Recommended Posts

جناب ariel راجه به اين طرحي هم كه چند روز پيش توسط نتانياهو و كابينه اش تصويب شد مبني بر اسرائيل يك كشور منحصرا يهودي خواهد بود ي توضيحي ميدي؟

قانون مليت فكر كنم اسمش باشه

ویرایش شده در توسط amirarsalankhan
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

چرا کسی نمیگه نا مشروع تشکیل شدن؟! هم من این حرفو میزنم هم شما اینو گفتید حرف سر اینه که چرا کسی با موجودیتشون مشکل نداره جواب سادست چون مدعیانی که باید باشن که سرزمینشونو پس بگیرن دیگه نیستن فرض کنید سرخ پوستان به تعداد زیاد بودن و مبارزه هم میکردن مثلا کشوری مثل شوروی کمکشون نمیکرد که با آمریکا بجنگن؟ قطعا میکرد ولی چرا نکرد چون مدعی وجود نداشت ولی در مورد فلسطین مدعی وجود داره و دارن میجنگن اینجا مسلمانان وظیفه دارن که کمک کنن

دوست عزیز معنی رفراندوم هم همینه دیگه هر راه حلی که فلسطینیان قبول کنن ایران هم مرض نداره که قبول میکنه. منظر حاکم یا حاکمان دست نشانده نیست منظور مردم فلسطین هر طرحی رو قبول کنن. هر راه حلی شامل اینم میشه که اگه قبول کنن اسرائیل برگرده سر مرزهای سازمان مللیش و ما هم اینور مرز ایران چرا نباید قبول کنه؟!

البته این غیرتی که یهودی ها در حمایت از هم دارن مسلمانان ندارن یه دلیلش شاید این باشه که تعدادشون کمتره معمولا انسان وقتی توی اقلیت هست قدر اتحادو بهتر میدونه معمولا یهودیان سراسر جهان چه از نظر مالی و چه از نظر سیاسی از هم حمایت میکنن با ابزار هایی که دارن بخصوص از طریق آمریکا و این باعث رفاح نسبی توی سرزمین های اشغالی شده که کسی که عکس و فیلم از داخل اسرائیل دیده باشه منکر این نیست و صد البته از شکاف های داخلی اسرائیل هم خبر داریم. که بعضی هاشم خودتون اشاره کردید. و صد البته تمام این موارد مشروعیت به غصب نمیده.

منظورم بهانه اصلی هست که میگن یهودیان برای حمایت از خودشون نیاز به یک کشور دارن که از حقوقشون دفاع کنه. بهترین مثالی که میزنن و باهاش همه جا بحث میکنن همون هولوکاست هست و اگر نه من دلیل اصلی رو همون دید آخر الزمانی و ارض موعودی میدونم سندش هم همین تغییر الگوی جمعیتی به مرور طی حدود یک قرن هست.

عرضو طول کل فلسطین رو دیدم خیلی کوچیکه حالا اون کرانه باختری هم تپله که عرض اسرائیل رو کمتر هم کرده. انتظار هم این نیست سواحل خوش آب و هوا رو ول کنن برن توی جای دیگه زندگی کنن داخل ایران هم همینجوره خوش آبو هوا تر جمعیت بهتر البته به غیر از تهران و شهر های بزرگ که خیلی ساله خوش آبو هوا نیستن. مثلا شمال ایران مرز شهر ها رو تابلو معلوم میکنه به هم وصل هستن.

بازم مثال از جای دیگه میارید بازم من باید بگم که قضیه فرق میکنه اونجا مردم توی یه منطقه ساکن بودن(البته بازم شیطنت شد که باعث شده هندو پاکستان همش با هم مشکل داشته باشن!) ولی در مورد فلسطین از جای دیگه بقول خودتون 75% از جای دیگه خاورمیانه آوردن البته تا 20 سال پیش.

چقد زمین خریدن؟ اون چیزی که ما یدونیم 3% از سرزمین فلسطین بود توی اون نقشه ها هم بیشتر از این نشون نمیده.زمین خریدنشون دقیقا مثل سرپل گیری توی جنگ بود کاملا حساب شده و با نقشه قبلی بعدش هم اونها رو الحاق کردن دقیقا مثل جنگ یه چیز اتفاقی نبوده و از قبل هم اونجا نبودن. یعنی اول عثمانی رو تجزیه کردن و بعد توی اون آشفته بازار شروع به انجام نقشه های خودشون کردن.

بله داستان جنگ ها و بیعرضگی اعراب رو میدونم. و باز هم همون قضیه ی زور هست دیگه هر کس زور بیشتری داره مشروعیت داره. مشکل اینه که همه جا بعد از جنگ و گرفتن غرامت و چاپیدن و... عقبنشینی میکنن ولی اسرائیل جایی رو نداره که بخواد عقب بره.

ایران به این دلیل جنگو ادامه داد که اولا خاکش در دست دشمن بود ثانیا تضمینی برای صلح نبود(همونطور که بعد از 8 سال عراق دوباره حمله کرد).ثالثا سازمان ملل حتی حاظر نبود عراق رو متجاوز بدونه. و... به خاطرات حاج آقا خاطره زیاد نمیشه توجه کرد داستانش طولانیه.

شما دوتا کشور در جهان عرب نشون بده که حکومتشون جمهوری واقعی باشه وقتی مشروعیتو از مردم نگیرن مجبورن کاسه لیس شرق و غرب باشن. همون لبنان که مثال زدید سیاستمدار وطن دوست توش کم هست. و اینم یک راه حل بود در واقع ایران فعلا راه حل دیگ همون زور هست رو دنبال میکنه

مال امروزه

"این را بدانید که چه توافق هسته ای بشود و چه نشود، اسرائیل روز بروز ناامن تر خواهد شد."
« امام خامنه ای »
(6 آذر 93)

اصلا میخواید به زمان حضرت اسرائیل یا به قول ما یعقوب (ع) بریم  بنی اسرائیل پا شدن از این سرزمین یا همون کنعان رفتن.  رفتن مصر حضرت یوسف هم که عزیز مصر شد. زمان حضرت موسی بعد از ظلمی که بهشون شد قرار بود برگردن که نامردی کردن برنگشتن. و بعد از مرگ حضرت موسی برگشتن. توی این همه مدت هیچ کس توی فلسطین نبوده؟ یعنی هر چی یهودیه از نسل حضرت یعقوب هستن؟ حضرت یعقوب که پیامبر خانوادش نبوده در شرایطی که فقط خانوادش به مصر رفتن بقیه ی مردم چی نابود شدن یا نسلشون موند؟ در زمان بقیه هم همینطور فلسطین همیشه ساکن داشته چه بخواید قبول بکنید چه نکنید.

 

بازم میگم یا من بد مینویسم یا خوب نمیخونید بحث من هنوز به این ور اونور نرفته بحثم سر اینه که اسرائیل مشروعیت تشکیل نداشته (تمام صغری کبری هایی که چیدم)و سرزمین فلسطین مدعی داره و در این میان وظیفه ی مسلمانان هم ایجاب میکنه از فلسطینی ها دفاع کنن.

  • Upvote 3
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام. مقایسه این دستورات با دستوراتی که خاخام ها برای کشتن کودکان و افراد بیگناه میدهند جالب است.

بررسی اخلاق نظامی و جنگی از منظر فقه شیعه اخلاق جنگ در اسلام در این مقاله کوشش می‌شود تا مسائلی چون رابطه‌ی جهاد و دعوت، کیفیت قتال با جنگجویان، چگونگی رفتار با غیرمقاتلان، شیوه‌ی برخورد با اسراو مسائلی از این دست، مورد بازخوانی قرار گیرد تا از این رهگذر، رهیافت نوینی از اخلاق جنگی در اسلام به دست آید.

 

 گروه بین‌الملل برهان/ حجت‌الاسلام محسن اکبری؛ جنگ و خون‌ریزی بیشترین حادثه‌ای است که تاریخ بشر تاکنون به خود دیده و طی آن، میلیون‌ها نفر به کام مرگ رفته و از نعمت حیات محروم گشته‌اند. به‌جرئت می‌توان گفت اکثر قریب به اتفاق این جنگ‌ها به ناحق و به بهانه‌های پوچ و واهی رخ داده و از آنجا که جنگ همراه با قتل و خشونت است، سخن از اخلاق جنگی، رواج چندانی در طول تاریخ نیافته و کشتار، ارعاب، تخریب و غارتِ هرچه بیشتر اموال، به معنای پیروزی شمرده می‌شود.
 
این نگاه در دو قرن اخیر و البته به شکل مدرن‌تری ادامه یافته است. اگر در قرن‌های اخیر کشتارهای ده‌ها هزار نفری در چند روز رخ می‌داد، اکنون اما بشر قدرت آن را یافته تا با فشار یک دکمه، چند مرتبه زمین و ساکنان آن را تنها در کسری از دقیقه نابود سازد. نمونه‌ی کوچک آن بمباران هیروشیما و ناکازاکی است که طی آن، صدها هزار نفر کشته، مجروح و معلول گشتند.
 
حال با توجه به تجربه‌ی بشر از جنگ، که به درازنای تاریخ می‌رسد، طرح این سؤال، بسیار جدی به نظر می‌آید که آیا معیار و ملاکی برای جنگ وجود ندارد. ادیان الهی و مخصوصاً اسلام، چه گفتمانی را در مورد جنگ پیش می‌گیرند. به بیان دیگر، اخلاق جنگی مورد تأیید اسلام و نیز تفاوت جنگ‌های صدر اسلام با سایر جنگ‌ها در چیست.
 
از این‌ رو، کوشش می‌شود تا مسائلی چون رابطه‌ی جهاد و دعوت، کیفیت قتال با جنگجویان، چگونگی رفتار با غیرمقاتلان، شیوه‌ی برخورد با اسراو مسائلی از این دست، مورد بازخوانی قرار گیرد تا از این رهگذر، رهیافت نوینی از اخلاق جنگی در اسلام به دست آید.
 
اصالت دعوت در مقابل اجبار بر عقیده
 
 
اسلام خود را آیینی جهانی می‌داند: «هُوَ الَّذِی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدى‏ وَ دِینِ الْحَقِّ لِیُظْهِرَهُ عَلَى الدِّینِ کُلِّهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ‏» (الصف: 9) از این رو، ندای اسلام باید به همگان برسد. از همین منظر، دعوت و تأکید بر تبلیغ در اسلام نمایان می‌شود. سازو‌کار چنین مطلبی نیز به‌خوبی در قرآن عرضه شده است. خداوند می‌فرماید: «اُدْعُ إِلى‏ سَبِیلِ رَبِّکَ بِالْحِکْمَةِ وَ الْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَ جادِلْهُمْ بِالَّتِی هِیَ أَحْسَن» (النحل: 125) براساس این آیه، دعوت به اسلام باید همراه با حکمت و موعظه‌ی حسنه صورت گیرد و حتی مشرکان نیز حق اظهارنظر و استدلال دارند؛ چراکه آیه صحبت از جدال احسن می‌کند. روشن است که جدال در صورتی تصور می‌شود که حداقل پای دو طرف در میان باشد و هر دو طرف حق اظهارنظر داشته باشند. از این ‌رو، دعوت و پذیرش اسلام به‌عنوان اعتقاد، حوزه‌ای متفاوت از جهاد ارزیابی می‌شود. اساساً عقیده و دین اموری قلبی‌اند که ممکن نیست با قهر و غلبه تغییر یابند. (طباطبایی، 1417: 2/343) از همین روست که خداوند می فرماید: «لا إِکْراهَ فِی الدِّین»
 
بنابراین جهاد با هدف اجبار و اکراه مردم بر پذیرش اسلام صورت نمی‌گیرد، لکن تبیین نادرست جهاد و برداشت ناصواب از این فریضه، موجب شده است تا برخی مستشرقان اسلام را دین شمشیر دانسته و توسعه‌ی اسلام را با زور شمشیر بدانند. (رک: زمانی، محمدحسن، شرق­شناسی و اسلام­شناسی غربیان: 134-87)
 
ظاهراً تفتیش عقاید در مسیحیت و اجبار مردم بر قبول مسیحیت، آنان را واداشته تا مردم کیش‌های دیگر را نیز به‌سان خود بپندارند و گسترش اسلام در سایه‌ی مهربانی و عقلانیت را امری محال برشمارند؛ حال آنکه به گواهی تاریخ، اسلام بیشتر مناطق را بدون خون‌ریزی و اجبار درنوردید. کشورهایی چون رومانی، یونان، بلغارستان، جمهوری‌های شوروی و کشورهای شرق آسیا از همین قبیل‌اند. (قاسمی، 1982: 138-140) در همین زمان، یونانی‌ها دیگران را بربر و اجنبی می‌نامیدند و برای آنان احکامی جدا قائل بودند. (حسن، 1402: 22)
 
قتال در پی عهدشکنی مشرکان
 
آیه‌ی 5 سوره‌ی توبه، به‌ظاهر دارای عمومیتی است که حکم به قتال با همه‌ی مشرکان می‌کند، لکن دقت در آیاتی که این آیه را در بر‌ گرفته‌اند و سیاق واحد آیات، به‌راحتی ما را به نکات زیر رهنمون می‌گردد:
 
1.      ملاک امر به قتال، بد‌عهدی و پیمان‌شکنی مشرکان است.
2. مشرکانی که به عهد خود وفادار مانده‌اند، محترم شمرده می‌شوند.
3. آیات سوره‌ی توبه نسبت به مشرکانی که با پیامبر عهدی نداشتند و در عین حال، مسلمانان را آزار نداده بودند، ساکت است و دلالتی بر قتال آنان ندارند.
4. در صورتی که همان مشرکان عهدشکن برای یافتن حقیقت پناه بخواهند، نباید مورد تعرض قرار گیرند.
بنابراین آیه‌ی 5 این سوره، خود قیودی دارد که مانع استفاده‌ی لزوم قتال با همه‌ی غیرمسلمانان می‌گردد.
 
آیت‌الله جوادی آملی در همین راستا معتقد است که بی‌دینی دیگران و عدم اِیمان آنان، بهانه‌ی شایسته‌ای برای جنگ با آنان نیست، بلکه شکستن اَیمان و سوگندها سب جنگ با آنان است. (جوادی آملی، 1375: 157-158) بنابراین قتال متوجه مردم عادی نیست، بلکه هدف سران کفر و بر¬اندازی حاکمیت کفر است: «وَ إِنْ نَکَثُوا أَیْمانَهُمْ مِنْ بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَ طَعَنُوا فِی دِینِکُمْ فَقاتِلُوا أَئِمَّةَ الْکُفْرِ إِنَّهُمْ لا أَیْمانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ یَنْتَهُونَ» (التوبه: 12 و همو، 1388: 138)
 
قرآن و رفتار مسالمت‌آمیز با غیرمسلمانان
 
قرآن با دو شرط رفتار مسالمت‌آمیز با غیرمسلمانان را مجاز می‌شمارد: «لا یَنْهاکُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِینَ لَمْ یُقاتِلُوکُمْ فِی الدِّینِ وَ لَمْ یُخْرِجُوکُمْ مِنْ دِیارِکُمْ أَنْ تَبَرُّوهُمْ وَ تُقْسِطُوا إِلَیْهِمْ إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُقْسِطِین» (الممتحنه: 8) اول آنکه برای دین با مسلمانان وارد جنگ نشده باشند، دوم آنکه آنان را از خانه و کاشانه‌شان بیرون نرانده باشند.
 
سفارش قرآن تنها بر این نیست که به آنان تعرضی نشود، بلکه فراتر از آن، برّ و احسان و قسط نسبت به آنان مورد تأکید قرار می‌گیرد؛ همان قسطی که محبوب خداوند است.
 
آیت‌الله جوادی با استفاده از گزاره‌ی پایانی آیه می‌گوید: «معیار روابط در اسلام، قسط و عدل است. از این ­رو، در عین حال که در سوره‌ی مبارکه‌ی ممتحنه [خداوند] رابطه با کافران را امضا کرده، در سوره‌ی انفال و توبه، رابطه با مستکبران را امضا نکرده است. چون زندگی مسالمت­آمیز با کافر ممکن است، زیرا وی گرچه اصول الهی را نمی­پذیرد، اصول انسانی را می­پذیرد. اما مستکبر نه اصول الهی را می­پذیرد و نه اصول انسانی را.» (همان: 171)
 
در تبیین همین آیه، یکی دیگر از اندیشمندان چنین می‌نویسد: «قسم چهارم، کفارى هستند که نه جزء کفار ذمى مى‌باشند و نه معاهد و نه حربى و در واقع در بى‌طرفى کامل نسبت به مسلمین به سر مى‌برند که مى‌توان آن‌ها را کفار بى‌طرف نامید... به هر حال، کافر بى‌طرف هم جان و مال و ناموسش محفوظ است.» (مکارم، ‌1427: 1، 346‌)
 
اسلام و تحریم سلاح‌های کشتارجمعی
 
با مراجعه به متون فقهی، به‌راحتی می‌توان گزاره‌هایی را یافت که بر کراهت یا تحریم سلاح‌های کشتارجمعی دلالت دارد. از دیرباز در متون فقهی، عناوینی چون القای سم به چشم می‌خورد و فقهای متقدم بر حرمت آن تأکید داشته‌اند. به‌عنوان نمونه، شیخ طوسی می‌گوید: القای سم و انتشار آن در شهرها جایز نیست. (نهایه: 293) فقهایی چون ابن‌ادریس حلی و ابن‌زهره نیز بر این مطلب تصریح می‌کنند. (جواهر: 21/67)
 
البته سلاح‌هایی که در قرن‌های اخیر تولید شده، اندیشمندان را برآن داشته تا با بازخوانی متون اسلامی، فتاوای بدیع‌تر و به‌روزتری را صادر کنند و تأکید بیشتری بر حرمت آن داشته باشند. نمونه‌ی بارز آن فتوای مشهور مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، مبنی بر تحریم این نوع سلاح‌هاست: به اعتقاد ما، افزون بر سلاح هسته‌ای، دیگر انواع سلاح‌های کشتارجمعی، نظیر سلاح شیمیایی و سلاح میکروبی نیز تهدیدی جدی علیه بشریت تلقی می‌شوند. ملت ایران که خود قربانی کاربرد سلاح شیمیایی است، بیش از دیگر ملت‌ها خطر تولید و انباشت این‌گونه سلاح‌ها را حس می‌کند و آماده است همه‌ی امکانات خود را در مسیر مقابله با آن قرار دهد. ما کاربرد این سلاح‌ها را حرام و تلاش برای مصونیت بخشیدن ابنای بشر از این بلای بزرگ را وظیفه‌ی همگان می‌دانیم.
 
نمونه‌ی عینی رعایت اخلاق جنگی را می‌توان از سوی امام خمینی در جنگ تحمیلی ایران و عراق مشاهده کرد. صدام بارها از سلاح‌های شیمیایی استفاده کرد و بسیاری از مردم کوچه و خیابان را به کام مرگ و یا جراحت‌های شدید کشاند. در چنین شرایطی، برخی از کارشناسان جنگ، نظر امام را در مورد تولید سلاح شیمیایی جهت ایجاد توازن رعب و قدرت بازدارندگی جویا شدند، اما با مخالفت ایشان روبه‌رو گشتند. (www.dsrc.ir)
 
در واقع مستند این دیدگاه عبارت است از: 1. آیاتی اهلاک حرث و نسل را تقبیح می‌کند. اساساً استفاده از این سلاح‌ها بدون تفکیک، انسان‌ها را از بین می‌برد و موجب تخریب گسترده‌ی محیط‌زیست نیز می‌گردد و 2. همچنین در روایتی پیامبر از ریختن سم در بلاد مشرکین نهی کرده‌اند. (تهذیب: 6/143)
 
بر این اساس، اسلام پیروزی به هر قیمتی را امضا نمی‌کند، بلکه پیش از آن، جان و مال مردم عادی و بی‌سلاح را محترم شمرده و مسلمانان را به رعایت قوانین معینی در این زمینه ملزم می‌دارد.
 
حرمت قتال با غیرنظامیان
 
در فقه اسلامی، کودکان، زنان و کسانی که قدرت بر جنگ و معاونت بر آن ندارند، نباید مورد قتال قرار گیرند. امام صادق در این رابطه می‌فرمایند: «پیامبر کشتن زنان و کودکان در دارالحرب را نهی فرمودند، مگر آنکه به قتال برخیزند. در چنین حالتی نیز در حد مقدور متعرض آنان مشو.» (تهذیب: 6/156) برخی مانند ابن‌جنید، راهبان و اهل صومعه را نیز استثنا کرده‌اند. (جواهر: 21/77)
 
پاره‌ای از اندیشمندان در دوره‌ی معاصر معتقدند علاوه بر افراد مذکور، سایر افراد که در جنگ شرکتی نداشته‌اند نیز نباید کشته شوند و از آیه‌ی 190 سوره‌ی بقره بهره می‌گیرند: «وَ قاتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ الَّذِینَ یُقاتِلُونَکُمْ وَ لا تَعْتَدُوا إِنَّ اللَّهَ لا یُحِبُّ الْمُعْتَدِین» بدین نحو که مفهوم بخش اول این آیه دلالت بر عدم جواز قتال با مردم عادی داشته و قسمت دوم آیه نیز مؤید این مطلب است و از هرگونه تجاوز منع می‌کند. (صالحی نجف‌آبادی: 20؛ زحیلی: 75 و 106-133 و فضل‌الله محمدحسین، کتاب الجهاد: 205-215)
 
اسلام و رفتار با اسیران
 
اسیر قدرت هیچ‌گونه دفاعی از خود ندارد. بنابراین اهانت و برخورد قهرآمیز با وی تنها حاکی از انتقام‌جویی و عقده‌گشایی است. قتل و ضرب‌وشتم اسیر در دوره‌ی معاصر نیز به‌سان سده‌های گذشته صورت می‌پذیرد.
در زمانی که قتل اسیر در عرف نظامی ممنوعیتی نداشت، اسلام درست در نقطه‌ی مقابل، سخن از آزاد ساختن اسیر به میان می‌آورد. در فقه شیعی، اسیر به قتل نمی‌رسد، بلکه با من یا فداء آزاد شده و یا استرقاق می‌شود. شیخ طوسی در «نهایه»، سیراب کردن و غذا دادن به اسیر را واجب می‌داند. (نهایه: 296)
بدیهی است که جنگ مالامال از خشونت و حس انتقام است، اما به محض فروکش کردن جنگ و اسارت دشمنان، هیچ مسلمانی حق کشتن و حتی بی‌احترامی و شکستن شخصیت آنان را ندارد: فَإِذا لَقِیتُمُ الَّذِینَ کَفَرُوا فَضَرْبَ الرِّقابِ حَتَّى إِذا أَثْخَنْتُمُوهُمْ فَشُدُّوا الْوَثاقَ فَإِمَّا مَنًّا بَعْدُ وَ إِمَّا فِداءً حَتَّى تَضَعَ الْحَرْبُ أَوْزارَها.
سفارش معصومین در مورد اسیران نمونه‌ی بارزی از رعایت اصول اخلاق جنگی در اسلام است. پیامبر در جنگ بدر با توجه به تمکن مالی اسرا، هرکس را که حاضر به پرداخت فدیه بود، آزاد می‌ساخت. برخی هم که قدرت پرداخت فدیه نداشتند، می‌توانستند با تعلیم خواندن و نوشتن به مسلمانان، خود را آزاد سازند.
 
پیامبر در تقابل با یهود نیز همین راه را پیش گرفتند و پس از اسارت حتی آنان را بر سرزمین‌ها و کشاورزی‌شان باقی گذاشتند. این رفتار نشان‌دهنده‌ی این مطلب است که اسلام به‌هیچ‌وجه به دنبال کینه‌توزی و عقده‌گشایی نبوده و جهاد در اسلام فلسفه‌ای کاملاً متفاوت از جنگ‌های رایج دارد.
 
ممنوعیت دشنام
 
سب و دشنام در اسلام از گناهان کبیره شمرده می‌شود. در واقع دشنام‌دهنده فردی عاجز است که تلاش می‌کند کمبودهای خود را در قالب دشنام به دیگران جبران نموده و از این راه خشم درونی خود را فرونشاند.
 
روشن است که اگر اصول و قواعدی در میان نباشد، صحنه‌ی جنگ به‌طور طبیعی شاهد اهانت، سب و دشنام هریک از طرفین خواهد بود. اما اخلاق حاکم بر احکام اسلامی چنین اجازه‌ای به مسلمانان نمی‌دهد. قرآن در ضمن آیه‌ای راه دشنام را بر مسلمانان می‌بندد: وَ لا تَسُبُّوا الَّذِینَ یَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ فَیَسُبُّوا اللَّهَ عَدْواً بِغَیْرِ عِلْم (انعام: 108)
 
نتیجه
 
بنا بر آنچه در این مجال اندک گفته شد، حوزه‌ی دعوت در اسلام ساحت فکر و قلب انسان‌هاست و این ساحت نمی‌تواند عرصه‌ی تاخت‌وتاز و قتال قرار گیرد و اساساً تفکر اکراه‌بردار نیست. بنابراین جهاد در اسلام با هدف تغییر عقیده انجام نمی‌گیرد، بلکه با هدف رفع مانع و قتال با سران ظالم کفر است. این مسئله خود یکی از مبانی اخلاقی اسلام در جنگ شمرده می­شود. همچنین براساس گفتمان اخلاقی اسلام، غیرمقاتلان و کسانی که سلاح برنداشته‌اند، مورد کارزار واقع نمی‌شوند و جان و مالشان محترم شمرده می‌شود.*
 
مصادر و منابع
 
قرآن مجید
البیهقی، احمدبن‌حسین، دلائل‌النبوه، بیروت، دارالکتب العلمیه، 1405ق/1985م.
جوادی آملی، عبدالله، روابط بین‌الملل در اسلام، قم، مرکز نشر اسراء، 1388ش.
جوادی آملی، عبدالله، فلسفه‌ی حقوق بشر، قم، مرکز نشر اسراء، 1375ش.
حسن، محمدعلی، العلاقات الدولیه فی القرآن و السنه، اردن، عمان، منشورات مکتبه النهضه الاسلامیه، چ 2، 1402ق.
دروزه، محمد عزت، الجهاد فی سبیل‌الله، بیروت، المکتبه العصریه للطباعه و النشر و التوزیع، 1988م.
الذهبى، شمس‌الدین محمدبن‌احمد، تاریخ الاسلام و وفیات المشاهیر و الأعلام، تحقیق عمر عبدالسلام تدمرى، بیروت، دارالکتاب العربى، 1413/1993، چ 2.
رضا، محمد رشید، تفسیر المنار، مطبعه المنار، 1349ق.
الزحیلی، وهبه، آثار الحرب فی الفقه الاسلامی، دمشق، دارالفکر، 1401ق/1981م، چ 3.
زمانی، محمدحسن، شرق­شناسی و اسلام­شناسی غربیان، قم، بوستان کتاب، 1386ش.
طباطبایی، محمدحسین، المیزان فی تفسیر القرآن، قم، دفتر انتشارات اسلامی جامعه‌ی مدرسین حوزه‌ی علمیه‌ی قم، 1417، چ 5.
فضل‌الله، السید محمدحسین، تفسیر من وحى القرآن، بیروت، دارالملاک للطباعه و النشر، 1419ق، چ 2.
القاسمی، ظافر، الجهاد و الحقوق الدولیه العامه فی الاسلام، بیروت، دارالعلم للملایین، 1982م.
مکارم، ناصر، استفتائات جدید، قم، انتشارات مدرسه‌ی امام على‌بن‌ابى‌طالب (ع)، 1427ق، چ 2.
 

*گروه بین الملل برهان/انتهای متن/

  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

گزارش دیدار مقام ارشد حماس با مقام عالی ایرانی

 

يك مقام ارشد حماس در لبنان با يك مقام عالي ايراني ديدار كرد. وي در اين ديدار، گزارشي از خسارت هاي طرفين درگيري جنگ 51 روزه غزه ارايه كرده است. مطالب قابل انتشار این دیدار شامل موارد زیر است:

وي، در خصوص خسارت‏هاى طرفين جنگ 51 روزه غزه گفته است: اين جنگ از جنگ‏هاى قبلى بسيار سخت‏تر و ميزان ويرانى آن بسيار زيادتر بود، 1150 شهيد و 11 هزار مجروح، ويرانى كامل 1000 منزل، 70 مسجد، 140 مدرسه و سه برج 18 طبقه، ويرانى نيروگاه اصلى تأمين برق نوار غزه، ويرانى شبكه مخابرات و ارتباطات تلفنى، ويرانى نيروگاه تأمين آب شرب نوار غزه، ويرانى چهار بيمارستان به ‏طور كامل و تخريب بخشى از سه بيمارستان ديگر.

بيش از پنجاه هزار تن بمب بر سر مردم غزه فرو ريخته كه اين ميزان بمب بيش از مقدار بمب‏ هاى استفاده شده در تمام جنگها با ساير كشورهاى عربى بوده است. در منطقه شجاعيه ظرف يك ساعت 120 موشك اصابت كرده و وزن هر موشك يك تن بوده است، در نبرد 51 روزه از بمب‏هايى با وزن بيش از دو تن استفاده شده و بيش از پنجاه هزار منزل كوچك و بزرگ نابوده شده و چهارصد هزار نفر از مردم نوار غزه آواره شده‏ اند.

 

اين حملات و تجاوزات به مردم عادى به ‏معناى اين است كه صهيونيست‏ها هيچ اطلاعاتى در خصوص نيروهاى مقاومت و پايگاه‏هاى آن‏ها نداشته ‏اند. نتانياهو گفته بود مى‏خواهم زيرساخت موشكى و تونل‏هاى مقاومت را نابود كنم ولى نتوانستند، آن‏ها فقط شهروندان عادى را مورد هدف قرار دادند. روزانه 80 تا 100 موشك به سمت شهرهاى فلسطين اشغالى شليك مى‏شد و توان موشكى مقاومت همان ‏طور كه در ابتداى جنگ بود تا آخر سالم باقى ماند و به هيچ عنوان ضربه نخورد.

 

طبق اطلاعاتى كه داريم خسارت صهيونيست‏ها در اين جنگ زياد بوده و تلفات ارتش رژيم صهيونيستى تا 2500 كشته و مجروح گزارش شده است. از خسارات وارده به خودروهاى نظامى، تانك‏ها و نفربرها نيز آمار دقيقى در دست نيست اما بسيار بالاست. موضوع مهم‏تر، احساس شكست رژيم صهيونيستى در برابر حماس و مقاومت است، آن‏ها در خصوص اين شكست چيزى نمى‏گويند بلكه از نابودى رژيم صهيونيستى مى‏گويند چراكه اين جنگ دروازه نابودى رژيم صهيونيستى را در آينده گشود زيرا ارتش نتوانست هيچ پيروزى قطعى را به نام خود ثبت كند، حتى در داخل فلسطين، ارتش اسرائيل از حضور در جبهه فرار مى‏كرد چراكه نمى‏دانستند تونل‏هاى مقاومت از كجا سر در خواهد آورد و چگونه آن‏ها توسط رزمنده‏هاى مقاومت مورد هدف قرار مى‏گيرند و در كدام شهر و يا شهركى و در كدام خط جبهه اين تونل‏ها بيرون مى‏زنند.

 

ما در جنگ معيارهاى اخلاقى را رعايت مى‏كرديم و فقط به سربازان شليك مى‏كرديم اين در صورتى است كه شهرك ‏نشين‏ها نيز در تيررس ما بودند. از نكات برتر اين بود كه برد موشك‏هاى مقاومت به تمام شهرهاى فلسطين اشغالى رسيد به‏ خصوص شهرهاى تل‏آويو، قدس، حيفا، ديمونا، بئر السبع، نتانيا، عسقلان. درصد بسيار كمى از موشك‏هاى مقاومت توسط گنبد آهنين مورد اصابت واقع شد. غزه با آن‏كه كمى بيش از يك درصد از خاك فلسطين را تشكيل مى‏دهد، با مقاومتش، اسرائيل و برخى از دولت‏هاى عربى و اروپايى را تحقير كرد.

 

موضوع ديگر مهاجرت هشتاد هزار شهرك‏نشين رژيم صهيونيستى به عمق سرزمين‏هاى اشغالى بود. از ميزان مهاجرت صهيونيست‏ها به خارج از اسرائيل اطلاع دقيقى نداريم اما قطعاً ميزان آن بالاست. حجم خسارت‏هاى مادى و اقتصادى به اسرائيل نظير بسته ‏شدن فرودگاه، تعطيلى اماكن، مدارس و دانشگاه‏ها و... نياز به زمان براى بررسى بيشتر دارد.

 
 
وي در خصوص اقدامات انجام شده در تسليح كرانه باخترى عليه رژيم صهيونيستى گزارشي ارايه و گفت: «تسليح كرانه باخترى كار بسيار مشكلى است و تنها از طريق خاص و ويژه اي(...) امكان دارد ... . در كرانه باخترى اكنون اسلحه هاي سبك به اندازه قابل توجهي فراهم آمده است و در اختيار برخى عناصر گروه ويژه اي(...) است.

 

منبع

  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نقش ایران در۴جنگ علیه رژیم اسرائیل

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه پروژه های موشکی ایران عمدتا با هدف افزایش قدرت دفاعی و بازدارندگی تعریف می شود، گفت: طرح کنترل قدرت موشکی ایران ابلهانه است.

سردار یدالله جوانی مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مهمترین مسئله در هر کشوری مسئله امنیت ملی آن است، گفت: در راس منافع ملی امنیت ملی مهم بوده و امنیت ملی زمانی تامین خواهد شد که آن ملت بتواند از حقوق خود دفاع و تهدیدات را پاسخ داده و همچنین مانع شکل گیری برخی تهدیدات علیه خود شود.

وی با اشاره به هشت سال دفاع حق علیه باطل در جنگ تحمیلی افزود: ملت ما در پرتو دفاع مقدس توانست در مسیر شکوفایی قرار بگیرد که این شکوفایی ها نیز در عرصه های مختلف از جمله در حوزه صنایع دفاعی، نظامی و تجهیزات به خصوص در بحث موشکی برجسته بوده و دارای جایگاه خاصی است.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به فعالیت های بسیار چشمگیر شهید حاج حسن طهرانی مقدم اظهار داشت: شهید طهرانی مقدم از افراد اصلی پایه گذار قدرت موشکی سپاه در دوران دفاع مقدس بود که در ادامه زندگی خود و پس از جنگ تحمیلی خلاقیت و روحیه جهادی خود را در مسیر پیشرفت ایران در حوزه موشکی دنبال کرد و توانست پروژه های بسیار سنگینی را به نتیجه برساند.

سردار جوانی با بیان اینکه حاج حسن طهرانی مقدم هنگام تست آخرین پروژه موشکی خود که بزرگترین، کامل ترین و جامع ترین پروژه بود به درجه شهادت نائل شد تصریح کرد: خوشبختانه این پروژه به دست شاگردان ایشان به نتیجه رسید که نشان می دهد ما در این مسیر همواره حرکتمان رو به جلو است.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه تاکید کرد: پروژه های موشکی جمهوری اسلامی عمدتا با هدف افزایش قدرت دفاعی و بازدارندگی تعریف می شود.

سردار جوانی ادامه داد: پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در عرصه دفاعی به این منظور است که دشمنان با لمس این قدرت فکر هرگونه دست اندازی به منافع و ذخایر ما را از فکرشان بیرون کنند که اکنون نیز ما در این موقعیت قرار داریم.

وی افزود: آمریکایی ها و رژیم صهیونیستی که هر از چند گاهی ما را تهدید می کردند به دلیل قرار گرفتن ما در این موقعیت و قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی جرات نکردند تهدیدات خودشان را عملی کنند.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به حمایت ایران از مستضعفین گفت: جمهوری اسلامی ام القرای جهان اسلام و کانون الهام بخش برای بیداری ملت هاست.

سردار جوانی افزود: در قانون اساسی کشورمان به صراحت اعلام شده که جمهوری اسلامی باید از نهضت های آزادی بخش و ملت هایی که در حال مبارزه برای رهایی از ظلم و ستم هستند و در مقابل نظام سلطه می ایستند حمایت و پشتیبانی کند.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه تصریح کرد: الحمدالله این حمایت و پشتیبانی عینیت پیدا کرده به گونه ای که ما می بینیم رژیم صهیونیستی در طی هفت هشت سال گذشته در چهار جنگی که علیه حزب الله و مقاومت به راه انداخت با شکست مواجه شد.

سردار جوانی با اشاره به سخنان رمضان عبدالله پیرامون حمایت های ایران از مقاومت گفت: اگر حمایت جمهوری اسلامی و رویکرد مناسبش در سیاست خارجی نبود مقوله ای به نام مقاومت وجود نداشت و به طور کلی نیز سرچشمه این مقاومت جمهوری اسلامی است.

وی افزود: همچنین آقای رمضان عبدالله اعلام کرد که از فشنگ تا موشکی که مقاومت به کار می برد را جمهوری اسلامی داده و پیروزی ملت مظلوم فلسطین و مردم غزه در مقابل رژیم صهیونیستی به خاطر حمایت ها و پشتیبانی جمهوری اسلامی است.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه تاکید کرد: قدرت ملت ایران امروزه متعلق به جهان اسلام، محرومین و مستضعفین است و ملت ایران پرچم آزادمنشی و عدالت خواهی را در جهان بلند و رسما اعلام کرده که ما از ملت های محروم و مستضعفین دفاع می کنیم.

سردار جوانی با بیان اینکه تفاوت ملت و دولت ما با سایر ملت ها در همین جمله نهفته است، اظهار داشت: افتخار ملت ما در ۳۵ ساله گذشته ایستادگی در مقابل نظام سلطه است.

وی گفت: مسیر ملت ایران مسیر عزت، پویایی و پیشرفت است و ما امروز برای حفظ این موقعیت عزتمدارانه توانمندی های بسیار خوبی داریم.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به سخنان مقامات آمریکایی که اعلام داشتند فعالیت ها و پیشرفت های موشکی ایران نگران کننده بوده و باید کنترل شوند، گفت: طبق فرموده مقام معظم رهبری اساسا طرح کنترل برنامه موشکی جمهوری اسلامی یک اقدام ابلهانه و احمقانه است که این پاسخ بسیار دندان شکنی برای آنها به شمار می رود.

سردار جوانی با طرح این سوال که کدام کشوری حاضر است در شرایطی که هر روز در حال تهدید شدن است قدرت دفاعی و نظامی خود را محدود کند اظهار داشت: آنها از طرفی دائما ما را تهدید می کنند و از طرفی دیگر می گویند قدرت موشکی جمهوری اسلامی باید کنترل شود که این سخن آنها ابلهانه است. اتفاقا ما این پیشرفت ها و برنامه ها را داریم که آنها همواره نگران باشند.

وی تصریح کرد: نگرانی از این جهت که قدرت موشکی جمهوری اسلامی برای این است که اگر کسی دست از پا خطا کرد و حمله ای کرد؛ پاسخش را در سرزمین خودش مشاهده کند و دوران بزن و در رو گذشته است.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه تاکید کرد: جمهوری اسلامی توان این را دارد که دشمن را از کرده خودش پشیمان کند.

http://www.tabnak.ir/fa/news/454931/%D9%86%D9%82%D8%B4-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1%DB%B4%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%84

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام....

در جریان جنگ، حقیر عرض کردم مردم کشته شدن، مسئولین قایم شدن و شعار میدن و در نهایت هم با قبول شکست بدون هیچ ورودیی( بدون بدست اوردن هیچ چیزی)جنگ تموم شد و این رو پیروزی مطلق اسرائیل ترجمه کردم...

 

الان که تقریبا دوماه از این جنگ گذشته، و

 

- غزه سوختی برای گرمایش مردم نداره....

- مردم سقفی برای زندگی در زیرش ندارن!!

- به گزارش پرس تی‌وی،تخریب فاضلاب ها که حضرات ازشون برا حمله استفاده میکردن باعث شده که اب بارون برخی از محلات نسبتا سالم رو غرق بکنه و ساکنینش فرار بکنن!!

و...

 

 

فلسطین و غزه چی به دست اورده؟؟ فرودگاهش شروع کردن به ساختش؟ بندرش داره طرح ریزی میشه؟ یا زندانی هاش ازاد شدن؟

  • Upvote 6
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با تشکر از جناب آریل بابت اطلاعاتی که از دیدی متفاوت ارائه کردند

 

بنده نیز چند سوال داشتم که ممنون می شوم نظر آن سو را مطلع شوم

در میان اعراب بحث بازگشت به مرزهای سال 1947 و برقراری صلح دائم و تشکیل دو کشور بسیار بیشتر مورد اقبال است و به نظر اتفاق قولی بر آن است. آیا چنین راه حلی در آنجا مطرح می گردد؟ چون تا جایی که اطلاع دارم اسرائیلی ها می گویند ما غزه را دادیم و هر ساله جنگ داریم وای اگر تا 1947 بازگردیم 

 

بحث شهرک سازی ها نیز از بحث های مهم در این زمینه است که از عوامل مانع در صلح است، این مساله در آنجا چگونه دیده می شود؟ 

 

-----------------------------------------------

 

دوستان اکنون که یک فرصت خوب برای دیدن نظر آنطرف ایجاد شده است، بیایید از آن استفاده کنید 

متاسفانه دوستان در بحث ها تلاش برای تغییر عقیده طرف مقابل و اثبات نظر خود دارند، در حالی که هدف اصلی بحث ها افزایش اطلاعات و آشنایی با زوایای مختلف مسئله است

پیشنهاد می کنم به جای تغییر عقیده طرف مقابل از اطلاعات او برای افزایش شناخت خود بهره ببریم 

چرا که تغییر عقیده و اثبات عقیده ما مثلا در دیدگاه جناب آریل نه تاثیری در مساله ایجاد می کند نه ممکن و تنها باعث فراری شدن شخص مقابل می شود

اگر واقعا می خواهید یک تاثیر مفید در مساله بگذارید باید مساله و زوایای متفاوت آن را خوب بشناسید و یک طرفه به قاضی نروید آن وقت که اطلاعات کافی پیدا کردید می توانید نظریه های کاربردی و واقعی مطرح نمایید که شاید مساله ای را حل کند که ...

 

همچنین پیشنهاد می دهم از حضور ایشان در زمینه ترجمه مقالات عبری که مشکل بزرگی در سایت است و دریافت مقالات نظامی عبری بهره گرفته شود 

بویژه که همیشه رسانه های اسرائیلی همیشه اولین مقاله ها را در زمینه تجهیزات ما می زنند

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

عدی و غسان ابوجمل رو که یادتون هست.امروز عکس لحظه ی تیر خوردنشون منتشر شد.

 

B4ASyIPIUAEHLt-.jpg

 

B4ASzctIUAAOWot.jpg

 

B4ASygxIYAAArly.jpg

 

B4ASxXHIgAABSrh.jpg

  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

سلام....

در جریان جنگ، حقیر عرض کردم مردم کشته شدن، مسئولین قایم شدن و شعار میدن و در نهایت هم با قبول شکست بدون هیچ ورودیی( بدون بدست اوردن هیچ چیزی)جنگ تموم شد و این رو پیروزی مطلق اسرائیل ترجمه کردم...

 

الان که تقریبا دوماه از این جنگ گذشته، و

 

- غزه سوختی برای گرمایش مردم نداره....

- مردم سقفی برای زندگی در زیرش ندارن!!

- به گزارش پرس تی‌وی،تخریب فاضلاب ها که حضرات ازشون برا حمله استفاده میکردن باعث شده که اب بارون برخی از محلات نسبتا سالم رو غرق بکنه و ساکنینش فرار بکنن!!

و...

 

 

فلسطین و غزه چی به دست اورده؟؟ فرودگاهش شروع کردن به ساختش؟ بندرش داره طرح ریزی میشه؟ یا زندانی هاش ازاد شدن؟

 

 

عزیزم نظر ندادن برای همین موقع هاست ها!

  • Upvote 3
  • Downvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اسم تاپیک رو عوض نمی کنید ؟ رمضون خیلی وقته تموم شده !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

عزیزم نظر ندادن برای همین موقع هاست ها!

 

 

شاید ۱۰-۱۲ پست اخری که در پاسخ به من دادید، همین مزخرفات بوده....

اگر حرفی دارید خوشحال میشیم بشنویم... در غیر اینصورت، اگر کسی صحبتی از لال بودن جنابعالی کرد، بنده قطعا اعلام میکنم که شما لال نیستی و زبون داری...

 

مشکل بخصوصی با بنده دارید، خوشحال میشم حلش کنیم با هم...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

گزارش دیدار مقام ارشد حماس با مقام عالی ایرانی

 

يك مقام ارشد حماس در لبنان با يك مقام عالي ايراني ديدار كرد. وي در اين ديدار، گزارشي از خسارت هاي طرفين درگيري جنگ 51 روزه غزه ارايه كرده است. مطالب قابل انتشار این دیدار شامل موارد زیر است:

 

بيش از پنجاه هزار تن بمب بر سر مردم غزه فرو ريخته

 

از خسارات وارده به خودروهاى نظامى، تانك‏ها و نفربرها نيز آمار دقيقى در دست نيست اما بسيار بالاست

 

منبع

 

مثل اینکه طرف حماسی (حالا مقام ارشد یا هر عنوان دیگری) مقام عالی ایرانی را مثل خودشان دراز گوش تصور نموده اند (اگر یکی از شاهکارهای خبرگزاری داخلی نباشد و واقعا چنین صحبتی مطرح شده باشد)

 

50 هزار تن بمب اگر روی غزه فرود آمده بود که این مقام ارشد نمیتوانست از این مصاحبه ها انجام دهد و باید در آن دنیا در جوار یاسر عرفات به مصاحبه میپرداختند

 

بد نیست جهت اطلاع از آمار تلفات زرهی دشمن کمی به ویدئو هایی که خودشان زحمت تهیه اش را کشیده اند رجوع کنند

 

به صورتی گفته شده بسیار بالا (به بالا هم رضایت نداده اند) که گویی نیمی از زرهی اسرائیل را نابود کرده اند

  • Upvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

قابل توجه دوستان

هرکی پیدا بشه چند تا شهر اسراییل رو بخره میتونه یک کشور جدید تاسیس کنه و کل اسراییل رو صاحب بشه.

البته طبق گفته اقای اریل

چون به گفته ایشون خود اسراییل هم همینطوری تشکیل شده

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

هرکی پیدا بشه چند تا شهر اسراییل رو بخره میتونه یک کشور جدید تاسیس کنه و کل اسراییل رو صاحب بشه.

 

 

تا جایی که من خبر دارم، کشورهای متمدن برای این مسئله قانون دارن!!!!

 

درضمن، شما واقعا فکر میکنی اسرائیلی ها زمینشون رو میفروشن به من و شما؟! :| شما فک میکنی همه مثل این اراذل و اوباش فلسطینی خرن که به خاطر پول مملکتشون رو بدن بره؟؟؟؟

 

50 هزار تن بمب اگر روی غزه فرود آمده بود که این مقام ارشد نمیتوانست از این مصاحبه ها انجام دهد و باید در آن دنیا در جوار یاسر عرفات به مصاحبه میپرداختند

 

 

ایشون یا نمیدونه ۵۰ هزار تن بمب یعنی چی، یا نمیدونه در مورد چی داره حرف میزنه!!!

 

غزه واقعا خراب شد تو این جنگ و یه درس عبرت حسابی گرفت که احتمالا تا یکی دو سال ازاین حرکتا دوباره نمیکنه، ولی این اعداد و ارقام بیشتر به شوخی شبیه هستن...

 

اما چیزی که من رو می‌سوزونه، جولان ماشین های به شدت گران قیمت و لباسهای مارک روز دنیا در گزارش های پرس تی‌وی از غزه هستش!!!! امیدوارم مدل جدید تر این ماشین ها رو با پول مردم بیچاره‌ی ایران نخرن....

امیدوارم گول این نامردای خائن رو نخوریم....

امیدوارم این غزه از زمین محو بشه راحت شیم از دستش...

  • Upvote 6
  • Downvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تا جایی که من خبر دارم، کشورهای متمدن برای این مسئله قانون دارن!!!!

 

درضمن، شما واقعا فکر میکنی اسرائیلی ها زمینشون رو میفروشن به من و شما؟! :neutral: شما فک میکنی همه مثل این اراذل و اوباش فلسطینی خرن که به خاطر پول مملکتشون رو بدن بره؟؟؟؟

 

 

ایشون یا نمیدونه ۵۰ هزار تن بمب یعنی چی، یا نمیدونه در مورد چی داره حرف میزنه!!!

 

غزه واقعا خراب شد تو این جنگ و یه درس عبرت حسابی گرفت که احتمالا تا یکی دو سال ازاین حرکتا دوباره نمیکنه، ولی این اعداد و ارقام بیشتر به شوخی شبیه هستن...

 

اما چیزی که من رو می‌سوزونه، جولان ماشین های به شدت گران قیمت و لباسهای مارک روز دنیا در گزارش های پرس تی‌وی از غزه هستش!!!! امیدوارم مدل جدید تر این ماشین ها رو با پول مردم بیچاره‌ی ایران نخرن....

امیدوارم گول این نامردای خائن رو نخوریم....

امیدوارم این غزه از زمین محو بشه راحت شیم از دستش...

البته مملکتشونو نفروختن زمین فروختن انگار من از تبریز پاشم برم به فرض کانادا زمین بخرم بعدا کل ایران رو بگم بریزین اینجا میخوام حکومت تشکیل بدیم چند متر زمین خریدم!

بله اسرائیلی ها زمینشون رو نمیتونن بفروشن به ما چون مال خودشون نیست

ویرایش شده در توسط mohammad741741
  • Upvote 3
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط MR9
      بسم الله الرحمن الرحیم

       



      هفدهم سپتامبر 2010 بود که ژاپن با انتشار استراتژی جدید نظامی خود نخستین «نشانه های جدی» برای خروج از «انزوای نظامی» را نشان داد. ژاپن برای این استراتژی نظامی، رقمی بالغ بر 280 میلیارد دلار برای پنج سال (2010 تا 2014) اختصاص داده و اعلام کرد قصد دارد در این سال ها مواضع دفاعی خود در جنوب و غرب این کشور(مناطق مرزی چین) را تقویت کرده، روی پروژه های موشکی بالستیک سرمایه گذاری کند. در این استراتژی همچنین بر گسترش روابط با همپیمانان کلیدی از جمله آمریکا و افزایش شمار زیر دریایی‌ها و .... تاکید شده است.
       



      اکنون در سال 2014 هستیم و نزدیک به 5 سال از انتشار این استراتژی می گذرد که خبر می رسد، ژاپن برای نخستین بار پس از جنگ جهانی دوم اعلام می کند ضمن شرکت در عملیات نظامی برون‌مرزی، به دنبال فروش تجهیزات نظامی در بازارهای بین المللی است.
      حضور ارتش ژاپن در عملیات جنگی برون مرزی نیز به رغم مخالفت‌های گسترده مردمی و محدودیت های قانونی گویا در حال عملیاتی شدن است. شاهد این ادعا اظهارات اخیر شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن است که اخیرا از داشتن یک «ارتش قدرتمند» سخن رانده و گفته این ارتش حق دارد در جنگ های بین المللی حضور داشته باشد.
      طبق اعلام مقامات ژاپنی، این کشور در تلاش است محدودیت‌های قانونی در زمینه صادرات سلاح را نیز برداشته و به بهانه های مختلف از جمله گسترش فعالیت های اقتصادی، به جرگه صادرکنندگان تجهیزات جنگی بپیوندد و از قرار معلوم، آمریکا نخستین بازار ژاپن در این عرصه خواهد بود.
      قانون اساسی ژاپن در سال 1947 نوشته و با فشار نظامیان آمریکایی‌ها به این کشور تحمیل شده است. طبق این قانون، ژاپن اجازه داشتن «ارتش» به معنی مصطلح آن را ندارد و در مقابل می تواند نیروهای محدود نظامی موسوم به «نیروهای دفاع از خود» داشته باشد.
      البته بخشی از این محدودیت ها در ماه آوریل سال جاری( اواخر فروردین) برداشته شد و به احتمال قریب به یقین اواخر ماه جاری میلادی تصمیم نهایی در این زمینه نیز اتخاذ خواهد شد.
      اما سوالاتی که در اینجا مطرح می شود این است که آیا ژاپن حقیقتا به دنبال خروج از انزوای نظامی و احیای امپراتوری سابق است؟ موضع کشورهای غربی، چین و کشورهای آسیایی و همسایه به این تغییر استراتژی چگونه خواهد بود؟



      به نظر می رسد، لا اقل بخشی از پاسخ این سوال را باید در روحیات خاص ژاپنی ها و در تاریخ این کشور جست و جو کرد.
      در طول تاریخ، برخي آيين ها و اعتقادات خاص مذهبي، همواره زمينه رشد افراط گونه روحيات ملي گرايانه و صد البته نظامي گري ژاپني ها بوده است.
      مقامات نظامي ژاپن به خصوص در دهه30 تحت تاثير فيلسوفي با نام «تويوما» به شدت اعتقاد داشتند كه خداوند ملت ژاپن را برگزيده و يكايك مردم اين كشور موظفند براي ايجاد «ژاپن بزرگ» بكوشند. براساس آيين معروف «شينتوي پاك» نیز امپراتور ژاپن خداي تمام دنيا معرفی شده و ملت ژاپن نيز «مأموريت» دارد سايرين را تحت هدايت بي چون و چراي این امپراتور درآورد.
      بحران شديد اقتصادي دهه 30 ژاپن نیز بر دامنه اين اعتقادات افزود و رشد شديد احساسات ملي گرايانه ايده توسعه ارضي و ايجاد جامعه بزرگ به زعامت ژاپن را در بين توده مردم اين كشور لازم و واجب نشان داد.
      ژاپن با چنین زمینه های تاریخی پس از پایان جنگ جهانی اول توانست یکی از پنج قدرت بزرگ نظامی و صنعتی جهان شده و در «شورای جامعه ملل» آن زمان، صاحب کرسی دائم بود.
      این کشور در همان ماه های نخست جنگ جهانی دوم توانست حدود 50 میلیون کیلومتر مربع از کره زمین(یک ششم جهان) را تحت استیلا و کنترل خود درآورد. اما به دنبال حملات ناجوانمردانه اتمی آمریکا، از حرکت باز ایستاد. البته نباید فراموش کرد، عده ای نیز معتقدند، ژاپن پیش از حمله اتمی آمریکا به این کشور شکست خورده بود و آمریکا با حمله به این کشور خواست هژمونی خود را به جهانیان تحمیل کند.


       
      این کشور به هر حال پس از جنگ جهانی دوم دیگر اجازه داشتن ارتش به معنی مصطلح امروز و اختیارات کامل را نداشت و خود نیز با وضع قوانینی، محدودیت هایی در ابعاد بین المللی حوزه نظامی وضع کرد.

      اما اکنون رشد اقتصادی بالا این کشور را از شرایط اسفناک پس از جنگ جهانی خارج کرده است و شرایطی که این کشور را به انزوای نظامی کشاند، دیگر وجود ندارد!
      پاسخ دومی نیز برای تحلیل چرایی اتخاذ چنین رویکردی از سوی چشم بادامی ها وجود دارد و آن چیزی نیست جز منافع اقتصادی و سیاسی.
      «جان ميرشاير» صاحب نظريه «رئاليسم تهاجمي» می گوید، قدرت‌هاي بزرگ هميشه مترصد فرصتي هستند تا قدرت خود را در برابر رقبا فزوني بخشند. وي سپس جمعيت و ثروت را به عنوان «پايه‌هاي اصلي قدرت نظامي» تعريف و تصريح مي كند چنانچه كشوري داراي اين مولفه ها باشد، فرصت لازم براي خروش مقابل قدرت ها را به دست آورده است.
      با توجه به مولفه هایی که در جامعه امروز ژاپن دیده می شود، هیچ بعید نیست که این کشور واقعا قصد خروش مقابل سایر قدرت‌ها را داشته باشد.

       

      ژاپن اگر چه به لحاظ سیاسی، استقلال لازم را هنوز کسب نکرده و مانند بسیاری از کشورهای غربی دیگر، پیرو سیاست های آمریکا است؛ اما این کشور حداقل در بعد نظامی، تحرکات جدی از خود نشان داده است.
      وجود پایگاه های متعدد نظامی آمریکا در ژاپن، همواره هزینه‌هایی برای توکیو داشته و این کشور با وجود تقاضاهای زیاد مردمی، هرگز نتوانسته آمریکایی ها را از این کشور بیرون کند. این ناتوانی حتی بعضا باعث سقوط رهبران این کشور شده، همان طور که گاهی شعار علیه حضور نظامی آمریکا، باعث روی کار آمدن رهبرانی در این کشور شده است.
      «یوکیو هاتویاما»، نخست وزیر اسبق ژاپن با شعار جمع آوری پایگاه‌های نظامی آمریکا بود که توانست بر رقیب قدرتمند خود پیروز شود. اما همین فرد به دلیل ناتوانی در عمل به وعده انتخاباتی اش، خرداد ماه سال 89 استعفا کرد و جای خود را به «نائوتو کان» داد. «کان» نیز ماه ها جرئت نکرد راجع به پایگاه های آمریکایی که یکی از قدیمی‌ترین و بزرگترین مشکلات مردم کشورش است، صحبتی به میان آورد.
      بنا بر این به نظر می رسد، ژاپن هنوز پیشرفتی را که در حوزه اقتصاد کسب کرده، در حوزه سیاسی به دست نیاورده است.
      «اقتصاد» نیز می تواند یکی از انگیزه های قوی برای ژاپنی ها جهت ورود جدی به عرصه نظامی باشد.
      ژاپن کشوری است که در حوزه اقتصادی جایگاه ویژه ای دارد. تولید ناخالص ملی ژاپن نزدیک به 6 تریلیون دلار و جمعیت این کشور نیز حدود 128 میلیون نفر است. دو فاکتوری که به اعتقاد «میر شایر» برای خروش کافی است!
      همین چند سال پیش بود که خبر رسید، غول خودروسازی آمریکا یعنی جنرال موتورز، جای خود را به تویوتای ژاپن داده است. آمریکا امروز خود یکی از واردکنندگان اصلی محصولات ژاپنی است. ژاپن در عرصه تکنولوژی و تجهیزات الکترونیکی نیز یکی از پیشرفته ترین کشورهای دنیا است.
      کشوری با چنین مختصات اقتصادی و جمعتی طبیعتا نمی تواند خود را محصور نگاه دارد. بنابر این ورود ژاپن به فاز صادرات تجهیزات نظامی را می توان از این منظر به تحلیل نشست.
       
    • توسط crazy-doctor
      بسم رب الشهدا و صدیقین


      سلام
      در انجمن گشتم مطلب کامل و جامعی راجع به شهدای مقاومت اسلامی ( حزب الله -حماس و...) پیدا نکردم در نتیجه این تاپیک را ایجاد کردم تا با کمک شما
      شهدای مقاومت اسلامی را در سال های اخیر به طور اجمالی معرفی بکنیم

      -------------------------------
      شروع میکنیم با

      سردار شهید رانی عدنان بزی یا ان طور که بچه های حزب الله صدا میزنند حاج حاتم



      حاج حاتم از بچه های جنوب لبنان و اهل بنت جبیل متولد 1967 از اعضاب قدیمی حزب الله و فرمانده یکی از محور های مقاومت در جنگ 33 روزه بود .
      ایشون مهندسی مکانیک خونده بود و مدرس مدرسه فنی بنت جبیل که این مدرسه در جنگ 33 روزه سیزده شهید تقدیم اسلام کرد

      حاج حاتم و سید حسن نصر الله
      این شهید بزرگوار مدتی را هم در زندان های رژیم صهیونیستی زندانی بود البته مطمئن نیستم اما احتمال اینکه ایشون از ازاد شده های سال 2000
      ( بعد از عقب نشینی اراذل صهیونیست )باشند هست
      دو روز مانده به پایان جنگ صهیونیست ها هلی بورنی را در روستای غندوریه انجام میدن که هدف اون ملحق شدن به نیروهای لشکر 106 و محاصره جنوب لیطانی بود...اما با پاتک نیرو های حزب الله و در نتیجه تلفات سنگین عقب نشینی میکنند در حین این پاتک این سردار دلاور به شهادت میرسه روحش شاد و شفاعتش در ان دنیا نصیب ما باشد





      کلیپی گلچین شده وصیت نامه حاج حاتم با زیر نویس فارسی 5mb
      http://crazydoctor.persiangig.com/video/vaseyat-haj hatm.flv
      کلیپ وصیت کامل این شهید 16mb بدون زیر نویس( اصولا زیر نویس لازم نیست کافیه گوش کنید )
      http://crazydoctor.persiangig.com/video/vaseyt kamel-haj hatm.flv
      ----------------------------------------------
      پ.ن جای خالی بخش مقاومت اسلامی در انجمن احساس میشه
      لطفا دوستان در مدیریت زحمت انتقال تاپیک به اسکرول را بکشند ممنون
    • توسط RedArmy
      بررسي جايگاه استراتژيك و توان نظامي عربستان باسلام به نظر من موضوع جالبيه چون اگر تحديدي از سوي عرب ها متوجه ما باشه اين تحديد يا از جانب عربستان يا از جانب مصر و ساير كشورهاي عربي توانايي تحديد مارو ندارند. (با زبان رسمي) شبه جزيره عربستان كشوري است پادشاهي كه توسط آل سعود اداره ميشود . اين كشور مساحتي حدود 2149690 كيلومتر مربع و 27 ميليون نفر جمعيت دارد(جمعيت ما حدود 2.5 برابر عربستان هست واز اين جهت ما برتري داريم) آب وهواي اين كشور گرم وخشك بوده و تمركز جمعيت در مر كز عربستان مي باشد كه اطراف آنرا بيابان ها خشك و طولاني فراگرفته است به همين جهت در طول تاريخ كمتر دشمن خارجي ميل و رغبت براي اشغال و يا نبرد طولاني با اين كشور داشته است.(اين براي ما در صورت جنگ احتمالي مشكل ساز خواهد شد البته براي خود عربستاني هايي كه در اين مناطق ميجنگند نيز مشكل به وجود خواهد آمد). از سال 1932 تا كنون عربستان در هيچ جنگ بزرگ و فراگير شركت نكرده اگرچه در نبردهاي سال 1967 و 1973 بر ضد اسراييل و جنگ اول خليج فارس شركت داشته ولي هرگز در يك نبرد بزرگ به تنهايي شركت نكرده است (به طور كلي عرب ها به ويژه عربستاني ها انسان هايي ترسو هستند و نه جرئت يك جنگ طولاني را دارند و نه توان اين جنگ را ، از اين حيث برتري كامل از آن ماست). با وجود اينكه اين كشور هرگز در جنگ بزرگي درگير نشده ولي اين به معني اين نيست كه عربستان از تجهيز و به خدمت گرفتن يك ارتش كارآمد غافل مانده است. خطر اسراييل براي آنها آنقدر بزرگ بوده كه سالانه ميلياردها دلار صرف خريد تسليحات مي كنند(ممكن است برخي با شنيدن جمله قبلي به خود بگويند مگر عربستان با آمريكا و اسراييل متحد نيست و روابط خوبي با آنها ندارد ، در پاسخ به اين سوال بايد بگويم بزرگترين دشمن اسراييلي ها ، عرب ها هستند حتي دشمني آنها با عرب ها از دشمني با ما جدي تر است به طوري كه در آموزش كودكانشان هم از عربها به عنوان جدي ترين دشمن ياد ميكنند كه بايد نابود شوند ، اين چيزي است كه عربستان و تمام كشورهاي عربي مي دانند و هيچگاه از اسراييل غافل نميشوند مثل استالين كه با آلمان توافق صلح امضا كرد اما آلمان ها باز به شوروي حمله كردند ). بعد از انقلاب اسلامي در ايران ، عربستان همواره ايران و گروهايي چون حزب ا... لبنان را دشمن و رقيب خود مي ديده و همواره با ايران بر سر اينكه چه كسي قدرت اول منطقه و جهان اسلام است كشمكش داشته است( تحديد نظامي از سوي ايران داستاني است كه آمريكا و اسراييل آنرا ساختند و اين عرب ها ساده لوح متسفانه آنرا باور كردند ). اقتصاد عربستان وابسته به نفت است به طوريكه 75 درصد از درآمد اين كشور را فروش نفت تامين مي كند . با بروز جنگ بين آمريكا و عراق در سال 2003 و افزايش سرسام آور قيمت نفت كه تا كنون نيز ادامه داشته ، درآمد عربستان افزايش يافته است وبه تبع آن عربستان توانسته بودجه نظامي خود را به ميزان بسيار زيادي افزايش دهد به طوريكه در سال 2006 به رقم شگفت انگيز 31 ميليارد دلار رسيد(چيزي نزديك به بودجه نظامي روسيه). وزارت دفاع عربستان در سال 1962 تاسيس شده و از بدو تاسيس توسط خاندان سلطنتي فرمانده اي مي شود . اين وزارت خانه مسئول هدايت و ساخت و خريد تجهيزات ارتش را بر عهده دارد. خدمت سربازي در عربستان داوطلبانه بوده و دوره خدمت 3سال با حقوق و مزاياي كامل مي باشد. عربستان از سربازان ماهر و آموزش ديده استفاده مي كند. اكثر افسران در ابتدا در مدارس ارتش تحصيل كرده و سپس وارد دانشكده افسري مي شوند(آموزش پايه اي كاري است كه ارتش هاي بزرگ مثل روسيه انجام مي دهند و ما از اين جهت از عربستاني ها عقب تر هستيم). يونيفرم سازماني ارتش عربستان از يونيفرم ارتش هاي آمريكا و انگلستان متاثر شده است. خلبان هاي نيروي هوايي عربستان توسط مربيان انگليسي آموزش مي بينند (از اين لحلظ به دليل كم بود امكانات باز ما عقب تر هستيم). ارتش عربستان براي آموزش نيروهاي خود از كارشناسان فرانسوي ، آمريكايي و انگليسي استفاده مي كند. نيروي زميني عربستان داراي 70تا73 هزار نفر پرسنل است البته 200 هزار نيروي داوطلب نيز در اين نيرو خدمت مي كنند(نيروي زميني ايران ، قوي ترين نيروي زميني در منطقه است). عربستان داراي تعداد زيادي تانك از جمله 315 تانك پيشرفته آبرامز ام-1 است كه اين كشور بعد از مصر بزرگترين دارنده اين تانك در خاورميانه محسوب مي شود. عربستان در سال 1980 تعدادي موشك دانگ فنگ3 با برد 2400 كيلومتر از چين خريد(از لحاظ برد موشكي عربستان تقريبا با ما برابري ميكند اما ما صاحب تكنولوژي هستيم و به زودي برد موشك هايمان از عربستان بيشتره مي شود). در بعد هوايي در گذشته شايد هواپيماهاي ما توان مقابله با اف-15ها و ساير هواپيماهاي عربستان را داشتند اما اكنون عربستان باخريد هواپيماهاي جديد و پيشرفته نظير 72فروند يوروفايتر از لحاظ هوايي از ما برتر است(ما شايد هواپيما جديد نخريده باشيم اما تسليحات ضد هوايي قوي نظير تور ام-1 و اس-300 داريم كه كشورمان را خوب پوشش مي دهند و از لحاظ پدافند هوايي خيلي از عربستان برتر هستيم هرچند بايد نيروي هوايي خودمان را نيز تقويت كنيم اگر بتوانيم بر روي طرح ميگ-39 سرمايه گذاري كنيم كه به مشكلات مالي برخورد كرده است ، و روس ها با ما همكاري كنند و اين هواپيماي فوق پيشرفته را به ما بدهند توان نيروي هوايي ما بسيار افزايش مي يابد ، لازم به ذكر است كه ميگ-39 يك هواپيماي فوق پيشرفته است كه قابليت هاي آن بسيار بالاتر از يوروفايتر مي باشد). در رابطه با نيروي دريايي عربستان بايد بگويم كه هرچقدر هم كه عربستان قوي باشد ما ابزارهايي داريم كه بتوانيم از خودمان دفاع كنيم و خليج فارس را در كنترل كامل خودمان بگيريم. در كل و با در نظر گرفتن فاكتورهاي مختلف توانايي نظامي ايران از عربستان بالاتر است و در صورت بروز جنگ احتمالي ما بيشتر به عربستان ضربه وارد خواهيم كرد ، دليل برتري ما اين است كه نيروهاي مسلح ما از حداقل امكانات حداكثر استفاده را مي كنند. منتظر نظرات ساير دوستان هستم به ويژه دوست خوبم mostafa_by هستم .
    • توسط hamed_713
      فارخور نام پایگاه نیروی هوایی هند در کشور تاجیکستان است! این پایگاه در 130 کیلومتری جنوب شرقی شهر دوشنبه پایتخت تاجیکستان قرار دارد. این تنها پایگاه نیروی هوایی هند در خارج از این کشور است که تنها دو کیلومتر از مرز بین افغانستان و تاجیکستان فاصله دارد. عهدنامه بین هند و تاجیکستان برای احداث پایگاه در این کشور در سال 2003 امضائ شد و در سال 2004 به تصویب رسید. این پیمان یعنی حضور دائمی نیروهای نظامی هندی در تاجیکستان برای دفع هرگونه تهدید احتمالی خارجی و تامین امنیت کشور به تصویب رسیده است.کار بر روی احداث پایگاه بلافاصله اغاز گردید و اکنون پایگاه در حالت امادگی کامل به سرمیبرد واز اوایل سال 2007 کاملا قابل استفاده است. جزئیاتی از ساخت پایگاه در دسترس نیست اما گمان میرود که مصالح نظامی هندی از اسیای مرکزی تامین شده باشند.تقریبا 70 درصد جنگ افزار های هندی از روسیه و اتحاد جماهیر شوروی پیشین بدست امده است. بر طبق اخبار گوناگون گمان میرود که پس از تکمیل بنا پایگاه میزبان 12 الی 14 فروند جنگنده بمب افکن میگ 29 خواهد بود پایگاه فارخور عمق و برد بیشتری را در اختیار نیروهای نظامی هند فرار میدهد که برای انان موجب ایفای نقش بیشتری در اسیای جنوبی و ظهور ملموسی از حرکت هند برای برجسته سازی قدرت خود در اسیای مرکزی است هدف سیاسیی که در سال 2003-2004 رسما اعلام کرده اند دلائل پنهانی تاسیس این پایگاه میتواند رقابت هند و پاکستان بر روی شبه قاره باشد پرویز مشرف رئیس جمهور پاکستان نگرانی شدید خود از این مساله را به مقامات تاجیکستان ابراز داشت در حقیقت هواپیماهای هندی میتوانند در عرض چند دقیقه خود را به پاکستان برسانند! پایگاه فارخور یکی از نمونه های بارز از تلاش هندی ها برای ارتقای ثبات در افغانستان و بالا بردن توان دهلی نو در فراهم اوردن نفت چه از اسیای جنوبی و چه از اسیای مرکزی است. هند بطور معلوم محدود شدن نقش خود به ناحیه سوق الجیشی جنوب اسیا را نخواهد پذیرفت برنامه هند برای برجسته سازی قدرت خود در اسیای مرکزی تنها برای مصارف نظامی نیست بلکه دسترسی به منابع انرژی اسیای مرکزی برای هند امری حیاتی به شمار میرود. دهلی نو به دنبال دسترسی به نفت و گاز قزاقستان وانجام پروژه های ملیونی مثل خط لوله ایران-افغانستان-پاکستان-هند و دیگری پیوستن ترکمنستان افغانستان پاکستان وهند. هرکدام از این خط لوله ها یا هر دوی اینها میتواند در دستیابی هند به منابع انرژی تاثیر مهم و قابل اطمینانی داشته باشند به شرطی که روابط دوستانه بین هند و پاکستان تقویت گردد هند خواهان توسعه شبکه ی قدرت جدیدی در اسیاست که ایالات اسیا را با ان به مبدائیت شبه قاره یکی میکند این نظریه ای است که از سوی ایالات متحده در گذشته بشدت حمایت شده است. هنگامی که هند از شبکه ای جدید در اسیای مرکزی برای بالا بردن نمودار جامع اقتصادی خود بهره جوید واشنگتن این پروژه را راهی برای مقابله با نفوذ اقتصادی و سیاسی چین در اسیای مرکزی میبیند منبع: نوشته شده توسط محمد- مجله هوايي
    • توسط 00Amin
      ه گزارش فارس، پايگاه اينترنتي "گلوبال ريسرچ " (Global Research) در مقاله‏اي به‏قلم "اوا گولينجر " (Eva Golinger)، وكيل دعاوي و روزنامه‏نگار آمريكايي مقيم ونزوئلا نوشت: "هوگو چاوز " رئيس جمهوري ونزوئلا اخيرا در يك برنامه تلويزيوني و راديويي فاش كرد كه هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكايي (UAV) به شكل غيرقانوني وارد مرزهاي هوايي ونزوئلا شده‏اند. رئيس جمهوري ونزوئلا ديده شدن يكي از اين هواپيماها را بر فراز پايگاه نظامي "فورت مارا " (Fort Mara) واقع در استان "زوليا " (Zulia) در نزديكي مرز اين كشور با كلمبيا تائيد كرد. بسياري از سربازان ونزوئلايي هواپيماي بدون سرنشين مذكور را مشاهده كرده و موضوع را به اطلاع فرماندهان خود رسانده‏اند. پس از اين واقعه چاوز دستور داده است كه از اين پس هر يك از اين هواپيماهاي بدون سرنشين كه در قلمرو ونزوئلا ديده شوند بايد فورا سرنگون شوند. وي با تاكيد بر آمريكايي بودن اين هواپيماهاي بدون سرنشين، ايالات متحده را متهم كرد كه در حال برهم زدن آرامش منطقه است.

      * راه‌اندازي ناوگان چهارم ايالات متحده در آمريكاي لاتين بعد از 60 سال

      اين وكيل دعاوي آمريكايي اضافه كرد: قبلا نيز رئيس جمهوري ونزوئلا هشدار داده بود كه آمريكا از طريق جزاير "آروبا " (Aruba) و "كورازائو " (Curazao) به تهديد نظامي ونزوئلا مبادرت مي‏ورزد. اين جزاير در فاصله 50 مايلي سواحل شمال غربي ونزوئلا قرار داشته و مستعمره هلند محسوب مي‏شوند. در سال 1999 قراردادي بين هلند و ايالات متحده منعقد شد كه به آمريكا اجازه مي‏داد در اين دو جزيره پايگاه نظامي ايجاد كند. اين قرارداد در اصل تصريح مي‏كند كه نيروهاي آمريكايي اجازه دارند عمليات خود بر ضد قاچاقچيان مواد مخدر را از اين جزاير ترتيب دهند. با اين‏حال، پس از سپتامبر 2001، آمريكا از تمامي پايگاه‏هاي نظامي خود در سراسر جهان براي آنچه عمليات ضدتروريستي خوانده مي‏شود، استفاده مي‏كند. در سال‏هاي اخير پايگاه‏هاي نظامي واقع در آروبا و كوروزائو براي عمليات اطلاعاتي و شناسايي عليه ونزوئلا بكار گرفته شده‏اند.
      گولينجر ادامه داد: از سال 2006 واشنگتن اقدام به يكسري تمرينات نظامي پيشرفته كرد كه كورازائو در مركزيت اين تمرين‏ها قرار داشت. طي 5/3 سال گذشته، صدها فروند ناوهاي هواپيمابر، كشتي‏هاي جنگي، هواپيماهاي نظامي، هليكوپترهاي "بلك هاوك "، زيردريايي‏هاي هسته‏اي و هزاران نيروي نظامي آمريكايي در درياي كارائيب به انجام تمرينات نظامي پرداخته‏اند. اين تمرينات نظامي موجب برانگيخته‏شدن نگراني در كشورهاي منطقه شده است. از جمله اين كشورها و بيش از سايرين ونزوئلا در معرض اين تهديدها قرار دارد. ونزوئلا در عرصه ديپلماتيك نيز آماج حملات، انواع دشمني‏ها و تعرضات واشنگتن قرار داشته است.
      در سال 2008، پنتاگون "ناوگان چهارم دريايي " خويش را با هدف دفاع از منافع آمريكا در آمريكاي لاتين باز راه‏اندازي كرد. ناوگان چهارم در سال 1950 و پس از اتمام ماموريت‏هاي مرتبط با جنگ جهاني دوم غيرفعال شده بود. راه‏اندازي مجدد اين ناوگان پس از 60 سال نگراني گسترده‏اي را در ميان كشورهاي آمريكاي لاتين ايجاد كرده و آنان را بر آن داشت تا "شوراي دفاع مشترك " تشكيل داده و خود را در برابر تهديدهاي خارجي آماده كنند. پنتاگون صراحتا پذيرفت كه راه‏اندازي مجدد ناوگان چهارم نيروي دريايي آمريكا با هدف "نشان دادن قدرت ايالات متحده در منطقه " انجام شده و اين پيام را مخابره مي‏كند كه "آمريكا آماده است تا از متحدينش در منطقه دفاع كند. " اين اظهارات مقامات پنتاگون به معناي حمايت ايالات متحده از كلمبيا و تشر زدن به ونزوئلا تلقي شد.
      نويسنده كتاب "بوش عليه چاوز " تصريح كرد: در 30 اكتبر سال 2009 ميلادي، كلمبيا و آمريكا يك توافق همكاري نظامي به امضا رساندند كه بر اساس آن آمريكا مجاز بود 7 پايگاه نظامي در كلمبيا را تحت اختيار خود درآورده و عندالزوم از تمامي تاسيسات نظامي كلمبيا بهره بگيرد. از اين توافقنامه به عنوان بزرگترين توسعه‏طلبي نظامي آمريكا در آمريكاي لاتين ياد مي‏شود. هر چند كه مقامات دو كشور صراحتا ابراز داشتند كه اين توافقنامه در راستاي مبارزه با قاچاق موادمخدر و تروريسم به امضا رسيده است، لكن اسناد رسمي نيروي هوايي ايالات متحده نشان مي‏دهند كه آمريكا از اين پايگاه‏ها براي انجام عمليات نظامي در سراسر منطقه مي‏تواند استفاده كند. اين اسناد همچنين مويد اين نكته بودند كه اين توسعه‏طلبي نظامي با هدف مقابله با تهديد‏هاي دولت‏هاي ضدآمريكايي سر برآورده در منطقه انجام شده است. مطلب ديگري كه در اين اسناد به چشم مي‏خورد اين است كه حضور نظامي در كلمبيا مي‏تواند به عمليات اطلاعاتي و شناسايي كمك كرده و ظرفيت پنتاگون را در رهبري عمليات نظامي در منطقه آمريكاي لاتين افزايش دهد.

      * اتهامات واهي آمريكا به ونزوئلا

      اين روزنامه‏نگار آمريكايي ساكن كاراكاس، پايتخت ونزوئلا كه در سال 2009 ميلادي برنده جايزه بين‏المللي روزنامه‏نگاري مكزيك نيز شده است، افزود: از سال 2006 به بعد، مقامات آمريكايي از ونزوئلا به عنوان كشوري ياد مي‏كنند كه "به طور كامل در مبارزه با تروريسم همكاري نمي‏كند. " در سال 2005 نيز ونزوئلا از سوي واشنگتن كشوري خوانده شد كه "در مبارزه با موادمخدر همكاري نمي‏كند. "عليرغم آنكه هيچ مدركي در اثبات اين اتهامات خطرناك موجود نيست، ايالات متحده اين اتهامات را مبناي افزايش فشارها بر دولت ونزوئلا قرار داده است. در سال 2008، دولت بوش تلاش كرد تا نام ونزوئلا را در فهرست كشورهاي حامي تروريسم قرار دهد. اين تلاش در مراحل مقدماتي با شكست مواجه شدند چرا كه ونزوئلا همچنان يكي از تامين‏كنندگان نفت آمريكا محسوب مي‏شود. اگر آمريكا ونزوئلا را كشوري حامي تروريسم مي‏خواند، آنگاه مجبور بود كليه روابط خود با اين كشور از جمله خريد نفت از اين كشور را متوقف كند.
      با ‏اين‏حال، ايالات متحده همچنان ونزوئلا را يكي از بزرگترين تهديدها براي منافع خويش در منطقه آمريكاي لاتين مي‏داند. آمريكا به طور خاص در خصوص مسائل اقتصادي نگراني‏هايي در منطقه آمريكاي لاتين دارد. آمريكا نگران آن است كه كشورهاي آمريكاي لاتين با برقراري روابط تجاري با كشورهايي نظير روسيه، چين و ايران، غلبه اقتصادي آمريكا را در اين منطقه به خطر بيندازند. اخيرا، "هيلاري كلينتون "، وزير امور خارجه ايالات متحده آمريكا به كشورهاي آمريكاي لاتين نظير بوليوي، برزيل، نيكاراگوئه و ونزوئلا كه اخيرا روابط خود با ايران را تحكيم كرده‏اند هشدار داد كه "من فكر مي‏كنم كه اگر برخي افراد تمايل دارند با ايران حشر و نشر داشته باشند بايد پيش از آن به تبعات اين امر توجه داشته باشند و ما اميدواريم كه ايشان دوباره به اين مطلب فكر كنند ... . " كلينتون اين سخنان را در جريان بررسي سياست‏هاي آمريكا در خصوص آمريكاي لاتين اظهار داشت.
      گولينجر اضافه كرد: دولت كلمبيا نيز اخيرا اعلام داشته است كه قصد دارد يك پايگاه جديد نظامي در نزديكي مرز ونزوئلا داير كند. سرمايه و تجهيزات مورد نياز اين پايگاه را ايالات متحده تامين خواهد. "گابريل سيلوا " (Gabriel Silva)، وزير دفاع ونزوئلا نيز خبر داده است كه دو گردان نيروي هوايي نيز در مناطق ديگري در نزديكي مرز ونزوئلا مستقر شده‏اند. پايگاه جديد نظامي كه قرار است داير شود در منطقه‏اي به نام "گواجيرا پنينسولا " (Guajira peninsula) قرار خواهد داشت كه با استان زولياي ونزوئلا هم‏مرز است. در اين پايگاه 1000 نيروي نظامي مستقر شده و امكان استقرار نيروهاي مسلح آمريكايي نيز در آن فراهم خواهد شد. اين اعلام جديد دولت كلمبيا نيز نوعي اعلام دشمني به ونزوئلا محسوب مي‏شود.
      اظهارات چاوز در خصوص ورود غيرقانوني هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكايي به قلمرو ونزوئلا نيز بر دامنه بحران بين ونزوئلا و كلمبيا خواهد افزود. هواپيماي وارد شده به قلمرو ونزوئلا در طي سال گذشته در پاكستان و افغانستان جهت به قتل رساندن تروريست‏ها بكار گرفته شده است. اين هواپيماهاي بدون سرنشين حامل موشك بوده و مي‏توانند اهداف زميني را در مناطق حساس هدف قرار دهند.
      نويسنده كتاب "بوش عليه چاوز " در بخش پاياني اين گزارش تصريح كرد: ونزوئلا در مواجهه با اين تهديدات خطرناك در شرايط هشدار قرار گرفته است. سخنان چاوز در خصوص ديده شدن هواپيماهاي نظامي بدون سرنشين آمريكا در حالي ايراد شدند كه پليس ملي ونزوئلا در حال آغاز به كار خويش بود. اين پليس اخيرا در راستاي انجام عمليات پيشگيرانه و ارائه خدمات اجتماعي بنياد نهاده شده است.

      لینک
      http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8811150671
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.