amir

ملاحظاتی بر به‌کارگیری قدرت هوایی در جنگ علیه پیکارجویان تکفیری- بعثی داعش

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

من با سعيد موافقم/احمد جان با مدرك صحبت كن نگهداري اونا خيلي هزينه بره تا اونجايي كه من ميدونم غير از اون 30 تا بقيه به علت برداشت قطعه براي سر پا نگه داشتن بقيه زمان جنگ فلج شدن.همچنين بعيد ميدونم به سطح بي رسيده باشه

درسته هزينه بر هست ولي به علت جواب فوق العاده علي كه هنگام جنگ از اين هواپيما گرفته شده سياست دولت و نيروي هوايي حفظ بقيه اين هواپيما ها به هر قيمت هست .
تو چه سطحي هست رو نميدونم {اي بي سي دي} ولي طبق چيزهايي كه اعلام ميكنند مشكل موتور اين جنگنده افسانه اي هنگام پس سوز موتور حل شده
چند وقت پيش يكي از خلبان هاي تامكت با يك فروند از اين هواپيما به سمت شوروي پرواز ميكنه . اين احتمال داده ميشه كه شوروي رادار ميگ 31 و يك سري تكنولوژي رو از روي اين هواپيما برميداره در عوض يك سيري كمك نظامي به ايران ميكنه مخصوصا در مورد همين هواپيما اين احتمال رو ميدهند كه تامكت هاي ايران اين قابليت اضافه شده كه از موشك هاي روسي استفاده كنند شايد هم از رادار هاي روس
خودتون فكر كنيد اگر اين اتفاق افتاده باشه در حال حاضر تامكت هاي ايران به مراتب از نمونه هاي امريكايي شون سر تر هستند
{بقير از پرواز تامكت به سمت شوروي ما بقي احتمال منابع غربي است}

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
sss:من چند وقت پيش شنيدم ونزوعلا ميخواد اف-16 هاشو(حدود 20 فروند) به ما بده اگر بخريم فكر ميكنم انتخاب خوبي باشه چون احتمالا لوازم يدكيش براي چند سال(از زمان شاه مونده) كافيه. مگه قطعات یدکی و تجهیزات نگهداری F16ها به پاکستان تحویل داده نشد؟ icon_biggrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
هیچ اف-14 ایرانی به شوروی پرواز نکرده است و این موضوع دروغ. فقط یکی دو مورد فرار به عراق داشتیم که یکیش را پدافند عراق زد دستش درد نکند دومی را هم آمریکائیها اومدن هواپیما را بردن تا ببینن ایران چه تغییراتی درش داده؟ میگ-31 برای نخستین بار در سال 1979 بصورت آزمایشی پرواز کرد و از سال 1983 وارد خدمت گردید که از همان ابتدا از نسل اول رادار زاسلون و موشک آر-33 برخوردار بود. در آن سالها ما هیچ روابط سیاسی با شوروی نداشتیم و هیچ هواپیمای ایرانی هم به این کشور پناهنده نشد. روابط ما با شوروی در اواخر دهه 1980 شکل گرفت که با فروپاشی آن تمام معادلات دستخوش تغییر شد و قرارداد 150 فروند خرید و مونتاژ میگ-29 از سوی دولت یلتیسن غرب پرست بصورت یکجانبه لغو شد!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

احمد جان با مدرك صحبت كن نگهداري اونا خيلي هزينه بره تا اونجايي كه من ميدونم غير از اون 30 تا بقيه به علت برداشت قطعه براي سر پا نگه داشتن بقيه زمان جنگ فلج شدن.همچنين بعيد ميدونم به سطح بي رسيده باشه

در زمان جنگ درسته كه خيلي هاشون اوراق شدن و بعد از جنگ هم تعداد عملياتي به 5 فروند يا كمتر رسيد ولي بعد از مدتي كه رجز خواني هاي آمريكا شروع شد سرمايه‌گذاري گسترده‌اي براي عملياتي كردن تامكت‌ها و توليد قطعاتش به روش مهندسي معكوس انجام شد بعضي منابع خبر از افزايش برد راداري و استفاده از سلاح‌هاي روسي روي اين جنگنده مي‌دن كه بعضي موارد صحيح هست . يادتون باشه تامكت مهمترين رهگير ايرانه پس به هر قيمتي ازش محافظت ميكنه و مدادم به روز رساني ميشن .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در مورد پرواز تامكت به شوروي هم يه دروغ بود كه قديمي شده. يه جايي خوندم كه نوشته بود مستشار نظامي روسيه در زمان جنگ از ايران درخواست كرده بود كه اجازه‌ي پرواز با اف5 رو بهش بدن ( كابين عقب ) اما اين درخواست توسط ايران رد شد . حالا شما فكر مي‌كنيد ايران تامكت رو به روسيه فرستاده باشه ؟ با عقل جور در مياد ؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سعيد:قاجار هر چه بود لااقل این حسن را داشت که خودش به قدرت رسید نه اینکه حکومت را بریتانیا به یک کودک 20 ساله بسپارد اولا از كي تا حالا يك مرد 20 سالعه رو كودك خطاب ميكنن. سعيد:پهلوی کل ایران را به باد داد حد اقل استان استان زمين نميداد (قرار داد تركمنچاي و ...) سعيد: در حالی است که در زمان شاه ما باروت را از خارج وارد میکردیم ولی 1500 سال قبل خودمان مواد منفجره میساختیم. این پیشرفت است یا عقبگرد؟! معمولا حكومت و با قبليش مقاسيه ميكنن/پس منم ميگم ما زمان هخامنشيان بزرگترين دولت دنيا بوديم و ...... ولي حالا.... اين پيشرفت است يا پسرفت؟!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اولا از كي تا حالا يك مرد 20 سالعه رو كودك خطاب ميكنن.

عزيز من هر وقت يه شخص 20 ساله عقل اونقدر كشيد تا بيان و رئيس يك دولت بشه اون هم عقلش ميكشه ، در ضمن اون 20 سالش نبود و 10 يا 12 سالش بود فكر مي‌كنم آقا سعيد اشتباه تايپ كردن .

حد اقل استان استان زمين نميداد (قرار داد تركمنچاي و ...)

من طرفدار هيچ پادشاهي نيستم ولي يادت نره پهلوي از اون بدترش رو كرد اونم قانون كاپيتولاسيون بود ، يادت كه نرفته .

معمولا حكومت و با قبليش مقاسيه ميكنن/پس منم ميگم ما زمان هخامنشيان بزرگترين دولت دنيا بوديم و ...... ولي حالا.... اين پيشرفت است يا پسرفت؟!

خوب اگه قرار به انجام اين كار باشه ما خيلي جلوييم و پيشرفتمون باورنكردني بوده تا اينجا ، تا چش بد خواهان ايران درآد

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سعيد گفته: دوستی با آمریکا هم یعنی رفتنبه زیر چتر امپریالیسم و اومانیسم بود. دوستي با هيچ كشوري به معني رفتن زير چتر امپرياليست آن كشور نيست.ما هم با شوروي دوست بوديم و هم آمريكا.كالا و خدمات شوروي رو نه تنها ما بلكه هيچ كشوري نميخواست اما كالا و خدمات آمريكا رو همه ميخواستند اينم خدادادي نيست زحمته.آمريكا همه دنيارو بسيج نكرده كه كالا و خدمات اونو بخاند.حتما بهتره. شما انتظار داشتيد ظرف 20 سال ما بخاطر 20 سال درآمد نفت علممون رو به دنيا ميرسونديم؟ما تازه دانشجو فرستاده بوديم برگردن كارو شروع كنيم وقتي استاد براي دانشگاه نداشتيم چطور ميخواستيم تحقيق كنيم؟.دکتر فیروز نادری مدیر پروژه های فضایی مریخ ناسا چند سال پيش در يك مصاحبه تلويزيوني كه ازش پرسيدند چرا بعد انقلاب برنگشتيد ايران؟ با بغز گفت بعد از درسم از آمريكا برگشتم به من گفتند برگرد به جايي كه ازش اومدي!!!! اومانیسم يعني اصالت انسان.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
قاجار هر چه بود در جنگ بخشهایی از خاک ایران را از دست داد همانطور که قبل از آن در نبرد با عثمانی عراق را از دست دادیم! قاجار بهتر از پهلوی بود این نظر من است چون حکومتی مستقل بود و میتوان حکومتهای مستقل فاسد را اصلاح کرد ولی حکومتهای دست نشانده ای مثل پهلوی هیچگاه اصلاح پذیر نیستند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من یه سری اطلاعات از یه منبع مطمئن دارم اینترنتی نیست (مال نیروی هوایی) 1 صنایع اپتیک ایران توانسته پد هدف گیری اف 7 را روی کبرا نصب کنه 2اف 14 های خوشگل را ازپایگاهشان در بوشهر به پایگاه امیدیه بردند ومی خواهند رادارهای اف14 هارو تعویض کنند با چی نمیدانم جاشون میگ 29 گذاشتن 3 روی توپ های ضد هوایی اورلیکن سیستم هدایت اپتیک نصب شده تا بتوانند هواپیماهای بدون سرنشین که روی رادار نمی اید را بزنند چند وقت پیش هم یک اف14 ایرانی روی یک اف 16 امریکایی که وارد حریم هوایی ایران شده بود قفل میکند که چنگنده امریکایی منطقه را ترک میکند

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ف 14 های خوشگل را ازپایگاهشان در بوشهر به پایگاه امیدیه بردند ومی خواهند رادارهای اف14 هارو تعویض کنند

مدتيه كه صحبت از توليد انبوه راداري بر پايه ي رادار تامكت و برد شناسايي 300تا 400 كيلومتر همه جا پيچيده ، اما طبق شنيده‌هاي من قرار بود اين رادار رو روي نمونه‌ي جنگي شفق نصب كنن icon_biggrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مگه آمريكاييها با اين بنده خداها پدر كشتگي داشتند؟

sss عزيز نوشته‌ي زير رو يه نگاه بنداز بد نيست ، ثواب داره

وی گفت: امید من این است كه وزیرخارجه ‌ایران عزم دولت ما را از طریق كاندولیزا ببیند كه ما جهان را رهبری می‌كنیم تا ایران را متقاعد كنیم بلندپروازی های هسته‌ای خود را رها كند.

نوشته‌ي رنگ قرمز رو دقت كن ؛ معنيش اينه كه اونا خودشون رو مالك جهان مي‌دونن و رابطه‌ي خودشون با كشورهاي ديگه رو مثل حاكم و برده مي‌خوان نه دو انساس برابر . اميدوارم منصفانه برخورد كني

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب sss این نکته رو فراموش نکن که گربه برای رضای خدا موش نمیگیره امریکا هم تا منافعش تمام و کمال تامین نشه زیر پر و بال هیچ کس و نمیگیره در مورد پهلوی هم که جای دفاع دیگه نداره و آقا احمد به درستی به موضوع کاپیتولاسیون اشاره کرد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
Ahmad6644 نوشته: كاندولیزا گفته كه ما جهان را رهبری می‌كنیم معنيش اينه كه اونا خودشون رو مالك جهان مي‌دونن و رابطه‌ي خودشون با كشورهاي ديگه رو مثل حاكم و برده مي‌خوان نه دو انساس برابر . اميدوارم منصفانه برخورد كني جواب: اگر رهبر مالكه پس رهبر ما هم مالك ماست :!: hosseingmn نوشته: در مورد پهلوی هم که جای دفاع دیگه نداره و آقا احمد به درستی به موضوع کاپیتولاسیون اشاره کرد. جواب:من يادم نمياد از پهلوي دفاع كرده باشم من فقط گفتم نبايد انتظار داشته باشيم ظرف 20 سال به همه جا برسيم. ضمنا من از كسايي كه از اون موقع تعريف ميكنند هميشه شنيدم وضع اقتصاديشون اون موقع خيلي بهتر از الان بوده ولي با اينحال مخالفشم چون شكنجه ميكرد و... و همون كاپيتولاسيون دوستي و دشمني در سياست با دوستي و دشمني من و شما فرق ميكنه دولتها مرام و معرفت سرشون نميشه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.