایی  که در مناصب بالا فعالیت کرده اند در مناطق اشغالی نام ببرید

و کمی بیشتر از اوضاع و تفکرات جناه های حزبی و ...... داخل اسراییل توضیح بدهید.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

متاسفانه تفکر اینه که انگلیس

سلام مجدد

حقیقتش تازه از دانشگاه اومدم و خسته هستم ولی به احترام شما سعی میکنم زود به زود جواب بدم-

شما یک بار اون چیزی که برای من نوشتید رو بخونید خلاصش این میشه یهودی هایی که در سرزمین های مقدس بودن حدود 80-90 هزار نفر میشدن(سر همینم بحثه ولی گیریم درست) بعد از حمایت(به تعبیر شما) توطئه(به تعبیر ما) انگلیس طی سالیان متمادی و حمایت مالی سیاسی و امنیتی این جمعیت به حدود 500-600 هزار نفر میرسه این تفاوت اکثریت مهاجر بودن نه رشد عادی جمعیت پس متعلق به این سرزمین نبودن حتی با این دستکاری بزرگ در جمعیت اون منطقه بازم فلسطینیان بیشتر بودن.از همه اینها بگذریم شما خودتون در مورد تصمیم گیری توی متن دارید میگید که آمریکا و انگلیس بین 4 راه حل این راه رو انتخاب کردن اصلا این دوتا چه حقی داشتن که بخوان این کار رو بکنن یعنی اول ترکیب جمعیت رو بهم بزنن بعد بگن برای راه حل یکی از این 4 راه وجود داره میبینید تنها مشروعیت و دلیل اینه که زور داشتن همینو بس.

نامه اون مرتیکه شاه عربستان رو دیدم متاسفانه نتونستم تو آرشیوم پیداش کنم مثل یک سگ مطیع عمل کرده برای ارباب هاش.در مورد جزئیات مسئله هم دوستمون x-mas توضیح دادن که ازشون تشکر میکنم و در اون مورد زیاده گویی نمیکنم. اصلا تشکیل این دولت به صورت نامشروع هست یعنی هر چیزی گیرشون بیاد زیاده

در مورد رفراندوم قرار نبود از همه یهودیان سوال بشه یهودیانی که اصلیتی فلسطینی دارن فقط در رفراندوم خواهند بود به اضافه همه ی فلسطینیان چه اونایی که در فلسطین هستن و چه آوارگان این که تصمیم بگیرن چه بکنن مثلا زیر سایه یهود باشن دولت خودشونو تشکیل بدن و یا این که دو دولت باشه به خودشون مربوط میشه این که میگید این راه عقلانی نیست خب راهی به جز مبارزه به نظرتون میرسه برای احقاق حق؟!

دوست عزیز دلیل این که یکی مثل یاسر عرفات مبارزه رو شروع کرد یه چک بود که اونو به خودش آورد این چک رو یاسر عرفات در مصر از یک روحانی شیعه خورد به اسم نواب صفوی که گفت تو اینجا چه غلطی میکنی وقتی که کشورت در اشغاله شما خیلی مونده تا شیعه رو بشناسید شجاعت شیعه با هیچ چیز قابل مقایسه نیست مشکل اونها نژاد پرستی بود خدا از این خیلی بدش میاد دید شما اینه که موضوع فلسطین فقط عربی هست ولی دید ما اینه که اسلامی انسانی هست قضیه

اگر همین مقاومت ها نبود الان چیزی به اسم فلسطین وجود خارجی نداشت و اسرائیل در حال تکمیل نیل تا فراتش بود. نه این که دور همون یه وجب جاش بخواد دیوار بکشه

کلا با منطق شما هر کس زورش بیشتر بوده یا الان بیشتره میتونه کارشو پیش ببره حق با اونه پس مشکلی نباید با ایران داشته باشید فقط باید سعی کنید خودتونو قوی تر کنید که حق باهاتون باشه ایران هم سعی میکنه فلسطینیان رو قوی کنه که حق باهاشون باشه!

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

پرچم استاد رائفی پور بالاست  icon_cheesygrin  حتماروایت عهد  39 رو گوش بدید برای شما هم خوبه آقای آریل

  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مسالمت امیز ترین روش اسرائیل برای گرفتن زمینهای فلسطینیان:

 

[aparat]3LAJg?[/aparat]

ویرایش شده در توسط babak1985
  • Upvote 6
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

220px-Map_of_Jewish_settlements_in_Pales

220px-UN_Partition_Plan_For_Palestine_19

با سلام
فکر کنم این دو تصویر گویای همه چیز باشد!!!!!!!
تصویر اول سرزمین‌های یهودی‌ نشین در سال ۱۹۴۷،و تصویر دوم طرح تقسیم سرزمین‌های سازمان ملل در همان سال
حالا میشه یکی‌ بگه بر چه اساسی‌ در طرح, این همه زمین به یهودیان دادند در حالی‌ که در اصل سرزمین‌هایی‌ که در آنها سکونت داشتند بسیار کمتر از آن بود؟؟؟
البته همین زمینهای یهودی‌ نشین سال ۱۹۴۷ هم اکثرا با اقدامات امثال هاگانا و ایرگون و حمایت‌های اشغالگران انگلیس به دست آمده بود،و تنها چیزی نزدیک به ۳ درصد زمین‌ها از طرف برخی‌ زمین داران فلسطینی فروخته شده بود!!!!!!
کشتار‌هایی‌ قبل از تشکیل رسمی‌ اسرائیل از جانب صهیونیست‌ها انجام شد که منجر به مهاجرت تعداد زیادی از اعراب مسلمان و مسیحی‌ شد،یعنی‌ آوارگی فلسطینیان از قبل از تشکیل رسمی‌ اسرائیل شروع شده بود و در زمین‌هایی‌ که خالی‌ میکردند بلافاصله صهیونیست‌ها ساکن می‌شدند،یعنی‌ این کشتار‌ها صرفاً درگیری‌های معمولی نبوده بلکه بر اساس برنامه از پیش تعیین شده برای کوچاندن فلسطینی‌ها صورت میپذیرفته!!!!!!!
از جمله میتوان به کشتار دیر یاسین اشاره کرد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Deir_Yassin_massacre

این هم نقشه‌ای از ترکیب جمعیتی در سال ۱۹۴۵:
640px-Palestine_Land_ownership_by_sub-di


به طور کلی‌ جمعیت یهودیان در سال ۱۹۴۷ چیزی حدود ۶۰۰ هزار نفر بوده،و تعداد فلسطینیان بیش از ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر،پس مشخص نیست که چرا سازمان ملل بیش از ۵۰ درصد زمین هارو به یهودیان داد،از نظر گستردگی نقاط سکونت هم که نقشه اول کاملا گویاست پس این طرح سازمان ملل واقعا جای تعجب دارد

البته این جمعیت یهودی‌ هم همان طور که گفتم با کوچاندن اجباری فلسطینیان و مخصوصاً حمایت گسترده انگلیس پس از اعلامیه بالفور به ۶۰۰ هزار رسیده بود در سال ۱۹۴۷.
در سال ۱۹۱۴ یعنی‌ کمی‌ قبل از افتادن فلسطین دست انگلیس جمعیت یهودی‌ فقط ۶۰ هزار نفر بوده،پس حمایت انگلیس در مهاجرت و مستقر کردن صهیونیست‌ها منجر به ۱۰ برابر شدن جمعیت یهودیان شد،که باز هم علیرغم این جمعیتشون هنگام تشکیل کشور اسرائیل نصف فلسطینیان بوده!!!!!!!و برای حل این معضل چند صد هزار فلسطینی رو در سال ۱۹۴۸ به زور بیرون میکنند

 

هر چیزی که در شمال فلسطین به یهودیان دادند همان سرزمین های خریداری شده بود که نقشه اول گویاست اگر مسئله شما جنوب فلسطین هست خدمت شما عرض کنم جنوبی که می گی چرا انقدر دادند بیابان های نگو بود . چرا دادند به این دلیل :

استرالیا : 

http://home.iprimus.com.au/foo7/pop2g.jpg

کانادا:

http://www.witiger.com/internationalbusiness/screenPopulationDistributionMap.jpg

روسیه: 

http://www.geocurrents.info/wp-content/uploads/2012/05/12CitiesPopDistributionSize.jpg

 

سرزمین ها رو به یهودیان ندادند . نگفتند این کشور یهودی و این کشور عرب حالا جاهاتون رو با هم عوض کنید . در کشور یهودی تمام اعراب باقی ماندند یعنی در 1947 در مرز هایی که کشور یهودی تشکیل می شد 500 هزار یهودی بود و 400 هزار عرب که اکثرا بدوئن و دروز بودند این یعنی 45 درصد جمعیت اسرائیل عرب می بود و یهودیان این رو قبول کرده بودند جزو اولین تصمیمات دولت اسرائیل قبل از اینکه تصمیم بگیرند حالا کی مادرش یهودیه و کی می تونه به کشور اسرائیل بیاد این بود که باید دو زبان رسمی داشته باشیم امروز همه چیز در اسرائیل بر روی تابلو های راهنمایی رانندگی فروشگاه ها فرودگاه واحد پولی بانک ها همگی دو زبان عبری و عربی هستند. امروز 3 میلیون عرب اسرائیلی فرزندان همان اعرابی هستند که در مرز های اسرائیل 1947 بودند . چون به محض تشکیل دولت اسرائیل همگیشون شهروند اسرائیل شدند . کسانی که شما بهشون می گی اوارگان فلسطینی کسانی هستند ه به به غیر درگیری های جبهه ی ازادی عرب و ایرگون و هاگانا که هم یهودی ها و هم اعراب درش اواره می شدند بعد از جنگ استقلال 1948 و 1967 اواره شدند . بدلیل اینکه اعراب تصمیم گرفتند اول دخل یهودیان رو بیارند و بعد کشور فلسطین به وجود بیارند کشوری به نام فلسطین رو در 1948 بوجود نیوردند حتی در 1966 یک سال قبل از حمله 1967 که غزه در دست مصر بود و کرانه باختری در دست اردن و اورشلیم به دست حکومت هاشمیان کشوری به نام فلسطین بوجود نیوردند و در سازمان ملل ثبت نکردند خوب این هم نتیجش . در زمینه حمله به دار یاسین . هیچ انسانی که ذره ای انسانیت درش وجود داشته باشه کاری که ایرگون در دار یاسین کرد رو تایید نمی کنه . این کار  توسط عضو های ایرگون نه هاگانا به رهبریت شامیر و بگین و لخی انجام شد که کار تروریستی و ضد بشری بود که به محض اعلام خبرش هاگانا و آژانس یهودی شدیدا محکوم کرد و به صورت رسمی از ملک عبدالله عذر خواهی شد همین اتفاق باعث شد که در 1948 دیوید بنگوریون ایرگون رو خلع سلاح کنه . اما اگر دوست داشته باشی می تونیم به جنایت وحشتناک گروه های عرب در هبرون کفار اتزیون و صفاد و بیمارستان هاداسا بپردازیم بسیار قبل و بعد از دار یاسین بپردازیم . متاسفانه ایرگون تفکری داشت که می گفت به مانند دشمنت رفتار کن تا شکستش دهی یعنی اگر اون ها غیر نظامی کشتند دو ده ها غیر نظامی بکش اگر تجاوز کردند به ده ها زنشان تجاوز کن. این گفته شده باشه که به زنی تجاوز نشد این رو حسین خالدی یکی از رهبران فلسطینی ها هم عنوان کرد . عضام نسیبی هم به صورت علنی اعلام کرد که اشتباه کردیم گفتیم به زنان تجاوز شد چون این باعث فرار بسیاری از فلسطینی ها از خانه های خودشون شد . این کار شدیدا محکومه . 

 

 

ین حرف شما که یهودیان مسلمانان را بیرون نکرده اند خلاف واقع و حتی خلاف حرفهای خود شما است.هنوز بازماندگان و شاهدان عینی حملات صهیونیستها زنده هستند. و در اردوگاهها زندگی میکنند. اگر در بعضی جاها امکان بیرون کردن همه مسلمانها نبوده که دلیل نمیشود. لابد چون در غزه هنوز مسلمانانی زندگی میکندد هیچ کدام از مسلمانان با ارعاب و تهدید بیرون نشده اند. همین الان اسراییل دارد با بیرون کردن مسلمانان زمینهای انها را میگیرد وای به حال آن زمان. باز هم این استدلال باقی است که اگر ماشین دزدی به شما دادند باید آن را به صاحبش برگردانید. حتی اگر بهترین ماشین دنیا باشد. نه آمریکا و نه سازمان ملل و نه انگلستان و نه هیچ کشور دیگری حق بخشیدن سرزمینی را ندارند که متعلق به خودشان نیست. این بهانه های شما همگی فراموش کرده اند که خود شما به تروریستس بودن دو سازمانتان اعتراف کردید. این سازمانها برای بیرون کردن و ترساندن و کوچ اجباری مسلمانان عملیات انجام میدادند و نتیجه آن چیزی شد که میدانید. . 

 بنظر میرسد که خود شما هم قبول دارید که صهیونیستها در کرانه باختری و غزه و مناطق دیگر جنایت میکنند و مردم و کودکان را میکشند. بهتر نیست که خودتان را از این جهنم بیرون بکشی و یا به ایران و یا به آمریکا مهاجرت کنی؟ ماندن در جایی که متعلق به شما نیست شراکت در اشغال سرزمینی است که حق دیگران است. ضمنا در ایران اعدام بر علیه سران یهودی رخ نداد. بعید میدانم که بر علیه کنیسه های شما هم حمله خاصی رخ داده باشد ما حضرت موسی (ع) را به عنوان یکی از پیامبران بزرگ الهی میشناسیم و شریعت او را قبول داریم. به شما دروغ گفته اند.

اتفاقا چندی پیش عکسهای گرفته شده از مناطق مختلف فلسطین قبل از اشغال در یک وب سایت فارسی منتشر شد و مردمی را با فرهنگ و زندگی کاملا مشخص در این مکان نشان میداد و برخی عکسها هم از فرار زنها و بچه ها بر اثر حملات صهیونیستها بود. اینها چنان  واضح است که هیچ دروغی نمی تواند این جنایتهای صهیونیستها را بپوشاند

بله خوب لابد انتظار دارید که آن آوارگان فلسطینی از سرزمینشان بگذرند؟ معلوم است که چه خواهند گفت. این معلوم بودن واضح درباره نظر این انسانها مانع حق داشتن آنها نمیشود. اگر حق آوارگان فلسطینی برگشت به سرزمینشان است که هست این کار باید صورت بپذیرد چون حق و انصاف و عدالت اینطور حکم میکند. پس باز هم راه حل بازگشت آوارگان فلسطینی و همه پرسی است.

کسانی که نصاویر جنایتهایشان هر از چندی تمام انسانیت را به لرزه در میآورد و به ارتش کودک کش مشهور شده اند چطور میتوانند منصف باشند؟ .

 بهتر نیست که درگیر جنایات سربازان اسراییلی نشوی؟ بهتر نیست که انسانیت را کنار نگذاری؟ اگر به شما دستور شلیک به کودکان و مردم غیر نظامی را دادند چه؟ ماندن در جایی که میدانی آخرش انسانیتت را تباه میکند آینده ای دارد؟

اتفاقا در آمریکا ایرانی تار های زیادی زندگی میکنند که کلیمی هستند و جامعه کوچکی دارند که در صلح و آرامش زندگی میکنند. تعداد زیادی  یهودی هم از فلسطین اشغالی به آنجا مهاجرت کرده اند و خودشان را از گرفتار شدن در جهنم صهیونیستها نجات داده اند.اگر میتوانی در اسراییل نمان.!1.   

 

 

با سلام

اول کلام موضع خودم رو مشخص کنم

تفکر حقیر این است که همه انسانها با هر زبان رنگ نژاد و مذهبی برابر هستند و هیچ برتری بر یکدیگر ندارن مگر میزان که انسانیت است"

اما

با زورگو باید با زور برخورد کرد که زبانی بجز زور نمیداند.

 

خاطره ایی هم نقل کنم:

 

سالها پیش برای ماموریتی کاری به خارج از کشور رفته بودم

در لابی هتل با مسلمانی سیاه پوست که اندازه سه نفر بود رفیق شده بودیم

و عصرها سیگار دود مکردیم و بحث از اینجا و انجا

دقیقا یادم نیست روز چندم بود

من پرسیدم راستی شما کجایی هستی؟؟

گفتند : اسراییلی

فکر کردم اشتباه شنیدم!!!

دوباره پرسیدم؟

و جواب همان بود

ایشان مسلمانی افریقایی تبار بودند که پناهنده اسراییل شده بودند و البته میگفتند که در سرزمینهای اشغالی بسیاری افریقایی تبار زندگی میکنند و هر روز بر تعدادشان افزوده میشود

از قضا ایشان بسیار مسلمانتر از امثال بنده بودند و نمازشان سر جایش بود و مشروبات الکلی هم نمیخوردند.

القصه

بنظر بنده اسراییلی ها با مسلمان و دروزی و یهودی بودن فرد مشکلی ندارند

تا وقتی که به منافع یهود و ارمانهای صهیون کاری نداشته باشند

 و نمونه اشکار این استانداردهای دوگانه رفتارشان با مردم مظلوم نوار غزه و فلسطینیهای ساکن قدس است!!!!!!!!!!!!

 

راستی برادر عزیز ایرانی ساکن مناطق اشغالی

حقیرشما را بیشتر ایرانی میدانم تا اسراییلی

و دین و مرام شما در برداشت بنده از شما کمترین دخالتی ندارد و نخواهد داشت

و مهم تفکرات شما و انصاف شما در برخورد با قضیه مردم مظلوم فلسطین است

 

دوست من خواهشم این بود که بدور از احساسات بحث بکنیم . این حرف ها که اسرائیل به مردم مظلوم فلسطین ظلم کرد و به خاک و خون کشید و اواره کرد و با زورگو باید مثل زورگو رفتار کرد خوب همه این حرف رو به قسمت دیگر هم می شه ترجمه کرد . همین حرف هایی رو که شما زدی معارضین مسلح در سوریه زدند . که ما امدیم به صورت مسالمت امیز تظاهرات کنیم به رومون گلوله باز کرد ما هم سلاح ورداشتیم و در مقابل این حکومت جنایتکار بچه کش بشار بپا خیزیدیم . حالا این که بعد تکفیری ها وارد سوریه شدند یه بحث دیگست اما در ماه های اول انقلاب سوریه گروه های مسلح کاملا سوری بودند. حرف هایی که مجاهدین خلق و مسعود رجوی می زد هم همین بود که حکومت جمهوری اسلامی فلان فلان هست و به غیر از زور و اسلحه نمی شه باهاش حرف زد. اگر بحث رو احساسی بخوایم بکنیم که من هم می تونم بگم شما چرا همین دایه مظلومیت رو برای مسلمانان چچن نمی زنی اون ها هم دارن برای داشتن کشور خودشون می جنگنند چرا از مسلمانان یوگور چین صحبت نمی کنی اون ها هم دارن برای داشتن کشور خودشون می جنگند و تایین حق سرنوشت . هر وقت رهبران جمهوری اسلامی این گروه ها رو همونطوری که از حماس و حزب الله حمایت می کنند کردند و به اهل سنت تمام حقوق برابر با شیعیان داده شد اونوقت در مورد مظلومیت با هم حرف می زنیم . شما دم از مسلمانان اهل سنت ایران نمی زنید . ما در تلاویو صد ها مسجد داریم . در تهران چند مسجد اهل سنت هست ؟ چند بار رهبران اهل سنت گفتند اجازه بدید ما هم در تهران مسجد داشته باشیم. شما یک نگاهی به استخدامی ها بندازید در ارتش و در سپاه و نیرو های مسلح شرایط استخدام حتما باید شیعه دوازده امامی معتقد به ولایت فقیه باشی ما در ارتش اسرائیل هزاران سرباز عرب دروز مسلمان مسیحی داریم. خلبان عرب مسلمان در نیروی هوایی اسرائیل هم داریم . می دونم باورش سخته برات من هم اگر از زمان تولدم تا بزرگسالی از صبح تا شب اون تصاویر رو از اسرائیل و فلسطین بهم نشون می دادم همینطور می شدم .

  دوست عزیز فلسطین و مشکل ما با اعراب فقط یک درصد مشکلات مردم اسرائیل هست . اینکه هزاران راکت سالانه از شمال و جنوب رو سر ما می ریزه برای ما عادت هست . در زمان حملات راکتی حماس بیش از 2000 یهودی فرانسوی به اسرائیل مهاجرت کردند . امروز جامعه اسرائیل بیشتر دغدغش مسئله اقتصادی هست استاد . از اسرائیل مهاجرت کنم امریکا ؟؟؟؟؟ حتما . چشم . یعنی از یک کشور اشغال شده برم به یک کشور اشغال شده دیگه . تنها فرقش اینه که اونها انگلاساکسون بودند و کشور قدرتمندی هم هست و زورمون بهشون نمی رسه بگیم برگردین اروپا . زورمون به این یهودی ها می رسه . هر وقتی شما حاضر شدید به امریکایی سفید پوست کانادایی سفید پوست استرالیایی سفید پوست نیوزیلندی سفید پوست گفتی برگرد همونجا که بودی من هم برمیگردم همونجا که بودم . امروز شما به یک ایرانی که در امریکا بدنیا اومده به چه چشمی نگاه می کنی ؟ 

اهمیتی نداره که شما به ما می گی ساکن مناطق اشغالی مسئله اینه که امروز ما با تقریبا به غیر از سوریه با تمام کشور های عربی در ارتباط هستیم . نمی تونم کاملا باز کنم اما همینقدر رو بدون اسرائیل رو اعراب به رهبری عربستان به رسمیت شناخته . امروز ما با مصر روابط کامل داریم با اردن روابط کامل داریم روزی 4 پرواز از تلاویو به قاهره داریم ( اردن رو دقیق نمی دونم ) . به کشور های شمال افریقا ، تونس ، الجزایر و مراکش هواپیمایی ال آل پرواز مستقیم داره . با ترکیه روابط کامل اقتصادی و سیاسی داریم بهترین روابط رو با اذربایجان داریم . کشور های عربی حاشیه خلیج فارس از عمان امارات بحرین قطر و کویت و عربستان معاملات میلیاردی با اسرائیل دارند چه در زمینه استفاده از ماهواره های اسرائیلی برای پخش شبکه هاشون چه در زمینه مدیریت انرژی و نفت که کارشناسان و مهندسان اسرائیل به طور فیزیکی در عربستان و امارات حضور پیدا کردند . این دو کشور رو مطمئنم چون خودم با مهندسانشون صحبت کردم اما تقریبا همه از مسافرت های پیاپی پیمانکاران اسرائیلی به قطر و کویت خبر دارند .  اگر هم امروز سوریه و لبنان با اسرائیل در صلح نیستند بخاطر جمهوری اسلامی هست نقل قولی کرد یکی از کسانی که در وزارت امور خارجه اسرائیل بود که حتی پاکستانی با اینکه مشتاق عادی سازی روابط با اسرائیل هستند اما بخاطر واکنش ایران یه همچین کاری نمی کنند . خود فلسطینی ها ! خود ابومازن و ابوعمار اسرائیل رو به رسمیت شناختند امروز اب کرانه باختری غذاشون برقشون بیمارستاناشون همه چیزشون رو اسرائیل داره می ده با اینکه می تونستند از اردن وارد بکنند اما ترجیح دادن از اسرائیل چون کیفیت محصولات بهتره . 

ختم کلام اینه که شما و رهبران جمهوری اسلامی بازماندگان همان تفکرات جمال عبدالناصر و وزیر امور خارجه مصر هستید قبل از 1967 که می گفت این منطقه بولاق قاهره ادرار بکنه تمام یهود به اب خواهند رفت فلسطین از رود تا بحر و نه مذاکره نه سازش نه به رسمیت شناختن . خوب اخر و عاقبت اون تفکر هم دیدیم . چیزی به جز خفت برای اعراب نبود و این رو خود اعراب درک کردند اما اینکه چرا امروز جمهوری اسلامی راه شکست خورده رهبران پان عرب جهان عرب رو می خواد بره جای سوال داره . در مورد Samson Complex چیزی شنیدی فکر کنم همین چند وقت پیش یه تاپیک در مورد طرح اخر و زمانی اسرائیل بود . یکی از تنها تاپیک هایی بود که تقریبا اطلاعات درستی در مورد اسرائیل داشت . این طرح اینه که اگر اسرائیل نزدیک به نابودی شد همونطور که سمسون گفت let me die with my enemies بگذار تا من هم با دشمنانم بمیریم همین اتفاق افتاد یعنی بعد از نابودی اسرائیل نه اردنی خواهد بود نه فلسطینی نه لبنان نه سوریه ای و نه مصری و نه ایرانی . پس یا با هم تصمیم می گیریم زندگی کنیم یا با هم دیگه تصمیم می گیریم که بمیریم . این رو تمام ممالک عربی فهیمدم چرا فکر می کنیم سوریه با وجود داشتن سلاح های شیمیایی هرگز حمله ای به طرف اسرائیل نکرد . همه فهمیدن علا شما . 

 

 

شما یک بار اون چیزی که برای من نوشتید رو بخونید خلاصش این میشه یهودی هایی که در سرزمین های مقدس بودن حدود 80-90 هزار نفر میشدن(سر همینم بحثه ولی گیریم درست) بعد از حمایت(به تعبیر شما) توطئه(به تعبیر ما) انگلیس طی سالیان متمادی و حمایت مالی سیاسی و امنیتی این جمعیت به حدود 500-600 هزار نفر میرسه این تفاوت اکثریت مهاجر بودن نه رشد عادی جمعیت پس متعلق به این سرزمین نبودن حتی با این دستکاری بزرگ در جمعیت اون منطقه بازم فلسطینیان بیشتر بودن.

 

امریکا و کانادا و استرالیا و نیوزیلند کشور هایی که امروز میلیون ها ایرانی درش زندگی می کنند و شما هم اون ها رو به رسمیت می شناسی هم همینگونه بوجود اومدند بنی اسرائیل 1400 سال تاریخ و فرهنگ داره در سرزمین فلسطین . خود اعراب ساکن فلسطین از کجا اومده بودند . می گذارم یک فلسطینی جواب شما رو بده : 

https://www.youtube.com/watch?v=XwBSWN4s9JU

امیدوارم فیلترشکن داشته باشی . 

 

 

از همه اینها بگذریم شما خودتون در مورد تصمیم گیری توی متن دارید میگید که آمریکا و انگلیس بین 4 راه حل این راه رو انتخاب کردن اصلا این دوتا چه حقی داشتن که بخوان این کار رو بکنن یعنی اول ترکیب جمعیت رو بهم بزنن بعد بگن برای راه حل یکی از این 4 راه وجود داره میبینید تنها مشروعیت و دلیل اینه که زور داشتن همینو بس.

 

الان توی ایرانی چه حقی داری که می گی باید رفراندم برگزار بشه . خوب همین هم حرف صدام بود دیگه مرد حسابی . می گفت چرچیل اومد با مداد یه خط کشید کویت رو بوجود اورد و کویت متعلق به عراقه . کلمه a line in the sand از حرف های معروف صدام حسینه . به همون حقی که روس ها امدند اذربایجان و 17 شهر قفقاز رو از ایران جدا کردند و امروز شما صدات هم در نمی یاد . خوب راه حل چهارم همین بود که سرزمین به صورت عادلانه بین مردم ساکن درش تقسیم بشه . 

 

 

 

در مورد رفراندوم قرار نبود از همه یهودیان سوال بشه یهودیانی که اصلیتی فلسطینی دارن فقط در رفراندوم خواهند بود به اضافه همه ی فلسطینیان چه اونایی که در فلسطین هستن و چه آوارگان این که تصمیم بگیرن چه بکنن مثلا زیر سایه یهود باشن دولت خودشونو تشکیل بدن و یا این که دو دولت باشه به خودشون مربوط میشه این که میگید این راه عقلانی نیست خب راهی به جز مبارزه به نظرتون میرسه برای احقاق حق؟!

 

همین رفراندوم رو شما حاضری در کردستان ایران و بلوچستان ایران به اجرا بزاری . ببینیم مردم کردستان می خوان زیر سایه دولت فارس و اذری زندگی کنند یا نه ؟ ببینیم مردم اهل سنت بلوچستان می خوان زیر سایه حکومت شیعه زندگی کنند یا نه . اصلا رفراندوم برگزار می کنیم ببینیم مردم ایران جمهوری اسلامی می خوان یا جمهوری سکولار می خوان . این هم حرف کوموله و دموکرات ها بود دیگه که خودمختاری می خواستن بهشون ندادن و برای این خودمختاری دست به اسلحه بردند . 

 

ضیه

اگر همین مقاومت ها نبود الان چیزی به اسم فلسطین وجود خارجی نداشت و اسرائیل در حال تکمیل نیل تا فراتش بود. نه این که دور همون یه وجب جاش بخواد دیوار بکشه

 

همین الانش هم فرق انچنانی وجود نداره تقریبا چیزی به نام فلسطین وجود نداره . یه مشت اوارند یا تو اردن و لبنان و سورین و رهبرانشون یا تو سورین یا تو قطرن یا تو استانبول . 

 

بابک جان از این فیلم ها پره و قرار شد احساسی بحث نکنیم. اگه قراره اینگونه بحث کنیم که منم می رم چند تا ویدیو از سال 88 ایران می یارم یه صحنه ای پیدا می کنم می گم ببینید عجب حکومت متوحشی شما هم می ری چند تا ویدیو می یاری می گی عجب تظاهر کننده های متوحشی . منم می رم از جنایت حکومت و ارتش سوریه فیلم می یارم تو هم می ری از جنایات معارضین مسلح . پس بر پایه این چیز ها به جایی نمی ریسیم . 

ویرایش شده در توسط ariel24
  • Upvote 5
  • Downvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اینکه فتنه بوده توطئه بوده برداشت شماست . تمام کشور های منطقه رو انگلیس بوجود اورده . بحرین کشور بوده ؟ عراق کشور بوده ؟

 

نه ، یه راست بیا بگو تخم تمام خاورمیانه ای ها رو انگلیس انداخته ، خجالت هم نکشی ها ...

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اول آنکه خودت با حرفهایی که میزنی مرتبا داری دلایلی به ما میدهی که بیشتر و بیشتر ما را قانع میکند که صهیونیستها متجاوز و زورگو هستند. چرا فکر میکنی که ما احساساتی شده ایم؟ فکر نمیکنی تو هستی که عصبانی و احساساتی شده ای و از عقل و منطق داری فاصله میگیری. چرا؟ آیا اینقدر سخت است که به اشتباهی که دیگران مرتکب شده اند و ظلمی که دیگران کرده اند اعتراف کنی؟ تو میتوانی امروز خودت را از این شراکت در گناه آنها خارج کنی و جزو آنها نباشی. با اینکه ما بارها تکرار کردیم که هیچ کسی حق ندارد سرزمینی را که متعلق به او نیست تقسیم کند و به این وآن ببخشد باز هم بر آن تقسیمات ناحق تاکید میکنی. با اینکه برایت شرح داده شد که حتی همان تقسیم توسط افراد نامربوط و غلط و مزورانه و با هدف این انجام شد که تکه زمینی که به یهودیان بخشیدند آنقدر باشد و به گونه ای باشد که کشوری در آن تشکیل بدهند. و برایت شرح دادیم که انصاف در آن رعایت نشد باز هم به بیابان بودن آن قسمت اضافه استناد کردی و گفتی که بیابان بوده و مهم نبوده. تعداد را هم که به گونه ای تنظیم کرده بودید که سهم جمعیتی شما کمی بیشتر باشد تا دولت را شما تشکیل بدهید و اختیار دست شما باشد و مسلمانان هم که خوب .... نه؟ آیا عقل و منطقت را دربست کنار گذاشته ای؟ مهم نیست که بیابان بوده و یا چمن زار. مهم این است که حتی بر اساس آن قرار داد مزورانه و نا جوانمردانه و به ناحق هم نباید شما آنقدر زمین میگرفتید. و البته باز هم تکرار میکنم که کل قضیه زیر سوال است و آن کشورها و سازمانهایی که این غلط را کرده اند حق چنین کاری را نداشته اند. باز هم متوجه نیستی یا خودت را به راه دیگری زدی که جنس دزدی هرگز مال تو نمیشود و مال صاحب اصلی آن است و باید آن را به صاحب اصلی مسترد کنید.

 تمام بهانه ها ی شما میماند برای بعد. اول از همه این نکات اولیه هستند که باید به آنها توجه کنی.

 اینکه چرا ما به فلسطین بیشتر از جاهای دیگری مثل چچن یا استرالیا یا هر جای دیگری اهمیت میدهیم دلایل واضحی دارد و باید بدانی که نسل کشی وحشتناکی که صهیونیستها به راه انداخته اند و بیرون کردن سیستماتیک مردم از آنجا و انکار حق بازگشت آوارگان و اهمیت قدس برای ما و دلایل متعددی هستند که باعث میشود که این قضیه فرق کند.

در آخر باز هم امیدوارم که اندکی وجدان برایت باقی مانده باشد و امیدوارم که صهیونیستها نتوانسته باشند ته مانده انسانیتت را از تو بگیرند. هیچ فکر کرده ای که این همه کشتاری که صهیونیستها از کودکان و زنان و مردان بیگناه میگیرند روزی دامن همه شما را میگیرد. آیا تو اصلا به روز جزا اعتقاد داری؟ ایا اعتقاد داری که روزی همه و همه باید حساب اعمالشان را پس بدهند؟ آیا اعتقاد داری که پس از مرگ باید در دادگاهی محاکمه شوی که قاضی آن خداوند است؟ خداوندی که به همه اعمال ما و لحظه به لحظه افکار و اعمال و نیتهای ما آگاه است؟ برای آن روز چه فکری کرده ای؟ چگونه میخواهی در آن روز پاسخگو باشی؟ میدانی که تصمیمات و اعمال امروز تو و من و همه در سرنوشت هر فردی چقدر موثر است؟ آیا فکر میکنی که در آن روز میتوانی رو سفید بیرون بیایی؟ آیا اصلا این مسئله برایت اهمیتی دارد؟

  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 اینکه چرا ما به فلسطین بیشتر از جاهای دیگری مثل چچن یا استرالیا یا هر جای دیگری اهمیت میدهیم دلایل واضحی دارد و باید بدانی که نسل کشی وحشتناکی که صهیونیستها به راه انداخته اند و بیرون کردن سیستماتیک مردم از آنجا و انکار حق بازگشت آوارگان و اهمیت قدس برای ما و دلایل متعددی هستند که باعث میشود که این قضیه فرق کند.

 

 

قضیه آخر الزمانی هست ..

 

هم برای ما هم برای غرب هم برای صهیون ها ... بقیه اش فقط بهانه هست ...

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

آقای ariel24

 

لطفا فراموش نکنید دارید درباره کشوری صحبت میکنید که تشکیلش موجودیتش و ادامه حیاتش مدیون توطئه و جنایت بوده و خواهد بود.قطعا بنیان گذاران اسراییل فکر منبع و ماخذ و ادله تاریخی و منطق تراشی برای کشورشون رو هم کردن.چیزی که قدر مسلمه شما استاد تاریخه اسراییییل هستید و ما متاسفانه استاد تاریخ فلسطینی نداریم تا شما با اون تبادل نظر کنید و سایرین استفاده کنند(هر کی یه طرفه به قاضی بره شاد هم بر میگرده).

 

و اما بعد

 

در واقع این چه جور بوجود اومدن اسراییییل نیست که اهمیت داره این فلسفه وجودی و ماهیت این رژیمه که مهمه رژیم شما نه دلش به حال مسلمان ، نه یهودی و نه هیچ انسان دیگه ای نسوخته.

 

به انحصار در آوردن تکنولوژیها و علوم کلیدی ، انحصار بازارهای مالی جهان ، انحصار رسانه های خبری جهان ، داشتن بزرگترین زرادخانه های سلاح کشتار جمعی ووو

در راستای به وجود آوردن و حمایت از دولتهای فاسد به جهت عقب نگه داشتن ملتها و دولتهایی که برای آرمانهای صهیونیسم خطرآفرین خواهند بود . بوجود آوردن مذاهب و فرقه ها و حمایت از آنها برای به خود مشغول ساختن ملتها. تخلیه پتانسیل کشورهای مستعد با مشغول ساختن آنها به جنگها و درگیریهای پوچ مذهبی ، نژادی و امثال آن. جذب و یا ترور دانشمندان و نخبگان کشورهای مسلمان و نابود سازی هرگونه توان آنها برای جلوگیری از تبدیل شدن آنها به قدرت نظامی سیاسی و اقتصادی.( همه اینها حداقلهای کارنامه رژیمتونه).

 

هر کشوری که حاضر نشه به دولت فخیمه اسراییییلتون باج بده(به هر نحوی) از در و دیوار برای مردم اون مملکت نکبت و فلاکت خواهد بارید هر کشوری که با شما همراه و هم سو بشه از فردای اون روز در رسانه های انحصاریتون بهشت برین خواهد بود.

 

=======================================================================

 

دوستان از خودتون بپرسید اوانجلیکال ها(یا همان نو انجیلی ها)با اون طرز فکر باور نکردنیشون چرا چنین رابطه عمیقی و مستحکمی با رژیم صهیونیسم دارن ؟ چرا رد پای اسرایییل در همه رسواییها و جنگهای معاصرهست؟ چرا قدرتهای جهانی تمام قد در کنار کشوری کوچکی مثل اسرایییل هستند؟چرا اسرایییل به قوانین بین المللی مثل منع گسترش سلاح هسته ای پایبند نیست؟چرا رای و نظرجامعه جهانی برای اسرایییل کو چکترین اهمیتی نداره؟ 

  • Upvote 5
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

هیچ انسانی که ذره ای انسانیت درش وجود داشته باشه کاری که ایرگون در دار یاسین کرد رو تایید نمی کنه . این کار  توسط عضو های ایرگون نه هاگانا به رهبریت شامیر و بگین و لخی انجام شد که کار تروریستی و ضد بشری بود که به محض اعلام خبرش هاگانا و آژانس یهودی شدیدا محکوم کرد و به صورت رسمی از ملک عبدالله عذر خواهی شد همین اتفاق باعث شد که در 1948 دیوید بنگوریون ایرگون رو خلع سلاح کنه . اما اگر دوست داشته باشی می تونیم به جنایت وحشتناک گروه های عرب در هبرون کفار اتزیون و صفاد و بیمارستان هاداسا بپردازیم بسیار قبل و بعد از دار یاسین بپردازیم . متاسفانه ایرگون تفکری داشت که می گفت به مانند دشمنت رفتار کن تا شکستش دهی یعنی اگر اون ها غیر نظامی کشتند دو ده ها غیر نظامی بکش اگر تجاوز کردند به ده ها زنشان تجاوز کن. این گفته شده باشه که به زنی تجاوز نشد این رو حسین خالدی یکی از رهبران فلسطینی ها هم عنوان کرد . عضام نسیبی هم به صورت علنی اعلام کرد که اشتباه کردیم گفتیم به زنان تجاوز شد چون این باعث فرار بسیاری از فلسطینی ها از خانه های خودشون شد . این کار شدیدا محکومه . 

 

اگر توضیحی در مورد افراد و این که چه کار کردند بدید خوب میشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

جناب آریل لطفا توضیح دهید چگونه با خرید زمین میتوان مالکیت سیاسی و حقوقی کل منطقه رو به دست آورد؟

به طور مثل من پولدار بیام و تمامی زمین های زراعی و مسکونی استان ایلام رو خریداری کنم

آیا میتونم  به دلیل این خریداری صاحب رودخانه ها - کوه ها و تمامی عوارض طبیعی نیز بشوم؟

در صورت جواب مثبت به سوالات بالا جواب سوال بعدی رو هم بدهید

با خرید مزارع و مناطق مسکونی آیا میتوان کشور ایلام را تشکیل داد؟

  • Upvote 5
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

امریکا و کانادا و استرالیا و نیوزیلند کشور هایی که امروز میلیون ها ایرانی درش زندگی می کنند و شما هم اون ها رو به رسمیت می شناسی هم همینگونه بوجود اومدند بنی اسرائیل 1400 سال تاریخ و فرهنگ داره در سرزمین فلسطین . خود اعراب ساکن فلسطین از کجا اومده بودند . می گذارم یک فلسطینی جواب شما رو بده : 

https://www.youtube.com/watch?v=XwBSWN4s9JU

امیدوارم فیلترشکن داشته باشی . 

 

الان توی ایرانی چه حقی داری که می گی باید رفراندم برگزار بشه . خوب همین هم حرف صدام بود دیگه مرد حسابی . می گفت چرچیل اومد با مداد یه خط کشید کویت رو بوجود اورد و کویت متعلق به عراقه . کلمه a line in the sand از حرف های معروف صدام حسینه . به همون حقی که روس ها امدند اذربایجان و 17 شهر قفقاز رو از ایران جدا کردند و امروز شما صدات هم در نمی یاد . خوب راه حل چهارم همین بود که سرزمین به صورت عادلانه بین مردم ساکن درش تقسیم بشه . 

 

 

همین رفراندوم رو شما حاضری در کردستان ایران و بلوچستان ایران به اجرا بزاری . ببینیم مردم کردستان می خوان زیر سایه دولت فارس و اذری زندگی کنند یا نه ؟ ببینیم مردم اهل سنت بلوچستان می خوان زیر سایه حکومت شیعه زندگی کنند یا نه . اصلا رفراندوم برگزار می کنیم ببینیم مردم ایران جمهوری اسلامی می خوان یا جمهوری سکولار می خوان . این هم حرف کوموله و دموکرات ها بود دیگه که خودمختاری می خواستن بهشون ندادن و برای این خودمختاری دست به اسلحه بردند . 

 

همین الانش هم فرق انچنانی وجود نداره تقریبا چیزی به نام فلسطین وجود نداره . یه مشت اوارند یا تو اردن و لبنان و سورین و رهبرانشون یا تو سورین یا تو قطرن یا تو استانبول . 

 

بابک جان از این فیلم ها پره و قرار شد احساسی بحث نکنیم. اگه قراره اینگونه بحث کنیم که منم می رم چند تا ویدیو از سال 88 ایران می یارم یه صحنه ای پیدا می کنم می گم ببینید عجب حکومت متوحشی شما هم می ری چند تا ویدیو می یاری می گی عجب تظاهر کننده های متوحشی . منم می رم از جنایت حکومت و ارتش سوریه فیلم می یارم تو هم می ری از جنایات معارضین مسلح . پس بر پایه این چیز ها به جایی نمی ریسیم . 

سلام

تشکر میکنم بابت جواب به بخشی که با دوستان بحث کردید کاری ندارم خودشون جواب خواهند داد اما بخش مربوط به من

مثه این که شما علاقه خاصی به بحث های دور باطل دارید یا نوشته های منو خوب نمیخونید. روش تشکیل آمریکا و... اشتباه بوده و با وحشی گری این کار رو انجام دادن. انجام گرفتن یک کار بد یا سابقه دار بودنش به اون کار مشروعیت نمیده. نمیشه بگید چون امریکا فلان غلطو کرده پس دیگه ما هم میتونیم اون کار رو بکنیم

فرق اصلی هم توی قضیه ی اون کشور ها با رژیم اسرائیل اینه که صاحب های اصلی الان نیستن یا بهتر بگیم دنبال گرفتن حقشون نیستن و مبارزه نمیکنن. ولی فلسطینیان دنبال گرفتن حقشون هستن مطمئن باش فلسطینیای مسلمان داخل اسرائیل هم ترجیح میدن حکومت خودشونو داشته باشن. با این شرایط و طبق احکام اسلامی وظیفه ی همه مسلمانان کمک هست.

این عکسو من گذاشتم اون توضیحاتو هم دوستمون دادن

http://8pic.ir/images/9kcja2tlhckh7bed35d6.jpg

کاملا واضحه یه سری از مکان ها رو یهودیان خریدن و یک سری رو هم صاحابش بودن خب نقشه سازمان ملل چی رو نشون میده؟ به ناگهان این تملک بسیار زیاد میشه. یه چیزی میگم توی ذهنتون تصور کنید بعد جواب منو بدید توی یک منطقه ی وسیع مثلا چند صد هکتاری چندتا روستا وجود داره من آدم پولداری هستم و میرم دوتا روستا پایین و دوتا روستا بالا رو میخرم آیا تمام زمین های بین این 4 روستا هم مال من میشه و میتونم کل زمین رو الحاق کنم؟ آیا مالکیت ملی اون روستا ها هم مال من میشه و مشروعیت تشکیل کشور رو دارم بدون توجه به ساکنین بقیه ی مناطق؟ جواب مثبت شبیه به جوکه این که بیابون بوده یا جنگل بوده توی اصل قضیه تغییر ایجاد میکنه این که سکنه داشته یا نداشته توی اصل قضیه تغییر ایجا میکنه؟ با این منطق یکی میاد وسط کویر لوت ایران کشور تشکیل میده!!! موضوع سادست مردمانی از جای دیگه به بهانه ی هولوکاست (که این کار اصلا توی اروپا بوده) آورده میشن به سرزمین مسلمانان و تاوان کاری رو  که اروپای مسیحی کرده رو باید مسلمانان پس بدن(سر همین هولوکاستم بحثه فعلا مطلب زیاده واردش نشیم بهتره  گیریم 6 میــــــــــــــــــــــــــلیون آدمو کشتن!)

 

رفراندم یک راه حله که جمهوری اسلامی داره میده که قضیه بدون اعمال زور تموم بشه و این که راه حل چیه و چه باید بکنن رو ایران تعیین نمیکنه بلکه ساکنین اصلی فلسطین تعیین میکنن. ایران هم به خواستشون احترام میذاره. ایران داره میگه به حرف اینا گوش بدید و حرفشونو بشنوید. ایران نیومده مثلا پاکستانی بفرسته به فلسطین و بگه اینا توی رفراندوم شرکت کنن ولی آمریکا و انگلیس یه کاری شبیه این رو انجام دادن از همه ی دنیا آدم آوردن و رفراندو هم نکردن خودشون تصمیمی که دوست داشتن گرفتن این دوتا با هم فرق نمیکنه؟!

اگه بخوایم تاریخی بحث کنیم و این که مثلا اجداد 100 کفن پوسونده ی ما تا کجا در اختیارشون بوده یا کشورشون تا کجا بوده الان داشتم با یه ایتالیایی سر این که الان فلسطین مال ایرانه یا مال روم بحث میکردم نه با شما. اون قسمت ها رو روسیه تزاری جدا کرد و قسمت های خیلی بزرگ تر رو انگلیس  زمانی که میشد این قسمت ها رو پس گرفت من زنده نبودم و اگر نه مطمئن باش اقدام میکردم الان مردم اونجا(دوباره میگم مردم اونجا نه افرادی که از اون سر دنیا اومدن)  سازو کار خودشونو رقم زدن و دولت خودشونو دارن ولی مردم فلسطین به گفته شما آواره ی کشور های دیگه هستن.

تمام مثال هایی که میزنید فقط چنگ انداختن به اینور و اونور هست و تمام مثال ها قضیه ش با فلسطین فرق میکنه.الان از هر جای ایران بپرسید مطمئن باشید اول خودشونو مسلمان و بعد ایرانی میدونن(اکثریت ) .

کومله دموکرات کلا چند نفر بودن مگه؟ از منافقین(مجاهدین خلق) بیشتر و پر نفوذ تر بودن؟حکومت ایران که به آمریکا و شوروی وصل نبود چطور اینا رو شکست داد اگه مردم نمیخواستن؟ دقیقا چون مردم این حکومت رو میخواستن سرپا هست و مشروعیتشو از مردم میگیره(و صد البته از مردم ایران و نه از مردم کشور های دیگه)

خب خدا رو شکر تا الان چندین  مورد رو توی صحبت هاتون قبول کردید . این که همه ی اون مناطق رو نخریدن بلکه بهشون داده شده همونجور که توی عکس هست. دیگه این که مردم فلسطین رو آواره کردید و توی کشور های دیگه پخش هستن.

 

اصلا ما هولوکاست رو قبول کنیم کاملا و مو لای درزش نمیره این جنایت در کجا اتفاق افتاده چرا از خاک آلمان برای قرامت استفاده نکردید؟! این فقط یک چیزو ثابت میکنه ورای این که هولوکاست درسته یا نه(بحثم این نیست) این که از یهودیان باید محافظت بشه و کشور داشته باشن فقط یک بهانه بود که یهودیان تند رو بتونن به سرزمین موعودشون برگردن. و بقیه رو هر کدوم رو به شیوه ای به اونجا بیارن مذهبی ها رو با دلیل مذهبی و بقیه رو با نا امنی و یا وعده ی زندگی خوب همین کاری که تا الان هم دارن انجامش میدن. ولی یه چیزی حداقل برای ما مسلمانان واضحه قوم بنی اسرائیل بدون موسی(ع) به سرزمین موعود نخواهند رسید اون موقع که باید ولی خدا رو یاری میکردن خون به دلش کردن. دلیل اصلی همینه یه مشت آخر الزمان گرا این کار رو کردن و اگر نه بین این همه سرزمین در کره ی زمین سراغ فلسطین و بیت المقدس نمیامدند. با زور گرفتن ما هم میدونیم به صورت مسالمت آمیز پس نمیدن و اگر نه فاتح 110 به حزب الله لبنان نمیدادیم و به فلسطینیان کمک تسلیحاتی آموزشی نمیکردیم.

  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

این بحث ها همه ش حرف مفته ... هر کی زورش رسید ، هر کاری دلش می خواد می کنه ... ما هم زورم برسه ، دهن این جهود رو آسفالت می کنیم ... شما هم وقتتون رو الکی تلف می کنید ...

 

خواستم بگم که یادتون باشه یکی واقعیت رو براتون گفت !!!

  • Upvote 3
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

تشکر میکنم بابت جواب به بخشی که با دوستان بحث کردید کاری ندارم خودشون جواب خواهند داد اما بخش مربوط به من

مثه این که شما علاقه خاصی به بحث های دور باطل دارید یا نوشته های منو خوب نمیخونید. روش تشکیل آمریکا و... اشتباه بوده و با وحشی گری این کار رو انجام دادن. انجام گرفتن یک کار بد یا سابقه دار بودنش به اون کار مشروعیت نمیده. نمیشه بگید چون امریکا فلان غلطو کرده پس دیگه ما هم میتونیم اون کار رو بکنیم

 

 

مطمئنا روش امریکا اشتباه بود . روش استرالیا و کانادا و نیوزیلند هم همینطور . کسی تایید نمی کنه . اما کسی هم امروز نمی گه که این کشور ها نامشروع هستند و باید از صقحه روزگار محو شوند . شما هم امروز چنین حرفی رو در مورد امریکا نمی زنی . پس اگر روزی فلسطینی ها با اسرائیل صلح کردند و گفتند برگردید سر مرز های قبل 67 ایران و شما هم با اسرائیل صلح می کنید ؟ شما با مسلمانان داخل اسرائیل زندگی می کنی یا ما ؟ غریب به اتفاق اکثر عرب هایی که دیدم گفتند حتی اگر کشور فلسطین تشکیل بشه مهاجرت نمی کنیم چرا ؟ چون دانشگاه هایی که در اسرائیل هست نه در فلسطین بلکه در کل جهان عرب  نیست . کیفیت زندگی که در اسرائیل هست در هیچ کشوری اسلامی ندارند . بهترین کشور های عربی از لحاظ کیفیت زندگی کویت هستند و امارات . فلسطینی بود از طریق اینترنت باهاش در ارتباط بودم . از آوارگان بود که در کویت زندگی می کرد می گفت با اینکه در کویت بدنیا اومده و زنش کویتیه هنوز شهروند کویت نیست و پاسپورت نداره . ولی تمام اعراب اسرائیل شهروند هستند و پاسپورت دارند . با پاسپورت اسرائیلی شما می تونی به تمام کشور های اتحادیه اروپا به علاوه ترکیه و روسیه و تمام کشور های امریکای لاتین و تمام کشور های امریکای شمالی به غیر از امریکا بدون ویزا بری ژاپن کره هند همگی بدون ویزا . از لحاظ کیفیت زندگی اسرایئل در رده بیست کشور اول دنیاست . بهترین بیمارستان های دنیا در اسرائیله . سبز ترین کشور خاورمیانست . بزرگترین صنایع های تک و الکترونیک در اسرائیل هست . بهترین تکنولوژی کشاورزی و ابیاری دنیا در اسرائیل هست . 

 

 

املا واضحه یه سری از مکان ها رو یهودیان خریدن و یک سری رو هم صاحابش بودن خب نقشه سازمان ملل چی رو نشون میده؟ به ناگهان این تملک بسیار زیاد میشه. یه چیزی میگم توی ذهنتون تصور کنید بعد جواب منو بدید توی یک منطقه ی وسیع مثلا چند صد هکتاری چندتا روستا وجود داره من آدم پولداری هستم و میرم دوتا روستا پایین و دوتا روستا بالا رو میخرم آیا تمام زمین های بین این 4 روستا هم مال من میشه و میتونم کل زمین رو الحاق کنم؟ آیا مالکیت ملی اون روستا ها هم مال من میشه و مشروعیت تشکیل کشور رو دارم بدون توجه به ساکنین بقیه ی مناطق؟ جواب مثبت شبیه به جوکه این که بیابون بوده یا جنگل بوده توی اصل قضیه تغییر ایجاد میکنه این که سکنه داشته یا نداشته توی اصل قضیه تغییر ایجا میکنه؟ با این منطق یکی میاد وسط کویر لوت ایران کشور تشکیل میده!!! موضوع سادست مردمانی از جای دیگه به بهانه ی هولوکاست (که این کار اصلا توی اروپا بوده) آورده میشن به سرزمین مسلمانان و تاوان کاری رو  که اروپای مسیحی کرده رو باید مسلمانان پس بدن(سر همین هولوکاستم بحثه فعلا مطلب زیاده واردش نشیم بهتره  گیریم 6 میــــــــــــــــــــــــــلیون آدمو کشتن!)

 

جناب آریل لطفا توضیح دهید چگونه با خرید زمین میتوان مالکیت سیاسی و حقوقی کل منطقه رو به دست آورد؟

به طور مثل من پولدار بیام و تمامی زمین های زراعی و مسکونی استان ایلام رو خریداری کنم

آیا میتونم  به دلیل این خریداری صاحب رودخانه ها - کوه ها و تمامی عوارض طبیعی نیز بشوم؟

در صورت جواب مثبت به سوالات بالا جواب سوال بعدی رو هم بدهید

با خرید مزارع و مناطق مسکونی آیا میتوان کشور ایلام را تشکیل داد؟

تا قبل از مهاجرت یهودیان روسیه که قریب به 20 سال پیش به اسرائیل امدند ، 70 تا 75 درصد جمعیت یهودیان اسرائیل از یهودیان خاورمیانه بود . یهودیان عراق یهودیان ایران یهودیان یمن و کشور های شمال افریقا . رهبریت چه در سیاست و اقتصاد و فرماندهی در دست یهودیان ایران بوده و اشکنازی ها . اینکه برای هالوکاست بلند شدند امدند رو توضیح دادم که یک قرن قبل از هالوکاست مهاجرت شروع شده بود و اکثر جامعه اسرائیل تا همین بیست سال پیش اکثرا یهودیان خاورمیانه بودند . یهودیان چند هکتار زمین و چند تا روستا نخریدن . شهر های که امروز اسمشون اشدود و اشکلون و نتانیا و تلاویو و خیفاست رو خریدند . بگذار تا کمی بهتر توضیح بدم . الان از تلاویو که رانندگی بکنی تا برسی به کرانه باختری 8 دقیقست . الان از نتانیا سوار ماشین بشی برونی تا کرانه باختری در عرض 5 دقیقه می رسی . از خیفا تا کرانه باختری 15 تا 20 دقیقست . از شمالی ترین قسمت اسرائیل که ناحاریا باشه رانندگی کنی تا کرانه باختری 20 تا نیم ساعت طول می کشه . از شمالی ترین قسمت اسرائیل که ناحاریا نه همون شهر اکو شروع بکنی رانندگی به جنوبی ترین قسمت اسرائیل که ایلات هست که دیگه ته ته ته ته ته اسرائیله فکر می کنی این رانندگی چند ساعت طول می کشه ؟ 4 ساعت . کشوریست که از غربی ترین قسمت به شرقی ترین قسمتش در 20 دقیقه از شمالی ترین تا جنوبی ترین شهر 4 ساعت طول می کشه که رانندگی کنی یه راننده توی تهران بیشتر با وضع ترافیک بیشتر طول می کشه تا از سر کار بیاد خونه. در زمان دبیرستان دو اردو داشتیم که اسرائیل رو با پای پیاده از اکو شروع کنیم بریم به طرف ایلات از بیرشوا و رمون روتواتا و صحرای نگو بگذریم و بگردیم همین مسیری که اومدیم با پا . فکر می کنی کل اسرائیل از شمال شروع کنی بری پایین تا ایلات چند رو با پا طول می کشه ؟ یه هفته ما تو یه هفته تمام کشورمون رو درنوردیم و برگشتیم . از شرقی ترین قسمت به غربی ترین قسمت هم که گفتم وقتی با رانندگی بیست دقیقست دیگه خودت حساب کن با پا چقدره . سرزمین هایی که به اعراب در 1947 داده شد بسیار بیشتر از غزه و کرانه باختری الان بود یعنی اسرائیل بسیار کوچک تر می بود . اما محض اطلاع شما عرض کنم .  90 درصد جامع اسرائیل امروز در همان سرزمین های شمالی خریداری شده زندگی می کنه :

http://sedac.ciesin.columbia.edu/downloads/maps/grump-v1/grump-v1-population-density/isrdens.jpg

 

لطفا یک مطالعه در زمینه تقسیم هند در 1947 و بوجود امدن هند و پاکستان بکنیم . اینها هم دقیقا همینگونه بودند زمین هایی که ده ها میلیون مسلمان درش زندگی می کرد در تقسیم نهایی به هند داده شد نه به پاکستان امروز مسئله کشمیر برمیگرده به همون تقسیمات و امروز در هند قریب به 100 میلیون مسلمان زندگی می کنه که به طور تکنلیکال باید جزوی از پاکستان می بودند چرا نیستند این رو مطالعه بفرما . در مسئله فلسطین دو راه بود یا یه کشور یه دو کشور . اگر یک کشور یعنی چیزی شبیه به لبنان بوجود می یومد همونی می شدیم که امروز لبنان هست . تاریخ 50 ساله لبنان رو ببین مسیحی سنی و شیعه در لبنان که همگی عرب بودند چه کردند با هم امروز سوریه و عراق رو ببین . اعراب سنی به اعراب شیعه به هم رحم نمی کنند. خوب افتقاات ده ی 20 و 30 میلادی و درگیری  و کشتاری که اعراب و یهودیان از همدیگه کردند این تفکر رو ایجاد کرد که این دو نمی تونن یک کشور زندگی کنند .

مسئله ایلام رو مطرح کردید . بله . اگر مردم اذبایجان ایران شهر ها و زمین هاشون رو به ترک های ترکیه بفروشن همونطور که روسیه الاسکا رو به امریکا فروخت و دولت حاضر در اذبایجان هم با این کار موافقت کنه و اگر بعد از 50 سال ترک های ترکیه که حالا صاحب شهر های اذبایجان ایران شدند و حالا خواستار جدایی هستند و پیوستن به ترکیه این دیگه تقصیر شما بوده که زمیناتو فروختی و تقصیر دولت هایی که برت حکومت کردند از عثمانی تا بریتانیا . 

 

تصویری رو که شما دوست دارید بگذارید مناطقی اشغالی هستند که بدلیل حمله اعراب تسخیر شد . در سال 1948 این اسرائیل نبود که حمله کرد بلکه 5 کشور عربی بودند که حمله کردند و شکست خوردند . هر شکستی هم هزینه ای داره . در بین 1948 تا 1967 اعراب بیش از 7 جنگ پیاپی اما خفیف با اسرائیل کردند که در همه شکست خوردند . سوال اینجاست . در سال 1966 که کرانه باختری و غزه و بیت المقدس در دست فلسطینی ها بود چرا کشور تشکیل ندادند ؟ جواب: چون غزه و کرانه باختری در اشغال  مصر و اردن بود . همونگونه که ایران جنگ رو ادامه داد و وارد خاک عراق شد و اینطور که از خاطرات اقای هاشمی رفسنجانی پیداست هدف اشغال خاک عراق حداکثر سقوط صدام حسین و حداقل گرفتن خسارات بود اسرائیل هم به دلیل حملات متعدد اعراب از همین ناحیه ها مجبور به ادامه اشغال شد تا زمانی که با اسرائیل صلح بکنند . مصر با اسرائیل صلح کرد سرزمین هاش رو پس گرفت . اردن با اسرائیل صلح کرد سرزمین هاش رو پس گرفت . امروز اگر سوریه و لبنان هم صلح کنند سرزمین هاشون رو پس می دیم امروز اگر فلسطینی ها هم صلح کنند سرزمین هاشون رو پس می دیم اما شما یه سرزمینی رو نمی دی دست دشمنت که به خونت تشنس که بعد همون سرزمین تبدیل بشه به کمپ صادرات ترور مثل غزه و لبنان . دلایلی که اسرائیل اشغال رو ادامه داد و می ده به همون دلیلی که ایران جنگ رو ادامه داد . 

 

 

رفراندم یک راه حله که جمهوری اسلامی داره میده که قضیه بدون اعمال زور تموم بشه و این که راه حل چیه و چه باید بکنن رو ایران تعیین نمیکنه بلکه ساکنین اصلی فلسطین تعیین میکنن. ایران هم به خواستشون احترام میذاره. ایران داره میگه به حرف اینا گوش بدید و حرفشونو بشنوید. ایران نیومده مثلا پاکستانی بفرسته به فلسطین و بگه اینا توی رفراندوم شرکت کنن ولی آمریکا و انگلیس یه کاری شبیه این رو انجام دادن از همه ی دنیا آدم آوردن و رفراندو هم نکردن خودشون تصمیمی که دوست داشتن گرفتن این دوتا با هم فرق نمیکنه؟

 

دو تا کشور در جهان عرب نشون بده که از این راهکار ایران حمایت می کنند . به مانند عربستان که در طرحش به تایید 22 کشور عربی رسید و همگی در بیانیه بیروت زیرش رو امضا کردن شما هم چند تا کشور عربی نشون بده که زیر این طرح رو امضا می کنند . این حرف رو من حتی از رهبران فلسطین هم نشنیدم . تو تهران نشستن طرح می دن . پاکستانی بفرسته ؟؟؟  ان شا الله فیلمی رو که گذاشتم دیده باشید که به اعتراف خودشون اصلیتشون کجاییه . اگر می خواید می تونیم به صده های قبل بریم از قرن 16 به بعد ببینیم این مردمی که امروز به خودشون می گن فلسطینی متعلق به کجا هستند و چگونه و کی و از کجا به فلسطین امدند . خود فلسطینی داره می گه ما از مصر و سوریه و اردن و عربستان اومدیم . بیش از 25 درصد جمعیت کسانی که در فلسطین زندگی می کردند در زمان مهاجرت اول 1880 از کسانی بودند که بعد از حمله 1830 مصر از مصر به فلسطین اومده بودند . البته این بحث خیلی پیچیده و تاریخی و در یک تاپیک دو تاپیک نمی گنجه .  

 

 

 

اگه بخوایم تاریخی بحث کنیم و این که مثلا اجداد 100 کفن پوسونده ی ما تا کجا در اختیارشون بوده یا کشورشون تا کجا بوده الان داشتم با یه ایتالیایی سر این که الان فلسطین مال ایرانه یا مال روم بحث میکردم نه با شما. اون قسمت ها رو روسیه تزاری جدا کرد و قسمت های خیلی بزرگ تر رو انگلیس  زمانی که میشد این قسمت ها رو پس گرفت من زنده نبودم و اگر نه مطمئن باش اقدام میکردم الان مردم اونجا(دوباره میگم مردم اونجا نه افرادی که از اون سر دنیا اومدن)  سازو کار خودشونو رقم زدن و دولت خودشونو دارن ولی مردم فلسطین به گفته شما آواره ی کشور های دیگه هستن

 

امپراطوری داشتن و فتح کشور ها فرق می کنه . ایرانی ها در سرزمین خودشون قدرتمند می شوند و بعد به کشور های دیگر هجوم می برند و این سرزمین ها که متعلق به خودشون نبوده رو به زیر امپراطوریشون در می اورند . این فرق می کنه با بنی اسرائیلی که تمام  موجودیتش فرهنگش تمدن  با 1400 سال زندگی در سرزمین فلسطین بوجود اومده . 

 

 

ومله دموکرات کلا چند نفر بودن مگه؟ از منافقین(مجاهدین خلق) بیشتر و پر نفوذ تر بودن؟حکومت ایران که به آمریکا و شوروی وصل نبود چطور اینا رو شکست داد اگه مردم نمیخواستن؟ دقیقا چون مردم این حکومت رو میخواستن سرپا هست و مشروعیتشو از مردم میگیره(و صد البته از مردم ایران و نه از مردم کشور های دیگه)

خب خدا رو شکر تا الان چندین  مورد رو توی صحبت هاتون قبول کردید . این که همه ی اون مناطق رو نخریدن بلکه بهشون داده شده همونجور که توی عکس هست. دیگه این که مردم فلسطین رو آواره کردید و توی کشور های دیگه پخش هستن.

 

 

خوب ما هم تا به امروز تمام ارتش های عرب رو شکست دادیم . وقتی اسرائیل تشکیل شد نیمی از جمعیت اسرائیل عرب بودند اگر نمی خواستند که امروز دیگر اسرائیلی نبود . مطمئنا 400 هزار عرب دیگه حریف 500 هزار یهودی که می شدند اون هم در داخل اسرائیل نه در روی مرز ها . معلومه که قبول می کنم . هر گاه در تاریخ اسرائیل لکه ننگی از جنایت باشه باید محکوم بشه . لطفا تاریخ جنگ های اعراب و اسرائیل رو مطالعه کنید از روی عکس چیزی دستگیرتون نمی شه . مسئله اوارگان بدلیل جنگ های بود که خود اعراب اغازگرش بودن و اسرائیل فاتحش .

 

 

اصلا ما هولوکاست رو قبول کنیم کاملا و مو لای درزش نمیره این جنایت در کجا اتفاق افتاده چرا از خاک آلمان برای قرامت استفاده نکردید؟! این فقط یک چیزو ثابت میکنه ورای این که هولوکاست درسته یا نه(بحثم این نیست) این که از یهودیان باید محافظت بشه و کشور داشته باشن فقط یک بهانه بود که یهودیان تند رو بتونن به سرزمین موعودشون برگردن. و بقیه رو هر کدوم رو به شیوه ای به اونجا بیارن مذهبی ها رو با دلیل مذهبی و بقیه رو با نا امنی و یا وعده ی زندگی خوب همین کاری که تا الان هم دارن انجامش میدن. ولی یه چیزی حداقل برای ما مسلمانان واضحه قوم بنی اسرائیل بدون موسی(ع) به سرزمین موعود نخواهند رسید اون موقع که باید ولی خدا رو یاری میکردن خون به دلش کردن. دلیل اصلی همینه یه مشت آخر الزمان گرا این کار رو کردن و اگر نه بین این همه سرزمین در کره ی زمین سراغ فلسطین و بیت المقدس نمیامدند. با زور گرفتن ما هم میدونیم به صورت مسالمت آمیز پس نمیدن و اگر نه فاتح 110 به حزب الله لبنان نمیدادیم و به فلسطینیان کمک تسلیحاتی آموزشی نمیکردیم.

 

توضیح دادم که تا بیست سال پیش 70 تا 75 درصد اسرائیلی ها یهودیان خاورمیانه بودند امروز جمعیت یهودیان خاورمیان با یهودیان امریکا برابری می کنه چون بازماندگان هالوکاست فقط دو جا داشتند که برن در واقع دو در بر روشون باز بود یکی در امریکا بود یکی هم در فلسطین که انگلیس ها باز گذاشته بودند . فکر کنم رائفی پور زیاد نگاه می کنی نه ؟  

  • Upvote 5
  • Downvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط MR9
      بسم الله الرحمن الرحیم

       



      هفدهم سپتامبر 2010 بود که ژاپن با انتشار استراتژی جدید نظامی خود نخستین «نشانه های جدی» برای خروج از «انزوای نظامی» را نشان داد. ژاپن برای این استراتژی نظامی، رقمی بالغ بر 280 میلیارد دلار برای پنج سال (2010 تا 2014) اختصاص داده و اعلام کرد قصد دارد در این سال ها مواضع دفاعی خود در جنوب و غرب این کشور(مناطق مرزی چین) را تقویت کرده، روی پروژه های موشکی بالستیک سرمایه گذاری کند. در این استراتژی همچنین بر گسترش روابط با همپیمانان کلیدی از جمله آمریکا و افزایش شمار زیر دریایی‌ها و .... تاکید شده است.
       



      اکنون در سال 2014 هستیم و نزدیک به 5 سال از انتشار این استراتژی می گذرد که خبر می رسد، ژاپن برای نخستین بار پس از جنگ جهانی دوم اعلام می کند ضمن شرکت در عملیات نظامی برون‌مرزی، به دنبال فروش تجهیزات نظامی در بازارهای بین المللی است.
      حضور ارتش ژاپن در عملیات جنگی برون مرزی نیز به رغم مخالفت‌های گسترده مردمی و محدودیت های قانونی گویا در حال عملیاتی شدن است. شاهد این ادعا اظهارات اخیر شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن است که اخیرا از داشتن یک «ارتش قدرتمند» سخن رانده و گفته این ارتش حق دارد در جنگ های بین المللی حضور داشته باشد.
      طبق اعلام مقامات ژاپنی، این کشور در تلاش است محدودیت‌های قانونی در زمینه صادرات سلاح را نیز برداشته و به بهانه های مختلف از جمله گسترش فعالیت های اقتصادی، به جرگه صادرکنندگان تجهیزات جنگی بپیوندد و از قرار معلوم، آمریکا نخستین بازار ژاپن در این عرصه خواهد بود.
      قانون اساسی ژاپن در سال 1947 نوشته و با فشار نظامیان آمریکایی‌ها به این کشور تحمیل شده است. طبق این قانون، ژاپن اجازه داشتن «ارتش» به معنی مصطلح آن را ندارد و در مقابل می تواند نیروهای محدود نظامی موسوم به «نیروهای دفاع از خود» داشته باشد.
      البته بخشی از این محدودیت ها در ماه آوریل سال جاری( اواخر فروردین) برداشته شد و به احتمال قریب به یقین اواخر ماه جاری میلادی تصمیم نهایی در این زمینه نیز اتخاذ خواهد شد.
      اما سوالاتی که در اینجا مطرح می شود این است که آیا ژاپن حقیقتا به دنبال خروج از انزوای نظامی و احیای امپراتوری سابق است؟ موضع کشورهای غربی، چین و کشورهای آسیایی و همسایه به این تغییر استراتژی چگونه خواهد بود؟



      به نظر می رسد، لا اقل بخشی از پاسخ این سوال را باید در روحیات خاص ژاپنی ها و در تاریخ این کشور جست و جو کرد.
      در طول تاریخ، برخي آيين ها و اعتقادات خاص مذهبي، همواره زمينه رشد افراط گونه روحيات ملي گرايانه و صد البته نظامي گري ژاپني ها بوده است.
      مقامات نظامي ژاپن به خصوص در دهه30 تحت تاثير فيلسوفي با نام «تويوما» به شدت اعتقاد داشتند كه خداوند ملت ژاپن را برگزيده و يكايك مردم اين كشور موظفند براي ايجاد «ژاپن بزرگ» بكوشند. براساس آيين معروف «شينتوي پاك» نیز امپراتور ژاپن خداي تمام دنيا معرفی شده و ملت ژاپن نيز «مأموريت» دارد سايرين را تحت هدايت بي چون و چراي این امپراتور درآورد.
      بحران شديد اقتصادي دهه 30 ژاپن نیز بر دامنه اين اعتقادات افزود و رشد شديد احساسات ملي گرايانه ايده توسعه ارضي و ايجاد جامعه بزرگ به زعامت ژاپن را در بين توده مردم اين كشور لازم و واجب نشان داد.
      ژاپن با چنین زمینه های تاریخی پس از پایان جنگ جهانی اول توانست یکی از پنج قدرت بزرگ نظامی و صنعتی جهان شده و در «شورای جامعه ملل» آن زمان، صاحب کرسی دائم بود.
      این کشور در همان ماه های نخست جنگ جهانی دوم توانست حدود 50 میلیون کیلومتر مربع از کره زمین(یک ششم جهان) را تحت استیلا و کنترل خود درآورد. اما به دنبال حملات ناجوانمردانه اتمی آمریکا، از حرکت باز ایستاد. البته نباید فراموش کرد، عده ای نیز معتقدند، ژاپن پیش از حمله اتمی آمریکا به این کشور شکست خورده بود و آمریکا با حمله به این کشور خواست هژمونی خود را به جهانیان تحمیل کند.


       
      این کشور به هر حال پس از جنگ جهانی دوم دیگر اجازه داشتن ارتش به معنی مصطلح امروز و اختیارات کامل را نداشت و خود نیز با وضع قوانینی، محدودیت هایی در ابعاد بین المللی حوزه نظامی وضع کرد.

      اما اکنون رشد اقتصادی بالا این کشور را از شرایط اسفناک پس از جنگ جهانی خارج کرده است و شرایطی که این کشور را به انزوای نظامی کشاند، دیگر وجود ندارد!
      پاسخ دومی نیز برای تحلیل چرایی اتخاذ چنین رویکردی از سوی چشم بادامی ها وجود دارد و آن چیزی نیست جز منافع اقتصادی و سیاسی.
      «جان ميرشاير» صاحب نظريه «رئاليسم تهاجمي» می گوید، قدرت‌هاي بزرگ هميشه مترصد فرصتي هستند تا قدرت خود را در برابر رقبا فزوني بخشند. وي سپس جمعيت و ثروت را به عنوان «پايه‌هاي اصلي قدرت نظامي» تعريف و تصريح مي كند چنانچه كشوري داراي اين مولفه ها باشد، فرصت لازم براي خروش مقابل قدرت ها را به دست آورده است.
      با توجه به مولفه هایی که در جامعه امروز ژاپن دیده می شود، هیچ بعید نیست که این کشور واقعا قصد خروش مقابل سایر قدرت‌ها را داشته باشد.

       

      ژاپن اگر چه به لحاظ سیاسی، استقلال لازم را هنوز کسب نکرده و مانند بسیاری از کشورهای غربی دیگر، پیرو سیاست های آمریکا است؛ اما این کشور حداقل در بعد نظامی، تحرکات جدی از خود نشان داده است.
      وجود پایگاه های متعدد نظامی آمریکا در ژاپن، همواره هزینه‌هایی برای توکیو داشته و این کشور با وجود تقاضاهای زیاد مردمی، هرگز نتوانسته آمریکایی ها را از این کشور بیرون کند. این ناتوانی حتی بعضا باعث سقوط رهبران این کشور شده، همان طور که گاهی شعار علیه حضور نظامی آمریکا، باعث روی کار آمدن رهبرانی در این کشور شده است.
      «یوکیو هاتویاما»، نخست وزیر اسبق ژاپن با شعار جمع آوری پایگاه‌های نظامی آمریکا بود که توانست بر رقیب قدرتمند خود پیروز شود. اما همین فرد به دلیل ناتوانی در عمل به وعده انتخاباتی اش، خرداد ماه سال 89 استعفا کرد و جای خود را به «نائوتو کان» داد. «کان» نیز ماه ها جرئت نکرد راجع به پایگاه های آمریکایی که یکی از قدیمی‌ترین و بزرگترین مشکلات مردم کشورش است، صحبتی به میان آورد.
      بنا بر این به نظر می رسد، ژاپن هنوز پیشرفتی را که در حوزه اقتصاد کسب کرده، در حوزه سیاسی به دست نیاورده است.
      «اقتصاد» نیز می تواند یکی از انگیزه های قوی برای ژاپنی ها جهت ورود جدی به عرصه نظامی باشد.
      ژاپن کشوری است که در حوزه اقتصادی جایگاه ویژه ای دارد. تولید ناخالص ملی ژاپن نزدیک به 6 تریلیون دلار و جمعیت این کشور نیز حدود 128 میلیون نفر است. دو فاکتوری که به اعتقاد «میر شایر» برای خروش کافی است!
      همین چند سال پیش بود که خبر رسید، غول خودروسازی آمریکا یعنی جنرال موتورز، جای خود را به تویوتای ژاپن داده است. آمریکا امروز خود یکی از واردکنندگان اصلی محصولات ژاپنی است. ژاپن در عرصه تکنولوژی و تجهیزات الکترونیکی نیز یکی از پیشرفته ترین کشورهای دنیا است.
      کشوری با چنین مختصات اقتصادی و جمعتی طبیعتا نمی تواند خود را محصور نگاه دارد. بنابر این ورود ژاپن به فاز صادرات تجهیزات نظامی را می توان از این منظر به تحلیل نشست.
       
    • توسط crazy-doctor
      بسم رب الشهدا و صدیقین


      سلام
      در انجمن گشتم مطلب کامل و جامعی راجع به شهدای مقاومت اسلامی ( حزب الله -حماس و...) پیدا نکردم در نتیجه این تاپیک را ایجاد کردم تا با کمک شما
      شهدای مقاومت اسلامی را در سال های اخیر به طور اجمالی معرفی بکنیم

      -------------------------------
      شروع میکنیم با

      سردار شهید رانی عدنان بزی یا ان طور که بچه های حزب الله صدا میزنند حاج حاتم



      حاج حاتم از بچه های جنوب لبنان و اهل بنت جبیل متولد 1967 از اعضاب قدیمی حزب الله و فرمانده یکی از محور های مقاومت در جنگ 33 روزه بود .
      ایشون مهندسی مکانیک خونده بود و مدرس مدرسه فنی بنت جبیل که این مدرسه در جنگ 33 روزه سیزده شهید تقدیم اسلام کرد

      حاج حاتم و سید حسن نصر الله
      این شهید بزرگوار مدتی را هم در زندان های رژیم صهیونیستی زندانی بود البته مطمئن نیستم اما احتمال اینکه ایشون از ازاد شده های سال 2000
      ( بعد از عقب نشینی اراذل صهیونیست )باشند هست
      دو روز مانده به پایان جنگ صهیونیست ها هلی بورنی را در روستای غندوریه انجام میدن که هدف اون ملحق شدن به نیروهای لشکر 106 و محاصره جنوب لیطانی بود...اما با پاتک نیرو های حزب الله و در نتیجه تلفات سنگین عقب نشینی میکنند در حین این پاتک این سردار دلاور به شهادت میرسه روحش شاد و شفاعتش در ان دنیا نصیب ما باشد





      کلیپی گلچین شده وصیت نامه حاج حاتم با زیر نویس فارسی 5mb
      http://crazydoctor.persiangig.com/video/vaseyat-haj hatm.flv
      کلیپ وصیت کامل این شهید 16mb بدون زیر نویس( اصولا زیر نویس لازم نیست کافیه گوش کنید )
      http://crazydoctor.persiangig.com/video/vaseyt kamel-haj hatm.flv
      ----------------------------------------------
      پ.ن جای خالی بخش مقاومت اسلامی در انجمن احساس میشه
      لطفا دوستان در مدیریت زحمت انتقال تاپیک به اسکرول را بکشند ممنون
    • توسط RedArmy
      بررسي جايگاه استراتژيك و توان نظامي عربستان باسلام به نظر من موضوع جالبيه چون اگر تحديدي از سوي عرب ها متوجه ما باشه اين تحديد يا از جانب عربستان يا از جانب مصر و ساير كشورهاي عربي توانايي تحديد مارو ندارند. (با زبان رسمي) شبه جزيره عربستان كشوري است پادشاهي كه توسط آل سعود اداره ميشود . اين كشور مساحتي حدود 2149690 كيلومتر مربع و 27 ميليون نفر جمعيت دارد(جمعيت ما حدود 2.5 برابر عربستان هست واز اين جهت ما برتري داريم) آب وهواي اين كشور گرم وخشك بوده و تمركز جمعيت در مر كز عربستان مي باشد كه اطراف آنرا بيابان ها خشك و طولاني فراگرفته است به همين جهت در طول تاريخ كمتر دشمن خارجي ميل و رغبت براي اشغال و يا نبرد طولاني با اين كشور داشته است.(اين براي ما در صورت جنگ احتمالي مشكل ساز خواهد شد البته براي خود عربستاني هايي كه در اين مناطق ميجنگند نيز مشكل به وجود خواهد آمد). از سال 1932 تا كنون عربستان در هيچ جنگ بزرگ و فراگير شركت نكرده اگرچه در نبردهاي سال 1967 و 1973 بر ضد اسراييل و جنگ اول خليج فارس شركت داشته ولي هرگز در يك نبرد بزرگ به تنهايي شركت نكرده است (به طور كلي عرب ها به ويژه عربستاني ها انسان هايي ترسو هستند و نه جرئت يك جنگ طولاني را دارند و نه توان اين جنگ را ، از اين حيث برتري كامل از آن ماست). با وجود اينكه اين كشور هرگز در جنگ بزرگي درگير نشده ولي اين به معني اين نيست كه عربستان از تجهيز و به خدمت گرفتن يك ارتش كارآمد غافل مانده است. خطر اسراييل براي آنها آنقدر بزرگ بوده كه سالانه ميلياردها دلار صرف خريد تسليحات مي كنند(ممكن است برخي با شنيدن جمله قبلي به خود بگويند مگر عربستان با آمريكا و اسراييل متحد نيست و روابط خوبي با آنها ندارد ، در پاسخ به اين سوال بايد بگويم بزرگترين دشمن اسراييلي ها ، عرب ها هستند حتي دشمني آنها با عرب ها از دشمني با ما جدي تر است به طوري كه در آموزش كودكانشان هم از عربها به عنوان جدي ترين دشمن ياد ميكنند كه بايد نابود شوند ، اين چيزي است كه عربستان و تمام كشورهاي عربي مي دانند و هيچگاه از اسراييل غافل نميشوند مثل استالين كه با آلمان توافق صلح امضا كرد اما آلمان ها باز به شوروي حمله كردند ). بعد از انقلاب اسلامي در ايران ، عربستان همواره ايران و گروهايي چون حزب ا... لبنان را دشمن و رقيب خود مي ديده و همواره با ايران بر سر اينكه چه كسي قدرت اول منطقه و جهان اسلام است كشمكش داشته است( تحديد نظامي از سوي ايران داستاني است كه آمريكا و اسراييل آنرا ساختند و اين عرب ها ساده لوح متسفانه آنرا باور كردند ). اقتصاد عربستان وابسته به نفت است به طوريكه 75 درصد از درآمد اين كشور را فروش نفت تامين مي كند . با بروز جنگ بين آمريكا و عراق در سال 2003 و افزايش سرسام آور قيمت نفت كه تا كنون نيز ادامه داشته ، درآمد عربستان افزايش يافته است وبه تبع آن عربستان توانسته بودجه نظامي خود را به ميزان بسيار زيادي افزايش دهد به طوريكه در سال 2006 به رقم شگفت انگيز 31 ميليارد دلار رسيد(چيزي نزديك به بودجه نظامي روسيه). وزارت دفاع عربستان در سال 1962 تاسيس شده و از بدو تاسيس توسط خاندان سلطنتي فرمانده اي مي شود . اين وزارت خانه مسئول هدايت و ساخت و خريد تجهيزات ارتش را بر عهده دارد. خدمت سربازي در عربستان داوطلبانه بوده و دوره خدمت 3سال با حقوق و مزاياي كامل مي باشد. عربستان از سربازان ماهر و آموزش ديده استفاده مي كند. اكثر افسران در ابتدا در مدارس ارتش تحصيل كرده و سپس وارد دانشكده افسري مي شوند(آموزش پايه اي كاري است كه ارتش هاي بزرگ مثل روسيه انجام مي دهند و ما از اين جهت از عربستاني ها عقب تر هستيم). يونيفرم سازماني ارتش عربستان از يونيفرم ارتش هاي آمريكا و انگلستان متاثر شده است. خلبان هاي نيروي هوايي عربستان توسط مربيان انگليسي آموزش مي بينند (از اين لحلظ به دليل كم بود امكانات باز ما عقب تر هستيم). ارتش عربستان براي آموزش نيروهاي خود از كارشناسان فرانسوي ، آمريكايي و انگليسي استفاده مي كند. نيروي زميني عربستان داراي 70تا73 هزار نفر پرسنل است البته 200 هزار نيروي داوطلب نيز در اين نيرو خدمت مي كنند(نيروي زميني ايران ، قوي ترين نيروي زميني در منطقه است). عربستان داراي تعداد زيادي تانك از جمله 315 تانك پيشرفته آبرامز ام-1 است كه اين كشور بعد از مصر بزرگترين دارنده اين تانك در خاورميانه محسوب مي شود. عربستان در سال 1980 تعدادي موشك دانگ فنگ3 با برد 2400 كيلومتر از چين خريد(از لحاظ برد موشكي عربستان تقريبا با ما برابري ميكند اما ما صاحب تكنولوژي هستيم و به زودي برد موشك هايمان از عربستان بيشتره مي شود). در بعد هوايي در گذشته شايد هواپيماهاي ما توان مقابله با اف-15ها و ساير هواپيماهاي عربستان را داشتند اما اكنون عربستان باخريد هواپيماهاي جديد و پيشرفته نظير 72فروند يوروفايتر از لحاظ هوايي از ما برتر است(ما شايد هواپيما جديد نخريده باشيم اما تسليحات ضد هوايي قوي نظير تور ام-1 و اس-300 داريم كه كشورمان را خوب پوشش مي دهند و از لحاظ پدافند هوايي خيلي از عربستان برتر هستيم هرچند بايد نيروي هوايي خودمان را نيز تقويت كنيم اگر بتوانيم بر روي طرح ميگ-39 سرمايه گذاري كنيم كه به مشكلات مالي برخورد كرده است ، و روس ها با ما همكاري كنند و اين هواپيماي فوق پيشرفته را به ما بدهند توان نيروي هوايي ما بسيار افزايش مي يابد ، لازم به ذكر است كه ميگ-39 يك هواپيماي فوق پيشرفته است كه قابليت هاي آن بسيار بالاتر از يوروفايتر مي باشد). در رابطه با نيروي دريايي عربستان بايد بگويم كه هرچقدر هم كه عربستان قوي باشد ما ابزارهايي داريم كه بتوانيم از خودمان دفاع كنيم و خليج فارس را در كنترل كامل خودمان بگيريم. در كل و با در نظر گرفتن فاكتورهاي مختلف توانايي نظامي ايران از عربستان بالاتر است و در صورت بروز جنگ احتمالي ما بيشتر به عربستان ضربه وارد خواهيم كرد ، دليل برتري ما اين است كه نيروهاي مسلح ما از حداقل امكانات حداكثر استفاده را مي كنند. منتظر نظرات ساير دوستان هستم به ويژه دوست خوبم mostafa_by هستم .
    • توسط hamed_713
      فارخور نام پایگاه نیروی هوایی هند در کشور تاجیکستان است! این پایگاه در 130 کیلومتری جنوب شرقی شهر دوشنبه پایتخت تاجیکستان قرار دارد. این تنها پایگاه نیروی هوایی هند در خارج از این کشور است که تنها دو کیلومتر از مرز بین افغانستان و تاجیکستان فاصله دارد. عهدنامه بین هند و تاجیکستان برای احداث پایگاه در این کشور در سال 2003 امضائ شد و در سال 2004 به تصویب رسید. این پیمان یعنی حضور دائمی نیروهای نظامی هندی در تاجیکستان برای دفع هرگونه تهدید احتمالی خارجی و تامین امنیت کشور به تصویب رسیده است.کار بر روی احداث پایگاه بلافاصله اغاز گردید و اکنون پایگاه در حالت امادگی کامل به سرمیبرد واز اوایل سال 2007 کاملا قابل استفاده است. جزئیاتی از ساخت پایگاه در دسترس نیست اما گمان میرود که مصالح نظامی هندی از اسیای مرکزی تامین شده باشند.تقریبا 70 درصد جنگ افزار های هندی از روسیه و اتحاد جماهیر شوروی پیشین بدست امده است. بر طبق اخبار گوناگون گمان میرود که پس از تکمیل بنا پایگاه میزبان 12 الی 14 فروند جنگنده بمب افکن میگ 29 خواهد بود پایگاه فارخور عمق و برد بیشتری را در اختیار نیروهای نظامی هند فرار میدهد که برای انان موجب ایفای نقش بیشتری در اسیای جنوبی و ظهور ملموسی از حرکت هند برای برجسته سازی قدرت خود در اسیای مرکزی است هدف سیاسیی که در سال 2003-2004 رسما اعلام کرده اند دلائل پنهانی تاسیس این پایگاه میتواند رقابت هند و پاکستان بر روی شبه قاره باشد پرویز مشرف رئیس جمهور پاکستان نگرانی شدید خود از این مساله را به مقامات تاجیکستان ابراز داشت در حقیقت هواپیماهای هندی میتوانند در عرض چند دقیقه خود را به پاکستان برسانند! پایگاه فارخور یکی از نمونه های بارز از تلاش هندی ها برای ارتقای ثبات در افغانستان و بالا بردن توان دهلی نو در فراهم اوردن نفت چه از اسیای جنوبی و چه از اسیای مرکزی است. هند بطور معلوم محدود شدن نقش خود به ناحیه سوق الجیشی جنوب اسیا را نخواهد پذیرفت برنامه هند برای برجسته سازی قدرت خود در اسیای مرکزی تنها برای مصارف نظامی نیست بلکه دسترسی به منابع انرژی اسیای مرکزی برای هند امری حیاتی به شمار میرود. دهلی نو به دنبال دسترسی به نفت و گاز قزاقستان وانجام پروژه های ملیونی مثل خط لوله ایران-افغانستان-پاکستان-هند و دیگری پیوستن ترکمنستان افغانستان پاکستان وهند. هرکدام از این خط لوله ها یا هر دوی اینها میتواند در دستیابی هند به منابع انرژی تاثیر مهم و قابل اطمینانی داشته باشند به شرطی که روابط دوستانه بین هند و پاکستان تقویت گردد هند خواهان توسعه شبکه ی قدرت جدیدی در اسیاست که ایالات اسیا را با ان به مبدائیت شبه قاره یکی میکند این نظریه ای است که از سوی ایالات متحده در گذشته بشدت حمایت شده است. هنگامی که هند از شبکه ای جدید در اسیای مرکزی برای بالا بردن نمودار جامع اقتصادی خود بهره جوید واشنگتن این پروژه را راهی برای مقابله با نفوذ اقتصادی و سیاسی چین در اسیای مرکزی میبیند منبع: نوشته شده توسط محمد- مجله هوايي
    • توسط 00Amin
      ه گزارش فارس، پايگاه اينترنتي "گلوبال ريسرچ " (Global Research) در مقاله‏اي به‏قلم "اوا گولينجر " (Eva Golinger)، وكيل دعاوي و روزنامه‏نگار آمريكايي مقيم ونزوئلا نوشت: "هوگو چاوز " رئيس جمهوري ونزوئلا اخيرا در يك برنامه تلويزيوني و راديويي فاش كرد كه هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكايي (UAV) به شكل غيرقانوني وارد مرزهاي هوايي ونزوئلا شده‏اند. رئيس جمهوري ونزوئلا ديده شدن يكي از اين هواپيماها را بر فراز پايگاه نظامي "فورت مارا " (Fort Mara) واقع در استان "زوليا " (Zulia) در نزديكي مرز اين كشور با كلمبيا تائيد كرد. بسياري از سربازان ونزوئلايي هواپيماي بدون سرنشين مذكور را مشاهده كرده و موضوع را به اطلاع فرماندهان خود رسانده‏اند. پس از اين واقعه چاوز دستور داده است كه از اين پس هر يك از اين هواپيماهاي بدون سرنشين كه در قلمرو ونزوئلا ديده شوند بايد فورا سرنگون شوند. وي با تاكيد بر آمريكايي بودن اين هواپيماهاي بدون سرنشين، ايالات متحده را متهم كرد كه در حال برهم زدن آرامش منطقه است.

      * راه‌اندازي ناوگان چهارم ايالات متحده در آمريكاي لاتين بعد از 60 سال

      اين وكيل دعاوي آمريكايي اضافه كرد: قبلا نيز رئيس جمهوري ونزوئلا هشدار داده بود كه آمريكا از طريق جزاير "آروبا " (Aruba) و "كورازائو " (Curazao) به تهديد نظامي ونزوئلا مبادرت مي‏ورزد. اين جزاير در فاصله 50 مايلي سواحل شمال غربي ونزوئلا قرار داشته و مستعمره هلند محسوب مي‏شوند. در سال 1999 قراردادي بين هلند و ايالات متحده منعقد شد كه به آمريكا اجازه مي‏داد در اين دو جزيره پايگاه نظامي ايجاد كند. اين قرارداد در اصل تصريح مي‏كند كه نيروهاي آمريكايي اجازه دارند عمليات خود بر ضد قاچاقچيان مواد مخدر را از اين جزاير ترتيب دهند. با اين‏حال، پس از سپتامبر 2001، آمريكا از تمامي پايگاه‏هاي نظامي خود در سراسر جهان براي آنچه عمليات ضدتروريستي خوانده مي‏شود، استفاده مي‏كند. در سال‏هاي اخير پايگاه‏هاي نظامي واقع در آروبا و كوروزائو براي عمليات اطلاعاتي و شناسايي عليه ونزوئلا بكار گرفته شده‏اند.
      گولينجر ادامه داد: از سال 2006 واشنگتن اقدام به يكسري تمرينات نظامي پيشرفته كرد كه كورازائو در مركزيت اين تمرين‏ها قرار داشت. طي 5/3 سال گذشته، صدها فروند ناوهاي هواپيمابر، كشتي‏هاي جنگي، هواپيماهاي نظامي، هليكوپترهاي "بلك هاوك "، زيردريايي‏هاي هسته‏اي و هزاران نيروي نظامي آمريكايي در درياي كارائيب به انجام تمرينات نظامي پرداخته‏اند. اين تمرينات نظامي موجب برانگيخته‏شدن نگراني در كشورهاي منطقه شده است. از جمله اين كشورها و بيش از سايرين ونزوئلا در معرض اين تهديدها قرار دارد. ونزوئلا در عرصه ديپلماتيك نيز آماج حملات، انواع دشمني‏ها و تعرضات واشنگتن قرار داشته است.
      در سال 2008، پنتاگون "ناوگان چهارم دريايي " خويش را با هدف دفاع از منافع آمريكا در آمريكاي لاتين باز راه‏اندازي كرد. ناوگان چهارم در سال 1950 و پس از اتمام ماموريت‏هاي مرتبط با جنگ جهاني دوم غيرفعال شده بود. راه‏اندازي مجدد اين ناوگان پس از 60 سال نگراني گسترده‏اي را در ميان كشورهاي آمريكاي لاتين ايجاد كرده و آنان را بر آن داشت تا "شوراي دفاع مشترك " تشكيل داده و خود را در برابر تهديدهاي خارجي آماده كنند. پنتاگون صراحتا پذيرفت كه راه‏اندازي مجدد ناوگان چهارم نيروي دريايي آمريكا با هدف "نشان دادن قدرت ايالات متحده در منطقه " انجام شده و اين پيام را مخابره مي‏كند كه "آمريكا آماده است تا از متحدينش در منطقه دفاع كند. " اين اظهارات مقامات پنتاگون به معناي حمايت ايالات متحده از كلمبيا و تشر زدن به ونزوئلا تلقي شد.
      نويسنده كتاب "بوش عليه چاوز " تصريح كرد: در 30 اكتبر سال 2009 ميلادي، كلمبيا و آمريكا يك توافق همكاري نظامي به امضا رساندند كه بر اساس آن آمريكا مجاز بود 7 پايگاه نظامي در كلمبيا را تحت اختيار خود درآورده و عندالزوم از تمامي تاسيسات نظامي كلمبيا بهره بگيرد. از اين توافقنامه به عنوان بزرگترين توسعه‏طلبي نظامي آمريكا در آمريكاي لاتين ياد مي‏شود. هر چند كه مقامات دو كشور صراحتا ابراز داشتند كه اين توافقنامه در راستاي مبارزه با قاچاق موادمخدر و تروريسم به امضا رسيده است، لكن اسناد رسمي نيروي هوايي ايالات متحده نشان مي‏دهند كه آمريكا از اين پايگاه‏ها براي انجام عمليات نظامي در سراسر منطقه مي‏تواند استفاده كند. اين اسناد همچنين مويد اين نكته بودند كه اين توسعه‏طلبي نظامي با هدف مقابله با تهديد‏هاي دولت‏هاي ضدآمريكايي سر برآورده در منطقه انجام شده است. مطلب ديگري كه در اين اسناد به چشم مي‏خورد اين است كه حضور نظامي در كلمبيا مي‏تواند به عمليات اطلاعاتي و شناسايي كمك كرده و ظرفيت پنتاگون را در رهبري عمليات نظامي در منطقه آمريكاي لاتين افزايش دهد.

      * اتهامات واهي آمريكا به ونزوئلا

      اين روزنامه‏نگار آمريكايي ساكن كاراكاس، پايتخت ونزوئلا كه در سال 2009 ميلادي برنده جايزه بين‏المللي روزنامه‏نگاري مكزيك نيز شده است، افزود: از سال 2006 به بعد، مقامات آمريكايي از ونزوئلا به عنوان كشوري ياد مي‏كنند كه "به طور كامل در مبارزه با تروريسم همكاري نمي‏كند. " در سال 2005 نيز ونزوئلا از سوي واشنگتن كشوري خوانده شد كه "در مبارزه با موادمخدر همكاري نمي‏كند. "عليرغم آنكه هيچ مدركي در اثبات اين اتهامات خطرناك موجود نيست، ايالات متحده اين اتهامات را مبناي افزايش فشارها بر دولت ونزوئلا قرار داده است. در سال 2008، دولت بوش تلاش كرد تا نام ونزوئلا را در فهرست كشورهاي حامي تروريسم قرار دهد. اين تلاش در مراحل مقدماتي با شكست مواجه شدند چرا كه ونزوئلا همچنان يكي از تامين‏كنندگان نفت آمريكا محسوب مي‏شود. اگر آمريكا ونزوئلا را كشوري حامي تروريسم مي‏خواند، آنگاه مجبور بود كليه روابط خود با اين كشور از جمله خريد نفت از اين كشور را متوقف كند.
      با ‏اين‏حال، ايالات متحده همچنان ونزوئلا را يكي از بزرگترين تهديدها براي منافع خويش در منطقه آمريكاي لاتين مي‏داند. آمريكا به طور خاص در خصوص مسائل اقتصادي نگراني‏هايي در منطقه آمريكاي لاتين دارد. آمريكا نگران آن است كه كشورهاي آمريكاي لاتين با برقراري روابط تجاري با كشورهايي نظير روسيه، چين و ايران، غلبه اقتصادي آمريكا را در اين منطقه به خطر بيندازند. اخيرا، "هيلاري كلينتون "، وزير امور خارجه ايالات متحده آمريكا به كشورهاي آمريكاي لاتين نظير بوليوي، برزيل، نيكاراگوئه و ونزوئلا كه اخيرا روابط خود با ايران را تحكيم كرده‏اند هشدار داد كه "من فكر مي‏كنم كه اگر برخي افراد تمايل دارند با ايران حشر و نشر داشته باشند بايد پيش از آن به تبعات اين امر توجه داشته باشند و ما اميدواريم كه ايشان دوباره به اين مطلب فكر كنند ... . " كلينتون اين سخنان را در جريان بررسي سياست‏هاي آمريكا در خصوص آمريكاي لاتين اظهار داشت.
      گولينجر اضافه كرد: دولت كلمبيا نيز اخيرا اعلام داشته است كه قصد دارد يك پايگاه جديد نظامي در نزديكي مرز ونزوئلا داير كند. سرمايه و تجهيزات مورد نياز اين پايگاه را ايالات متحده تامين خواهد. "گابريل سيلوا " (Gabriel Silva)، وزير دفاع ونزوئلا نيز خبر داده است كه دو گردان نيروي هوايي نيز در مناطق ديگري در نزديكي مرز ونزوئلا مستقر شده‏اند. پايگاه جديد نظامي كه قرار است داير شود در منطقه‏اي به نام "گواجيرا پنينسولا " (Guajira peninsula) قرار خواهد داشت كه با استان زولياي ونزوئلا هم‏مرز است. در اين پايگاه 1000 نيروي نظامي مستقر شده و امكان استقرار نيروهاي مسلح آمريكايي نيز در آن فراهم خواهد شد. اين اعلام جديد دولت كلمبيا نيز نوعي اعلام دشمني به ونزوئلا محسوب مي‏شود.
      اظهارات چاوز در خصوص ورود غيرقانوني هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكايي به قلمرو ونزوئلا نيز بر دامنه بحران بين ونزوئلا و كلمبيا خواهد افزود. هواپيماي وارد شده به قلمرو ونزوئلا در طي سال گذشته در پاكستان و افغانستان جهت به قتل رساندن تروريست‏ها بكار گرفته شده است. اين هواپيماهاي بدون سرنشين حامل موشك بوده و مي‏توانند اهداف زميني را در مناطق حساس هدف قرار دهند.
      نويسنده كتاب "بوش عليه چاوز " در بخش پاياني اين گزارش تصريح كرد: ونزوئلا در مواجهه با اين تهديدات خطرناك در شرايط هشدار قرار گرفته است. سخنان چاوز در خصوص ديده شدن هواپيماهاي نظامي بدون سرنشين آمريكا در حالي ايراد شدند كه پليس ملي ونزوئلا در حال آغاز به كار خويش بود. اين پليس اخيرا در راستاي انجام عمليات پيشگيرانه و ارائه خدمات اجتماعي بنياد نهاده شده است.

      لینک
      http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8811150671
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.